Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 13 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 13 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Udvar | |
|
+43Rosetta Waylan Izmindi János Pjotr Boljakov Vanessa Mantova Karina Dovonyenko grófné Thom Dervis Toomas Vladislav Aali White Evangeline Elovics Katharina A. Lukevszky Emil Vladislav Nedelcho Irina Lala Hole Estera Linnet Elizabeth Mary Bennet Aleida Shintlech Szurdok ősi szelleme Leonard de Wandom Jack Darkfield Nikorina Grozda Mila Krasimira Yuliana Yana Arabella Jagusia Silmera Elanor Spelle Varga Máté Dániel Sarah Christina Keller Driana Stardew Ann-Tabitha Serenity Ivona Ivanovna Celadine Leatherweed Cirelin de Sovalon Leonard Wyatt Fehér Chloe Teodor Angel Clare Petal Jane Scott Kalandmester Rupert Rankle Sheidy Mirror Felaern Yhendorn Ivana Irina Eligio Lance Jens Tichaon Lisette Anhel Alexandra Sirov 47 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Jan. 21, 2008 6:26 pm | |
| First topic message reminder :
*Jó dolo9g átölelni megint a lányt, mégha nem is lenne szabad... Akkor is... Ez most valahogy más... Valami más a lányban, akiben megtalálni vélte önnön természetének lényegét, akivel képes volt a többé-kevésbé közös nevezőben való kiegyezésre. Amint "Lex" (hisz Eric még ezt hiszi) kibújik az ölelésből és farkasszemet néz vele... enyhén megfagy a vére. Azok a szemek... azok a szemek nem az ő Lexé. Valaki mást ölelt át, valaki másnak adta át a viszontlátás édes örömét, amit nem lett volna szabad amúgysem. Ez nem Lex, ez egy idegen. Egy idegen, aki még árthat ennek a fiúnak... aki más után vágyik* -Valaki *zusebre dugjka kezeit, kőmerev arcvonásokat vesz fel, eltűntet minden egyes kicsiny érzelmet arcáról* -Megnyugtató. nem is nagyon illett volna hozzád *kissé csípős hangnemet üt meg, hisz épp kezd visszavedleni több-kevesebb sikerrel régi énjébe* -Mindenkit? Only the V.I.P. persons have this priority *elvigyorodik, de ez az a régi, gonosz, sötét vigyora, amit Lex előtt már hosszú hónapk leforgása óta nem használt soha* -Netán igényt tartassz több ilyen üdvözlésre? *felvonja egyik szemöldökét, közben nekitámaszkodik a padnak, amely mellett állnak* |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Jan. 25, 2008 4:44 pm | |
| -Örvendek Aisa! Hívhatlak igy?? * Kérdön néz a lányra * -Hát amint találunk 1 perfektust , akkor lezs szobád de addig is meg mutatom a vendég szobákat! Rendben?? * Néz a lányra és várja a választ, majd elindul a kastély felé . Meg mutaja a vendég szobát majd egy magában elsétála a Pást terembe*
A hozzászólást összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Jan. 25, 2008 5:01 pm-kor. |
| | | Sheidy Mirror Diák
Hozzászólások száma : 653 Kaszt : Üzenőláda : Hali! Ha játszani szeretnétek privi És meg nézem a naptáramat ráérek-e
Mai ajánlott zene:
https://www.youtube.com/watch?v=FLmdD5wv6Ek
Tereskova - Cicalány
Titulus: Naxi süti készítője
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Jan. 25, 2008 4:55 pm | |
| *Nick az orájára pillant és látja hogy idő van igy elindul órára* | |
| | | Rupert Rankle Diák
Főkarakter : rupert3569@hotmail.com Hozzászólások száma : 4349 Kaszt : Üzenőláda : Ruppancs XD (Már egészen megszoktam)
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Jan. 25, 2008 7:04 pm | |
| *Sétálgat. Nincs kedve semmit csinálni. Szinte még lélegezni sem. Fogja magát és úgy ahogy van leroskad a földre, és az eget nézi.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Jan. 25, 2008 7:08 pm | |
| *Kata letörten lépked az udvaron.Megpillantja Rupertet, de nem megy oda hozzá, hanem fáradtan leül egy padra.* |
| | | Rupert Rankle Diák
Főkarakter : rupert3569@hotmail.com Hozzászólások száma : 4349 Kaszt : Üzenőláda : Ruppancs XD (Már egészen megszoktam)
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Jan. 25, 2008 7:11 pm | |
| *Zajt hallott. Valaki jött és leült. Túl lustra ahhoz , hogy felkeljen. Inkább elmorg egy"helló!"-t és meglengeti kezeit.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Jan. 25, 2008 7:18 pm | |
| -Szia!*köszön vissza a fiúnak,de marad a padon ülve.* |
| | | Rupert Rankle Diák
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Jan. 25, 2008 7:20 pm | |
| *Mivel a lány ezek után sem jött oda hozzá, vesz magán egy kis erőt és odamegy a lányhoz.* -Szia, na milyen lett a vizsgád, hogy érzed? Nekem a fickó nagy falat volt. Még gyengélkedőn is voltam. *Mivel még mindíg fáradt ezért nem a padra, hanem a földre fekszik le megint.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Jan. 25, 2008 7:28 pm | |
| *Niki igaz bár hulla fáradt, de még kimegy az udvarra. Táskával a vállán, kimegy. Meglátja Katát odamegy a padhoz köszön neki.* -Szia! *Később észreveszi Rupertet is köszön neki is.* -Szia!*Majd mikor köszön Rupertnek, odafor- dul Katához.* -Leülhetek?*Alig áll a lábán* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Jan. 25, 2008 7:29 pm | |
| -Szia!Hát nem a legjobb lett. * mondja kicsit szomorúan.* -Mi újság veled?* kérdezi a fiútól.* -Már régen találkoztunk.Voltál más vizsgákon is? *megpillantja Nikit* -Szia!Persze ülj csak le.
|
| | | Rupert Rankle Diák
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Jan. 25, 2008 7:45 pm | |
| -Szia Niki. -Nem még ezen kívül LLg- n voltamcsak. *Felül, hogy alányokat ne sértse meg.* -Te is vizsgán voltál Niki? | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Jan. 25, 2008 7:47 pm | |
| -Igen én is vizsgán voltam. NAgyon kimertültem! *mondja* -Holnap meg megint lekell mennem Nellonba. |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Jan. 25, 2008 7:52 pm | |
| -Juj, még jó, hogy eszembe juttattad Nellondot. Megigrtem valakinek, hogy elmegyek vele.Remélem találkozom még ma vele.* mondja és egy pici mosoly jelenik meg az arcán.* |
| | | Rupert Rankle Diák
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Jan. 25, 2008 7:55 pm | |
| -Lehet, hogy nekem is le kéne mennem. Bár nem igazán tudok ott mit csinálni. De a cukrászda az csodálatos. -Kata, te kivel mész? *Csak a kérdés után vette észre, mintha mosolyogna a lány.* -És ti lányok? Milyen vizsgákon voltatok még? | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Jan. 25, 2008 7:58 pm | |
| *Niki feláll, inkább felmegy a szobájába kutyázni. Felveszi vállára a táskát.* -Sziasztok! Bocs, de én inkább felmegyek és nem is akarok zavarni. *Elindul az ajtó fele közben potyognak a könnyei.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Jan. 25, 2008 8:04 pm | |
| -Szia Niki!*köszön a lánynak, majd Ruperthez fordul.* -Valószinű, hogy Eligioval megyek.Van kedved velünk tartani?* kérdezi a fiútól mosolyogva.* -Én csak a mai SVH vizsgán voltam.
|
| | | Rupert Rankle Diák
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Jan. 25, 2008 8:12 pm | |
| -Rendben, menjünk. De hova is pontosan? Szerinted mi baja volt most Nikinek? *Értetlenül néz. Lehet hogy ő érzéketlen, de nem tudja mi lelete Nikit.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Jan. 25, 2008 8:15 pm | |
| -Fogalmam sincs...Vagy mégis.*mondja* -Lehet...lehet*nagyot nyel*-Lehet, hogy azt hiszi, hogy együtt vagyunk* mondja elpirulva.Tudja, hogy Nikinek tetszett a fiú.* -Vagy nem tudom* nyögi ki végül* |
| | | Rupert Rankle Diák
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Jan. 25, 2008 8:18 pm | |
| -De hiszen beszéltem vele-hadarja- és azt mondja, hogy nem volt belém zúgva. És honnan vette, hogy együtt vagyunk? Nem értem, de szerintem, holnap még beszélek vele. Ma túl fáradt vagyok még egy vitához is . Na akkor menjünk. CSak mond, hogy hova! *Feltápászkodik és lesöpri köpenyét. Kicsit megfájdul a lába, de el is múlik rögtön. Nyújtózkodik, majd kérdő pillantással az ajtóra néz, mintha Niki még mindíg ott lenne.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Jan. 25, 2008 8:21 pm | |
| -Társalgó megfelel?* kérdezi a fiútól.* -De én sem tudom, hogy honnan vette. Majd holnap megkérdezem tőle.* mondja, majd feláll a padról.* |
| | | Rupert Rankle Diák
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Jan. 25, 2008 8:23 pm | |
| -Oké. menjünk.*Mind a ketten elindulnak az ajtó felé, a társalgóba.* -De vigyázzunk, mert nem soká 10 óra. | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Jan. 25, 2008 8:37 pm | |
| *Amanda mégsem ment be az összefoglaló órára ma. így inkább kijött az Udvara, leüld egy padra ahonnan látni az eget, aztán fejét az ég felé fordítva gondolkozott..Mikor megunja felmegy hálójába ahol lefürdik, és egy könyv olvasásaközben alszik el..* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Jan. 26, 2008 8:24 am | |
| *Lassu léptekkel jön ki az udvarra. Kicsit még állmos de a friss levegő, ugy tünik jó hatással van. Kicsit sé tállgat, majd leül egy padra és a távolit fürkészi, a tegnapi vizsgán gondolkodik*~Elvileg jól ment,~*Megrántja a vállát, majd hátra dől a padon*~nem jó ez igy~*gondolkozik mert nem akar egyhelyben ülni. FElkel majd elindul valamerre sétállni |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Jan. 26, 2008 11:31 am | |
| *Alxej jönn le az udvara sétálgatni látt egy ismeretlen egyént igy da megy hozzá.* -Szevasz Alexej vagyok látom új vagy.
A hozzászólást összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Jan. 26, 2008 11:35 am-kor. |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Jan. 26, 2008 11:33 am | |
| *Egy idegen tűnik fel a napsütötte udvaron. Lassú léptekkel halad, hogy ezzel palástolja izgalmát. Egy hirtelen széllöket fellobbantja barna utazóköpenyét ahogy egyre közeledik. Miközben egyre csak sétál megglátja a bejárati kaput és megáll nem messze tőle, majd jobban szemügyre veszi az előtte fekvő épületet.* ~Végre itt...~ *Gondolja majd maga mellé helyezi az utazóládáját és vár, hogy valaki megjelenjen mert nagyon tehetetlenül érzi magát.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Jan. 26, 2008 11:36 am | |
| *Tony érerkezik vissza, meglátja Alexejt- és egy másik fiut akit nem ismer. köszön nekik *-kézfogásra nyújtja a kezét*-Üdv. A nevem Tony Cascada. Holtak őrei. Segíthetek valamibe. Még nem láttalak. Új vagy?*Kérdezi közbe végig méri a fiut, közbe Alexej felé fordul*-Szija. Hogy smint?
A hozzászólást összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Jan. 26, 2008 11:39 am-kor. |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Udvar | |
| |
| | | | Udvar | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |