Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 18 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 18 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Tengerpart | |
|
+29Tori Swallow Steven Blackfield Elisabeth Ellen Torchwood Lismine Lockwood Sophie Lee Caleb Dawson Nye Drystan Kitiara Ferellion Merilien Marsillea Matthew Demerest Isolda Mahla Tyrphosie Kasey Jake Ellswood Celia D'cruze Radomir Waylan Gabriella Ophelia Milena Pervinka Doroteja Senka Alodia Hylle Marco Mimieaux Cameron Whitness - Archív Blagoy Ivo Lazar Lincoln Lawrence Agatha Brooks Mikhael Knyaz Claire Fairchild Toportyán Zakariás Speranza di Bagliore Marisela Modesta de Nuria Tyler Wayne Kalandmester 33 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Kalandmester
Hozzászólások száma : 9349 Kaszt :
| Tárgy: Tengerpart Csüt. Júl. 26, 2012 7:33 am | |
| First topic message reminder :
*Diákjaink nellond környékén a tengerparton ejtőznek, mi ezért, ki azért van ott, ám a nyári jóidő hirtelen sötét viharba fordul át, nem ártana valami menedék után nézni. A közelben látnak néhány házat, vélhetően nellond egyik kisebb falujáról lehet szó. Illetve a sziklák környékén egy világítótorony áll, ami most is világít. Talán jelzi a hajósok számára, hogy hol érdemes horgonyt vetni, mielőtt zátornyra futnának. A vihar gyorsan jön, tehát el kell dönteniük, hogy mit tesznek, mielőtt még rájuk szakad az ég. Ám ebben a viharban van valami természetfelettien ördögi. Valami sötét...*
//Igyekszem 5-re hazaérni!// | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Steven Blackfield Nellondi polgár
Főkarakter : Haku Hiroshi Hozzászólások száma : 658 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Tengerpart Vas. Júl. 28, 2013 5:09 pm | |
| *Együtt jutnak a felszínre. Finoman magához öleli, s ha tehetné soha nem engedné el. Örökké ott maradna a tenger nyugodt, sós vizében. Csak sejtette, hogy nem adott bele mindent, de miután elárulta magát, világos. Persze miért menne távol tőle a szerelme? Érzi, hogy a közelében akar maradni. Az ajánlatra csak bólint, majd együtt merülnek alá, hátha felfedezhetnek valami jót. Ő is kíváncsi, mit rejt magában a mélység. Minden időt arra akar felhasználni, hogy a kettejük kapcsolatát erősítse, hogy megvigasztalja Őt ha szomorú, hogy vele együtt örüljön, hogy vele együtt éljen. Egyszer el szeretné eljegyezni. A Sötét negyed.. Ott lehetne a legjobb az esküvő, vagy itt a tengerparton. Csak előrenéznének, mosolyogva, miközben az oltár elé sétálnak... Nem, most a jelenre kell koncentrálnia! Leúszik a sziklákhoz, kutatni kezd.* | |
| | | Elisabeth Ellen Torchwood Nellondi polgár
Főkarakter : Sophie Ellen Lee Hozzászólások száma : 471 Kaszt : Üzenőláda : Ha elfogadod önmagad a maga teljességében,
kiszabadulhatsz, és a szabadság hatalom.
| Tárgy: Re: Tengerpart Vas. Júl. 28, 2013 4:19 pm | |
| *Hamar utól ér. Megragadja a bokám és a vízalá húz. Prüszkölve jövök a felszínre majd kedvesembe kapaszkodom meg.*-Feladom elkaptál.*mondom mosolyogva és hozzá simulok. *-De ugye tudod hogy nem adtam bele mindent. *mondom ahogy homlokának döntöm homlokom. Közben arcát és hátát cirógatom. *~Olyan boldog vagyok. Azt kívánom bárcsak örökké ígymaradna minden. ~*elmélkedem ahogy továbbra is magamhoz ölelem. *-Lejössz velem kutakodni egy kicsit? *Kérdezem ahogy rámosolygok. Kicsit hajt a kíváncsiság mit találhatunk.* | |
| | | Steven Blackfield Nellondi polgár
| Tárgy: Re: Tengerpart Vas. Júl. 28, 2013 4:03 pm | |
| *Lassan bólint, majd lepillant. Lát néhány halat elúszni a lábainál. Jókedvűen figyeli őket, nem is tudván, hogy hamarosan kap valamit a képébe. Lelocsolják és mire észbe kap, Eden picivel messzebb jár. Egy fekete úszó pacát lát, más nem. Kitisztítja a szemét és az orrából is kifújja a vizet, majd nekilendül. Nem fogja annyiban hagyni ezt, vissza fogja kapni. Mellúszásban úszik, egyre közeledik a kiszemelt "zsákmány" felé. Gyors, hamar felzárkózik mögé. Lebukik, megfogja lábainál és játékosan lehúzza.* ~Nem úszod meeg!~ | |
Főkarakter : Sophie Ellen Lee Hozzászólások száma : 471 Kaszt : Üzenőláda : Ha elfogadod önmagad a maga teljességében,
| Tárgy: Re: Tengerpart Vas. Júl. 28, 2013 3:47 pm | |
| *Mikor felúszok a felszínre kedvessemmel találom szembe magam és kicsi meglepődöm. *- Ja semmi különöset. Csak elég sziklás a tenger fenék és gondoltam hogy megnézem találok -e valamit. *mondom mosolyogva és kipislogtam szememből a vizet hogy lássak is valamit. Sunyi vigyorra húzódik a szám. Mikor lankad a figyelme lefröcskölöm és elkezdek úszni előle bár tudom hogy gyorsabb mint én. És be kell valjam nem is nagyon töröm magam hogy elmeneküljek előle. Miért tenném.* | |
| Tárgy: Re: Tengerpart Vas. Júl. 28, 2013 3:23 pm | |
| *Fel kell úsznia, hogy lássa, szerelme merre van. Látja az ingetetést. A magasba emeli egyik kezét és ő is integet, majd teljesen felé fordul és odaúszik hozzá. Nincsenek messze egymástól, szerencsére. Eden le-lebukik, mintha csak kutatna valami után. Vajon mit keres? Kagylót gyűjt? Netán rejtett kincseket keres a tenger fenekén? Érdeklődve dugja arcát a vízbe, de ezzel nem sokra megy. Mire elhatározza, hogy le is úszna, már fel is jön az illetett hölgyemény, levegő után kapkodva.* -Mi után kutatsz? *teszi fel nemrég született kíváncsi kérdését, miközben kisimítja haját arcából, máskülönben semmit nem lát.* //Fagy.// | |
| Tárgy: Re: Tengerpart Vas. Júl. 28, 2013 2:58 pm | |
| *Nem hajlandó oda jönni ezért kénytelen vagyok utánna úszni. Már jócskán eltávolodtunk a partól. Lemerülök a víz alá és látó hogy nem olyan mély a víz és látom a tenger fenekét. Rengeteg szikla van lent és az ereklyevadás énem feltörni készül. Felmegyek a felszínre hogy levegőt vegyek. Látom Stevet kicsit távolabb tőlem. Integetek neki mert még erősen kapkodom a levegőt. Nagy levegőt veszek és újra lemerülök de most leúszom az ajjáig. A sziklák közt kezdek keresgélni, de egyenlőre néhány rákon és halon kívül nem találok semmit. Mivel fogytán van a levegőm felúszok a felszínre, hogy levegőhöz jussak.* | |
| Tárgy: Re: Tengerpart Vas. Júl. 28, 2013 2:44 pm | |
| *Pár percre megáll, és kidugja fejét a vízből. Eden is a vízben van és gyorsan közeledik. Most nem megy oda hozzá, de csak azért hogy tovább húzza a kis játékot. Nagy levegőt vesz, majd újra lemerül. Ezúttal nagy iramban halad tovább, más különben beérhetik. Örül, hogy sikerült szerelmét becsalnia a vízbe, hogy most is csak kettesben vannak, és hogy játszadozhatnak egy picit. Most nincsenek idegesítő telefonhívások, sem gyötrő emlékek. Azokat most elűzi, messzire és csak a jelenre gondol, mert az a fontos. Ha túlságosan előretekint az ember, elhalad olyan dolgok mellett, amik fontosak. Néha be kell lassítani, hogy ki tudjuk élvezni az élet minden apró örömét, ami csak megadatott. Nos, neki attól a kezdve adatott meg, amióta találkozott Vele, a Nagy Ő-vel abban a teaházban.* | |
| Tárgy: Re: Tengerpart Vas. Júl. 28, 2013 2:37 pm | |
| *Eléggé elbambulok és majd szívbajt kapok mikor szerelmem üvöltve beugrik a vízbe ami magasra csap és én is csurom víz leszek. *-Steven... *morgok kicsit majd leveszem felsőmet, nadrágomat és cipőmet, majd egyszerűen fehérneműben berohanok utánna a vízbe. *-Menekülj édesem mert mert elkaplak. *kiáltom és utánna megyek a mély vízbe. *-Gyerecsak ide édesem. *mondó víyorogva ahogy egyhelyben lebegek. Várom hogy oda úszonhozzám. * | |
| Tárgy: Re: Tengerpart Vas. Júl. 28, 2013 2:23 pm | |
| *Kilép ő is. Becsukja maguk mögött az ajtót, s elindulnak a tengerpart felé. Ahogy kiteszik lábukat az utcára, megcsapja a füllesztő meleg, amin csak a fürdőzés enyhíthet. Felveszi barna színátmenetes szemüvegét, miközben laza, normál léptekkel halad Eden mellett. Komolyan, amióta csak ismerik egymást, mintha fiatalabb lenne! Úgy érzi, egy fiatal tinédzser egy felnőtt testébe bezárva, akinek sikerült szerelembe esnie és felszednie egy olyan lányt, aki igazán fontos számára. 25 perc után érnek le. Dob a kedvén a tenger látványa, ahogy hullámaival nyaldossa a partszakaszt. És a szellő! Oh igen, rég nem volt ilyen üdítő időjárás. Az a rég csupán egy hét, nem több, de mégis úgy érzi, visszatér belé valamilyen plusz erő, ahogy szippant egyet a friss, sós levegőből. Egy árnyékos helyen cuccolnak le. Eden rögtön odalép a vízhez, ő pedig vadul kapdossa le a ruhái egy részét, a képeket pedig alájuk rakja. Nem hiányzik, hogy elfújja a szél. Feláll, nekilendül, majd ordítva szalad a vízhez.* -Vízi bombaaa! *harsogja, majd a part utolsó száraz részénél nagy lendületet vesz és beugrik. A sekély területeket célozza meg, szerencsére talál is. Egy picivel mélyebb, de jó helyet talál, amibe hangos csobbanással érkezik meg. A víz magasra felcsap és egy része szerelmére is kijut, maga Steven pedig elmerül és odébb úszik, mielőtt bármit is észrevehetne. Ha már itt vannak, miért ne játszadozhatnának egy kicsit?* | |
| | | Tori Swallow
Főkarakter : Anelie Mei Xi Hozzászólások száma : 18 Kaszt :
| Tárgy: Re: Tengerpart Hétf. Júl. 22, 2013 11:22 am | |
| *Tori éppen a zenén elmélkedik. Újabb elhatározásra jut: ha már ennyi szabadideje van meg fog tanulni játszani valamilyen hangszeren. Mondjuk a gitár... vagy inkább a dob! igen, a dob lesz a legjobb. Nem tűnik túl nehéznek és jó nagy ricsajt lehet vele csapni. Elvigyorodik magában. megpróbálja megoldani a problémát, miszerint dobtanárt is kéne szerezni, de mielőtt konklúzióra jutna magával valaki egyenesen nekirohan. Ennek hatására súlypontja elmozdul és fenékre ül a sekély vízben. Nagyokat pislog maga elé, majd végigméri támadóját. Nagyjából vele egyidős lány. Barna hajú és van benne valami furcsa. De kiben nincs? Tori lassan feltápászkodik és megborzong a fenekére tapadó vizes farmer érzésétől.* - Semmi gond. Megvagyok. *motyogja maga elé, miközben előhalássza a pálcáját és megszárítkozik.* - Nem láttam, hogy jössz. A vízből bukkantál elő? *méri végig gyanakodva a másikat. Hülye kérdés, honnan máshonnan jöhetne... de akkor is, meg kellett kérdezni.*
//és úgy tűnik máris fagyunk// | |
| Tárgy: Re: Tengerpart Hétf. Júl. 22, 2013 11:15 am | |
| *Aggódik, úgy látja Elisa nincs valami jól. Törökülésből feláll, hogy kicsivel közelebb kerüljön hozzá, majd előtte ül rá a sarkaira, kezeivel pedig megfogja az Ő kezeit.* -Minden rendben van? *kérdezi aggodalmasan. Elég gyengén szólt az előbb, mintha csak kiszállt volna belőle az ereje, pedig ez biztosan nem vall rá. Úgy ismerte meg az elmúlt napokban, mint ey életerős, merész nőt, akiért bármit megtenne. Még az életét is képes lenne feláldozni azért, hogy megvédje őt, és ezen kissé meg is lepődik. Ritka az olyan ember, aki ennyire felkelti az érdeklődését, és aki ilyen közel tud kerülni a szívéhez. Nem sokkal ezután feláll, és összepakolja a cuccát. Azt javasolja ugyanis, hogy menjenek vissza fogadóba, hiszen ott is el tudnak még szórakozni.* | |
| Tárgy: Re: Tengerpart Hétf. Júl. 22, 2013 11:04 am | |
| //Olvad// *Továbbra sem nézek rá, pedig megmondta hogy nem gyűlöl. Valamien szinten megnyugodtam. Kicsit nehezen veszem a levegőt, és kissé forog velem a világ. Utoljára nem is tudom mikor éreztem így. *-Köszönöm Steven. *suttogom de közben homlokomhoz emeltem kezem hogy enyhítsem fejfájásomat. *-Azt hittem gyűlölni, fogsz.* elég gyenge a hangom de próbálom összedni magam hogy ne aggódjon miattam. *~Jobban megviseltek az emlékeim mint hittem~*gondolkodom és próbálok megnyugodni.* | |
| | | Melusine Sorentyl
Főkarakter : Natalia Tatiana Ridolf Hozzászólások száma : 67 Kaszt : Üzenőláda :
//Clínának hálás köszönet. ^^//
| Tárgy: Re: Tengerpart Hétf. Júl. 22, 2013 11:01 am | |
| *A francoska leányzó az elmúlt időben igazi vademberré vált: a lehető legkevesebbet tartózkodott a kúria falai között, inkább elvonult a Tölgyesbe, hogy még csak embereket se lásson. Lassan egy éve, hogy a Nezabarba érkezett, és ahogy közeleg a saját magának szabott határidő, egyre nehezebben viseli a bezártságot. Ma még az erdőt is unalmasnak érzi, így nagy kegyesen engedélyez magának egy kiruccanást a tengerpartra. Mikor leér, azonnal a vízbe gázol, és nemsokára eltűnik a hullámok között. Jó másfél óra úszás után közeledik ismét a part felé, az arca olyan boldog és kisimult, amilyen már régen nem volt. Teljesen elmerül a gondolataiban, amik - három év óta először - nem a bosszú körül forognak, hogy észre sem veszi a parton sétálgató fehér hajú lányt, csak amikor nekiütközik.* - Bocsánat, remélem, nem esett bajod. *Mentegetőzik, de csak miután meggyőződött róla, hogy neki magának semmi baja sincs.* | |
| | | Tori Swallow
Főkarakter : Anelie Mei Xi Hozzászólások száma : 18 Kaszt :
| Tárgy: Re: Tengerpart Hétf. Júl. 22, 2013 10:47 am | |
| *A csodás napos délután vízközelbe vonzza Torit. hihetetlen, de hiányzik neki a tengerpart. Annak ellenére, hogy szigorúan és kizárólag városi lány azért jólesik neki a sós szél simogatása és a tenger hullámainak nyalakodása a lábujjai között. Tehát így került ide. Most pedig bokáig a tengerben, kezében magas talpú fekete szandállal, rövidnadrágban és egy lógós, pandás pólóban sétálgat. Szokás szerint nem figyel a külvilágra. Szokás szerint egyedül van. Sose volt sok barátja, de most tényleg hiányzik neki egy pár jó szó. Hogy elszórakoztassa magát halkan és hamisan dudorássza az alternatív rockzene gyöngyszemeit.* | |
| Tárgy: Re: Tengerpart Vas. Júl. 21, 2013 8:23 pm | |
| *Ámulva hallgatja a történetét. Amikor a vámpírokra tér ki, összeszorul a gyomra, az álla pedig menten leesik, ami fél percig úgy is marad. Csak azután tudja rendesen becsukni a száját, de szóhoz nem tud jutni. Eléggé meglepi ez az egész, csak nehezen tudja felfogni, hogy akit szeret, vámpírokkal dolgozott, bár őszintén nem zavarja a dolog annyira. Elvégre ő is csak a maga útját járja és neki is meg kellett élnie valamiből.* -Szóval voltaképp a maffiának dolgozol, azon belül sokáig vérszívókkal társultál... Ez bizony nem semmi! * szólal meg döbbenten, de nem érez haragot, vagy más negatív dolgot. * -Meglepett a dolog, de nem vagyok dühös miatta. //Khm, fagy.// | |
| Tárgy: Re: Tengerpart Vas. Júl. 21, 2013 8:08 pm | |
| *Nagy levegőt veszek hogy elkezdjem.*- Meséltem neked a nőről aki kiképzett. Feketeangyalnak hívták és egy bérgyilkos volt.*Kezdek bele, de nem nézek rá. * - Ő angyalnak született, még is bűnözőknek dolgozott, és tudnod kell hogy én is az ő útját járom. Vagy legalább is jártam még elég nagy vagyonra tettem szert hogy a magam ura legyek. *mesélem ahogy a szemébe nézek. Nem látok rajta semmit, de az én szemeimből eltűnt minden boldögság. *A lényeg hogy nem egyszer vámpírokkal dolgoztam együtt, vagy ép nekik dolgoztam. * nyögöm ki végül. Lehajtom a fejem és hajam függönyként takarja el arcomat. *- És a férfi aki majdnem megölt. Az is egy vámpír volt, és még is tovább segítettem őket. *monoton hangszínnel beszéltem és már oda sem figyeltem mit mondok el. Hogy veszélyes lehet -e rámnézve vagy sem.*- Megértem ha ezért gyűlölmi fogsz.*teszem még hozzá majd elhalgatok.* | |
| Tárgy: Re: Tengerpart Vas. Júl. 21, 2013 7:54 pm | |
| ~"Még közel sem tudsz mindent." Ebben igaza van, hisz még azt sem tudom miként dolgozik és kinek, de megígérte, hogy elmeséli.~ *gondolkodik el, majd elrakja a hangszerét, s leül törökülésbe, Elisabeth elé. Úgy látja, nagyon elkomolyodik arca, minden bizonnyal tényleg nem hétköznapi dologról van szó. Érdeklődve figyeli, és várja hogy ő is meséljen. Végre megkönnyebbült, mert ami a legjobban fájt neki, megoszthatta mással és ez hozzásegíti ahhoz, hogy a lelkén nyugvó óriási seb enyhülni kezdjen. Begyógyulni soha nem fog már, soha nem lesz az ember, aki volt, de egy része még ott él benne, akit csak a szerelme tud előcsalogatni, varázslatos jellemével. Olyan gyengéd, hogy megremeg a szíve, amikor csak rágondol erre, hogy végre van valaki, aki megérti.* | |
| Tárgy: Re: Tengerpart Vas. Júl. 21, 2013 7:39 pm | |
| *Elfog a remegés mikor elmeséli mi történt valójában a szüleivel. És még szorosabban ölelem magamhoz.*~Teremtőm segíts. Ha megtudja hogy én vámpírokkal dolgoztam, vajon mit tenne? Tán meggyűlölne? El kell mondanom. Joga van tudni.~*gondolkodom és elengedve visszaülök a sarkaimra. *- Még közel sem tudsz mindent. *mondom és összeszorítom szemem majd a fejemet is lehajtom. Kezeimet térdeimen tartom és ökölbe szorítom kezeimet. Bróbálok erőtvenni magamon és úgy érzem egyre kevesebb körülöttem a levegő.* | |
| Tárgy: Re: Tengerpart Vas. Júl. 21, 2013 7:28 pm | |
| *Az ölelésre rögtön magához tér a gondolataiból, melyek úgy ragadták el, mint a legerősebb nagymacskák a megsebesített prédáikat.* -Csak a múltamból jutott eszembe néhány kép. Azt hiszem nem árt, ha mesélek neked, hisz én már annyi mindent tudok rólad, de te nem! Tudod, a szüleimmel egy vámpír végzett, még amikor tinédzser voltam, én pedig annyira ledermedtem, hogy nem tudtam közbe avatkozni.. előttem történt minden, a tettes pedig anyám egy barátnője volt, akit ráadásul jól ismertem. Sosem hittem volna, hogy ölésre is képes, hisz csendes jellem volt. A légynek sem tudott volna ártani. *válaszolja visszaemlékezve, megkönnyebbül, hogy ezt, amit évek óta cipel a vállán terhet, most megoszthatja azzal, akit szeret. Mivel kimondta a legfájdalmasabb emlékét, már nem fogja kísérteni, legalább is nem olyan sűrűn.* | |
| Tárgy: Re: Tengerpart Vas. Júl. 21, 2013 7:16 pm | |
| *Megfogja a kezem és az arcához szorítja. Mosolyogva nézek a szemébe, de látom hogy valami baj van. Felemelkedek sarkaimról és magamhoz ölelem. Félek hogy eszébe jutattam vallamit amit nem kellett volna. *- Valami baj van? *kérdezem de nem engedem el és óvatosan simogatom és lágyan a hajába túrok. Nem akarom hogy miattam eszébe jussanak a rossz emlékek amit el akar felejteni.*- Mert ha igen nyugodtan elmondhatod, mert én itt vagyok.*mondom halkan.* | |
| Tárgy: Re: Tengerpart Vas. Júl. 21, 2013 7:04 pm | |
| -Nincs semmi baj. *mondja halkan, szinte suttogva, miközben Elisa kezét az arcához szorítja. Jól esik neki az érintés, ezzel biztosítja, hogy Steven hamarosan teljesen megnyugszik, mert érzi a meleg, selymes bőrű kéz érintését, érzi a lélegzetét, a kellemes meleg levegőt amit ráfúj, és hogy ver a szíve. Milyen jó is! Ő meleg, s meleg a szíve is, de az övé jéghideg. Komorsággal fordul mindenki felé, immár csak vele kivételez. Amióta a szüleivel egy vérszívó végzett, és kiderült, hogy az illető a saját anyjának a barátnője volt, nem kis sokkot kapott, hiszen ismerte. Sokat beszélgettek régen.* | |
| Tárgy: Re: Tengerpart Vas. Júl. 21, 2013 6:51 pm | |
| *Magához ölel, és én még szorosabban bújok hozzá. Nagyon jól esik az ölelése. *-Én is szeretlek Steven. Nem akartalak megijezteni. *Nézek fel rá. Mint eddig mindíg most is rabul ejt a tekintete.*~ Nem tudom miért pont most tört rám a sírás hisz Angyal halála óta nem sírtam.~*gondolkodom és óvatosan megérintem az arcát, és kék szemeit figyelem.* | |
| Tárgy: Re: Tengerpart Vas. Júl. 21, 2013 6:40 pm | |
| *Ő is közelebb csusszan, majd izmos karjaival magához öleli. Simogatni kezdi a hátát, miközben egy gyengéd puszit nyom a feje búbjára. Szereti, és megnyugtatja a közelsége. Úgy érzi, meg is bízhat benne.* -Megnyugodtam. Amikor elnémultál, egy percre megijedtem, attól féltem hogy valami komoly baj van. * arca elkomolyodik, mindössze néhány percre, utána lágyan elmosolyodik. Arcát Elisa hajába fúrja. * -Köszönöm, neked is. * szippantja be az illatát. Finom rózsa... * -Szeretlek, Elisam! *mondja phán.* | |
| Tárgy: Re: Tengerpart Vas. Júl. 21, 2013 6:27 pm | |
| -Nem, nem. Jól vagyok. *mondom és próbálok rá mosolyogni. Nem akarom hogy aggódjon az ostoba gondolataim miatt. Kicsit közelebb ülök hogy hozzá tudjak bújni. *- Ne aggódj jól vagyok. És nagyon boldog. *teszem hozyá és lehunyom a szemem. Megnyugtat a közelsége. Tényleg nem akarom hogy azt higye nem érzem jól magam, mert épp ellenkezőleg. *- Nagyon jól játszol. És jó hangod van. *dícsérem mert tényleg nagyon tetszett.* | |
| Tárgy: Re: Tengerpart Vas. Júl. 21, 2013 6:15 pm | |
| //Olvad.// *Ez a dallam mindig is megnyugtatta, még az apja énekelte sokszor a családnak. Emlékszik, az anyja nem volt annyira oda érte, de azért mosolygott és mindig örömmel nézte el, ha a férjének olyan jó kedve van, hogy dalra fakad. Erre az emlékre elvigyorodik, de az idilli kép hamar megtörni látszik, amikor is a földöntúli szépséggel bíró dal egyik fele elnémul. Ösztönösen áll le ő is, szeme pedig kipattan, hogy megnézze, mi történik. Látja, hoy Elisabeth az arcát és a szemét törölgeti.* -Valami baj van? *teszi félre a gitárt, a pengetőt és kedvesen megfogja a vállait, hogy teljesen maga felé fordítsa. Nem tudja, mi történt, de bízik benne, hogy nem egy szörnyű emléktől van, , vagy más szörnyűségtől.* | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Tengerpart | |
| |
| | | | Tengerpart | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |