Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 27 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 27 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Udvar | |
|
+131Moyra McFarland Jessa McFarland Sheena McFarland Crystal Ravenwood Szurdok ősi szelleme Fleur Isabelle Trender Cornelia Donata Chiyori Kiryuu - archiv Anne Holiday Driana Stardew Nathaniel Ravenwood Anna Ivanov Tomhail Iliya Mikhail Mira Rose Sepp Dierk Olívia Springfield - Alli Victoria Dewey Teodor Angel Sarah Christina Keller Wayne Lazarus Shahrivar Liliya Darina Kevin Rott Elena Angel Cirdan Arahael Heidi Hollenberger Samantha Troops Nargile Ljubjana Loirens Ceronin Kyoko Tsuki Shiwo Altolos Galoneth Gentleberry Patrick Baker David Grivalt Samuel J. Colwell Nicolas Demerest Steven Grivalt Loreen M. Lynette Blanche Ravenwood-archiv Cyprian Drest Sylvia Ramondova Cirelin de Sovalon Phionella Amberessus Ivona Ivanovna Nymphadora Do'Urden Berker Mikolaj Taira Tjerd Kyo Nobory Valeriel Ravenwood Sean Randy Zealot Meriel Ravenwood Leona Arts Anna Svetlana Nikorina Grozda Elizabet Kingston Gabriella Collie Kaen el Jericho Crissy de Vontier Rose Emily Scott Timothy Waylan Andrew Worthington Laima O'relle Wanda Dorcas Gloria Kalifa Manson Anaze White Bella Stackhouse Rebeca Carlenis Sophie Michelle Darkrain Jack Wine Rose Leanders Lara Wilhelmine Fred Jackson Játékmester Belsirion Ayla Madyzyn Emily Kyra Beawer Samantha Cyen Elesmery Cerridwen Paderau Afon Arabella Jagusia Rowan Stanford - archiv Safira Desierto Aaron Drawer - Allidon Anastazia Drawer Lionel Estrax - arhiv Katerina Shezhana Varvara Toma Grigor Anton Clémence Aurora Moonbeam Lilyana Yordana Anabella Stepp Nagy Klaudia Samanta Marietta Grace Neverwood Maria Love Pierre Bontavier Hallbjörn B. Laxness Natalie Depp Han Jaejoong Varvara Éclair Lagarde Gwen Janessa Kingstone Lara Corvin Miranda Wilson Angelina Mary Black Eligio Lance Jens Tichaon Kalandmester Alexandra Sirov Ariadné Tanith Torina Foster Synerella DeLalune Domajan Gurskovity Vanessa Mantova Jack Darkfield Zac Leaving Concordia Xanto Amaril Gwyneth Laura Wylee Rupert Rankle Makoto Haruko Viktorya Rada Ashley Christable Melanie Satchel Marina Raya Joe M. Renaldo Andrey Bogdan Edward Freeze George Darkrain - archiv Rayko S Dragomir - archiv Drékulusz Kluszenov Kynger Iwood Carina Foster David Branson Sofija Darina M. Snjezana Sidney Moore Behrooz Jahrom 135 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Behrooz Jahrom Nem Játékos Karakter
Hozzászólások száma : 104 Kaszt : Üzenőláda : Saira
Ne adj szívet, melyet nem fogadhatnak el.
| Tárgy: Udvar Szer. Jún. 24, 2009 7:12 pm | |
| First topic message reminder :A Kúriából kilépve egy kővel borított udvaron találjuk magunkat, mely terület elég nagy, egy része kővel borított, mely az utakat jelöli ki az arra járók számára. Rengeteg különféle fajú és korú fa található, melyek azonban sosem virágoznak, ezzel valamiféle szomorúságot kölcsönözve a helynek. Az udvaron több pad illetve lugas és kis ház is a diákok rendelkezésére áll, melyeket gondok tart karban, illetve gondoz. A kis házak amolyan menedék féleként szolgálnak, hol a hideg téli szél, hol a forró nyári nap, vagy az eső ellen. Az udvar közepén egy hatalmas szökőkút is van a Kúria bejáratával pont szembe, melyet azonban gondos kezek még nem hoztak helyre... Az udvar szélén egy sebes sodrású, bővizű patak folyik végig, mely a Kékfátyol-vízesés jéghideg vizét hozza és eltűnik a Tölgyes mellett a diákok szemei elől.[Only admins are allowed to see this image] | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Aug. 17, 2009 1:48 pm | |
| *A fiú megkönnyebbülten kifújja magát. Mintha egy mázsányi követ dobtak volna le róla. -Huhh...Úristen...kezdtem megijedni. Nem bírtam volna ki ezt évekig. vagyis khm! *Azzal megigazítja a nyakkendőjét. -Igazából nem féltem. Csak...kíváncsi voltam hooogy...hogy reagálsz. Élveztem a helyzetet. *Hazudja tovább a srác, kicsit hosszú hatásszünetet tartva. Valószínűleg járt az agya hogy mit mondjon. Retteg tőle...és rettegni is fog. És nem tudja miért. Erre valószínű ő sem tudja majd a választ. -Hasonlít a stílusod az anyáméra. *Majd hirtelen a homlokára csap, mennyire sértőt mondott. -Akarom mondani...nem úgy értettem. ~óóóh te idióta! Most jól elintézted -Ne...ne légy ideges...de tényleg! *Próbálna hátrébb lépni, de nem tud a faltól, így csak nyel egyet, és remegni kezd a keze. |
| | | Anna Svetlana Diák
Főkarakter : darknissa@freemail.hu Hozzászólások száma : 1853 Kaszt : Üzenőláda : Aki nappal álmodik, sok olyasmit tud, ami rejtve marad a csupán éjszaka álmodók számára.
Ha már úgyis a pokolba kell mennem, akkor legalább csináljam rendesen. ;D
.perselus.piton.
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Aug. 17, 2009 2:00 pm | |
| - Jogos a félelmed, de mi az, hogy...Évekig?*húzza fel az egyik szemöldökét. Nem igazán érti ezt a megjegyzést. Vajon mire célzott ezzel? Remélhetőleg megtudja majd.* - persze, persze én is ezt mondanám. Nem féltem. Tudom, hogy féltél. most már kár tagadni. Lassan kezdek átlátni rajtad*fúrja a tekintetét a fiúéba. Szinte izzik a levegő körülötte.* - Egyébként én is élveztem*teszi még hozzá, aztán az iskola kapuját kezdi bámulni. Viszont arra, amit mondanak neki odakapja a fejét.* - Mi? Úgy érted, hogy szerinted én is képes lennék embert ölni?*emeli fel újra a hangját. Hogy a hatást még erősítsük a szél meglibbenti a haját. Körülvonja az arcát és így még fenyegetőbb hatást kölcsönöz neki* - Már kimondtad, nem lehet visszaszívni.*a düh egyre jobban növekszik benne. Lélegzet vétele is felgyorsul. Elindul a fiú felé, hamarosan újra előtte áll és szikrázó szemekkel bámul a srácra. Felemeli a kezét, hogy adjon egy pofont neki.* - Ilyet nem tennék*sziszegi majd megakarja ütni, de... nem megy. Valami nem engedi, hogy megüsse. Legszívesebben a fiúnak ugorna és...nem! Leengedi a kezét.* - Ezt megúsztad.*suttogja vészjóslóan, majd ellép.*
A hozzászólást Anna Svetlana összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Aug. 17, 2009 2:39 pm-kor. | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Aug. 17, 2009 2:37 pm | |
| ~A fiú magában vigyorog. Nem tenné meg? Tehát...akkor lehet valami. -Bocsánatot kérek! *Hadarja Máté, majd ismét a földre néz. -Hát...évekig. Amíg...itt vagyunk. Tereljük a témát! Mit szeretsz csinálni szabadidődben? *Kezdi egy elég buta terelőkérdéssel. -Én...szeretek...nem is tudom...ezen még nem gondolkoztam. *Mátén látszik hogy nagyon zavarban van. Már saját magát is kibillentette a szerepből. Most már nem színészkedik. Feltárta hogy fél. A cipőfűzőjét bámulja, és nézi hogyan fut a bakancsában. -Megvan! Pénzt gyűjteni! Nagyon egyszerű! Csak bele kell jönni. *Kuncog a fiú, és látszik, hogy kezd egy kicsit megnyugodni a cipőfűzője látványától nem tudja miért. -Egyébként...bocs ha elálmosodom beszéd közben. Van egy ilyen betegségem. Néha el is alszom ültő helyzetből. |
| | | Anna Svetlana Diák
Főkarakter : darknissa@freemail.hu Hozzászólások száma : 1853 Kaszt : Üzenőláda : Aki nappal álmodik, sok olyasmit tud, ami rejtve marad a csupán éjszaka álmodók számára.
.perselus.piton.
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Aug. 17, 2009 2:49 pm | |
| - Nincs bocsánat!*jelenti ki határozottan és karba fonja a kezét. Elege van az egészből. A fiú zagyva beszédéből meg főleg.* - Mit szeretek? Terrorizálni az embereket*mondja úgy mintha ez olyan természetes lenne. Mondjuk számára az is. De persze azért mást is szeret. Olvasni, írni, csak mindezt a szobájában és úgy, hogy nem látja senki.* - Ha nem tudod, akkor inkább ne szólalj meg*pirít rá mérgesen, majd felé pillant. Megint a cipőfűzőjét bámulja. Remek, ezzel aztán kezdi tényleg véglegesen elásni magát előtte.* - Pénzt gyűjteni? Jesszus*egyik kezével megfogja a fejét és fájdalmas arcot vág* - Remek.*csupán ennyit mond a fiú utolsó megjegyzésére. Ő is nagyon álmos szokott lenni, de neki van gyógyszere. És azért ennyire nem súlyos, hogy elaludjon ültében is.* - És én még azt hittem, hogy te egy határozott fiú vagy. Nem is tudom mit képzeltem. Így már biztos, hogy semmi esélyes. Elástad magad*morogja és már azt fontolgatja, hogy inkább bemegy és lepihen.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Aug. 17, 2009 2:57 pm | |
| *A fiú sóhajt egyet. -Elképesztő milyen modortalan emberek léteznek. Már nem is szeretlek! Ideje mást keresnem. *Azzal egy határozott mozdulattal megfogja a vállát, megkerüli, a homlokához emeli a kezét, és körbenéz. -Sehol senki. Csak te...hmm...egyenlőre beérem veled is. Csak el ne aludjak időközben. *Kuncog megint gúnyosan a fiú, ami nevetésben tör ki. -Én nem tartalak vissza! Menj menj! Szaladj! Fuss vissza könyveket bújni, és olvasni! Rossz emberrel kezdtél szívem...nagyon rosszal. Nem is tudom mit képzeltem... *Végignéz a lányon. -Most hogy nézlek. Nem tudom hogy jöhettél be nekem. Nem is vagy szép! *Ezzel a fiú elvetette a sulykot, de csak nevet. Maga sem tudja, hogy mondhatott ilyeneket, hogyha fél tőle. Nem tud választ adni rá. Egyszerűen, kitörtek a régi ösztönök belőle. Az utcai stílus. |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Aug. 17, 2009 2:59 pm | |
| //jégkorszak 2// -Igen azt kaptam de hogy miért azt nem tom, fogalmam nincs róla. *mondja a fiú majd zacskóba rak homokot és a zacskóból bombát készít a trauco ellen Chiloe-ba ugyanis úgy tudja hogyaz a trauco ellen véd mert addig semmit se tehet míg megnem számolta hány homokszem van.* -De úgy tudom hogy ezt a címet te is megkaptad. *mondja a srácnak. |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Aug. 17, 2009 3:03 pm | |
| *Vidáman ugrándozik kifelé. Most nem nagyon igényli a társaságot, vagyis hát ő mindig igényli, de most nem annyira, hogy megzavarja mások beszélgetését. Ergo nem megy oda a beszélgető felekhez, hanem kikerüli őket, és lehuppan egy padra. Piros kivágott felsője van, még jól is áll neki. Bár a tűzvörös hajával így kiszúrja az ember szemét, pláne, hogy lila nadrágot és rózsaszín tornacipőt vett hozzá. A napra lehet nézni, de rá nem, kicsit másképp.* - Do you remember those days.. *énekelget. A szám egyébként Sturm und Drang - Miseria, és eléggé szomorú, na de Kristennek ez nem ügy. Kifejezetten vidáman adja elő. Mint akinek nincs a nyakán a pótvizsga..* |
| | | Fred Jackson Diák
Hozzászólások száma : 412 Kaszt : Üzenőláda : Valaki mondja meg, mért lesz gonosszá...
Katt rá kérlek,hadd gyarapodjanak! (:
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Aug. 17, 2009 3:07 pm | |
| *Fred bólogatva nézi a homokot rakosgató Adam-et.Felhúzza a szemöldökét,és érdeklődve kérdezi.:* -Öhm,megkérdezhetem hogy mit csinálsz?Kaktuszt akarsz ültetni vagy micsoda?-*vigyorog rá a fiú.* | |
| | | Anna Svetlana Diák
.perselus.piton.
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Aug. 17, 2009 3:11 pm | |
| [ Máté ]
- Modortalan? Te beszélsz? És már nem szeretsz? Hogy oda ne rohanjak. Borzalom, én ebbe biztos, hogy belefogok halni.*ironizál gúnyosan. Megint felment benne a pumpa.* - Keress csak mást, nem érdekel*mondja ingerülten. hirtelen nem is tudja mit csináljon. Nem akar megint fel-alá járkálni, ezzel elárulná, hogy talán mégis csak bánná, ha a fiú nem szeretné már. Jól esett, hogy valaki rajong érte. A gúnyos beszólásra elhúzza a száját.* - Beérted velem? Ez már mindennek a teteje. Ostoba vagy*mutat rá a fiúra. Olyan ideges, hogy úgy érzi ezt már nem képes elviselni. Megfogja a fejét. Fáj, már megint. Elviselhetetlenül. Gyógyszert kell keresnie, de gyorsan.* - Megyek is, egy ilyen féleszűvel nem fogok egy levegőt szívni itt. Hülye, hülye, hülye.*hadarja. Most nem érdekli, hogy honnan tudja a csávó, hogy szeret olvasni. Nem érdekli. jelen pillanatban nagyobb gondja is van ennél.* - Nem vagyok szép? Hát persze, hogy nem vagyok szép.*előkapj a a pálcáját. Most képes lenni megátkozni a fiút. A pálca hegyén pattognak a szikrák, jelezve, hogy tulajdonosa nagyon dühös.* - Tudom, hogy nem vagyok szép*veti oda, majd elviharzik, mielőtt olyat tenne, amit később biztos, hogy megbánna. Egyenesen a szobájába megy, hogy ott földhöz vágja a pálcát, elrugdosson pár könyvet és az ágyra vethesse magát. Nem érti, ilyet még senki nem tudott kihozni belőle.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Aug. 17, 2009 3:18 pm | |
| [Anna]
-Fuss fuss! *Tapsol a fiú, közben nevet. -Várnak a könyvek! Annál jobb társaság nincs is! Látod látod? Milyen nagyot koppan az ember? Most majd megtanulod...hogy...többet...ne szórakozz velem! *A fiúnak megszűnnek az összes remegései. Megnyugodott, ahogy elment a lány tőle. Ismét begörnyed egy kicsit, majd tördelni kezdi a kezét. ~Úristen...mit mondtam? Hogyan jött ez ki belőlem ha félek tőle? Remélem nem fogja még egyszer azt csinálni, amit eddig. Így beszélni velem. Az a gyengém. *Sóhajt, majd elégedetten vigyorogva elsétál. |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Aug. 17, 2009 3:18 pm | |
| -Nem, a traucót keressük meg ma a szakkörön és úgy tudom addig semmit se tehet míg a homokszemeket nem számolja meg. Na nézzükmeddig tart ameddig a bombák homokját megszámolja. *mondja nevetve* |
| | | Phionella Amberessus Segédtanár
Főkarakter : aaliwhite@hotmail.com Hozzászólások száma : 44 Kaszt : Üzenőláda : Az élet nem nehéz, csak nincs rajta fogás.
Brittanymuphy
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Aug. 17, 2009 3:21 pm | |
| [[Kristen]]
*Egy hosszú, lebegő ruhás alak lépked a tölgyes felől az udvar szépen lenyírt füvén. Barna tunikája mell alatt kicsit húzott, és onnan egészen a földig leér, néha-néha, amikor nem lebegteti az enyhe szellő, súrolja a fűszálakat. Kezében szokás szerint egy kis fűzfakosárka van, amely kamillákat rejt. Eredetlieg kicsit hamarabb virágoznának, de ezek csak mostanra bontották ki virágukat, így most használhatóak különöző főzetekbe. Phionella ezeket teafűnek szánja, és eredtileg úgy tervezte, hogy még ma délután el is kezi szárítani őket. De ebben a meleg időben valamirt nincsen kedve a kúriában tartókodni, inkább kint marad. Beszélgethetnékje van, és a szabad levegőn a leginkább látogatott hely az udvar. Ez ráadásul útba is esett, tehát tényleg nagy a szerencséje, nem kell gyalogolni társaság nélkül. És amint körülnéz, azonnal megakad a szeme egy vörös hajú lányon. A leányzó úgy látja, kissé egyedül érzi magát, éppen ezért elinful felé. Meg amúgy is jó beszédpartnernek tűnik.* -Szia! *Köszön mosolyogva Kristennek.* -Phionella vagyok, f-fel, nem p-vel. *Mosolyog továbbra is.* -Éppen most jövök a tölgyesből. Olyan szépek a fák ilyekor! Kár, hogy nemsokára eljön az ősz, amikor lehullanak a levelek. Mondjuk, úgy is nagyon szép, de így, zölden jobb. Ráadásul szerencséjük van a növényeknek, mert itt kifejezetten jó a levegő, és sosincs akkora hatalmas százazság. *Kezdi el. Maga is meglepődik, nagyon régen beszélt egyszerre akár ennyit is. Éppen ezért kifsit úgy érzi, njem foglalkozik a másik lánnyal. Hogy ezt kicsit ellensúlyozza, ő is kérdez.* -És Téged hogy hívnak? Meg…ma mi érdekeset csináltál? | |
| | | Fred Jackson Diák
Hozzászólások száma : 412 Kaszt : Üzenőláda : Valaki mondja meg, mért lesz gonosszá...
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Aug. 17, 2009 3:26 pm | |
| [Adam]
*Fred együtt nevet a fiúval,aztán így szól:* -Hmm,szerintem én is tiszteletemet teszem a szakkörön.Amúgy én nem tudom mivel lehet,nem vagyok biztos benne hogy így van,de ha te mondod.-*mondja elgondolkodva,de aztán csak legugol Adam mellé és segít neki bombákat gyártani.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Aug. 17, 2009 3:30 pm | |
| -Kösz. *mondja a fiúnak amikor segít neki.* -Nem kell egy kis bomba adok kölcsön szívesen belőle, ha szükséged van rá. *mondja kedvesen.* -Szerinted milyen a trauco amikor menekültem egy csapat vérfarkas elől egyszer kikötöttem Chioléban de nem láttam a traucót. *mondja a srácnak* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Aug. 17, 2009 3:41 pm | |
| [Phionella]
*Mikor a lány mellé ér, abbahagyja az éneklést, rámosolyog.* - Kristen. Igen, gyönyörűek. Mondjuk én a tavaszt szeretem, mert akkor virágzik minden, és akkor még szebbek. Persze a növények mindig szépek. Régebben őszönte rendszeresen gyűjtöttem és préseltem leveleket. De aztán anya valami aukción felajánlotta a gyűjteményemet, és azóta már inkább hagyom. Felesleges lenne újrakezdeni. *szakadatlanul mosolyog. Szimpatikus neki a lány, na de neki ki nem az?* - Huh, ma nem csináltam semmi különöset. Ja de: takarítottam a szobámban! Ráfért már. *kacarászik egy sort, ebből elképzelhető, milyen állapotok uralkodtak eddig a Hegyi Vadmacskában.*
//Jégkorszak//
A hozzászólást Kristen Maria Sokorow összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Aug. 17, 2009 4:51 pm-kor. |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Aug. 17, 2009 3:46 pm | |
| [Fred, Adam] *Deyan érkezik a szakkörre, ami elvileg nem sokára kezdődik. Mikor kiérkezik az udvarra, két beszélgető párost pillant meg. Közülük csak az egyik párost, Fredet és Adam-et ismeri, úgyhogy hozzájuk megy oda.* -Sziasztok. Mi újság, srácok? Ugye most lesz a szakkör? *kérdi, aztán eszébe jut, hogy mi volt írva az ismertetőbe.* -Jah, egyébként hol van Chiloe? És mi az a trauco? *kérdi érdeklődve. Szerinte eléggé indiános hangzású nevek, ezért úgy gondolja, hogy velük kapcsolatos dolgok lehetnek.* |
| | | Fred Jackson Diák
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Aug. 17, 2009 3:48 pm | |
| *Fred érdelődve hallgatja Adam-et.* -Hmm,szerintem valami nagy hat méteres cula lesz,és el tud majd taposni minket könnyedén.Na de reménykedjük,hogy nem így lesz.Egyébként te hogy képzeled el?Micsoda?Vérfarkasok üldöztek...téged?De miért?-*kérdezi csodálkozva,aztán Deyanhoz fordul*: Heló,Deyan!Aham,most lesz,mi épp a traucoról beszélgetünk-*mondja,aztán zsebre dug pár bombát.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Aug. 17, 2009 3:56 pm | |
| -Nem hatméteres, egy kis gnóm törpe. *mondja a traucóra* -Chiloe egy Chilei város vagyis Chile fennhatósága alatt álló sziget. Azért üldöztek mert amikor még kb ötéves voltam a vérfarkasok megölték a családom de nem tom miért. Levágtam belőlük amennyit csak tudtam vagyis amennyit egy ötéves egy 1 méteres karddal tud aztán meg futottaam mint állat mert nem akartam megrohadni. *mondja ökölbe szorítva a kezét majd Deyannak ad néhány bombát.* -Tedd el még jól jön. Fred elmondja miért. |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Aug. 17, 2009 4:06 pm | |
| *Hallgatja a fiúk beszélgetését, amiből végül is kihámozza, hogy mi a szösz az a trauco.* ~Egy kis gnóm törpe.~ *ismétli magában Adam jellemzését a lényről. Aztán a fiú kiskori kalandját hallgatja.* -Hát, minden esetre nagy szerencséd volt, hogy életben maradtál. Egy öt éves gyerek általában nem sokat tud tenni egy vérfarkas ellen... Ezek szerint szó szerint a véredben van a harc. *állapítja meg a srácról egy dicsérő mosollyal.* ~Hát, ezek szerint a Deridion szakra sem véletlenül került.~ *gondolja magában, és aztán elveszi Adamtől, amit a kezébe nyom.* -Áh, kösz. És... mi ez? *kérdi, furcsállkodva nézve a tárgyat. Még életében nem látott ilyet, és halvány elképzelése nincs, hogy mire jó, illetve hogy kell használni. De azért zsebre vágja, hátha mégis hasznos lesz majd.* |
| | | Fred Jackson Diák
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Aug. 17, 2009 4:09 pm | |
| -De miért pont én?Te mondtad,hogy ilyet kell csinálni!Na mindegy-*mondja egy sóhajjal*-,szóval Adam azt mondja,hogyha ilyeneket csinálunk a trauco tehetetlen lesz.-*hadarja el gyorsan.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Aug. 17, 2009 4:15 pm | |
| -Igen elvileg meg kell számolnia a homokszemeket hogy bármit is csinálhasson de a család aminél aludtam minden nap homokot használt miután gyakran erőszakolta meg a trauco a lányaikat. *mondja a fiú* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Aug. 17, 2009 4:21 pm | |
| *Még mindig nézegeti a kezébe nyomott tárgyakat, és hallgatja a srácok magyarázatát, de még mindig nem érti a dolgot.* -Milyeneket kell csinálni? *kérdi Fredet, aztán Adam megpróbálja elmagyarázni, de nem jutott sokkal előrébb.* -Homokszemeket számolni? Na de hol? És miért? Mit kell ezzel csinálni? *kérdi összeráncolt szemöldökkel. Aztán eszébe jut még egy érdekes kérdés.* -Na és honnan szereztétek ezt? Nellondban ilyet nem nagyon láttam... ~Itt valami gyanús.~ *gondolja magában, és értetlen, egyszersmind szigorú tekintettel fürkészi a fiúk arcát. Halvány elképzelése nincs, hogyan jutottak ilyenhez, reméli, nem sántikálnak rosszban, nincs kedve büntetni.* |
| | | Fred Jackson Diák
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Aug. 17, 2009 4:26 pm | |
| *Fred vigyorogva néz Deyanra:* -Mint mondtam,ellene ilyet kell csinálni...Csinálni,Deyan!-*kopogtatja meg a saját halántékját Fred a mutatóujjával.Aztán várakozva körülnéz:* -Azt mondták,hatkor kezdődik a szakkör,hol lehetnek már?-*kérdezi az ajkát harapdálva.* | |
| | | Berker Mikolaj
Főkarakter : főkarakter (Kálmán Zsolt ---> facebookon vegyél fel) Hozzászólások száma : 448 Kaszt : Üzenőláda : Szívesen játszom bárkivel!
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Aug. 17, 2009 4:37 pm | |
| *Berker kiérkezik az udvarra. Utazásának célja, egy bizonyos szakkör, amit hirdettek az iskolában. Meglátja Deyan-t, egy kisebb társasággal. Oda megy hozzájuk köszönni.* -Szia Deyan! Sziasztok, Berker Mikolaj vagyok Deridion, első éves. *Mosolygott rá a többiekre várva a válaszukat* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Aug. 17, 2009 4:38 pm | |
| -Igen csinálni. A földröl szedtem össze homkot amit zacskóba raktam, és bomba féleséget csináltam belőle a gnómhoz vágod azt számolhatja a homokot. Nem tom tényleg jönnie kéne már annak a tanárnak majd fél órája itt állunk. Helló Berker én Adam Saturday vagyok szintén elsős Deris. |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Udvar | |
| |
| | | | Udvar | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |