Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkKezdőlapHírekLegutóbbi képekTanításGalériaNezabar VallomásokÚjságInteraktív sugóRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Leírás
Staff
Legutóbbi témák
» Vendégeknek!
Udvar - Page 30 Icon_minitimeVas. Feb. 02, 2014 7:50 pm by Kaen el Jericho

» Föld alatti titkos forrás
Udvar - Page 30 Icon_minitimeKedd Nov. 26, 2013 7:51 pm by Steven Blackfield

» Puma háló
Udvar - Page 30 Icon_minitimeSzomb. Nov. 23, 2013 8:16 pm by Steven Blackfield

» Fellegszirt
Udvar - Page 30 Icon_minitimePént. Nov. 22, 2013 8:41 pm by Hiroshi Haku

» Elisabeth Ellen Torchwood kúriája
Udvar - Page 30 Icon_minitimeVas. Nov. 17, 2013 9:11 pm by Steven Blackfield

» Agatha-Land
Udvar - Page 30 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 8:13 pm by Lincoln Lawrence

» Társalgó - Központi terem
Udvar - Page 30 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 10:35 am by Sophie Lee

» Steven Blackfield háza
Udvar - Page 30 Icon_minitimeVas. Nov. 03, 2013 5:43 pm by Sophie Lee

» Fogadó
Udvar - Page 30 Icon_minitimeSzomb. Nov. 02, 2013 6:03 pm by Sophie Lee

Top posters
Cirelin de Sovalon
Udvar - Page 30 I_vote_lcapUdvar - Page 30 I_voting_barUdvar - Page 30 I_vote_rcap 
Kaen el Jericho
Udvar - Page 30 I_vote_lcapUdvar - Page 30 I_voting_barUdvar - Page 30 I_vote_rcap 
Aurora Valanthe Mediaris
Kalandmester
Jack Darkfield
Rosetta Waylan
Emily Kyra Beawer
Arabella Jagusia
Amaril Gwyneth
Rupert Rankle
Ki van itt?
Jelenleg 11 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 11 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
Statistics
Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Sweet Krytal

Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects

Udvar

Go down 
+23
Sarah Christina Keller
Katharina/Colette Adams
Christine Shavonne
Leonard Wyatt
Igor Volonyev
Leonard de Wandom
Katharina A. Lukevszky
Arabella Jagusia
Tara Nicole Grennie
Sarah Bington
Joyce Haworth
Teodor Angel
Olga Korovjova
Cirelin de Sovalon
Clare Petal
Anna Ivanov
Alexandra Sirov
Silmera Elanor Spelle
Anaze White
Jovan Vladislav
Jack Darkfield
Felaern Yhendorn
Celadine Leatherweed
27 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Vendég
Vendég

Udvar - Page 30 Empty
TémanyitásTárgy: Udvar   Udvar - Page 30 Icon_minitimeSzomb. Nov. 17, 2007 6:21 am

First topic message reminder :

[Only admins are allowed to see this image]

A Kúriából kilépve egy kővel borított udvaron találjuk magunkat, mely terület elég nagy, egy része kővel borított, mely az utakat jelöli ki az arra járók számára. Rengeteg különféle fajú és korú fa található, melyek azonban sosem virágoznak, ezzel valamiféle szomorúságot kölcsönözve a helynek.

Az udvaron több pad illetve lugas és kisház is a diákok rendelkezésére áll, melyeket gondok tart karban, illetve gondoz. A kisházak amolyan menedék féleként szolgálnak, hol a hideg téli szél, hol a forró nyári nap, vagy az eső ellen. Az udvar közepén egy hatalmas szökőkút is van a Kúria bejáratával pont szembe, melyet azonban gondos kezek még nem hoztak helyre...

Az udvar szélén egy sebes sodrású, bővizű patak folyik végig, mely a Kékfátyol-vízesés jéghideg vizét hozza és eltűnik a Tölgyes mellett a diákok szemei elől.
Vissza az elejére Go down

SzerzőÜzenet
Vendég
Vendég

Udvar - Page 30 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 30 Icon_minitimeSzer. Dec. 05, 2007 1:13 pm

*A lány köpenyre tett reakciója megmosolyogtatja.*
-Nem, nem kötelező..*mondja, majd megfordul, és felnéz az égre*
- Lassan ideje lenne visszamenni*mondja, majd a lánnyal együtt a hálóterme felé indul*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 30 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 30 Icon_minitimeSzer. Dec. 05, 2007 2:46 pm

*Kiérve a kúriából eltátja a száját nagyon szépnek találja az udvart s leül egy üres padra. Előveszi házifeladatát és gondolkodni kezd~ vajon melyik varázsigét íjra le? Talán ... igen igen igen a riptuszemprát, majd meg fogja lepni vele Illiát.~ Ekkor suttogva kimondja.
-Riptuszempra- és várja a hatást de semmi. ~Talán rosszul ejtem ki? Talán így?~ s ekkor nekiszegezte pálcáját a földnek és kimondta.
-Riptuszempra- abban a pillanatban a varázslat hatására fellökte magát a paddal együtt~ ennyi elég~ gondolta s a vendégszoba felé vette útját.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 30 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 30 Icon_minitimeSzer. Dec. 05, 2007 4:22 pm

*Layla lép ki az udvarra,hogy kiszellőztesse a fejét az este után*
~ha ma se találkozok vele nagyon megharagszom rá és kerülöm amennyire csak tudom~
*azzal leül a közeli padra és olvassa a könyvét,amit táskájával együtt vitt ki*
Alexandra Sirov

Alexandra Sirov

Főkarakter : főkarakter
Hozzászólások száma : 1492
Kaszt : Udvar - Page 30 Nekromanta
Üzenőláda :

Udvar - Page 30 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 30 Icon_minitimeSzer. Dec. 05, 2007 4:43 pm

*Egy tetôtôl talpig feketében létezô lány hagyja magamögött a Kúriát, egy kis levegôváltozásra vágyik, ezért is tapossa most idekinn a talajt. Fejére kalap van nyomva, hosszú kabát védi a hidegtôl vékony testét, kezeit bôrkesztyûk, lábait pedig hosszúszárú csizma. Kicst megborzong, de azért nem futamodik meg, indul is egy kis sétára. Ahogy lépked a köveken, egy ismeretlen alakot pillant meg, enyhén biccent neki, de még nem szándékozik odasietni a lányhoz, egyenlôre csak a közelében sétálgat, s méregeti, viszonylag feltûnôen...*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 30 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 30 Icon_minitimeSzer. Dec. 05, 2007 4:44 pm

*Laylan fekete pufi kabát,fehér harisnya és szoknya van.látja,hogy a lány őt nézi,ezért feláll és odamegy hozzá,hogy bemutatkozzon*
-szia Layla Roberts vagyok,de szerintem halottál rólam a kúriában terjengő pletykákból.és ha jól tudom te is hős vagy igaz?
Alexandra Sirov

Alexandra Sirov

Üzenőláda :

Udvar - Page 30 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 30 Icon_minitimeSzer. Dec. 05, 2007 4:55 pm

*Nem gondolta volna, hogy a lány akit eddig oly buzgón figyelt, most veszi a bátorságot, s megmeri környékezni. Felvont szemöldökkel kíséri annak vonulását, majd megköszörüli halkan a torkát amint elôtte is terem a jövevény.*
- Üdv. *köszön neki ridegen, majd elôbb végighallgatja mondókáját, aztán szólal meg.* Alexandra Sirov, szólíts Lexnek. *rövid bemutatkozás.* Igen, én is. És prefektus is. *teszi hozzá, hisz nemcsak denevéres kitûzôje villog mellkasán, de prefektusi jelvénye is, ezeket Layla mind láthatja, meg persze a lányon is ott kell legyen a denevéres kitûzô.* Nem igazán vagyok pletykafaló. *sóhajt, majd karbafont kezekkel ácsorog tovább.* De ha már ezt így felhoztad, Layla, miféle pletykáról van szó? S ki terjeszti? *érdeklôdik, hisz azért érdekli, mert szivesen elôveszi ha kell az ilyen kis "gyorshírtovábbítókat".*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 30 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 30 Icon_minitimeSzer. Dec. 05, 2007 4:59 pm

-nem is halottad a hétfőit?azt amikor Kristóf megcsókololt?amúgy meg nem tudom
*kicsit bánatos és ez látszik is rajta mert eszébe jutott Kristóf,de nem baj,majd beszél vele ha látja*
-bocsi látom a kitűzöd is,olyan mint az enyém
*mondja majd rápillant a sajátjára*
Alexandra Sirov

Alexandra Sirov

Üzenőláda :

Udvar - Page 30 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 30 Icon_minitimeSzer. Dec. 05, 2007 5:07 pm

- Nem, nem hallottam. *feleli gúnyosan, rossz elôérzete van.* ~Ne... Ugye nem még egy románc?~ *undorodik már a gondolattól is, fôleg, hogy saját bôrén is sikerült tapasztalni egyet s mást az erôsebbbik nemmel kapcsolatban.* Ki csókolt meg? *az a bizonyos undor immár tisztán leolvasható arcáról, ahogy szúró szemekkel, elhúzott szájjal néz Laylara.* Kristóf, ô holtak ôrés, ráadásul prefi is... *kicsit ez most sokkolta.* Nektek nincs jobb dolgotok mind naphosszat falni egymást, ba...? *kel ki magából, csak most fogja fel igazán a helyzetet.* Na viszlát. *semmi kedve ezzel a lánnyal tovább cseverészni, kis csókkirálynô. Pillanatokon belül faképnél hagyja, s szobájáig meg sem áll.*
Sarah Christina Keller
Diák
Sarah Christina Keller

Hozzászólások száma : 535
Kaszt : Udvar - Page 30 Mentalista

Udvar - Page 30 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 30 Icon_minitimeSzer. Dec. 05, 2007 7:05 pm

*Mire Sarah észbe kap Clare már ki is húzza az udvarra. Odasétálnak az egyik fához majd leülnek a tövébe.*
-Mi a helyzet Delt-el. Találkoztatok ma? Történt veled valami izgalmas ma? *kérdezgetette barátnőjét.*
-Bocs, hogy megnéztem a verseidet. Tudod én is szoktam írkászolni. *mondja miközben hatalmas szemeivel bocsánat kérően néz.*
http://nezabar.hu/elotorik_naxeldir.php
Clare Petal
Diák
Clare Petal

Főkarakter : manantial@freemail.hu
Hozzászólások száma : 803
Üzenőláda : Újra kezdeni mindent e világon, - megteremteni, ami nincs sehol, de itt van mindnyájunkban mégis, belőlünk sürgetve dalol, újra hiteti, hogy eljön valami, valamikor, valahol...

Udvar - Page 30 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 30 Icon_minitimeSzer. Dec. 05, 2007 7:09 pm

-Semmi gond.*mondja aranyosan.*-Amúgy nem talákoztam vele!Elég keveset talizunk mert hol neki van dolga hol nekem:Így elég nehéz de ha találkozunk akkor meg nagyon jól érezzük magunkat.-mosolyog*-De most mi a baj?Mit akartál mondani?*-kérdezi komolyan.*
Sarah Christina Keller
Diák
Sarah Christina Keller

Udvar - Page 30 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 30 Icon_minitimeSzer. Dec. 05, 2007 7:18 pm

-Azt hallottam, hogy Valandil-nál előny ha valaki féltünde és van egy csaj, akinek nem tudom így hirtelen a nevét említette, hogy talán tetszik neki, de nem vagyok benne biztos. *szomorodik el.*
-Látod ilyen az én szerencsém. Mire megszeretnék valakit arról kiderül nem jövök be nekei igazán. *szól és lehajtja fejét miközben Janet buksiját kezdi el simogatni.*
-Majd kiheverem. *mondja s újra ránéz barátnőjére.*
Clare Petal
Diák
Clare Petal

Üzenőláda : Újra kezdeni mindent e világon, - megteremteni, ami nincs sehol, de itt van mindnyájunkban mégis, belőlünk sürgetve dalol, újra hiteti, hogy eljön valami, valamikor, valahol...

Udvar - Page 30 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 30 Icon_minitimeSzer. Dec. 05, 2007 7:21 pm

*Clare elmoslyodik.*Ezt véleményem szerint úgy értette hogy igen valóban a szép lányok tetszenek neki de gondolom halottad a legándát az Egy Gyűrűről.Szóval Gandalfot hívták másnéven Mithrandirnak és ugye ez volt a csaj nevében?Szóval csak játszott Valandil a nevekkel!Hogy olyan maximalistának tűnjön:De hidd el te is le tudod venni a lábáról!Elég nőies vagy és szép.-mondja Clare és megsímogatja Sarah kezét.*
Sarah Christina Keller
Diák
Sarah Christina Keller

Udvar - Page 30 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 30 Icon_minitimeSzer. Dec. 05, 2007 7:27 pm

-Hát nem tudom. De ne foglalkozzunk most a szerelmi ügyeimmel. Inkább mesélj még valamit. *mondja és ránéz barátnőjére.*
-Szóval akkor Delt-el nagyon jól megvagytok. Ennek örülök. *mosolyodik el.*
Clare Petal
Diák
Clare Petal

Udvar - Page 30 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 30 Icon_minitimeSzer. Dec. 05, 2007 7:30 pm

-Igen jól megvagyunk.Nagyon szeretem de mi tagadás kicsit meginogtam a múltkor!De majd azt máskor elmesélem mert most mennem kell.A lényeg hogy mégse tettem olyan dolgot amivel bántottam volna Deltet mert rájöttem hogy ő nagyon fontos nekem.Amúgy meg engem érdekelnek a problémáid és szívesen foglalkozok velük.*Ad egy puszit Sarahnak.*-Szia!Majd holnap talizunk és akkor mesélek még.*int egyet és elsétál belefele.*
Sarah Christina Keller
Diák
Sarah Christina Keller

Udvar - Page 30 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 30 Icon_minitimeSzer. Dec. 05, 2007 7:32 pm

*Fogadja a puszit.*
-Szia *köszön majd figyeli, ahogy Clare eltűnik az udvarról.*
*Úgy döntött még marad egy kicsit szellőzni bár egy kicsit hideg van mégis jót tesz egy kis levegőzés most neki és Janet-nek sem árt egy kis rohangászás.*
Sarah Christina Keller
Diák
Sarah Christina Keller

Udvar - Page 30 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 30 Icon_minitimeSzer. Dec. 05, 2007 8:02 pm

*Kissé szomorúan áll fel a fa tövéből majd a kastély felé indul. Janet idő közben még kétszer megkergeti farkát majd gyorsan a gazdija után szalad míg végül el nem érik a bejáratot.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 30 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 30 Icon_minitimeCsüt. Dec. 06, 2007 5:13 pm

*Layla lép ki az udvarra egy rövid farmer szoknyában,sötétkék harisnyában és fekete pufi kabátban,majd leül az egyik padra*~nagyon hideg van~*majd kicsit összébb húzza a kabátját*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 30 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 30 Icon_minitimeCsüt. Dec. 06, 2007 5:23 pm

*Kristóf érkezik mert kicsit levegőzni akar.Meglátja Layt és odamegy hozzá.*
-Szia.*köszön és átkarolja a lányt.*
-Nem megyünk be mert látom rajtad hogy fázol.
Vendég
Vendég

Udvar - Page 30 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 30 Icon_minitimeCsüt. Dec. 06, 2007 5:25 pm

-nem szeretnék,túl jó itt kint.de ha akarsz bemehetünk
*majd átöleli a fiút és ad egy puszit az arcára*
-hiányoztál
*mondja és elmosolyodik*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 30 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 30 Icon_minitimeCsüt. Dec. 06, 2007 5:32 pm

-Jó csak én fázok így pulcsiban.*mondja és viszonozza a puszit,majd beszédre nyitja a száját.*
-És hogy vagy?*kérdezi.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 30 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 30 Icon_minitimeCsüt. Dec. 06, 2007 5:33 pm

-jól csak kicsit álmos vagyok.keveset aludtam.és te
*elengedi a fiút,majd feláll,hogy menjenek be egy pulcsiért Kristófnak*
-akkor menjünk be egy pulcsiért neked és aztán menjünk sétálni jó?
Vendég
Vendég

Udvar - Page 30 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 30 Icon_minitimeCsüt. Dec. 06, 2007 5:43 pm

-De én kicsit fáradt vagyok, nem megyünk be inkább a társalgóba?*kérdezi mert tényleg dög fáradt.Így aztán reméli hogy a lánynak nem lesz ellenvetése.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 30 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 30 Icon_minitimeCsüt. Dec. 06, 2007 5:45 pm

-jó rendben menjünk...
*mondja,majd az arcán is látszik hogy nem akar*
-de ne a társalgóba kérlek
Vendég
Vendég

Udvar - Page 30 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 30 Icon_minitimeCsüt. Dec. 06, 2007 5:48 pm

*Kristóf pedig pont a társalgót célozta meg ,de mivel a lány nem akar oda menni így a kajálda felé veszi az irányt.Megfogja a lány kezét és elindul az étekzőbe.*
Jack Darkfield

Jack Darkfield

Főkarakter : Főkarakter
Hozzászólások száma : 9241
Kaszt : Udvar - Page 30 Alkimista_nekromanta
Üzenőláda : Az illatod olyan számomra mint a drog. A véred mint a saját ínyem szerint kevert heroin.

Udvar - Page 30 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 30 Icon_minitimeCsüt. Dec. 06, 2007 6:22 pm

*Egy mások, emberek számára láthatatlan ember jelenik emg az udvaron. Fekete köpeny, alatta fekete talár, fehér ing, vörös-fekete nyakkendő, nyakában pentagrammás nyaklánc, ujján az Árnyékgyűrű, fölötte egy halk, kicsi denevér cikázik. A fiú az árnyékok alatt szerencsére teljesen láthatatlanul suhan, a fák rejtekében. Hideg, vörösen izzó szemeivel néz körbe, miközben talpa alatt ropog a hideg föld. Szemeivel folyamatosan pásztázza a környéket, ismerőst vagy ismeretlent keresve.*
Ajánlott tartalom

Udvar - Page 30 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 30 Icon_minitime

Udvar
Vissza az elejére 
30 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Udvar
» Udvar
» Udvar
» Udvar
» Udvar

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola :: Arhivum :: Arhivum-
Ugrás: