Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkKezdőlapHírekLegutóbbi képekTanításGalériaNezabar VallomásokÚjságInteraktív sugóRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Leírás
Staff
Legutóbbi témák
» Vendégeknek!
Udvar - Page 22 Icon_minitimeVas. Feb. 02, 2014 7:50 pm by Kaen el Jericho

» Föld alatti titkos forrás
Udvar - Page 22 Icon_minitimeKedd Nov. 26, 2013 7:51 pm by Steven Blackfield

» Puma háló
Udvar - Page 22 Icon_minitimeSzomb. Nov. 23, 2013 8:16 pm by Steven Blackfield

» Fellegszirt
Udvar - Page 22 Icon_minitimePént. Nov. 22, 2013 8:41 pm by Hiroshi Haku

» Elisabeth Ellen Torchwood kúriája
Udvar - Page 22 Icon_minitimeVas. Nov. 17, 2013 9:11 pm by Steven Blackfield

» Agatha-Land
Udvar - Page 22 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 8:13 pm by Lincoln Lawrence

» Társalgó - Központi terem
Udvar - Page 22 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 10:35 am by Sophie Lee

» Steven Blackfield háza
Udvar - Page 22 Icon_minitimeVas. Nov. 03, 2013 5:43 pm by Sophie Lee

» Fogadó
Udvar - Page 22 Icon_minitimeSzomb. Nov. 02, 2013 6:03 pm by Sophie Lee

Top posters
Cirelin de Sovalon
Udvar - Page 22 I_vote_lcapUdvar - Page 22 I_voting_barUdvar - Page 22 I_vote_rcap 
Kaen el Jericho
Udvar - Page 22 I_vote_lcapUdvar - Page 22 I_voting_barUdvar - Page 22 I_vote_rcap 
Aurora Valanthe Mediaris
Kalandmester
Jack Darkfield
Rosetta Waylan
Emily Kyra Beawer
Arabella Jagusia
Amaril Gwyneth
Rupert Rankle
Ki van itt?
Jelenleg 15 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 15 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
Statistics
Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Sweet Krytal

Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects

Udvar

Go down 
+47
Ifj. Gilnor Llofalt
Olga Snezhana
Frank Reaper
Leonard de Wandom
Lara Wilhelmine
Rosa Grozda
Rupert Rankle
Leonard Wyatt
Lilien Montan
Kiaran Courber
Perenelle el Sanders
Ivana Irina
Gary Shazzox
Sarah Christina Keller
Gerlice Éva
Horváth Viktória Ágnes
Elisaveta Grozda Moraru-A
Ivana Rosa Nadezhda
Justine Belmond-allidon
Kalandmester
Nagy R. Anita
Sofija Darina M. Snjezana
Anaze White
Igor Volonyev
Danny Blue
Pálffy Patrik
Estera Linnet
Wanda Dorcas Gloria
Tara Nicole Grennie
Isabella Clerence
Adam Thomson
Aleida Shintlech
Lisette Anhel
Rosetta Waylan
Quarion Galanodel
Jérémy Raphael
Nikorina Grozda
Holly Kyra
Victoria Dewey
Jack Darkfield
Arabella Jagusia
Elisia Hatway
Amaril Gwyneth
Mira Todorka
Nicol Bennet
Sheila Leays
Jane Scott
51 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Vendég
Vendég

Udvar - Page 22 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 22 Icon_minitimePént. Május 02, 2008 9:34 am

First topic message reminder :

-Velem sincs semmi különös. Unatkoztam, tanultam, meg sétáltam. És igen nagyon jó ez az évszak, főleg most. Olyan gyönyörű a természet. És az a jó, hogy a legszebb hónap van most. Május. Nagyon szép évszak és sok rejtelmet rejt.*mondja bár nem is tudja, hogy ezt miért jegyezte meg.*-Mit terveztek a mai napra? tényleg ti hazamentek a nyáron? Én nem hiszem. Sokkal jobb itt mint otthon.*jelenti ki majd csendben figyeli a két beszélgető lányt, hátha ő is be tud kapcsolódni.*
Vissza az elejére Go down

SzerzőÜzenet
Justine Belmond-allidon
Diák
Justine Belmond-allidon

Hozzászólások száma : 19
Kaszt : Udvar - Page 22 Nincskaszt

Udvar - Page 22 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 22 Icon_minitimeVas. Május 18, 2008 8:26 am

*Nem is sejtette hogy kényes témát érint a kutyája felhozatalával így mikor látta hogy megviselik a lányt a mondottak gyengéden a vállára tette kezét.*
-Én igazán nem szeretném eröltetni.Ha ugy érzedmost nem vagy felkészülve erre a beszélgetésre majd máskor elmondod.-*lesz még idejük bőven kitárgyalni a régmult eseményei,meg a övő zenéjét.Leila igen kedves lánynak mutatkozott így biztos volt benne hogy felveszik a kapcsolatot ezentul egymással s talán közös programjaik is lesznek.
Visszahuzta kezét mikor a lány halványan rámosolyodott,majd sóhajtva egyet eldobta a kutya után a labdát.*
-Most nemhiszem hogy be tudnék vállalni egy állatot.Otthon szerettem volna mert sokat unatkoztam senki nem foglalkozott velem csak a dada.De ő sem volt mindg mellettem.-*színtelen hagja elárulta hogy ő is mély sebeket szakított fel ezzel a mondatával,de arca erről mit sem árult el.*
-Mit szoktál ugy egyébkét csinálni?
Vendég
Vendég

Udvar - Page 22 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 22 Icon_minitimeVas. Május 18, 2008 8:46 am

*Csöndben hallgatja a lányt és most felmerül benne az otthona az istálló ahol a lovai állnak... az Ő saját lovai akik..most ki tudja mit csinálnak ,jól-e vannak. Most oylan érzése volt ,mintha egy vaskéz szorítaná a szívét és nagyon fájjj neki. De sírni nem fog.
~Sírni nem fog! Erős vagyok.Amugyis itt is vannak lovak.~
-Sajnálom, neked sem kell semmit mondani ,ha még nem megy. Várjuk meg még mind a kettőnk sebei beforrnak és könnyű szívvel tudunk majd beszélni ezekről a dolgokról,hisz gondolom még nagyon sokszor találkozunk.*Elhallgat és elgondolkozik. Gondolataiból Justine kérdése zökkenti ki.
-Mit szoktam csinálni? Hát...húú nagyon sokat tanulni ,de ha van szabadnapom akkor legtöbbször vagyis mindig az istállóban töltöm az időmet a szerszámokat tisztítom vagy a lovakkal foglalatoskodom. Na meg néha kimegyek Csillaggal a legédesebb és a legszebb fríz lóval lovagolni,ugratni.Na röviden ennyi.
-Te mit szoktál csinálni? Tudsz lovagolni? Mert ,ha igen akkor egyszer talán eljöhetnél velem lovagolni. Vagy ,ha nem tudsz akkor megtanítalak ,vannak oylan lovak az istállóba akik direkt arra vannak ,hogy olyan emberek ülljenek rá akik még nem lovagoltak . Vagyis nagyon szófogadoak és nagyon engedékenyek.
*Nagyon meglepődik ,hogy milyen sokat beszélt. *
~Csakúgy magától megindult a nyelvem. Nem is tudom mit beszéltem. Remélem nem valami sületlenséget.~
*Kicsit pirul hátha tényleg valami hülyeséget mondott. Közben fészkelődik és várja Justine válaszát.*
Justine Belmond-allidon
Diák
Justine Belmond-allidon

Udvar - Page 22 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 22 Icon_minitimeVas. Május 18, 2008 9:01 am

*Igaza volt a lánynak,ami nem megy azt nem kell eröltetni.Majd ha mindenketten elfeledték vagy legalább is érzelmek nélkül tudnak beszélni a dologról akkor elmélik hosszu és szomoru életüket,már ha szomorú volt.*
-Igen tudok lovagolni!Nagyon szeretema lovakat de még az udvarnál messzebb nemtettem ki itt tartozkodásom ota a lábam.-*felkuncogott,ha a lány azt kérdezi mit csinált tuti dilisnek fogja nézni.*
-Háát szeritntem meg fogsz lepődni de semmit az ég világon.A szobámba szoktam lenni hol olvasok és tanulok a vizsgákra...Néha kijövök ide levegőzni hogy ne fásuljak annyira be,de egyébként nem valami tartalmas az életem miota idejöttem.-*felelte elgondolkozva,ez csak is az ő hibája hisz rajta mulik vagy áll a dolog.*
-De remélem mostantoll ez máshogy lesz.-*kedvesen a lányra mosolyogott az enyhe célzásra.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 22 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 22 Icon_minitimeVas. Május 18, 2008 9:12 am

*Hallgatja a lányt és nagyon örül neki ,hogy Ő is szeret lovagolni.*
-Hisz ez nagyszerű! Kimehetnénk most is lovagolni! Akkor te is megnézheted a birtokon át mi van és lenne egy jó programod is ,ami persze ,ajd nagyon sok is lesz ,ha rajtam áll!*Nagyon boldog ,hogy van egy új barátnője. Rámosolyog a lányra.
-Na persze majd nem fogom engedni ,hogy mindig ben kuksolj a szobádba! Mindig lesznek programjain együtt például átmegyünk majd Nellondba ,lovagolunk és lovagolunk. És majd sétálgatunk és stb. *Rénevet a lányra ,mert Ő neki is nagy kedve lenne lemenni Nellodba és persze lovagolni ,hisz nem nagyon sokan járnak a lovardába és nem lovagolnak ki a lovaknak pedig az izmait megkell mozgatni na és persze az erejüket is lekéne vezetni. Nagyon kiváncsi ,hogy Justinek tetszik -e az ötlete,mert ha nem akkor kitalálhatnak együtt vmi mást.*
Justine Belmond-allidon
Diák
Justine Belmond-allidon

Udvar - Page 22 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 22 Icon_minitimeVas. Május 18, 2008 9:32 am

*Azt hitte rosszul hall mikor a lány már leendő programjaikról beszélt.~Végre van egy igazi barátnőm!~lelkedezett magában,neki is lenne kedve most kimenni lovagolni de egy kis dolga akadt elötte.*
-Szíves örömest Leila,de ha megengeded elötte van még egy kis elintézni valóm.-*felált s hossu derékig érő haját hátra vetette.*
-Délután neked megfelel?Addigra szerintem végzek a félbemaradt leckével s felőlem mehetünk is!-*halványan a lányra mosolyogott.*
-Akkor délután találkozzunk itt!Addig is szélp napot!-*intette egyett majd a kapu felé sétált egyenesen a szobájába,hogy mielöbb befejezze tanulmányait.Szíve repesset az örömtől hogy kimozdul majd végre így a lépcsőn megkétszerezte lépteit s szinte futott a szobájáig.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 22 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 22 Icon_minitimeVas. Május 18, 2008 9:41 am

*Leila nagyon örült ,hogy boldogá tehette Justinét ,de nagyon sajnálta ,hogy most elkell mennie.*
~Jajj,de kár. Végülis nekem is mennem kell.~
-Szia Justine! Igen akkor délután találkozunk. Addig is jó tanulást.!
*Mikor Justine elment Leila még egy kicsit üldögélt és nézett ki a fejéből ,de utána pár perccel már Ő is elment kutyájával a szobája felé nagy boldogan ,hogy új barátnőt szerzett!
Ivana Rosa Nadezhda
Diák
Ivana Rosa Nadezhda

Főkarakter : ivanarosa@windowslive.com
Hozzászólások száma : 229
Kaszt : Udvar - Page 22 Mutatvanyos
Üzenőláda : .
FM Static - Tonight <3 <3

Udvar - Page 22 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 22 Icon_minitimeVas. Május 18, 2008 2:27 pm

*Ivana érkezik az Udvarra, valamivel a múzeumlátogatás előtt. Kezében ott pihen Norina, mellettük pedig Wanda lépked. A két lány épp a sárkányokról folytatott társalgásába merült bele, miközben elindultak ide.* - Én imádom a sárkányokat. A bátyámnak van egy osztálytársa, akinek a bátyja sárkánykutató, és ő szokott az öccsén keresztül a bátyámnak sárkányokról fotókat küldeni, amiket rendszerint elküld nekem. Nagyon jók. A múltkor kaptam egy képet egy Hebridai Feketesárkányról. Az egyik kedvenc fajom. Meg van egy másik kedvencem, de amilyen amnéziás vagyok, hirtelen nem jut eszembe. *neveti el magát és leül az egyik padra, ahonnan jól látni az egész udvart, így látni fogják azt is, ha egy tanár érkezik, hogy induljanak a múzeumlátogatásra.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 22 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 22 Icon_minitimeVas. Május 18, 2008 2:30 pm

//Szia! A múzeumlátogatás elmarad.//
Wanda Dorcas Gloria

Wanda Dorcas Gloria

Főkarakter : főkarakter
Hozzászólások száma : 4223
Üzenőláda : Udvar - Page 22 Tek5d15624

'If you look at me closely, you will see it in my eyes, this girl will always find her way.'

Udvar - Page 22 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 22 Icon_minitimeVas. Május 18, 2008 2:32 pm

- Nahát, az jó lehet!*mondja Wanda, majd a szokásosnál is nagyobb mosolyra húzódik a szája*- Hebridai Feketesárkány? Az hogy néz ki? *kérdezi Wanda, mert nagyon nem ért az ilyesmihez*- Nyugi, én egyetlenegy sárkányfajt nem tudnék mondani neked...*neveti el magát, majd amikor a lány leül a padra odasétál hozzá.* - Leülhetek melléd? *kérdezi, majd az égre néz, amin felhők gyüklekeznek.* - Úgy tűnik esni fog. *jelenti ki Wanda*
http://www.mercedesz2000.gportal.hu
Ivana Rosa Nadezhda
Diák
Ivana Rosa Nadezhda

Udvar - Page 22 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 22 Icon_minitimeVas. Május 18, 2008 2:39 pm

- Hát... fekete. *vigyorog.* - Áh, nem gond, én is csak azért tudom, mert szeretem a sárkányokat. Egyébként a svéd sróforrú sárkány a másik kedvencem, eszembe jutott. *mosolyog szélesen, majd idegesen pillantgat az órájára.* - Persze, ülj le nyugodtan. *válaszolja majd ő is az égre néz. Talán Wandának van igaza és esni fog. Már rég elmúlt fél, ezt az órája nélkül is tudja, de azért rápillant néha. Alig pár pillanattal későb egy apró levél landol az ölében, amit cicája előszeretettel megrágcsálna, ha Ivana el nem rántaná előle. Kinyitja a levelet és átfutja.* -Wanda, nézd csak! Itt azt írják, elmarad a kirándulás, mert sokan tanulnak és nem érnek rá. Kár. Bár, lehet, hogy így megúszunk egy elázást. *veszi optimistára a figurát és nevetve zsebre vágja a levelet.* - Na, most hogy program nélkül maradtunk, mihez lenne kedved? Leugorjunk Nellondba? Esetleg lenne kedved feljönni a Karvaly hálóba? Van néhány remek játékom meg egy kis harapnivaló. De mehetünk egészen máshová is, ha jobb ötleted van. Csak mondd! *Ivana mosolyogva ül és várja a lány döntését, hogy hova menjenk.*

//Köszi az infot, Tasha! =)//

A hozzászólást Ivana Rosa Nadezhda összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Május 18, 2008 3:10 pm-kor.
Diák

Főkarakter : vibex10@hotmail.com
Hozzászólások száma : 867
Üzenőláda : Gyertek, gyertek játszani! Vajon mit is játszani? Na jó gyertek csak nyugodtan játszani és stresszeljétek pici Elisámat:)

Udvar - Page 22 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 22 Icon_minitimeVas. Május 18, 2008 2:57 pm

* Elisa miután hoppon maradt a hálóban, úgy döntt, hogy a tömeget követi. Nem csatlakozik senkihez, se inkább csak figyel, amit általában szokott. Mikor megérkeznek az udvarra, csüggedt arcokat lát, akik azért panaszkodnak, hogy valamilyen program elmarad.* ~Kezdem totálisan hülyének érezni magamat, na nem baj... pár percig még ülök itt aztán távozom!~
http://www.vibex.gportal.hu ginny.gportal.hu
Wanda Dorcas Gloria

Wanda Dorcas Gloria

'If you look at me closely, you will see it in my eyes, this girl will always find her way.'

Udvar - Page 22 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 22 Icon_minitimeVas. Május 18, 2008 3:17 pm

- Ha nem mondod, hogy fekete ki se találom...*mondja, majd ő is elneveti magát, aztán leül a lány mellé*- Jé, tényleg nem lesz kirándulás... de kár! Pedig olyan jó lenne.*mondja egy szomorú mosoly kíséretében*- Húha, nem is tudom mit csináljunk...*mondja, és ismét vidáman mosolyog* - Mindkét lehetőség tetszik...*majd érzi, ahogy a kezére esik egy vízcsepp.* - Jobb lenne, ha felmennénk a szobába, mindjárt esni fog. *mondja, majd Norinára néz* ~Az állatok általában megérzik ha eső közeleg~*gondolja magában, majd pillantását ismét Iv-re emeli*
Ivana Rosa Nadezhda
Diák
Ivana Rosa Nadezhda

Udvar - Page 22 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 22 Icon_minitimeVas. Május 18, 2008 3:21 pm

*Amint Wanda kijelenti, hogy ''mindjárt esni fog'' Ivana is esőt érez. Norina kiugrik az öléből, és a pad alá bújik. Hiába, a macskák nem valami vízbarátok.* -Remek ötlet, akkor menjünk! *indítványozza és elindul a Karvaly háló irányába, a harmadik emeletre. Norina futva és az egyelőre ritka esőcseppeket kerülgetve követi őt. Valószínűleg szeretne mielőbb megszabadulni a nedves időjárástól. Ivana felfelé menet azon gondolkozik, vajon melyik játéka is tetszhetne a lánynak.*
Sheila Leays
Diák
Sheila Leays

Hozzászólások száma : 1602
Kaszt : Udvar - Page 22 Jos

Udvar - Page 22 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 22 Icon_minitimeVas. Május 18, 2008 6:48 pm

*Sheila érkezik cseppet sem vicces kedvébe az udvarra.Nem tudja miért de mostanába sokszor van ilyen hangulata főleg az események miatt Fekete ruhájába és fekete hajával szinte beleolvad a környezetbe..Úgy dönt leül egy padra..már nincs kedve sétálgatni.Előveszi pálcáját és a kezébe tartja.Ettől mindig biztonságba érzi magát.Komoly arcal vár..hátha valamelyik barátnője erre sétál.*
Wanda Dorcas Gloria

Wanda Dorcas Gloria

Udvar - Page 22 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 22 Icon_minitimeVas. Május 18, 2008 6:52 pm

*Wanda megy ki az udvarra levegőzni, remélve, hogy társaságot talál. Meglát egy lányt egy padon ücsörögve, majd odasétál hozzá* - Szia! Azt hiszem még nem találkoztunk. A nevem Wanda Dorcas Gloria, Naxeldires vagyok.*mutat a kitűzőjére* - Benned kit tisztelhetek?*kérdezi mosolyogva* - Egyébként minek tartod a kezedbe a pálcát? Itt csak nem fog senki megtámadni...*mondja Wanda, majd érdeklődő pillantásokat vet a lány felé*-Leülhetek melléd?*kérdezi, majd a Sheila melletti üres helyre mutat*
Sheila Leays
Diák
Sheila Leays

Udvar - Page 22 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 22 Icon_minitimeVas. Május 18, 2008 6:55 pm

*A közeledő lányra néz majd amikor a találkozás szót mondja egy gonosz pillantást vet a lányra*
-Szerintem meg már találkoztunk.Emlékszek rád.*mondja és kitűzőjére néz.*
-Áh látom prefektus lettél nagyon gratulálok*monjda közönyösen*
-Én Sheila Leays vagyok.Allidon prefektus. Amúgy meg tőllem leülhetsz.A pálcám meg azért van nállam ha netalántán rossz társaságom akadna*monjda és Wandára néz*
Wanda Dorcas Gloria

Wanda Dorcas Gloria

Udvar - Page 22 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 22 Icon_minitimeVas. Május 18, 2008 6:59 pm

- Jaj tényleg, emlékszem... Legendás Lények Ismerete órán, igaz?*esik le a lánynak hirtelen*- Különben az volt a bajod, hogy Jack-nek azt mondtam, hogy ügyes volt?*kérdezi és jobbnak látja, ha állva marad, mert a végén még Sheila megátkozza, vagy valami.* ~Ez ennyire felhúzta?~*kérdezi magában a lány*
Sheila Leays
Diák
Sheila Leays

Udvar - Page 22 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 22 Icon_minitimeVas. Május 18, 2008 7:02 pm

*ismét gonosz mosoly látható arcán.*
-Jack.nek azt mondassz amit akarsz.Engem nem érdekel nem is beszéltem vele rég.Bár mondjuk az érdekes volt hogy mindenki küldi a varázslatokat te pedig csak ott beszélsz.Csak nem féltél?*néz a lányra majd észreveszi hogy nem üllt le*
-Vagy éppenséggel most félsz?*mosolyodik el és pálcáját nézi*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 22 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 22 Icon_minitimeVas. Május 18, 2008 7:07 pm

*Tasha lépked errefelé, a céltalán járkálása során. Onnan jön, ahol ő látja és hallja az ülő Sheilát, de ő nem láthatja, és lopakodási technikája miatt nem is hallhatja őt. Lassan közelít a két lány felé. Mivel járőrözni indult, habár tudja hogy csak egy óra múlva lesz kijárási tilalom, kezében ott van a kecses, hosszú pálcája. Egy ideig hallgatja a beszélgetést, majd Sheila bunkó modora miatt közbeavatkozik, és odalépdel a két lányhoz* -Szia, szerintem még nem ismerjük egymás. Tasha Lidiya Marina, allidonos prefektus. *leül Sheila mellé, és közben jó erősen oldalbaböki, jelezvény hogy vegye már észre magát*
Wanda Dorcas Gloria

Wanda Dorcas Gloria

Udvar - Page 22 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 22 Icon_minitimeVas. Május 18, 2008 7:08 pm

- Dehogy félek*sziszegi a lány egy gonosz mosoly kíséretében* - Neked meg nem értem mi bajod velem... *mondja, majd gonosz mosoly helyett, értetlen pillantást vet rá, ami nem tart sokáig, mert azután úgy néz, hogy a tekintetével szinte felnyársalja az előtte ülő lányt*
Sheila Leays
Diák
Sheila Leays

Udvar - Page 22 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 22 Icon_minitimeVas. Május 18, 2008 7:12 pm

-Látom*mondja és észreveszi Tashát és érzi ahogy megböki de nem érdekli.Dühös pillanást vet rá majd a lányra és felkel és Wanda elé lép közel a lányhoz*
-Örülök hogy nem félsz.Elvégre nem is kell.nem jo dolog félni*mondja a lány szemeibe nézni egy gúnyos mosollyal*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 22 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 22 Icon_minitimeVas. Május 18, 2008 7:14 pm

*Tasha ásít egyet. Látván, itt nem tud mit tenni, csak ha varázsol, továbbáll, és hagyja a két lányt a semmin veszekedni.* -Na sziasztok, nekem mennem kell. *kezébe veszi a pálcáját, és választ nem várva eltűnik az erdőben.* -Lumossolen *ez az apró kis varázslat nagyon hasznos, körülötte hirtelen erős fény gyúlik*
Wanda Dorcas Gloria

Wanda Dorcas Gloria

Udvar - Page 22 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 22 Icon_minitimeVas. Május 18, 2008 7:16 pm

- Fél aki mondja...*néz vissza hasonló gúnyos mosollyal*- Egyébként, szia Tasha! Wanda Dorcas Gloria vagyok, Naxeldires prefektus.*mondja Wanda, majd mosolyogva ránéz a lányra, és oldalralép, hogy ne Sheila gúnyos pillantását lássa*
Sheila Leays
Diák
Sheila Leays

Udvar - Page 22 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 22 Icon_minitimeVas. Május 18, 2008 7:18 pm

-Szerinted úgy nézek ki mint aki fél?*néz a lányra és elmosolyodik majd a távozó Tasha után néz*
~nem szabad tennem semmit.Nem ér annyit ~*gondolja és megszorítja pálcáját*
-Azt hiszem jobb ha én most megyek.Nincs kedvem olyat tenni amit megbánok*mondja és tekintetével körbenéz majd a lányra*
Wanda Dorcas Gloria

Wanda Dorcas Gloria

Udvar - Page 22 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 22 Icon_minitimeVas. Május 18, 2008 7:20 pm

- Én is megyek.*mondja, majd Tasha-ra néz* - Szia.*azzal távozik az udvarról*
Ajánlott tartalom

Udvar - Page 22 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 22 Icon_minitime

Udvar
Vissza az elejére 
22 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Udvar
» Udvar
» Udvar
» Udvar
» Udvar

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola :: Arhivum :: Arhivum-
Ugrás: