Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 10 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 10 vendég
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Udvar | |
|
+23Sarah Christina Keller Katharina/Colette Adams Christine Shavonne Leonard Wyatt Igor Volonyev Leonard de Wandom Katharina A. Lukevszky Arabella Jagusia Tara Nicole Grennie Sarah Bington Joyce Haworth Teodor Angel Olga Korovjova Cirelin de Sovalon Clare Petal Anna Ivanov Alexandra Sirov Silmera Elanor Spelle Anaze White Jovan Vladislav Jack Darkfield Felaern Yhendorn Celadine Leatherweed 27 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Udvar Szomb. Nov. 17, 2007 6:21 am | |
| First topic message reminder :
[Only admins are allowed to see this image]
A Kúriából kilépve egy kővel borított udvaron találjuk magunkat, mely terület elég nagy, egy része kővel borított, mely az utakat jelöli ki az arra járók számára. Rengeteg különféle fajú és korú fa található, melyek azonban sosem virágoznak, ezzel valamiféle szomorúságot kölcsönözve a helynek.
Az udvaron több pad illetve lugas és kisház is a diákok rendelkezésére áll, melyeket gondok tart karban, illetve gondoz. A kisházak amolyan menedék féleként szolgálnak, hol a hideg téli szél, hol a forró nyári nap, vagy az eső ellen. Az udvar közepén egy hatalmas szökőkút is van a Kúria bejáratával pont szembe, melyet azonban gondos kezek még nem hoztak helyre...
Az udvar szélén egy sebes sodrású, bővizű patak folyik végig, mely a Kékfátyol-vízesés jéghideg vizét hozza és eltűnik a Tölgyes mellett a diákok szemei elől. |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Násti Do Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Nov. 28, 2007 2:49 pm | |
| *Dolohov megérkezik az Udvarra ahogy sétálgat egy csoporton akad meg a szeme.Úgydönt hogy odamegy hozzájuk.Ahogy közelebről szemügyre veszi az embereket rájön hogy Jent ismeri csak igazán de nem biztos hogy csak őt ismeri.Lehet hogy már bemutatkoztak egymásnak de nem emlékszik rá így biztos ami biztos be is mutatkozik* -Sziasztok!A nevem Násti Dolohov bestiamester szak* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Nov. 28, 2007 2:52 pm | |
| ~Ezt annak mondd akit érdekel Dolohovkám!~ -Szia!Én meg Amaya Delia vagyok és most elmegyek az étkezőbe- *majd fölkászálódik és mégegyszer beveti a trükkjét:hajdobás és utána virágok* -Igen nagyon jó vagyok csukd be a szád!- *majd modelléptekkel csípőretett kézzel büszkén elindul az Étkező felé* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Nov. 28, 2007 2:56 pm | |
| *Kinyitja a szemét és feláll a padról épp miközben megy kifelé az udvarról egy társaságon akad meg a szeme. De csak egy pillanatig pislant oda. Nem ismeri egyiket sem. Nem akar betolakodni a beszélgetésbe ezért csak elereszt egy:-Hello-t. és megy tovább* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Nov. 28, 2007 3:01 pm | |
| *Fitten és üdén lép az udvarra lendületét kicsit medtöri a hideg ezért összébbhúzza magán az éjjsötét talárt.Vörös szemei az udvart pásztázzák*~Buli van az udvaron?~*gondolja a sok jelenlévőre pillantva.Csatlakozik a gyüléshez.* -Sziasztok valami gyűlés lessz itt?Noel vagyok.*Mutatkozik be mivel legjobb tudomása szerint egy ismerős sincs jelen.* -Hamár ugyis ijen sokan vagyunk egész véletlenül nincs itt egy vagy több Bestiamester?*kérdezi majd előhúz két életlen gyakorlótőrt* -Jól jönne egy kis gyakorlás óra előtt! |
| | | Násti Do Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Nov. 28, 2007 3:13 pm | |
| ~Noel?~ *Elmosolyodik majd válaszol a kihívónak* -Jólvan Noel.Előtted egy bestiamester áll!Násti Dolohov.Ha gyakorolni akarsz menjünk a Tölgyesbe. *Elindul a tölgyesbe gondolja hogy a fiúnak van bátorsága vele jönni így nem ál meg csak elköszön a többiektől* -Sziasztok! |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Nov. 28, 2007 3:14 pm | |
| *Megsímitja Mexit* Okos kutya vagy. *Sutoggja.*~Ha hülyének néznek nézzenek.~*Gondolja morcosan.De ezt próbálja álcázni.Már nem olyan sokan maradtak és ennyi épp elég volt a friss levegőből.Visszakéne vonulnia a szobájába.* Bocs de rohannom kell sziasztok! *Azzal hogy rohannia kell,hazudik egy kicsit amit nem szokott.A köszönést nem megvárva elindul a szobjába.* Gyere Mexi! *Int a kutájának.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Nov. 28, 2007 4:13 pm | |
| *Mira csámpázik ki az udvarra kutyájával az oldalán. Kicsit fázik, nem épp az időjáráshoz van öltözve. Barna, rövid kabátja van rajta, amihez egy drap csizmagatyát és egy barna csizmát vett fel. Kesztyűje, sálja és szőrös fülmelegítője is piros színben pompázik. Haja ki van engedve, s az egyébként göndör lokniai most teljesen simák, hála hajvasalójának. Annak ellenére, hogy majd meg fagy leül az egyik padra és rajzolgatni kezd.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Nov. 28, 2007 4:32 pm | |
| -Szia Miry!- *köszön vidáman* -Jössz varázslatokat gyakorolni?Elegem van az emberekből huh!- |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Nov. 28, 2007 4:33 pm | |
| *A kutyus kiugrik a kezéből, követi gazdiját. Ő is bemegy a kúriába, mert egyre jobban fázik, csöpög a hajából a víz, és még fel is kell készülnie az órára. Elindul a Hóbagoly hálókörlet felé, közben biccent annak, aki esetleg ott maradt, és bemegy.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Nov. 28, 2007 4:36 pm | |
| *Miranda felpillant Amaya hangja hallatán és elmosolyodik.* -Ohh persze, hogy megyek, de előbb meséld el az ebédlős sztorit. Jah meg azt is, hogy miért van eleged mindenkiből!!*egy darabig nézi Amayát, majd újra visszatekint rajzához.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Nov. 28, 2007 4:41 pm | |
| -Hát...Josh-t szertem...Úgy.Delt-et kevésbé...és nem tudom mi történt ott ja és azért mert néha a tökéletesből lesz a tökéletelen!Na kezdjük!Előszöris menjünk el az égő X-ig amit csinálok!Pirocus!Jajj mennyi az idő?Órára kell menni!*Majd el kezd futni a Pást terem felé uyganis tíz perc van az óráig* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Nov. 28, 2007 4:49 pm | |
| *Figyelmesen figyeli Amaya szavait, de ezt a tökéletes-tökéletlen megoldást nem igazán vágja. Nem igazán van kedve bűbájokkal bíbelődni. Rápillant az órájára, s látja, hogy lassan kezdődik az óra. Nem akar elkésni, ezért megsürgeti barátőjét.* -Nem kéne órára mennünk?*s a választ meg sem várja, megfogja Amaya kabátjának ujját és az épület felé rángatja.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Nov. 28, 2007 7:37 pm | |
| *Fekete köpenyében lép kia hűvös, sötét éjszakába. szinte beleolvad a sötétségbe, szeme szürkén világítva pásztázza a környéket. Sehol senki... Éppen jókor érkezett, máskor tömegek szoktak cseverészni az udvaron, és olyan hangosan nevetnek hogy a következő varázslófaluig elhallatszik. De most a csend és a nyugalom uralkodik. Kardját előhúzza a tokjából, a penge megcsillan a halovány holdfényben. A fiú hideg szemekkel végigméri. Egy apró, alvadt vérfolt csillog a végén, amit a rongyával sehogy sem tud leszedni. Visszacsúsztatja a kardot a helyére, csak ellenőrizni akarta, tökéletesen éles-e. A patakhoz ballagva szemeit a vízre szegezi, pálcáját, amit szinte soha sem látni nála, előkapja és egy Lumost mormol. A pálca végén megjelenik az apró láng, amitől kicsit talán könnyebb észrevenni*
*Néhány perces ácsorgás után megfordul, és visszaindul a lehető leglassabb léptekkel a kúriába. Csak egy kicsit körül akart nézni, na meg kellett neki pár perc nyugalom. Visszamegy a hálójába* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Nov. 29, 2007 2:49 pm | |
| *Mira libben ki az épület ajtaján, s így az udvarra érkezik. Ma nem vesződött hajával, ezért most lokniai göndörek, de ez semmit nem változtat szépségén. Zöld szeme a szélben szürkének tűnhet, s ez meglehetősen jól áll neki. Fekete szoknyát visel, amely térd fölött végződik. Kabátja is fekete, sőt csizmája is. Harisnyája, kesztyűje, sálja és szőrős kis fülmelegítője egyaránt piros. Orra kipirosodott a hideg szélben, kicsit fázik is, de mindent a jó külsőért alapon öltözködik, így nem vehet fel pufi dzsekit. Kutyája ugrándozik mellette, akit most kivételesen pórázon tart. Kedvencét is felöltöztette, rajta egy skótkockás kutya-garbó van és mindegyik lábán piros cipellő. Ácsorog egy darabig az ajtó előtt, majd odasétál az egyik padhoz és rajzolgatni kezd.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Nov. 29, 2007 2:56 pm | |
| *Tony érkezik az udvarra és körültekint. Talárját lecserélte fekete bokáig érő bőrkabátjára. Vállig érő fekete haja lengedezik a szélben. Miközben nézelődik az eggyik padnál észreveszi Mirandát. Odasétál mögé és jól megnézi. Látja mellette a kutyáját is amit pórázon tart. Hangosan köszön neki. -Szervusz Miranda, ilyen lengén ilyen hidegbe. Szép a kutyád. Látom őt jobban fel öltöztetted. *Kaján mosoly jelenik meg az arcán* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Nov. 29, 2007 2:58 pm | |
| *Hirtelen egy magas szőke hajú lány libben be a kapun. Mivel az utakat vastag jégtakaró boritotta megcsúszott és egyenesen egy fa tövébe repült! Majd hírtelen felugrodt és egy idétlen mosollyal az arcán közölte "jól vagyok"* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Nov. 29, 2007 3:05 pm | |
| *Miranda az ismerős hang hallatán felkapja a fejét.* -Ohh, szia Tony!*mosolyog a fiúra*-Igen kicsit vékonyan öltöztem, fázok is egy kicsit, de tudod, mindent a jó külső érdekében!*kiölti nyelvét és nevetni kezd*-Hogy vagy? Amayával álmodtál? Azok a csókok...bittti örültél nekik*és mégjobban elkezd nevetni. Egy nagy "ÁÁÁ"-ra felkapja fejét, s egy lányt lát, aki a földön fetreng. Odasiet hozzá, látja, hogy új és akkor most ez az esés, biztos segítségre van szüksége.* -Szia, én Mira vagyok, Miranda York, Bestiamester*bájos mosolyt tesz az arcára és úgy nézi a lányt.*-Segíthetek valamiben? |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Nov. 29, 2007 3:11 pm | |
| *Tony is hallja a kiáltást de Miranda már elindult hogy segítsen így ő is utána szökken. Mikor odaér eligazítja haját és az ismeretlen lányra néz. -Látom új vagy még. Máskor kicsit kissebb lendülettel és nem lesz semmi baj. *Mosolyog de nem a lányon hanem csak a helyzeten.- Egyébként én Tony Cascada vagyok holtak őrei tagozat.*
A hozzászólást összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Nov. 29, 2007 3:14 pm-kor. |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Nov. 29, 2007 3:12 pm | |
| *Miközben hosszú szöke haját igazgatja Lorelai, rámosolyog a iskolatársaira és vissza köszön nekik. -Sziasztok! És Lorelai Smith vagyok!-majd kotorászni kezdett a táskájában hogy kifésülhesse fürtjeit! majd újra felnézet a diáktársaira rájukmosolygot bályos mosolyával és így szólt hozzájuk:-őőő van fésűtök?-majd megrázta aranyszőke haját melyben kivillantak rozsaszín tincsei.* |
| | | Katharina A. Lukevszky Diák
Hozzászólások száma : 946
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Nov. 29, 2007 3:19 pm | |
| *Katharina siet ki amint meglátja az esetet a Kúriából *.-Nincs baj?*-Kérdi barátságosan és bemutatkozik*.-Én Katharina Lukevszky vagyok ,árnydalok és te?-*Fordul kedvesen az új lányhoz ,aztán a fiúhoz.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Nov. 29, 2007 3:20 pm | |
| ~Jajj, csak jófej csaj lehet, ha imád szépítkezni~gondolja, s a lányra néz.* -Gyere fel a szobámba, ott leteheted a cuccaid, persze akkor, ha nincs még szobád. Áhh, és itt a fésű. Te is jössz Tony?* a fiúra néz és "'jönnöd kell de azért megkérdeztem" mosolyt küld felé.* |
| | | Katharina A. Lukevszky Diák
Hozzászólások száma : 946
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Nov. 29, 2007 3:27 pm | |
| Figyeli az eseményeket,de egy "én is mehetek" mosolyt küld Mirandára. | |
| | | Vendég Vendég
| *Ahogy kilép Ana az udvarra megcsapja őt a hideg levegő, amitől kicsit össze húzza magát kicsit. Szép lassú tempóban halad tovább és mikor egy nagyobb területhez érnek megáll.* -Azt hiszem itt jó lesz.*Azzal előveszi pálcáját és készenlétben tartva várja a fiút.* |
| | | Vendég Vendég
| *Lorelai kedvesen visszamosolyog Katharina Lukevszkyhez és így szol hozzá: -Szia köszi jól vagyok-mondta kedvesen -amugy Lorelai Smith vagyok-mutatkozott be és fejére tette kapucniját mely az esés közben leesett a fejéről Majd mirandához fordul és így szolott hozzája -köszi a fésüt, és nagyon szívesen felmegyek hozzád letenni a cuccaim...úgy is olyan hideg van ide kinn-mondta -jah amugy Miranda...nagyon édi a kiskutyád!*
A hozzászólást összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Nov. 29, 2007 3:33 pm-kor. |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Nov. 29, 2007 3:30 pm | |
| *Tony Észreveszi a másik lányt de közbe észreveszi hogy néz rá Miranda és úgy dönt követi. Biccent a lány felé:-Tony cascada*
A hozzászólást összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Nov. 29, 2007 3:33 pm-kor. |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Udvar | |
| |
| | | | Udvar | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |