Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 11 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 11 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Udvar | |
|
+43Rosetta Waylan Izmindi János Pjotr Boljakov Vanessa Mantova Karina Dovonyenko grófné Thom Dervis Toomas Vladislav Aali White Evangeline Elovics Katharina A. Lukevszky Emil Vladislav Nedelcho Irina Lala Hole Estera Linnet Elizabeth Mary Bennet Aleida Shintlech Szurdok ősi szelleme Leonard de Wandom Jack Darkfield Nikorina Grozda Mila Krasimira Yuliana Yana Arabella Jagusia Silmera Elanor Spelle Varga Máté Dániel Sarah Christina Keller Driana Stardew Ann-Tabitha Serenity Ivona Ivanovna Celadine Leatherweed Cirelin de Sovalon Leonard Wyatt Fehér Chloe Teodor Angel Clare Petal Jane Scott Kalandmester Rupert Rankle Sheidy Mirror Felaern Yhendorn Ivana Irina Eligio Lance Jens Tichaon Lisette Anhel Alexandra Sirov 47 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Jan. 21, 2008 6:26 pm | |
| First topic message reminder :
*Jó dolo9g átölelni megint a lányt, mégha nem is lenne szabad... Akkor is... Ez most valahogy más... Valami más a lányban, akiben megtalálni vélte önnön természetének lényegét, akivel képes volt a többé-kevésbé közös nevezőben való kiegyezésre. Amint "Lex" (hisz Eric még ezt hiszi) kibújik az ölelésből és farkasszemet néz vele... enyhén megfagy a vére. Azok a szemek... azok a szemek nem az ő Lexé. Valaki mást ölelt át, valaki másnak adta át a viszontlátás édes örömét, amit nem lett volna szabad amúgysem. Ez nem Lex, ez egy idegen. Egy idegen, aki még árthat ennek a fiúnak... aki más után vágyik* -Valaki *zusebre dugjka kezeit, kőmerev arcvonásokat vesz fel, eltűntet minden egyes kicsiny érzelmet arcáról* -Megnyugtató. nem is nagyon illett volna hozzád *kissé csípős hangnemet üt meg, hisz épp kezd visszavedleni több-kevesebb sikerrel régi énjébe* -Mindenkit? Only the V.I.P. persons have this priority *elvigyorodik, de ez az a régi, gonosz, sötét vigyora, amit Lex előtt már hosszú hónapk leforgása óta nem használt soha* -Netán igényt tartassz több ilyen üdvözlésre? *felvonja egyik szemöldökét, közben nekitámaszkodik a padnak, amely mellett állnak* |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Toomas Vladislav Diák
Főkarakter : ToomasVladislav@windowslive.com Hozzászólások száma : 1375 Kaszt : Üzenőláda : Az univerzumban, az egyetlen állandó a változás.
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Feb. 15, 2008 11:27 am | |
| *Először semmi jelét nem mutatja hogy hallota a lányt, csak folytatja a furulyázást. Amikor a dallam végére ér fölpillant a lányra.* -Üdvözletem.*malyd lehajtja a fejét és bár csak magának intézi a szavait tudja hogy a lány is hallja.*-Ez volt az első dallam amit anyám tanított...*suttogja maga elé, közben egy könnycsepp gördül le az arcán. Újra a lányra pillant.* -Tetszett?*kérdi bár inkább költői kérdésnént, nem is vár rá választ.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Feb. 15, 2008 11:32 am | |
| -Igen, csodálatos volt*mondja a lány. *-Nem is tudtam, hogy ilyen szépen játszol furulyán. Tudod, nekem a dallam és a zene az lételemem. Igaz, már nagyon régen hallottam ilyen csodás dallamot *mondja, majd látja, hogya fiú kissé szomorú*-Valami baj van?Ha valami bánt nekem nyugodtan elmondhatod.*mondja együttérzően Kata.* |
| | | Toomas Vladislav Diák
Főkarakter : ToomasVladislav@windowslive.com Hozzászólások száma : 1375 Kaszt : Üzenőláda : Az univerzumban, az egyetlen állandó a változás.
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Feb. 15, 2008 11:39 am | |
| *Egy kicsit elmosolyodik a lány kijelentésére. Megérzi hogy Calina újra a közelében van, néhány másodperc után le is száll a vállára.*~Ne légy ilyen borongós kedvű Laminë! A végén még én is ilyen mélabússá válok!~*szól hozzá kesvesen a madár. A fiúnak jól esik hogy valaki az eredeti nevén szólítja.* -Neaggódj értem, nincsenek olyan szavaim amikkel eltudnám mondani neked, és szerintem nekem se segítene.*azért hálás mosollyal tekint a lányra malyd végigsimítja sólyma fejét.*~Te se aggódj, te is tudod hogy mennyire megvisel a múltam..~ | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Feb. 15, 2008 11:46 am | |
| -Én mindenkiért aggódom, akin látom, hogy valami baja van vagy szomorú. De te tudod. Majd elmondod ha akarod. *mondja a lány, majd újból előveszi könyvét és elkezd olvasni. Reméli, hogy ma találkozik barátaival, mert már nagyon régen látta őket, igaz tegnap beszélt néhányukkal .Egy kis töprengés és olvasás után, mégis a fiúhoz fordul*-Amúgy mi újság veled? Jösz a holnapi bálba?*kérdezi a fiútól. Tudja, hogy a fiú nem fogja neki elmondani, hogy mi bántja, de megérti a fiút. Tegnap ő se akarta Roakornak elmondani, hogy miért olyan szomorú* |
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Feb. 15, 2008 12:04 pm | |
| *Egyetért a lány véleményével bár, ezt semmien módon nem mutatja ki. A furulyát a földre teszi, és előshúzza a hátára csatolt kardot. Teljesen egyenesen áll, megszabadul az előző fájdalmaitól. Calina átröppen a lány vállára mert tudja mit csinál a gazdája. Tom kecses mozdulatokkal belekezd az apja által tanított formagyakorlatokba, forog, vág, véd és újra vág... A gyakorlatozás közben válaszol a lány további kérdéseire.* -Ha semmi nem tesz keresztbe akkor ottleszek..*egy 180°-os fordulat, és egy vágás* bár nemtudom hogy ti emberek mit szoktatok ilyenkor csinálni, de gondolom egyedül semmit..*újabb vágás, és közben lobogó haján keresztül kérdően pillant a lányra.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Feb. 15, 2008 12:09 pm | |
| *Kata nézi, ahogy Toomas forgatja a kardot, de nem szól semmit a bemutatóra. Majd véleményezi a fiú által feltett kérdést.*-Én, ha egyedül megyek, ami valószinű, akkor ismerkedni fogok, vagy a barátaimmal beszélgetni. *mondja közben a vándorsólyomra szegezi tekintetét. Szép madárnak tartja, de ő nem fogadná el háziállatnak. Elég neki Picur, hiszen vele is foglalkoznia kell* |
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Feb. 15, 2008 12:19 pm | |
| *Egyre gyorsulnak a mozdulatai, malyd egy végső szúrással befejezi a mutatványt. Egy kicsit liheg, kifárasztotta a gyakorlat, elűzte mélabús rosszkedvét, és emlkézetette arra hogy van miért élni akkor is ha nem úgy hisszük. Kardját a hátán lengedező tokba csúsztatja majd leül a lány mellé a padra. Calina visszaröppen gazdája vállára de közben mintha mosolyogna a lányra.*~Bár ember boszorkány, kifejezetten kedves!~~Attól hogy valaki nem nemes népből származik lehet tiszteletre méltó.~*korholja le egy kicsit a madarat az álltalános lenézése miatt, bár nincs mit tenni mindig is ilyen volt.*~Neked nem tűnik fel semmi? Neked sincs párod erre a "valentin napra" meg neki sincsen! Hívjad el!~*elég érdekesnek találja Calina kijelentését, álltalában nem kedveli az embereket.* -Úgylátom Calina szeret téged.*mosolyog a lányra, de nem monjda ki a kérdést.*
A hozzászólást összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Feb. 15, 2008 12:33 pm-kor. | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Feb. 15, 2008 12:32 pm | |
| * May érkezik* ~ Hmmmm ilyen tiszta levegőt már rég nem szívtam. Jól esik , és végre már hétvége van. Még ma lesz 1 óra, aztán megyek, és alszom egy nagyot. ~ * Befejezvén a gondolatsor, leül egy közeli lócára.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Feb. 15, 2008 12:37 pm | |
| //olvadunk// - Lehet, hogy kedvel, lehet, hogy nem.*mondja a fiúnak, majd az érkező lányra pillant. Int neki, hogy ő is üljön oda hozzájuk.*-Szia May! Mi újság veled ?Mész holnap a bálba?*kérdezi a lánytól, majd ismét csendben figyel * |
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Feb. 15, 2008 12:44 pm | |
| ~Te eléggé megváltoztál amióta idejöttünk.~*nem kap választ a madártól. Mivel Kata most az újonnan érkező lányohz fordul, Toomas csak tovább ül a padon. Egy kicsit zavarja a hideg, halott fa tapintása ami átérződik tengerkék ruhályán.*~A különösnél is különösebbek tudnak lenni az emberek, de minnyél bonyolultabbnak hiszed őket annál hamarabb kiderül az ellenkezőlye..~*calina csak egy halk hejeslést küld a fiúnak válaszul, malyd a levegőbe emelkedik a déli zsákmányáért. A fiú csak vár hogy hátha újra felé fordulnak, nem kívánja megszakítani a két lány társalgását.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Feb. 15, 2008 12:52 pm | |
| * May odalép, és köszön* -Velem nincs semmi különös. Veled ? Lehet hogy megyek, de még nem döntöttem el . Te mész ? *Majd észrevesz egy fiút, aki magányosan üldögél. Hát köszön neki is.* - Szia. Én May vagyok! És te ? |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Feb. 15, 2008 12:57 pm | |
| - Velem sincs semmi különös.Én megyek partner nélkül is.*mondja Maynak, majd a fiúhoz fordul*- Kapcsolódj be te is nyugodtan a beszélgetésünkbe. Nem fogunk megenni.*mondja mosolyogva.*-De ha nem akarsz velünk beszélgetni, akkor nem muszály*mondja. Kicsit kezd fázni, ezért felveszi a magával hozott kabátot * |
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Feb. 15, 2008 1:04 pm | |
| -Üdvözlet. Toomas Vladislav.*válaszol a lány bemutatkozására.*-Ő pedig Ata-Calina*mutat az égen köröző vándorsólyomra. Mivel nem kérdezik nem mond többet. Tom a madarat kezdi figyelni ahogy lecsap egy fiatal rágcsálóra. Visszafordítja a tekintetét a két lányra. Nem tudja most mit vár, egyszerűen nézi a két lányt ahogy beszélgetnek.*~Neked is jó lenne egy-két jóbarát nem gondolod?~*mondja a sólyom inkább kijelentő hangsúllyal mint kérdésként.*~Ugyan, mire gondolsz? Nekem ittvagy te, malyd ha elljő az ideje lesznek barátaim. Ismét értem aggódsz barátom...~*a sólyom nem válaszol, tovább eszegeti ebédjét, miközben az újonnan érkezett lányt méregeti.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Feb. 15, 2008 1:11 pm | |
| - Szeretem az állatokat. Az én kedvec állataim a macskák. Nem tudom hogy mért. Nagyon szerettem volna egyet, csak valahogy sohese lett. Ti szeretitek az állatokat ? *Majd a fiúra pillant.* -Nagyon szép a solymod. * Majd utána felfigyel az égre * ~ Engem figyel ! Remélem nem akar közelebbröl megismerni az a madár. Kicsit tartok tőle.~ |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Feb. 15, 2008 1:15 pm | |
| -Én nagyon szeretem az állatokat. Van egy kiskutyám Picur, aki épp fent van a hálómban és alszik, mint mindig*itt elmosolyodik*-De bármely másik állatot is szivesen elfogadnék*mondja Maynak, majd figyeli Toomas válaszát, a May által feltett kérdésre*~Ugyan hol lehetnek a többiek? Remélem nem esett bajuk. Biztos még alszanak*nyugtázza gondolataiban Kata magát* |
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Feb. 15, 2008 1:22 pm | |
| *A kérdést egy kicsit badarságnak tartja.*~Méghogy egy tünde szereti-e at állatokat? Ez is egy olyan emberes kérdés..~ -Én nagyon kedvelem az állatokat. ~Mivel velük éltm le eddigi életemnek több mint a felét...~*Calina egyetértően víjog egyet a szépen lassan elfogyó zsákmánya fölött.*~Csak nekem tűnik úgy hogy a legtöbb ember nem kedvel téged?~~Nem, egyetrétek a véleményeddel...~*hallja az elgondolkodó választ.* -Nálatok mit szokás csinálni Valentin napon?*sejti hogy a kérdését kinevetik, de jobb érdeklődve megtudni valamit, mint hogy utólag derüljön ki tudatlanséga.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Feb. 15, 2008 1:28 pm | |
| - Nálunk a szerelmesek virágot adnak egymásnak, vagy esetleg csokoládét. Szeretem ezt a napot, bár még nem kaptam semmit, de Valentin napkor sétálni szoktam a kertben, és gyönyörködni, hogy hogyan kezd a természet újraéledni. Hogy hogyan süt a nap, és hogy hol látom meg az első hóvirágokat ! |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Feb. 15, 2008 1:32 pm | |
| -Igen, én is szeretem a Valentinnapot. És nem azért, mert a szerelmesek Napja, hanem azért, mert ilyenkor a legtöbb élőlény boldog és nem háboruznak, mert a szerelem elvonja a figyelmüket. Valentinnapkor az emberek a szerelmükkel vannak és megajándékozzák egymást, apróbb, de annál kedvesebb ajándékokkal * mondja Toomasnak. Reméli, hogy megértették a mondanivalóját* |
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Feb. 15, 2008 1:41 pm | |
| ~Hogy mien furcsa szokásaik vannak...~*örül neki hogy nem kapott "szidást" a tudatlanságáért.* -Akkor azthiszem értem már.*hálásan tekint a két lányra.*~Calina, azthiszem rájöttem miért olyan szomorú Katalin.~~És mégis miért?~~Mert nincs kivel elmenjen a bálba, vagyis nincs szeretője. Körülötte mindenki a párját szeretgeti, és ő egyedül érzi magát.~*sejti hogy a feltételezése igaz, bár nem merne rá megesküdni. A sólyom közben jóllakott, és visszaszáll Tom vállára.*~Akkor, mostmár te is belátod hogy el kéne hívnod a bálra?~*kérdi a madár egy kicsit cinkos hangnemben, amire a fiú csak egy haragos pillantással válaszol.*~Ez lehet hogy nálatok így megy de jól tudod hogy egy madár az nem egy ember!~*a sólyomtól megkapja a lehordó választ.*~De egy tünde sem ember..~ | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Feb. 15, 2008 1:45 pm | |
| ~ Mit kérdézzek ? Vagy mit mondjak ? Kicsit nehéz. Sebaj, kivágjuk magunkat.~ - Közeledik a tavasz. Valahogy érzem. Szeretem a tavaszt. Ahogy minden kivirágzik. Szerintem az egyik legromantikusabb évszak. |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Feb. 15, 2008 1:50 pm | |
| -Szerintem még várjunk azzal a kijelentéssel, hogy jön a tavasz. Csalóka még az idő*mondja majd csendben várja, hogy valaki felhozzon valami témát, mert semmi nem jut az eszébe. *~De jó, hogy mikor beszélnem kellene akkor mindig elhallgatok, de ha nem kellene akkor meg álandóan dumálok~ *gondolja magában Kata * |
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Feb. 15, 2008 1:58 pm | |
| *"Beleszagol" a levegőbe.* -Hát, szerintem még egy jó ideig váltakozó lessz az idő. Különben, pedig még télvan. *Tesztik neki hogy a lány szereti az állatokat, és a növényeket is. Egy kicsit kezd unatkozni.* -Bocsássatok meg, de én most inkább visszamennék a szobámba.*Búcsút int mind a két lányak és magában sólymával beszélgetve a kúria felé veszik az irányt.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Feb. 15, 2008 2:02 pm | |
| ~ Lehet, hogy én űztem el ? Egy csomó badarságot mondtam.~ - Menj csak. Szia. Igen, még elgé csalóka az idő. Mjad csak lesz valami. De ha nem haragszol, akkor én is mennék. Lepihenek eg kicsit. Elég fáradt vagyok. Szia ! * Majd ezzel elfordul és indul a hálóba.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Feb. 15, 2008 2:04 pm | |
| -Sziasztok!*köszön el Kata az ismerőseitől*~Megint egyedül maradtam~*gondolja szomorúan. Kicsit még elüldögél az udvaron, majd ő is elindul a kúria felé* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Feb. 15, 2008 3:42 pm | |
| *Kata érkezik az udvarra. Nem talál ott senkit, ezért leül egy padra. Még mindig nincs jókedve, de már vidámabb, mint tegnap. reméli, hogy minnél hamarabb akad beszélgetőtársa, mert nem akar egyedül lenni* |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Udvar | |
| |
| | | | Udvar | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |