Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 14 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 14 vendég
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Udvar | |
|
+43Rosetta Waylan Izmindi János Pjotr Boljakov Vanessa Mantova Karina Dovonyenko grófné Thom Dervis Toomas Vladislav Aali White Evangeline Elovics Katharina A. Lukevszky Emil Vladislav Nedelcho Irina Lala Hole Estera Linnet Elizabeth Mary Bennet Aleida Shintlech Szurdok ősi szelleme Leonard de Wandom Jack Darkfield Nikorina Grozda Mila Krasimira Yuliana Yana Arabella Jagusia Silmera Elanor Spelle Varga Máté Dániel Sarah Christina Keller Driana Stardew Ann-Tabitha Serenity Ivona Ivanovna Celadine Leatherweed Cirelin de Sovalon Leonard Wyatt Fehér Chloe Teodor Angel Clare Petal Jane Scott Kalandmester Rupert Rankle Sheidy Mirror Felaern Yhendorn Ivana Irina Eligio Lance Jens Tichaon Lisette Anhel Alexandra Sirov 47 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Jan. 21, 2008 6:26 pm | |
| First topic message reminder :
*Jó dolo9g átölelni megint a lányt, mégha nem is lenne szabad... Akkor is... Ez most valahogy más... Valami más a lányban, akiben megtalálni vélte önnön természetének lényegét, akivel képes volt a többé-kevésbé közös nevezőben való kiegyezésre. Amint "Lex" (hisz Eric még ezt hiszi) kibújik az ölelésből és farkasszemet néz vele... enyhén megfagy a vére. Azok a szemek... azok a szemek nem az ő Lexé. Valaki mást ölelt át, valaki másnak adta át a viszontlátás édes örömét, amit nem lett volna szabad amúgysem. Ez nem Lex, ez egy idegen. Egy idegen, aki még árthat ennek a fiúnak... aki más után vágyik* -Valaki *zusebre dugjka kezeit, kőmerev arcvonásokat vesz fel, eltűntet minden egyes kicsiny érzelmet arcáról* -Megnyugtató. nem is nagyon illett volna hozzád *kissé csípős hangnemet üt meg, hisz épp kezd visszavedleni több-kevesebb sikerrel régi énjébe* -Mindenkit? Only the V.I.P. persons have this priority *elvigyorodik, de ez az a régi, gonosz, sötét vigyora, amit Lex előtt már hosszú hónapk leforgása óta nem használt soha* -Netán igényt tartassz több ilyen üdvözlésre? *felvonja egyik szemöldökét, közben nekitámaszkodik a padnak, amely mellett állnak* |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Rosetta Waylan
Főkarakter : perlita6@freemail.hu Hozzászólások száma : 6579 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Feb. 14, 2008 7:30 pm | |
| *Végighallgatja szépen a lányt, majd válaszol első kérdésére.* - Velem? Semmi érdekes. Járok- kelek, írtam levelet a szüleimnek, hogy hogyan s mint vagyok. Aggódtak értem, mikor elengedtek ide tanulni... Érthető... *Mondja mosolyogva, kicsit fázik már, alacsony kobold termete miatt rendesen át tud fázni, de vastag ruhája próbálja megvédeni a hidegtől, ami még mindig nem olyan rossz mint az elmúlt napokban. * - Igen megvan. Egyedül, és jelmezben. De, hogy minek öltözök azt úgy is meglátod. Annyit mondok nem olyan átlagos, mint az unalmas bohóc, a nagyzoló macskanő, vagy ilyesmi. Kicsit nagy lesz a jelmez, de majd levetem fél úton a másik ruhámra... *Hosszan beszél, mert nagy kedve van a társalgáshoz.* - Te minek öltözöl, ha öltözöl? Vagy már kérdeztem? *Bizonytalanul mondja, valahogy memoriája kicsit akadozik. Közben sokszor megrázza fejét, hogy haja hátrébb húljon és ki is lásson alóla. Kicsit rendetlenkedik ez a barna hajtömeg... * | |
| | | Estera Linnet Diák
Főkarakter : lizzyke1@citromail.hu Hozzászólások száma : 3370 Kaszt : Üzenőláda : ˝Amikor azt mondod: 'Feladom!', gondolj arra, hogy ilyenkor másvalaki azt mondja: 'Egek, micsoda lehetőség!'˝
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Feb. 14, 2008 7:37 pm | |
| *Estera gondolkozóba esik.* ~A jelmezről meg is felejtkeztem.~ -nem még nem kérdezted, de jó kérdés. Fogalmam sincs. El is felejtkeztem rúla hogy kell jelmez. De szerintem ha megyek akkor valami egyszerű hétköznapi. Mivel Mugli városban nőttem fel így sajnos nem igazán járhattam el jelmezes bálokra. Így most lehet bepótolom. Hát ha beöltözök akkor szerintem nekiállok és holnap varrni fogok. Édesanyám mikor kicsi voltam megtanított varrni. Bár még néhány dolog nem megy de majd csak összejön. *Édesanyját említve kicsit elszomorodik, de aztán nem is beszél róla többet. Gyorsan elhesegeti a bút és már folytatja is.* -Szerintem egy egyszerű hercengőhöz hasonló ruhát veszek fel. Annyira tetszettek mindíg is azok a ruhák. Igaz hogy nem valami ötletes de nem tudok mit csinálni. Vagy az is lehet hogy a bálra veszek fel egy olyat és jelmeznek meg összeütök valamit, ha sikeül. Ugyanis már legalább 5 éve nem varrtam. | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Feb. 14, 2008 7:43 pm | |
| *Curtis kilép az udvarra, és szomorúan észrevételezi, hogy csukája már nem csikorog a földön, így abbahagyja a dudorászást, és körülnéz valami társaság után. Ekkor meglátja Rosettát, és Esterát, s közeledik feléjük fekete vörös csíkos pulcsijában, nagy karlendítésekkel integetve* Sziasztok lányok, csatlakozhatom esetleg? Már nagyon untam a plafonnézegetést. Végignéztem ahogy a pók a sarokban elkészített egy komplett hálót, ággyal, éjjeliszekrénnyel, meg lámpával, gardróbbal... |
| | | Rosetta Waylan
Főkarakter : perlita6@freemail.hu Hozzászólások száma : 6579 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Feb. 14, 2008 7:46 pm | |
| *Elgondolkozik Estera szavaira.* - Én rendszeresen magamnak csinálok ruhákat esetleg kiegészítőket. A jelmez is saját kezüleg készült el a napokban. Ügyeskedő típus vagyok, szeretek mindent magamnak csinálni. Most sajnos nincs rajtam semmi saját készítésű... Várjunk csak! Mégis van... * Elővesz egy aprócska bűrtarsolyt amin inda formák vannak és közepén egy háromszöghöz hasonló jel, melynek csúcsai el vannak görbülve, bekunkorodva. * - Ezt még pár éve csináltam, talán kettő. Apró dolgokat szoktam benne tartani, mint például egy-egy szép virág, vagy levél, esetleg gyógynövény amit találok, vagy bármi ami megtetszene a természetben és használni tudom a későbbiekben. Visszatérve a ruhádra, ha akarod segítek elkészíteni. Bár biztosan boldogulsz egyedül is. * Rámosolyog és elteszi atarsolyt vissza, ahonnan elővette. Bőszen küzdd hajával, majd inkább visszagumizza. Zöld szemét Esterára szegezi kedvesen és kicsit megnyomott orrával, aprócska szeplőivel nézi. Szeplő... egy koboldon. Magában is érdekes egy "telivér" koboldot látni, de főként szeplőkkel, miket nem nagyon látni a faj képviselőin. Mikor csatlakozik hozzájuk Curtis köszön neki.* - Szia, természetesen csatlakozhatsz. Rosetta Waylan, ha még nem ismernél. * Mosolyog rá, miközben bemutatkozik, és vigyorog a pók históriáján.* - Igazán jó lehet a kézügyessége annaka póknak...végülis nyolclábbal könnyű... | |
| | | Estera Linnet Diák
Főkarakter : lizzyke1@citromail.hu Hozzászólások száma : 3370 Kaszt : Üzenőláda : ˝Amikor azt mondod: 'Feladom!', gondolj arra, hogy ilyenkor másvalaki azt mondja: 'Egek, micsoda lehetőség!'˝
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Feb. 14, 2008 7:52 pm | |
| *Estera álmélkodva nézi a tasrolyt.* -Hát te aztán nagyon tudsz. Én még ilyen szinten nem járok, és nem is fogok.* A mondat végét csak halkan teszi hozzá.* -Hát én ritkán varrok de akkor rendesen belelendülök és addig csinálom míg nem lesz jó. Szóval eltart egy darabig. *A közeledő Curtisre pillant.* -Szia! Persze hogy csatlakozhatsz. Érdekes dolog lehetett. És milyen stílusú lett a kis pókica lakája? Tetszett a berendezés? *Kérdi kuncogva és várja a fiú válaszát.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Feb. 14, 2008 8:00 pm | |
| *Rosetta tarsolyát ő is szemügyre veszi mikor odaér, s megdícséri* Egészen ügyes munka. Amugy én Curtis Glinterleer vagyok, szia *Mosolyog vissza a lányra, majd elkezdi mesélni a pók történetét* Nos először a póknak nem is volt ám letelepedési szándéka, de mikor látta, hogy nem sok élet van a szobában, gondolta, nem zavar senkit. A szemembe nézett, az én két szemembe az ő 8 szemével, és látta, hogy engem nem nagyon zavar, ugyhogy elkezdett berendezkedni. Hát egy kicsit gótikus lett a berendezés, rögtön előkapott a poggyászából néhány légylábat, muslincafejet, és mint trófeákat, kitette őket a háló falára. Aztán rögtön meg is teritett, és várta, hogy a vacsora a szájába repüljön. Számomra egy kicsit morbid a stílusa, de szerintem jól megleszünk egymással, ugy sem vagyok oda a mindenféle rovarokért. Amugy ti miről beszéltetek? |
| | | Rosetta Waylan
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Feb. 14, 2008 8:06 pm | |
| *Kicsit elpirul a dícséretekre, de lassan mondhatná, hogy ez a "szakmája". Halkan felnevet a "pók történetére", majd válaszol a fiú kérdésére.* - Csak a bálról volt szó, ki minek öltözik, és hogyan is csinálja meg Estera a jelmezét. Én már megcsináltam, két napi nyüglődésnek hála. Épp most akartam megkérdezni, hogy kivel megy a bálba, mikor ide értél... * Címezi Curtisnek, majd Esterához fordul.* - Tehát, kivel mész a bálba? * Mosolyog és szemmel láthatóan összerázkódik, annyira fázik. Még hája sem melegíti, na jó ilyet gonoszság lenne kijelenteni. Csak egy kis felesleg van rajta, ami ismét csak szokatlan a koboldok körében. Azok mind "pálcikák" szoktak lenni. Apró, kicsi pálcikák összeillesztgetve. Rosetta valahogy merőben más. Duci, szeplős, és jókedélyű lány. No mindegy. Miközben várja Estera válaszát nézi Curtist, majd ismét a haját babrálja. Nehéz vele bírni az biztos. * | |
| | | Estera Linnet Diák
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Feb. 14, 2008 8:14 pm | |
| *Estera nevetni kezd Cutris pókos történetén. Miután sikerül abbahagynia válaszol Rpsettának.* -Nincs párom. Ezért is áll még döntés előtt hogy megyek-e. Nektek van már párotok? *Majd Rosettához fordul.* -Ha ennyire fázol mért nem öltözöl fel vagy mész be? Vagy ha gondolod kölcsön adhatom a talárom. Én nem vagyok egy fázós és amúgy sincs most rá szükségem. | |
| | | Rosetta Waylan
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Feb. 14, 2008 8:18 pm | |
| - Én mondtam, hogy egyedül megyek... és mindenképpen megyek. Estera téged is biztos elhív valaki... * Mosolyogja a lány, majd mikor hallja a talár ajánlatot hálás szemekkel néz a lányra.* - Ohh.. köszönöm, de tényleg nem kell? Mert nem akarom, hogy úgy add oda, hogy közben te fázz meg... * Ha a lány továbbra is oda akarja adni, akkor továbbra is hlásan megköszöni és magára veszi a ruhadarabot, ami kicsit melegíti, és jobban megvédi a hidegtől. Cseppet nagy rá hosszában, de ez legyen a legnagyobb baj. * | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Feb. 14, 2008 8:28 pm | |
| Akár együtt is mehettek lányok, hiszen nem csak valentinbál lesz, hanem farsang, akkor meg nem mindegy, hogy kivel mész? Akár egyedül is mehettek, csak abban mi a poén? *Mikor látja hogy Rosetta vacog, ő is tesz egy felajánlást* Vagy ha gondolod, odaadom én a pulcsimat, egy kis hideg nem árt nekem. Legalább is egy ideig nem. Elvileg nekem van párom*Feleli a kérdésre* Bár nem tudom, hogy még mindig áll e, mert ugy beszéltük meg, hogy elkísérem, ha nem kíséri el más...azóta nem láttam. De lehet, hogy én nem is megyek. Hirtelen jelmezötletem sincs. Esetleg beöltözöm dávidszobornak egy szál parittyával a kezemben |
| | | Estera Linnet Diák
| | | | Rosetta Waylan
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Feb. 14, 2008 8:50 pm | |
| - Eszedbe ne jusson otthon maradni! *Parancsol rá Esterára. * - Egy ilyen bált nem LEHET kihagyni! az se baj, ha nem vagy beöltözve... Az tmondod civilnek öltözött mugli rendőr vagy és kész! De ne maradj otthon kérlek. Az én jelmezem kicsit macerás, tehát át fogok öltözni más ruhába, valami szépbe, de még nincs is meg, hog mibe... Szóvall... Estera én rángatlak el otthonról, ha nem jössz! * Nevetve fenyegeti, s közben Curtisre sandít...* ~ Parittyás dávid... nem állna jól neki... ~ *Kicsit mosolyog, gondolkozik, de nem tud új témát feldobni...* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Feb. 14, 2008 8:53 pm | |
| Hát el tudnál engem képzelni, mint valami rémisztő valami? *Előveszi legbályosabb mosolyát, és rezegteti szempilláit.* Az a baj, hogy ha most elkezdek gondolkodni, akkor meg az lesz a baj, hogy túl sok jó ötletet ötlök ki, és akkor meg a bőség zavarában nem tudok majd választani *Majd ránéz Rosettára, és a viccesen lógó bő talárra rajta, s halkan elkezd kuncogni* Már is van egy ötletem, lehet hogy Rosettának fogok öltözni |
| | | Rosetta Waylan
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Feb. 14, 2008 8:57 pm | |
| - Curtis! Ne gonoszkodj! Ahhoz összekéne menned egy csöppet, nem gondolod? és befesteni a hajad...és kölcsön kérni Estera talárját! *Nevetve ránéz a fiúra, mikor dorgálta meglebegtette kezét, s látszott, hogy a talár újja körülbelül 10 centiméterrel hosszabb mint a lány keze.* - Öltözz inkább örültnek, szívesen megcsinálom ám a kényszerzubbonyod! *Nyelvetölt, majd halkan elkuncog.* | |
| | | Estera Linnet Diák
| | | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Feb. 14, 2008 9:03 pm | |
| Ugyan már, őröltnek nem kell nagy erőfeszítést tennem. Csak előveszem az őszi kényszerzubbonyomat, magamraöltöm, és már kész is. És nem kell összemennem. Csak egy megfelelően nagy félóriástalárt kell szereznem, és egy kis hajszínezés, és már kész is van minden. Mi sem egyszerűbb. Meg hatalmas betűkkel feliratozni, hogy ROSETTA VAGYOK. *Elképzeli maga előtt a képet* De talán nem ez a legelmésebb ötlet. A Dávidszobor még mindig nyerőbb szerintem. Vagy esetleg beöltözöm Ádámkosztümbe...az Évakosztümömbe még mellkasban nem vagyok belenőve |
| | | Estera Linnet Diák
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Feb. 14, 2008 9:06 pm | |
|
A hozzászólást összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Feb. 14, 2008 9:12 pm-kor. | |
| | | Rosetta Waylan
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Feb. 14, 2008 9:11 pm | |
| Ez valóban igaz... rádnézek és egy őrült jut eszembe rólad... A kiírás valóban segíthet ha Én akarsz lenni... máskülönben nem nagyon ismernek rád, azaz benned rám.. *Hangosan felnevet mikor az éva kosztum jön elő.* - Hát igen... arra nem nagyon vagy alkalmas... talán a barátnőd... Vagy gyűrj mellizomra... csak mellizomra... Elképzelni is rossz téged Éva kosztumben... bár... Ádámban is kicsit...kínos lenne nem gondolod? * Kicsit vigyorog és nem tudja nem levenni szemét Curtisről. Majdnem elröhögi magát mindig, mikor véletlenül elképzeli azzal az egy száll levéllel... Mikor Estera az időre inti őket kicsit elszomorodik.* -Még semmi kedvem bemenni... Kár, hogy nem használhatom ki a prefiséget... ráfoghatnám, hogy járőröztem... Na mindegy... Akkor mindjárt tünés befelé... | |
| | | Estera Linnet Diák
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Feb. 14, 2008 9:14 pm | |
| Estera ásít egy nagyot.* -Na jó ne haragudjatok de én már nem bírom tovább. Rosetta ugye beküldöd a kintlévőket helyettem is. Én megyek és lefekszem mert már naon nem bírok ébren maradni. Legyetek jók, biztos összefutunk még. *Azzal feláll és elmegy.*
//bocsy de mennem kell// | |
| | | Rosetta Waylan
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Feb. 14, 2008 9:18 pm | |
| -Hmpf, jó éjszakát, és szép álmokat Estera! *Köszön el mosolyogva a lánytól és még hozzá fűzi gyorsan a távozó lánynak mondva.* - Holnap kezdd el a ruhád, hogy kész legyen! Nincs olyan hogy nem jössz értve? * Nevetve fejezi be,majd Curtishez fordul.* - Te is mész, vagy még maradsz egy kicsit beszélgetni? Én még nem szeretnék menni, bár muszáj lenne... | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Feb. 14, 2008 9:20 pm | |
| *Körbeforgatja fejét* Járőrözés megvolt, jelentem az udvaron két prefektuslány ólálkodik. Bekerítem őket *közben eljátssza, hogy adóvevőve beszél* Küldjetek mielőbb segítséget. A kisebbik veszélyesnek látszik. Hatalmas köpenye van, valamit takargat, még az is lehet, hogy fegyvere van. BEMEGYEEEEEK*Kiáltja, majd ártatlan szemeket mereszt Rosettára, miután elbúcsúzott Esterától* Na akkor bemegyünk?Esetleg még sétálhatnánk, és megnézhetnénk, ki maradt kint. Hol nézzük meg először?*Tettrekészen nyujtogatja nyakát minden irányba |
| | | Rosetta Waylan
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Feb. 14, 2008 9:27 pm | |
| *Elneveti magát a kis játékon amit a fiú elő ad...* - Te nem vagy normális... * Továbbra is halkan nevet, majd elcsendesedik. Elgondolkozik, hogy mit is csináljanak.* - Járőrözzünk egy kicsit, már úgy is belejöttél... Nézzük.. Én még sosem voltam a lovardában, bár ilyenkor nem valószínű annyira, hogy valakit találunk ott. Sőt... de nem nézünk körbe ott? *Kérdezi reménykedve, hogy bekukkanthat a lovak közé egy kicsit.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Feb. 14, 2008 9:34 pm | |
| Rendben, menjünk a lovardába. Fedezz, előre megyek * S máris az összehúzott fegyvertartó pózba áll be, majd abbahagyja a hülyéskedést, kihúzza magát, és karját nyújtja Rosettának, hogy belekaroljon* Jer hát velem társnőm. Na és miről szeretnél diskurálni? *Közben már elindultak a lovarda felé, és remélhetőleg ott olvasható következő párbeszédük* |
| | | Toomas Vladislav Diák
Főkarakter : ToomasVladislav@windowslive.com Hozzászólások száma : 1375 Kaszt : Üzenőláda : Az univerzumban, az egyetlen állandó a változás.
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Feb. 15, 2008 11:07 am | |
| *Ahogy kilép a kúria sötétjéből kardja szikrázik a déli napsütésben. Calina fölröppen a válláról, és a tölgyes felé irányítja röptét. A tünde fiú végigsétál a füvön, malyd egy fa árnyékába ülve szájához emeli furulyáját. Kedvenc dallamát kezdi játszani, még kiskorában tanulta anyjától. Bár a dallam vidám, jókedvet sugároz Tomnak szomorúság ül ki az arcára. A tünde dallam varázslatosan zeng az udvaron, és egy kicsit mintha föl is élénkülne az élet.*~Érted; anyám...~*ha bárki is hallaná a gondolatot Calinán és a fiún kívül senki nem értené, bár kiérződne belőle a bánat, és egy kis büszkeség is..* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Feb. 15, 2008 11:19 am | |
| *Kata sétálgat az udvaron, mikor megpillantja Toomast.*-Szia!*köszön a fiúnak, de nem akarja zavarni, inkább leül egy padra és elkezd olvasni. Közben hallgatja, hogy a furulyázik. Nagyon tetszik neki a dallam, hiszen egy árnydalnoknak miért ne tetszene. Imádja a dallamokat,sőt imád hegedülni, zongorázni, de itt az iskolában inkább viszafogottabb zenei téren.* |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Udvar | |
| |
| | | | Udvar | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |