Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 11 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 11 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Udvar | |
|
+47Ifj. Gilnor Llofalt Olga Snezhana Frank Reaper Leonard de Wandom Lara Wilhelmine Rosa Grozda Rupert Rankle Leonard Wyatt Lilien Montan Kiaran Courber Perenelle el Sanders Ivana Irina Gary Shazzox Sarah Christina Keller Gerlice Éva Horváth Viktória Ágnes Elisaveta Grozda Moraru-A Ivana Rosa Nadezhda Justine Belmond-allidon Kalandmester Nagy R. Anita Sofija Darina M. Snjezana Anaze White Igor Volonyev Danny Blue Pálffy Patrik Estera Linnet Wanda Dorcas Gloria Tara Nicole Grennie Isabella Clerence Adam Thomson Aleida Shintlech Lisette Anhel Rosetta Waylan Quarion Galanodel Jérémy Raphael Nikorina Grozda Holly Kyra Victoria Dewey Jack Darkfield Arabella Jagusia Elisia Hatway Amaril Gwyneth Mira Todorka Nicol Bennet Sheila Leays Jane Scott 51 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Május 02, 2008 9:34 am | |
| First topic message reminder :
-Velem sincs semmi különös. Unatkoztam, tanultam, meg sétáltam. És igen nagyon jó ez az évszak, főleg most. Olyan gyönyörű a természet. És az a jó, hogy a legszebb hónap van most. Május. Nagyon szép évszak és sok rejtelmet rejt.*mondja bár nem is tudja, hogy ezt miért jegyezte meg.*-Mit terveztek a mai napra? tényleg ti hazamentek a nyáron? Én nem hiszem. Sokkal jobb itt mint otthon.*jelenti ki majd csendben figyeli a két beszélgető lányt, hátha ő is be tud kapcsolódni.* |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Sheila Leays Diák
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 1602 Kaszt :
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Május 18, 2008 7:22 pm | |
| *Örül hogy a lányt ment el elöbb ő még maradna a levegőn.Vissza ül a padra és az eget kezdi néz majd úgy dönt még is felmegy a szobájába.El is indul * | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Május 19, 2008 12:30 pm | |
| *Leonza lassan sétálgatva lépked le az udvarra. Sehol senkit nem lát, de valahogy olyan érzése volt, hogy sétálnia kell. Napok óta ült már a szobájában, alig mozdult ki. Jól érzi magát a friss levegőn, hosszú szoknyája lassan leng mögöte, kecses alakját kihagsúlyozza. Figyeli a fákat, a természetet és élvezi a tavaszt.* |
| | | Horváth Viktória Ágnes Diák
Főkarakter : vykyke93@hotmail.com Hozzászólások száma : 69 Kaszt :
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Május 19, 2008 12:41 pm | |
| *Megérkezett végre itt van ö a régett látott barátnő. Megérkezett nem tudta mit tegyen de egy új barát segített ebben. Rájött hogy teli van ez a hely csodás emberekkel és ezért mentés csak ismerkedett.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Május 19, 2008 12:47 pm | |
| *Leonza meglát egy csomagokkal megrakott lányt. Felé indul mosolyogva és máris kotorászik a zsebében, hogy kikeresse a kulcsot. Amint a lány közelébe ér, megszólítja kedvesen.* - Szija! Segíthetek? Leonza Erdel vagyok. *Mondja és kezetnyújt.* - Beosztalak szobába. A Sivatagi róka - hálóban fogsz lakni. Majd várja a lány válaszát.* |
| | | Horváth Viktória Ágnes Diák
Főkarakter : vykyke93@hotmail.com Hozzászólások száma : 69 Kaszt :
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Május 19, 2008 12:52 pm | |
| *Renben van neki ez a szoba meg felel. A holmiát pakolászva egy kép szaladt a kezébe és a barátait látván keserves sírásba kezd.Ekkor eszébe jut hogy vannak új barátok akik jót akarnak.* | |
| | | Quarion Galanodel Diák
Főkarakter : Quarion Galanodel Hozzászólások száma : 2144 Kaszt : Üzenőláda : Miért? Most miért ontsam mások vérét, ha főzni is lehet belőle?
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Május 19, 2008 1:22 pm | |
| *Egy zöld köpenye, barna hajú fiú lép ki az udvarra, majd az ajtótól egy-két méterre megáll. Vesz egy nagy levegőt, beleszagol a levegőbe, s hideg szemekkel körbenéz.* ~Finom és friss illat van. Én pedig nagyon furcsa vagyok. De akkoris... ez a lány olyan más. Mellette nem emlékszem rá...~ *Kissé lehajtja fejét, majd felnéz az égre. Nézeget össze-vissza, bámulja a friss növényeket, a természetet. Így tellik el hosszú-hosszú idő, a fiú látszólag valakire vár.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Május 19, 2008 1:27 pm | |
| *Futva közelíti meg az udvart. Miközben veszi fel a pulcsiát nem néz semmerre így véletlenül beleütközik egy valamibe...és mint később mikor felnézett kiderült, az az a fiú volt, akiért ennyire sietett. Feltápászkodott és rögtön a fiú mellett toppant.*Jajh remélem nem esett bajod úgy sajnálom...csak siettem...*Nyújtja a kezét miközben arcán egy apró pír jelenik meg.* |
Főkarakter : Quarion Galanodel Hozzászólások száma : 2144 Kaszt : Üzenőláda : Miért? Most miért ontsam mások vérét, ha főzni is lehet belőle?
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Május 19, 2008 1:32 pm | |
| *Quarion a csodálkozás hatására észre sem veszi, hogy belehajtottak. Így védekezés nélkül a földre huppan, egyenesen kötszerrel bekötözött jobb kezére. Felszisszen halkan, majd elfogadja a lány segítségét, s felkel.* - Szia! Nem kellett volna annyira sietned ám! *S végigméri a lányt, milyen ruhára öltözött át.* ~Jó ízlése van, és mindig jól öltözik. Áhhh... Ez viszont nagyon fáj.~ *S a lány szemeibe tekint, s hogy ne látszódjon annyira fájdalma, mosolyog egy szépet. Elindul, hogy leüljön egy padra.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Május 19, 2008 1:37 pm | |
| *Visszamosolyog a fiúra és elindul utána. Egy térdközépig érő farmer van rajta és egy fehér top rejtőzik a fehér már egy kicsit koszos pulcsi alatt. És most már balerina cipőben van ami szintén fehér. Leül egy nem messze eső padra és megtörli térdét, ami az esés közben egy kicsit köszös lett, majd feltűri könyökéig a pulcsiját és ránéz a fiúra, majd a tájra és elnyújtózik a padon.*Jáááj itt máris sokkal jobb.*Becsukja a szemét és nem szól semmit.* |
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Május 19, 2008 1:41 pm | |
| *A fiú leül a lány mellé, s felsóhajt. Ránéz a lányra, s persze kihasználja a helyzetet. Nyom egy hatalmas csókot a lány szájára, majd kissé piros fejjel könyökeivel a térdeire támaszkodva előredől a padon. Kissé fáj a keze, de nem foglalkozik most ezzel.* ~De csodás ez a nap. Csiripelnek a madarak, röpke lepke száll virágra, zümmögnek a méhek.~ *El-elnézegeti a fákat, virágokat, s néha rápillant a lányra.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Május 19, 2008 1:49 pm | |
| *Sejtette, hogy be fog következni az a csók, ha nem figyel oda de ajánlotta is a fiúnak hogy legyen.*A kis rafkós..*mosolyodott el. Odafordul a fiúhoz és egy gyors száj fényezés után, ami a pulcsi zsebben volt, adott egy hatalmas cuppanósat az arcára. Hála a szájfénynek, ami szokány szerint rózsaszín volt, és csillogott, egy csókfolt lett az arcán. A látvány egy kicsit nevettető volt. Egy vörös arcú tájat néző fiú csillogós cuccal a fején.* Odadod a köpenyed egy picit? *kérdezi a fiútól és a szokásos boci szemeket veti be. Az mindig hatásos.*
A hozzászólást Angel Snezhana összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Május 19, 2008 1:55 pm-kor. |
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Május 19, 2008 1:53 pm | |
| *A cuppanás hatására, és a kellemes érzés feleszméli a fiút, és érzi, hogy ragad az arca.* - Nemáá!! Nem mondod komolyan? *S elvigyorodik, s megpróbálja lekaparni az arcáról a szájnyomot, amit így sikeresen elken. Nem látszik annyira, de kissé más árnyalatú lett az arca. A lány kérdésére felpattan, majd leoldja köpenyét.* - Természetesen, ittvan, tessék! *S nyújtja a lány felé a zöld köpenyt. Befáslizott keze most könnyen felfedezhető, kissé pirosas már a kötés. Rámosolyog a lányra, majd visszaül a helyére. Nem kérdezi meg a lánytól, mire kell a ruhadarab, csak figyeli, mire készül vele.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Május 19, 2008 1:59 pm | |
| *Elmosolyik a nagy rózsaszínes folton és elveszi a köpenyt. Egy kicsit rosszanlóan néz a fiúra mert látja, hogy a kezén a kötés átázott. Felkel és elsiet egy közeli füves részre leteríti a köpenyt és ráfekszik. Közben visszakiíbál a fiúnak.* Nah nehogy már az én fehér ruhám legyen füves. *felkel és a fiúra mosolyog.*bocsika...jah és a kötésedet átköthetnéd.*mondja és egy kicsit kioktatós tekintetet vág be. Majd visszafekszik és nézi az égen lévő felhőcskéket.* |
| | | Victoria Dewey Diák
Főkarakter : az Hozzászólások száma : 501 Kaszt : Üzenőláda : újra itt, új msn, régi Vic
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Május 19, 2008 2:02 pm | |
| *Vidáman lépdelt az udvaron egy naylókával a szájában. Gondolt egyet, lehuppant egy padra és felhuzta a lábait. Egy kis ideig az eget nézte, majd a tájat és a diákokat kezdte fürkészni, közben dudolászott.* | |
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Május 19, 2008 2:08 pm | |
| *Meglepődik Angel váratlan megmozdulásán, s nagyot nevet a lány "beszólásán".* - Nyugodtan. A kezemet pedig nem fogom előtted kötögetni, drágaszág! Túl csúnya a seb hozzá. *S odaballag a lány mellé, s törökülésben leül mellé. Végignézi a lány szép testét, arányos testét, bájos alakját. Rajtaragad tekintete, nem bír betellni a lány szépségével. Hosszú percek tellnek el ezzel a cselekedettel, s körbepillant a járdán, s az egész parknak nevezhető területen.* ~Jó hely, tiszta és természetes. Szép helyen van ez az iskola.~ *Majd elmereng a tájon, fél szemmel a lányt lesi.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Május 19, 2008 2:08 pm | |
| *Lee érkezik az udvarra. A sok tanulás már az őrületbe kergeti. Lassan diliházba kell kerüljön. Még egy ideig biztos bírja de ami késik nem múlik. Ha ez miden év végén így lesz akkor tényleg a iliházba kerül. Meglát egy bestiamestert. odamegy hozzá le is l m,ellé majd felsóhajt és így szól*-Szia! Képzeld anyit kell tanulnom...már úgy fáj a fejem...azért is jöttem ki egy kicsit kiszellőztetni*Önti ki a lánynak a szívét majd elhalgat és várja a válaszát* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Május 19, 2008 2:13 pm | |
| *Észreveszi, hogy érkezik két másik diák is az udvarra. Nem ismeri őket, és látja, hogy nem is az ő szakából valóak. Nem akarja zavarni őket, így inkább rosszallóan néz a fiúra.*Nah persze és mégis ki kötötte be a múltkor?*Kérdő tekintettel figyel a fiúra.*~hm...hordhatna jobb cuccokat is...nah mindegy...én így szejee~*Gondolja a lány és nem tud sokáig szúrós tekintettel és kérdőn tekinteni a fiúra mert elneveti magát, de hogy ezt leplezze, sértődöttet játszva hátat fordít a fiúnak.* |
Főkarakter : az Hozzászólások száma : 501 Kaszt : Üzenőláda : újra itt, új msn, régi Vic
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Május 19, 2008 2:17 pm | |
| *Ránéz Lee-ra mejd kiveszi a szájából a nyalókát.* -Szia...elhiszem..én is már szinta csak tankönyvet látok a szemem elött...brrr...nah de tanulni meg muszály...-mondja majd visszateszi a szájába a nyalókáját. -De gondolj bele itt az év vége...nemsokára 2 telses hónapig egy könyvet se látunk...de addig még hátravannak a vizsgák...jesszus...de nem szeretem a vizsgákat...-sóhajtott, mjad kinyujtotta a lábait.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Május 19, 2008 2:22 pm | |
| *Leet a közeljövő egyáltalán nem nyugtatta meg.*-Igen de ahoz előbb túl kell élnem a vizsgákat!*Mondja a lánynak majd egy kérdése is támad*-Nem tudsz egy relaxálós helyet? Ahol megtudnék nyugodni rendesen?*Kérdezi a lánytól miközbewn a remegő kezeire néz*-Ahogy közeledik a vizsga úgy egyre jobban kezdek félni*Mondja a lánynak kétségbeesett tekintettel* |
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Május 19, 2008 2:24 pm | |
| - Najó, de amikor bekötözted, akkor vérzett és nem láttad a sebet, most még csúnyább így vér nélkül. *S felnevet. Ezt kissé jól megaszonta. Hirtelen a nevetés mosolyba megy át, s mélyen a lány szemébe néz. Csak nézi és néz, mit válaszol. Gyakran elragadja a lány külseje, különösen csillogó ajka, és szép haja. A szemét is imádja. Az orrát is... Valójában mindenét. Hálát ad a sorsnak, hogy ebbe az iskolába került.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Május 19, 2008 2:28 pm | |
| *Felnevet a fiú válaszán, de csak egy pillanatig majd megvizsgálja a kezét.*nem lehet olyan vészes. Nekem volt már rosszabb is. *egy kicsit megnyomja a kezét és élvezi, hogy a fiúnak fájhat. Aztán visszadől a köpenyre és megint elkezdi nézni a felhőket. Becsukja a szemét és gondolkodik.*~De jó hogy ide jöhettem...*hirtelen felül és felhúzza egy kicsit a pulcsiját megnézi a pociját.*kezdek fehéredni...*mondja halkan inkább csak magának.* |
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Május 19, 2008 2:33 pm | |
| *Már érzi, hogy a lány rosszat akar, majd feljajdul a lány fogásán.* - Áuuhhh! Pimasz vagy! *S elmosolyodik. Kinyújtja a lábait, s felnéz az égre. Sebét tapogatja, majd elkezdi vizsgálgatni, hogyan tudná majd levenni. Közben végigméri a másik 2 diákot, majd mivel nem ismeri őket, és nem is közéjük való, befejezi a nézésüket. Újra a karjával kezd el foglalkozni, s a lány hallatára arrafele néz.* - Most miért, úgy jó, ahogy van. *S gyorsan elkapja a fejét, nehogy rosszat higgyen Angel. Folytatja a kötés tapogatását.* | |
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Május 19, 2008 2:33 pm | |
| -Hm....gondolkodom...talán Kékfátyol visesés vagy a Rejtett tisztás...de igazából nem tudom...-válaszolja majd a fiu remegő kezeire néz. -Hidd el nekem a gyomrom liftezik amikor a vizsga szót hallom...nah akkor hova menjünk?-kérdezi kiváncsian és megforgatja a nyalokát a szájában.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Május 19, 2008 2:36 pm | |
| *Lee megcsóválja a fejét*-Valami olyan hely kéne ami kifejezetten arra van. A kúriában...*Mondja el ötletét majd folytatja*-A vízesésnél már voltam és a rejtett tisztáson is...nem nagyon szoktam tőle megnyugodni.*Mondja a lánynak kicist szomorúan majd reménykedő tekintettel néz rá hátha kifondál valamit* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Május 19, 2008 2:39 pm | |
| Hát szerintem meg fehér...majd egyik nap elmegyek napozni...*mondja. Aztán hasrafordul és lábát az égfelé emeli. A fiút nézi, ahogy az babrál a kötéssel. Aztán kezeit előre nyújtva nyúlik el, lába még midnig égnek áll. Felkapja tekintetét a fiúra.*Amúgy mi van a sasoddal? Békés? Mert annak tűnik.*kérdezi majd mosolyodik el és a fiú barna szemeibe pillant, aztán ő is a kötést nézegeti.* |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Udvar | |
| |
| | | | Udvar | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |