Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 25 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 25 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Tengerpart | |
|
+29Tori Swallow Steven Blackfield Elisabeth Ellen Torchwood Lismine Lockwood Sophie Lee Caleb Dawson Nye Drystan Kitiara Ferellion Merilien Marsillea Matthew Demerest Isolda Mahla Tyrphosie Kasey Jake Ellswood Celia D'cruze Radomir Waylan Gabriella Ophelia Milena Pervinka Doroteja Senka Alodia Hylle Marco Mimieaux Cameron Whitness - Archív Blagoy Ivo Lazar Lincoln Lawrence Agatha Brooks Mikhael Knyaz Claire Fairchild Toportyán Zakariás Speranza di Bagliore Marisela Modesta de Nuria Tyler Wayne Kalandmester 33 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Kalandmester
Hozzászólások száma : 9349 Kaszt :
| Tárgy: Tengerpart Csüt. Júl. 26, 2012 7:33 am | |
| First topic message reminder :
*Diákjaink nellond környékén a tengerparton ejtőznek, mi ezért, ki azért van ott, ám a nyári jóidő hirtelen sötét viharba fordul át, nem ártana valami menedék után nézni. A közelben látnak néhány házat, vélhetően nellond egyik kisebb falujáról lehet szó. Illetve a sziklák környékén egy világítótorony áll, ami most is világít. Talán jelzi a hajósok számára, hogy hol érdemes horgonyt vetni, mielőtt zátornyra futnának. A vihar gyorsan jön, tehát el kell dönteniük, hogy mit tesznek, mielőtt még rájuk szakad az ég. Ám ebben a viharban van valami természetfelettien ördögi. Valami sötét...*
//Igyekszem 5-re hazaérni!// | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Elisabeth Ellen Torchwood Nellondi polgár
Főkarakter : Sophie Ellen Lee Hozzászólások száma : 471 Kaszt : Üzenőláda : Ha elfogadod önmagad a maga teljességében,
kiszabadulhatsz, és a szabadság hatalom.
| Tárgy: Re: Tengerpart Vas. Júl. 21, 2013 4:41 pm | |
| *Furcsa érzés fog el mikor együtt éneklünk. Olyan mintha megtaláltam a másik felem és soha többé nem leszek magányos. Egész eddigi életemben magányban éltem még ha volt is mellettem valaki nem bírtam benne megbízni. De ő más. Benne megbízok és boldog vagyok vele. Hirtelen megéreztem hogy egy könny csepp indul meg arcomon. Abbahagyom az éneket, és gyorsan megtörlöm a szemem és az arcom. * //Fagy// | |
| | | Steven Blackfield Nellondi polgár
Főkarakter : Haku Hiroshi Hozzászólások száma : 658 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Tengerpart Vas. Júl. 21, 2013 4:31 pm | |
| *Lehunyja a szemét, úgy énekel tovább. Hallja, hogy egy gyönyörű, szoprán hang is becsatlakozik hozzá a refrénnél, és ez boldoggá teszi. Nagyon szépen énekel, kiváló párosítás. Egy mély hangú férfi és egy magas hangú nő, a hangjuk úgy forr egybe, mint két démoné, akik tudják, hogy többé nem magányosak, mert egymásra találtak, és ami a legjobb, remekül kiegészítik egymást. Nem az a jó, ha az ember magához hasonlót választ, hanem ha olyasvalakit talál, aki kiegészíti a jellemét. És Elisabethé kiegészíti Stevenét. ~Nagyon élvezem a jelen helyzetet.~*
A hozzászólást Steven Blackfield összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Júl. 21, 2013 4:42 pm-kor. | |
| | | Elisabeth Ellen Torchwood Nellondi polgár
Főkarakter : Sophie Ellen Lee Hozzászólások száma : 471 Kaszt : Üzenőláda : Ha elfogadod önmagad a maga teljességében,
| Tárgy: Re: Tengerpart Vas. Júl. 21, 2013 4:22 pm | |
| *Biccentek majd ekezd játszani. Elég pörgös még is kellemes hallgatni. *~Ismerős de nem tudom hol hallottam.~*gondolkodom majd énekelni kezd. Nagyon jó a hangja és szépen játszik. Lehunyom a szemeimet és úgy hallgatom tovább. Úgy érzem hogy földöntúli nyugalom áraszt el. Mikor újra a refrénhez ér tudtomon kívül én is elkezdek énekelni. Nem épp ilyen dalokat szoktam énekelni, mert szoprán vagyok és kicsit mély az én hangszínemhez képest. * | |
| Tárgy: Re: Tengerpart Vas. Júl. 21, 2013 4:12 pm | |
| *Elgondolkodik, mit is játszhatna, ami pörgős, mégis szép. Mosolyogva néz az előtte ülőre, majd le a húrokra.* -Rendben, kíváncsi vagyok, ezt felismered -e! *mondja jókedvűen, majd elkezd játszani. Elég pörgős az introja, így megeshet hogy a szám is az lesz. Kb. 1 perc múlva fel is csendül a Steven számára ismerős dal, ami nem más, mint egy Guns 'N Roses szám. A Sweet child O' mine a kedvence tőlük és most azt pengeti, sőt! Hamarosan énekelni is elkezd a dalhoz.* ~Milyen jó is ez a pillanat! Olyan.. nyugodt, senki sem zavar minket, ugyanakkor nagyon meghitt. Igazán élvezem.~ | |
| Tárgy: Re: Tengerpart Vas. Júl. 21, 2013 4:03 pm | |
| *Kicsit elgondolkodom de nem jut semmi az eszembe. *- Nem vagyok túl jártas a rock-ban. Játsz valamit amit szeretsz. *mondom mosolyogva. Elveszek a tekintetébe és ilyenkor semmi más nem érdekel. *~Szeretem ebben biztos vagyok. Ha kell meghalnék is érte.~*gondolkodom ahogy figyelem miközben meghúzza a húrokat.* | |
| Tárgy: Re: Tengerpart Vas. Júl. 21, 2013 3:56 pm | |
| -Akkor megnyugodtam! * kacag fel halkan, majd előrehajol és egyik kezével kedvesen végigsimít az arcán. Ezután benyúl a tokba egy pengetőért. Lassan végighúzza a gitáron, ami elég kurtán szól, valószínűleg hangolásra szorul. * -Persze! Mit játsszak neked? *kérdezi kedvesen, mélyen a szemeibe nézve. Hosszasan mélyed el a barna szempárban, majd megszakítja a kontaktust pár percre, miközben beállít minden húrt. Pár percen belül végez, s újra visszanéz Reá.* ~Olyan szép!~ | |
| Tárgy: Re: Tengerpart Vas. Júl. 21, 2013 3:48 pm | |
| *Látom rajta hogy megleptem a borral és ennek örülök. Előveszi a gitárját de még nem kezd játszani. Szép hangszer bár nem értek a gitárokhoz. -Miért haragudnék?*kérdezem és meglepetten húzom fel a szemöldököm. *-Nem haragszom, csak régen éreztem így valaki iránt. *mondom és lágyan mosolygok rá. Rá nem tudok haragudni és hogy zavarba tud hozni csak megerősíti bennem az érzést hogy szeretem. *-Játszanál nekem valamit?*kérdezem halkan ahogy a szemébe nézek.* | |
| Tárgy: Re: Tengerpart Vas. Júl. 21, 2013 3:39 pm | |
| *Tátott szájjal néz le a felcímkézett borra.* ~ PERRIN Reserve Cotes du Rhone, még sosem láttam ilyen szép címkés, nagy üvegű italt. Igazán szép, és sikerült meglepnie vele.~ -Azta, köszönöm! * mondja halkan, a döbbenettől és boldogságtól egybefojt hangján. * -Biztosan nagyon finom, már várom, hogy megkóstoljam! * őszintén beszél, már nagyon kíváncsi rá. Nem sokkal ezután kinyitja a gitártokot és egy fekete , klasszikus kiszerelésű hangszert húz elő belőle* -Csak sejteni tudom, mennyire zavarba hozhattalak akaratomon kívül. Remélem azért nem haragszol rám. *ejt felé egy mosolyt, de majd lepillant a kezében tartott gyönyörűségre, de még nem kezd el játszani rajta.* | |
| Tárgy: Re: Tengerpart Vas. Júl. 21, 2013 3:22 pm | |
| *Már megint sikerült zavarba hoznia ami mostanában túl sokat fordul elő. *-Köszönöm. *- Mondom ahogy lesütöm a szemem. A pokróc szélét gyűrögetem zavaromban. *~Lis szedd össze magad! ~*Dorgálom magam, de még is úgy érzem magam mint egy kamasz lány, aki életében először szerelmes.*- Tényleg mondtad hogy szereted a vörösbort. *mondom ahogy a táskámban kezdek kutatni. *- Remélem ez ízleni fog. *mondom és megmutatom neki a palack vörösbort minek a cimkéjén PERRIN Reserve Cotes du Rhone felirat van biggyesztve. Nagyon büszke vagyok erre a bor fajtára mert ez a saját Francia borászatomból származik. *-2000-es évjárat és abban az évben magyon jó volt a termés.*mondom mosolyogva.* | |
| Tárgy: Re: Tengerpart Vas. Júl. 21, 2013 3:07 pm | |
| -Áh, értem! *bólint, miközben az utcára érnek. A tenger part nincs olyan messze tőlük, alig 10 percig kell sétálniuk. Útközben bele-belebotladoznak az emberekbe, de Stevent továbbra sem izgatják. Ő neki tök mindegy, hányan mennek el mellettük, amíg mind elkerüli őket. Hamarosan leérnek a tengerpartra. Azonnal megcsapja őket egy langyos szellő, mely beletúr a hajukba. Milyen szép látványt is nyújt így Elisa! Minden hajtincse esze-veszett táncba kezd, majd a szellő tovaáll, és a kis tincsek ismét a vállaira, a hátára omlanak, mint valami finom vízesés. Miután le lett terítve egy pokróc is valami kellemesen árnyékos helyre, leveszi cuccait hátáról és kényelembe helyezkedik.* -Hmm? Nincs semmi! * vigyorodik a már jól ismert módján. * -Csak megfogott a szépséged. | |
| Tárgy: Re: Tengerpart Vas. Júl. 21, 2013 2:57 pm | |
| -Veled voltam kint először a parton. *válaszolom mosolyogva. Kisvároshoz képest nagy itt az élet. Szerencsére azért nem olyan nagy a forgalom hogy úton útfélen bele ütközzünk valakibe. Rövid séta után kiértünk a partra. Kellemes langyos szellő fújdogál. Nagyon friss a levegő, és kellemes idő van. Megnyugtató a tenger morajlását hallgatni. Mikor leérünk előveszem a pokrócot hogy egy kellemes helyen leterítsem. Táskámat leteszem a pokróc mellé leveszem a cipőmet és a pokrócra telepszünk. *-Mi a baj? kérdezem mikor egy ideje engem figyel.* | |
| Tárgy: Re: Tengerpart Szomb. Júl. 20, 2013 8:16 pm | |
| -Én is téged, Elisabeth! *suttogja, majd kiúszik a partra és követi. Lassan kezd hűvössé válni a levegő, rossz ötlet lenne tovább a vízben maradni. Bár ő jól bírja a hideget, és elég merész, a természetben már nem kockáztatna. Nyáron is meg lehet fázni, ha olyan idő van. Magára kapja a ruháit, miközben elmereng azon, mit mondhatna. Kis időn belül megszólal.* -Örülnék, ha örökké tartana ez a pillanat, de sajnos vége van a mai napnak. Nagyon élveztem mindent, remélem hamar megismételhetjük! Várom a telefonhívásodat is, ha netán nem tudnál aludni az éjszaka. *vigyorodik el, majd megvárja Őt. Végül magához szorítja, s elsétálnak a tengerpartról, miközben a tenger morajlásának dallama kíséri őket.* | |
| Tárgy: Re: Tengerpart Szomb. Júl. 20, 2013 8:02 pm | |
| -Szeretlek Steven. *suttogom ahogy homlokomat az övének támasztom. Kezdek remegni mert még mindíg a vízben vagyunk, és kezd hűlni a levegő. Meg az sem elhanyagolandó tény hogy az elmúlt napokban nem sokat aludtam, de annyira jól érzem magam mellette hogy nincs kedvem elmenni mellőle. De sajnos a mai napnak vége.*- Jobb ha megyünk későre jár. *mondom ahogy a szemdmébe nézek. *~Bár tudnám mire gondolhat most.~*gondolkodom majd elengedem és a part felé kezdek haladni.* | |
| Tárgy: Re: Tengerpart Szomb. Júl. 20, 2013 7:48 pm | |
| -Sejtem és aranyosnak találom, hogy aggódsz értem. Én is ezt tenném, ha csakúgy eltűnnél és mondjuk ha valaki elrabolna, a tettes nem úszná meg szárazon. * mondja a szemeibe nézve, majd közelebb hajol hozzá. A fejével közelít tovább, míg nem megcsókolja, hosszan és lágyan. A kezeit 'Lis arcára teszi. Még erősebb érzelmeket táplál iránta. Úgy érzi, már elválaszthatatlanok, sosem engedné el maga mellől Őt.* ~Nagyon szeretem őt..~ | |
| Tárgy: Re: Tengerpart Szomb. Júl. 20, 2013 7:41 pm | |
| *Furcsán felizzik a szeme. Nem tudom mi az oka, de nem félek tőle. Mosolyogva nézek a szemébe majd közelebbhajolok hozzá. *- Én azért féltem mest eltűntél a szemem elől. Féltem hogy bajod esik. *mondom halkan majd ha ő is úgy akarja megcsókolom. Magam sem értem mi ütött belém de ezt nem bírom megállni. * | |
| Tárgy: Re: Tengerpart Szomb. Júl. 20, 2013 7:33 pm | |
| *Felúsznak. Nagy levegőket vesz, majd haját hátrasimítva néz Elisabethre, aki talán most még tündöklőbb, mint valaha. Magához öleli.* -Ne haragudj, de ezt nem bírtam ki! * vigyorodik el, majd megpuszilja a feje búbját, majd lenéz rá. Párat pislant, szeme lassan felizzik, szó szerint. Hogy hogyan, annak is meg van a maga kis titka. De annyi biztos, hogy meg van a különleges indoka rá. Egyébként ez a fajta izzás elég halovány, mégis jól látszik. A Nap közben teljesen lemegy. A gyönyörű színekben játszódó ég most kék lepelt húz magára. Sötét van már, de őt sem izgatja. Sőt, úgy érzi, most van elemében...* | |
| Tárgy: Re: Tengerpart Szomb. Júl. 20, 2013 7:13 pm | |
| *Kezdek ideges lenni. Nem látom sehol de hirtelen megragadják a lábaimat és a víz alá rántanak. Nagy levegőt veszek mikor a felszínre érek. Meglátom előttem Stev-et és megnyugszom. Közelebb lubickolok hozzá és átölelem a nyakát. *- Ne ijesz meg többet. *mondom halkan és hozzásimulok. *-Azt hittem valami baj van.*suttogtam. Már teljesen ránksötétedett de nem érdekel.* | |
| Tárgy: Re: Tengerpart Szomb. Júl. 20, 2013 6:57 pm | |
| -Igen, csak nem említettem! neveti még a parton, majd a vízbe érve gyors úszásba kezd. Nem kell sok hogy utolérjék, de ekkor eltűnik. Sehol sem látni, mert talált a sekély részben egy olyan pontot, ahol sok a homok. Oda ássa be magát, majd mikor úgy hallja, úgy érzi, Elisa kezd ideges lenni, észrevétlenül a lábaihoz úszik, megragadja azokat és játékosan lerántja. Csak most eszmél fel rá, milyen selymesen sima bőre van. Úgy látszik, nem hanyagolja Ő sem magát. Igazán csinos, tökéletes lábai vannak, amiknek a puszta tapintása is remek érzés. Ragyogó bőre van, főleg az arcbőre olyan szép. Még egy pattanás sincs rajta!* | |
| Tárgy: Re: Tengerpart Szomb. Júl. 20, 2013 6:50 pm | |
| *Mikor Stev leveszi a pólóját, meglátom hogy igen csak ki van gyúrva. Nem mondhatom hogy nem tetszik a látvány, mert igen is tetszik. *- Látom még kondizol is.*mondom vigyorogva majd utánna úszok. Nagyon gyorsan úszik és sajnos nem bírom utól érni. Megállok és körbepillantok de seholse látom. Lebukok a víz alá de nem találom ott se. *-Steven merre vagy? *kiáltom és idegesen pillantok körbe.* | |
| Tárgy: Re: Tengerpart Szomb. Júl. 20, 2013 6:37 pm | |
| -Ennek örülök! * mondja vidáman, majd pár percre kiugrik a vízből. Leveszi a cipőjét, és a ruháit, a rövidnadrágja kivételével.Nem akarja zavarba hozni Elisat. Most látni, hogy ki van gyúrva, szabadidejében még kondizni is szokott, bár ezt nem említette meg egyszer sem. Visszafut a vízhez és belecsobban. Sietve úszik el, mert érzi hogy utolérik, ha nem vigyáz.* ~Nem fogom hagyni, hogy elkapjon! Nem tehetem! Úsznom kell, ahogy csak tudok! Mindent bele kell adnom! Mindent!~ *gondolja magában, komolyan.* | |
| Tárgy: Re: Tengerpart Szomb. Júl. 20, 2013 6:24 pm | |
| -Nekem is rengeteg időm van. *mondom mosolyogva. Hirtelen begázol a vízbe majd lefröcsköl. *-Hékás! *szólok rá majd elvigyorodom. Ledobom a hátamra terített vékony kabátot meléteszem a cipőim és minden olyan dolgot lepakolok ami tönkre menne a vízben. *-Elég gyors úszó vagyok. * mondom és berohanok a vízbe hogy elkapjam és remélhetőleg ledöntsem a lábáról.* | |
| Tárgy: Re: Tengerpart Szomb. Júl. 20, 2013 6:15 pm | |
| -Oh, az sem rossz! Én műr kicsit válogatósabb vagyok a zenestílusok terén. * húzza száját. * -Holnap szívesen játszanék neked! De akár még ma is! Hisz nagyon sok szabadidőnk van, legalább is nekem. Bármikor ráérek. * mondja, majd a vízre néz. Megiramodik és belegázol, aztán játékosan lefröcsköli őt. * -Gyors úszó vagy? * kérdezi kíváncsian. Ha ár itt vannak, miért ne rendezhetnének egy kis versenyt is? persze ez függ attól, tud -e úszni, mert ha nem, inkább nem erőlteti rá ezt az egészet. Csupán azt szeretné, hogy ne unatkozzon ELisa, ha unatkozna, fel akarja dobnia napot. * -És igen, szép a naplemente. Rég nem néztem meg kettesben valakivel... | |
| Tárgy: Re: Tengerpart Szomb. Júl. 20, 2013 6:05 pm | |
| -Nincs különösebben kedvencem. Bármelyik stílust elhalgatom. *válaszolom és rámosolygok. A hullámokat figyelem majd a horizontra téved a tekintetem. *-Gyönyörű a naplemente nem?*kérdezem halkan ahogy kicsit közelebb sétálok a vízhez. Nem zavar hogy a szoknyám vizeslesz, csak élvezem ahogy a víz símogatja a lábamat. *- Majd egyszer játszhatnál nekem valamit. *nézek hátra mosolyogva. Figyelem és kíváncsian várom mit tesz.* | |
| Tárgy: Re: Tengerpart Szomb. Júl. 20, 2013 5:49 pm | |
| *25 percnyi séta után érkeznek meg a tengerpartra. Rögtön megcsapja őt a friss, sós levegő és egy gyenge szellő a tenger felől. A lábuk alatt a talajt a langyosan meleg, finom szemcsés homok váltja fel, a távolban pedig már látszódik is a tenger. Kis hullámokban mossa a partot.* -Igen, apám tanított meg rá, egész régen. Ha akarod, később megmutathatom! * feleli. * -A rockot és a metált. Na és te? Van esetleg kedvenc számod? | |
| Tárgy: Re: Tengerpart Szomb. Júl. 20, 2013 5:22 pm | |
| *Mosolyogva halgatom hogy miket szeret csinálni.*-Tényleg gitározol? És mien zenéket szeretsz?* kérdeztem ahogy haladunk és megérzem a sós levegőt. Kellemes időket idéz bennem. *-Mien szép. *mondom ahogy elindultunk le a kőlépcsőn. Az utolsó lépcsőfokon megálltam és levettem a magassarkú cipőmet, hogy kényelmesen tudjak sétálni. Kellemes a langyos homok és a sós levegő. Nagyon megnyugtató. Ahogy kézenfogva sétálunk halkan dúdolgatok egy régi dalt. * | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Tengerpart | |
| |
| | | | Tengerpart | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |