Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkKezdőlapHírekLegutóbbi képekTanításGalériaNezabar VallomásokÚjságInteraktív sugóRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Leírás
Staff
Legutóbbi témák
» Vendégeknek!
Udvar - Page 37 Icon_minitimeVas. Feb. 02, 2014 7:50 pm by Kaen el Jericho

» Föld alatti titkos forrás
Udvar - Page 37 Icon_minitimeKedd Nov. 26, 2013 7:51 pm by Steven Blackfield

» Puma háló
Udvar - Page 37 Icon_minitimeSzomb. Nov. 23, 2013 8:16 pm by Steven Blackfield

» Fellegszirt
Udvar - Page 37 Icon_minitimePént. Nov. 22, 2013 8:41 pm by Hiroshi Haku

» Elisabeth Ellen Torchwood kúriája
Udvar - Page 37 Icon_minitimeVas. Nov. 17, 2013 9:11 pm by Steven Blackfield

» Agatha-Land
Udvar - Page 37 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 8:13 pm by Lincoln Lawrence

» Társalgó - Központi terem
Udvar - Page 37 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 10:35 am by Sophie Lee

» Steven Blackfield háza
Udvar - Page 37 Icon_minitimeVas. Nov. 03, 2013 5:43 pm by Sophie Lee

» Fogadó
Udvar - Page 37 Icon_minitimeSzomb. Nov. 02, 2013 6:03 pm by Sophie Lee

Top posters
Cirelin de Sovalon
Udvar - Page 37 I_vote_lcapUdvar - Page 37 I_voting_barUdvar - Page 37 I_vote_rcap 
Kaen el Jericho
Udvar - Page 37 I_vote_lcapUdvar - Page 37 I_voting_barUdvar - Page 37 I_vote_rcap 
Aurora Valanthe Mediaris
Kalandmester
Jack Darkfield
Rosetta Waylan
Emily Kyra Beawer
Arabella Jagusia
Amaril Gwyneth
Rupert Rankle
Ki van itt?
Jelenleg 8 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 8 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
Statistics
Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Sweet Krytal

Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects

Udvar

Go down 
+129
Cyrdana Cailleach
Airie von Nandori
David Robert Beawer
Sarah Wood
Emily Kyra Beawer
Vilen S. Vyacheslav
Lillian Nariah
Lilith Draver
Kaen el Jericho
Shawn Griffin
Athreana Andraste
Sezanne Celentano
Jasmine Fahdlan
Fleur Isabelle Trender
Cirelin de Sovalon
Yosif Zhivko
Belnis Undomiel
Irina Yuliana
Lily B. Well
Leonard Wernick
Elanor Wasilkow
Cirdan Arahael
Celestine Quann-Roseberg
Sigurd Ragnar
Concordia Xanto
Lucas Vladislav
Katherine Mary Black
Dernóczi Norbert
Meriel Ravenwood
Danail Andrei
Electra Briell - archiv
Daniel Dragos
Elenia Kyriake
Meriel Candisson
Rose Emily Scott
Karina Dovonyenko grófné
Spirit Oldevent
Dana Leathermoon
Gwen Janessa Kingstone
Mira Rose
Aali White
Selena Angel
Hallbjörn B. Laxness
Maria Love
Caroline Johansson
Neytiri Menachem
Joseph Kelentin
Jane Scott
Behrooz Jahrom
Senna Marsine - archiv
Mira Todorka
Samantha Troops
Rebeca Carlenis
Petra Alexis Yordan
Nagy Klaudia
Christofer Reinhold
Yasmine S. Moore
Adanna Kinsley
Rositsa A. Roseberg -arch
Neram Arthas
Jessica Dream
Emil Jahzeel
Estera Linnet
Bonnie Bass - archiv
Narina Nervosa
Ramona Dragon
Nadin Senoil
Drékulusz Kluszenov
Corinne Franziska Weis
Zac Leaving
Liliya Darina
Larissa Ravenwood
Marisela Modesta de Nuria
Samuel J. Colwell
Robin Star
Hersilia Luz
Angels Merticall
Jerry Thompson
Elisaveta Mira
Cyrus Seymour
Olívia Springfield - Alli
Andrey Bogdan
Rosetta Waylan
Ragnar Mortis
Victoria Dewey
Pierre Bontavier
Leona Arts
Dragan Iliya Sztroganov
Atum Malah
Shiwo Altolos
Steven Grivalt
Toomas Vladislav
Jack Darkfield
Sepp Dierk
Teodor Angel
Violette Offilya Ramirez
Kalandmester
Kyo Nobory
Nikorina Grozda
Weis Ábrahám
Torina Foster
Chiyori Kiryuu - archiv
Ciara Lovegood
Ginette Morient
Brandy Marsden
Lola Lois Burn
Asha Raven Southwood
Szurdok ősi szelleme
Cornelia Donata
Effie Ginger Delaney
Játékmester Belsirion
Driana Stardew
Hunyadvári Szevér
Rayko S Dragomir - archiv
Elizabet Kingston
Lionel Estrax - arhiv
Patrick Baker
Aaron Drawer - Allidon
Jasna Novarro
Anna Svetlana
Candace Flora Crystalmoon
Maximilian Smith
Ginevry Enton
Berker Mikolaj
Anne Holiday
Martin Silent
Lana Laine
Samantha Cooper
Anaze White
133 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40  Next
SzerzőÜzenet
Anaze White
Diák
Anaze White

Főkarakter : koka.gergely@invitel.hu
Hozzászólások száma : 3016
Kaszt : Udvar - Page 37 Elemista
Üzenőláda : Udvar - Page 37 DTO6
Katt :>

Udvar - Page 37 Empty
TémanyitásTárgy: Udvar   Udvar - Page 37 Icon_minitimePént. Szept. 18, 2009 12:52 pm

First topic message reminder :

A Kúriából kilépve egy kővel borított udvaron találjuk magunkat, mely terület elég nagy, egy része kővel borított, mely az utakat jelöli ki az arra járók számára. Rengeteg különféle fajú és korú fa található, melyek azonban sosem virágoznak, ezzel valamiféle szomorúságot kölcsönözve a helynek. Az udvaron több pad illetve lugas és kis ház is a diákok rendelkezésére áll, melyeket gondok tart karban, illetve gondoz. A kis házak amolyan menedék féleként szolgálnak, hol a hideg téli szél, hol a forró nyári nap, vagy az eső ellen. Az udvar közepén egy hatalmas szökőkút is van a Kúria bejáratával pont szembe, melyet azonban gondos kezek még nem hoztak helyre...
Az udvar szélén egy sebes sodrású, bővizű patak folyik végig, mely a Kékfátyol-vízesés jéghideg vizét hozza és eltűnik a Tölgyes mellett a diákok szemei elől.

[Only admins are allowed to see this image]
Vissza az elejére Go down

SzerzőÜzenet
Vendég
Vendég

Udvar - Page 37 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 37 Icon_minitimeHétf. Május 17, 2010 5:28 pm

- Dehogy! Menj csak nyugodtan. nem venném a szivemre ha miattam megfáznál!* tájékoztatja és egy baráti mosolyt küld felé. Ez most nem formaság vagy megjátszás. Ez egy igazi, szívből jövő mosoly volt. Ritka alkalmakkor látni ilyet Karen arcán. De az őt körülvevő emberek, nem észlelik a külömbséget a mű és a szívből jövő mosoly között. Hisz nagyrészük még nem látta igazán boldogan, így ők azt hiszik, hogy az átlagos halvány mosoly az nála érzéki. Pedig tévednek. Csak egyszerüen nincs mishez viszonyítsanak, ha nem észlelték felőlle még ezt a gesztust. *
-Örülök, hogy beszéltünk! Majd még találkozunk! Szia!* köszön el a lánytól és tovább sétál az ösvényen. Nem gondol semmmire csak hallgatja a madarak csiripelését.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 37 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 37 Icon_minitimeCsüt. Május 20, 2010 1:55 pm

*Máté sétál az udvaron végig, azon törve a fejét, hogy mit írjon legközelebb. Három napja nincs ihlete, ami meg is látszik a srácon. Haja kissé össze-vissza áll, és még az ingét is rosszul gombolta be. Mi tagadás? A művészek már csak ilyenek. Bár rajta nem is látszik hogy művész lélek, hisz korához képest ki van gyúrva egy kicsit. Inkább hasonlít egy rugby játékosra a srác, mint egy történeteket író mesélőre. Ide-oda lépked, nem találja a helyét. Néha felemeli a fejét, körbenéz, majd ismét lép kettőt hármat, és így tovább. Látszik rajta a zavarodottság.*
Anna Svetlana
Diák
Anna Svetlana

Főkarakter : darknissa@freemail.hu
Hozzászólások száma : 1853
Kaszt : Udvar - Page 37 Nekromanta
Üzenőláda : Aki nappal álmodik, sok olyasmit tud, ami rejtve marad a csupán éjszaka álmodók számára.
Ha már úgyis a pokolba kell mennem, akkor legalább csináljam rendesen. ;D

.perselus.piton.

Udvar - Page 37 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 37 Icon_minitimeCsüt. Május 20, 2010 2:10 pm

*Anna sétál ki az udvarra, mert ő sem tudja, hogy mit csináljon. Ez egy utolsó lehetőség volt, talán így végre kiszellőzteti a fejét egy kicsit és nem lesz olyan nyomott hangulatban. Ahogy lépked hirtelen egy magas alakra lesz figyelmes, már akkor rossz érzés fogja, hát még akkor mikor megpillantja ki is az. Magában káromkodik egy nagyot, aztán inkább úgy dönt, hogy leül a fűbe, remélhetőleg még nem vették észre. Így talán egy kicsit nyugodtan lehet, egymagában, gondolkodva.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 37 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 37 Icon_minitimeCsüt. Május 20, 2010 2:19 pm

*Máté lépked ide-oda, az igaz hogy nem vette észre a lányt, csak azután, miután egy lépés alkalmával felbukott benne. Felkel, és látja, hogy a legrosszabb rémálma az, akitől tartani szokott. Védekezően felemeli a kezét, és hadarva ennyit mond:* -Jaj! Elnézést Anna! Nem akartam! Ugye nem léptem rád, és nincs semmi bajod? Nagyon sajnálom! *Ismétli magát gyorsan, és kicsit hátrébb áll és pislog rá. Véletlen volt becs szó! Csak...elbambultam! *Mikor látja hogy nincs veszély, vagy nem készül, lerakja a kezeit maga elől.* ~Emlékeztet az anyámra. Ugyanilyen szigorú volt. Mindenért kiáltozott velem, és állandóan lehordott.~ -Segítsek valamiben? Röstellem!
Anna Svetlana
Diák
Anna Svetlana

Üzenőláda : Aki nappal álmodik, sok olyasmit tud, ami rejtve marad a csupán éjszaka álmodók számára.

.perselus.piton.

Udvar - Page 37 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 37 Icon_minitimeCsüt. Május 20, 2010 2:30 pm

*Már késő veszi észre, hogy közelednek felé, úgy elbambult, így elesnek benne.* - Au, nem látsz a szemedtől idióta*rikapodik rá a fiúra a fejét fogva.* - áh, na szép, nem lehet egy nyugodt percem sem*morgolódik, majd mikor fel akar állni hirtelen megszédül. Valószínűleg amiatt van, hogy megütötte a fejét.* - Ne nyalizz, tudom, hogy azért csinálod, nehogy megátkozzalak, inkább hallgass, ha más nem jön ki a szádon*szidja tovább a fiút, Mondjuk, ha felállna hatásosabb lenne, de per pillanat nem tud és nagyon reméli, hogy a fiú ezt nem érzékeli.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 37 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 37 Icon_minitimeCsüt. Május 20, 2010 2:36 pm

*Mikor a lány levegőt vesz, már akkor felkészül a legrosszabbra. Miközben jól leszidja, állandóan az anyja jut róla eszébe. Kicsit elcsuklik a hangja a fiúnak, és azt mondja halkan:* -Bocsánat! Mondtam hogy nem volt szándékos! *Kicsit elgondolkozik, de a védekező testtartásból még mindig nem jött ki.* -Megátkozni? Azt nem lehet itt az iskolában! Azért büntetés jár. *Majd amikor rájön, hogy sokat beszél, rögtön befejezi, nehogy tényleg tettlegessé fajuljon a dolog, főleg egy olyan ellen, akire úgysem mer rátámadni a fiú. A múltkori fegyveres dolog is csak azért volt, mert a fiú ideges volt, és olyankor gondolkodás nélkül csinál bármit. Ép ésszel, még csak beszélni sem merne a lánnyal, mert fél a következményektől.* ~Jézus Úristen. Bandák ellen harcoltam erdélyben, törött karral megvertem két verőembert, és ettől a csajtól félek? Mi folyik itt? *Mondja magában, és várja a lány további lépését.*
Anna Svetlana
Diák
Anna Svetlana

.perselus.piton.

Udvar - Page 37 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 37 Icon_minitimeCsüt. Május 20, 2010 2:46 pm

- Hát persze, én is ezt mondanám. Biztos, hogy szándékos volt, tőled kitelik, bár... most elég nagy bénának tűnsz*vigyorog gúnyosan a fiúra, reméli, hogy fel tudja bosszantani, hogy valami olyat tegyen, amit esetleg nem akarna.* - Na és, engem az nem érdekel. Te viszont látom gyáva lennél hozzá, ezért ilyenekkel próbálkozol, mint most. Majdnem rám esni, ugyan kérlek, ennél jobbat nem tudsz?*gúnyolódik tovább, de felállni még mindig nem nagyon tud és csak egyre rosszabb lesz. Lassan már kettőt kezd látni a fiúból. Már egy is elég, nem hogy még kettő. Magában jajgat, hogy mennyire tud fájni a feje.* - Ajh te szerencsétlen kis senki, miért kell nekem mindig egy ilyen alakkal idegesítenem magam?*kérdezi magától, de választ persze nem kap.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 37 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 37 Icon_minitimeCsüt. Május 20, 2010 2:53 pm

-Tényleg nem volt szándékos! *Hangja már szinte könyörgő, majd egy nagyot sóhajt, becsukja a szemét.* -Nem vagyok béna! Anyám is ugyanolyan mint te! Ugyanezeket mondta állandóan nekem! Miért kell ezt csinálni? Tisztára mintha ő lenne előttem, aki azért szid, mert véletlenül ráléptem a lábára. *Mondja ezt is kicsit remegő hangon.* -Lehet hogy pont ő van itt, és megbüntessen ha vissza merek szólni neki. *Ránéz, és nagyot sóhajt.* -"Miért kell ilyen gyerekkel idegesítenem magam?" Ezt kérdezte állandóan, miközben leadott nekem egy két pofont. Volt olyan is, mikor megátkozott...árgh! Apám meg meghalt, így ő sem tudott segíteni. Tudod milyen terror volt? Hogy merjek szembeszállni egy boszorkánnyal? Pont ugyanilyen vagy! Be kell látnod! Lehet hogy anyám egyik rokona vagy... *Sorolja neki a dolgokat, majd azután jön rá, hogy volt bátorsága ezeket mondani neki.* -Ugye...nem baj hogy..ezeket megosztottam veled? *Kérdez rá tapintatosan*
Anna Svetlana
Diák
Anna Svetlana

.perselus.piton.

Udvar - Page 37 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 37 Icon_minitimeCsüt. Május 20, 2010 3:06 pm

*A nem volt szánékosra csak hümmög egyet, nem igazán érdekli, hogy így volt avagy sem. Végig hallgatja a monológot, nem szól közbe, ami nála szokatlan. Viszont vele is így bántak otthon, ezért valahol megérti és érzi, hogy nem volt túl kedves, de sajnos ő már csak ilyen elég nehezen tudna megváltozni és talán nem is akar. Jó neki így is.* - Hm, én nem vagyok olyan mint az anyád és nem vagyok a rokona sem, hogyisne. Akkor...*nem folytatja ugyanis azt akarta mondani, hogy akkor nem lehet semmi köztük, de ezt persze nem akarta kimondani hangosan, mert az elég furán jött volna ki* - Nem baj*morogja, majd eldől a fűben és igyekszik mélyeket lélegezni, hogy ne szédüljön már annyira.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 37 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 37 Icon_minitimeCsüt. Május 20, 2010 3:11 pm

*Mikor a lány kimondja hogy nem baj, halkan hálát ad az égnek, hogy nem lett semmi baj. Egy hangos levegő kifújással mellé fekszik.* -Unatkoztál? *Ekkor témát vált.* -Mi is volt az az akkor? Akkor rokonok lennénk? Jah...valami olyasmi. Milyen durva lenne! *Nevet, majd 2 kézre áll hirtelen.* -Hogy telt a kisasszony napja? Megint fáj a fejed? Szedek én is rá egy gyógyszert. Nekem hatásos. *Ekkor a földre esik, egy nagyobb koppanással. A napszemüvege is leesik róla, és elterül a fűben. Kicsit hűvös van, de ez pont ideális idő a srácnak. Egy halk nyögéssel elhelyezkedik, és becsukja a szemét az eget nézve.*
Anna Svetlana
Diák
Anna Svetlana

.perselus.piton.

Udvar - Page 37 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 37 Icon_minitimeCsüt. Május 20, 2010 3:18 pm

- Igen kissé, nem igazán tudtam mit csinálni, így gondoltam kijövök egyet levegőzni*feleli és igyekszik nyugodt maradni. Ugyanis mikor a fiú mellé feküdt kicsit megijedt és zavarba jött, de ezt igyekszik leplezni, hisz ha rákérdeznének nem tudna mit mondani. Viszont az arca is kezd egy kicsit égni.* - Nem arra gondoltam, de valóban, durva lenne és nem jó*ráncolja össze a szemöldökét a felhőket figyelve. Eszébe jut, hogy mikor kicsi volt mennyit nézegette a felhőket és mostanában nem is csinált ilyet.* - Eddig elég unalmasan telt, nem csináltam szinte semmit. Igen fáj, az előbbi kis incidens miatt és nincs is nálam gyógyszer*sóhajt egyet, majd ő is lehunyja a szemét, koncentrál hátha sikerül befolyásolni a fájdalmat. Persze reménytelen, de hátha...*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 37 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 37 Icon_minitimeCsüt. Május 20, 2010 3:26 pm

*A fiú benyúl a zsebébe, és átnyújt neki egy levél fejfájás csillapítót.* -A legjobb! 2-3 perc, és nyoma sincs a fájdalomnak. Tudom hogy úgy adom elő mint egy reklámot, de hát..ez van! *Kuncog egy kicsit a fiú, majd felkel, és nyújtózik egyet.* -Ideje bemennem. Megmentetted az életem! Eszembe jutott egy jó kis mű. Szerintem holnap hozzá is kezdek. Felmegyek és alszok egyet. Ég veled! *Int a fiú, majd zsebre vágja a kezeit, és elsétál.*
Anna Svetlana
Diák
Anna Svetlana

.perselus.piton.

Udvar - Page 37 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 37 Icon_minitimeCsüt. Május 20, 2010 3:43 pm

- Áh, köszi. Igen ez olyan volt, mint egy reklám*veszi el a levelet, majd kippantít egy szemet, beveszi, a többit pedig a zsebébe csúsztatja.* - Egy mű? Miről beszélsz?*kérdezi, de a fiú már be is megy a kastélyba. Megrántja a vállát, aztán ő is felmegy a szobájába olvasni.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 37 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 37 Icon_minitimeSzomb. Május 22, 2010 1:49 pm

*Egy szép hosszú, szőke hajú fél-tünde lány érkezik meg a Nezabar falali közé. A lány csak nagyokat pislog körbe, majd csak leül az egyik padra. A csomagjai már fenn vannak a várószobákban, így azzal nem kell foglalkoznia. A lány mellet egy aprócska kis mókus ugrál. Tricia csak lehajol érte, majd a kezébe veszi.*-Mi van Darlin?*kérdezi meg a lány halkan, miközben végig simít az állat hátán.*~Álítólag pár rokonom idejár..Remélem, majd összefutok velük, vagy segítenek beilleszkedni..~*gondolja a lány, majd csak lehunyja a szemeit. Csendes egy teremtés, úgyhogy nem sok embernek fog gondot okozni. Egyébként egy fekete nadrág és egy rózsaszínes póló van a lányon. Hosszú szőke haja pedig loknikban omlik a hátára. Egészen elbüvölő látvány az biztos.*
Emily Kyra Beawer

Emily Kyra Beawer

Főkarakter : Camryn Lilleyman
Hozzászólások száma : 6113
Kaszt : Udvar - Page 37 Illuzionista_mutatvanyos
Üzenőláda : Titulus: A Hónap Legaktívabbja Április
Titulus: Multifunkcionális Zsebibaba
Titulus: Az Év Diákja 2011

Udvar - Page 37 Tek51929104bc04c3747685

Udvar - Page 37 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 37 Icon_minitimeSzomb. Május 22, 2010 2:00 pm

*Emily nyomott hangulatban csattog végig az udvar kövezetén. Vagyis nem is ő csattog, és igazából nem is csattog, hanem inkább kerreg a magasban repkedő Adonisz. Mellette vidáman ugrándozik Aphrodité, és persze Citera is ott nyugszik a vállán, ami mára már megszokottá vált, enélkül a díszkíséret nélkül nem nagyon indul sehova. Hosszú szőke haja most is ki van engedve, már majdnem a csípőjéig ér. Zöldek a szemei, ami azért nem jó, mert ha boldog, kék színű. Most sincs nagyobb baja, csak egy cseppet hiányzik neki Vilen. Amikor észrevesz egy lány, aki a padon ücsörög, kicsit elbizonytalanodik. Nem látta még itt, órán sem, tehát biztosan új még, viszont az nem biztos, hogy az ő társaságára vágyik. Épp visszafordulna, amikor már késő, Aphrodité szabályosan nyáltengert zúdít a lányra. Emily hamar odafut, és megpróbálja valahogy visszafogni a kutyát. Több-kevesebb sikerrel.*
- Őőőőh, ne haragudj, kissé talán rámenős a kutyám, amúgy Emily vagyok...
http://www.bukottangyal.blogger.hu
Vendég
Vendég

Udvar - Page 37 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 37 Icon_minitimeSzomb. Május 22, 2010 2:09 pm

*A lány csak némán gondolkodik. Néha-néha a mókust simogatja meg. Igazándiból fene tudja, hogy miért ül itt. Talán csak egy Prefektusra vár, vagy a fene tudja. Mindenesetre amikor meglátja a felé rohanó kutyát. Akkor kicsit összébb húzza magát. A mókus pedig csak felugrik a vállára. Mikor a kutya elkezdi nyalogatni, akkor csak elmosolyodik.*-Szevasz!*mondja neki, majd megpaskolja annak az oldalát. A lány csak felpillant az érkező Emilyre. A névre csak bólint végül csak erréb húzódik, hogy a lány le tudjon ülni.*-Én pedig Tricia Lassenien vagyok!*mondja a lány, a vezeték nevet pedig csak próbálja elharapni. Ne, de kérem Nellond egyik alapító családjának a sarja és ő meg csak...Mindegy a lány csak zavartan pislog. Törékeny kis virág ez a Tricia.*
Emily Kyra Beawer

Emily Kyra Beawer

Udvar - Page 37 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 37 Icon_minitimeSzomb. Május 22, 2010 2:17 pm

*Emily leül Tricia mellé a padra, és lábát lógázva fordul a lányhoz.*
- Új vagy? Nem láttalak még.
*Vagyis nem emlékszik rá. Ami persze nem azt jelenti, hogy nem látta még... Tudja jól, lyukas az agya. Minden pikk-pakk kimegy a fejéből. Jó, néhány dolog megmarad benne, ami esetleg mélyebb benyomást tett rá, vagy megérintette, de akkor is. A varázsigék például nem ilyen dolgok. És ez baj. Ezért nem is szeret tanulni, minden huszonkétszer kell átnyálaznia ahhoz, hogy megragadjon a fejében. Kezdi már unni a dolgot. Majd utána néz, hátha talál a könyvtárba valami memóriajavító bájitalt vagy varázsigét. Vagy bármit, csak jó legyen és segítsen rajta, mert ez az állapot tarthatatlan.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 37 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 37 Icon_minitimeSzomb. Május 22, 2010 2:24 pm

*Emily hála Istennek nem figyelt fel a névre. A lány csak ejt egy sunyi mosolyt. Majd csak bólint.*
-Igen igazából most érkeztem meg...Mondjuk a csomagjaim már fenn vannak a várószobákban, mert hát...aki Lassenien...mindegy...*harapja el a lány mondatot, majd csak zavartan mered Emilyre. Nos, ami az ő memórijáját illeti az nagyon is jó. Ami a varázstudását illeti, nos elég jó kiképzést kapott. Legalábbis eddig. Mondjuk a lány egyáltalán nem az az öldöklős tipus. A varázstudását általában csak gyógyításra használja. Épp ezért könnyű támadni a lányt, bár, ha nagyon felhúzzák akkor képes rá, hogy támadjon. Mindenesetre most itt ül és csak gondolkodik.*
-És te régóta vagy itt? De egyébként jönnie kellett volna egy prefektusnak nem?*kérdezi meg a lány. Igazából fogalma sincsen, hogy miért nem jött érte senki. User, meg hát lusta két karival irogatni. Szóval legyen elég, hogy a lányt egyszer majd beossza valaki.*
Emily Kyra Beawer

Emily Kyra Beawer

Udvar - Page 37 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 37 Icon_minitimeSzomb. Május 22, 2010 2:36 pm

- Miért, kik a Lassenienek? Bocs a tudatlanságomért.
*Tényleg fogalma sincs, miért részesül a lány kivételes bánásmódban, de remélhetőleg mindjárt megtudja, és akkor ma is tanult valamit. Ami valószínűleg holnapra ki is megy a fejéből.*
- Én már majdnem másfél éve. Igen, értem jött le prefi, meg Robért is, és amikor déká voltam, akkor én is vittem fel sok mindenkit. Lehet, hogy ilyet nem szabad, de ha gondolod, hogy ne kelljen sokáig várnod, én nagyon szívesen felkísérlek.
*Fel is áll a padról, nem várva a lány válaszát, tetszik neki az ötlet, hogy megint úgy csinálhat, mint régen, DK korában. Azok a régi szép idők...*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 37 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 37 Icon_minitimeSzomb. Május 22, 2010 2:47 pm

*A lány arcára értelmetlenség ül ki, amikor az megkérdezi, hogy kik azok. Végül csak a mókusára pillant, majd felsóhajt. Aztán belekezd a történetbe.*-Tudod van Nellond, nos Nellondot öt család alapította. Colwell, Avassum, Redrick, Penthesilea, és végül Lassenien!*mondja a lány, majd csak elhallgat.*-És ugye ezért van, hogy a csomgajaim már fenn vannak!*mondja a lány halkan. Egyáltalán nem nagyképűen meséli. Sőt inkább kicsit zavartan.*-Tudod mi vagyunk a Béke őrei. Leginkább az íjászkodáshoz és a gyógyításhoz értünk!*mondja a lány, majd csak Emilylre pillant. Végül folytatja.*-1921-ben volt valami nézeteltérés és szóval Nellond csak azért van ma mert mi vagyunk a "Béke Őrei"*mondja a lány, majd az utolsó szónál csak elmosolyodik.*-Hát, ha nem lesz belőle bajod akkor felkisérhetsz gondolom azt minden diák tudja, hogy hol vannak a várószobák!*mondja a lány egy halovány mosoly keretében, majd csak ő is feláll és Emilyre pillant.*
Adanna Kinsley
Nellondi polgár
Adanna Kinsley

Főkarakter : Ariana Ravenwood
Hozzászólások száma : 187
Kaszt : Udvar - Page 37 Auror
Üzenőláda :
Udvar - Page 37 Tek509f6dd2e79e04925629

Az én színem a peru.

Udvar - Page 37 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 37 Icon_minitimeKedd Május 25, 2010 3:52 pm

*A vadőr hintója leszáll az udvaron, a lány pedig rögtön leugrik róla. Mosolyogva néz a kúriára, majd a bőröndjét is leszedi.* - Köszönöm a fuvart, Jozef! *Int a vadőrnek, majd magabiztos léptekkel elindul. Az egyik padra leteszi a cuccait, és körülnéz. Egyelőre nem megy be, csak a kinti területet méri fel... Szépen, fokozatosan megnéz mindent, utána belép, és majd odabent is... Bár már tizennyolc éves, mégis először jár ilyen mágusiskolában, eddig otthon tanult, Trudy-vel, és azt sem régóta. Kifújja a levegőt, és előhúzza a zsebéből a PM-9-es pisztolyt, amit megforgat a kezében.* - Na, vajon jó sorunk lesz itt? *Kérdezi meg, talán magától, talán a pisztolytól... Elvégre daimónja nincs, és más társa sem, aki válaszolhatna neki. Aztán elteszi a fegyvert, és leül a bőrönd mellé a padra. Hosszú volt az út, és mivel jó az idő, itt, a szabadban pihen egy kicsit, mielőtt belépne.*
Tim Leopold
Diák
Tim Leopold

Hozzászólások száma : 214
Kaszt : Udvar - Page 37 Nincskaszt

Udvar - Page 37 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 37 Icon_minitimeKedd Május 25, 2010 4:07 pm

*Leo zsebre dugot kézzel és fütyörészve sétál az udvaron. Az eget bámulja és elvezi a jó időt. Mikor abbahagyja az ég stirölését és körülnéz észrevesz egy lányt ülni a padon a böröndjei mellet. A fiú úgy dönt, hogy csatlakozik hozzá hátha szükszége van egy kis társaságra. Oda siet hozzá.* - Szia! * köszön udvariasan* - Remélem nem zavarok? Engem Tim Leopoldnak hivnak de szólits csak Leonak. * mutatkozik be a lánynak. Hoszukás haja a szemébe lóg de ezt már megszokta. Szemeivel végigméri lányt majd megkérdi.* - Leülhetek meléd? * Ha a lány megengedi akkor leül a padra mellé*
Adanna Kinsley
Nellondi polgár
Adanna Kinsley

Főkarakter : Ariana Ravenwood
Hozzászólások száma : 187
Kaszt : Udvar - Page 37 Auror
Üzenőláda :
Udvar - Page 37 Tek509f6dd2e79e04925629

Az én színem a peru.

Udvar - Page 37 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 37 Icon_minitimeKedd Május 25, 2010 4:18 pm

*A mellkasáról leveszi a szakmegbízotti jelvényt, és elgondolkozva forgatja. Fogalma sincs, miért kapott ilyen felelősséget, megtiszteltetést anélkül, hogy bármit is letett volna az asztalra, de... Majd meglátja, mennyire fogja tudni teljesíteni. Reméli, hogy teljes mértékben. Halványan elmosolyodik, majd felnéz, mikor lépteket hall, és figyeli a közeledő fiút. Hátradől a padon, mikor a fiú megszólítja, és mosolyogva int neki.* - Hell'! Részemről Sasha vagyok, de Rufinának is hívhatsz, ha akarsz. Elvileg a vezetéknevem, gyakorlatilag meg keresztnévként is használják, úgyhogy nekem mindegy, hallgatok mindkettőre. Persze, ülj le nyugodtan. *Önkéntlenül is arrébb húzódik kicsit, de persze leülhet a fiú, csak nem túl közel hozzá.* - Most jöttem, és gondoltam, pihenek itt kint, mielőtt bemennék. A denevér melyik szak jele? Még nem vagyok ebből annyira profi. *Kérdezi, Leo szakkitűzőjét látva.*
Tim Leopold
Diák
Tim Leopold

Hozzászólások száma : 214
Kaszt : Udvar - Page 37 Nincskaszt

Udvar - Page 37 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 37 Icon_minitimeKedd Május 25, 2010 4:44 pm

- Örülök, hogy megismerhetlek! * mondja Leo. Mikor a lány szóbahozza a kitüzőt elmosolyodik.* - A denevér a Naxeldir szaknak a jele, jelképe. * magyaráza a fiú, közben az eget kémleli megint.* - Gyönyörü időnk van nem? Én imadok ilyankor kint lófrálni. Te hogy vagy ezzel? * kérdi a fiú Sashatol, közben a tekintetét a földre szegezi és nézi azt, mint ha várna valamit, hogy előbukanjon.
Még ül egy kicsit a padon majd felál elköszön a lánytól és a bejárat felé veszi az irányt.*

//Kösz a játékot//
Celest Peresly
Diák

Hozzászólások száma : 59

Udvar - Page 37 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 37 Icon_minitimeKedd Május 25, 2010 4:51 pm

*Jacob egy fekete kisssé kopottas farmerban és egy egyszerű pulcsiban sétálgat az udvaron Naxeldires jelvénye mint mindig most is ott csillog a pulóveren.Meglát két diákot az udvar közelebbi részében,így gyorsan közelíteni kezd feléjük.Mikor odaér bemutatkozik szépen jógyerekhezméltóan.Belőtt séróját borzolja a szél de kit érdekel hiszen nem cél a Ken-baba-kinézet.*
-Sziasztok.Jacob vagyok , de jó a Jake is ...
*biccent majd próbál bekapcsolódni a beszélgetésbe mert úgy elég uncsi ha nem érti miről van szó.*
-Amúgy mi a téma?
* veti oda lazán a kérdést és azért figyel a válaszra. Ám a fiú gyorsan lelép de még egy köszönésre van idő *
-Szia
*köszön el az ismeretlen fiútól majd igazából arra vár hogy Sasha kezdeményeezzen beszélgetést ha már itt vannak.*
Ajánlott tartalom

Udvar - Page 37 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 37 Icon_minitime

Udvar
Vissza az elejére 
37 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40  Next
 Similar topics
-
» Udvar
» Udvar
» Udvar
» Udvar
» Udvar

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola :: Arhivum :: Arhivum-
Ugrás: