Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkKezdőlapHírekLegutóbbi képekTanításGalériaNezabar VallomásokÚjságInteraktív sugóRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Leírás
Staff
Legutóbbi témák
» Vendégeknek!
Udvar - Page 3 Icon_minitimeVas. Feb. 02, 2014 7:50 pm by Kaen el Jericho

» Föld alatti titkos forrás
Udvar - Page 3 Icon_minitimeKedd Nov. 26, 2013 7:51 pm by Steven Blackfield

» Puma háló
Udvar - Page 3 Icon_minitimeSzomb. Nov. 23, 2013 8:16 pm by Steven Blackfield

» Fellegszirt
Udvar - Page 3 Icon_minitimePént. Nov. 22, 2013 8:41 pm by Hiroshi Haku

» Elisabeth Ellen Torchwood kúriája
Udvar - Page 3 Icon_minitimeVas. Nov. 17, 2013 9:11 pm by Steven Blackfield

» Agatha-Land
Udvar - Page 3 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 8:13 pm by Lincoln Lawrence

» Társalgó - Központi terem
Udvar - Page 3 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 10:35 am by Sophie Lee

» Steven Blackfield háza
Udvar - Page 3 Icon_minitimeVas. Nov. 03, 2013 5:43 pm by Sophie Lee

» Fogadó
Udvar - Page 3 Icon_minitimeSzomb. Nov. 02, 2013 6:03 pm by Sophie Lee

Top posters
Cirelin de Sovalon
Udvar - Page 3 I_vote_lcapUdvar - Page 3 I_voting_barUdvar - Page 3 I_vote_rcap 
Kaen el Jericho
Aurora Valanthe Mediaris
Kalandmester
Jack Darkfield
Rosetta Waylan
Emily Kyra Beawer
Arabella Jagusia
Amaril Gwyneth
Rupert Rankle
Ki van itt?
Jelenleg 38 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 38 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
Statistics
Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Sweet Krytal

Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects

Udvar

Go down 
+47
Ifj. Gilnor Llofalt
Olga Snezhana
Frank Reaper
Leonard de Wandom
Lara Wilhelmine
Rosa Grozda
Rupert Rankle
Leonard Wyatt
Lilien Montan
Kiaran Courber
Perenelle el Sanders
Ivana Irina
Gary Shazzox
Sarah Christina Keller
Gerlice Éva
Horváth Viktória Ágnes
Elisaveta Grozda Moraru-A
Ivana Rosa Nadezhda
Justine Belmond-allidon
Kalandmester
Nagy R. Anita
Sofija Darina M. Snjezana
Anaze White
Igor Volonyev
Danny Blue
Pálffy Patrik
Estera Linnet
Wanda Dorcas Gloria
Tara Nicole Grennie
Isabella Clerence
Adam Thomson
Aleida Shintlech
Lisette Anhel
Rosetta Waylan
Quarion Galanodel
Jérémy Raphael
Nikorina Grozda
Holly Kyra
Victoria Dewey
Jack Darkfield
Arabella Jagusia
Elisia Hatway
Amaril Gwyneth
Mira Todorka
Nicol Bennet
Sheila Leays
Jane Scott
51 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Vendég
Vendég

Udvar - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 3 Icon_minitimePént. Május 02, 2008 9:34 am

First topic message reminder :

-Velem sincs semmi különös. Unatkoztam, tanultam, meg sétáltam. És igen nagyon jó ez az évszak, főleg most. Olyan gyönyörű a természet. És az a jó, hogy a legszebb hónap van most. Május. Nagyon szép évszak és sok rejtelmet rejt.*mondja bár nem is tudja, hogy ezt miért jegyezte meg.*-Mit terveztek a mai napra? tényleg ti hazamentek a nyáron? Én nem hiszem. Sokkal jobb itt mint otthon.*jelenti ki majd csendben figyeli a két beszélgető lányt, hátha ő is be tud kapcsolódni.*
Vissza az elejére Go down

SzerzőÜzenet
Vendég
Vendég

Udvar - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 3 Icon_minitimeSzomb. Május 03, 2008 7:16 pm

*Judy álmodozva lép ki a kastélyból és könnyedén lépked, arcán mosoly, bár szinte indokolatlan, nem nagyon történt vele semmi érdkese mostanában. Ekkor mint a villám rohan el mellette egy kutya majd máris vissza szinte elsodorja Judyt aki kissé meglepve de nevetve néz a kutyára majd a gazdájára akihez a kutyus odavitte a labdát. Mivel nem nagyon lát senkit úgy dönt odamegy a lányhoz.*
-Szia*mondja mitán odaért hozzá* Judy Lovely vagyok! Azthiszem látásból ismerjük már egymást.*Üdvözli a lányt majd leül mellé a padra.*
-Nagyon aranyos kutyád van.* mondja fejét oldalra billentve, ő is szeretett volna egy kutyét de neki nem nagyon engedtek semmilyen házikedvencet tartani
.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 3 Icon_minitimeSzomb. Május 03, 2008 7:23 pm

*Kutyája után néz aki majdnem feldöntött egy lányt,de Leila látja ,hogy a lány(akit már látásból ismert) nevet ,gondolta ,hogy nem nagyon haragszik ezmiatt a kutyéra ~Ugy látom nem nagyon zavarta ,hogy majdnem fellökte a kutya. *Látja ,hogy felé közeleg a lány. -Szia*Nyújtja Judy felé a kezét.- Leila Hamilton vagyok,árnydalnok. Köszi a dicsérést a kutyára. Igazi roszcsont. Cézár köszönj Judynak.*Cézár odasétál Judy elé és hármat vakkant neki. Utána visszasétál a gazdája lábához és a labdával kezdett játszani.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 3 Icon_minitimeSzomb. Május 03, 2008 7:34 pm

*Judy mosolyogva veszi Cézár köszöntését.*
-Te tanítottad meg neki?*kérdezi Leilától.* Nagyon okos. *Eztuán Judy hátradől a padon és kicsit mélázgat.*
-Hogyan telnek a napjaid mostanság?* kérdezi a lányt, ugyanis kíváncsi Leilára, még nem igazán ismerik egymást, és most talán szeretne többet megtudni róla.*
-Hogyan telik a tavasz? Mostanábvan már olyan jó idő van...jó nézni ahogyan kizöldül újra minden, ugye?*Mondja Judy ismét kicsit álmodozva, de azért figyel Leilára, hiszen örök kíváncsi természete van.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 3 Icon_minitimeSzomb. Május 03, 2008 7:41 pm

-Hát igen én tanítottam be Cézárt.*Mondja szerényen és egy kicsit pirosodik is. -Igen szerintem is nagyon okos ez a labrador kutyus. Hát nekem olyan átlagosak a napjaim ,nagyon sokat kell tanulni mostanság,és ezért bár megpróbálok ,de nem megy olyan sok időt kinnt tölteni a szabadságba ,pedig egy kicsit rám is férne. *Megmasszírozza a fejét.* -És neked? Milyenek a napjaid? Hát igen én örülök a tavasznak a jó idő beköszöntésének ,de mintmár említettem a tanulás miatt nem tudom élvezni . Bár nagyon örülök ,hogy nyíilnak a virágok ugyanis imádom a virágokat ,főleg a tarkákat. Gondolom te is örülsz ,hogy jó idő van msotanság,ugye? *Kérdőn néz a lányra és most Ő vár a kérdésekre választ Judytól.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 3 Icon_minitimeSzomb. Május 03, 2008 7:51 pm

*Judy kicsit elgondolkozik.*
-Hát én is megpróbálok tanulni...Muszáj lenne jó jegyeket szereznem...Mert csak akkor utazhatok Angliába a nyáron, a szüleim ilyen komoly feltételeket szabnak, szóval nekem is sokat kell tanulni, de ezen kívül megpróbálok sokat kintlenni. Ja a virágokat én is szeretem, olyan szépek...és itt is annyiféle van, szoktam néha festeni. Ez egyfajta hobbi.*mondja majd kicsit magábamerül. Az órájára néz.*
-Már elég késő van, be kell mennónk igaz?*kérdezi, bár tisztában van a házirenddel.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 3 Icon_minitimeSzomb. Május 03, 2008 7:56 pm

*Leila figyelmesen figyel. -Nekem is jó jegyeket kell majd szereznem. És gondolom ,ha festesz hobbi szinten akkor szépen is festesz. *Rámosolyog Judyra. Ránéz órájára. -Igen bekellenne mennünk ,de én már megyek lefekszem ,mert hulla fáradt vagyok. *Magához hívja kutyáját és elköszön a lánytól. -Szia Judy! Remélem holnap vagy msákor még találkozunk! Örülök ,hogy megismerhettelek!*Nagy mosollyal indul el és integetéssel köszön el. A lány elsiet a kutyája pedig mögötte futkározik aki pár vakkantással köszönt el Judytól.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 3 Icon_minitimeSzomb. Május 03, 2008 8:00 pm

*Judy elköszön a lánytól és vár sokat, gyorsan a kastékly felé veszi útját, bár még nem tudja, hogy rgtön, aludni menjen, még nem nagyon fáradt.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 3 Icon_minitimeVas. Május 04, 2008 9:26 am

*Lassú léptekkel,hátrafont kezekkel érkezik az udvarra.Nagyokat szippant a friss levegőből,néha megáll,körbenéz,majd továbbindul.Az enyhe szél gyengéden fújogatja haját,s napfény melegíti az arcát.Bal kezét a szemei fölé teszi,hogy lásson a szemeibe tűző Naptól.Egy közelében lévő padon foglal helyet,lábait keresztberakja,majd pergament és pennát vesz elő,hogy írjon a bátyjának levelet.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 3 Icon_minitimeVas. Május 04, 2008 9:35 am

*Egy fekete talláros dalnokprefektus lépted a déli órákban az udvaron. Nagyon unja magát. Társaságra vágyik. Haja mint mindig most is ki van engedve, amit a lágy tavaszi szél enyhén fúj. Tallárja alatt egy farmerszoknyát és egy fekete felsőt visel, ami már muglitóruhának is nevezhető. Igazából csak a tallár és a különböző kitűzők mutatják csak azt, hogy egy boszorkánynövendék. Illetve pálcája, de az nem igen látható, hiszen mindig a tallárja zsebében hordja. Amint igy sétálgat megpillant egy padon ülő lányt. Hát igen, ez a látvány már megszokott. Odasétál a lányhoz, és meglepődve látja, hogy a lány nem más mint Corina, a rég nem látott ismerős.*-Szia Corina! Mi járatban errefelé? Nagyon régen láttalak itt az udvaron. Mi újság?*faggatja a lányt, majd ha az megengedi akkor leül mellé. *
Vendég
Vendég

Udvar - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 3 Icon_minitimeVas. Május 04, 2008 9:39 am

*Mire Kata kiért,pont befejezte a levelet.Arcán kedves mosoly terül szét a lány láttán.Elpakolja a levelet,majd a pennát is becsúsztatja talárja zsebébe.* Szia Kata,igen valóban régen nem voltam erre.Mostanában igen elfoglalt személyiség vagyok. *Mosolyog a lányra,majd kicsit arrébb húzodik,hogy Kata helyet tudjon foglalni.* Jól vagyok,köszönöm. *Válaszol a kérdésre,s Kata felé fordul.* És veled?Te hogy vagy? *Kérdi mosolyogva,hangulatát igazán feldobja a közelnyári nap.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 3 Icon_minitimeVas. Május 04, 2008 9:47 am

*Kata visszamosolyog Corinára. örül, hogy újra látja a lányt. *-Köszönöm kérdésedet elég jól vagyok mostanság. csak kicsit izgulok a vizsgák miatt. Kevesebb mint egy hónap álla rendelkezésünkre, hogy felkészüljünk. Bár én már felkészitettem arra magam, hogy megbukok. *itt egy pici mosoly jelenik meg az arcán, ami egyből el is halványul.*-De amúgy semmi különös. Élem az unalmas napjaimat, sétálgatok, tanulok. Meg ilyenek. És te mit csináltál mostanság?*tesz fel ismét egy kérdést a lány felé.*
Mira Todorka

Mira Todorka

Főkarakter : főkarakter
Hozzászólások száma : 620
Kaszt : Udvar - Page 3 Mutatvanyos
Üzenőláda : Udvar - Page 3 Tek4e2d80596e2b17824206

Udvar - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 3 Icon_minitimeVas. Május 04, 2008 9:52 am

*Mira megy ki az udvarra elgondolkozva! Látja Katát és Corinát majd köszön nekik:*
-Sziasztok!-
*Leül ott egy padra, közbe nézelődik.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 3 Icon_minitimeVas. Május 04, 2008 9:54 am

*Érdeklődve figyeli Kata válaszát,s igazat ad neki a vizsgákat illetően.Bólint,hogy megértette a választ,majd válaszol is rá,bár maga se tudja mivel töltötte a napjait mostanában.* Próbáltam tanulni. *Mondja végül,majd nagyokat pislogva néz Katára.* Ugyanmár,te nem fogsz megbukni,inkább már én. *Csóválja meg fejét enyhe mosollyal a szája szélén.* Aki prefektus,az könnyen megoldja. *Persze ezt csak kedvességnek szánja,s továbbra is kedvesen mosolyog Katára.* Szia Mira! *Köszönti az érkező lányt.* Éppen a vészesen közeledő vizsgákról társalogtunk. *Fordul a lány felé,majd még egy kicsit arrébb csúszik helyet adva a lánynak.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 3 Icon_minitimeVas. Május 04, 2008 9:59 am

-Szia Mira! Gyere csatlakozz te is hozzánk! *mondja mosolyogva a lánynak, majd Corinához fordul.*-Én is ugyanolyan diák vagyok, mint ti. Ugyanúgy vizsgázom mint ti, és ugyanúgy tanulok is. Szóval attól, hogy prefektus vagyok attól még megbukhatok.*mondja mosolyogva alánynak.*-És ha igy folytatom meg is bukok. Nem igazán tudom a gyakorlati helyzeteket megoldani. Az elméletet még bemagolom, de a gyakorlat már nem megy. *mondja és egy kicsit elszégyeli magát. Ismét Mirához fordul.*-Szerinted könnyű vizsgák lesznek? *tudakolja meg a lánytól.*
Mira Todorka

Mira Todorka

Udvar - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 3 Icon_minitimeVas. Május 04, 2008 10:03 am

-Hát igen...Nagyon közelednek a vizsgák! Hát, hogy könnyűek lesznek-e arra én nem tudom a választ *mondja mosolyogva.* - De én úgy vagyok vele, hogy a gyakorlati rész az nekem jobban meg. Corina neked melyik rész megy jobban? *kérdezi, majd várja a választ.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 3 Icon_minitimeVas. Május 04, 2008 10:07 am

*Ő úgy véli mindennek van előnye is,meg hátránya is.Ujjait állához érinti,így próbál gondolkodni,majd némi másodpercnyi töprengés után megszólal.*
Éppen úgy,mint Katának.Könnyen tanulok,de a gyakorlatiaktól én is félek. *Kicsit elpirul,de ez így igaz.Nagyon meg kell erőltetnie az egyát,hogy valamilyen logikai feladatra rájöjjön.* Majd járunk akkor mégegyszer elsőt.Tapasztaltabbak leszünk. *Közli mosolyogva a két lánnyal,s tenyereit a combjaira teszi.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 3 Icon_minitimeVas. Május 04, 2008 10:11 am

-Hát ha nincs más akkor ismét elsősök leszünk. Bár még mindig jobb az, hogy nem tudsz semmit és megbuktatnak, majd nem tudsz semmit és átengednek. A másodikos tananyag valószinűleg az első évesre épül, és ha az elsőt nem tudtad megtanulni akkor másodikban véged van. Bár én ezt nem tudhatom, hiszen csak diák vagyok. Ez csak feltételezése. Bármi lehet.*mndja a lányoknak, majd várja, hogy mit fognak erre a kifejtésére reagálni. *
Mira Todorka

Mira Todorka

Udvar - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 3 Icon_minitimeVas. Május 04, 2008 10:19 am

*Egy kicsit gondolkozik, hogy mit mondjon, majd megszólal*
-Hát az elméletet én is tudom tanulni, csak nekem egy kicsit tovább tart, mint nektek. És azért mondtam, hogy a gyakorlati jobban megy. De a május 1-jei óra az jó volt szerintem. Igaz, hogy nem tanultunk semmit, de szerintem ez arra is utalt, hogy hogy tudjuk magunk megoldani a problémákat.-
Vendég
Vendég

Udvar - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 3 Icon_minitimeVas. Május 04, 2008 10:23 am

*Végsősoron mindenkinek igaza van,s hiába a sok elméleti oktatás,ha gyakorlatba semmire sem megy,akkor felesleges minden.* Hát a remény hal meg utoljára. *Vonja meg vállát,s így is gondolja.Azt,hogy hogyan sikerültek a vizsgák,csak akkor tudják meg,ha túl vannak rajta.* Összeszedjük magunkat,megnyomjuk a tanulást,s talán éppenhogy átmegyünk. *Fejti ki ő is véleményét,néha megvakarja fejét.* Szerintem jól fog sikerülni. *Mondja ki végül őszintén amit gondol.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 3 Icon_minitimeVas. Május 04, 2008 10:28 am

-Juj Mira csak arra az órára ne emlékeztes. Szegény Clairet még most sem tudják, hogy hol van. Végig biztam ebben a szörnyetegben. Azt sem tudom ki vagy mi ez. *mondja, majd elhallgat. Inkább nem mond semmit. Vagyis nem teljesen, mert Corinának egy halk " remélemet" súg. Majd feláll a padról.*-Most ha megbocsátotok akkor távozom. Remélem, hogy minnél hamarabb beszélünk majd . További szép napot és jó beszélgetést! Sziasztok!*búcsőzik el, majd elindul a kúriába, vagyis a hálójába, valószinűleg taulni. Vagy olvasni, de az is lehet, hogy lepihen egy kicsit. Ez a kedvén múlik.*
Mira Todorka

Mira Todorka

Udvar - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 3 Icon_minitimeVas. Május 04, 2008 10:39 am

-Szia Kata! *köszön el tőle, majd egy kis idő múlva Corinához szól.*
-Mit csináljunk? Miről beszélgessünk? *kérdezi mosolyogva. Míg vár addig nézi Katát ahogy távolodik, majd tovább gondolkozik.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 3 Icon_minitimeVas. Május 04, 2008 10:44 am

Szia Kata,én is remélem. *Köszön el a lánytól,s nem csodálkozik,hogy ilyen hamar elment,ugyanis mindig siet valahová.* Biztosan prefektusi teendők. *Vonja meg a vállát Mirára nézve,majd másodpercnyi gondolkodás után kérdez a lánytól.* Neked vannak testvéreid? *Ez csak annan jutott eszébe,hogy belenyúlt a zsebébe,s megtalálta az öccsének írt levelét.* Nekem van egy öcsém,három évvel fiatalabb. *Mosolyodik el,s akármennyire is idegesítő tud lenni,azért szereti testvérét.*
Mira Todorka

Mira Todorka

Udvar - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 3 Icon_minitimeVas. Május 04, 2008 10:53 am

-Nekem nincs testvérem. *mondja majd ő is kérdez valamit*
-És hogy hívják az öcsédet? Ő is ide fog járni? ~biztos~ gondolja magában.
-Biztos hasonlít rád! *mondja mosolyogva. -Neked van már kedvenc tantárgyad? Én úgy az összes tantárgyat szeretem, nincs kedvenc.-
Vendég
Vendég

Udvar - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 3 Icon_minitimeVas. Május 04, 2008 11:06 am

*Elneveti magát.* Nem,nem hasonlít rám. *Abbahagyja a nevetést,majd nyugodtan folytatja.* Matt-nek hívják,három évvel fiatalabb nálam.CSak annyiban hasonlítunk,hogy egyforma a szemünk színe.De ez engem nem is zavar. *Ismét megvonja vállát,majd lábait felhúzza a pasra,s karjaival átöleli.* A bájitalkotyvasztáshoz értek a leginkább,anyumnak köszönhetem. *Oldalrabiccenti a fejét,s mosolyog.* A gyakorlati részeket nem kedvelem,bár nem ártana a vizsgákra tekintettel egy kis gyakorlás.
Mira Todorka

Mira Todorka

Udvar - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 3 Icon_minitimeVas. Május 04, 2008 11:20 am

~Menni kéne már!~ gondolja magában.
-Na én is megyek be az épületbe, mert itt egy kicsit hideg van és kezd egy kicsit fújni a szél is.
-Szia Corina! *köszön el a lánytól és elindul lassan befele, hátranéz, hogy mit csinál Corina.*
~Biztos ő is fog jönni nemsokára!~

//Usernek mennie kell!//
Ajánlott tartalom

Udvar - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 3 Icon_minitime

Udvar
Vissza az elejére 
3 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Udvar
» Udvar
» Udvar
» Udvar
» Udvar

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola :: Arhivum :: Arhivum-
Ugrás: