Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkKezdőlapHírekLegutóbbi képekTanításGalériaNezabar VallomásokÚjságInteraktív sugóRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Leírás
Staff
Legutóbbi témák
» Vendégeknek!
Udvar - Page 4 Icon_minitimeVas. Feb. 02, 2014 7:50 pm by Kaen el Jericho

» Föld alatti titkos forrás
Udvar - Page 4 Icon_minitimeKedd Nov. 26, 2013 7:51 pm by Steven Blackfield

» Puma háló
Udvar - Page 4 Icon_minitimeSzomb. Nov. 23, 2013 8:16 pm by Steven Blackfield

» Fellegszirt
Udvar - Page 4 Icon_minitimePént. Nov. 22, 2013 8:41 pm by Hiroshi Haku

» Elisabeth Ellen Torchwood kúriája
Udvar - Page 4 Icon_minitimeVas. Nov. 17, 2013 9:11 pm by Steven Blackfield

» Agatha-Land
Udvar - Page 4 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 8:13 pm by Lincoln Lawrence

» Társalgó - Központi terem
Udvar - Page 4 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 10:35 am by Sophie Lee

» Steven Blackfield háza
Udvar - Page 4 Icon_minitimeVas. Nov. 03, 2013 5:43 pm by Sophie Lee

» Fogadó
Udvar - Page 4 Icon_minitimeSzomb. Nov. 02, 2013 6:03 pm by Sophie Lee

Top posters
Cirelin de Sovalon
Udvar - Page 4 I_vote_lcapUdvar - Page 4 I_voting_barUdvar - Page 4 I_vote_rcap 
Kaen el Jericho
Aurora Valanthe Mediaris
Kalandmester
Jack Darkfield
Rosetta Waylan
Emily Kyra Beawer
Arabella Jagusia
Amaril Gwyneth
Rupert Rankle
Ki van itt?
Jelenleg 26 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 26 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
Statistics
Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Sweet Krytal

Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects

Udvar

Go down 
+47
Ifj. Gilnor Llofalt
Olga Snezhana
Frank Reaper
Leonard de Wandom
Lara Wilhelmine
Rosa Grozda
Rupert Rankle
Leonard Wyatt
Lilien Montan
Kiaran Courber
Perenelle el Sanders
Ivana Irina
Gary Shazzox
Sarah Christina Keller
Gerlice Éva
Horváth Viktória Ágnes
Elisaveta Grozda Moraru-A
Ivana Rosa Nadezhda
Justine Belmond-allidon
Kalandmester
Nagy R. Anita
Sofija Darina M. Snjezana
Anaze White
Igor Volonyev
Danny Blue
Pálffy Patrik
Estera Linnet
Wanda Dorcas Gloria
Tara Nicole Grennie
Isabella Clerence
Adam Thomson
Aleida Shintlech
Lisette Anhel
Rosetta Waylan
Quarion Galanodel
Jérémy Raphael
Nikorina Grozda
Holly Kyra
Victoria Dewey
Jack Darkfield
Arabella Jagusia
Elisia Hatway
Amaril Gwyneth
Mira Todorka
Nicol Bennet
Sheila Leays
Jane Scott
51 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Vendég
Vendég

Udvar - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 4 Icon_minitimePént. Május 02, 2008 9:34 am

First topic message reminder :

-Velem sincs semmi különös. Unatkoztam, tanultam, meg sétáltam. És igen nagyon jó ez az évszak, főleg most. Olyan gyönyörű a természet. És az a jó, hogy a legszebb hónap van most. Május. Nagyon szép évszak és sok rejtelmet rejt.*mondja bár nem is tudja, hogy ezt miért jegyezte meg.*-Mit terveztek a mai napra? tényleg ti hazamentek a nyáron? Én nem hiszem. Sokkal jobb itt mint otthon.*jelenti ki majd csendben figyeli a két beszélgető lányt, hátha ő is be tud kapcsolódni.*
Vissza az elejére Go down

SzerzőÜzenet
Amaril Gwyneth
Diák
Amaril Gwyneth

Főkarakter : amalia-tacita@hotmail.com
Hozzászólások száma : 4851
Kaszt : Udvar - Page 4 Elemista
Üzenőláda : Ha játszani akartok vegyetek fel msn-re. Vagy dobjatok meg egy privivel. Ha lehet ne fejbe Razz

Udvar - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 4 Icon_minitimeVas. Május 04, 2008 11:32 am

*Amalia és diamonja érkezik az udvarra. Észre veszik a lányt akit eddig nem ismertek. Oda mennek hozzá.*
-Szia Amalia Tacita vagyok Elemista. Ő pedig a diamonom Villya.
*Azzal a kezét nyújtja a lánynak.*
~Szép napunk van.~
*Gondolja. Hajában egy rózsaszín hajpánt van ami nagyon illik hajához. Bár még nem talált semmilyen gyógyfőzetet. Egy kicsit jobban néz ki.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 4 Icon_minitimeVas. Május 04, 2008 11:38 am

*Int Mirának elköszönésképpen,majd ő úgy dönt,marad még.* ~Biztosan tanulni mennek~ *Gondolja magában,s arcára egy nagy mosoly ül ki.Ám alig hogy a két lány elment,egy ismeretlen érkezik az udvarra.Mosolyogva fogadja el a kéznyújtást.* Szia,én Corina vagyok,Árnydalnok. *Mutatkozik be a lánynnak,majd kezével maga mellé bökik,hogy foglaljon helyet.*
Amaril Gwyneth
Diák
Amaril Gwyneth

Üzenőláda : Ha játszani akartok vegyetek fel msn-re. Vagy dobjatok meg egy privivel. Ha lehet ne fejbe Razz

Udvar - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 4 Icon_minitimeVas. Május 04, 2008 11:43 am

*A lány leült a Árnydalnok mellé. Diamonja ölébe ült.*
-Milyen Árnydalnoknak lenni??
*Mivel nagyon keveset tudott a többi szakról ezért érdeklődve figyelte a lányt.*

~Árnydalnok.~
*Jegyezte meg diamonja.*
~Mi a bajod??~

~Nekem semmi.~
~Úgy is legyen.~
Vendég
Vendég

Udvar - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 4 Icon_minitimeVas. Május 04, 2008 11:50 am

*Fejében gondolatok sokasága cikázik,hogy mit is mondjon.* Hát,nem is tudom,olyan.. *Így szavakban nem tudja kifejteni véleményét,bár ő is kíváncsi a többi szakra.* ..nem rossz. *Mondja végül,bár nem érti,mire alapozta a döntését.* És elemista? *Kérdi Amaliától,még nem igazán beszéld diákokkal,akik másik szakba valók.*
Amaril Gwyneth
Diák
Amaril Gwyneth

Udvar - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 4 Icon_minitimeVas. Május 04, 2008 11:56 am

-Nagyon jó!! Van kedvenc tantárgyad??
*A lány elmosolyodik.*
~Biztos, hogy az amit a szakvezetője tanít. Általában mindenkinek az. Még nekem is.
Vendég
Vendég

Udvar - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 4 Icon_minitimeVas. Május 04, 2008 12:01 pm

*Elmosolyodik,ma már másodszor kérdik ezt tőle.* Hát ami az anyukám foglalkozása,így otthon is tudok gyakorolni,a bájitaltan,hát neked? *Kérdi mosolyogva.* Hát neked? *Kérdez ő is,majd lerakja lábait a földre,amik igencsak elmacskásodtak.Nagy sóhajt vesz,hogy még a leveleit is el kell küldeni a címzetteknek,de nincs kedve gyalogolni.Idejét a szabadban szeretné még egy jó ideig tölteni.* Te hová valósi vagy? *Ez a kérdés még ma nem hangzott el,s erre tényleg kíváncsi.*
Amaril Gwyneth
Diák
Amaril Gwyneth

Udvar - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 4 Icon_minitimeVas. Május 04, 2008 12:05 pm

-Bájitaltan. Az igazat megvalva nem a kedvencem. Elemista órákat szeretem és a Bűbájtant. Egy kis faluból jöttem Zundiról. Te honan jöttél??
~Anyukája bájitalokkal foglalozik. Akkor talán tudna segíteni. De majd még meggondolom.~
*A lány elmosolyodik. Hisz megvan, hogy kitől kérjen segítséget. De azért még átnéz pár dolgot. Ha már nincs mit tenne majd szól Corinának és akkor talán minden megoldódik.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 4 Icon_minitimeVas. Május 04, 2008 12:12 pm

*Elgondolkodik azon,amit a lány mondott.* Hát tudod azért,mert gyakorlatban nem éppen én vagyok a legjobb,így maradok azoknál,amiknél csak tanulni kell. *Húzza félre a száját.* Én Londonban születtem,de már magyarországi vagyok. *Mosolyog a lányra.* Min elmélkedel annyira? *Kérdi tőle,miután a lány gondolkodási arcot vág.Kezeit a háta mögé teszi,majd könyökeivel megtámasztja magát.Tekintetét az égre emeli,lábait kinyújtja,már majdhogynem elterül a padon.* Az idő nagyon szép. *Meg hát,amúgy is szeret a természetben tartózkodni.Az egyetlen dolog,amitől fel,az a bezártság,s ezért igyekszik is ezt nagy ívben elkerülni.*
Amaril Gwyneth
Diák
Amaril Gwyneth

Udvar - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 4 Icon_minitimeVas. Május 04, 2008 12:15 pm

-Semmi nem érdekes. ~Indulnunk kéne.~
*Mondja diamonja Villyi.*
~Igen igazad van.~
-Mi most megyünk.
*Mondja a lánynak azzal feláll.*
-Örülök, hoyg találkoztunk. Majd még találkozunk. Szia!
*Azzal elindult Villyivel. *
Vendég
Vendég

Udvar - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 4 Icon_minitimeVas. Május 04, 2008 12:22 pm

*Avril érkezik ide teljes harci díszben. Vörös hajában egy kék hajpánt díszeleg, gigantikus masnival. A körmei nincsenek letörve, bár ez nem izgatja igazándiból. Éppen táncikál és a Cheetah Sisters-t énekelgeti elég hangosan. Éppen Chanel hátradőlését szimulálná mikor meglátja Corinát.* ~C'mon dance...~ Hali,Corina. Miújság? ~'Cause we are sisters, we stand together!~ *majd a táskájából egy pár fejecske előugrik: egy macskafej, két kutyafej és a kecskéje mellette baktat. Leül egy padra és onnan várja Cory válaszát.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 4 Icon_minitimeVas. Május 04, 2008 12:30 pm

*Már kezd kicsit ideges lenni,amikor már a haradik diák hagyja faképnél,de azért még egy vigyort erőltet az arcára,búcsúzásképp.* Ez nem igaz. *Motyogja kellenlenül maga elé,majd sandán megcsóválja fejét.Éppen eldőlni készülne,mikor valaki arrébról egy kis táncot lejt és énekel.Hát ki lehet az? * Szia Avril.. *Köszönti az igencsak vidám hangulatban lévő lányt,s állatait.* Ez az összes állatod? *Kérdi mosolyogva,neki csak egy macskája van,aki megint elcsavargott.* Akkor nem unatkozhatsz melllettük. *VIgyorodik el,s arról már rég lemondott,hogy kérjen szülinapjára egy kutyát.* ~Csak kerülj elő~ *Gondolja magában,majd inkább visszaül egyenesbe,mivel a napsugarak már kiégették szemeit.Kezd melege lenni,de akkor sem fog felállni,s felmenni a szobájába,inkább leveti találját.Maga mellé teszi a köpenyt,s feltűri nadrágja alját.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 4 Icon_minitimeVas. Május 04, 2008 12:43 pm

*Dalnokként nem tud megálljt parancsolni muzikálisságának...* You can breath with the music... ~Állj! Ne énekelgessünk... inkább menjünk be mivel az agyam is szétsül idekint...* Bocsi... menjünk be! *majd felszedi az állatkáit.* Hát nem igazán... alig tudok békésen leülni és tanulni a vizsgákra ezek miatt a kis démonok miatt.. hehe! *majd a füle mögé simítja a haját.* Huh... de meleg van! *majd elindul az étkezőbe, remélve hogy akad elég jegestea számára.*
Elisia Hatway
Diák

Hozzászólások száma : 19

Udvar - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 4 Icon_minitimeVas. Május 04, 2008 6:19 pm

*Elisia biztos léptekkel közeledik az udvarhoz. Hosszú lábain úgy érzi mintha repülne. És igen, körübelül így is néz ki, ahogy lelkesen rugózva szinte rohan a kapuhoz. Persze ebben nehéz bőröndjei erősen gátolták. Daimonja, Leona (aki egy gyönyörű nőstényoroszlán volt) peig mellette futott. Mindketten boldogok voltak. Szörnyen izgatott, most fog először belépni Nezabarba. Most még saját ruhái vannak rajta, egy zöld top, és rövid farmerszoknya. Nem volt ideje átöltözni, de ez egy cseppet se vesz el jókedvéből. A kapunál izgatottan teszi rá kezét a kiálló kődarabra, és tolja be. A tárcsás szerkezet pedig csak forog és forog. Annyiszor átélte ezt a pillanatot: de mindig máshol állt meg a tárcsa. Mindent átgondolt és tudta, bármilyen szakra is osztják mindenképpen örülni fog neki. Közel állt hozzá a tánc, a zene, de a tűz, és a harc is. A sötét ruhákat is kedvelte, de úgy gondolta, ez még nem ad túl sok esélyt. Hát inkább kivárta, míg a tárcsa megáll.
És megállt. Szépen lassan, de megállt! És.....elemi mágus! Igen, a tűz győzőtt. Elisia annyira boldog volt, hogy majdnem táncra is perdült, de inkább visszafogta magát. Megelégedett egy széles mosollyal. Benyomta a kaput, és Leonával az oldalán belépett az udvarra. Elég kihalt volt, de Elisia betáncolt az udvar közepére és mosolyogva körbenézett*
Halló! Valaki! Megérkeztem! Igen, megérkeztem! Yuppie!!!!
*És megint csak körbeugrált. Egy távoli szemlélőnek egy őrült juthatott róla eszébe. És mégis repkedő szőke hajával és csillogó zöld szemeivel ugrálva is aranyos volt. Megállt hát, és várt míg valaki jön.*
Arabella Jagusia

Arabella Jagusia

Főkarakter : zsokica15@hotmail.com
Hozzászólások száma : 5022
Üzenőláda : arabellajagusia

Udvar - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 4 Icon_minitimeVas. Május 04, 2008 6:24 pm

*Bella sétál ki a kúria kapuján, ma megint egész nap szobájában gubbasztott és a könyveket bújta. De hát mit lehet tenni, ha egyszer közelednek a vizsgák?* ~Nézd ott egy új diák~ *hallja daimónja szavait a lány, mire körbetekint az udvaron. Meg is pillantja az új diákot, aki csomagjaival együtt álldogál. Lassan lépdel oda hozzá, közben már látja a kitűzőt is.* - Szia, Arabella Jagusia vagyok, elemista prefektus. Segíthetek valamiben? *kérdezi, majd a csomagokra pillant* - Látom még nincs szobád, ha gondolod szívesen adok egyet *mosolyog rá a lányra, majd várja annak válaszát, közben daimónja is az új diákot fürkészi* - Üdvözletem Leonidas vagyok, önben kit tisztelhetek? *kérdezi a hópárduc miközben kicsit meg is hajol. Ritkán beszélget más daimónokkal*
Elisia Hatway
Diák

Hozzászólások száma : 19

Udvar - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 4 Icon_minitimeVas. Május 04, 2008 6:38 pm

*Elisia nagyon megörül, mikor meglátja a felé közeledő lányt. Szavainak pedig mégjobban. Szeretne már lepihenni, ugyanis a hosszú ugrándozásban igen kifáradt.*
- Szia, Elisia vagyok. *Rámosolyog a lányra*
- Igen egy szoba nagyon jól jönne köszi! *mondta és máris felvette csomagjait. Már csa az volt előtte, ahogy ledől az ágyba és alszik egy jót.*
*Leona, a nőstényoroszlán daimon álmosan néz az őt megszólító hópárducra. Még életében nem látott hópárducot, és kicsit megijedt, de örült, hogy aki megszólította, egy macskafajta. Ez öntött belé egy kis bátorságot, majd nyájas nyújtózkodás után végre megszólalt.
- Szia! Én Leona vagyok. És ő itt a gazdim Elisia. Mondcsak, milyen itt lenni? Még soha nem volt állandó otthonom. *Csillogó szemekkel bámul a hópárducra.*
Arabella Jagusia

Arabella Jagusia

Főkarakter : zsokica15@hotmail.com
Hozzászólások száma : 5022
Üzenőláda : arabellajagusia

Udvar - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 4 Icon_minitimeVas. Május 04, 2008 6:41 pm

*Bella figyelmesen hallgatja a lány minden szavát, majd mikor befejezte, Bella is megszólal* - Biztos elfáradtál, gyere keresünk neked egy szobát a harmadik emeleten. Lássuk csak *előveszi kis noteszét és megnézi melyik lányhálóban lenne még üres hely* - A Barna Rétihéja lesz ezentúl az otthonod. Remélem jól fogod érezni magad. Tessék itt a kulcs, ha gondolod akkor felkisérlek *miközben vár, próbál szóba elegyedni a ánnyal* - És mond csak honnan érkeztél? *kérdezi meg, miközben rámosolyog az új diákra.* - Hát én szeretek itt lenni, a legtöbb diák normális *mondja Leonidas*
Jane Scott
Diák
Jane Scott

Főkarakter : renikee2@citromail.hu
Hozzászólások száma : 4037
Kaszt : Udvar - Page 4 Jos
Üzenőláda :
..egy hazug világban egy meg nem értett zseni vagyok, akinek a nevét majd vastag betűvel emelik ki a történelem könyvekben...

Titulus: Dilibogyóó Lyrával^^

Udvar - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 4 Icon_minitimeHétf. Május 05, 2008 8:28 am

*Jane lassú léptekkel közelít az udvar felé. Nem nagyon bízik abban, hogy összefut valakivel, hiszen nagyon korán van még. Vállán a táskája, amibe legalább egy könyvet mindig eltesz. Szerncsére sütött a nap, így Jane leült az egyik fa alá, és elkezdett olvasni.*
Jack Darkfield

Jack Darkfield

Főkarakter : Főkarakter
Hozzászólások száma : 9241
Kaszt : Udvar - Page 4 Alkimista_nekromanta
Üzenőláda : Az illatod olyan számomra mint a drog. A véred mint a saját ínyem szerint kevert heroin.

Udvar - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 4 Icon_minitimeHétf. Május 05, 2008 8:32 am

*Egy fakó árny, bár mintha egész jó színben lenne. Egyszerű, fehér ing nyakkendő nélkül, fekete nadrág, fekete cipő. Egészn lengén, mondhatni lazán öltözködött a mai napra. Mellette ocelotja lépked. Kicsi, de céltudatos állat, ennek függvényében szedi tappancsait gazdája mellett. jack zsebrevágott kezekkel érkezik, kissé elgondolkozva.* -Áh, szi jane. Hogy vagy manapság? Rég találkoztunk. *kérdezi, miután köszönöt, és az a plusz hozzáfűző mondat is szükségeltetett, hát persze. Ettől Jack, Jack, no meg attól, hogy szemei most is hidegen, tompán fénylenek.*
Jane Scott
Diák
Jane Scott

Üzenőláda :
..egy hazug világban egy meg nem értett zseni vagyok, akinek a nevét majd vastag betűvel emelik ki a történelem könyvekben...

Udvar - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 4 Icon_minitimeHétf. Május 05, 2008 8:36 am

*Jane becsukja könyv fedelét, amikor egy ismrős hangot hall.*
-Áh, szia Jack. Mi újság veled? *kérdezi.*
-Tényleg régen találkoztunk. Én megvagyok, néha-néha tanulgatok, ismerkedem... élem a napjaimat.
*Mondja kedvesen, s várja a fiú válaszát.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 4 Icon_minitimeHétf. Május 05, 2008 8:40 am

*Alex, pontosabban egy felismerhetetlen alak lép ki a kúriából az udvar területére. Arca a csuklyája homályába burkolózik, mely alól csak egy pár, jéghideg kék szempár villog kifelé. Mikor meglátja a két ácsorgó alakto, ajkai finom mosolyra húzódnak, s hozzájuk lép. Finoman meghajol az egyik, majd a másik alak irányába, és kellemes, csengő hangon szólal meg.*
- Üdw nektek*egy pillanatra kivillan finom arca is, bár ebből nem sokat lehet kivenni.*
Jack Darkfield

Jack Darkfield

Üzenőláda : Az illatod olyan számomra mint a drog. A véred mint a saját ínyem szerint kevert heroin.

Udvar - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 4 Icon_minitimeHétf. Május 05, 2008 8:44 am

-Velem? Semmi különös igazából. Élem mindennapi, egyszerű életemet. Igazából hasonló, mint a tiéd. Csak nekem több benne az adminisztrációs munka. *mostanában nem főprefektusi, hanem tanársegédi posztja miatt.* -Hallottad, hogy új főprefink lett? Rainát feljebb fokozták, vagy előléptették, vagy hogy mondják ezt. *kissé beleakad a mondatába, de nem zavarja. Aztán megpillant egy újabb érkezőt.* -Áh, szép napot. Jack Darkfield. Ismerősnek tűnsz, talán már találkoztunk valamikor rég? *kérdezi érdeklődve, miközben kezet nyújt a lánynak.*
Jane Scott
Diák
Jane Scott

Üzenőláda :

Udvar - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 4 Icon_minitimeHétf. Május 05, 2008 8:46 am

*Jane figyelmesen hallgatja a Jacket, majd egy új lányt pillant meg.*
-Khmm, azt hiszem mi még nem ismerjük egymást. Jane Scott vagyok, Holtak Őreis.
*Mondja mosolyogva a lánynak, majd kezet nyújt neki.*
-Mi újság veled? *kérdezi érdeklődve.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 4 Icon_minitimeHétf. Május 05, 2008 8:51 am

-Alexis vagyok*mutatkozik be az idegeneknek, bár a lány kezét nem fogadja el elsőre. Nem udvariatlanságból és nem is akar undok lenni, de náluk ez nem szokás. Végülis egy röpke pillanat múlva finoman megrázza a lány kezét. Köpenyének hosszú ujja alól előbukkan a keze, melyen egy vékony fekete kesztyű látható, de tapintása pont olyan kellemes és meleg, mint az emberi kézé. A fiú felé is kezet nyújt, bár semmiképpen sem kézfogásra, hanem kézcsókra, hisz náluk a nők nem fognak kezet soha.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 4 Icon_minitimeHétf. Május 05, 2008 8:55 am

*Sabrina sétálgat az udvar felé. Igazából nem is tudja, hogy mit keres itt csak kijött a szabadba. Majd ahogyan sétál az udvaron észrevesz három személyt. Odasétál hozzájuk amint közelebb ér már két ismerősét látja és egy számára ismeretlen lányt. Köszönti őket mosolyogva.* -Sziasztok! *Majd az ismeretlenhez fordul.*-Sabrina Baxter holtak őrei.*Mutatkozik be tömören és nevetve.Majd Janehez és Jackhez fordul és ezt kérdezi.*-Hogy vagytok?*Mikor elhangzik várja mit felelnek.*
Jack Darkfield

Jack Darkfield

Udvar - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 4 Icon_minitimeHétf. Május 05, 2008 8:58 am

*Alexis kézmozdulatát látja, és halványan elmosolyodik, és egy rövid meghajlás keretében kezet csókol a hölgynek.* -Látom igazi nemes hölggyel van dolgom. *mondja halvány, hideg mosollyal, miközben felegyenesedik. Érezte ő is, hogy a kéz, amit fogot tényleg egész meleg. Aztán újabb ember érkezik.* -Áh, Sabrina. Üdvözletem. Látom ma is remek hangulatodban találtál ránk. Részemről remekül vagyok, köszönöm a kérdésedet. *mondja válasz képpen, aztán lepillant ocelotjára, aki éppen kihúzva ül mellette, és Alexisen tartja a szemeit.* -Részemről Odron vagyok, örvendek hölgyem. *úgy tűnik a nemeséget az ocelot is meglátta, és tetszik neki, éppen ezért egy rövid fejhajtással mutatkozik be a lánynak. Jack magában somolyog a dolgokon.*
Ajánlott tartalom

Udvar - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 4 Icon_minitime

Udvar
Vissza az elejére 
4 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Udvar
» Udvar
» Udvar
» Udvar
» Udvar

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola :: Arhivum :: Arhivum-
Ugrás: