Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 9 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 9 vendég
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Udvar | |
|
+23Sarah Christina Keller Katharina/Colette Adams Christine Shavonne Leonard Wyatt Igor Volonyev Leonard de Wandom Katharina A. Lukevszky Arabella Jagusia Tara Nicole Grennie Sarah Bington Joyce Haworth Teodor Angel Olga Korovjova Cirelin de Sovalon Clare Petal Anna Ivanov Alexandra Sirov Silmera Elanor Spelle Anaze White Jovan Vladislav Jack Darkfield Felaern Yhendorn Celadine Leatherweed 27 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Udvar Szomb. Nov. 17, 2007 6:21 am | |
| First topic message reminder :
[Only admins are allowed to see this image]
A Kúriából kilépve egy kővel borított udvaron találjuk magunkat, mely terület elég nagy, egy része kővel borított, mely az utakat jelöli ki az arra járók számára. Rengeteg különféle fajú és korú fa található, melyek azonban sosem virágoznak, ezzel valamiféle szomorúságot kölcsönözve a helynek.
Az udvaron több pad illetve lugas és kisház is a diákok rendelkezésére áll, melyeket gondok tart karban, illetve gondoz. A kisházak amolyan menedék féleként szolgálnak, hol a hideg téli szél, hol a forró nyári nap, vagy az eső ellen. Az udvar közepén egy hatalmas szökőkút is van a Kúria bejáratával pont szembe, melyet azonban gondos kezek még nem hoztak helyre...
Az udvar szélén egy sebes sodrású, bővizű patak folyik végig, mely a Kékfátyol-vízesés jéghideg vizét hozza és eltűnik a Tölgyes mellett a diákok szemei elől. |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Nov. 27, 2007 7:20 pm | |
| *Kiérkezik a szobájából, kissé görnyedt vállal, hisz eléggé fáj még neki a helye a múltkori összecsapástól. Egészen a patakhoz megy, ahol meglátja Elluint, és Vaszilijt. Elmosolyodik, kicsit kihúzza magát, de pont annyira, hogy ne fájjon neki a válla, és odamegy hozzájuk.* - Sziasztok! Mi jót csináltok kint? |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Nov. 27, 2007 7:21 pm | |
| -Örvendek. Amúgy én is szeretem a telet. *Fűzi hozzá, majd a fiú tevékenységét látva felkiált.* -Ne! *S kinyújtja karját, mellyel "Stop"-ot mutat.* -Ne... Szerintem nem fagyott még be annyira, hogy elbírjon. *Mondja, majd odasétál a patak széléhez és leguggol, hogy megvizsgálja ajég vastagságát.* -Nem fog elbírni. Nagyon vékony. Szerintem ne próbálkozz evvel. Nem fogok utánadugrani, ha beleesel.... Ja és ha gondolod kérd meg valamelyik tanárt, hogy mérje meg a jég vastagságát. Vagy kérd ki az ő véleményüket. De én nem javsolom... *Mondja, s reméli, hogy Vaszilij elveti ezt az ötlet. A lány kabátján ott virít a prefektusi felirat. megtiltani nem akar semmit a fiúnak, de talán ha megpillantja a jelvényt, akkor hallgat a lányra. Ekkor Jenny is megérkezik körükbe.* -Szia! Hát öhm... hallod...
|
| | | Vaszilij Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Nov. 27, 2007 7:27 pm | |
| *Vaszilij odagugol a lány mellé és éppen elfogadná a lány válaszát, amikor Jenny megjelenik. Amikor a kedvese megszólal, Vaszilij kicsit megdöbben. Mintha egy vadidegenhez szólna Jenny. Vaszilij úgy dönt, hogy Elluin előtt nem kérdez rá erre, de majd a Hóbagolyban azért megkérdezi mi a baj. De Jenny nagyon furán viselkedik.* - Szia Jenny!*köszön neki és mintha a jég most jobban érdekelné, rálép a patak szélére és az azonnal megroppan a lába alatt.* - Igazad van Elluin, ez még nem az igazi. Talán várnunk kell vele, ha tényleg nem akarsz utánam ugrani.*teszi hozzá vigyorogva.* - Meg szerintem egy tüdőgyulladás sem kellene most karácsony előtt. |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Nov. 27, 2007 7:32 pm | |
| - Hé, ez egész jó móka lenne! Bár az is igaz, hogy nem akarok tüdőgyulladást kapni. *Mondja nevetve, majd mikor Vaszilijhez ér, ad neki egy nagy puszit, és visszahúzza, mielőtt még jobban megrepedne a jég alatt.* - Kedves, vigyázz, nem akarom, hogy bajod essen. *Mondja, de a hirtelen mozdulattal a vállához kap, majd Elluinhoz fordul.* - És te jól vagy? Kiheverted már a múltkori történéseket? *Kérdezi a lánytól, majd kedvese fülébe súgja, hogy majd mindent megbeszélnek a Hóbagolyban.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Nov. 27, 2007 7:37 pm | |
| -Pontosan. Nem lenne jó pont az ünnepek előtt megbetegedni. *Bólint Vaszilij válaszára, majd egy különös dologra lesz figyelmes. Jenny.... Jenny és Vaszilij. Hát ezt nem lehet nem észrevenni, főleg ahogy Jen a fiúval beszél és puszit is ad neki.* ~Oh, egy viribelő párocska...~ *Akaratlanul is elvigyorodik, majd Jen kérdésére gyors átvált komoly arcra.* -Igen, egész jól vagyok. A sebek már begyógyultak, alig látszanak. És a bordám is rendbejött még az este. Ugyanis egy pár meg volt repedve.... Vagy nem is tudom mi történt, de nem volt valami kellemes. *Vallja be és visszagondol a múltkori csetepatéra.* -És te jobban vagy már? *Kérdi ő is, bár a lányon végignézve, ő se lehet rosszul...* |
| | | Vaszilij Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Nov. 27, 2007 7:41 pm | |
| - Sebek begyógyultak? Borda rendbe jött? Lányok! A bestiamester prefektusok ilyen veszélyeknek vannak kitéve? *kérdi s elnyom egy vigyort, mert azért ez komolynak tűnik. Jenny nem beszélt semmi sérülésről, de most, hogy Elluin rákérdez, Vaszilij Jennyre néz.* - Na mi volt ez a dolog? Megint megsérültél és nem is tudok róla? Ti bestiák nem hiába vagytok a csatamágia nagy mesterei, de azért ilyen fiatalon és ráadásul mindketten prefik vagytok... Szóval mit is csináltatok lányok? |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Nov. 27, 2007 7:47 pm | |
| *Mosolyogva fordul vissza Vaszilijtól Elluinhoz, mikor a lány a sérüléséről kérdez, kicsit elpirul.* - Áh, semmi, már jól vagyok. *Mondja, de a szemei másról beszélnek. Most visszafordul Vaszilijhoz, és úgy mondja neki.* - Na, azért nem csak a bestiás prefik voltak ilyen helyzetben, asszem volt egy nem prefi is közöttünk, ugye Elluin? *Néz kérdőn a lányra.* - Amúgy gyakorlatoztunk a mesterrel, szamuráj kontra diákok. Szerintem kitalálod, kik nyertek. Amúgy hova tűntél ebben a két napban, kedves? Kerestelek égen - földön. |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Nov. 27, 2007 7:57 pm | |
| *Talán rosszul döntött, hogy visszakérdezett, ugyanis erre Vaszilij nagyon érdeklődni kezd a dológról. Ezek szerint Jen még nem számolt be erről a fiúnák. Hát most megteszi. Elluin megadta a kezdő lökést. Zsebre vágja kezét és úgy hallgatja hol Vaszilijt, hol Jent. A társaságban nem a legbeszédesebb, csak akkor beszél ha kérdezik, vagy olyan kedvében van. Most elég neki, hogy hallgathatja társait. Egy egy szónál felvonja szemöldökét vagy még érdeklődőbben figyel. Közben lábával it a havat piszkálgatja.* |
| | | Vaszilij Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Nov. 27, 2007 7:59 pm | |
| - Na akkor a mesteretek nem teljesen komplett. Harcoltatok? TIszta eszement dolog!*s megcsóváélja a fejét, majd Jenny mellé lép.* - Fázom, lassan mehetnénk.*súgja a lány fülébe.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Nov. 27, 2007 8:05 pm | |
| - Na, azért még nem teljesen őrült, csak egy kicsit bolondos. *Mondja mosolyogva Vaszilijnek, majd mikor rápillant, látja, hogy remeg a hidegtől és a fáradtságtól.* - Na gyere kedves, felkísérlek a szobádba. *Mondja mosolyogva, majd a fiú belé karol, és pont a fájós karjába, ezért felszisszen egy kicsit, majd odasúgja Elluinnak.* - Felkísérem Vaszilijt a Gyilkos Bálnába, találkozunk öt perc múlva a Hóbagolyban. *Suttogja a lánynak, majd elindulnak a fiúval az úton.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Nov. 28, 2007 1:43 pm | |
| *Tony kilép az udvarra majd körülnéz hogy nincs-e valaki ismerős. Miután nem lát senkit leül egy közeli padra és elmereng a gondolataiban* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Nov. 28, 2007 1:50 pm | |
| *Miután relaxál feláll és és kimegy az udvarról.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Nov. 28, 2007 2:09 pm | |
| *Kiérkezik a Hóbagoly hálóból ide az udvarra, és csalódottan látja, hogy nincs kint senki. Beljebb megy, majd ahol nagyobb a hó, ott hátradől, és jó nagy kupac hó gyűlik össze alatta. Most nem érdekli, hogy megfázhat, már így is piros az orra, és ott fekszik nyugodtan, várva, hátha valaki felbukkan.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Nov. 28, 2007 2:15 pm | |
| *Kósza lélek, merre jársz éppen? Jó kis szlogen lehetne Mattnek, mivel hajlamos a céltalan járkálás közepette kilyukadni bizonyos helyeken. Most épp ide pottyant, az udvarra és bőszen olvassa az unokatesója kölcsönkért bűbájtan jegyzeteit, mikoron is egy lányra lesz figyelmes... * -Őőőő.... Szép napot *mosolyodik el a látványra.... "fetrengő" leányzó?... Náluk otthon ez nem szokás XD* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Nov. 28, 2007 2:18 pm | |
| *Felpillant mélázásából egy hirtelen hang hallatán, és egy ismeretlen fiút pillant meg, aki rá is köszön.* - Neked is szép napot. Jenny vagyok, és te? *Kérdezi, miközben feláll a hóból, haja és a talárja csurom víz, és tüsszent egy nagyot.* - Hapci! ~Hogy az a...~ *Gondolja magában, majd elővesz egy zsebkendőt, és kifújva az orrát érdeklődően néz a fiúra.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Nov. 28, 2007 2:28 pm | |
| *Elrakja gondosan a jegyzeteket, hogy a magát Jennynek nevező egyénnel tudjon foglalkozni a továbbiakban, márha beszélgetőpartnerre akad benne* -Szép név *nyugtázza egy apró mosollyal* -Én Matthew Fox vagyok, árnydalnok *a végét egy lehelettel halkabban mondja, hisz a szak annyira nem fontos, de meg szokta mondani... alap nála* -Egélszségedre.... Ha megengedsz egy észrevételt... Ha siets még nem fázol össze, mert jelenlegi állapototdban nagyon úgy nézem.... Már boccs, ha zavaró, amit mondtam *igen, van akit zavarni szokott, ha túl okos* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Nov. 28, 2007 2:28 pm | |
| *Miután nem jut semmi jó hely eszébe úgy gondolja vissza megy az udvarra. Körülnéz és meglát egy szökőkutat leül a szélére és a talárja zsebéből elővesz egy könyvet és olvasni kezdi* ~olyan csendes itt minden. jól jönne egy csevegő társ~. |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Nov. 28, 2007 2:32 pm | |
| *Elmosolyodik a fiún, és kutakodóan nézegeti a talárját, amin rajta van a szakát jelző kitűzője, és a prefijelvénye.* - Köszönöm. Árnydalnok? Az is jó lehet, habár én bestiás vagyok, és ahogy látom, prefitársak vagyunk. *Mondja mosolyogva, majd a megjegyzésen felnevet.* - Engem nem zavaró. Hm, lehet igazad van, de most olyan jó kint, hogy nem tudnék bemenni. Imádom a havat, a nyár után a kedvenc évszakom. *Mondja, majd lehajol gyúr egy hógolyót, és a fiú talárja dobja.* - Na, most már te is vizes vagy egy kicsit. |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Nov. 28, 2007 2:37 pm | |
| *Zsanett lép ki Mexivel az udvarra.Az ott lévőkhöz megy oda.*Sziasztok Tiszaszegi Zsanett vagyok *mivel még nem ismeri őket ezért szépen bemutatkozik.*Árnydalnok.Ő pedig Mexi a kutyám.*Mutat a németjuhászra.*Nem harap ne féljetek tőle.*Szól csendesen.Rózsaszín sálját kicsit jobban megszorítja mert hideg van* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Nov. 28, 2007 2:39 pm | |
| *mivel a Nezabar elött még egy modelljelölt volt most hűen a leckékhez cicababa lépésekkel csípőre tett kézzel elindult az Udvar felé majd mikor kijut meglátja Zsanettet és a "tömeget"* -Szióka mindenki!Amaya Delia a Napfény hercegnője jelentkezik de a barátaim csak Amy-nek szólítanak!He he he!Ja és druida vagyok!- *majd beveti a trükkjét:hátradobja szőke fürtjeit amiből apró virágok szóródnak ki*
A hozzászólást összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Nov. 28, 2007 2:43 pm-kor. |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Nov. 28, 2007 2:41 pm | |
| *Miután olvasott, feláll és elindul egy pad felé. Foszlányokban hall egy két emberi hangot.~úgy tűnik viszatért az élet az udvarba~ Kicsit hideg van de szívesen van itt kint. odamegy és leül a padra lehunja szemeit és halgatja a fák susogását.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Nov. 28, 2007 2:44 pm | |
| *De sokan lettek hirtelen, nemde?* -Sziasztok *közben bekapja a hógolyót is a talárjára, de sebaj....* -Átmész támadásba? *nevet egy kicsit, hisz Jenny megnyilvánulása ezt hozta ki belőle* -Örvendek Zsanett. Én Matthew Fox vagyok... Szaktársad amúgy *egy apró vigyorral tetézi a bemutatkozást. Amamyához már volt szerencséje* -Nos hölgyeim *megköszörüli a torkát úr módjára... olyat is tud* -Nekem sajnos mennem kell tanulni *és ezt bizonyitja sajnálkozó arca is* -Ha megbocsátanak *ezzel egy kis főbiccentéssel és egy mosollyal az arcán távozik hálójába a mai óra kezdetéig* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Nov. 28, 2007 2:44 pm | |
| *Meglát egy lányt aki igen kényesen közeledik felé.A csípőre tett kezével.*~Na egy újabb cicababa.~*Kuncogja.De a másik énje azt mondja.*~Biztos nagyon kedves lány!Meg kell ismerned!~*Gondolatai ezt mondják.Ezért mosolyogva ezt feleli*szia!Tiszaszegi Zsanett árnydalnok.Ő pedig a kutyám Mex.Ne félj tőle nem bánt.*Feleli biztatásul arra hogy megsímogathatja.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Nov. 28, 2007 2:48 pm | |
| -Ó milyen kis...cukimuki!Heheh!- *mondja írtózva az állattól* -Tudjátok itt csak egy dolog hiányzik!A mobil de sebaj van smink is!- *leül majd a kistáskájából előkapja a szemillaspirálját és elkezdi festeni az arcát mindenféle szájfénnyel alapozóval bőrtónusápolóval és így tovább* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Nov. 28, 2007 2:48 pm | |
| *Újabb diákok érkeznek az udvarra, így felpezsdül az élet. Mosolyogva bólint Matt - nek, mikor az elmegy, és az új diákokhoz fordul.* - Én meg Jenny Miles vagyok, bestiamester szakos. Aranyos a kutyid. *Mondja, és a kutyus meghallván, hogy olyan van ott, aki szereti az állatokat, nekifut, és a kezébe ugrik.* - Nagyon aranyos. Az enyémek a hálókörletemben vannak, hisz még picik. |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Udvar | |
| |
| | | | Udvar | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |