Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkKezdőlapHírekLegutóbbi képekTanításGalériaNezabar VallomásokÚjságInteraktív sugóRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Leírás
Staff
Legutóbbi témák
» Vendégeknek!
Tengerpart - Page 4 Icon_minitimeVas. Feb. 02, 2014 7:50 pm by Kaen el Jericho

» Föld alatti titkos forrás
Tengerpart - Page 4 Icon_minitimeKedd Nov. 26, 2013 7:51 pm by Steven Blackfield

» Puma háló
Tengerpart - Page 4 Icon_minitimeSzomb. Nov. 23, 2013 8:16 pm by Steven Blackfield

» Fellegszirt
Tengerpart - Page 4 Icon_minitimePént. Nov. 22, 2013 8:41 pm by Hiroshi Haku

» Elisabeth Ellen Torchwood kúriája
Tengerpart - Page 4 Icon_minitimeVas. Nov. 17, 2013 9:11 pm by Steven Blackfield

» Agatha-Land
Tengerpart - Page 4 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 8:13 pm by Lincoln Lawrence

» Társalgó - Központi terem
Tengerpart - Page 4 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 10:35 am by Sophie Lee

» Steven Blackfield háza
Tengerpart - Page 4 Icon_minitimeVas. Nov. 03, 2013 5:43 pm by Sophie Lee

» Fogadó
Tengerpart - Page 4 Icon_minitimeSzomb. Nov. 02, 2013 6:03 pm by Sophie Lee

Top posters
Cirelin de Sovalon
Tengerpart - Page 4 I_vote_lcapTengerpart - Page 4 I_voting_barTengerpart - Page 4 I_vote_rcap 
Kaen el Jericho
Tengerpart - Page 4 I_vote_lcapTengerpart - Page 4 I_voting_barTengerpart - Page 4 I_vote_rcap 
Aurora Valanthe Mediaris
Kalandmester
Jack Darkfield
Rosetta Waylan
Emily Kyra Beawer
Arabella Jagusia
Amaril Gwyneth
Rupert Rankle
Ki van itt?
Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
Statistics
Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Sweet Krytal

Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects

Tengerpart

Go down 
+29
Tori Swallow
Steven Blackfield
Elisabeth Ellen Torchwood
Lismine Lockwood
Sophie Lee
Caleb Dawson
Nye Drystan
Kitiara Ferellion
Merilien Marsillea
Matthew Demerest
Isolda Mahla Tyrphosie
Kasey Jake Ellswood
Celia D'cruze
Radomir Waylan
Gabriella Ophelia Milena
Pervinka Doroteja Senka
Alodia Hylle
Marco Mimieaux
Cameron Whitness - Archív
Blagoy Ivo Lazar
Lincoln Lawrence
Agatha Brooks
Mikhael Knyaz
Claire Fairchild
Toportyán Zakariás
Speranza di Bagliore
Marisela Modesta de Nuria
Tyler Wayne
Kalandmester
33 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11  Next
SzerzőÜzenet
Kalandmester

Kalandmester

Hozzászólások száma : 9349
Kaszt : Tengerpart - Page 4 Nincskaszt

Tengerpart - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Tengerpart   Tengerpart - Page 4 Icon_minitimeCsüt. Júl. 26, 2012 7:33 am

First topic message reminder :

*Diákjaink nellond környékén a tengerparton ejtőznek, mi ezért, ki azért van ott, ám a nyári jóidő hirtelen sötét viharba fordul át, nem ártana valami menedék után nézni. A közelben látnak néhány házat, vélhetően nellond egyik kisebb falujáról lehet szó. Illetve a sziklák környékén egy világítótorony áll, ami most is világít. Talán jelzi a hajósok számára, hogy hol érdemes horgonyt vetni, mielőtt zátornyra futnának. A vihar gyorsan jön, tehát el kell dönteniük, hogy mit tesznek, mielőtt még rájuk szakad az ég. Ám ebben a viharban van valami természetfelettien ördögi. Valami sötét...*

//Igyekszem 5-re hazaérni!//
Vissza az elejére Go down

SzerzőÜzenet
Sophie Lee

Sophie Lee

Főkarakter : főkarakter
Hozzászólások száma : 718
Kaszt : Tengerpart - Page 4 Auror
Üzenőláda : Linc ha erre jársz keress meg Skypeon, vagy facebookon. Hakuval hiányolunk.

Vagy itt megtalálsz minket Smile
http://magisk.hungarianforum.com/

TémanyitásTárgy: Re: Tengerpart   Tengerpart - Page 4 Icon_minitimePént. Aug. 09, 2013 1:53 pm

*Na igen a Kínai út. Részben jó, részben kevésbé. Szegény Feli nem kap csak egy átlag választ ami nem mond semmit. Meg fogadom magamban hogy ha kicsit megemésztem a dolgot elmondó neki. *-Mi? Illegálisat? Soha. *mondom ahogy felfmelem karjaimat és megrázom a fejem. *-Szia vigyázzatok az úton és majd még beszélünk. *integetek nekik. Majd kifújom a bentartott levegőt és ekkor látom Haku szúrós tekintetét. *-Ugyan én semmi rosszat nem csináltam. *mondom elégedetten vigyorogva. Azért kicsit ideges lettem mikor Feli daimonja elkezdett ásni pont ott ahol Haku elrejtette a cigit. *-Mi a baj Haku? *kérdezem mosolyogva nővérkémet.
Hiroshi Haku

Hiroshi Haku

Főkarakter : Főkarakter
Hozzászólások száma : 573
Kaszt : Tengerpart - Page 4 Jos
Üzenőláda : "Nem ér semmit a világ barátok nélkül."
Bárkivel játszom, ha rám ír. Very Happy
A színem a PaleGreen.

Tengerpart - Page 4 82h3

TémanyitásTárgy: Re: Tengerpart   Tengerpart - Page 4 Icon_minitimePént. Aug. 09, 2013 1:43 pm

*Kissé zavart mosollyal fordulok a hozzánk odalépő allidonos felé. Mindketten ugyanazt válaszoljuk kérdésére, ami biztosan nem esik jól neki. Nos, már voltunk Kínában kicsivel régebben, de azt inkább nem kommentálom. Remélem nem haragszik meg ránk nagyon, amiért csak annyit tudunk felelni, "semmi különös". Sophie az él és virul, no meg bagózik, amiért nem vagyok oda, én meg találtam egy kiszemeltet, de nem tudom még, van -e barátnője... Mindegy is. Nagy levegőt veszek, majd elbúcsúzom Felicitytől.*
-Szia, vigyázzatok magatokra! *integetek, majd figyelem, ahogy odébb áll. Nem sokkal ezután a fekete hajú lány felé fordulok, csípőre tett kézzel. Lábammal idegesen dobolok a homokban.*
-Ugye tudod most, mi jön ezután? *kérdezem indulatosan, szúrós pillantásokat vetve á. Persze csak tréfálok, nem haragszom rá semmiért, bár a cigizése lassanként kikészít.*
Felicity Artmenson

Felicity Artmenson

Hozzászólások száma : 419
Kaszt : Tengerpart - Page 4 Mentalista
Üzenőláda : Tengerpart - Page 4 P0fe
Színem: cornflowerblue

TémanyitásTárgy: Re: Tengerpart   Tengerpart - Page 4 Icon_minitimePént. Aug. 09, 2013 1:29 pm

* Amint odaérek hozzájuk, karjaimat hátam mögött fonom össze. Kíváncsian pislogva nézek rájuk, lövésem sincs, hogy mit rejtegetnek előlem, de bármi is legyen az Kirtel simán ki tudja szagolni. Daimonom már el is indul és elkezdi kaparászni a homokot.*
- Kirtel! * szólok rá, hisz azáltal, hogy ásni kezdett egy csomó homok került a lábamra. Mondjuk nem mintha eddig mezítláb lépegettem volna, áh nem. Érdeklődve hallgatom Hakutól, hogy semmi különös. Valahogy sejtettem, hogy ez lesz a válasza. Egy kicsit rosszul esik, hogy nem tud mit megosztani velem, vagy csak nem akar. Mindegy, nem filózok ezen tovább, inkább csak a tovább kaparászó rókára nézek. Nem értem mi baja lehet, ezért lehajolok és odébb húzom.*
~ Van ott valami! ~ * nyavalyog fejemben.*
~ Mindegy, hagyd, inkább menjünk vissza a Kúriába.~* üzenem neki. Sophie is azzal a szöveggel áll elő, amit Haku mondott. Nem értem mi ütött beléjük ilyen hirtelen.*
- Hát az nem sok. * nevetek fel kissé erőltetetten.* - Na jó, mi most megyünk, ne csináljatok semmi illegálisat, ha lehet. * vigyorgok rájuk, aztán intek Kirtelnek, hogy menjünk.*
Sophie Lee

Sophie Lee

Üzenőláda : Linc ha erre jársz keress meg Skypeon, vagy facebookon. Hakuval hiányolunk.

TémanyitásTárgy: Re: Tengerpart   Tengerpart - Page 4 Icon_minitimePént. Aug. 09, 2013 1:26 pm

*A nagy nyújtózkodás közepette észre veszem Feli-t. Hátam mögé rejtem a cigit mire Haku kikapja a kezemből és elrejti a homokban. *-Huh... Köszi.*suttogom vigyorogva.*-Szia nincs semmi különös. És veled? *kérdezem angyali mosolyal remélve hogy nem látott semmi érdekfeszítőt. Nem akarok kikapni. Érzem hogy jó kedvében van így erősen reménykedem hogy elkerülte figyelmét a dohány.*
Hiroshi Haku

Hiroshi Haku

A színem a PaleGreen.

Tengerpart - Page 4 82h3

TémanyitásTárgy: Re: Tengerpart   Tengerpart - Page 4 Icon_minitimePént. Aug. 09, 2013 1:17 pm

*Felcuccolok, majd becsukom magam mögött a szobaajtót és gyalog vágok neki a 10 perces útnak. Hamar a tengerpartra érek. Normál tempóban sétálok, ehhez képest mégis izzadni kezdek. Na igen, már csak ezt teszi a nyári meleg. Mosolyogva sétálok Sophiehoz.*
-Szia, meg bizony! * nevetek fel halkan, majd a kezében lévő cigarettára nézek, amit hamar elrejt a háta mögé, miután megpillantja Felicityt. Kikapom a kezéből és a homok alá rejtem, majd felegyenesedek, s kedvesen rámosolygok.*
-Szia! * köszöntöm jókedvűen. * -Felém ugyan semmi különös. Na és felétek? *nézek végig barátnőimen, vidám, csillogó tekintettel.*
Felicity Artmenson

Felicity Artmenson

TémanyitásTárgy: Re: Tengerpart   Tengerpart - Page 4 Icon_minitimePént. Aug. 09, 2013 1:13 pm

* Na igen. Most jólesik a nap melege, szóval órák hosszát el tudnék itt tölteni, csak hát ennek is meg van a maga veszélye. Leégni nem szeretnék, mert az eléggé kellemetlen, legutóbb is alig bírtam megmoccanni. De ez ilyenkor alap, hisz húzódik a bőr. Mindig is undorodtam a leégés utáni hámlástól, de lehet, hogy ezzel csak én vagyok így, fene tudja. Kényelmesen napozok tovább, de a léptekre azonnal felcsücsülök és körbenézek, hogy ki lehet az. A távolban észre is veszem Sophiet és a hozzá közeledő Hakut. Tényleg. Ők nem Kínában voltak? Kíváncsi lennék, hogy mik történtek velük, de nem akarok csakúgy rájuk rontani.*
~ Akkor menjünk oda.~ * fordul hasára Kirtel és már tápászkodik is fel. Én csak egyet bólintok, visszahajtom a pólóm és álló helyzetbe tornázom magam. Kezembe kapom a fehér strandpapucsot és már indulok is feléjük. Daimonom kissé ügyetlenül próbál előrébb haladni, mert szegénynek a lábai igencsak elsüllyednek a homokban. Valamit látok, mintha Sophie rejtegetne valamit, de inkább nem is foglalkozok vele, még a végén valamit félreértenék.*
- Sziasztok! * köszönök vidáman, közbe hátrasandítok, hogy Kirtel ügyesen be tudott e érni, de megkönnyebbülök, amikor már a lábam körül tekereg.*
- Mi a helyzet felétek? * érdeklődöm.*
Sophie Lee

Sophie Lee

TémanyitásTárgy: Re: Tengerpart   Tengerpart - Page 4 Icon_minitimePént. Aug. 09, 2013 1:09 pm

*Nagyokat ásítozva sigyelem a hullámokat. Ahogy hátamat a sziklának vetem egyik lábam kinyújtom még a másikat felhúzó. Felhúzott térdemre támasztom kezem amiben élénken füstöl a cigim. Még mindíg az álmomon gondolkozó mikor megpillantó Hakut. Számba veszem a cigit és feltápászkodom. *-Na a fura nővérem is ide ér? *kérdezem majd rávigyorgok még mindíg cigivel a számban. Mit titkoljam? 18 elmúltam. Nagyot nyújtózkodom és mikor az ég felé emelem karjaimat hátra dőlök és majdnem lemegyek hídba, de megtartom magam. Jól esik a nyújtózkodás főleg a kemény landolás után. Mikor kinyitom a szemem majdnem el is esek mert Feli-t látom meg és sajnos Ő még nem tudja hogy dohányzom. Hirtelen felegyenesedem és hátam mögé rejtem az égő cigit.*
Hiroshi Haku

Hiroshi Haku

A színem a PaleGreen.

Tengerpart - Page 4 82h3

TémanyitásTárgy: Re: Tengerpart   Tengerpart - Page 4 Icon_minitimePént. Aug. 09, 2013 12:57 pm

*Átöltözök egy amerikai zászlós bikinibe, visszaveszem magamra rendes ruháimat, majd a vállamra kapok egy zöld törülközőt, és kilépek a szobából. Ezúttal gyalog haladok a tengerpart felé, s nem sokára oda is érek. Alig 10 perc, vagy talán annyi sem. Ahogy közelebb sétálok, máris észreveszem Sophiet, nem is olyan messze tőlem, majd az ismerős szőke lányt, jóval odébb. Mosolyogva szaporázom meg lépteimet. Sejtem, hogy kínai barátnőm most furcsállhatja az előző viselkedésem, de nem baj. Inkább ez, minthogy meg tudja az igazságot. Nem akarom megijeszteni azzal, hogy elmondom, valami üldözött ott a tölgyesben.*
Felicity Artmenson

Felicity Artmenson

TémanyitásTárgy: Re: Tengerpart   Tengerpart - Page 4 Icon_minitimePént. Aug. 09, 2013 12:49 pm

* A tengerparton ücsörgök és a kisebb hullámokat fürkészem. Kirtel mancslenyomatai jól látszódnak a homokban, ezért ha netán valaki erre jár, akkor meg tudja állapítani, hogy merre jött a kis róka. Vele együtt engem is ugyebár, mert meztelen láblenyomatom tökéletesen látszódik a homokban. A cipőmet még korábban levettem, hogy egy kicsit kényelmesebben lépkedjek a hűs homokszemcséken. Nem fürdeni jöttem ide, bár amilyen hőség van igazán rám férne, de mindegy. Elég nekem, hogy egy kék shortban és fehér ujjatlan felsőben vagyok. Így kevésbé érzem azt, hogy megsülök. A Nap szinte égeti bőrömet, de nem különösebben érdekel. Már így is hófehér vagyok, úgyhogy egy kis napozás nem árt. Hasamon feltűröm a pólót, hogy ne csak a karom süljön le. Most csak a kristálytiszta vizet figyelem, közben elgondolkozok egy-két dolgon. Hátradőlök és karommal támasztom meg magam.*
- Büntetés vagy nem büntetés? * kérdezi daimonom, miközben két mancsával hasamra lép. Én csak gondterhelt arccal nézek rá, végül sóhajtva emelem tekintetem az égre.*
- Még én se tudom. * rázom meg fejem és összeszorítom szemem. Nem szívesen adnék senkinek se büntetést, de kötelességem lenne. Már lassan magam sem tudom, hogy mi a helyes és mi nem. Fáradtan terülök el a homokban, s résnyire nyitott szemekkel fürkészem az eget. Kirtel eközben lemászott a hasamról és hanyatt vágta magát. Négy mancsa most az ég felé kandikált. Lépteket hallok nem is olyan messze tőlem, ezért lassan felülök és körbepislogok.*
Sophie Lee

Sophie Lee

TémanyitásTárgy: Re: Tengerpart   Tengerpart - Page 4 Icon_minitimePént. Aug. 09, 2013 12:42 pm

*Békés álmomat egy puffanás és léptek zaja yavarja meg. Mikor feleszmélek már Haku a hátamon ül én meg a földm kötök ki. A léptek zaja elhal ami gyanús és még gyanúsabb Haku viselkedése. Mielőtt bármit is mondhatnék elrobog azzal hogy a parton találkozunk. Vállat vonok és sport cipőmet összekötöm a fűzőnél és vállamra akasztom és mezítláb indulok el. A meleg ellenére elememben vagyok mert jót álmodtam. Ezért háztetőrl háztetőre ugrálva haladok. Hamar leérek a partra és egy árnyékos helyen leheveredek hátam egy sziklának vetve ismét rágyújtva.*
Nellondi polgár

Főkarakter : Sophie Ellen Lee
Hozzászólások száma : 471
Kaszt : Tengerpart - Page 4 Boszorkany
Üzenőláda : Ha elfogadod önmagad a maga teljességében,
kiszabadulhatsz, és a szabadság hatalom.

TémanyitásTárgy: Re: Tengerpart   Tengerpart - Page 4 Icon_minitimeVas. Júl. 28, 2013 10:25 pm

*Nem bírom megálni nevetés nélkül ahogy a kiscsajról beszél. *-Érdekes egy egyéniség meg kell hagyni. *mondom ahogy kedvesem karjába kapaszkodva haladok. Nem mutatom hogy fáj mert arra neveltek hogy ne mutassam ki a fájdalmat. *~Kicsit elfáradtam. De vajon miért pont most találtam meg? Lehet valamikor ki kéne mennem majd a temetőbe. Hátha választ kapok a kérdéseimre.~*gondolkodom és észre se veszem hogy elértük a fogadót és már a szobánk ban vagyunk.*
Steven Blackfield
Nellondi polgár
Steven Blackfield

Főkarakter : Haku Hiroshi
Hozzászólások száma : 658
Kaszt : Tengerpart - Page 4 Nekromanta
Üzenőláda : Tengerpart - Page 4 6vx6

TémanyitásTárgy: Re: Tengerpart   Tengerpart - Page 4 Icon_minitimeVas. Júl. 28, 2013 10:12 pm

*Felöltözik, majd segít összepakolni.*
-Igen, mintha csak megátkoztak volna. Néha komolyan érzésem van, főleg azzal a csajjal kapcsolatban. * sóhajt fel. Elindulnak vissza felé. Még vet egy rövidke pillantást a partra, majd visszanéz előre. * -Hacsak ránézek, elfog a hányinger és ahogy veled beszélt a múltkor, nem tetszett. Lehet azóta kiszabadult a kórházból, bár én a pszichiátriára záratnám be. Már csak az öltözködése miatt is. Enyhén szólva k*rvás csak. *jegyzi meg, leheletnyi gúnnyal hangjában.*
Nellondi polgár

TémanyitásTárgy: Re: Tengerpart   Tengerpart - Page 4 Icon_minitimeVas. Júl. 28, 2013 9:51 pm

*Elnevetem magam azon amit mond. A lapostalpú cipők nem az én stílusom. *-Legfejebb diáknak néznek majd*vigyorodom el mjd épp lábamra felhúzom a cipőt. *-Ideje lenne visszamenni mert későre jár.* mondom és megvárom még Ő is felöltözik. Másik cipőmet bele tettem a táskába mert nem lenne szerencsés felszaggtni az ép hogy gyógyulásnak indult sebet. A sós víz megtette hatását mert nem vérzik már a lábam. *-Nekem se jön be a sorsnak ez a fajta humora. Amióta a Holt lelkekben összefutottunk azzokkal a vámpírokkal, valahogy nyincs nyugtunk. *mondom merengve. *-Tényleg vajon mi lehet azzal a pimasz kiscsajjal? *gondolkodom el az eget nézve.*
Steven Blackfield
Nellondi polgár
Steven Blackfield

TémanyitásTárgy: Re: Tengerpart   Tengerpart - Page 4 Icon_minitimeVas. Júl. 28, 2013 9:38 pm

-Igen, az biztos, de legalább kiélvezheted a lapos talpú cipők előnyeit is.* vigyorodik el, főleg, miután meghallja a következő kérdést is. * -Szerintem csak a sors fintora. Szeret tréfálkozni és jól esik neki, ha így szórakozhat másokkal. Mondjuk én már közel sem találtam poénosnak ezt az egészet, de örülök, hogy néhány "karcolással" megúsztad. *ölel vissza. Percekig így állnak. Időközben csak most esik le neki, hogy teljes sötétség borul rájuk. Csakúgy rájuk borította leplét az éj, ő pedig észre sem vette. Máris elrepült az idő, pedig az előbb még ólom lábakon járt.*
Nellondi polgár

TémanyitásTárgy: Re: Tengerpart   Tengerpart - Page 4 Icon_minitimeVas. Júl. 28, 2013 9:17 pm

-Nyugi csak néhány vágás. Hamar rendben leszek, de egy ideig hanyagolnom kell magas sarkú cipőimet. *mondom és rá mosolygok. Nyakamba akasztom a medált és a ruháim után nyúlok. Nehezen veszem fel rövidnadrágomat mert azért eléggé fáj. Azért sikerült felöltöznöm a végén. *-Miért van az hogy akárhova megyünk mindíg bajba kerülünk? *kérdezem mosolyogva ahogy ránézek. Valahogy mindig bajba kerülünk. De nem érdekel. Később majd jókat nevetünk rajta. *~Örülök hogy velem volt. Nélküle feladtam volna. ~*gondolkodom ahogy átölelem. *-Köszönöm hogy velem vagy. Nagyon szeretlek. *mondom neki.*
Steven Blackfield
Nellondi polgár
Steven Blackfield

TémanyitásTárgy: Re: Tengerpart   Tengerpart - Page 4 Icon_minitimeVas. Júl. 28, 2013 8:58 pm

*Érdeklődve hallgatja őt, zavart tekintettel nézve szemeibe. A történtek miatt ilyen, de nem sok idő és odébb áll a zavartság.*
-Értem. * feleli, puszit nyomva az arcára * -Örülök hogy egyben vagy és hogy még a lábad is ép. *szeme sarkából Eden lábára pillant. Az előbb megmozgatta, ami biztató jel. Nem kicsit ijedt meg, amikor látta, hogy nemrég éles és nagy sziklák közé volt beszorulva, később pedig a véres víz látványa és az, hogy ájultan hever a karjaiban... Rémes gondolatok ezek, melyekkel lassan szembeszáll, legyőzve aggodalma egy részét. Még mindig aggódik kicsit.*
Nellondi polgár

TémanyitásTárgy: Re: Tengerpart   Tengerpart - Page 4 Icon_minitimeVas. Júl. 28, 2013 8:43 pm

*A lábamra pillantok ami nem épp szép látvány. Megmozgatom de nem érzem hogy eltört volna. Mivel mozgatni tudom így biztos hogy se törés se szallag szakadás csak a vágások. *-Jól vagyok. De nélküled nem sikerült volna túlélnem ezt.*mondom és újra a medál hátoldalát figyelem a mama nevét. *~Emlégszem még nagyon régen eljöttünk ebbe az országba mert apa innen származott és a nagymamáék sírjához kimentünk. És mama elhagyta a medálját amit a papától kapott.~*gondolkodom és a sötét égre nézek. *- Ez a medál a mamámé volt. Nagyon régen hagyta el mikor itt jártunk. Legalábbis az országban. *mondom és ránézek. Kicsit zavart a tekintete gondolom a történtek után ez érthető.*
Steven Blackfield
Nellondi polgár
Steven Blackfield

TémanyitásTárgy: Re: Tengerpart   Tengerpart - Page 4 Icon_minitimeVas. Júl. 28, 2013 8:24 pm

*Süllyed lefelé. Ez nem jó. Ijedten úszik a lány után, elkapja a karját és felúszik vele. A partra érve rögtön a helyükre viszi, hogy azért ne a homokban feküdjön szerencsétlen, s ébresztgetni kezdi. Azonban ő nem kel fel rá. Nem mozog és ami a legrosszabb, mintha csak a mellkasa sem emelkedne. Azért még biztosan nem halott, de nem is örömteli látvány így látni azt, aki fontos számára. Nem akar még egy embert elveszíteni, így elhatározza, hogy küzdeni fog érte. Nem kell sok idő és Eden hangosan felkiált, ami meglepi. Megkönnyebbül, ugyanakkor fél is, nehogy komolyabb baja legyen. Aggódó pillantásokkal hajol fölé.*
-Jól, na és te? * aggodalmaskodik, viszonozva az ölelést. * -M-mi a baj? *néz rá, majd a medálra, amit a kezében szorongat.* ~Szóval ezt találta.~
Nellondi polgár

TémanyitásTárgy: Re: Tengerpart   Tengerpart - Page 4 Icon_minitimeVas. Júl. 28, 2013 8:07 pm

*Félúton járok már homályosodik a látásom, de nem adom fel. Egy homályos foltot pillantok meg magamelőtt. Felényújtó a kezem de onnantól nem érzek semmit. *~Ne feledd te nem engedheted meg magadnak hogy fel add a harcot. Te fogod átvenni a helyem és nagyobb hatalóra tehetsz szert mint eddig bárki.~*magamelőtt látom nevelőanyámat de hirtelen távolodni kezd.Hiába futok utánna de nem érem el. *-ANGYAL! *pattan ki a szemem és hirtelen ülök fel. Szétnézek éswa tengerparton találom magam. Steven aggódó arca az amit először meglátok. *-Steven! Jól vagy?*ölelem magamhoz. *-Úgy sajnálom. Nem akartalak megijeszteni.*mondó és akkor tűnik fel hogy a medált még mindígwa kezemben szorongatom. *-Ste... Steven. Ez a medál... *meredek a medálra. Nem az az érdekes hogy egy nagy rubint van a közepén hanem hogy a hátuljára a mamám neve van gravíroztatva. Corinna Zimmermann Shadowblade.*
Steven Blackfield
Nellondi polgár
Steven Blackfield

TémanyitásTárgy: Re: Tengerpart   Tengerpart - Page 4 Icon_minitimeVas. Júl. 28, 2013 7:47 pm

*Mélyen a szemeibe néz, végül bólint és felúszik. Nehezen hagyja lent szerelmét, hisz még ő köhögve kínlódik a levegőn, Ő odalent küszködik tovább a lábával, de legalább plusz másodperceket adott neki. Legalább a bent tartott levegő felét odaadta neki. Pillantása a vízre téved, mely körülötte vörössé válik, vér vörössé. Összeszűkült pupillával mered rá, lebukik újból és lejjebb úszik, hogy megnézze, mi történik odalent, bár van egy sötét tippje rá. Valószínűleg sikerült kiszabadulnia, de a lába biztosan megsérült. Sajnálja őt és bízik benne hogy egyben van.*
Nellondi polgár

TémanyitásTárgy: Re: Tengerpart   Tengerpart - Page 4 Icon_minitimeVas. Júl. 28, 2013 7:31 pm

*Stev megpróbálja a lábam kiszabadítani. A vágással már nem is törődök mert egyre fogy a levegőm. Hirtelen megfogja az arcom és ajkait az enyémre tapasztja. Levegőtwad át. *~Istenem te bolond. Így neked lesz kevessebb levegőd. ~*megragadom a karját és jelezni próbálom neki hogy menjen fel. *~Nem hagyom hogy az én hülyeségem miatt neki is baja essen. ~*gondolkodom majd szabad lábammal megtámoszkodom egy stabil sziklán és elkezdem erősen rángatni a lábam. Ahogy elkezem kifelé húzni a lábam az eddig elszorított sebből elkezdett ömleni a vér vörösre festve a vizet. Most semmi sem számít csak hogy mindketten kijussunk innen. Egy erősebb rántással végre kiszabadultam. Nem maradt túlsok erőm és az oxigén hiány miatt égett a tüdőm. Most nem engedhettem meg magamnak hogy elájuljak, mert kedvesem se lehet jobb állapotban főleg hogy levegője egy részét átadta nekem. *
Steven Blackfield
Nellondi polgár
Steven Blackfield

TémanyitásTárgy: Re: Tengerpart   Tengerpart - Page 4 Icon_minitimeVas. Júl. 28, 2013 6:50 pm

*Megpróbálja kiszabadítani a lábát, óvatosan, de sajnos nem tudja, mert erősen van beékelődve, ráadásul nem látja, mekkora sebet ejt az egyik szikla szerelme bokáján. Reméli, egyben megússza, a sérülés nem súlyos és hogy nem fog megfulladni. Nem, azt nem is hagyná. Egy pillanatra maga felé fordítja kedvese arcát, majd akakit az övéire tapasztja. Nem, nem búcsúcsókot vesz tőle! Levegőt ad át neki a sajátjából, ezzel plusz időt nyerve mindkettejüknek. Tovább próbálkozik a kiszabadítással, illetve próbálkoznak.* ~Istenem! Nem jön ki! Nagyon beszorult. Ki kell valahogy horgásznunk a lábát, különben... Én.. nem akarok erre gondolni! Segítek, ahogy csak tudok. Csak van mód arra, hogy végre kiszabaduljon!~ *tanakodik elkeseredetten.*
Nellondi polgár

TémanyitásTárgy: Re: Tengerpart   Tengerpart - Page 4 Icon_minitimeVas. Júl. 28, 2013 6:15 pm

*Ahogy lábamat rángatom érzem hogy az egyik szikla egyre mélyebben hasítja fel a bokámat. A sós víz elkezdi égetni a sebet de ez a kissebbik gondom. A levegőm is fogytán van. Megpillantó Stevent ahogy felém úszik. Voltam már nagyobb bajban is, de akkor nem aggódtam azon hogy valakit hátqa hagyok. Nem voltam hajlandó feladni és arra kényszerítettem magam hogy eszméletemnél maradjak. *~Sikerülni fog. Nem adom fel.~*mondogatom magamnak és ketten próbáljuk kiszabadítani a lábamat. Az sem érdekel hogy a sebb egyre mélyebblesz*
Steven Blackfield
Nellondi polgár
Steven Blackfield

TémanyitásTárgy: Re: Tengerpart   Tengerpart - Page 4 Icon_minitimeVas. Júl. 28, 2013 6:03 pm

*Apró köveket, sziklákat emel fel. Mozdíthatja a mozdíthatót, tekintetével a tengerfeneket fürkészve. Fél szemmel egymásra is figyelnek. Észreveszi a jelzést, némán bólint rá, majd követi.*
-Nekem meg se kottyan. * von vállat vigyorogva. * -Rendben, én még elidőzöm itt egy darabon, de sietek. *ígéri meg, majd az égre néz. Az idő ólomlábakon jár. Belassult, lomhán vándorol csak tovább. Még kék az ég, de csak órák kérdése és szürkéssé válik, majd észveszejtően színessé, végül gyönyörű sötétkékké, feketévé. Nagyot sóhajt, s ismét lent is van a mélységben. Ijedten állapítja meg, mi történik, sebesen igyekszik szerelméhez, kinek lába néhány igen élesnek tűnő szikla közé ékelődött.*
Nellondi polgár

TémanyitásTárgy: Re: Tengerpart   Tengerpart - Page 4 Icon_minitimeVas. Júl. 28, 2013 5:37 pm

*Mosolyogva merülök alá és leúszunk a sziklákig. Ott keresgélünk és közben szemmel tartjuk egymást. Ahogy megfordítom az egyik követ egy rák meglep és az ujjamba csíp. Hirtelen jött de nem történt semmi komoly. Odaúszok Stevhez és jelzem neki hogy fel kell mennem. Elindulok fölfelé és ahogy felérek nagy levegőt veszek. *-El is felejtettem hogy milyen nehéz a könnyű búvárkodás. *kapkodom a levegőt. Na igen elég nehéz a víz alatt maradni. *-Mikor felfelé jöttem megláttam valamit. Megyek megnézem.*mondom és lemerülök. Leérek és azzonnal oda úszom ahol azt a valamit láttam. Félre fordítok egy követ és megtalálom amit kerestem. Egy elég régi aranymedál a közepén egy rubintal. Mikor megvoltam el akartam lökni magam a fenékről de elkövettem azt a hibát hogy instabil felületre raktam a lábam és néhány nehéz és éles szikla közé szorult a jobb bokám. Ahogy szabadulni próbálok és rángatom a lábam, érzem hogy egyre mélyebb pebet elyt rajta a szikla.*
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Tengerpart   Tengerpart - Page 4 Icon_minitime

Tengerpart
Vissza az elejére 
4 / 11 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11  Next

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola :: Arhivum :: Arhivum :: Nellond :: Külső negyed-
Ugrás: