Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkKezdőlapHírekLegutóbbi képekTanításGalériaNezabar VallomásokÚjságInteraktív sugóRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Leírás
Staff
Legutóbbi témák
» Vendégeknek!
Udvar - Page 34 Icon_minitimeVas. Feb. 02, 2014 7:50 pm by Kaen el Jericho

» Föld alatti titkos forrás
Udvar - Page 34 Icon_minitimeKedd Nov. 26, 2013 7:51 pm by Steven Blackfield

» Puma háló
Udvar - Page 34 Icon_minitimeSzomb. Nov. 23, 2013 8:16 pm by Steven Blackfield

» Fellegszirt
Udvar - Page 34 Icon_minitimePént. Nov. 22, 2013 8:41 pm by Hiroshi Haku

» Elisabeth Ellen Torchwood kúriája
Udvar - Page 34 Icon_minitimeVas. Nov. 17, 2013 9:11 pm by Steven Blackfield

» Agatha-Land
Udvar - Page 34 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 8:13 pm by Lincoln Lawrence

» Társalgó - Központi terem
Udvar - Page 34 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 10:35 am by Sophie Lee

» Steven Blackfield háza
Udvar - Page 34 Icon_minitimeVas. Nov. 03, 2013 5:43 pm by Sophie Lee

» Fogadó
Udvar - Page 34 Icon_minitimeSzomb. Nov. 02, 2013 6:03 pm by Sophie Lee

Top posters
Cirelin de Sovalon
Udvar - Page 34 I_vote_lcapUdvar - Page 34 I_voting_barUdvar - Page 34 I_vote_rcap 
Kaen el Jericho
Udvar - Page 34 I_vote_lcapUdvar - Page 34 I_voting_barUdvar - Page 34 I_vote_rcap 
Aurora Valanthe Mediaris
Kalandmester
Jack Darkfield
Rosetta Waylan
Emily Kyra Beawer
Arabella Jagusia
Amaril Gwyneth
Rupert Rankle
Ki van itt?
Jelenleg 35 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 35 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
Statistics
Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Sweet Krytal

Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects

Udvar

Go down 
+84
Madeleine Mayeul
Salomé de Rosettanni
Lorainne King
Lismine Lockwood
Lina Wierro
Heloise Dirth
David Branson
Emil Jahzeel
Electra Porfkonjal
Chris Willer
Domajan Gurskovity
Daran Fila Chirs
Játékmester Naxeldir
Aleksandar Grozda
Damyan Kolsvkein
Lillian Nariah
Lotti Dahlbeck
Winnifred Anderson
Ronan Eastman-Seavers
Dave Savile
Nikorina Grozda
Enzio Medichi - archiv
Noah Kerphina
Anne Holiday
Martin Silent
Wayne Lazarus Shahrivar
Jasmine Fahdlan
Athreana Andraste
Lizbeth Westlive
Andréa Bontavier
Isidor Tibor
Annabelinda Hortingberg
Jozef Bomontov
Kloé Nikolina Yordanka
Ivan Radomir
Aleksandar K. K. Deyan
Hunyadvári Szevér
Farkas Zsuzsanna Gaiaea
Elendil Falassion
Patrick Baker
Leona Arts
Kathrina O'Brian
Loirens Ceronin
Senilla Rachel Roseberg
Sheila Leays
Hamon Joulice-Melange
Aali White
Pierre Bontavier
Miley Hortingberg
Samantha Troops
Eris T. Fillion
Marisela Modesta de Nuria
Gerdit El Perimd
Wanda Dorcas Gloria
Maggie Foster
Aeryn Baker
Saniyya E. Miguela Eva
Yolanda Perkins
Botond Vasil
Teodora Yana
Valentine Mespelaere
Emily Kyra Beawer
Cirelin de Sovalon
Kaen el Jericho
Daronel Deneira
Anna Ivanov
Andrey Bogdan
Jack Darkfield
Gethin Awstin Conley
Sepp Dierk
Atanas Iordan
Bianca Phelps-Blamely
Valeriel Ravenwood
Rosetta Waylan
Kalandmester
Nicolas Demerest
Lola Lois Burn
Hua Xiangfeng
Arabella Jagusia
Laura Wylee
Sylvia Grozda
Shawn Griffin
Aphrodite Ozera
Katherine Mary Black
88 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Katherine Mary Black
Diák
Katherine Mary Black

Főkarakter : pasztor_bianka@hotmail.com
Hozzászólások száma : 1963
Kaszt : Udvar - Page 34 Jos

Udvar - Page 34 Empty
TémanyitásTárgy: Udvar   Udvar - Page 34 Icon_minitimeHétf. Júl. 19, 2010 5:07 pm

First topic message reminder :

A Kúriából kilépve egy udvaron találjuk magunkat, mely terület elég nagy, egy része kővel borított, mely az utakat jelöli ki az arra járók számára. Rengeteg különféle fajú és korú fa található, melyek azonban sosem virágoznak, ezzel valamiféle szomorúságot kölcsönözve a helynek. Az udvaron több pad illetve lugas és kis ház is a diákok rendelkezésére áll, melyeket gondok tart karban, illetve gondoz. A kis házak amolyan menedék féleként szolgálnak, hol a hideg téli szél, hol a forró nyári nap, vagy az eső ellen. Az udvar közepén egy hatalmas szökőkút is van a Kúria bejáratával pont szembe, melyet azonban gondos kezek még nem hoztak helyre...
Az udvar szélén egy sebes sodrású, bővizű patak folyik végig, mely a Kékfátyol-vízesés jéghideg vizét hozza és eltűnik a Tölgyes mellett a diákok szemei elől.
Vissza az elejére Go down

SzerzőÜzenet
Vendég
Vendég

Udvar - Page 34 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 34 Icon_minitimeSzer. Dec. 08, 2010 7:05 pm

[Ari, Jana, Aeryn, Bia, Rose...]

*Természetesen a szőkeség is az Alagútban követi a többieket, csakhát van, olyan, hogy… Lényegre térve előreszegezett pálcával halad az alagútban és követi a fényt. Mögötte/mellette természetesen Darwin is ott van. Mindenesetre látja a békés fényt, de egyelőre nem szól semmit. Aztán az alagút omladozni kezd, mire nyel egyet, követve a többiek példáját ő is futni kezd….*

/Bocs a rövidek miatt.../
Kalandmester

Kalandmester

Hozzászólások száma : 9349
Kaszt : Udvar - Page 34 Nincskaszt

Udvar - Page 34 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 34 Icon_minitimeSzer. Dec. 08, 2010 7:06 pm

*Ahogy a diákok haladnak lent az alagútrendszerben, az egész folyosó remegni kezd, Rosetta érzi a hatalmas fokú mágiát, ami itt mindent összezavar nagyjából, és semmi sem úgy működik, ahogy működnie kellene. A diákok futni kezdene, a folyosó epdig örvénybe torkollik át, mondhatni teljesen amgába szippantja őket, és feltűnik előtte, mintha valami álomkép lenne, de látják, hogy nem álomkép, tudják, hogy valóságos, egy bébisárkány alakja. Egy apróbb termetű, de nagyon is fenséges állaté. Az állat szemei mindentlátóan, bölcsen fénylenek fel.* -Keressetek meg, értem jöttetek! De nem most.. De keressetek még! *súgja mindenkinek gondolatban, majd a diákok kint találják magukat az udvaron, mintha az örvény dobta volna ki őket. A sárkány, akivel a kintiek harcoltak, illetve sárkány-szerű lény néma sikoltással tűnik el a felhők között, nem marad más utána, mint néhány kósza villám, és kisebb jégtömb, maximum öklöm méretűek.*

//Köszönöm a részvételt, bocsánat a vontatottság miatt.//
Vendég
Vendég

Udvar - Page 34 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 34 Icon_minitimeSzer. Dec. 08, 2010 7:09 pm

[Rejtvény]

*Gaiaeától kap egy bájitalt, amit meg is iszik, érezhetően enyhül a fájdalom. Aztán meg lerangatja magával Gaiaea, ahol a kezét csak az oldalához szorítja, másikban meg a pálcát tartja. Hallja a többiket, de inkább nem szól bele. Ők jól tudják mit csinálnak, talán. Egyenlőre követi őket, és szemével pásztázza a terepet. Aztán Bianca mond valamit amire nyel egyet. Sok esélye most nem lehet, viszont azt tudja, hogy jobb lenne őket követni. Mivel Gaiaea mellett megy ezért, húzza magával őt is, Biancáék után.* - Gyere! *Súgja Gaiaeának, és mennek Biancáék után. Most viszont már tényleg figyel, és szemével azt a nagy valamit keresi. Aztán omlik a folyosó, és elkezdenek rohanni. Még jó, hogy nem a lába sérült le. Fut szorosan a többiek mögött amilyen gyorsan csak tud. Végül meg az udvaron kötnek ki, ahol már elteszi pálcáját. Aztán megjelenik egy bébi sárkány, aki gondolatban közöl velük valamit. Réka Gaiaeához fordul.* - Azthiszem elmegyek a gyengélkedőre. Köszi a segítséget. *Mondja, majd egy félmosolyt eröltet magára.*

// Köszi jó volt a mese! Very Happy Nagyon ügyes vagy. //

A hozzászólást Horváth Réka összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Dec. 08, 2010 7:21 pm-kor.
Katherine Mary Black
Diák
Katherine Mary Black

Főkarakter : pasztor_bianka@hotmail.com
Hozzászólások száma : 1963
Kaszt : Udvar - Page 34 Jos

Udvar - Page 34 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 34 Icon_minitimeSzer. Dec. 08, 2010 7:10 pm

*A kis lény láttán meglepődik, de aztán felocsúdik. Megmenekülnek, aztán ő elmegy.*
- Egy kis borogatás kell még a lábamnak, sziasztok! *Majd el rohan.*

//Köszi tetszett és sajnálom, hogy rövid hszem lett így a végére//
Bianca Phelps-Blamely

Bianca Phelps-Blamely

Főkarakter : Cirelin de Sovalon
Hozzászólások száma : 726
Kaszt : Udvar - Page 34 Harcos_mentalista
Üzenőláda : Udvar - Page 34 Tek5161beee569124786176

Udvar - Page 34 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 34 Icon_minitimeSzer. Dec. 08, 2010 7:11 pm

*Nagyon úgy fest, hogy nagy közös futás...meg a sikítás következik, bár utóbbi inkább csak Aeryn részéről. A farkasos viccelődésen azért még az eksön rész előtt jót mosolyog, Aeryn kicsit feldobja a ötét hangulatot, azt meg kell vallani. Rosetta farkasogolásán meg sem lepődik, hiszen a kobi lassan fut kis méreti miatt, de azért viccesen néz ki, bár most nincs ideje ezen nevetgélni.* -Benne? Egyre jobb... *Morog picit, már csak az kell, hogy belecsöppenjenek valami földféregbe, mint Han Soloék, de hátha nincs ilyesmiről szó. Mindenesetre hallják a sárkányka hangját a fejükben, aztán hupsz jön az udvar újra.* -Na most akkor mi is van? *Rázza meg picit a fejét értetlenkedve, mert nem teljesen világos neki 100%-ban minden.* -Szóval keressük, ám de hol? *Inkább majdhogynem csak magának beszélget, majd végül egyszerűen legyint, és a többiekre pillant.* -Azt hiszem én most legszívesebben egy forrócsokit keresnék meg levezetés képpen. *Mosolyodik el, Steper pedig rázva magáról a port nyújtózik egyet mögötte, aztán irány a kúria.*

//Köszi a mesét, bár a kérésem kimaradt belőle, de majd beírom a mesélőibe mi lett volna. Smile//
Aeryn Baker

Aeryn Baker

Főkarakter : Kaen el Jericho
Hozzászólások száma : 519
Kaszt : Udvar - Page 34 Druida_illuzionista
Üzenőláda : Udvar - Page 34 Tek4e2851d4a4ca71673469

Udvar - Page 34 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 34 Icon_minitimeSzer. Dec. 08, 2010 7:17 pm

*Azon ő is nevet, hogy Rosetta mit művel a farkassal, aztán fut a harcosbarátnéje után. De végül kiérnek a szabad térre, és ő is értetlenkedve forgatja a fejét, nem tudja, hogy mit mondjon, ellenben megszűnteti a farkasmágiát, mert az ordasok egyre furcsábban méregetik a kis csapatot.* Hát jól végigfutottuk ezt a folyosót, olyan volt mintha tájfutás lett volna, vagy tai? *Bolondozik továbbra is, valahogy most jó a kedve, hogy nem sérült le senki túlzottan, ez a Nordi bácsi eléggé lazulós.* A fejemben nyúkálsz te lyány? *Dörgölőzik Bia vállához macskásan.* Én is inni akartam valamit, de forrócsoki helyett inkább jól képzett málnateát! Gyerünk! *A szájába veszi a kezét, és füttyent Mirillának, aki határozottan Ari főnixének teszi a szépet. A druida lány megölel mindenkit, aki nem jön most italozni, aztán elzúznak pihenőre.*

//Én is köszi a mesét, bár volt pici eltérés a megbeszélthez képest, de tetszett, és élveztem^^//
Vendég
Vendég

Udvar - Page 34 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 34 Icon_minitimeSzer. Dec. 08, 2010 7:18 pm

*Beszívja őket az örvény, és megpillantják a sárkányt. Behunyja a szemeit, majd kicsúszik a száján a kérdés:* - Na és a te gazdád is Cakes? *Ennyire van ideje, utána már ki is veti őket az örvény, és eltűnik a bébisárkány is, meg az is, akit a többiek elzavartak. Visszaérnek az udvarra, mire megrázza magát, és a többiekhez fordul.* - Vissza kell mennünk majd a folyosókra. Vagy szerintetek nem? Azt mondta, nem most, de azt nem, hogy nem ott... Szóval ott lesz a sárkány, csak nem most! *Fejtegeti a gondolatmenetet.* - Láttam a fényt a sárga alagút végén, ott van a célunk, ebben biztos vagyok. *Bizonygatja, bár persze senkit nem fog kényszeríteni, hogy vele menjen, de szerinte ez lenne a helyes irány. Ezzel Biancának is válaszol persze. Aztán ő is visszaballag az iskolába, Kaneshát is hívva magával, aki méltóságteljesen hagyja ott a törpesárkányt, jelezve, hogy nem igazán érzi magukat egy súlycsoportba valónak.*

//Mint mondtam, nekem minden nagyon tetszett, kivéve a tempó ^^ De azon kívül nekem nem tűnt fel, hogy gond lett volna vele Smile Köszi a mesét ^^//
Sepp Dierk
Diák
Sepp Dierk

Főkarakter : sepp_dierk@windowslive.com
Hozzászólások száma : 1198
Kaszt : Udvar - Page 34 Elemista

Udvar - Page 34 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 34 Icon_minitimeSzer. Dec. 08, 2010 7:19 pm

* Éppen mikor kilövi a varázslatokat a sárkány akkor tűnik el. S a többiek akkor bukkanak elő. Sepp végig abban a hitben van, hogy a társai gyengíteni voltak a sárkányt és ugye az kereket is oldott. Mindenesetre örül, hogy sikerült egy rövid ideig kitartaniuk. Ránéz a vele harcoló leányzóra majd bólint egyet csak neki és így szól:
- Bocs az elöbbi kirohanásomért. Hirtelen jött. *mondja szabadkozva. No de ha ez a felfogása a harcról akkor ez. S ezután hangosan szólal meg, hogy mindenki hallja.* Srácok kössz a segítséget. Nélkületek nem bírtuk volna ár sokáig szerintem. * S int egyet majd elindul a kúria irányába. Pihenni.*

// Én élveztem és nagyon jónak találtam a mesét. Smile Reális reagálások, szinte senkiről sem felejtkeztél meg a hszedben. A harc pedig külön jól is jött. Ugyis user hozzávolt szokva már a nyomozgatós asztaliakhoz. Very Happy Köszi Jack. Köszi mindenki. Köszönöm hogy részt vehettem és játszhattam veletek. Smile De most lépek is mert hosszú még az éjszaka...//
Rosetta Waylan

Rosetta Waylan

Főkarakter : perlita6@freemail.hu
Hozzászólások száma : 6579
Kaszt : Udvar - Page 34 Druida_ereklyevadasz
Üzenőláda : Udvar - Page 34 Tek5177c71f872575175299

Udvar - Page 34 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 34 Icon_minitimeSzer. Dec. 08, 2010 7:22 pm

*Hát na, lehet viccesen néz ki, de így aztán gyors és legalább hasznos a tünde kötele is most. * - Nézzük csak... *Mondja kiérve azonnal és a DRM-es drágakövet veszi elő, asztrológiával, miszerint megismeri a helyet, ahol voltak és be tudja tájolni az iskola területén. Próbálja tehát megkeresni hol voltak, hol kell keresni, milyen folyosón futottak végig. * - Hm... *Sóhajt fel, majd leugrik az állatkájáról és a tündekötélt visszakicsinyíti.*
- Kíváncsi vagyok mi volt ez, de hát biztosan kiderül majd... Én is megyek! *Mondja a lányoknak, és ő is elmegy, ő a forrócsokira szavazva. Lehet még beszélgetnek a máról, meg mindenről, lehet gyorsan elválnak, majd elválik ez a dolog is.*

// Köszi a mesit, remélem a DRM-mel érek valamit, de amúgy csak kari szempontjából fontos,. mivel a kövi mesét úgy is én mesélem Smile //
Vendég
Vendég

Udvar - Page 34 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 34 Icon_minitimeSzer. Dec. 08, 2010 7:23 pm

*Brenda is már unja a lélny támadását a támadás visszafelé sült és a villámok meg az elektromos gömbök a lányra mennek. Káromkodik is egy nagyot magában nem mutatja ki a srác előtt, gondolkodik mert még mindig a kezével kellene kezdeni valamit.*
- Komolyan...ez már..*Bólint Seppnek, bizony ideje bekeményíteniük mert alul maradnak a csatában. Ki tudja mi történik Ariékkal, míg ők itt harcolnak.*
- Úgyse fog hatni...*Válaszol Seppnek és a lány is támad.. támad... Majd figyeli Seppet aki elnézést kér és elmosolyodik.* - Semmi baj. Azt hiszem én is vissza megyek a kúriába.*Válaszolja a fiúnak, majd biccent a többieknek és Sepp után indul vissza a kúriába.*

// Köszönöm, a mesét és élveztem nagyon nagyon remekes volt Smile Tényleg nagyon nagyon jó volt és tetszett ^^ Nekem sem tűnt fel, hogy gond lett volna Very Happy //
Vendég
Vendég

Udvar - Page 34 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 34 Icon_minitimeSzer. Dec. 08, 2010 7:23 pm

*A futás egy csoportkohéziós foglalkozás. Közelebb hozza a tagokat. Legalábbis fizikailag biztos, mert mindenki futni kezd, és Aeryn a tréner. És bizony a futás után nemsokára meg is jelenik egy kép, egy kis sárkánnyal. Hát Janának nem lesz sikítófrászos kitörése, hiszen neki van saját pici sárkánya. Ám annak a hangja kicsit meglepi.*
- Őt... keressüüüüüüüüüüüüüük!
* Az elnyújtott kiáltás azért van, mert bizony az örvény kidobja őket, és a lány nyekkenve nyúlik el a földön.* - Paff... *Jegyzi meg kicsit komolyan, de vigyorogva, majd Bianca megjegyzésére biccent. * - Nos... az lehet hogy nem rossz ötlet. * Ám nem áll fel. Elnyúlik a földön, és nyújtózik egyet, aztán elteszi a kardját.* - Na lányok... akkor jó éjt... én most elindulok körbe pillogni a többiek oldalán, hogy kivel mi van, és kit kell rendbe szedni egy egy gyógyfőzettel.
* Mondja mosolyogva a társaságnak, majd amikor Aeryn megöleli, ő is visszaölel.* - Sziasztok! * Kiáltja mosolyogva a társaság után, aztán integetve távozik. Ő is jót vidul így utólag a futáson, Aeryn beszólásain, a farkason utazó koboldon... így mindenen.*

//Köszönöm a mesét. Smile Jó volt. Smile //
Vendég
Vendég

Udvar - Page 34 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 34 Icon_minitimeSzer. Dec. 08, 2010 7:29 pm

*Az alagút egyszerűen beszippantja őket, majd megjelenik a sárkány képe, mire a lány arcán döbbenet jelenik meg. Fejében megszólal a sárkány hangja, mire lehunyja a szemeit. Aztán a varázslat kidobja őket az udvarra, mire nyekken egyet a lány. Feláll, majd elköszön mindenkitől, aztán gyors ütemben távozik….*

//Köszi a mesét, és bocsi, csak nem vagyok valami jól..//

Farkas Zsuzsanna Gaiaea
Diák
Farkas Zsuzsanna Gaiaea

Főkarakter : gaiagaia@freemail.hu
Hozzászólások száma : 392
Kaszt : Udvar - Page 34 Mentalista
Üzenőláda : Sziasztok Játékosok! Smile Bárkivel szívesen játszom, ha van éppen időm, nyugodtan írjatok levelet, vagy vegyetek fel msnre.^^

Udvar - Page 34 7fbf210

Udvar - Page 34 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 34 Icon_minitimeSzer. Dec. 08, 2010 7:36 pm

*Hallgatja a többieket, és ő is furcsán kezdi érezni magát.Rékát segíti, hiszen rosszul van. Maga mögé tekintget, majd...elkezd leomlani a folyosó.*--Ez szinte leheleten....*Mondja kétségbeesetten, majd Rékával egyszerre kezd el futni. Perselus is mellettük fut, majd valami furcsa dolog történik...az előtte lévő folyosó szinte mindenkit beszippant, majd feltűnik egy sárkány. A lány már reagálna is egy átokkal, amikor az kedves hangon szólal meg, és Gaiaeaban elmossa az ellenérzéseket.A sárkányka szavaira csak pislog. Jó. Majd ha elhúz a színről Daronel és Nordred, és az utánuk következők, akkor majd benéz hozzá esetleg. Jó persze...nem gondolja komolyan de, na...Majd kint találja magát az udvaron, mintha az egész csupán egy jelenés lett volna. Jelek...bébisárkányok..beholder..örök...kiskutya...minden összekavarodik benne. Majd hallja Réka szavait, és azonnal a segítségére siet.*-Szívesen. Elkísérlek.*Mosolyog rá, majd belekarol és elkíséri őt.*

/Köszi a mesét^^ Jó volt Gaiaea először látott sárkányt, kettőt is...és egyértelmű, hogy melyik tetszett:P Persze. hogy a bébisárkány *__*Köszi, a könyvemhez is jól fog jönni ez*
Laura Wylee

Laura Wylee

Főkarakter : taborandi@msn.com
Hozzászólások száma : 3350
Kaszt : Udvar - Page 34 Nekromanta_elementalista
Üzenőláda :
Csak a forró lélegzeted,
Csak az érzés ami vezet.
Csak egy emlék az élet,
Mi lassan felőröl, eléget.
De lábam újra útra talált.
Vége. Túléltem a halált...
Most múlik?

Udvar - Page 34 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 34 Icon_minitimePént. Dec. 10, 2010 4:36 pm

*Szőke lány suhan végig a tölgyes fái között, kissé feszített sétatempóban. Most egy sima farmer, és egy fekete felső van rajta, kabát nélkül, mert nála a hőburok karkötő. Nem akar most a hidegre koncentrálni. Amúgy is megbeszélték a lányokkal, hogy itt találkoznak ma, igaz, hatkor. Szóval ő egy kicsit előbb érkezett, de épp nem akadt semmi dolga, szóval végig kívánja lesni, hogy kik jönnek, és honnan. Így elsőnek érezve magát, elsétál egy fáig, ami alatt egy pad van, majd oda csüccsen le. Persze övére most is fel van téve a tértágított szütyő, amiben benne van az, ami kell. Varázstárgyai is maradéktalanul nála vannak, kivéve a két botot, amit ma otthon hagyott. Így üldögél a sötétben, azaz a félig, kristályok által megvilágított udvaron, miközben a pálcájával játszik, és várja a többieket. Csak befutnak majd.
Vendég
Vendég

Udvar - Page 34 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 34 Icon_minitimePént. Dec. 10, 2010 4:40 pm

~ Bosszantó, hogy már ilyenkor sötét van. Még hat óra sincs. - Pedig mindig hat körül indul a balhé. Mintha ez amolyan balszerencsés szám lenne. - Nem feltétlenül balszerencsés, az órák is ilyenkor vannak, meg elég sok program. Óramű pontossággal... ~ *Elgondolkozva túr a hajába, de nem igazán hiszi, hogy most fogja megfejteni ezt az egész misztériumot. Az egyik fa mellett áll, kabátját fázósan összehúzva magán, és figyeli a csillagokat, na meg a szokás szerint felettük repdeső főnixet. Alighanem itt van már egy ideje. Gondolatban beszélgetnek daimónjával, elmélkednek a világ dolgairól, emlékeznek... Meg minden efféle. Aztán lejjebb emeli a tekintetét, és meglepődve szúrja ki Laurát. Ő maga eléggé a kristályok fényén kívül volt, így nem nagyon látszódott.* ~ Ő meg mióta van itt? ~ *Észre sem vette a lányt, ki tudja, lehet, hogy már előtte itt volt...?* ~ Á, azt azért csak nem. ~ *Ellöki magát a fától, és lehuppan az eramiros mellé.* - Szervusz. Na, te végülis fagyiztál? *A térdéhez támasztja a kőrisfa botot, és rámosolyog Laurára.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 34 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 34 Icon_minitimePént. Dec. 10, 2010 4:47 pm

*Nemsokára hat óra és a nap már rég lement, hát igen ez a tél átka... Na, mindenesetre a szőke hajú, akarom írni fekete hajú leányzó, merthát a csokoládé miatt ugyebár fekete lett a haja. A lényeg, hogy még mindig a fekete szoknya, harisnya, hosszú csizma és bőrkabát van rajta. Zöld szemei tompán izzanak ahogy az udvarra sétál, biccent az ott lévőkne, majd szépen beáll az egyik fa alá. A fossza szépen összegömbölyödik a lány lábánál, majd úgy figyel. Pihen egyet a balhé előtt.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 34 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 34 Icon_minitimePént. Dec. 10, 2010 4:47 pm

*Akár csak két nappal ezelőtt, most is megérkezik a lány, fekete ruhában. Acélbetétesben, bőrnadrágban, fekete pulóverben, és bőrkabátban sétál az oszlopok között. Mellette Lagmar, a hiéna is ott csámpázik. Oldalán most is ott lóg a katanája, és egy oldaltáska, amiben gyógyitaltól kezdve van a láthatatlanná tevő köpenyig minden. Megáll az egyik oszlopnak dől, majd körbe járatja a tekintetét az udvaron. Van már egy két ismerős, nekik megint csak int, vagy biccent. Arcán most nem húzódik mosoly, ám a kapucni sincs felhúzva. Szemei zöld pászmaként fut végig az udvaron. Vár.*
Farkas Zsuzsanna Gaiaea
Diák
Farkas Zsuzsanna Gaiaea

Üzenőláda : Sziasztok Játékosok! Smile Bárkivel szívesen játszom, ha van éppen időm, nyugodtan írjatok levelet, vagy vegyetek fel msnre.^^

Udvar - Page 34 7fbf210

Udvar - Page 34 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 34 Icon_minitimePént. Dec. 10, 2010 4:51 pm

*Gaiaea megint edzésről és íjazásról jön visszafelé, mellette a familiárisa lépked halkan a havon. Egészen beleolvad. Egy mélyvörös sál, egy fekete rúnaköpeny, vörös hímzéssel, fekete szoknya, és fűző, vörös csíkokkal, és egy mélyvörös bakkacs, lopakodórúnákkal. Egy mélytatyó keresztbe vetve a vállán, a szokásos zöldes színben. Jókedvűen sétál, habár a haja ma okozott neki némi bosszúságot. Ugyanis...visszaváltozott az eredeti hajszínére. FEKETE lett, egészen fekete, kékesfekete, és sehogy sem tudta eltüntetni., vagy visszaváltoztatni.Meglátja Janát, komoly arccal figyelve, hát odamegy hozzá, ha az biccentett neki.*-Szia Jana!*A lánynek feltűnhet, hogy a haja enyhén szólva is furcsa és hosszabbnak látszik.*
Bianca Phelps-Blamely

Bianca Phelps-Blamely

Főkarakter : Cirelin de Sovalon
Hozzászólások száma : 726
Kaszt : Udvar - Page 34 Harcos_mentalista
Üzenőláda : Udvar - Page 34 Tek5161beee569124786176

Udvar - Page 34 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 34 Icon_minitimePént. Dec. 10, 2010 4:56 pm

*Kilépve a kúria ajtaján egyből kiszúrja a többieket. Janának távolabbról biccent, aztán Laura és Ariana felé lépdel.* -Sziasztok, valami iszonyat hideg van itt kint. *Látszik rajta, hogy ha nem lenne rajta az erőkesztyű, akkor szétfagynának az ujjai, mert az arca is jó vöröses már a hűvös szél miatt, pedig még csak nem olyan régen jött ki a meleg épületből. Egyelőre csak inkább fel-alá járkál, mert amúgy szétfagyna, hiába van rajta kabát is, meg minden. Aztán, hogy mi fog ma történni, az már jó kérdés, az biztos, hogy nem foglalkoznak Nordmeddel, hiszen a küldin van a nagyobb hangsúly.*
Aeryn Baker

Aeryn Baker

Főkarakter : Kaen el Jericho
Hozzászólások száma : 519
Kaszt : Udvar - Page 34 Druida_illuzionista
Üzenőláda : Udvar - Page 34 Tek4e2851d4a4ca71673469

Udvar - Page 34 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 34 Icon_minitimePént. Dec. 10, 2010 5:01 pm

*A tegnapi nagy fagyizás és kupaktanács után szinte megbeszélt dolog, hogy itt találkoznak, és szükség esetén őrt állnak hogy védőbástyái legyenek a falaknak, amely most az otthonukat jelképezi. Sárkányostul, daimonostól felszerelkezve markolja meg a druida botját, és a társait keresve érkezik meg az udvarra. Rajta nincs hőburok, és bár fázik, úgy gondolja, hogy butaság lenne a természet körforgásába avatkozni, ha ma hideg van, akkor elviseli. Végigölelgeti a lányokat, fura módon hőseis srácokat nem is nagyon ismer, még annak a cuki Hamonnak is csak a szája nagy. Szóval üdvözöl mindenkit, és beáll valahova középre, várakozó üzemmódba.* Én fagyiztam, jól begyűjtöttem az energiát mára. *Próbál mosolyogni, erőt önteni mindenkibe.*
Kalandmester

Kalandmester

Hozzászólások száma : 9349
Kaszt : Udvar - Page 34 Nincskaszt

Udvar - Page 34 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 34 Icon_minitimePént. Dec. 10, 2010 5:01 pm

[Only admins are allowed to see this image]*A diákok mellett aurorcsapatok szállingóznak, eléggé szúrós szemmel méregetik a távolt, és a diákokat is. Már napok óta mennek a járőrözések, hiszen elhivatottan védik a legcsodásabb vezérüket, a Nagyúrnőt. Beholder nagyúr már meg sem jelenik, hangja se szól. Nem késztet senkit az átállásra, nem fog könyörögni, talán már el sem fogadná, hogyha valaki fehér zászlót lengetne felé. A terepen megjelenik a szerdai sárkánylény, aki a szemük láttára alakul emberré és hadvezérként irányítja az eseményeket. Parancsára megjelenik három dzsinn szerű lény, zömök, zöld, félig füstszerű képződmények, amik azonnal szertefoszlanak és a füstszerű zöldes anyag az aurorok felé kezd el szállni, és a diákok felé. Az auroroknak parancsba lett adva, hogy maradnak, harcolnak, ámbár nem tudják éppen mi ellen, de a diákok elmenekülhetnek, főleg, mert vannak köztük, akiknek van más ötletük a csata helyett.*

// Ugye akkor a következő hsz, azoknak akik mennek azonnal a Labirintus, Déli-szárny, ott folytatódik a mese. Picit mászkálós az eleje Smile
A mese fő szála Határozottan nem itt fog történni, így ajánlatos követni az elszaladókat, az itteni események is mesélve lesznek, ha van rá igény, és kizárt a karakter szempontjából a többiek követése, de megkönnyítené a dolgot, ha mennétek ^^//
Laura Wylee

Laura Wylee

Főkarakter : taborandi@msn.com
Hozzászólások száma : 3350
Kaszt : Udvar - Page 34 Nekromanta_elementalista
Üzenőláda :
Csak a forró lélegzeted,
Csak az érzés ami vezet.
Csak egy emlék az élet,
Mi lassan felőröl, eléget.
De lábam újra útra talált.
Vége. Túléltem a halált...
Most múlik?

Udvar - Page 34 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 34 Icon_minitimeHétf. Dec. 13, 2010 4:25 pm

*Lassan közeleg a hat óra, szóval a nekromnata hölgyemény is szállingózik lefelé. Alap cucc, rövid skótkockás szoknya, fekete övvel, fehér blúzzal, fekete térdzoknival, meg egy pár fekete cipellővel. Léptei némák, mintha csak nem is a földön járna, pedig ott lépked, csak épp rúnacipőben. Hosszú szőke haja két copfba van fogva, és mindkét copfban van egy-egy hófehér tincs is. Szeme ki van húzva fekete tussal, de kifejezetten jól áll neki, ennél több smink nincs is rajta. Aranysárga szemei kissé unottan csillognak, nem nagyon tudja, hogy mi a csudát is csináljon. Szóval inkább lejött sokkal előbb. Minden cucca nála van, most még az a bizonyos bot is, méghozzá a nekromanta. A biztonság kedvéért a tértágított szütyőjében, ami az övén van, ott van pálcája is. Szóval lecsüccsen egy padra, és várogat.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 34 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 34 Icon_minitimeHétf. Dec. 13, 2010 4:38 pm

*Nyílik a kúria ajtaja, és hamarosan feltűnik benne a másik szőke lány is. Vidáman lépdel ki, és rámosolyog Laurára, mikor mellé ér.* - Ennyivel korábban? *Megölelgeti a lányt, utána leül mellé, és szépen várakozik. Persze a varázstárgyai nála vannak, új nyakláncát is elgondolkozva forgatja a nyakában. Bár aligha fog sok jóssal összefutni, de... szép az a nyaklánc. Ő sem tudott már magával mit kezdeni, inkább lejött hát, hátha valaki már itt van a megbeszéltek közül.* - Gyülekezhettünk volna igazából lent is. Bár lehet, hogy minél kevesebb időt töltünk ott, annál jobb... A szükségesnél többet nem szerencsés arrafelé mászkálni. Pláne a múltkori után. *Egy fintorral túr a hajába - nem szívesen látja be, hogy ha Alex és Jack nincsenek ott, elkapják őket.*
Rosetta Waylan

Rosetta Waylan

Főkarakter : perlita6@freemail.hu
Hozzászólások száma : 6579
Kaszt : Udvar - Page 34 Druida_ereklyevadasz
Üzenőláda : Udvar - Page 34 Tek5177c71f872575175299

Udvar - Page 34 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 34 Icon_minitimeHétf. Dec. 13, 2010 4:41 pm

*Ő is megjelenik, nem is csoda, hiszen mint többször is hangoztatta, délutánonként, így hat körül, mostanában itt van, hogy nézze a környéket, van e valami jó kis veszély, amibe belecsöppenhet. Mikor meglátja Arianát és Laurát, azonnal feléjük veszi az irányt. A tárgyai el vannak rakva, jobba mondva a tér tágított szütyői és a táskája létszik csak, ami bennük van nem, a fójkuszai is ruha alatt, stb.*
- Sziasztok. Mihez képest korán van itt? *Kérdez rá Ariana felé pillantva, egy kis mosollyal, barátságosan beszélve. Kicsit lehetne ideges, de olyannyira nem az, tudja végre a céljukat. Keresi a tekintetével Chleot, de abbahagyja,és újra a két szőkét nézi inkább.*
Farkas Zsuzsanna Gaiaea
Diák
Farkas Zsuzsanna Gaiaea

Udvar - Page 34 7fbf210

Udvar - Page 34 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 34 Icon_minitimeHétf. Dec. 13, 2010 4:42 pm

*Gaiaea már délután is az udvaron volt, és egy hatalmas hóembert csinált az udvar közepére, színessé változtatott termésekkel díszítette, meg egy hatalmas sapkával és sállal, két oldalt egy-egy elcsent seprűvel.....kiírta rá, hogy Nezabar Szki. ...szóval jól elvolt. Most is fekete szoknyában van, mellette szaladgál a játékos familiáris, akit Perselusnak nevezett el. Tatyója benne mindennel, mágikus eszközei nála, annyira azért nem vetkőzött ki magából, a haja pedig szőke. Na igen. De csak nevet magán: elvégre ő ette meg a noname, bizonytalan eredetű csokit, ennél nagyobb baja is lehetett volna..így hát hősiesen viseli a következményeket. Különben is...ez legalább jól megy a a kék szemeihez. Gaiaea épp a hóembere mellett, ami amúgy legalább 5 méteres üldögél, és novellákat olvas.*
Ajánlott tartalom

Udvar - Page 34 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 34 Icon_minitime

Udvar
Vissza az elejére 
34 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Udvar
» Udvar
» Udvar
» Udvar
» Udvar

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola :: Arhivum :: Arhivum-
Ugrás: