Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 67 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 67 vendég
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Udvar | |
|
+47Ifj. Gilnor Llofalt Olga Snezhana Frank Reaper Leonard de Wandom Lara Wilhelmine Rosa Grozda Rupert Rankle Leonard Wyatt Lilien Montan Kiaran Courber Perenelle el Sanders Ivana Irina Gary Shazzox Sarah Christina Keller Gerlice Éva Horváth Viktória Ágnes Elisaveta Grozda Moraru-A Ivana Rosa Nadezhda Justine Belmond-allidon Kalandmester Nagy R. Anita Sofija Darina M. Snjezana Anaze White Igor Volonyev Danny Blue Pálffy Patrik Estera Linnet Wanda Dorcas Gloria Tara Nicole Grennie Isabella Clerence Adam Thomson Aleida Shintlech Lisette Anhel Rosetta Waylan Quarion Galanodel Jérémy Raphael Nikorina Grozda Holly Kyra Victoria Dewey Jack Darkfield Arabella Jagusia Elisia Hatway Amaril Gwyneth Mira Todorka Nicol Bennet Sheila Leays Jane Scott 51 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Május 02, 2008 9:34 am | |
| -Velem sincs semmi különös. Unatkoztam, tanultam, meg sétáltam. És igen nagyon jó ez az évszak, főleg most. Olyan gyönyörű a természet. És az a jó, hogy a legszebb hónap van most. Május. Nagyon szép évszak és sok rejtelmet rejt.*mondja bár nem is tudja, hogy ezt miért jegyezte meg.*-Mit terveztek a mai napra? tényleg ti hazamentek a nyáron? Én nem hiszem. Sokkal jobb itt mint otthon.*jelenti ki majd csendben figyeli a két beszélgető lányt, hátha ő is be tud kapcsolódni.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Május 02, 2008 9:38 am | |
| *Körbenéz.*-Igen tényleg nagyon szép ez az évszak. Most nyíilnak a virágok is. Ugyanis én imádom a virágokat. Hát én nem megyek haza a nyáron. De én sem bánom ,hogy itt maradok ,hiszen itt elég sok barátom van és hogyha te is itt maradsz Kata akkor biztos nem leszek egyedül. *Rámosolyog a két lányra utána az alvó kutyájára akit megsimogat és felvesz az ölébe.* |
| | | Jane Scott Diák
Főkarakter : renikee2@citromail.hu Hozzászólások száma : 4037 Kaszt : Üzenőláda :
..egy hazug világban egy meg nem értett zseni vagyok, akinek a nevét majd vastag betűvel emelik ki a történelem könyvekben...
Titulus: Dilibogyóó Lyrával^^
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Május 02, 2008 9:43 am | |
| *Jane mosolyogva hallgatja a lányok beszámolóját, s eszébe jut a levél. Nem bírja tovább, muszáj elolvasnia. Gyorsan előkapja, s kezdi olvasni.*
*Drága Jane! Ma hajnalban megszületett Reece. 3, 05 kg és 55 cm. Egsézséges és nagyon aranyos baba. Reméljük, hogy haza tudsz majd utazni.
Puszilunk*
*Hirtelen felugrik örömében, s boldogan újságolja a lányoknak, hogy megszületett az unokahuga.* -Azt hiszem mos dőlt el, hogy én haza utazok nyáron. Megszületett a nővérem kisbabája, Reece. 3,05 kg és 55 cm. Szerencsére egészséges kislány, és mind a ketten jól vannak...anya és baba is. *mondja boldogan és fülig érő szájjal.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Május 02, 2008 9:48 am | |
| *Kata visszamosolyog Leilára.*-Remélem, hogy jól fogjuk itt magunkat érezni. Örülök, hogy te is maradsz. *mondja mosolyogva, majd mikor Jane elújságulja a nagy hirt, boldogan gratulál neki.*-Gratulálok Jane! Nagyon örülök neki. Most viszont ha nem haragszotok meg , távozom. Remélem még a mai nap találkozunk. Sziasztok!*azzal elindul a kúria felé. Még az ajtónál visszafordul, és integet a lányoknak, majd eltűnik az ajtó mögött.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Május 02, 2008 10:00 am | |
| *Ránéz a két lányra és nagy mosoly terül szét az arcán.~Milyen jó ,hogy vannak barátaim akikkel tudok beszélgetni és...~*Gondolkozásából Jane újjongása ébresztette fel. -Gratulálok! nagyon örülök Jane!*Kata felé nyújtja a kezét és elköszön tőle. -Szia Kata én is remélem ,hogy még találkozunk!*Nagy mosollyal és heves integetéssel néz a távolódó lány felé. -Remélem ,hogy neked még nem kell menned. *Fordul Jane felé. -Nem szeretnék egyedül maradni. *Kiskutyája most akkorát ásitott mint egy viziló.Leila nevet a kiskutyán és magához szorítja* |
| | | Jane Scott Diák
Főkarakter : renikee2@citromail.hu Hozzászólások száma : 4037 Kaszt : Üzenőláda :
..egy hazug világban egy meg nem értett zseni vagyok, akinek a nevét majd vastag betűvel emelik ki a történelem könyvekben...
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Május 02, 2008 10:02 am | |
| *Jane örömmel veszi a gartulációkat.* -Nem, én még ráérek. *mondja mosolyogva.*
//Fagy// | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Május 02, 2008 11:01 am | |
| *Cirogatja kiskutyáját aki még mindig alszik. -Örülök ,hogy ráérsz még egy kicsit. *Ránéz órájára. -Sajnos nem sokára mennem kell majd,de még maradhatok. Nem valami nagyon sokan vannak most kint az udvaron pedig olyan szép idő van. *Várakozva néz a lányra ,hátha fölhoz valamilyen témát ,mert Ő nagyon nem tud témát felhozzni. Lefekszik a pázsitra és a felhőket nézi.* |
| | | Jane Scott Diák
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Május 02, 2008 11:04 am | |
| *Jane is elfekszik a napsütötte füvön és ez eget kémleli.* -Általában így szokott lenni. De ha rossz idő lenne, akkor biztos, hogy sok emberrel futnánk össze itt is. *mondja mosolyogva.* -Már beszélgettünk de úgy igazából semmit nem tudok rólad. Mesélj valamit magadról. Milyen volt az iskola előtti életed? *kérdezi a lánytól, majd minden figyelmét neki szenteli.*
//Olvadunk!// | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Május 02, 2008 11:10 am | |
| -Hát igen lehet ,hogy esős időbe tényleg sokan lennének itt. *Rámosolyog a lányra.Zavarba van ,hogy Jane Őt nézi. -Hát először is mielőtt még ebbe az iskolába jöttem volna nem tudtam ,hogy én boszorkány vagyok. Azt ,hogy más vagyok mint a többiek észrevették az osztálytársaim és kiközösitettek. Nap mint nap mindig összefutottam oylanokkal akik az kiáltják rám ,hogy gonosz boszorkány! Vén szipirtyó! Ez nekem nagyon fájt. De most ,hogy ebbe az iskolába kerültem sokkal jobb az életem és ami időt ott elpocsékoltam itt szeretném folytatni. Röviden ennyi. És nálad? *Rámosolyog a lányra utána a kutyára aki kezd felébredni. Cézár talpraszökken és elkezd futkosni az udvaron. Leila nevetve szemléli a játékos kiskutyát. |
| | | Jane Scott Diák
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Május 02, 2008 11:18 am | |
| *Jane végighallgatta a lányt, s észrevett egy kis zavart az arcán.* -Akkor neked se volt felhőtlen az életeted az iskola előtt. Nekem is óriási fordulatot vett az életem a Nezabarban. 9 évesen elvesztettem az édesanyámat, s utána apámmal és a nővéreimmel éltem. Az apám agresszív volt és mindig ivott. Többször el is szöktem otthonról, de nem bírtam elhagyni a testvéreimet és az akkor már beteg édesanyámat. Majd anyám halála után nővéreimmel elköltöztünk London másik részébe, minél távolabb a szülői háztól. S kb. fél éve idekerültem, ahol mindenki olyan, mint én. Otthon soha senki nem értett meg a családomat kivéve, ezért nem is szerettem se az iskolát, se az embereket, de itt megváltoztam. *meséli Leila-nak.*
//Leila, színezd a hsz-ed!// | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Május 02, 2008 11:25 am | |
| -Hát igen akkor a te életed sem volt oylan felhőtlen. A te életed még rosszabb is volt mint az enyém. Hisz nekem a szüleim is élnek és egy testvérem. De mióta eljöttem egyszer írtak egy levelet abban is haragudtak rám ,mert Ők nem akartak ide elengedni,de elszöktem ezért most haragszanak rám ,ezért sem megyek haza nyáron. Kiváncsi lennék rá ,mit szólnának a szüleim és az egyetlen egy tesom ,hogy hazamegyek. Biztos meglepődnének. Tudom ,hogy pofátlan ez a kérdés ,nem is muszáj rá válaszolnod...de neked van barátod? Nyugodtan mondd meg ,ha inkább erre nem szeretnél válaszolni. |
| | | Jane Scott Diák
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Május 02, 2008 11:32 am | |
| *Jane elmosolyodik a lány kérdésén.* -Tőlem nyugodtan kérdezhetsz bármit...de nincs barátom. Neked van? *kérdezi a lánytól.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Május 02, 2008 11:46 am | |
| *Hálásan néz a lányra.-Hát köszi ,hogy feleltél a kérdésre ,nekem sincs barátom. *Ránéz az órájára. Szörnyülködve látja ,hogy hány óra van.-Sajnos nekem sietnem kell. *Rámosolyog a lányra és egyett füttyentbe magához hívja Cézárt. -Örülök ,hogy találkoztunk ,remélem találkozunk majd még valamikor. *Integetéssel és egy nagy vigyorral az arcán elsiet . Cézár pedig utána. |
| | | Jane Scott Diák
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Május 02, 2008 11:49 am | |
| -Rendben, semmi gond. Majd még találkozunk. Szijó! *köszön el a lánytól, s ő is elindul a hálója felé.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Május 02, 2008 5:25 pm | |
| *Belép kutyája kiséretébe és szét néz. Sehol senki ismerős. Odamegy az egyik üres padhoz ,leül és ölébe veszi a kutyáját. Játszani kezd vele ami ugy látszik tetszik a kiskutyának is és a gazdájának is. Leila titokban reméli ,hogy jön egy ismerős akivel beszélgethett. Eldobta Cézárnak a labdát és várja ,hogy visszahozza.* |
| | | Sheila Leays Diák
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 1602 Kaszt :
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Május 02, 2008 5:29 pm | |
| *Tasha Apacs és Sheila érkezik az udvarra.Sheila meglátja Leilát akivel már bezsélt párszor és nagyon megkedvelt .Elindul felé reméli barátnője Tasha is vele tart.Apacs is a padhoz sétál majd lefekszik és a kiskztyát figyeli* -szia hogy vagy? ugye nem zavarunk?*kérdezi kíváncsian*
| |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Május 02, 2008 5:33 pm | |
| *Tasha lépdel Sheila mellett. Természetesen vele megy, ezért ő is a számára ismeretlen lány felé veszi az irányt.* ~Ő vajon ki lehet? Még nem is láttam itt.~ *gondolja, és miután megvárja Leila válaszát Sheila kérdésére, bemutatkozik* -Szia! Én Tasha Lidiya Marina vagyok, árnydalnok prefektus. *picit kiegyenesedik, és a lány felé nyújtja kezét. Persze! Hiszen még csak tegnap lett, és habár azóta elmondta ezt a mondatot párszor, még mindig nagyon büszke rá, ami nem azt jelenti hogy egész életében ezt fogja csinálni.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Május 02, 2008 5:42 pm | |
| *Cézár nem hozza vissza a labdát ,mert odafut egy másik kutyához ,egy huskyhoz. Leila észreveszi ,hogy Sheila és egy idegen lány jön felé és persze a kutya. -Cézár gyere,gyere ide! *Cézár engedelmesen odamegy Leilához és ott várja be a két lányt és a kutyát. -Sziasztok*Nyújtja a kezét a két lány felé.- Nagyon jól vagyok és nem zavartok,sőt!*Felel Sheila kérdésére. -Szia én Leila Hamilton vagyok,árnydalnok. Örülök ,hogy megismerhetlek! *Cézár odasompolyog a kutyához és játszani kezd vele.*-Cézár neee, látod ,hogy sokkal nagyobb ez a kutya nálad.. - |
| | | Sheila Leays Diák
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Május 02, 2008 5:47 pm | |
| *Nézi a lányokat és Apacsra aki játszani kezd Cézárral.* ~ebből még baj lesz~*gondolja és a kutyára néz* -Apacs gyere ide és köszönj szépen*mondja és a kutya egyből Leilához rohan leül elötte és mancsát nyújtja a lánynak mire Sheila elmosolyodik.* -MEséljetek kinek milyen napja volt?
| |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Május 02, 2008 5:53 pm | |
| *Leilával kezet fognak, majd Tasha leül a padra, és figyeli a két kutyus "vitáját"* ~Itt még baj lehet...~ *nem is tudja hogy hasonló gondolatokról jár az esze, mint Sheilának, de hát ez van, nincs mit tenni. Hasonlítanak valamennyire.* -Nekem unalmas *nem tehet róla, akárhányszor ez eszébe jut, ásítania kell. Most is így történt, akkorát ásított mint egy víziló, de peresze gyorsan szája elé kapta a kezét, így ebből nem látszódott semmi.* -Egész nap tanultam és gyakoroltam... Hamarosan vizsgák. Leila? |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Május 02, 2008 6:01 pm | |
| *A lányokra néz felváltva utána a két kutyára. Felkapja Cézárt gyorsan az ölébe teszi mielőtt baj lenne. -Ma nagyon rossz vagy Cézár. nem tudom mi történt ,de ma minden nagyobbal kikezdesz ,de ugyis te maradsz alul... úgy látom mindig a kezemben kell lenned. Hát én ma délelőtt tanultam utána sétálgattam ,ugyhogy olyan átlagnál jobb volt a napom a tanulást leszámítva. Ugyanis nagyon sokat kell tanulni és már nagyon elegem van sajnos a tanulásból . De ha tanulni kell...hát tanulni kell. És neked Sheila? Milyen napod volt?*Fordul Sheila felé.* |
| | | Sheila Leays Diák
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Május 02, 2008 6:10 pm | |
| -Értem *mondja mosolyogva a lány felé* -Hát most hogy vizsgák lesznek bele kell húznunk. -Hát én javarészt pihentem és kicsit tanultam meg házit írtam*mondja mosolyogva és a kutyákra néz* -Ti izgultok a vizsgák miatt?*kérdezi kíváncsian közbe előveszi pálcáját és forgatni kezdi. majd órájára néz* -Opsz nekem mennem kell.Sziasztok majd beszélünk.*mondja és elindul a hálójába.Apacs kicsit még úgy dönt marad ezért szorosan Tasha mellé ül* //Bocsi de mennem kell :'(//
A hozzászólást Sheila Leays összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Május 02, 2008 6:39 pm-kor. | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Május 02, 2008 6:18 pm | |
| *Egy lány mászkál föl-alá az udvarán. Egyesek talán bolondnak nézhetik de akik ismerik azok tudják milyen és azt is hogy vannak ilyen bolondos hóbortjai. Tehát amint említettem Juliett épp a fák alatt mászkált és cserebandikkal beszélgetett. Néha- néha fel-felvihogott hogy tudassa az udvaron lévőkkel hogy esetleg ő is ott van vagy talán él. Boldogan szívta magába a friss levegőt a világ éltető csíráját..majd hosszas tanakodás után útnak indult és egy kis esti sétához lett kedve. Mikor már ezt is megtette újra visszatért kiinduló pontjához és kissé lihegve telepedett meg az árnyékot adó fa alatt...habár már nem használt semmit számára hisz este volt és a tücskök vadul ciripeltek. Ijedten húzta össze magát eme események láttán.* ~Jajj ne megesz~ *s meg-megrázkódott amint eszébe jutottak az apró picike kis szörnyek akik embert tudnak enni.* ~Na ne ez idemászik~ *nézett rá rémülten és futásra fogta a szitut.Eközben az udvaron lévők csak bámulhattak a furcsa lányra. Pár perc múlva már a lányok háta mögött volt.* Öhmm bocsi a zavarásért csak...ááá ott is van egy *sikoltott fel és újra menekülésre fogta a dolgot majd kis idő után megint visszaraszolt a többiekhez.* Szóval..nah Juliett Vontan holtak őre *nyögte ki magából remegő hangon.* Mi ujság lányok? *próbálta vidám hangnemben kérdezni de nem sikerült.* Egy hülye bogár elől menekülök *vetette oda és közben lassan kezdett megnyugodni.* |
| | | Vendég Vendég
| | | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Május 02, 2008 7:01 pm | |
| -Hát én izgulok ,főleg a gyakorlati rész miatt. *Zavartan mosolyog. -Szia Juliett,én Leila Hamilton vagyok ,árnydalnok. Örülök ,hogy megismerhetlek. Hát néha engem is üldőz egy-egy bogár.*Mondja Juliettnek. Kutyusát tovább cirogatja.* -Te félsz a vizsgátol Juliett? vagy mindent tudsz? Ti régóta vagytok barátnők?*Fordul Tasha és Juliett felé.*
//Olvadás // |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Udvar | |
| |
| | | | Udvar | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |