Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 29 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 29 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Udvar | |
|
+131Moyra McFarland Jessa McFarland Sheena McFarland Crystal Ravenwood Szurdok ősi szelleme Fleur Isabelle Trender Cornelia Donata Chiyori Kiryuu - archiv Anne Holiday Driana Stardew Nathaniel Ravenwood Anna Ivanov Tomhail Iliya Mikhail Mira Rose Sepp Dierk Olívia Springfield - Alli Victoria Dewey Teodor Angel Sarah Christina Keller Wayne Lazarus Shahrivar Liliya Darina Kevin Rott Elena Angel Cirdan Arahael Heidi Hollenberger Samantha Troops Nargile Ljubjana Loirens Ceronin Kyoko Tsuki Shiwo Altolos Galoneth Gentleberry Patrick Baker David Grivalt Samuel J. Colwell Nicolas Demerest Steven Grivalt Loreen M. Lynette Blanche Ravenwood-archiv Cyprian Drest Sylvia Ramondova Cirelin de Sovalon Phionella Amberessus Ivona Ivanovna Nymphadora Do'Urden Berker Mikolaj Taira Tjerd Kyo Nobory Valeriel Ravenwood Sean Randy Zealot Meriel Ravenwood Leona Arts Anna Svetlana Nikorina Grozda Elizabet Kingston Gabriella Collie Kaen el Jericho Crissy de Vontier Rose Emily Scott Timothy Waylan Andrew Worthington Laima O'relle Wanda Dorcas Gloria Kalifa Manson Anaze White Bella Stackhouse Rebeca Carlenis Sophie Michelle Darkrain Jack Wine Rose Leanders Lara Wilhelmine Fred Jackson Játékmester Belsirion Ayla Madyzyn Emily Kyra Beawer Samantha Cyen Elesmery Cerridwen Paderau Afon Arabella Jagusia Rowan Stanford - archiv Safira Desierto Aaron Drawer - Allidon Anastazia Drawer Lionel Estrax - arhiv Katerina Shezhana Varvara Toma Grigor Anton Clémence Aurora Moonbeam Lilyana Yordana Anabella Stepp Nagy Klaudia Samanta Marietta Grace Neverwood Maria Love Pierre Bontavier Hallbjörn B. Laxness Natalie Depp Han Jaejoong Varvara Éclair Lagarde Gwen Janessa Kingstone Lara Corvin Miranda Wilson Angelina Mary Black Eligio Lance Jens Tichaon Kalandmester Alexandra Sirov Ariadné Tanith Torina Foster Synerella DeLalune Domajan Gurskovity Vanessa Mantova Jack Darkfield Zac Leaving Concordia Xanto Amaril Gwyneth Laura Wylee Rupert Rankle Makoto Haruko Viktorya Rada Ashley Christable Melanie Satchel Marina Raya Joe M. Renaldo Andrey Bogdan Edward Freeze George Darkrain - archiv Rayko S Dragomir - archiv Drékulusz Kluszenov Kynger Iwood Carina Foster David Branson Sofija Darina M. Snjezana Sidney Moore Behrooz Jahrom 135 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Behrooz Jahrom Nem Játékos Karakter
Hozzászólások száma : 104 Kaszt : Üzenőláda : Saira
Ne adj szívet, melyet nem fogadhatnak el.
| Tárgy: Udvar Szer. Jún. 24, 2009 7:12 pm | |
| First topic message reminder :A Kúriából kilépve egy kővel borított udvaron találjuk magunkat, mely terület elég nagy, egy része kővel borított, mely az utakat jelöli ki az arra járók számára. Rengeteg különféle fajú és korú fa található, melyek azonban sosem virágoznak, ezzel valamiféle szomorúságot kölcsönözve a helynek. Az udvaron több pad illetve lugas és kis ház is a diákok rendelkezésére áll, melyeket gondok tart karban, illetve gondoz. A kis házak amolyan menedék féleként szolgálnak, hol a hideg téli szél, hol a forró nyári nap, vagy az eső ellen. Az udvar közepén egy hatalmas szökőkút is van a Kúria bejáratával pont szembe, melyet azonban gondos kezek még nem hoztak helyre... Az udvar szélén egy sebes sodrású, bővizű patak folyik végig, mely a Kékfátyol-vízesés jéghideg vizét hozza és eltűnik a Tölgyes mellett a diákok szemei elől.[Only admins are allowed to see this image] | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Aug. 10, 2009 8:51 am | |
| *Kihúzza magát a fiú szavaira, és kisöpri szeméből a hajtincseit.* - Ugyan. Nekem kevés mágikus alapú könyvem van. Merle könyvei, Battle Royale... Még jó, hogy Gabriel azokba nem olvasott bele, mert különben tuti kiköltözött volna a szobából. *Daimónja közbeszólására Chris csak megrázza a fejét, mosolyogva... a szőke kölyök túlzottan is paranoid, ha Chrisről van szó.* - Néhány napja... az nem sok... *"Talán botor dolog mindenkinek megmondani, hogy újonc vagy..." jutnak eszébe a régi szavak, ha nem is teljesen pontosan, mert user memóriája nem a legjobb most.* - És? Eddig hogy tetszik az iskola? |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Aug. 10, 2009 9:10 am | |
| -Még nem hallottam róluk. Biztos érdekesek lehetnek. *Feleli gondolkodón, hátha közben eszébe jutnak a művek, de nem. Sok könyvről hallott, amit nem varázslók írtak, de ez az első amit el is olvas közülük.* - Tetszik, jobban mint gondoltam. Először azt hittem, hogy szörnyű lesz. Úgy voltam vele, hogy valahogyan csak kibírom. Erre pedig tetszik. Nagyon is. *Feleli a fiú kérdésére és arrébb csusszan a padon.* - Ülj le nyugodtan. |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Aug. 10, 2009 9:23 am | |
| - Azok. *Mondja mosolyogva, kisöpörve fekete tincseit a szeméből. Talán már ideje lenne kicsit megnyirbálni a haját... persze nem nagyon, mert akkor oda az imidzse, de azért kicsit legyen már rövidebb. Bishounen ide vagy oda, mindennek van határa, na.* - Miből gondoltad, hogy szörnyű lesz? *Csodálkozik, kerek szemekkel, fejét félrehajtva. Ő nagyon örült, amikor felvették... bár ittlétének voltak fénypontjai és mélypontjai is... az előbbi van túlsúlyban. Arra, hogy üljön le, elmosolyodik, biccent, és lehuppan Simeon mellé.* - Kicsit sötét a hely, meg kicsit sokszor van haláleset... de azért... én szeretek itt lenni. |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Aug. 10, 2009 9:45 am | |
| -Az utóbbi időben nem sok jó dolog történt velem, ezért gondoltam. Azért valamennyire bíztam benne, hogy tévedek és végre az oldalamra áll a szerencse. Szerencsére tévedtem. Azért ne úgy képzeld el, hogy már rögtön úgy álltam is hozzá a dolgokhoz, hogy rossz lesz, csak hát azt hittem. *Meséli az egyik magas fára tekintve. ~ Vajon mennyi idős lehet az a fa? Mikor került ide? ~ *Gondolja,aztán gyorsan vissza is tér a valóságba.* - Haláleset? Ezek szerint igaz, amit gyanítottam. Még nem mondták nekem, vagyis nyíltan nem. Utaltak már rá, pontosabban a szavak alapján kikövetkeztettem, de azt hittem, hogy ezzel csak az újoncokat akarják ijesztgetni. *Hirtelen az a gondolat támad a fejébe, hogy talán Chris is ijesztgetni akarja, de el is veti rögtön.*
//fagyunk// |
| | | Torina Foster
Főkarakter : perlita6@freemail.hu Hozzászólások száma : 487 Kaszt : Üzenőláda : <3 Nezabar <3
Torinát jelképező sárkány
Kék és Narancssárga <3
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Aug. 11, 2009 1:21 pm | |
| *Torina egy padon üldögél, kezében egy vaskos könyvvel, amin külön féle furcsa jelek vannak, pentagrammák, rúnák, minden féle mágikus nyelvek, és krikszkrakszok, ahogy azt szokás. A lány egy hosszú köpencsben van, alatta egy ruha van, sötétbíbor, régies nemesi ruhának tűnik. Családjában senki sem hord ilyen ruhákat, de neki ez a stílusa, a régiesség, a hatalmas mágikus könyvmolykodás... A komolyság. Arca szépen ki van festve, mint mindig, hajában egy hosszú toll, amúgy meg ki van engedve.* ~ Familiárisok... Alig várom, hogy végre elkezdődjön a tanév... ~ *Ahogy üldögél, hirtelen egy hangot hall meg a fejében, a szakvezetője hangját, és talpra is pattan.* ~ Rendben tanárnő, itt várok... ~ *Feleli gyorsana lány, és a kúria ajtaja felé pillant, várva, hogy elő kerüljön az a diák, akinek most segítenie kell.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Aug. 11, 2009 1:35 pm | |
| *Az udvarra tartó út nem is tartott olyan sokáig mint számított rá, nem akadt el sehol sem, egyenesen kitalált, ha nem vesszük figyelembe, azt az egyszeri rossz helyen fordulást. Megérkezett, két oszlop között pedig már látni is az alakját. a lány felé néz, nem sokan vannak kinn, valószínűleg ő lehet az. A leírás pontos, nem is tudná eltéveszteni a lányt, a tanárnő pontosan leírta a kinézetét. Egyre közelebb ér, majd megáll a lány előtt. A szemébe néz, és kezd nem tetszeni neki a dolog.* ~Ez is olyan lesz mint a vöröske, a kis úri hölgy, nem olyan mint az a kis belevaló kiscsaj a szakkörről.* -Szia csibe. *Már csak ha a tollra asszociálunk.* Baqwa vagyok, azt hiszem téged kellett megtalálnom. *Jelenti ki. A csibén kívül nem tesz egyéb megjegyzést, nem tudja, hogy erre is hogy fog reagálni a lány.* -Ha jól tudom, akkor te fogsz egy kicsit gatyába rázni varázslások terén, csibe. ~Érzem, hogy nem lesz jó vége.~ |
| | | Torina Foster
Főkarakter : perlita6@freemail.hu Hozzászólások száma : 487 Kaszt : Üzenőláda : <3 Nezabar <3
Torinát jelképező sárkány
Kék és Narancssárga <3
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Aug. 11, 2009 1:53 pm | |
| • A lány a táskájba csúsztatja a könyvet, majd leveszi magáról a köpenyt is, így valamivel normálisabban néz ki, kivétel, hogy olyan mintha egy 14-15 századi boszorkány lenne. A köpeny is a táskájába kerül, ám a köszönés hallatán a kezébe csúszik a pálcája. Nem érdekli, hogy a fiú nem tud még védekezni, és neki kéne segítenie, de ilyet igazán nem tűr el. * - Csibe? Még hogy csibe… *Cseppet elvörösödik, de nem az a nyomi kislány, aki ilyenkor sértődötötten elvonul, vagy pofon vágja. Ő igen is torol. Pálcáját a fiú fejére szegezi, leír körülötte egy kört, és kiejti a varázsszót is, természetesen.* - Hargom! *Mondja, nyugodtan, szinte gyilkos hangon. A levegő ből az oxigén lassan kiszippantódik, így a fiú fuldokolni kezdhet. Természetesen nem akarja bántani, nem ezért lett pont neki kiadva a feladat. Ahogy a fiú egyet köhög, vagy fulladozik, azonnal megszünteti.* - Majd megtudod te ki a csibe. Nem vagyok egy kis liba, akit a magadfajta így becézgethet, ezt most szegezzük le. Van szép kis szám, és szép kis pálcám, ami neked még nincs, így nagyon remélem, hogy többet ilyet nem kell hallanom, amíg nem vagy képes megvédeni magad. *Kicsit kemény, és pattog, de hát ő nem tűri meg az ilyen megnevezéseket. Főleg, hogy idősebb is.* - Azért meg vagy még? *Kérdezi, felvont szemöldökkel, de nem aggódik annyira, csak nem akarja, hogy a fiú túlságosan össze zavarodjon.* - Mondd, honnan jöttél, és miben is kéne segítenem pontosan? Van pálcád? Mellesleg… Talán be kéne nekem is mutatkoznom, a tanárnő biztosan elmondta ki vagyok, de így illene. Torina Foster, harmadikos szakmegbízott. És hogyha normálisan viselkedsz, akkor segítek is. Csinibaba, csibe, és egyéb megszólítást mondhatod másoknak, én maradok a Torinánál.
| |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Aug. 11, 2009 2:07 pm | |
| *N igen, már az elején megérezte, hogy nem a legjobb döntés volt becézni a lányt. Teljesen biztos volt, a mondatokban amit a lány mondott, de ami utána következett arról már fogalma sem volt. Levegőt akart venni, és nagyon nehezen ment, majd végül hibába szívta be az éltető levegőt nem történt semmi. Köhögni kezdett, majd fulladozni, mint aki úszni tanul és belökik a mély vízbe. Nem tud feljönni, és csak nyeli a vizet. Ez a helyzet áll fent Baqwával is. Kezd szenvedni, bár a fulladozás nem is ijesztette volna meg, de mivel agy vízen kívül még ijen nem fordult elő vele, így meglepte a dolog.* ~Gyilkos egy csaj.~ *Megjegyzéseket nem mer tenni, örül, hogy lassan újra levegőhöz jut, és élvezi, hogy megint oxigén jut a tüdejébe.* -Megértettem asszonyom! *Félmosolyt vág hozzá, majd vigyor lesz belőle. Nem tudja komolyan venni a lányt, még így sem, hogy tudja könnyű szerrel végezhetne vele.* -Nos, akkor Torina. Igen, jól vagyok, nem volt annyira vészes, fulladásból volt már rosszabban is részem, bár így vízen kívül még nem igazán .*Rövid nevetés.* -Amúgy Jamaicából jöttem, pontosabban Angliából, körülbelül két éve ott lakom, Londonban a UK b-boy bajnokság miatt. Pálcám nincs azt majd passzintanom kéne valahonnan, de lövésem sincs, hogy honnan szerváljak egyet. Amiben segítened kéne azok pedig a varázslatok. Másodikosként kerültem id, de varázsolni se tudok, gondolom az elsős anyagon kellene átszáguldanunk, még így szeptemberig, ha nálatok egyáltalán akkor kezdődik a tanév. Úgy nagyjából ennyi lenne röviden, és velősen. *Kifújja magát, husszú dumát nyomott le, az utcán pedig általában rövid tőmondatokban beszélnek.*
//és eksön, jöhet a jégkorszak// |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Aug. 12, 2009 9:37 am | |
| *Az udvarra, egy hosszú, fekete hajú fiú lépdel ki. Lassan kibontja a haját, majd megáll a falnál. Időnként el-el pillant a távolba, de többnyire az iskola szobraival van elfoglalva. Néha morog egyet elégedetten, majd lép arrébb, egy másikat kémlelve. Feltűnően tetszenek neki, és lefoglalja a látványa. Kis idő múltán, leül a fal tövébe, leveszi a bakancsait, majd hátradőlve figyeli az eget, majd lassan becsukja a szemeit. |
| | | Anna Svetlana Diák
Főkarakter : darknissa@freemail.hu Hozzászólások száma : 1853 Kaszt : Üzenőláda : Aki nappal álmodik, sok olyasmit tud, ami rejtve marad a csupán éjszaka álmodók számára.
Ha már úgyis a pokolba kell mennem, akkor legalább csináljam rendesen. ;D
.perselus.piton.
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Aug. 12, 2009 9:44 am | |
| *Anna lép ki az udvarra. Elég álmos képet vág, úgy tűnik nem sikerült kialudnia magát. Bár a reggeli kávéját már megitta még mindig elég ramatyul érzi magát. De talán majd lassan felébred. A friss levegő biztos jót tesz. Mélyeket lélegez és igyekszik ellazulni. Először nem veszi észre a fal tövében ülő fiút. Még nem nézett körbe alaposabban. Megdörzsöli a szemét, majd ásít egyet. Nem hatott túlságosan jól a gyógyszer. Úgy tűnik neki ez nem elég erős. Mindegy, de legalább a feje már nem fáj. Végre jobban is körbe néz az udvaron. Ekkor pillantja meg a fal tövében ülő fiút. Aki láthatóan alszik. Halkan közelebb lépdel hozzá és szemügyre veszi. Még nem találkozott vele. Minden bizonnyal nem rég érkezhetett. Azon gondolkodik, hogy most felébressze vagy inkább ne? Jó poén lenne, ha jól rákiabálna. De nem, most valahogy nincs kedve hozzá. Inkább vár.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Aug. 12, 2009 9:55 am | |
| *A fiú, hirtelen kinyitja a szemét. Körbenéz, majd kíváncsian végigfürkészi a lányt, majd felkel, a cipőjét kicsit odébb söpörve. -Üdvözletem! Czilley Máté vagyok. *Hajol meg, majd körbenéz. -Már...megint elaludtam. Mostanában sosem tudok elaludni. Minden este az jár a fejemben, hogy hogyan illeszkedek be. Új diák vagyok. Benned kit tisztelhetek? Te vagy a második ember akivel beszélgetek amióta idejöttem. *Majd közelebb hajol a lányhoz, és halkan suttogni kezd. -Az előző elég rideg volt. Nem baj! Majd megszelídítjük! *Kuncog a fiú, de a beszédében, és a hangjában van valami. Mintha nem ő lenne. Csak játszaná magát. -És te mikor jöttél? *Néz rá érdeklődően a fiú. |
| | | Anna Svetlana Diák
Főkarakter : darknissa@freemail.hu Hozzászólások száma : 1853 Kaszt : Üzenőláda : Aki nappal álmodik, sok olyasmit tud, ami rejtve marad a csupán éjszaka álmodók számára.
.perselus.piton.
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Aug. 12, 2009 10:21 am | |
| *Na felébredt a srác. Felhúzza az egyik szemöldökét erre a fürkészésre. Nem szereti ha nagyon megbámulják. Kifejezetten allergiás az ilyesmire. Figyeli, ahogy meghajol és bemutatkozik ne a fiú. Érdekes.* - Ezért nem tudsz elaludni? Ejha, azért ezen szerintem nem kell annyit stresszelni*feleli gúnyosan. Ez most nagyon betett neki. Ezért nem tud aludni? Ez hihetetlen. Neki sosem járt ilyenen az agya* - Elég könnyen be lehet illeszkedni*teszi még hozzá, majd leül. Fárasztó ácsorogni.* - Anna Svetlana, Naxeldires Főprefektus*mutatkozik be büszkén. Na igen kicsit egoista.* - Második? Jobban szeretek első lenni*húzza el a száját. Bizony tipikus naxeldires. Mindig mindenben az első akar lenni. Meglepi, hogy Máté közel hajol hozzá. Nem érti mit akarhat.* - Mi van?*kérdezi a kelleténél egy kicsit hangosabban, felháborodva.* - Mit akarsz ezzel?*kérdezi kíváncsian. Hangjában érződik, hogy kissé mérges és mindenképpen választ vár.* - Elég régen*feleli válaszul.* - Te viszont csak nem rég, ha jól tudom* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Aug. 12, 2009 10:30 am | |
| *A fiú kissé meglepetten vissza húzódik. Kissé megijedt a lány hangjától, mikor felemelte. ~Ejnye! Bandavezér voltál! Bátorság! *Bocsánatot kérek. Kissé elvettem a sulykot. Prefektus? Biztos jó lehet. Bár gőzöm sincs mi az. Apropó egy kérdés! Itt milyen büntetéseket használnak szabálykihágáskor? Gondolom nem nagy dolgokat. Csak kérdem...bármi megtörténhet az évek alatt. *Mosolyog a fiú, majd leül ő is. -Te honnan jöttél? Vagy itteni vagy? *Kérdi érdeklődve, és boldogan nyugtázza, hogy a színészkedése sikerrel megy. Imádja a gyengét, és a stresszes fiút játszani. Annál nagyobbat koppan mindenki, ha egyszer "kimutatja a foga fehérjét". Időnként el el pillant, de nem néz a lány szemébe. Csak a földre néz, meg néha el mellette. |
| | | Anna Svetlana Diák
.perselus.piton.
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Aug. 12, 2009 10:42 am | |
| *Örömmel nyugtázza, hogy a fiú megretten tőle. Ezt szereti. Szeret fölényeskedni. Hiába, így nevelték a szülei. De kifejezetten szeret így viselkedni* - Hát persze, el. Igen nagyon is jó dolog.*vigyorog elégedetten. Imád az lenni, így az egyszerű diákok fölé emelkedik.* - Nem tudod mi az? Hu hát még sokat kell tanulnod az biztos... Nem magyarázom el, szóval ne is kérd. Nekem ilyenekre most nincs erőm.*a hangja határozottan cseng, bár arckifejése nem erre utal. Bágyadtan üldögél, nagyokat pislogva. talán idejelenne bevenni a gyógyszert.* - Büntetőmunka vagy büntető házit kell írni.*válaszol a kérdésre, majd a füvet kezdi tépkedni maga mellett. Mindig szeret babrálni valamivel.* - Otthonról jöttem*mondja gúnyosan. Nem szereti ha az emberek olyan sokat akarnak tudni róla. Őt még az ilyen kérdések is zavarják. Inkább kitérő válaszokat ad rá. Nem tetszik neki a fiú viselkedése. Valami nem stimmel vele, érzi. Ő mindig észreveszi az ilyet. Ezért hát távolságtartó marad, mint mindig.* - Na és te honnan jöttél?*kérdez vissza.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Aug. 12, 2009 10:53 am | |
| ~Máté...Azonnal tenned kell valamit. Nem lehet azt, hogy bíráskodjanak fölötted. -Mi? Ja..Erdélyből. Gyönyörű hely. A legtöbb Vámpír história onnan jött. De gondolom ezt tudod. Mindenki tudja. *Kuncog gúnyosan a fiú, majd megigazítja a haját. Még mindig nem néz a lányra. Csak a földet fürkészi. -Szóval otthonról...remek...az szép hely. *Gondolkozik el, majd ránéz. -Bővebben? *Kérdi ismét csak gúnyosabb hangnemben, majd gyorsan témát vált. Mintha megijed volna ismét a választól, és a viselkedésétől. -Mond csak...téged érdekel a művészet? Engem állandóan lefoglal, és kicsit zavar hogy szinte mindent kielemzek. Legyen az kép, szobor, vár. Téged ezek nem érdekelnek? Én még akár egy sírkőről is el tudnék mondani mindent. Például hogy milyen lehetett a családja az illetőnek. *A fiú kissé hátrébb húzódik, majd a mellette levő cipőfűzőjét kezdi el babrálni. Ismét csak nem néz a lányra, inkább azzal foglalkozik. Ismét boldog, hogy sikerül így játszani az ártatlant. |
| | | Anna Svetlana Diák
.perselus.piton.
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Aug. 12, 2009 11:05 am | |
| - Szóval Erdélyből. Igen tudom. Szeretem az olyan történeteket*feleli mosolyogva. Bizony, van pár ilyen könyve a szobájában. Előszeretettel szokta olvasgatni őket. Ez mindig lefoglalta, ha nem tudott mit csinálni.* - Bizony, szép hely*ironizál. Még hogy szép? Na persze. Számára az a legutálatosabb és legrondább hely a világon. Soha többé nem fog oda visszamenni. Már nem is akarja az otthonának nevezni többet. Megvetően hümmög egyet.* - Nincs bővebben. Nem szeretek ilyen infókat kiadni. Elégedj meg ennyivel*szól rá erélyesen a fiúra. Már megint ideges és megint sokat kivesz belőle majd. Kotorászni kezd a zsebében, de közben válaszol, hogy ne tűnjön fel mit csinál.* - Bizony egem ezek nem érdekelnek. És remélem nem akarsz kiselőadást tartani most semmitől, mert akkor kénytelen vagyok befogni a szád... egy átokkal*villan meg a szeme. Nincs kedve hallgatni a sok felesleges beszédet. Főleg nem egy szoborról vagy bármilyen más ostoba dologról* - Hm, kifogtál engem másodiknak. Nem vagy túl szerencsés.*mondja gúnyosan. Tisztában van vele, hogy elég nehéz kijönni a maga fajtával. nem lesz könnyű dolga a fiúnak. Végre megtalálja a gyógyszert, és míg a fiú nem figyel bekap kettőt. Ettől mindjárt jobb lesz egy kicsit. Azt észrevette, hogy Máté sosem néz rá, és ez kissé zavarja.* - Mond csak olyan csúnya vagyok, hogy nem bírsz rám nézni?-kérdezi fennhangon.*
// ésés fagyunk =D // | |
| | | Aaron Drawer - Allidon Diák
Főkarakter : daviid018@citromail.hu Hozzászólások száma : 451 Kaszt :
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Aug. 12, 2009 3:51 pm | |
| *Aaron Drawer érkezik meg az udvarra. Egyedül jött, abba bízik, hogy majd itt talál ismerősöket, hiszen nem nagyon szeretne majd egyedül sétálgatni a hegyekben. Mondjuk egyedül biztos nem lesz, de egy szakkör nem a megfelelő idő arra, hogy az ember ismerkedjen. Mivel a hegyekbe mennek, és ott nincs túl meleg, ezért talán picit túlöltözött. Farmer van rajta, és egy fehér póló, melyre azért még vett egy kapucnis pulcsit is, biztos ami biztos alapon. Még egyenlőre nem lát itt egyetlen diákot sem, ezek szerint ő nyitja a sort, de biztos benne, hogy lassan érkeznek majd a többiek is. Le ül addig is egy padra itt az udvaron, és várja a fejleményeket.*~Vajon eljön Miranda? Vagy túlságosan elfáradt szegény lány?~*Gondolkozik a fiú, és nézi a nagykaput, hogy vajon mikor nyílik ki, és látja meg az érkezőket.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Aug. 12, 2009 3:57 pm | |
| *Adam érkezik dúdolgatva a az udvarra a hátizsákjában egy jégcsákánnyal, mászóruhával, és melegruhával, hóbaglyát és kutyáját vittemagával daimonján kívül így elég nehéz a zsákja. Leül egy fa alá és rajzolgatni kezdi a tájat majd egy botot kezd el tőrével faragni* |
| | | Leona Arts Diák
Főkarakter : hanka940326@citromail.hu Hozzászólások száma : 1342 Kaszt : Üzenőláda : Pierre love Angel
Leona love Rayko
Pierre nem love Leona
Leona nem love Pierre
Pierre and Leona best friend forever ever
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Aug. 12, 2009 3:59 pm | |
| *Leona kimegy az udvarra. A múltkori szakkörön nagyon jól érezte magát ezért a mostanin is szeretne részt venni. ~ A hegyekbe megyünk. - gondolja mosolyogva és már szinte érzi is a friss hűvös levegőt. Amikor fekete nadrágjában és lila garbójában, elindul, reméli hogy talál valakit akivel együtt lehet. Ekkor meglátja az ismerős fiút, akivel egy buli alkalmával találkozott. Ő gitározott. mosolyogva elindul felé, majd megáll mellette. - Szia nem tudom emlékszel- e rám. Leona vagyok. Zavarok? - kérdezi moslyogva és várja a fiú válaszát.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Aug. 12, 2009 4:00 pm | |
| *Egy szakkörön kivételesen Sanders kisasszony is megjelenik, elvégre ha már megszervezik ezeket, akkor ne legyen az, hogy nem megy senki. Ma csak egyszer mozdult ki, a tölgyesbe ugyebár, ahol szerzett is egy kedves barátot, a nap többi idejét a Kúriában töltötte, pihent egy kicsit és meglátogatta a könyvtárt. Most meg, halk léptekkel lépdel a Kúriából kifele, egy fekete balettcipő féleség van rajta, egy kék farmer, meg egy fekete, vastagabb felső, elvégre a hegyekbe mennek, vagy mi a szösz. Morog egyet, amikor látja, hogy a tanerő még sehol, de nem is törődik vele- majd megjön. Aaron-t megpillantva bájosan elmosolyodik, de egyenlőre tőle pár méterre, egy fa árnyékában áll meg, miközben mosolyogva biccent a fiúnak.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Aug. 12, 2009 4:00 pm | |
| *Mivel tudja hogy szakkör van így el is jött persze azért a szokásos sötét ruházat nem marad el a sráctól csak még hozzá jött egy kiszögelt bakkancs is elvégre ha hegyekbe mennek ki tudja hogy mibe kell megkapaszkodni aztán jó ha valami lefogja a talajt a srác csak komoran biccent a többieknek úgytűnik nem nagyon akar beszélgetni legalábbis még nem. A daimonja lassan felmorran majd mindketten egy közeli fa tövénél foglalnak helyet a srác kiváncsi merre mennek már vágyik egy kis hideg után.. Nevezhető honvágynak is* |
| | | Miranda Wilson Diák
Főkarakter : bogicica11@citromail.hu Hozzászólások száma : 1171 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Aug. 12, 2009 4:01 pm | |
| [Aaron]
*Miranda szinte futva jelenik meg az udvaron.Egyből kiszúrja az ismerősöket de végül Aaron mellett köt ki. egy hosszú farmer van rajta és az a pnk felső amit eltakar egy kis kardigán .*-szia Aaron! *mondja majd puszit nyom barátja arcára és akár indulhatnak is.* | |
| | | Elizabet Kingston Diák
Hozzászólások száma : 368 Kaszt :
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Aug. 12, 2009 4:02 pm | |
| * Liza érkezik meg az udvara úgy tudja hogy ma is szakkör lesz. Mivel az előző tetszett neki ezt ki nem hagyná. Kiskutyáját a hálóban hagyta hiszen a múltkor is csak baj lett volna vele hiszen nagyon játékos egy kutyus. Ma egy farmerben és egy világos piros árnyalatú felső van rajta. Az udvaron már vannak egy páran. Van akit ismer de van akit nem. Nem megy oda senkihez hiszen nem akar zavarni senkit. Megáll a tömegtől távolabb és úgy várja hogy ma milyen kalandban lesz része.* | |
| | | Meriel Ravenwood Diák
Hozzászólások száma : 498 Kaszt : Üzenőláda : Morpheus
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Aug. 12, 2009 4:03 pm | |
| *Hosszú szoknyában, saruban, és egy topban érkezik meg, amin egy inget visel, pontosabban nem is ing, inkább valami blúz-szerűség. Lehellet vékony, csak azért vette fel, hogy nehogy esetleg hidegebbre forduljon az idő, vagy sápatag bőre leégjen. Bár annyira nem sápadt a bőre, de azért nem árt vigyázni. Légiesen, gyermeki könnyedséggel sétál ki a Kúriából, és út közben egy-egy szál virágot is felszed a földről, miközben magában töprengve sétál ki az udvarra a csoportosuláshoz. Szőke haja egybefogja, lófarokba fogva lóg mögötte. Ha a felöltözött színeket nézzük, akkor a blúz fehér, toppja virágos, és a szoknyája egyszerű, fűzöld, hosszú szoknya. Saruja barna, de igazából alig-alig látszik. Körbenéz kék szemeivel majd csak megáll, és várakozik.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Aug. 12, 2009 4:04 pm | |
| (
*Susan is meérkezik az udvarra egy fekete farmer naci és egy piros pólo van rajta meg egy nike kondi mikor megérkezik köszön mindenkinek nincs ott senki akit ismerne ezért csak áll hátán a kis tanyójával amiben van minden ami szögséges..*
A hozzászólást Susan Watson összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Aug. 12, 2009 4:15 pm-kor. |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Udvar | |
| |
| | | | Udvar | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |