Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 22 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 22 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Udvar | |
|
+131Moyra McFarland Jessa McFarland Sheena McFarland Crystal Ravenwood Szurdok ősi szelleme Fleur Isabelle Trender Cornelia Donata Chiyori Kiryuu - archiv Anne Holiday Driana Stardew Nathaniel Ravenwood Anna Ivanov Tomhail Iliya Mikhail Mira Rose Sepp Dierk Olívia Springfield - Alli Victoria Dewey Teodor Angel Sarah Christina Keller Wayne Lazarus Shahrivar Liliya Darina Kevin Rott Elena Angel Cirdan Arahael Heidi Hollenberger Samantha Troops Nargile Ljubjana Loirens Ceronin Kyoko Tsuki Shiwo Altolos Galoneth Gentleberry Patrick Baker David Grivalt Samuel J. Colwell Nicolas Demerest Steven Grivalt Loreen M. Lynette Blanche Ravenwood-archiv Cyprian Drest Sylvia Ramondova Cirelin de Sovalon Phionella Amberessus Ivona Ivanovna Nymphadora Do'Urden Berker Mikolaj Taira Tjerd Kyo Nobory Valeriel Ravenwood Sean Randy Zealot Meriel Ravenwood Leona Arts Anna Svetlana Nikorina Grozda Elizabet Kingston Gabriella Collie Kaen el Jericho Crissy de Vontier Rose Emily Scott Timothy Waylan Andrew Worthington Laima O'relle Wanda Dorcas Gloria Kalifa Manson Anaze White Bella Stackhouse Rebeca Carlenis Sophie Michelle Darkrain Jack Wine Rose Leanders Lara Wilhelmine Fred Jackson Játékmester Belsirion Ayla Madyzyn Emily Kyra Beawer Samantha Cyen Elesmery Cerridwen Paderau Afon Arabella Jagusia Rowan Stanford - archiv Safira Desierto Aaron Drawer - Allidon Anastazia Drawer Lionel Estrax - arhiv Katerina Shezhana Varvara Toma Grigor Anton Clémence Aurora Moonbeam Lilyana Yordana Anabella Stepp Nagy Klaudia Samanta Marietta Grace Neverwood Maria Love Pierre Bontavier Hallbjörn B. Laxness Natalie Depp Han Jaejoong Varvara Éclair Lagarde Gwen Janessa Kingstone Lara Corvin Miranda Wilson Angelina Mary Black Eligio Lance Jens Tichaon Kalandmester Alexandra Sirov Ariadné Tanith Torina Foster Synerella DeLalune Domajan Gurskovity Vanessa Mantova Jack Darkfield Zac Leaving Concordia Xanto Amaril Gwyneth Laura Wylee Rupert Rankle Makoto Haruko Viktorya Rada Ashley Christable Melanie Satchel Marina Raya Joe M. Renaldo Andrey Bogdan Edward Freeze George Darkrain - archiv Rayko S Dragomir - archiv Drékulusz Kluszenov Kynger Iwood Carina Foster David Branson Sofija Darina M. Snjezana Sidney Moore Behrooz Jahrom 135 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Behrooz Jahrom Nem Játékos Karakter
Hozzászólások száma : 104 Kaszt : Üzenőláda : Saira
Ne adj szívet, melyet nem fogadhatnak el.
| Tárgy: Udvar Szer. Jún. 24, 2009 7:12 pm | |
| First topic message reminder :A Kúriából kilépve egy kővel borított udvaron találjuk magunkat, mely terület elég nagy, egy része kővel borított, mely az utakat jelöli ki az arra járók számára. Rengeteg különféle fajú és korú fa található, melyek azonban sosem virágoznak, ezzel valamiféle szomorúságot kölcsönözve a helynek. Az udvaron több pad illetve lugas és kis ház is a diákok rendelkezésére áll, melyeket gondok tart karban, illetve gondoz. A kis házak amolyan menedék féleként szolgálnak, hol a hideg téli szél, hol a forró nyári nap, vagy az eső ellen. Az udvar közepén egy hatalmas szökőkút is van a Kúria bejáratával pont szembe, melyet azonban gondos kezek még nem hoztak helyre... Az udvar szélén egy sebes sodrású, bővizű patak folyik végig, mely a Kékfátyol-vízesés jéghideg vizét hozza és eltűnik a Tölgyes mellett a diákok szemei elől.[Only admins are allowed to see this image] | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Aug. 08, 2009 8:56 am | |
| -Elég jó eredményeid vannak.*mondja a fiúnak* -És igazad van tényleg imádom a harcot.*mondja* -Azt mondtad a neved Deyan. Az a név mond neked valamit hogy Elros Tiwele, vagy Ann-Tabitha Serenity? *kérdi a sráctól* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Aug. 08, 2009 9:03 am | |
| *Elmosolyodik a dicséretre, és elveszi tőle a papírt.* -Köszi. *mondja, aztán a két névre bólogat.* -Igen. Ők a két legjobb barátom. Habár Elével eddig haragban voltunk, de most már bízok benne, hogy megváltozott. Ann-nal viszont mióta ide kerültem, nagyon jóban vagyunk. Kineveztük egymást fogadott testvérnek. Őt akartam megvédeni Elétől, mikor elmentem keresni a kegyenceket. *magyarázza a fiúnak.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Aug. 08, 2009 9:10 am | |
| -Igen hallotam. Elével jóba vagyok nem is olyan rég még depressziója volt mert kómában voltál folyton csak azt hajtogatta hogy meghaltál megölt téged, minden az ő hibája, aztán végülis lekevertem neki eggyet hogy térjen észre. Láttalak a gyengélkedőn gyakran járok oda vonzom a bajt. *mondja nevetve Adam* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Aug. 08, 2009 9:18 am | |
| *Figyeli a srác véleményét Eléről.* -Tényleg? Ezt még nem is mondta. Egyébként igaza volt, tényleg miatta mentem el a kegyencekhez. Ha Ann-nal nem vitáztak volna annyit, akkor meg se fordul a fejemben. De a dolgok kezdtek nagyon elfajulni, muszáj volt valamit tennem. Végül is sikerült, és még harcolnom sem kellett. A kómám mindent megoldott, kibékültek. Egyébként nem lett volna muszáj felképelned. Tudom, hogy milyen, attól még ugyanolyan maradt szerintem, mint volt. *mondja, aztán az órájára néz, látja, hogy mindjárt dél.* -Na de én viszont elmentem. Már mindjárt lesz kaja, remélem, ma is finom lesz. Szia. *mondja, és visszamegy a kastélyba enni.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Aug. 08, 2009 9:20 am | |
| -Akkor viszlát. *mondja a srác után majd leül a földre és tőrével egy fát kezd el faragni* |
| | | Gabriella Collie Diák
Főkarakter : virag__10@windowslive.com Hozzászólások száma : 241 Kaszt : Üzenőláda : http://www.cicaklub.hupont.hu/ Nézd meg eléggé rossz, de én csináltam
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Aug. 09, 2009 5:52 pm | |
| Miután baleset nélkül kiértek az udvarra, Tinki észreveszi hogy Pinki nagyon jól érzi magét a fiúval és ezért átugrik rá. Gabriella meglepődik és egy kicsit morcosan megy tovább.*- Szerintem menjünk tovább hátha találunk egy padot...*A lány figyeli Jaejoong reagálását a két hörcsög viselkedésre. Majd elővesz egy-egy mandarin darabot a hörcsögöknek de egyik sem reagál, majd elrakja s most a patakot kezdi fürkészni. Majd a padhoz közel egy padot lát és elkezd szaladni de mielőtt oda ért volna elkezd a patakba gurulni de gyorsan fel áll de még nem tud megállni és várja hogy valaki segítsen neki vagy ha nem akkor fürdik egyet.* | |
| | | Natalie Depp Diák
Hozzászólások száma : 288 Kaszt : Üzenőláda : Lehet, hogy a Mennyország szép hely, de a Pokolban több az ismerős...
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Aug. 09, 2009 5:58 pm | |
| *Leballag a Kúriából, egyenesen az udvarra, már-már majdnem ugrál magában, s az ajtón úgy lép ki mint egy diliházból most szabadult õrült, de csak addig olyan víg, míg meg nem pillanjtja a nézõket. Egy szaktársa meg Jaejonng, s szinte elpirul, mert érdekes lehetett a mutatványa. Lecsillapodik, s mintha lassított film lenne odaballag a társasághoz.*-Szia Jaejoong, szia.*Biccent fejével, mosolyogva a szaktárs csaj felé.*-Natalie Depp. Szólíts ahogy jól esik. S te?*Bicceg, karjait hátul összefonva, hogy kiegyenesítse hátát.* | |
| | | Elizabet Kingston Diák
Hozzászólások száma : 368 Kaszt :
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Aug. 09, 2009 6:06 pm | |
| * Liza érkezik az udvara. Nem régen járt itt hiszen innen ment be a kúriába. Ma egy rövid farmer nadrág és egy fehér felsőben látható. Természete kiszámíthatatlanan így nem soha nem lehet tudni hogy éppen milyen hangulata vagy. Két lány pillant meg az udvaron és oda is megy hozzájuk.* - Sziasztok Liza vagyok* Mondja csak egyerűen majd jól megnézi a lányokat hiszen ő mindenkit fel mér.* - Zavarok?* Kérdezi meg kicsit flegmás a lányoktól de ha zavar sem menne el úgy is itt maradna úgy hogy mindegy hogy a mi a válasz.* | |
| | | Han Jaejoong Varvara Diák
Főkarakter : sidor@freemail.hu Hozzászólások száma : 373 Kaszt : Üzenőláda : Ha valakinek kellek, akkor az szóljon!
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Aug. 09, 2009 6:10 pm | |
| *Jaejoong hirtelen meglepődik, amikor Tinki is átmászik rá.*~Nézzenek oda, milyen felkapott lettél~*Állapítja meg Yume, miután Jaejoong elkezdi cirógatni a másik hörcsögöt is.persze észreveszi, hogy Gabi kicsit megsétődik, és talán emiatt történik meg az is, hogy majdnem a patakba zuha..de hansúlyozom majdnem,mivel Jaejoong halásznadrágja zsebeibe rakja a kis állatkákat, majd elkapja a lányt a derekánál átölelve és visszahúzza a pataktól, szorosan fogja.Majd felveszi az ölébe és odacipeli a közeli padhoz.Szépen leülteti a lányt, majd a kezeibe adja a hörcsögöket. Leül mellé. Ebben a pillanatban érkezik meg natalie, kicsit elégé furcsa a belépője. Megvonja a szemöldökét, majd az érkező lányhoz odalép, mivel kicsit aggódik miatta.* -Natalie kedves, minden rendben van magával?*Néz aggódva aranyló szemeivel a lányra.Közben megérkezik egy új tag is. Jaejoongot nem vesziészre.Viszont a srácnak ismerős a hang. -Hékás, engem már észre se veszel?*Kérdezi poénkodva a féltesójától. majd visszaül a padra.*-Amúgy azt hittem holnap érkezel, milyen volt az ide út? | |
Főkarakter : virag__10@windowslive.com Hozzászólások száma : 241 Kaszt : Üzenőláda : http://www.cicaklub.hupont.hu/ Nézd meg eléggé rossz, de én csináltam
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Aug. 09, 2009 6:28 pm | |
| -Kössz'*Majd egy kicsit elpirulva leül a padra .*-Szia Gabriella Collie vagyok...* Majd egy kedves mosolyt vet Jaejoongra és az új lányra.Gabi kicsit még szomorú mert állatkái még mindig nem mentek vissza.*- Nem, nem zavarsz.*Majd elgondolkodik: ~Utálok szerencsétlen lenni.~ Aztán összeborzolt haját feltűzi és a patakot nézi,de mire elbambul egy mókus ugrik a fejére. Majd felkiált:*- Hisz ez Kik ölébe veszi s simogatni kezdi. Erre a két hörcsög is felfigyel s oda szaladnak a gazdájuk hoz Gabriella megörül s mind a három állatot simogatni kezdi.* | |
| | | Natalie Depp Diák
Hozzászólások száma : 288 Kaszt : Üzenőláda : Lehet, hogy a Mennyország szép hely, de a Pokolban több az ismerős...
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Aug. 09, 2009 6:29 pm | |
| *A harmadik lánynak a jövetelére is ugyan azt elmondja, mint amit elmondott pár perce Gabriellának. Látja, hogy az alaposan végigméri, ugyan így tesz Natalie is. A kérdésre megvonja vállát, a többiekre meredve, mert neki aztán mindegy, õt nem zavarja, de ha marad, ha nem, Nataliet innen már nem lehet elvinni. Jaejoong amikor megszólal, furcsán hangzik neki, de eszébe jut, hogy Jaejoong az a tipikus illedelmes, aki nem tegez.*-Jaejoong kedves, minden rendben van.*Nem gúnyolódik, az ártatlan mosolya is tükrözi ezt egy bizonyos mértékig. Majd látja, hogy az új csaj jövetelekor Jaejoong hirtelen tegezésbe váltott.*-Szóval úgy... Lizát tegezed, mi?*Vonja magára a figyelmet, de sejtelme sincs, hogy Jaejoong féltestvére az illetõ. Hisz már egy testvérét ismeri, Katet, s neki azért az már szép teljesítménynek számít, ha valakinek több rokona van a suliban. Nos, nála nem ez a helyzet. Nincs testvére, szóval nem számíthat senkire sem.* | |
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Aug. 09, 2009 6:40 pm | |
| * Mikor a fiú megszólítja ekkor eszmél fel hogy szeretett bátya az nem más és a nyakába is ugrik a fiúnak majd meg is puszilja* - Szia bátyó. Ne haragudj de kicsit fáradt vagyok csak nem engem vársz?* Kérdezi meg kíváncsian hiszen írt neki levelet hogy ma érkezik. A lány folyamatosan mosolyog mint akit kicseréltek volna.* - Hogy vagy? Hol a hülye húgod?* Kérdezi meg mert hát nem igazán bírják egymást Katel. Majd hirtelen körbe néz* - Mia hol vagy? Gyere csak ide* Mondja kedvesen és egy kis Yorki jön elő a kúriából aki azonnal oda is szalad a fiúhoz meg a lányokhoz.* - Ő itt Mia a kis kutyusom úgy látszik már is szeret bátyó* Mondja kedvesen a fiúnak hiszen ő még nem is látta Miát. | |
Főkarakter : sidor@freemail.hu Hozzászólások száma : 373 Kaszt : Üzenőláda : Ha valakinek kellek, akkor az szóljon!
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Aug. 09, 2009 6:48 pm | |
| *Jaejoong csak mosolyog Gabi viselkedésén, majd forgatja a szemeit, mikor látja, hogy húga hozza a szokásos formáját.De szerencsére nati is talpraesett csaj, tehát mosolyog rajtuk. Nati válaszára, csak mosolyog a lányra, majd megint feláll, főleg, hogy Gabi most már el van a kis állatkáival. Bár fogalma sincs, hogy azt a mókust honnan ismeri, de hát ez van...Mivel ott állt így nem volt nehéz a nyakába ugrani.* -Jól van csak meg ne folytss!*Közben ő is megöleli, majd a lány lemászik róla. Ekkor kisétál egy pici kutyuska.* -Remek, Yume szerintem el lesz vele!*Mire ezt kimondja, Yume már anyai gondozásba kezd a kutyuska körül.*-Nem igazán miattad jöttem le, a leveled még nem jutott el hozzám. Pontosabban kora reggel óta nem voltam a szobámban, így nem igazán olvastam, de az apáét igen. na mindegy, a lényeg, hogy megérkeztél. kate meg nincs itt, és ne beszélj így róla, hiszen testvérek vagytok.*Majdodasétál natihoz.Kicsit megemeli a lány állat, hogy a szemeibe tudjon nézni.* -Amint hallhatta, ő a húgom, ezért tegezem! Esetleg önt zavarja a magázódás, higyje el, ettől nem ér kevesebbet nekem!*Majd megcsókolja a lány homlokát.Utána pedig ismét mélyen a szemeibe néz.*-Remélem nem haragszik rám! | |
| | | Nikorina Grozda
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 2638 Kaszt : Üzenőláda : <3 A Nikorinát jelképező sárkány <3 Titulus: Arkangyal
All I Need
Final Destination
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Aug. 09, 2009 6:54 pm | |
| *Nikorina sétál az Udvaron daimónja, Gradan társaságában. Látja, hallja a kisebb gyülekezetet, de egyelőre nem nagyon vágyik társaságra... Kicsit nyomott a hangulata. Ám, ahogyan a közelükben sétál el, észreveszi Nataliet. Ismeri a lányt, nagyon jó ismerősök, barátok, és úgy dönt, odamegy egy kis beszélgetésre.* ~Úgyse lehetsz mindig antiszoc...~ *Dorombol daimonja elégedetten a döntésére.* -Hahó, Natalie! Hogy s mint? *Köszön rá a szaktársára, majd a többiekhez fordul.* -Nikorina Grozda, Eramir. *Mutatkozik be, más ismerőst most nem lát hirtelenjében. Azt, hogy ő diákképviselő, nem mondja; ha jobban megnézik a kitűzőit, láthatják a társai.* | |
| | | Natalie Depp Diák
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Aug. 09, 2009 7:06 pm | |
| *Mikor Elizabet Jaejoong nyakába ugrik, elég magyarázatnak tûnik neki ez, s elmosolyodik. Liza kérdésére csípõre teszi kezét, s fejét félredönti. Amikor lehülyézi Katet, hát kell tûrköztetnie magát, hogy oda ne rohanjon behúzni egyet a csajnak.*~De beképzelt...~*Morog magában, s meg is tesz egy lépést, de Jaejoong útját állja, aki felemeli állát, erre elpirul egy csapásra. Az meglepi, hogy hogy tud a fiú ilyen meggondoltan meg lassan beszélni. Tovább fokozódik az elpirulás, majd vigyorral az arcán ereszti le állát.*-Nem haragudtam. Csak hülyéskedtem...*Mentegetõzik, s elfordítja a fejét a hang irányába, boldogan látja Nikorina alakját*-Szia Niko!*Harsan fel.*-Itt dumálunk...*Pillant megint Jaejoongra, s figyeli, hogy mindenkinel úgy bánik-e, mint vele?*-Nos, én megyek.*Kedvtlenedik el.*-Sziasztok.*Siet vissza a Kúriába.* | |
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Aug. 09, 2009 7:14 pm | |
| Gabi miután megsimogatja állatait látja Jaejoongon hogy nem tudja honnan ismeri.*-Ő itt Kiki még otthonról ismerem. Biztos követett.*Mondja mosolyogva. Majd felrakja a rfára mókusát és elköszön:*-Nekem most mennem kell remélem vissza találok. Sziasztok!*Mielőtt elindulna Pinki és Tinki átugranak Jaejoongra megnyalogatják majd vissza ugornak Gabira. Gabi elindul és pár-pillanat múlva nem is látják. | |
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Aug. 09, 2009 7:22 pm | |
| * LIza felvonja szemöldökét mikor bátya rá szol hogy szépen beszéljen a húgáról.* - Te is tudod hogy nem én kezdtem* Mondj mosolyogva bátyának hiszen tényleg nem ő volt aki kezdte ezt az egészet. Majd egy ismeretlen lány érkezik a társasághoz.* - Szia Liza vagyok* Mondja kedvesen a lánynak hiszen ma jó kedve van végre látja bátyát. Majd a két lány eltávozik aminek Liza örül nem mert baja lenne velük de hát ennyivel kevesebben csak könnyebb beszélgetni majd a lányhoz fordul* - És te milyen szakos vagy? Tudod ma jöttem és még nem ismerem a kitűzőket* Mondja kedvesen a lánynak majd várja a választ* | |
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Aug. 09, 2009 7:28 pm | |
| *Köszön a távozó lányoknak mosolyogva. Majd az új lányhoz fordulva bemutatkozik, csak ezután beszél húgával.* -Jó estét, Han Jaejoong Varvara, szaktárs, ő pedig a kishúgom, de nem az egyetlen, Liza a neve. te pedig kicsit embereld meg magad, itt nem kéne balhéznotok.Amúgy meg tudod, hogy mindkettőtöket egyformán szeretem.*Majd jobban szemügyre veszi Nikorinát.Meglátja rajta a kitűzőtt és csak mosolyog egyet.* | |
| | | Nikorina Grozda
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 2638 Kaszt : Üzenőláda : <3 A Nikorinát jelképező sárkány <3 Titulus: Arkangyal
All I Need
Final Destination
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Aug. 09, 2009 7:39 pm | |
| -Hát szia Natalie... *Néz elszontyolodva barátnője után. A másik lány is elmegy, de itt marad még han és Liza.* -Ohh, Eramiros vagyok... tudod, a viharmadár az Eramirosok jele. Az oroszlána deridionosoké, a denevér a naxeldireseké, a holló pedig az allidonosoké. Ami a te szakod. *Bólint Liza felé, elmagyarázva gyorsan, hogy melyik állat melyik szkahoz tartozik.* És honnan jöttél, Liza? *Kérdezi tovább kedvesen, újdonsült prefektusként igyekszik segíteni - nem csak a szakjabelieknek. Reméli, hogy Han nem haragszik meg azért, hogy most ő a kishugával foglalkozik, de ő valahogy.. barátságosabbnak, beszédesebbnek tűnik.* | |
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Aug. 09, 2009 7:46 pm | |
| *Jaejoong nem haragszik, bár nem tudja mi lesz, ha megismeri közelebbről Lizat, de ezt inkább hagyja. Sajnos mennie kell, mivel sürgős dolga akadt éppen.* -Nem , nincs semmi gond, csak nyugodttan oktasd szegényt, ráfér, de ha most nem haraszanak a hölgyek, akadt egy kis dolgom. Jó éjt önöknek, ja és még valami, nemsokára tilalom, úgyhogy ne sokáig maradjanak idekint.Oyasumi Liza!*Majd elmegy, és már be is lép az előcsarnokba.* //Oyasumi- - ->Jó éjt!// | |
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Aug. 09, 2009 7:48 pm | |
| [color:2dae=crimson ]- Na de bratyó nem csinálok semmilyen balhét. Ismerhetnél * Mondja egy sejtelmes mosollyal a fiúnak. Hiszen ismerhetné már a lányt vagy pont azért mondja? A lány figyelmesen hallgatja majd bólint egyet, hogy értette.* - Én Kanadából származom* Mondja kedvesen és ha nem ismer igazán a bátyát akkor nem is tűnik fel a dolog senkinek.* - Most mennem kell még Mia nem evett *Mondja szomorúan majd megöleli és kutyusát a kezébe veszi és ő is elindul a kúriába.* - Szia* szol vissza a lánynak majd távozik* | |
| | | Nikorina Grozda
All I Need
Final Destination
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Aug. 09, 2009 7:54 pm | |
| -Oké, szia Han! *Köszön el a fiútól, Liza szavaira bólint.* Kanada.. szép hely lehet. *Mondja kissé elmélázva. Amikor a lány távozik, tőle is elbúcsúzik, majd elgondolkozva néz fel a sötétedő égre. Fényesen ragyognak a csillagok, teljesen tiszta idő van. Egy hullócsillag tűnik fel; a Perseidák, az augusztusi, híres meteoráram egy tagja. Nikorina elmosolyodik, lehinyja a szemét, és kíván valamit magában. Hogy mit? Az titok.* ~Ideje menni... hamarosan kijárási tilalom van. Rendben, Grad. Menjünk.~ *Bólint a szürke macska daimon gondolatára, majd a Kúria felé veszi az irányt, és visszavonul szobájába.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Aug. 10, 2009 7:48 am | |
| *Az udvaron egy fiatal fiú jelenik meg, még kissé álmosan. Kell neki egy kis idő, amíg felébred és ezért is jött ki az udvarra, hátha itt jobban feltud frissülni. Kezében egy könyvet szorongat, amit mostanában mindig magánál tart. Pontosabban amióta az iskolában van, vagyis néhány napja. Még frissen emlékszik, amikor megérkezett ide és kiszállt a kocsiból. Mintha tegnap történt volna. Leül az egyik padra és olvasgatni kezdi a könyvet.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Aug. 10, 2009 8:04 am | |
| *Frizbi röppen a levegőben, ahogy kékből lassan sárgába vált, és egy fekete spániel ugrik fel, és kapja el. Majd már fut is vissza... társa felé. Gazda? Nem, nem gazda, társ, daimón és ember. A fiú fekete haja meglebben, ahogy szökkenve követi daimónját, elveszi a frizbit, eldobja megint... játszanak. Közben Chris (mert persze ő az) meglát egy olvasó fiút, mire arrafelé veszi az irányt.* - Mit olvasol? *Hallatszódik kíváncsi hangja, majd a homlokára csap.* - Jaj, bocsi... a nevem Chris... Christopher Strife. Ő meg Lilith. *Mutat daimónjára, aki mellette áll, és a szájában szorongadtja az immáron vörös frizbit.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Aug. 10, 2009 8:25 am | |
| *Simo teljesen belemerül az olvasásba, minden mást szemügyre sem véve. Ha megkérdeznék tőle, hogy hol van, akkor lehet, hogy nem tudna rá válaszolni, ha addig fel nem emelné a könyvről tekintetét. Valaki megszólítja, mire Simo felüti a fejét.* - Egy elég érdekes könyvet. Egy regényt. Sajnos nincs benne szó mágiáról, de így is elég jó a története. Varázstalan ember írta. Most olvasok először ilyet. Eddig mindig varázslók által írt könyveket olvastam. *Hirtelen eszébe jut valami.* - Azonban lehet, hogy mégis van benne mágiáról szó. *Lapozgatni kezdi a könyvet.* - Az egyik oldalon találtam rá egy utalást, de nem tudom, hogy valóban az-e. Mindegy, nem fontos. *Azzal becsukja.* - Simeon Stanimir vagyok. Néhány napja érkeztem. *Mutatkozik be, majd a daimón felé bólint, köszönésképpen.* |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Udvar | |
| |
| | | | Udvar | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |