Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkKezdőlapHírekLegutóbbi képekTanításGalériaNezabar VallomásokÚjságInteraktív sugóRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Leírás
Staff
Legutóbbi témák
» Vendégeknek!
Udvar - Page 5 Icon_minitimeVas. Feb. 02, 2014 7:50 pm by Kaen el Jericho

» Föld alatti titkos forrás
Udvar - Page 5 Icon_minitimeKedd Nov. 26, 2013 7:51 pm by Steven Blackfield

» Puma háló
Udvar - Page 5 Icon_minitimeSzomb. Nov. 23, 2013 8:16 pm by Steven Blackfield

» Fellegszirt
Udvar - Page 5 Icon_minitimePént. Nov. 22, 2013 8:41 pm by Hiroshi Haku

» Elisabeth Ellen Torchwood kúriája
Udvar - Page 5 Icon_minitimeVas. Nov. 17, 2013 9:11 pm by Steven Blackfield

» Agatha-Land
Udvar - Page 5 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 8:13 pm by Lincoln Lawrence

» Társalgó - Központi terem
Udvar - Page 5 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 10:35 am by Sophie Lee

» Steven Blackfield háza
Udvar - Page 5 Icon_minitimeVas. Nov. 03, 2013 5:43 pm by Sophie Lee

» Fogadó
Udvar - Page 5 Icon_minitimeSzomb. Nov. 02, 2013 6:03 pm by Sophie Lee

Top posters
Cirelin de Sovalon
Udvar - Page 5 I_vote_lcapUdvar - Page 5 I_voting_barUdvar - Page 5 I_vote_rcap 
Kaen el Jericho
Aurora Valanthe Mediaris
Kalandmester
Jack Darkfield
Rosetta Waylan
Emily Kyra Beawer
Arabella Jagusia
Amaril Gwyneth
Rupert Rankle
Ki van itt?
Jelenleg 25 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 25 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
Statistics
Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Sweet Krytal

Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects

Udvar

Go down 
+47
Ifj. Gilnor Llofalt
Olga Snezhana
Frank Reaper
Leonard de Wandom
Lara Wilhelmine
Rosa Grozda
Rupert Rankle
Leonard Wyatt
Lilien Montan
Kiaran Courber
Perenelle el Sanders
Ivana Irina
Gary Shazzox
Sarah Christina Keller
Gerlice Éva
Horváth Viktória Ágnes
Elisaveta Grozda Moraru-A
Ivana Rosa Nadezhda
Justine Belmond-allidon
Kalandmester
Nagy R. Anita
Sofija Darina M. Snjezana
Anaze White
Igor Volonyev
Danny Blue
Pálffy Patrik
Estera Linnet
Wanda Dorcas Gloria
Tara Nicole Grennie
Isabella Clerence
Adam Thomson
Aleida Shintlech
Lisette Anhel
Rosetta Waylan
Quarion Galanodel
Jérémy Raphael
Nikorina Grozda
Holly Kyra
Victoria Dewey
Jack Darkfield
Arabella Jagusia
Elisia Hatway
Amaril Gwyneth
Mira Todorka
Nicol Bennet
Sheila Leays
Jane Scott
51 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Vendég
Vendég

Udvar - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 5 Icon_minitimePént. Május 02, 2008 9:34 am

First topic message reminder :

-Velem sincs semmi különös. Unatkoztam, tanultam, meg sétáltam. És igen nagyon jó ez az évszak, főleg most. Olyan gyönyörű a természet. És az a jó, hogy a legszebb hónap van most. Május. Nagyon szép évszak és sok rejtelmet rejt.*mondja bár nem is tudja, hogy ezt miért jegyezte meg.*-Mit terveztek a mai napra? tényleg ti hazamentek a nyáron? Én nem hiszem. Sokkal jobb itt mint otthon.*jelenti ki majd csendben figyeli a két beszélgető lányt, hátha ő is be tud kapcsolódni.*
Vissza az elejére Go down

SzerzőÜzenet
Jane Scott
Diák
Jane Scott

Főkarakter : renikee2@citromail.hu
Hozzászólások száma : 4037
Kaszt : Udvar - Page 5 Jos
Üzenőláda :
..egy hazug világban egy meg nem értett zseni vagyok, akinek a nevét majd vastag betűvel emelik ki a történelem könyvekben...

Titulus: Dilibogyóó Lyrával^^

Udvar - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 5 Icon_minitimeHétf. Május 05, 2008 9:02 am

*Jane is elmosolyodik Alexisen, majd egy újabb ismerős lányt pillant meg, ráadásul barátnőjét, Sabrinát.*
-Szia Sabri, hogy vagy? *kérdezi a lánytól, miközben megigazitja a felsőjét.*
-Én is remekül vagyok, köszönöm. Kicsit fáradt vagyok, mert nemrég ébredtem, de nem vészes.
*Mondja egy halvány mosoly kísértében, majd Lolát pillantja meg a felhők között.*
~Na látom Lola is felébredt már.~ *Gondolja, s elenged egy halvány mosolyt is.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 5 Icon_minitimeHétf. Május 05, 2008 9:09 am

*Az újabb jövevény felé pillant, és természetesen neki is bemutatkozik.*
- Alexis vagyok* egy pillanatra elmélázik azon, hogy új diákként mennyi ismeretlen embernek mutatkozott be így, s valamivel finomabb pillantás vet az ocelotra. Nagyon tiszteli az állatokat, hisz köztük nőtt fel.*
- Én is örvendek, kedves Odron.* kezei ismét előbukkannak a köpenye ujja alól és egy kecses mozdulattal láthatóvá teszi az arcát: Annak finom és láthatóan nemes vonalai sok embert megigéztek már, bár Alexnek sohasem volt céljában ilyesféle rajongókat szerezni. Arcán a legfeltűnőbb jelenség mégis a zafírkék szempár, mely mintha világítana.Szőke haja kibontva a vállára omlik.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 5 Icon_minitimeHétf. Május 05, 2008 9:15 am

*Előbb Jack felé fordul, majd ezt mondja neki.*-Most igen elég jó a hangulatom, de ha valaki elveszi annak a valakinek annyi.*Kis hatásszünet és nevetés következik, majd így szólal.*-Nyugi csak vicceletem.*Mondja de már kezd szakadni a röhögébe, majd abba hagyja.*-Na ennek örülök, hogy jól vagy.* Mondja és odafordul Janehez majd ezt mondja.*-Köszike megvagyok.*Tudatja Janennel, majd Alexis felé fordul.*-Ezer bocsi, téged elfelejtettelek megkérdezni.Hogy vagy?*Kérdezi majd ezt még hozzáteszi.*-Tényleg ne haragudj mostanában elég szórakozott vagyok.*Mondja mosolyogva majd várja mit mondanak a többiek.*
Jack Darkfield

Jack Darkfield

Főkarakter : Főkarakter
Hozzászólások száma : 9241
Kaszt : Udvar - Page 5 Alkimista_nekromanta
Üzenőláda : Az illatod olyan számomra mint a drog. A véred mint a saját ínyem szerint kevert heroin.

Udvar - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 5 Icon_minitimeHétf. Május 05, 2008 9:20 am

*Az ocelot lelkesen figyeli, ahogyan Alexis megteszi azt a kecses mozdulatot, majd láthatóvá teszi arcát. Szintúgy egész fakónak tetszik, mint saját gazdájáé, csak a lány szemei valahogy ragyogóbbak. Bár ezt az állat nem is csodálja. Azért csak biccent elismerően a lánynak, aztán tovább figyeli a társaságot. Jack Sabrinára pillant.* -Ajjajj. Még a végén megijedek. *mondja fenyegető pillantással, aztán csak elmosolyodik, és megcsóválja a fejét.* -Jólvan, ha ennyire szórakozott vagy, ám legyen. Részemről nem szándékozom elvenni a jó kedvedet. *mondja egy halvány mosollyal, majd Alexis felé pillant.* -És mondd csak, hogyhogy ilyen sokáig nem találkoztunk? Mert régebbről én emlékszem rád. *talán pont az a zafírkék szempár tette ismerőssé a lányt, lehet, hogy onnan rémlik neki, bár maga sem tudja.*
Jane Scott
Diák
Jane Scott

Üzenőláda :
..egy hazug világban egy meg nem értett zseni vagyok, akinek a nevét majd vastag betűvel emelik ki a történelem könyvekben...

Udvar - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 5 Icon_minitimeHétf. Május 05, 2008 9:24 am

*Csendben hallgatja Jack és a lányok beszélgetését, majd Sabrinához fordul.*
-Elmondod, hogy miért van ilyen jó kedved? Nagyon jó látni, hogy boldog vagy, de mégis...kíváncsi lennék rá. Csak nem egy srác van a háttérben? *Kérdezi kíváncsian Jane, s megejt egy huncut mosolyt is. Már neki sem fáj Thom emléke, így zavartalanul tud beszélgetni bárkivel.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 5 Icon_minitimeHétf. Május 05, 2008 9:29 am

-Semmi probléma* mosolyodik el a lány bocsánatkérésén.*
- Jól vagyok.*majd Jack felé pillant, és talán egy több mint barátságos mosolyt küld felé.* Távol voltam az iskolától. Nagyon sokáig.* beszédében hallatiszik a nemesség, bár ha jól megfigyeljük némi idegen kiejtést is fel lehet fedezni. Alexis kicsit közelebb lép Jackhez, és szemét az ocelotra fordítja. A fiú érezheti a lány felől szállongó kellemes, jázmin illatot.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 5 Icon_minitimeHétf. Május 05, 2008 9:36 am

*Sabrina csak figyeli Jack szavait, majd Janehez fordul és így szól.*-Persze elmondom, hogy miért ilyen jó a kedvem. Igen egy fiú miatt hú várj hogy is hívják. Eszembejutott a keresztneve Mika.*Mondja mosolyogva még mindig. Bocsi Jane de muszáj kérdeznem tőled egy aprócska dolgot, ha nem akarsz akkor nem válaszolsz rá. Olyan régen látalak Katával mi történt veletek, mi lett a barátságotokkal? *Kérdezi nagyon kiváncsian, mert ezt tényleg nem tudja. Aztán nézi Alexist és Jacket majd ezt gondolja.*
~Ezek még egyszer biztosan összejönnek~ *Majd megszólal és kuncog egyet.*-Jack csak nem tanársegéd lettél? *Kérdezi nyugodtan.*
Jack Darkfield

Jack Darkfield

Üzenőláda : Az illatod olyan számomra mint a drog. A véred mint a saját ínyem szerint kevert heroin.

Udvar - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 5 Icon_minitimeHétf. Május 05, 2008 9:41 am

*Figyeli Alexist, van valami azokban a szemekben, a válasz hallatára pedig csak biccent.* -Mí nagy kár. Pedig egy ekkora tehetségű és ilyen nemes hölgyet távol tartani az iskolától hatalmas kár. Mondhatni, egészen galád dolog emgfosztani az ittenieket a jelenlététől. *a szavak mögött talán több jelentés is húzódik. És hogy az a több, mint barátságos mosoly mit fog kiváltani a fiúból, az még a jövő zenéje. Az is lehet, hogy Sabrina gondolatai helyt állnak.* -Mika? Az meg kicsoda? *érdeklődik, visszafordulva Sabrina felé. Érdeklődve hallgatja, ahogy a lány ennyire fel van dobva egy fiú miatt, aztán meghallja a kérdést. A fiú megköszörüli a torkát, majd kihúzza magát.* -De igen, ha tudni akarod. El Jericho professzor emgbízik bennem annyira, hogy ezt a nemes posztot rám bízza, én pedig készségesen elfogadtam. Szóval jövőre már én fogom okítani időnként az alsóbb évfolyamokat. De az is lehet, hogy mjad a Rúnaismeret órák közül is páron láthattok engem a katedrán. *mondja, hisz tisztában van saját tudásával. ocelotja is egész büszkén ül ott mellette. Végre képes elismerni, hogy a lombikok tologatásának is lehet jó, kedvező vége.*
Jane Scott
Diák
Jane Scott

Üzenőláda :

Udvar - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 5 Icon_minitimeHétf. Május 05, 2008 9:48 am

*Tovább hallgatja a beszélgetést, majd Sabrihoz fordul mosolyogva.*
-Nahát, nagyon örülök. Így nem nagyon rémlik, hogy ki az a Mika, de hallottam már a nevét. Ő is Holtak Őreis, ugye?
*Kérdezi, majd kérdésére is válaszol.*
-Nem, nem vesztünk össze Katával meg semmi baj nem történt. Csak mint tudjtátok őt is kinevezték főprefektusnak és így kicsit több tennivalója akad, mint eddig. De nagyon szurkolok neki, hiszen megérdelete ezt a posztot. No és neked is gratulálok Jack, hiszen nálad jobb embert nem is találhatott volna Kaen Mester.
*Mondja Jacknek egy széles mosoly kíséretében.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 5 Icon_minitimeHétf. Május 05, 2008 9:56 am

*Alex a kúria tornyai felé pillant, majd zafír szemeit végigfuttatja a jelenlévőkön, s tekintete megállapodik Jacken. Pillantását a fiúéba furja, majd finom mosollyal néz le az ocelotra.*
- Örülök hogy találkoztunk. Most azonban mennem kell.* Újra Jackre pillant, talán sajnálja, hogy itt kell hagynia a társaságot. Gondolkodik rajta hogy újra kezet nyújtson e az itt állóknak, hisz nem tudja errefelé mi a szokás. Végülis inkább csak biccent egyet, s arcát a csuklyája rejtekébe burkolja.*
- A mielőbbi viszont látásra.* keze egy kecses mozdulatával ,,pá"-t int, majd a kúria felé indul.* ~ Még látjuk egymást~
* Alakját elnyeli a hatalmas építmény.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 5 Icon_minitimeHétf. Május 05, 2008 10:03 am

[*Válaszol Jacknek és Janek is de lőbb Jack kérdésére válaszol.*- Mika Alasein talán, ha jól emlékszem a teljes nevére.*Mosolyog még mindig.*-Nagyon örülök, hogy te tanársegéd lettél. Tanár úr!*Mondja neki kellemes hangon.Aztán Janenek válaszol.*-Igen ő is Holtak őries.*Mondja kellemes mosoly keretében.*
-Igen igen el sem hiszen, hogy Kata főprefektus lett. Még nem volt sajnos alkalmam neki gratulálni. *Mondja majd elköszön Alexistől.*-Szióka! *Mondja és ő is elköszön a többiektől.*-Sziasztok! Most elkell mennem, de még találkozunk.*Aztán elsiet az iskola felé.*
Jack Darkfield

Jack Darkfield

Udvar - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 5 Icon_minitimeHétf. Május 05, 2008 10:05 am

-Köszönöm Jane, örülök, hogy te is így gondolod. *mondja kissé ünnepélyesen, hát igen. Nagyritkán nevezi szakvezetőjét tiszteletteljesen és megfelelően, ez azon ritka alkalmak közé tartozott.* ~Hát igen, sok volt mostanság a váltás. Mintha valami nagyon készülődne..~ *töpreng el egy kicsit, aztán csak Alexis szemeit látja, melyet a sajátjába fúr, aztán biccent neki.* -Remélem még összefutunk. *mondja hidegen, de halvány mosollyal, aztán nézi, ahogy a lány távozik. Fejében szöget üt pár gondolat, de azokat hamar elhessegeti.* -Tanár úr? Azért ott még nem egészen tartunk, de köszi Sabrina. és sok sikert ehhez a fiúhoz, no meg további szép napot. *köszön el a lánytól is, aztán ismét kissé elmereng. Az ocelot megrázza magát mellette, miután nyújtózott egy nagyot, aztán Jackre pillant felfelé. A fiú érdeklődve elsi az állatot, majd órájára néz.* -Hmm, azt hiszem ideje lesz, hogy menjek. Még van egy kis dolgom. Ha megbocsátotasz, majd még összefutunk. *mondja, majd elindul a Kúria felé.* -További szép napot, találkozunk az esti Bájitaltanon! *köszön el egy sejtelmes mosollyal visszafordulva, majd szépen elhagyja ocelotjával együtt a terepet.*
Jane Scott
Diák
Jane Scott

Üzenőláda :

Udvar - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 5 Icon_minitimeHétf. Május 05, 2008 10:14 am

*Jane először Alexistől köszön el.*
-Szió, még biztosan találkozunk. *mondja mosolyogva, majd azt veszi észre, hogy Sabri is a kúria felé vette az irányt. Neki is mondd egy hangos sziá-t, s végül Jacktől is elköszön.*
~Nos, úgy tűnik, megint egyedül maradtam.~ *Gondolja, s elindul egyet sétálni.*
Elisia Hatway
Diák

Hozzászólások száma : 19

Udvar - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 5 Icon_minitimeHétf. Május 05, 2008 3:52 pm

*Elisia lépegetett ki a kapun, nyomában Leonával, nőstényoroszlán daimonjával. Szeretett volna ismerkedni, és erre az udvart találta a legalkalmasabbnak. Leült egy padra, Leona mellé kucorodott, és várt. Várt,. amíg odajön hozzá valaki (hátha) vagy éppen jön Bella, és majd ode megy hozzá. Türlmesen várt, közben hallgatt a madarak csicsergését.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 5 Icon_minitimeHétf. Május 05, 2008 5:50 pm

*Egy őszhajú, középkorú ember közeledik a kúria felé, szövet nadrágban, barna tavaszi kabátban, bőr könyökfolttal, és egy bőr túrahátizsákkal. Oldalán még egy vászontáska is lifeg, mely szokatlanul mocorog, majd egy vadászgörény dugja ki a fejét, s megszólal
-Na Stefan, hogy érzed magad? Itt állunk az iskola előtt. Lassan megismerkedsz a tanítványokkal, tanárokkal. Persze nem mintha nem tudnám mit érzel, csak igyekszem oldani a felszültséget
-Köszönöm Zara, kedves vagy, de nincs semmi baj, csak eddig nem kellett tanítanom. Hisz tudod, együtt vándoroltunk. De kíváncsi vagyok, hogy fogadják a vakságomat. Valószínűleg nekik is legalább olyan szokatlan lesz a helyzet mint nekem. Megkérhetlek valamire Zara? Aydennel menjetek kicsit előre. Van egy ötletem. Talán még nem kéne elmondani, hogy nem vagyok teljesen vak. Meg kéne tréfálni a diákokat majd. Talán ők is oldottabbak lesznek.
-Természetesen Stefan, máris megyünk. Jó ötlet
*Majd a tarisznyából előkerül az említett Ayden is, aki szintén egy vadászgörény, és a két fehér kisállat elindulnak pár lépéssel a férfi előtt haladva, s a kúriába mennek. A nagy ajtó lassan kinyílik, majd bezáródik Stefan után, s rögtön az első emeletre indul, ahova az instrukciók küldik, melyeket levélben kapott meg*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 5 Icon_minitimeKedd Május 06, 2008 7:58 am

*Egy gyönyörű, és kecses féltünde nő jár éppen erre életében elösször. Eleonóre kecsesen lépked, és mindent jól szemügyre vesz. Vállig érő szőkés barna haja, meg-meglebben a lágy szélben. Hosszú fehér ruhát visel, felette egy mélykék csuklyás palást nehezedik vállára. Egy pillanatra megáll, és leteszi csomagjait. Az eddig arcát eltakaró csukját, most leveszi, hogy alaposabban megszemléljen mindent. Vállán ott ül Éjfekete, a hűséges hollója, lábánál pedig Párduc, a kiscica ugrándozik.*
-Maradj már.*szól rá Párducra, mosolyogva a fiatal nő.*
-Szóval ez lesz az új munkahelyem. Hogy tetszik Éjfekete? *mondja elgondolgodottan,a holló csak egy károgással válaszol, majd Eleonóre újra kezébe veszi csomagját, hogy elinduljon a lakhelyére ami a labirintus keleti szárnyában van.*
Victoria Dewey
Diák
Victoria Dewey

Főkarakter : az
Hozzászólások száma : 501
Kaszt : Udvar - Page 5 Mutatvanyos
Üzenőláda : újra itt, új msn, régi Vic Very Happy

Udvar - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 5 Icon_minitimeKedd Május 06, 2008 11:44 am

*Kilépett a bejáraton és nagyon szippantott a friss levegőböl. Lassan egy padhoz ment és leült és a tájat figyelte. Fél óra multán felállt, és elindul lassan. Gondolta krbejárja az udvart, ugy sincs semmi dolga. Nézi a melette elmenöket, de egyiket sem ismeri. Megáll egy fánál és leül. Gondolatai elkalandoznak, majd lassan elalszik.*
Elisia Hatway
Diák

Udvar - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 5 Icon_minitimeKedd Május 06, 2008 1:32 pm

*Elisia lépked ki az udvarra nyomában Leonával. Leona, a nőstényoroszlán daimon követi gazdáját a padig. Ott mindketten lehuppannak. Elisia magában gondolkozik*
~ Még csak Bellát ismerem az egész Nezabarból. Jó lenne ismerkedni. Sajnos nekem nincs elég bátorságom, de hátha jön valaki... talán oda megyek majd hozzá, ha nem jön senki ide. ~ *Így filozofálva jutott eszébe, hogy Leona is itt van (mint mindig) és megsimogatta a fejét, majd megszólította.*
- Te vagy az egyetlen igazi barátom Lea. De ugye jó lenne valaki mással is megismerkedni?
- Miről beszélsz, hiszen már ismerjük Leonidast és Bellát.
- Igen, igen... de olyan ritkán látjuk őket...
- ...sajnos...
* Leona (Lea) és Elisia ott ülve gondolkodtak még néhány percig, majd elkezdtek fecsegni mindenféléről: fiúkról, új talárokról.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 5 Icon_minitimeKedd Május 06, 2008 1:48 pm

*Curtis keresi betevő társaságát, épp Nikorinától jön, aki rendszerint hirtelen, villámgyorsan távozik. Így most Curt megteheti a szokásos egészséges frisslevegős sétáját. Szerencsére az idő tiszta, és még meleg is van. Ahogy sétálgat, meg is lát egy leányzót, méghozzá egy hatalmas oroszlánnal, ami nem szokásos az iskolában. Közelebb megy, egészen közel, nem fél az oroszlántól, hisz hihetetlen logikájával kikövetkeztette, hogy ekkora macskát csak akkor engednek be, ha az ártalmatlan, tehát Daimón. Másrészt a lánnyal beszélget, más nem is lehetne. Tehát odalép Elisiához*
Sziasztok, én Curtis Glinterleer vagyok. Ha jól hallottam, te daimón vagy, ugye? *Kérdi a nagymacskától* Sok a macskaféle daimón. Macska lelkűek. Nekem szerintem halam lenne...mármint daimón. Bár nem tudom hogy lenne életképes
*Kicsit buta gondolkodó arcot vág, de aztán inkább hagyja*
Bocs, nem hagylak szóhoz jutni
*Kicsit szégyelli magát, de most hagyja, hogy a lány is bemutatkozhasson*
Holly Kyra
Diák

Hozzászólások száma : 33

Udvar - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 5 Icon_minitimeKedd Május 06, 2008 1:50 pm

*Holly lépked ki az udvarra hátha össze fut valakivel.*
Elisia Hatway
Diák

Udvar - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 5 Icon_minitimeKedd Május 06, 2008 1:54 pm

*Elisia meglepődve látja, hogy valaki közeledikfelé, ilyen még nem történt az elmúlt két napban. Annyira meglepődik, hogy Leával folytatott beszélgetését is megszakítja, és a fiú felé fordul. Majd mikor végighalgatta ő is megszólal.*
- Szia, Elisia vagyok. Igen ő egy daimon. *Itt megsimogatta Lea buksiját*
- Én is macskalelkűnek mondhatom magam *mondja és mosolyog*
- Hal, mint daimon? Elég érdekes lenne, ha ott ficánkolna melletted.*Elisia nem bírta tovább, ahogy elképzelte a szerencsétlen vergődő halat a fiú lábainál nevetnie kelltt. Nevetett is, hangosan, gyöngyözően, közben potyogtak szinte a könnyei. Mikor végre abbahagyta, kérdezte a fiút.*
- Mióta vagy itt?
*Közben keze ismét Lea fejére kalandozott.*
Holly Kyra
Diák

Hozzászólások száma : 33

Udvar - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 5 Icon_minitimeKedd Május 06, 2008 1:55 pm

*Holly nézelődik majd észrevesz egy lányt és egy fiut és odamegy hozzájuk majd egy mosollyal kérdezősködik.*
-Sziasztok!Én Holly Kyra vagyok.Holtak Őrei.Ti kik vagytok?
*Majd megáll előttük és tovább folytatja a mosolygást.*
Elisia Hatway
Diák

Udvar - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 5 Icon_minitimeKedd Május 06, 2008 2:02 pm

*Elisia most Holly felé fordult és meglapődött: alig jött ki, máris két embert ismert meg... jó nap! *
_ Szia Holly! Én Elisia vagyok, ő pedig itt a daimonom, Leona, röviden Lea. Elemi mágus vagyok. *mondta, miközben még mindig az óriási nőstényoroszlán kobakját vakargatta.*
- Te is új vagy? *Kérdezi még tőle, hogy mindkettőjükkel folytatni tudja a beszélgetést.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 5 Icon_minitimeKedd Május 06, 2008 2:03 pm

*Örül, hogy máris megnevettette a lányt, még ha csak most is ismerte meg.*
Nos én itt vagyok iskolakezdés óta, szeptembertől, ilyenkor évvégén már elég kevesen érkeznek.
*Közben odajött Holly is, így hát felé fordul*
Sia Holly, én pedig Curtis Glinterleer, amúgy mindketten nyugodtan hívjatok egyszerüen csak Curtnek
Elisia Hatway
Diák

Udvar - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 5 Icon_minitimeKedd Május 06, 2008 2:07 pm

*Elisia most Curthöz fordult.*
- Igen, valószínüleg, nem éppen alkalmas időben érkeztem. Semmit sem tudok az anyagokból! Át kéne olvasnom... Elég nehéz lesz így vizsgáznom. ...
Már ha van itt ilyesmi... *Elisia egy kicsit elbizonytalanodott: még eszébe se jutott, hogy egy iskolában tanulni is kéne. Megint elnevette magát, de mostmár magán. Majd hirtelen abbahagyta, és ijedten nézett Curtre*
- Vannak itt vizsgák?
Ajánlott tartalom

Udvar - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 5 Icon_minitime

Udvar
Vissza az elejére 
5 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Udvar
» Udvar
» Udvar
» Udvar
» Udvar

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola :: Arhivum :: Arhivum-
Ugrás: