Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 18 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 18 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Udvar | |
|
+47Ifj. Gilnor Llofalt Olga Snezhana Frank Reaper Leonard de Wandom Lara Wilhelmine Rosa Grozda Rupert Rankle Leonard Wyatt Lilien Montan Kiaran Courber Perenelle el Sanders Ivana Irina Gary Shazzox Sarah Christina Keller Gerlice Éva Horváth Viktória Ágnes Elisaveta Grozda Moraru-A Ivana Rosa Nadezhda Justine Belmond-allidon Kalandmester Nagy R. Anita Sofija Darina M. Snjezana Anaze White Igor Volonyev Danny Blue Pálffy Patrik Estera Linnet Wanda Dorcas Gloria Tara Nicole Grennie Isabella Clerence Adam Thomson Aleida Shintlech Lisette Anhel Rosetta Waylan Quarion Galanodel Jérémy Raphael Nikorina Grozda Holly Kyra Victoria Dewey Jack Darkfield Arabella Jagusia Elisia Hatway Amaril Gwyneth Mira Todorka Nicol Bennet Sheila Leays Jane Scott 51 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Május 02, 2008 9:34 am | |
| First topic message reminder :
-Velem sincs semmi különös. Unatkoztam, tanultam, meg sétáltam. És igen nagyon jó ez az évszak, főleg most. Olyan gyönyörű a természet. És az a jó, hogy a legszebb hónap van most. Május. Nagyon szép évszak és sok rejtelmet rejt.*mondja bár nem is tudja, hogy ezt miért jegyezte meg.*-Mit terveztek a mai napra? tényleg ti hazamentek a nyáron? Én nem hiszem. Sokkal jobb itt mint otthon.*jelenti ki majd csendben figyeli a két beszélgető lányt, hátha ő is be tud kapcsolódni.* |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Quarion Galanodel Diák
Főkarakter : Quarion Galanodel Hozzászólások száma : 2144 Kaszt : Üzenőláda : Miért? Most miért ontsam mások vérét, ha főzni is lehet belőle?
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Május 19, 2008 2:43 pm | |
| *A kérdésre a lány csillogó szemei felé fordul.* - Igen, Wanva jól van, már túltette magát a baleseten. *Majd nem akarva, hogy a kötés legyen a téma, háta mögé támaszkodva rádől kezeire.* ~Érdekes, ez így most jó. Nem fáj.~ *Majd a lányra pillant, fejét a felhőknek szegezve. Arcán teljes komolyság uralkodik. Csak néz a lány szemeibe, nem tud leakadni róla. Valahogy vonzza tekintetét a szép szempár.* | |
| | | Victoria Dewey Diák
Főkarakter : az Hozzászólások száma : 501 Kaszt : Üzenőláda : újra itt, új msn, régi Vic
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Május 19, 2008 2:44 pm | |
| -Hmm...nem tudom....passz..mondj egy dolgot amitől megnyugszol és megprobálok kitalálni valamit...-válaszoltma, majd eltette a zsebébe a nyalóka pálcikáját. -Fu...most hogy megemlitetted nekem is jól jönne egy kis nyugalom.-mondta majd megdörzsölte a szemeit.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Május 19, 2008 2:46 pm | |
| *elneveti magát.*elég furán festesz amikor komoly képpel bámulsz*mosolyog. Hátára fekszik és újra a kék ég az amit néz. Hirtelen észrevesz egy madár formájú felhőt és rámutat.*Nézd csak...ott egy madár alakú felhő.*néz hol a fiúra hol a felhőre és közben rámutat.* |
| | | Quarion Galanodel Diák
Főkarakter : Quarion Galanodel Hozzászólások száma : 2144 Kaszt : Üzenőláda : Miért? Most miért ontsam mások vérét, ha főzni is lehet belőle?
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Május 19, 2008 2:49 pm | |
| - Aham, tényleg madár alakú. De most mondd meg! Mit nézzek, ha egyszer téged tudlak csak? *S mered kérdően a lányra. Kis szellökés támad, s hevesen pislogni kezd, majd dörzsölni kezdi a szemeit. Szeles időben hamar kiszárad a szeme. Majd kissé pirosas szemmel a lányra tekint, majd vissza a felhőre. Ő is elkezd keresgélni valami felhőt, ami valamilyen alakra emlékeztet. Keres és csak keres, eddig eredménytelenül.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Május 19, 2008 2:51 pm | |
| *A fiú gondolkozásba kezd. Egy kis idő múlva válaszol is*-Olyan helyen ahol csend van és nyugalom...udsz jógázni?*Kérdezi a lánytól mosolyogva. Ez most cask úgy eszébe jutott mert azt mondják a jógától megnyugszik az ember. Lee-re is ráférne és a hallottak alapján Victoriára is* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Május 19, 2008 2:58 pm | |
| *elmosolyodik. A szellő meglibbenti haját, ami szájába kerül. Gyorsan kihalászta onnan, aztán egy nagy cuppanós puszit adott a fiú szájára. És nézte, ahogy a felhők mozognak.*ne jó lenne...*mondja nagyon halkan, alig hallhatóan. Aztán nyújtózkodott egyet a köpenyen.* Egy kicsit álmos vagyok...*majd lábára néz* És hulla fehér...*fintorodik el a látványon.* |
Főkarakter : az Hozzászólások száma : 501 Kaszt : Üzenőláda : újra itt, új msn, régi Vic
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Május 19, 2008 3:00 pm | |
| -Amikor ki kell tekerni magunkat...egyszer megpróbáltam anyuval..hát szépen néztem ki...azota nem, de ha akarod keresketünk egy helyet. Legalább nem kell könyvekre gondolni. De mi lenne erre az alkalmas hely?--mondta majd felhuzta lábait és rátette a fejét a térdére. Percekig gondolkozott de nem jutott semmire. -Feladom...azt hiszem a tanulás kiszivta a maradék józan eszemet...-mondta majd egy hatalmasat sóhajtott és hátradölt. Becsikta a szemeit majd pár percig pihentette.* | |
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Május 19, 2008 3:02 pm | |
| - Ajjhát... *S ránéz a lány lábára.* - Most ez egy nagyon egészséges szín. Nem tudom mi a bajod vele. Felőlem aludhatsz itt is. *S rámosolyog a lányra. Felnéz az égre, majd habozva feltesz egy kérdést.* - De mondd csak, mi lenne olyan jó? *Sejtelmesen és kérdően Angelre dobja tekintetét, míg az felfele néz. Nagyon kiváncsi az ilyen kérdésekre, mert mégha magának is mondja a lány halkan, azért egy hegyesfülű azt 1 méterről is meghallja, és a lány nincs valami messze tőle. Tehát a lányra nézve pislog.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Május 19, 2008 3:05 pm | |
| *Lee lekezdi törni a fejét. Pár perc gondolkodás után eszébe jut valami*-Hallottam egy helyről. Úgy hívták hogy Képtár. Még nem voltam ott de mindig is kíváncsi voltam rá!*Mondja a lánynak mosolyogva majd feláll és így szól*-Szerintem menjünk oda. De mivel nemsokára óra lesz. Nem hiszem hogy sokat időzhetünk ott. Megyünk majd együt?*Kérdezi a lánytól újult mosollyal a száján* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Május 19, 2008 3:09 pm | |
| hm?*néz kérdőn a fiúra..*Jah hogy az...hát mondjuk milyen jó lehet zabadon szárnyalni mint a felhők. Nem csak repülni, hanem bejárni a Földet és ráadásul szabadok is...és ...ahh...*kinyújtózott és oldalra feküdt.*Nem nagyon merek itt elaludni.*pillant mosolyogva a fiúra. És szerintem ez egyáltalán nem egészséges...mindjárt itt a nyár.*néz magára aztán a tájra. Visszanéz a fiúra és újra közelebb megy hozzá és ad arcára egy puszit.*Visszafekszik és behunyva szemét gondolkodik a semmin.* |
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Május 19, 2008 3:13 pm | |
| -Oké...rendben..én még nem is hallottam róla...persze, mehetünk együtt órára.-válaszolta mosolyogva majd szintén felállt. Lassan elindult a kúria felé, de igyekezett Lee mögött maradni hisz nem tudta, merre is kell valójában menni. Az órára gondolt, és arra nem is nagyon készült, meg fáradt is volt, hisz rengeteget tanult. Magában reménykedett, hogy nem fog elaludni óra kellöls közepén. Ezekkel a gondolatokkal a fejében nyitotta ki a kúria bejárati ajtaját maj belépett.* | |
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Május 19, 2008 3:16 pm | |
| - Én sem nézek ki színesebben. De én nem panaszkodom a bőrömre. Ilyen és kész. Hát igen. Repülni jó. Imádok repülni, szeretek mindent, ami repül. *Majd az égre néz. A lány felé fordul, majd törökülésbe helyezi magát. Egy nagyot néz, majd megkérdi.* - Szereted a gyíkokat? Mart tavasz felé szeretnek ismerkedni és futkozni a fűben. *A lány feje mellé lendíti gyorsan kezét, majd kezei között egy hosszú zöld valamit emel fel. Látszólag az nem akar mozdulni a tenyérből, békésen öltögeti nyelvét.* - Nézd! Ez még barátkozik is. Érdekesen nem fél az emberektől. *Szereted annyira az állatokat, hogy még ezt is szívesen eltűröd magad mellett? *S kezét a lány felé tolva vigyorog a lányra.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Május 19, 2008 3:23 pm | |
| *felcsillan a szeme a gyík láttán, majd kikapja a fiú kezéből és elkezd vele játszani.*Imádom...olyan aranyosak.*mondta és mosolyogva mászkáltatta a kezén a kis állatot, majd lerakta a fűbe és elengedte.*Szeretem őket, és a kedvenceim közé tartoznak a hüllők is. Mondjuk krokodilt még nem simogattam, de azt mondta apa, hogy veszélyesek. Szóval nem hiszem hogy puszipajtások lennénk.*mosolygva mondta.* De mondjuk kígyóval jól ki lehet jönni, bár volt egy két rossz tapasztalatom velük.*felhúzta egy kicsit jobb lábán a farmert és a combjában egy hatalmas heg volt.* A lényeg, hogy még itt vagyok.*Mosolygott egy nagyot a fiúra, aztán gyors puszit nyomott a szájára és már ülve kezét hátra téve, és azon támaszkodva hagyta, hogy a szél bele fújjon hajába.* |
| | | Arabella Jagusia
Főkarakter : zsokica15@hotmail.com Hozzászólások száma : 5022 Kaszt : Üzenőláda : arabellajagusia
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Május 19, 2008 3:30 pm | |
| *Bella és daimónja lép ki a kúria ajtaján. Felnéz az égre majd a társaságon tekint végig. Ismerős arcokat lát, de nem megy oda hozzájuk nem szeretne zavarni. Inkább leül az egyik padra kezébe veszi könyvét és olvasni kezd. Közben természetesen Leonidas a pad előtt ülve nézi a többi diákot, majd inkább felugrik a padra és gazdája ölébe hajtja a fejét* ~jaj, már megint kezded? Na jó~ *sóhajt egyet Bella majd simogatni kezdi az állat fejét* | |
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Május 19, 2008 3:31 pm | |
| *Végighallgatja a lány beszédét, majd a heg láttára megszólal.* - Hát igen, még szerencse, hogy itt vagy. *S a lányhoz hasonlóan hátratámaszkodik. Titokban a lányhoz hajol és egy puszit nyom az arcára. Most látta elérkezettnek a pillanatot ennek, így kihasználta azt. Hátrahajol karjaira, majd a szemben álló fa lombján ugráló madarat kezdi el figyelni. Minden figyelme a fára irányul.* ~Dejó itt lenni.~ | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Május 19, 2008 3:35 pm | |
| *nem lepődik meg a fiú cselekedetén. észreveszi, hogy egy lány érkezik az udvarra, így odakiállt neki*Szia.*mondja mosolyogva, majd látja, hogy az daimonjával van elfoglalva, inkább a fiút nézi. Követi minden mozdulatát, majd viszonozva a puszit egy csókot lehel ajkára. Aztán körbenéz az udvaron. Mély levegőt vesz.*~Milyen jó itt kinn...friss levegő...meg minden~*mondja.* |
| | | Gerlice Éva Diák
Főkarakter : gerlice_eva@hotmail.com Hozzászólások száma : 138
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Május 19, 2008 3:36 pm | |
| *Éva érkezik látja, hogy Bella is itvan, de nem megy oda. Ahejet inkább oda megy egy fa tövábe, hogy ne zavarjon senkit és lefekszik a földre és becsukja a szemét.*~Remélem azért valaki idejön hozzám egy kicsit beszélgetni.~*Gondolja és vár tovább.* | |
| | | Arabella Jagusia
Főkarakter : zsokica15@hotmail.com Hozzászólások száma : 5022 Kaszt : Üzenőláda : arabellajagusia
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Május 19, 2008 3:41 pm | |
| *Nem igen figyel a könyvére inkább a többiekre emeli tekintetét vagy épp a messziséget nézi. Ahogy így bambul előre megpillantja Évát. Egy kicsit vacilál majd úgy dönt mégis odamegy hozzá. Könyvét táskájába süllyeszti, ennyi olvasás az átkokról épp elég volt mára. Feláll a padról és elindul barátnője felé. Leonidas természetesen követi* - Szia, nem zavarok? *kérdezi meg, amjd ő is leül a fához* - Még nem is kérdeztem. Jól érezted magad tegnap Nellondban? *kérdezi mosolyogva* | |
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Május 19, 2008 3:43 pm | |
| *Ekkor már ő is észreveszi Arabellát, s int neki némán, majd egy tekintetet ereszt az ismeretlenre is.* - Szép az idő, finom esőillatú a levegő. Vagyishát nem eső, inkább csak ilyen friss patakillat van. Vagy ilyesmi, nemtudom hogyan mondjam. Nah, érted! *Elvigyorodik, majd lehunyja szemét.* ~Üde ez a kis szellő. Pont ideális.~ *Felnéz a levelek között megbúvó, alig látható napra.* - Húha, mennem kellene. Meg kell etetnem Wanvát, mert éhenhal szegény. Maradhatsz a köpenyemen ám nyugodtan, ha kell. Tényleg, sajnálom, de nekem lassan mennem kell! Még azért ráérek... *S lesmárolja gyengéden a lányt.* | |
| | | Gerlice Éva Diák
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Május 19, 2008 3:46 pm | |
| -Jaj! Megijeszteztté.*S azzal felül.*~Biztos a multkori miat.~*Gondolja*:-Nemzavarsz.*És azzal már odébb is csusszan, hogy a lánynak hejet szoritson.*:-Nagyon jól köszönöm, Csak egy bajvolt, Hogy este tönkre is ment a frizurám amit csináltak.- | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Május 19, 2008 3:48 pm | |
| *nah ezen most meglepődött...becsukja szemét és élvezi, majd mikor végeszakad, bár ő nem nagyon szeretné, megszólal.*rendben...szerintem én is megyek mert össze kéne pakolni fenn aztán meg szerintem alszok is egy kicsit...*mondja és ásííít egy hatalmasat. Ad egy érzéki puszit a fiú szájára majd felkel és még gyorsan elköszön tőle.*Szia majd később találkozunk.*és int a másik két diáknak is és elfut a Kúria felé, egyensen be az ajtón fel a harmadik emeletre és ott a szobájába.*
A hozzászólást Angel Snezhana összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Május 19, 2008 3:53 pm-kor. |
| | | Arabella Jagusia
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Május 19, 2008 3:51 pm | |
| - Ne haragudj nem akartalak megijeszteni *mondja mert észrevette a lány ijedtségét* - Hát igen már nekem sem tökéletes, de azért jó volt *teszi még hozzá* - és mi újság veled? *kérdezi meg, majd az órájára néz* ~Vajon miért fog késni az óra?~ *megvonja a vállát a gondolatra, majd inkább Évához fordul* - Te jössz a mai órára? Múltkor nagyon jó volt az EVI *mondja még majd csendben hallgatja a lányt* | |
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Május 19, 2008 3:53 pm | |
| - Szia! Igen, még találkozunk! *Majd végignézi, ahogy a lány elszelel. Egy nagyot sóhajtva feltápászkodik, majd felemeli a földről köpenyét, és leporolja. Nyakába csatolja, majd megindul az épület felé. Útközben az ittlévő diákok felé fordul, s biccent a fejével. Megy tovább, nyílik az ajtó, s egyenesen meg sem áll a Kőszáli-sas hálóig.* | |
| | | Gerlice Éva Diák
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Május 19, 2008 4:01 pm | |
| *Éva biccent a tűávozók felé.*:-Semmi gond.*Szol.*:-Igen jövök.*S azzal az orájára pillant.*:-Jóbb ha elindúlúnk.*Mondja s azzal fel is kel.*:-Jösz?*Kérdi a lánytúl.* | |
| | | Arabella Jagusia
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Május 19, 2008 4:05 pm | |
| *Épp, hogy csak leült már állhat is fel* - Igen még szép hogy megyek, csak az óra csúszik fél órát, de nem baj *mondja, majd tényleg feláll leporolja a talárját és Leonidasra pillant. Az állat méltóságteljesen, felemelt fejjel sétál a lányok mögött közben természetesen folyamatosan morog gazdájának, de Bella nem igazán foglalkozik most vele. Úgy tűnik az állatot is megviseli a Bellát ért stressz, ezért ilyen morcos mostanában* | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Udvar | |
| |
| | | | Udvar | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |