Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 31 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 31 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Lelkek Kapuja | |
|
+43Shannon Phoenix Kasey Jake Ellswood Lilia Radoslava Cat R. Morgan Tuija Tykkylainen Nye Drystan Tyler Wayne Wade Jackson Yekaterina N. Fyodorov Cirdan Arahael Christianna Faraday Damon Williams Valeriel Ravenwood Berker Mikolaj Cecile Mignonette Jacob Michael Beawer Lorraine Betranche Eira Eilertsen Speranza di Bagliore James Ravenwood Nikorina Grozda Alfons Gerard Játékmester Darehl Hensly Ayla Madyzyn Liziuzayani Nkhotakota Daran Fila Chirs Toportyán Zakariás Xerxésia Clearwater Maria Thekla Rory L. Milborrow-Quenell Hamon Joulice-Melange Shiwo Altolos Nathaly Holloway Aeryn Baker Penelope Waylan Rosetta Waylan Atanas Iordan Celest Peresly Athreana Andraste Safira Desierto Jack Darkfield Cirelin de Sovalon 47 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Cirelin de Sovalon Alapító
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 20319 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Lelkek Kapuja Hétf. Jan. 25, 2010 8:56 am | |
| First topic message reminder :Különös terem ez. Megnyugtató, de mégis rettegést is hozhat. Amint belépsz egy kisebb terem, ahol állsz. Nem nagy ez, csupán néhány négyzetméter, afféle, mint egy oltár szent nyughelye. Körben a falak mellett kőpadokat találsz, melyekre leülhetsz elmélkedni életedről, utadról ebben a valóságban. Megnyugtató a hely, ha lelkedben nincs vihar, de ha gondjaid akadnak talán épp itt fognak felkorbácsolódni, de lehet, hogy megtalálod a választ a benned dúló kérdésekre. A bejárattal épp szemközt kőkaput látsz, afféle oltár, melynek faragása rémisztő, de mégis mestermunka. Emberek alakjai törnek fel a föld felől, nyúlnak a kapu felé, lelkek, kik távozni készülnek, vagy épp maradni szeretnének. A kapu kerek, benne zöld, s néha lilás fények kavarognak. Óvatosan lépkedj közel, ki tudja, hogy nem jön-e át valami, vagy nem ránt-e át valami téged a másik oldalra. És, hogy mi a másik oldal? Az még titok, talán a túlvilág, talán egy másik világ, talán a holtak otthona, tán élők lakják. Annyi biztos, hogy keveseknek adatott meg, hogy átkeljenek itt, ami válaszokat ad sok kérdésre. A kavargó fények sokakat löktek már vissza a padlóra, akik megérinteni próbálták az örvényt. Igyekezz hát csendben lenni, hallgasd a suttogást, mely bejárja a termet, ki tudja, tán meghallod rég elhunyt szeretteid hangját is, kik tanáccsal szolgálnak, vagy csak azt mondják jól vannak, ne aggódj értük. De az is lehet, hogy olyat hallasz, amit nem kellene, sikolyokat, haragos kiáltást, amitől megfagy ereidben a vér.
//A kapun csak mese keretén belül lehet átlépni, mesélő felügyeletével.//
írta Cirelin de Sovalon
A hozzászólást Cirelin de Sovalon összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Okt. 14, 2011 10:33 am-kor. | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Lelkek Kapuja Hétf. Ápr. 26, 2010 7:23 pm | |
| * A lánynak már ott jár az agya, hogy milyen is lehetett Erzsébet rokona... mert sok a rémtörténet... és ez Janát az utóbbi időben rettenetesen lenyűgözi. Majd lassan lehunyja a szemét. Ajkai halk imákat rebegnek. Ám ezek az imák nem az EGY istenhez szólnak. Sokkal sötétebb entitásokhoz. Hekatéhoz, Xolotlhoz... és a többi sötét istennőhöz, és istenhez. A balszerencsék, a sötét esküvések urai és úrnői. Majd egy hang üti meg a fülét. Kellemes, lágy, ám mégis idegborzoló hang. A lány csukott szemmel válaszol.* - Csönd van, nyugalom. A holtak nem zavarnak senkit. Természetes mivoltjukan legalábbis. *hangzik a lány válasza. Majd tovább folytatja.* - Az ember szemében már ott a fekete üresség. CSak nem veszik észre... kivéve ha már elhatalmasodott. * Kinyitja méregzöld szemeit, amiben most is ott az a furcsa törés. Az utóbbi napok képződménye ez. A tartása az oltáron továbbra is olyan, mint az áldozható szűzé.* - Egy Báthory, akinek nincsenek gyilkos, és sötét gondolatai? Lehetetlen képzet.*Sóhajt, ám ajkán egy sötét mosoly fut végig.* - És a Professzor asszony? Gondolkodni? Erőt gyűjteni? Vagy... * Ám a mondatot már nem hallani, mert nem mondja ki.* |
| | | Safira Desierto Tanár
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 1296 Kaszt : Üzenőláda :
Nagy utazás
| Tárgy: Re: Lelkek Kapuja Hétf. Ápr. 26, 2010 7:14 pm | |
| *Egy hangtalan alak törli le a szája sarkáról a rászáradt vért, és csak figyeli a lányt, ahogyan az oltáron fekszik. Hangtalanu lépdel közelebb, elsétál a Lelkek Kapuja előtt, az előtt a bizonyos dimenziókapu előtt, amin finoman végighúzza az ujjait, pontosabban a felett, miközben tekintetével az ujjait figyeli.* -Különös helyet választottál a gondolkodásra. *szólal meg, ergo kb most lehet észrevenni először. A semmiből, hirtelen feltűnő hang, ez a hölgyemény. Valami furcsa, kellemes levendulaszag kíséri. Tekintetét a kapun járatja, továbbra sem nézve Jana felé, szavai mégis erőteljesne hozzá szólnak.* -A holt lelkek csak őrületbe kergetik az embert. Gyilkos, furcsa, groteszk gondolatai támadhatnak. Vagy éppenséggel a bensőjét korbácsolják fel oly erőteljesen, hogy fekete, üresség, a semmi marad mögötte. Te melyikre vágyol? *fordul a lány felé, összefonja maga előtt karjait, kissé kérdő, hide, emtsző szemekkel nézve Jana felé, Janára, miközben misztikus kisugárzást ad neki, erőteljesen a háttérben levő zölden izzó kapu fénye.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Lelkek Kapuja Hétf. Ápr. 26, 2010 7:10 pm | |
| Léptek koppannak a lelkek kapujánál. A lány aki belejt, acélbetétest visel, mint mindig. Bőrnadrág feszül a formás lábain, míg felsője most egy tölcséres ujjú blúz. Oldalán katanája, és a hiéna, aki az "oltárhoz" trappol, és leül elé. Jana odasétál, és felfekszik rá, mint akit éppen elevenen áldoznak fel. Mániája ez a pozíció, mivel nagyon jól tudja, hogy jól mutat ebben a felállásban, ilyen ruhában, az oltáron. Lagmar csak megcsóválja a fejét és hallgat. Jana pedíg gondolkozik. Az agya jár, és elég sok minden fut végig rajta. Leginkább a halál misztériuma, ami most érdekli. Nagyon érdekli.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Lelkek Kapuja Szomb. Ápr. 10, 2010 10:42 pm | |
| * Már janában is kezd munkálni az alkohol. Nem sokat evett a mai nap, így azért jócskán üt az anyag. Már a feje is kóvályog, és a nyelve is kezd sokkal szabadabban pörögni. Nem igazán tud már kontrollt tenni rá.* - Ugyan...már...* Mondja... dehogy mire? Nos... azt maga sem tudja. Majd közelebb csúszik Chrishez.* - Ne...ölj meg senkit... még a végén lesittelnek... * közli kicsit vontatottan, vigyorogva, majd félig felmászik a srácra, és megcsókolja. Közben kiveszi a kezéből az üveget, és bele iszik. Lagmar eközben Lillithre pillant.* - Öhm... Chrisnek... járnak "furcsa" gondolatok a fejében? Két...lány egy fiú felállásban?* Teszi fel a kérdést a fekete spánielnek...* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Lelkek Kapuja Szomb. Ápr. 10, 2010 10:38 pm | |
| *Mikor Jana kiveszi a kezéből a vizes üveget akkor csak vállat von. Jana következő szavaira csak elfekszik, majd elkezd nevetni.*-Nem olyan állatra gondoltam! Hanem valami nem is tudom mire!*motyogja a lány igazából nem nagyon tudja, hogy mit beszél, de hát ez ilyen állapoban nem is lehet rajta csodálkozni. Mindenesetre csak drámaian felsóhajt.*-Prefektus! És akkor mi van? *kérdezi meg a lány vigyorogva, majd odamászik Chrishez.*-Ugye én is kapok?*kérdezi meg de választ sem várva kiveszi a fiú kezéből, majd beleiszik aztán vissza adja neki.*-Hozzuk le Loveot!*motytogja a lány aztán csak végig fekszik a kövön.*-Fel akarok menni hozzá!*mondja a lány aztán ülő helyzetbe támogatja magát.*-Hogy ki nincs veled?*kérdezi meg, majd csak pislog egy párat.*-Amortentia...Én is megcsinálhattam volna Lawrenceszel!*mondja a lány, majd kicsit komolyabbá válik. Bár nem igazán lehetne ilyyenkor komolynak mondani. Mindenesetre csak nekidől Chrisnek.*-Hogy tud ilyenkor aludni?*kérdezi meg a lány miközben csak megcsóválja a fejét.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Lelkek Kapuja Szomb. Ápr. 10, 2010 10:32 pm | |
| - Kihasználja. Ki-hasz-nál-ja. De ha a közelébe mer menni, miután magához tér, én megfojtom. Kinyírom. Pocsék állapotban van Amortentia után. És csak jöjjön az az állat ha akar. *Pillant hátra fekete hajtincsei alól Susanra.* - A Yamato ugyan nincs velem, de itt van a drágám... *Hangja kicsit vontatottá válik, ahogy előveszi a tőrét, megmutatja, majd elteszi.* - Megnyúzom vele az fix. Bármi is az. *Persze, nagy a szája, és közben barátkozik a Janától kapott üveggel rendesen.* - Ritka pocsékul leszünk holnap csajok. *Jegyzi meg, tárgyilagosan, de azért megint meghúzza az üveget. Kiakasztották. Nagyon. És az ember örüljön, hogy ezt csinálja, és nem rúgja ki pl az ágyból Faithet, hogy ő márpedig most akar edzeni. Más szóval, hogy nem kezd el önpusztítani igen erőteljesen... fizikai értelemben.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Lelkek Kapuja Szomb. Ápr. 10, 2010 10:15 pm | |
| * Chris megjegyzésén ugyan nem ért túl sokat. Ám Lagmar kérdése okos ötlet volt Lilith felé, így megtudja nagyjából a dolgok állását. Így bólint egyet, a semminek, majd elveszi az üveget, és belekortyol. Ám mielőtt susann kiönthetné a vizét, azt elveszi tőle.* - Ha neked nem kell, akkor majd jó lesz nekem. Én úgy sem tudok vizet idézni. * Jegyzi meg komolyan. Majd az állatos kijelentésre csak megcsóválja a fejét.* - Susann... ez nem horrorfilm. Még csak nem is a Viasztestek. Itt ha vadállat jár, akkor az jobban fog félni tőlem, mint én tőle.* Majd Chris felé pillant, és megcirógatja az arcát.* - Ejnye Cicus... ne csináld már. Ne akadj ki ennyire. Hagyd azt a hülye szukát a fenébe... nem ér annyit az egész. *Próbálja nyugtatgatni, majd a táskájából előkotorja az igazi üveget, és azt nyomja párja kezébe.* - Na... ezzel elleszel nem? * Kérdi. Na ha ezt meglátná valalmilyen prefe... - Susan... te... prefektus vagy... Huhhhh na ez durva... két volt prefi, és egy mostani... hááááát ez durva lesz. *Jegyzi meg komolyan, majd Chris után kicsit ő is beleiszik az üvegbe.* - Egészségedre Kicsim... *Mondja mosolyogva. Lillith azonban nem hiszi, hogy ennek jó vége lesz. Lagmar meg csak bólint. * - Én is így gondolom. |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Lelkek Kapuja Szomb. Ápr. 10, 2010 10:01 pm | |
| -Ki az akiről ilyen szépeket mondassz?*kérdezi meg a lány aztán valahogy négykéz láb odamászik Janához meg Chrishez.*-Nah ne hagyjatok már ki!*morogja a lány, majd ha Jana ivott akkor szépen kiveszi a kezéből és mehúzza.*-A vizet meg szépen kiöntjük!*mondja a lány azzal kiburítja ami még az üvegben volt.*-Unatkozom!*mondja a lány azzal kicsit kómásana többiekre pillant.*-Nah most jönne valami állat! Aztán bumm csak a holtestünk maradna vagy talán még az sem!*mondja a lány, majd csak felnevet.*-Somewhere over the rainbow....*kezdi el énekelgetni a alány, majd csak el röhögi magát. Pillantása a mellén lévő kitüzőre esik.*-Én Prefektus vagyok?!*kérdezi meg idétlenül vigyorogva a lány, majd csak zsebre dugja a kitüzőt.*-Tudjáok mit mondott nekem múltkor Samantha, hogy befesti a haját!*mondja a lány még mindig nevetve.*-Normális?*kérdezi meg a lány, majd tovább nevet csak. Khm miért Susan te normális vagy?* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Lelkek Kapuja Szomb. Ápr. 10, 2010 9:45 pm | |
| - Jah, itt... *Morogja a "motozás" közben, majd megtalálja a laposüveget, és lehuppan a földre, dacosan iszogatni kezdve.* - Egy hülye önző kis liba az történt. *Jegyzi meg, megint meghúzva az üveget.* - Soha. Eddig nem volt vele bajom, de most azt mondom, hogy elég. Hülye. Barom. Pride. *És még ad hozzá néhány nem túl szalonképes kifejezést, az üveget nagy svunggal Jana felé nyújtva.* - Drink, my dear. *Morogja, haja mögé rejtve az arcát, kicsit lehajtva a fejét. Közben Lilith becsukja a szemét, és nekidől Lagmarnak.* Ilyen ideges nem volt... nem is tudom mióta. Talán... az fogható hozzá, amikor kiskorában meglátta, hogy az anyja sír az apja miatt. Akkor volt ilyen... de nem ennyire. Ennyire még... én sem láttam dühösnek. Ha nála lett volna a katanája, lehet, hogy Samantha már nem élne. Így is csodálom, hogy a tőre nem került elő... és ennek így... rossz vége lesz... *Suttogja, embertársára nézve, aki még mindig lehajtja a fejét. Ideges, és alkoholt iszik... nem jó páros... Chrisnél fokozottan nem.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Lelkek Kapuja Szomb. Ápr. 10, 2010 9:36 pm | |
| - Nem nem lesz elég Susan. Idd meg szépen az összes vizet. Mondom neked, hogy akkor holnap nem fog fájni a fejecskéd. *Jelenti kis, és addig nem is tágít, amíg a lány újra nem kezd el inni. Majd amikor beesik Chris, és Susann közli, hogy itt a pasija, csak mosolyogva szólal meg.* - Igen Susann drágám. Látom. * Majd megtámasztja Susannt, és Chris felé lép, aki közli, hogy ő is kér az italból. Így aztán... nemsokára szakszerű motozásnak lesz kisgazdája a lány. Erre azonban kuncogva szólal meg.* - Na de Szívem... mindenki előtt? Ejnye már... * Majd a srác megszerzi a laposüvegét, és el is kezdi vedelni a jó erős Jhonny Walkert. Amikor Chris issza, Jana csak megszólal.* - Kepp walking my dear. * De a srác leül az oltár mellé, és ott iszik nyugodtan... azaz... annak nem igen lehetne mondani. Iszik, és ennyi. Jana letérdel elé.* - Mi a gond Kicsim? Mi történt... * Majd felszól Susannak.* - Ne mozdulj, mert lezuhansz. És te azért nem kapsz többet, mert már így is sokat ittál.* Jegyzi meg a szigorú anyu hangján. Lagmar közben Lillithre pillant.* - Na mi történt Kutty? |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Lelkek Kapuja Szomb. Ápr. 10, 2010 9:26 pm | |
| * A lány csak ásít egyet amikor Jana elkezd beszélni.*-Álmos vagyok!*mondja a lány, majd csak elkezdi nézegetni a vizes üveget.*-Hát jó!*mondja a lány de pár korty után eltolja az üveget.*-Nah jól van elég lesz!*mondja a lány aztán csak elkezd dúdolgatni. A lány csak felnevet amikor Chris is megérkezik*-Itt a pasid Jana!-mondja a lány, majd kicsit elgondolkodik a fiú kinézetén.*-Mi baj van?*kérdezi meg, majd csak elkezd csuklani.*-Hé ő mirét kapott?*kérdezi meg. Nah igen kicsit olyan mint egy hisztis ötéves.*-Ad oda Chris!*mondja piehegve a lány. Kezét a fiú felé nyújtja.*-Minek ittam? Jaj pedig...*morogja a lány, majd csak csuklik tovább.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Lelkek Kapuja Szomb. Ápr. 10, 2010 9:15 pm | |
| *Ideges hangok hallatszódnak felülről, a teleport hangja talán nem hallatszódik, de az utána jövő nagy durranás, puffanás igen. Majd gyors léptek, és a kapuhoz egy harmadik alak is megérkezik... eléggé... tőle szokatlan állapotban. Chris az, tehát a logikus konklúzió az lenne, hogy a puffanás annak a jele volt, hogy elesett... de nem. Arcáról süt a düh, a harag, jelen esetben Wrath tökéletes megtestesítője lehetne, pláne, hogy fekete pólóján elöl a vörös Ouroboros látszik, és mit ad isten, pont a bal szemét takarja el a fekete haja. Megáll nem messze a két lánytól, remeg, arca könnyes, láthatóan valami... vagy valaki nagyon kikészítette. Végignéz Janán, Susanon... utóbbin elidőzik a tekintete, majd remegő jobb kezével rámutat.* - Nem tudom mit ivott, de abból én is kérek. *Hangja rekedtes, majd, választ sem várva elindul Jana felé, kisebb motozásnak vetve alá a lányt, a jól ismert laposüveget keresve. Hogy ott van Susan? Kérem, az őt nem érdekli. Ha megtalálja a laposüveget, akkor szépen meg is húzza, leülve az oltár mellé a földre, hátát a kőnek vetve. Egyebet nem szól, nem bajlódik magyarázattal állapotára, Lilith pedig odabattyog Lagmarhoz.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Lelkek Kapuja Szomb. Ápr. 10, 2010 8:59 pm | |
| - De bizony. Ha nem lenne Chris... Akkor simán. De... tudod... imádom. * Mondja halkan, majd mikor Susann arról beszél, hogy nem akar szerelmes lenni, akkor csak bólint a lány, majd hozzá teszi.* - Akarsz nem akarsz... akkor is az vagy Kedvesem. * Majd mikor a lány közli, hogy táncolni akar, és felállna, de helyette Jana ölébe borul akkor a lány csak felkacag.* - Cicám... te most járni sem nagyon tudsz. Pedíg csak 3-4 kortyot ittál a whiskeyből... * Majd lassan feláll, és a lányt is feltámogatja.* - Kedvesem... jó lenne ha innál egy kevés vizet. * Azzal vissza ülteti a kő oltárra, és a táskájából egy félliteres üveget kerít elő.* - Na ezt most megfogod, és iszol. Különben holnap olyan fejfájásod lesz, hogy megmaradni nem fogsz tudni. Ezt most... Mind megiszod.*Jelenti ki komolyan, már már anyáskodóan.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Lelkek Kapuja Szomb. Ápr. 10, 2010 8:48 pm | |
| -Gabriel Gabriel...Mikor össze kócoltam a haját majdnem szívrohamot kapott szegényke!*mondja nevetgélve a lány, majd csak becsukja újra a szemeit.*-Lawrence nem olyan ő nem flörtöl senkivel...*~Legalábbis nem nő nemű egyeddel~*gondolja a lány,majd csak felnevet a saját gondolatain. Jana következő szavaira csak pislog párat, majd csak elmosolyodik.*-Megcsókolni? Engem deh perszeh!*mondja a lány, majd felül.*-Szerelem! Én nem akarok szerelmes lenni!*mondja a lány miközben felsóhajt.*-Nem is láttam már egy ideje!*mondja a lány aztán csak megpróbál felállni.*-Táncoljunk!*mondja a lány, majd kézen ragadja Janát. Márha fel tudna állni de nem nagyon tud. Így csak a lány ölébe sik.*-Bocs!*mondja idétlenül a lány, majd arréb mászik.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Lelkek Kapuja Szomb. Ápr. 10, 2010 8:36 pm | |
| - Hát... meddig bírod elviselni, egy fiú dolgait? Mert... pl ott van egy másik Ravenwood. Az a Gabriel. Az egy nagyon jó fej srácnak tűnik... csak minden lánnyal flörtöl. Például azt el tudnád neki viselni? Ő egy... olyan tipikus Playboy, aki minden nőt gyönyörűek tart, és imád... és bókol nekik...Na jó... ez már így nekem is sok lenne... nem kérdeztem semmit. * Mondja a lány kicsit megvonva a vállát. - De komolyan beszélek... én megfordulok a lányok után is. Mit tagadjam? Ha nem lenne Chris, akkor valószínűleg ki is használnék pár helyezetet... mint pl ez is... szerintem biztos megpróbálnálak megcsókolni... * Válaszol könnyedén. Majd amikor a lány csak Lawot hajtogatja, akkor elmosolyodik de cask halványan, és leül mellé.* - Jajj drágám. Tényleg ennyire szerelmes vagy? *csóválja meg a fejét kicsit lemondóan.* - Sajnos minden szerelmes nagyon bolond. Chris is, én is, te is, Ari is, Dean is, Faith is... és mindenki. * Mondja kicsit lemondóan.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Lelkek Kapuja Szomb. Ápr. 10, 2010 8:27 pm | |
| -Persze azoknak úgysincs semmi gondjuk!*mondja a lány, majd csak elkezdi nézegetni a pálcáját. Végül csak hosszas motyogás meg vigyorgás után létre jön a varázslat.*-Naa?*kérdezi meg a lány, majd felnyög.*-De nekem kell!*mondja a lány, majd amikor Jana felkacag akkor csak odahajtja a fejét a lány ölébe.*-Lányok után? Na persze!*mondja nevetgélve a lány. A váll meg vonásra csak elmosolyodik.*-De nekem ő kell! Nekem nem kell más! Ha most látna akkor biztos szóba sem állna velem többé!*mondja a lány vihorászva. Mikor Jana megcirógatja az arcát akkor csak kirázza a hideg.*-Ari is mit gondolhat rólam...meg a többi Ravenwood aki tudja, hogy....*mondja a lány, de a végénél el csuklik a hangja. Jana utolsó mondatára csak elneveti magát. Természetesen normális állapotában válaszolna rögtön a lánynak.*-Elviselni? Ezt meg ezt, hogy érted Janácska?*kérdezi meg a lánytól, majd csak felpislog a lányra.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Lelkek Kapuja Szomb. Ápr. 10, 2010 8:13 pm | |
| - Fi...FiÚ? Ugyan miért? * Kérdi mosolyogva a lány, majd mikor a lány fogja a pálcát, akkor is tovább mondja.* - Csináld meg szépen azt a burkot. Csak a whiskey miatt. És hidd el... nem lenne jó ha többet innál belőle. Nagyon csúnyán macskajajos lennél. Jobb ez csak így. * Mondja mosolyogva, majd csak azért is rábeszéli a lányt, hogy használja azt a varázslatot. - Na... Kicsim... használd az a pálcát, mert morci leszek.* Mondja mosolyogva, majd mikor a lány arról beszél, hogy nem is szép, Janácska csak felkacag.* - Kicsim... igen is szép vagy. Hidd el nekem. Én már csak tudom. És megfordulok a lányok után is, nem csak a pasik után. No... ha én azt mondom, hgy szép vagy, akor naná hogy az vagy. *Jelenti ki kategorikusan. Majd amikor a lány közli, hogy de Law nem szereti, akkor megvonja a vállát.* - Drágám... valahogy... csak lesz.Ha nem Law, akkor más. Hidd el nekem, hogy lesz rád vevő. Ebben teljesen biztos vagyok. És... nem tudom... mennyit tudsz elviselni egy sráctól? * kérdi moslyogva a lány, miközben megcirógatja ismét a lány arcát.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Lelkek Kapuja Szomb. Ápr. 10, 2010 8:01 pm | |
| -De melegem van!*szuszogja a lány, de azért hagyja, hogy a lány visszahúzza rá. Mikor Jana a kezébe nyomja a pálcáját csak elneveti magát.*-Az az most nem kell! Nem fázom!*mondja a lány és felül. Csak hümmög Jana szavaira.*-De hozzá akarok menni csak nem így!*mondja a lány aztán csak rápislog Janára.*-Fiú akarok lenni!*nyögi ki a lány halál komolyan már amennyire egy ittas személy komoly tud lenni.*-Van még varázsitalod?*kérdezi meg a lány mosolyogva aztán Jana felé nyúl.*-Nem is vagyok szép! A múltkor azt mondtad, hogy szép vagyok pedig nem is. Ő nem akar engem!*mondja a lány, majd csak letörli a könnyeit. Zöld szemei csak úgy izzanak az italtól.*-Álljak a sarkamra? Minek?*kérdezi a lány nevetve. Gondolatai teljesen kuszák. A lány csak újra rápislog Janára majd az üvegre.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Lelkek Kapuja Szomb. Ápr. 10, 2010 7:41 pm | |
| * Mikor a lány felhúzza a pólóját, akkor Janácska mint valami jó nővér, megfogja, és vissza húzza.* - Na kicsi lány... most szépen... varázsolj magadra egy hőburkot jólvan? Nincs meleg, csak az alkohol miatt érzed. Tedd szépen amit mondok. *MOndja mosolyogva, majd amikor a lány elfekszik, ismét felhúzza. - Hőőőburok Cicám... Hőőőőőőburok. Csináld szépen. * Azzal ha megtalálja a lány pálcáját, akkor a kezébe nyomja.* - No... csináld szépen. *És ha a lány megcsinálja, akkor mosolyogva bólint.* - Na kislány... akkor most szépen kezdjük az elején. Mint azt már én a kilátóban mondtam... NEM kell megtenned valamit, ha nem akarod. Ha nem akarsz a sráchoz hozzámenni, akkor ne tedd. Az hogy apád mit mond... Jajjj ugyan már. Legyél már önálló. Állj a sarkadra. Azt csináld ami neked jó. Hidd el... nem lenne olyan szörnyű. * Hangzik a magyarázat a lánytól.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Lelkek Kapuja Szomb. Ápr. 10, 2010 7:32 pm | |
| *A lány csak próbál még tovább inni, de végül nem erőszakoskodik. Oda adja Janának az üveget. Mikor Jana átkarolja akkor, csak elmoslyodik.*-Milyen hideg vagy!*suttogja a lány. Kicsit kótyagosan lépdel oda az oltárhoz. Mikor a lány leülteti akkor csak ránéz. Mikor az felteszi a kérédst akkor csak semlegesen vállat von. Azért mégis csak jól meghúzta azt az üveget.*-Soha nem fog szeretni...De én nem fogok hozzámenni! Soha...*nyögi ki a lány, majd csak felsóhajt.*-Elég meleg van itt nem?*kérdezi meg a lány majd csak felhúzza a polóját. Khm...Eddig sem volt valami hű de zárt ruhában de most. Mindenesetre csak elfekszik a hideg kövön. Mikor Jana megfogja a kezét csak pislog párat. Az biztos, hogy holnap nem sok mindenre fog emlékezni. A másik meg ha továbbra is ilyen hiányos öltözetben fekszik a kövön még meg is fázik.*-El nem tudom képzelni, hogy csak azért menjek hozzá mert apám úgy akarja! Le kéne vele feküdnöm!*mondja a lány miközben felsóhajt. Az utolsó mondaton meg csak elneveti magát.*-Az nem is lenne olyan rossz!*mormogja a lány, majd csak lehunyja a szemeit.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Lelkek Kapuja Szomb. Ápr. 10, 2010 7:11 pm | |
| * Mikor már túl jár négy kortynál a lány, Jana az ujját teszi rá a laposüvegre, és lassan lefelé húzza, hogy a lány engedje.* - Sok lesz Kicsim. Nagyon sok. Na... gyere.* Azzal fél karral átöleli, és egy szemvillanással jelzi Lagnak, hogy menjen az oszlopok mögé, és őrködjön. Majd Susannt az oltárhoz vezeti, és leülteti, mire megáll vele szemben.* - Na jólvan kislány. Most pedíg beszélj. Hallani akarom, hogy hogy is van ez a dolog. Mi a fársz bajotok van nektek? *Kérdi szigorúan, olyan tónusban, hogy Susannak kétségtelen, most vagy beszél, vagy Jana kihúzza belőle. De az nem feltétlen lesz jó dolog. No persze... Jana nem bántaná Susnannt. Miért is tenné. De egy biztos. Nem mindíg az segít az ember lelkének, ha tutujgatják.* - Nem fogok tudni segíteni sehogy, ha nem ismerem a részleteket. Oké? * Kérdi halkan, miközben megfogja a lány kezeit.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Lelkek Kapuja Szomb. Ápr. 10, 2010 7:05 pm | |
| *A lány csak megcsóválja a fejét.*-Én mondtam, hogy nem egészséges a cigi!*mondja a lány egy keserves mosoly keretében. Majd csak bólint.*-Russelnak! Ahham persze!*mondja a lány, majd csak tovább ücsörögne a földön de a lány felránrjha mire csak meglepetten pislog párat a baba szóra pedig szabályosan rosszul lesz.*-Baba?*kérdez vissza suttogva. Majd csak megrázza a fejét.*-De persze ez az egy amiben biztos vagyok, hogy nem lesz se így se úgy!*mondja a lány majd csak nyel egyet. Mikor a lány feléje tartja a laposüveget akkor csak egy kicsit tétovázik.*-Nem is tudom! Mondtam már, hogy csak egy kicsitől is be dőlők!*mondja a lány, majd csak vág egy grimaszt*-Nah jó nem bánom! De nem vállalok felelőségget magamra!*mondja talán egy kicsit vidmabb mosollyal. Mindenesetre a lány jól belehúz csak issza mint egy ötéves a málna szörpöt. A lány szemeiből közben könnyek folynak le. Úgy látszik sír.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Lelkek Kapuja Szomb. Ápr. 10, 2010 6:32 pm | |
| - I'm the man who walk alon, along in the dark road... *Kezd a lány kissé rekedtes, mélyebb hangon egy dalhoz. Első hallásra melankolikus, de mégis kellemes dal. Majd mikor Susann megfordul, akkor mosolyogva biccent. Kezében apró narancs pöttyként izzik a cigaretta parazsa. majd megemelkedik, és lassan narancs pötty megvilágítja a lány szemeit, és az orra feletti részt.* - Valóban? Hogy hívják? Bemutatod majd nekem egyszer? * Kérdi mosolyogva, miközben a lány felé nyúl, szájába teszi a cigit, hogy ne égesse meg, és felhúzza a földről.* - Drágaságom... fel fogsz fázni, és akkor cseszheted a babát, ami majd a jövőben lesz neked. No... felállni... *Adja ki az utasítást, és felrántja a lányt álló helyzetbe.* - Mitől vagy ilyen... szétszórt? * Kérdi halkan. Majd előveszi a laposüveget a kabátja belső zsebéből, letekeri a kupakját, és átnyújtja. * - Húzd meg kétszer. Jót tesz.* A laposüvegben whiskey van. Az egyik legjobb fajta.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Lelkek Kapuja Szomb. Ápr. 10, 2010 6:18 pm | |
| -Long, long afterward, in an oak. I found the arrow, still unbroke; And the song, from beginning to end, I found again in the heart of a friend.*suttogja a lány tovább, majd észre sem veszi amikor Jana odaér. Végül csak megrázza a fejét, majd értetlenül pislog Janára nem nagyon jutott el az agyáig amit a lány mondott vagy kérdezett kicsit bele van/volt merülve a gondolataiba.*-Tessék! Mi jah..hm...Szia!*nyögi ki végül a lány, majd csak összébb húzza magát.*-Mondtam már, hogy megérkezett az unokatesóm?*teszi fel a kérdést a lány egy mosoly keretében. Valahogy elmúlt a varázslat. Most még ez sem tudja felvidítani. Pedig a délelőtt folyamán mennyire boldog volt. Mindenesetre most nem az. Most a múlton vagy épp a jövőn mereng.*-Hogy vagy?*teszi fel neki a kérdést, majd zöld tekintetét a lányra szegezi.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Lelkek Kapuja Szomb. Ápr. 10, 2010 6:08 pm | |
| A lány alakját ugyan Susann nem láthatja, hiszen mégis csak háttal ül a bejáratnak, ám a cigaretta semmivel össze nem téveszthető szagát annál inkább megérezheti. Majd lassan karom kopogás, ami hangot ad, és a lány bakancsa alatt a kövek roppanása.* - Szép estét. * Mondja halkan, miközben mélyet szippant a cigarettájából.* - Mi a ma esti program? Van valamiféle... búbánat, vagy... öröm, amit megosztanál kedves doktoroddal?* Hallatszik a füst ülte tüdőből a mély, cseppet sem Janára hasonlító hang. Ám kifújja a füstöt, és akkor már normál hangon beszél.* - Miújság?* A lányon szokásos bőrrucija látható. Dzseki, testretapi bőrnadrág, katana, pálca, hiéna, "zizi, bambi, körhinta". |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Lelkek Kapuja | |
| |
| | | | Lelkek Kapuja | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |