Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 8 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 8 vendég
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Udvar | |
|
+47Ifj. Gilnor Llofalt Olga Snezhana Frank Reaper Leonard de Wandom Lara Wilhelmine Rosa Grozda Rupert Rankle Leonard Wyatt Lilien Montan Kiaran Courber Perenelle el Sanders Ivana Irina Gary Shazzox Sarah Christina Keller Gerlice Éva Horváth Viktória Ágnes Elisaveta Grozda Moraru-A Ivana Rosa Nadezhda Justine Belmond-allidon Kalandmester Nagy R. Anita Sofija Darina M. Snjezana Anaze White Igor Volonyev Danny Blue Pálffy Patrik Estera Linnet Wanda Dorcas Gloria Tara Nicole Grennie Isabella Clerence Adam Thomson Aleida Shintlech Lisette Anhel Rosetta Waylan Quarion Galanodel Jérémy Raphael Nikorina Grozda Holly Kyra Victoria Dewey Jack Darkfield Arabella Jagusia Elisia Hatway Amaril Gwyneth Mira Todorka Nicol Bennet Sheila Leays Jane Scott 51 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Május 02, 2008 9:34 am | |
| First topic message reminder :
-Velem sincs semmi különös. Unatkoztam, tanultam, meg sétáltam. És igen nagyon jó ez az évszak, főleg most. Olyan gyönyörű a természet. És az a jó, hogy a legszebb hónap van most. Május. Nagyon szép évszak és sok rejtelmet rejt.*mondja bár nem is tudja, hogy ezt miért jegyezte meg.*-Mit terveztek a mai napra? tényleg ti hazamentek a nyáron? Én nem hiszem. Sokkal jobb itt mint otthon.*jelenti ki majd csendben figyeli a két beszélgető lányt, hátha ő is be tud kapcsolódni.* |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Jack Darkfield
Főkarakter : Főkarakter Hozzászólások száma : 9241 Kaszt : Üzenőláda : Az illatod olyan számomra mint a drog. A véred mint a saját ínyem szerint kevert heroin.
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Május 11, 2008 7:41 pm | |
| *Jack is megérkezik az udvarra, mintha csak egy átsuhanó árny lenne. Könnyed léptekkel, fekete talárban sétál végig, biccent szaktársainak, majd meglát egy frissen érkezett diákot. Célba is veszi, és ocelotjával a nyomában odasétál hozzá.* -Szia, a nevem Jack Darkfield, a Naxeldir egyik prefektusa. Benned kit tisztelhetek? *kérdezi érdeklődve, miután hidegen végigmérte a lányt.* -Amúgy ő itt Odron. *mutat a maga mellett lévő nagymacskára, aztán visszanéz a lányra.* -Segíthetek valamiben? *kérdezi, miközben lepillant a lány kofferére.* | |
| | | Wanda Dorcas Gloria
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 4223 Kaszt : Üzenőláda :
'If you look at me closely, you will see it in my eyes, this girl will always find her way.'
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Május 11, 2008 7:45 pm | |
| - Szia! A nevem Wanda Dorcas Gloria, szólíts csak Wanda-nak! *mondja a lány, majd végignéz a fiún, meg a mellette lévő állatkán* És nagyon újacska vagyok még itt, azt sem tudom, hol kezdjem el... | |
| | | Jack Darkfield
Főkarakter : Főkarakter Hozzászólások száma : 9241 Kaszt : Üzenőláda : Az illatod olyan számomra mint a drog. A véred mint a saját ínyem szerint kevert heroin.
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Május 11, 2008 7:50 pm | |
| -Igazán örvendek a szerencsének Wanda. Nos, hogyha valóban új vagy, akkor a legjobb ember akadt rád. *mondja egy halovány mosollyal.* ~Most jön az a rész, hogy a lányt többet nem látták, mi? Azt hiszem túl sokáig voltál mellettem Odron. Megeshet.~ *gyors gondolat beli kommunikáció saját ocelotjával, majd Jack felsóhajt, és elgondolkozik.* -Azt hiszem a legjobb lesz, hogyha elkezdek magyarázni. De mit szólnál hozzá, hogyha előtte beosztanálak téged egy szobába? És akkor felkísérlek oda, segítek cipelni a csomagodat, és út közben pedig megbeszéljük a dolgokat. Hogy hangzik? *kérdezi érdeklődve, közben jobb kezével elkezd kotorászni a zsebeiben, hogy ha a lány beleegyezik, átadhassa majd neki szobája kulcsát.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Május 11, 2008 7:52 pm | |
| *Hallgatja szobatársnôét, miközben ide-oda, körbe-körbe sétálgatnak. Monjuk fél-kobink inkább kocog, hisz míg a mellette járó emberlány egy lépést tesz, Mila legalább kettôt szökdécsel. Vannak hátrányai a koboldságnak. Mondjuk senki sem tud úgy osonni mint ô. Max egy teljesvérű kobi. Vagy egy félkobold, aki nem telete át a tavaszt a szobájában. De legalább Mila megérti a pálcmozdulatos problémát. Segítene ô, ha tudna, csak a gond az, hogy nem tud. De a könyvekre már felfigyel. Ó, hogy azok az imádott könyvek. Nincs jobb dolog náluk.* Megbabonázni? Muszály lesz megmutatnod. *Fejében már le is játszódik a jelenet, hogy megbabonáz valakit és az a valaki a tenyerét nyalja. Házit többet nem is írna. Minek, ha ott egy talpnyaló? Az újonc csajszit észre sem veszi. El van foglalva barátnôjével. Komolyan régen lazítottak együtt, mármint ha Tarának lazítás látni, ahogyan ugrabugrál az alacsony leányzó. Mikor Jack már átsuhan az udvaron, megint ugrabugrál, így csak egy árnyékot lát benne. Semmit, aminek köszönni kéne. Túl sok az energiája, ilyenkor másra nem szokott figyelni.
//Meleg van nálunk, azt hiszem, hozok magamnak fagyit. Magyarul fagyasztunk.// |
'If you look at me closely, you will see it in my eyes, this girl will always find her way.'
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Május 11, 2008 7:55 pm | |
| - Ez nagyon jó ötlet! *mondja Wanda* ~azért kicsit félelmetes mellette ez a vadállat~ -És onnan hogy tovább?*kérdezi a lány, majd kérdőn néz a Jack-re* | |
| | | Jack Darkfield
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Május 11, 2008 8:04 pm | |
| -Ha jó ötlet, akkor lám csak, itt is a kulcs. A Rozsomák háló lakója leszel. *mondja, majd lenéz a maga mellett áldogáló ocelotra, aztán vissza a lányra. Zsebéből előveszi a kulcsot, melynek a vége egy rozsomák fejet ábrázol, és átnyújtja a lánynak.* -Gyere, elkísérlek. *mondja, majd a kastély felé indul.* -Csomagodat hozzam? Mellesleg Odron nem bátn, nem kell tőle félni. Jól nevelt állat. *az ocelot csak biccent, Jack arcán halvány mosoly jelenik meg, ahogy a lányt figyeli.* -Nos, kérdezz, és válaszolok, úgy tovább. *mondja egyszerűen, hidegen, ahogy szokta, de mégis valahogy kedvesen hat.* | |
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Május 11, 2008 8:09 pm | |
| - Rozsomák? Az micsoda? ~Olyan idiótának érzem magam ilyenkor~ - Köszönöm a kulcsot, és ha hozod a bőröndom azt megköszönöm. *mondja a lány kedvesen mosolyogva* - Szia Ordon!*köszön rá még mindig mosolyodva az állatra, majd megsimogatja* | |
| | | Jack Darkfield
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Május 11, 2008 8:14 pm | |
| *Jack eltöpreng, nem olyan jó álaltismerő.* -Hát, a rozsomák kérlek alássan egy ragadozó. Ami nagyjából akkora méretű, mint egy átlagos testalkatú nagymacska. ~Azt hiszem legalább is.~ *teszi hozzá gondolatban. Odron közben csak biccent, de a simogatás elől egyszerűen elhajol.* -Ha kérhetem ezt a fajta kontaktust mellőzzük. *mondja kissé morgós hangon, majd feláll, és Jack másik oldalára lépdel.* -Indulhatunk? *kérdezi jack, majd felemeli a lány bőröndjét, és lassan elindul az udvaron.* | |
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Május 11, 2008 8:18 pm | |
| - Köszi az állatismertetőt! *mondja Wanda, és az arcán még mindig barátságos mosoly ül* Azt hiszem mehetünk is.*teszi hozzá, majd elindul Jack után* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Május 12, 2008 9:14 am | |
| *Juliett sétál ki nagy örömmel az udvarra. Sokáig nézelődik, míg nem talál egy kellemes helyet ahová leülhet és eltölthet pár kellemes órát. Unottaan lapozza fel a magával hozptt tanmesét.Kis idő múlva mrá csak egy elaludt lányt lehet megpillantani akit úgy látszik elaltatott a száraz hülye könyvmese. Julie arra ébred fel hogy egy darázs zümmög fülében.* ~Nah menj mrá innen~ *hessegeti el de csak ne bírja jobb belátásra bírni hisz még mindig ott zümmög a fülében.* Ne már *csügged el és úgy dönt tovább áll és elsétál egy másik lócához majd újra nekikezd a tanulásnak de ez se megy most neki.Inkább sétálgat egy kicsit az udvaron. A lágy szellő sokszor meglobogtatja a tavaszi sálat ami a nyakában van.Kissé megfázott, de most ez sem zavarja csak andalog gondtalanul.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Május 12, 2008 9:19 am | |
| *Sab miután elhagyja a temetőt kijön szépen az udvarra. Elég lassan nem siet, majd mikor kilép az udvarra, egy hatalamasat szippant a levegőből. Mélyen bent tartja, majd ezt jegyzi meg magában. * ~Hm.. de jó kint lenni a friss levegőn....~ *Majd körülnéz az udvaron és megpillantja Juliettet. Oadsétál hozzá és így szól.* -Szia! De rég láttalak, hogy vagy? Ja és csatlakozhatok? *Köszön Juliettnek illedelmesen , majd ezeket kérdezi tőle. Közben sétálgatnak tovább....* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Május 12, 2008 9:24 am | |
| *Juliett nagyon megörül Sabrina láttán és ezt cseppet sem titkolja...mert végre kikapcsolódhat és enm tanul, és azt se bánja ha elterelik a figyelmét.* De jó hogy jöttél *mondta mosolyogva.* Már azt hittem halálra fogom unni magam *jegyezte meg és felsóhajtott.* Nuygodtan..*felelte gyorsan.* Hogy hoyg vagyok? *kérdezett vissza.* Kicsit stresszesen de azért jól...mostanában meg még a fejem is fáj *tette hozzá és beletúrt a hajába.* Nah de ennyit rólam *zárta le a témát és kedvesen Sabrina felé fordult.* Na és te hogy vagy? Ősidők óta nem láttalak...úgy látom prefektus lett a kisasszonyból. Ha nem is az elsők között vagyok mert tudom hoyg nem *nevetett fel.* De had gratuláljak *és megemelte képzeletbeli kalapját a lány előtt.* Hogy megy a sorod mi ujság? *faggatta a lányt.* Nah messéélj lécci *unszolta majd elterelte magukat egy lóca felé és szépen lecsüccsentek rá.* Nem hiszem hogy én olyan érdekes lennék *motyogta az orra alatt.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Május 12, 2008 9:36 am | |
| *Sab is örül Juliettnek nagyon.Majd megszólal.*-Örülök, hogy örülsz nekem. *Mondja mosolyogva.* -Az nem jó ha stresszes vagy.*Mondja, majd ismét megszólal miközben a lóca irányába mennek.* -Nyugi nem fogod halálra unni magad. Hát igen prefektus lettem. Tényleg nagyon rég óta nem láttalak. Mi volt veled? *Megkérdezi hiszen tényleg nem találkozott Juliettel mostanában.* -Ó nagyon szépen köszönöm. Hát kérlek megvagyok. Egyre több emberrel találkozom, főleg olyanokkal akikkel még nem is beszélgettem eddig.*Mondja el enyhén szólva röviden. Majd ismét megszólal.* -Tényleg tegnapelőtt voltál Nellonba? *Kérdezi kiváncsian a lánytól és várja a válaszát.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Május 12, 2008 9:44 am | |
| Most megfogtál....*modta és sunyin lesütötte fejét.* Sokan hívtak aztán mégsem mentem...lassan tényleg rá kell jönnöm hogy enm csípem az ilyen nagy ünnepélyes dolgokat *hagyta abba elkeseredetten és szomorúan tekintett a gyönyörű tájra ami még mindig a napsugarak foszlányaiban tündökölt.* Az jó...akkro legalább beszélgethetsz velük egy jót..nem? *mosolygott rá és közben szemeit becsukta mert a napsugarak még kiégették volna a retináját.* Hm..hát mostanában tudod nem voltam vmi nagy társasági ember..inkább a szobámban tanultam..vagy ücsörögtem ahogy jól esett...enm tudom velem ez gyakran emgesik *fogott bele a magyarázkodásba majd mikor megunta legyintett egyet és félbehagyta a dolgoakt.* Viszont én se nagyon láttalak...de nem is csodálom *nevette el amgát és kiínosan hátradőlt a padon.* Nah jó nem akarom felborítani a lócát *vihogott még mindig.* Hát legalább akkor most kibeszélhetjük magunkat *kacsintott rá.* Na és te? Mivel töltöd ezeket a drága napokat? *kérdezte kivááncsian.* Egyénként nem gondoltam volan hogy ilyen magolós leszek *vallotta eb magának.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Május 12, 2008 9:55 am | |
| *Sab figyelmesen hallgatja végig szaktársát, majd megszólal.* -Pedig lejöhettél volna Nellondba... Legközelebb én nyaggatlak el, hogy gyere velem egy kicsit kikapcsolódni. *Mondja mosolyogva. Aztán meginog a lóca alattunk, de sab még mindig nevet.*-Hát én ezekt a drága napokat hát napközben társaságot keresek magamnak, mert rájöttem hogy egyesdül nem olyan jó lenni. Na meg aztán itt van az éjszakánkénti tanulás is.Ja meg persze a prefetusi tennivalók is...*Meséli el barátnőjének...* Tényleg milyen volt a buli? Ja és bocsi, hogy nem mentem, sajnos közbejött valami.*Kérdezi és a következő mondatot szomorúan mondja, majd jeresgél a tallárjában. Kivesz egy kis plüss macit majd átadja Juliettnek.* -Ez pedig az ajándékod...*Majd várja a lány reakcióját..* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Május 12, 2008 10:02 am | |
| Ez igaz...de valahogy én nem én nem az az ember vagyok *nyafogott és most eléggé kis óvodás gyereknek tűnt de csak most ebben a pillanatban.* Nem hát nem jó...de ha az ember olyan mint én vagyok akkor inkább el avn egyedül *fejezte be Sab mondatát és elfintorodott.* Nah majd idővel hátha tok változtatni ezen is...mint sok dolgon *ahngoztatat reménykedve és elnevette magát.* Éjszakázás? *és annyira elvarázsolta ez a szó hoyg tátva maradt a szája.* Azta akkor csicseregtek mi? *szólalt meg hülyéskedve.* De legalább jól érzitek magatokat *tette hozzá és kissé elmosolyodott.* A buli? *és itt elakadt szava.* Hát tudod senki se jött el...amilyen nagy erővel hívogattam őket nos nem lett belőle semmi...semmi baj úgyse akart senki sem jönni ... ki is jönne egy olyan grifmadárhoz mint én vagyok? kérdezte szánalmasan és elkeseredetten.* De többet nem szervezek megfogadtam...minek? Úgyse érdekel senkit *hangoztatta makacsul és elszántan.* De azért köszi hogy megkérdezted *hálálkodott.* De aranyos *kapta ki a kezéből Sabnak.* Köszi még1szer *és mrá el is rejettei az egyik zsebébe.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Május 12, 2008 10:13 am | |
| -Hát nekem legalábbis egyenlőre megy. Remélem, hogy nem fogok majd senkit se elkapni majd késő este, hogy kint járkál. *mondja mosolyogva .*-Ja csicsergünk áriázunk meg minden.*Ezt csak röhögés kiséretében mondja.* -Az tényleg nem jó ha senki se ment el. Én mentem volna csak közbe jött egy dolog.* Mondja majd feldob egy ötletet* -Tényleg mi lenne ha.... ha rendeznénk egy hatalmas bulit és aki tud az eljön de ha meg nem jön senki. Akkor legalább mi ketten egy jót szórakozunk. *mondja és reméli, hogy Juliett is osztozik a lelkesedésben.*-Griffmadár, á ez hülyeség pont te. Na akkor én pedig egy házisárkány vagyok. *Mondja elhülyéskedve.* -Nagyon szívesen adtam örülök, hogy tetszik. *mondja mosolyogva, majd felnéz az égre.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Május 12, 2008 10:23 am | |
| Ngay bulit? Hát nem tom...én már nem vmi sok reménynel kezdenék neki *mondta egyre jobabn elkeseredve.* De ha gondolod *egyezett bele.* De akkor mindent meg kell szervezni..Tod milyen nagy munka? *kérdezte meg tőle és közben elnevette magát.* A másikkal is annyit dolgoztam aztán meg senki se jött *emlékezett vissza a nem rég történt eseményekre.* De sebaj a tiéd hátha jobb lesz *kacsintott rá és próbált kicsit vidámabb lenni.* Igen pont én *mutatott magára.* Még szép hogy tetszik nagyon aranyos *dícsérte meg a kis macit aki most épp kifelé nézett zsebéből.* Mjad én is adok neked vmit csak most niincs nálam *fogadkozott.* Tényleg és amúgy ilyen csajbulit szeretnél vagy ilyen nagyobb körűt? *érdeklődött tovább.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Május 12, 2008 10:42 am | |
| -Kát persze, hogy mindent meg kell szervezni. Díszlet, kaja, ital akkor a szoba, hogy hol legyen. Akkor kellene valamilyen zene is.*Mondja és nagyon elszántanak tűnnik.*-Áh dehogy adsz!Ez a macika kellett neked, hiszen ah cserbe hagytalak.*Mondja és ezt nagyon komolyan gondolja.*-Szerintem nagyobb körűvel sokkal jobban járunk. Talán azért mert így sokkal zöbben eltudnak jönni.*mondja mosolyogva.* -Tényleg a meghívó az milyen legyen?*Kérdezi és várja a lány válaszát.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Május 12, 2008 10:53 am | |
| Ertettem főnok *mondta és mosolygott közben.* Hogy milyen legyen a meghívó? Nem nagyon tudom...figyelemfelkeltő színű..talán piros? *nézett kérdőn rá majd elfintorodott.* Tudod mit tégy belátásod szerint *tanácsolta és közben örvendezett Sabrinan.* Kellett nekem ~Hát ez jó~ *gondolta s közben megismételte a lány szavait.* Nos akkor köszönöm...az pedig hogy nem jöttél megbocsátva *mosolyodott el és rákacsintott.* A kaja pia ilyesmit azt szerintem tudni fogjuk biztosítani...szerinted? *faggatta tovább.* Akkor mindenkit meg kellene hívnunk? *kiváncsiskodott hűledezve..* De hát az sok ember *s közben fejét fogta.* É snagyon sok meghívó is...ezt én tom a legjobban *és még mindig fejét vakarta. * De ha nagyon akarjuk összejön mármint szerintem *jelentette ki határozottan.* De egy olyan dátum is kellene ami mindenkinek jó *tette még hozzá.* Jajj olyan sok mindent kell még csinálni *derűlt fel és csillogó szemekkel nézett a messzeségbe.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Május 12, 2008 11:04 am | |
| -Igen igen a piros jó szín és fekete betűk. Szerintem ez jó párosítás lesz. Nagyon jó lesz, mert ez a szakunk színei is tehát ez tökéletes lesz. Szóval a meghívóval nem lesz gond.*mondja nagyon lelkesen.* -Kaját és ital biztos, hogy tudunk biztosítani. A büféből is hozhatunk fel vagy inkább egyik hétvégén lemegyünk ketten Nellonba és beszerzünk mindent ami szükséges egy bulihoz.*Mondja már a jövőt tervezgetve és nevet is eközben.*-Mindenkit az túlzás annyi embert nem is tudnánk meghívni.*Mondja mosolyogva majd ezt hozzá teszi.*-Szerintem azokat kellene meghívni akiket fontosnak tartunk és nagyon jóban vagyunk velünk. Legalábbis így gondolom.*Magyarázza el Juliettnek.*-Hát tényleg elég sok mindent. Na sebaj egyenlőre nem tudom, hogy mikor lesz de majd mi ketten megcsináljuk közös erővel.*Mondja magabiztosan...*-A dátum az a legapróbb dolog de majd arra is kitalálunk valamit.*Mondja nevetve...Majd mikor már Juliett elmegy csak elköszön tőle. -Szia*
A hozzászólást Sabrina Baxter összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Május 12, 2008 11:46 am-kor. |
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Május 12, 2008 11:20 am | |
| *Wanda lejön az udvarra levegőzni, körülnéz, talál egy padot ami magányos és leül rá* ~Kár, hogy nincs itt senki, akivel most beszélni tudnék~ *gondolja magában, majd hátradől és az eget kémleli* | |
| | | Jane Scott Diák
Főkarakter : renikee2@citromail.hu Hozzászólások száma : 4037 Kaszt : Üzenőláda :
..egy hazug világban egy meg nem értett zseni vagyok, akinek a nevét majd vastag betűvel emelik ki a történelem könyvekben...
Titulus: Dilibogyóó Lyrával^^
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Május 12, 2008 11:23 am | |
| *Jane az udvar felé vette az irányt. Meglátott egyedül egy ismeretlen lányt, és úgy döntött, hogy odamegy hozzá.* -Szió! A nevem Jane. Remélem nem zavarlak. *mondja, s leül mellé.*
//Wanda, légyszíves színezd a hsz-eidet, mert a fehér a mesélő színe.// | |
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Május 12, 2008 11:26 am | |
| - Szia! A nevem Wanda, dehogy zavarsz, nagyon örülök*mondja Wanda majd kezet nyújt Jane-nek* | |
| | | Estera Linnet Diák
Főkarakter : lizzyke1@citromail.hu Hozzászólások száma : 3370 Kaszt : Üzenőláda : ˝Amikor azt mondod: 'Feladom!', gondolj arra, hogy ilyenkor másvalaki azt mondja: 'Egek, micsoda lehetőség!'˝
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Május 12, 2008 11:28 am | |
| *Estera, és Patrik érkeznek az udvarra. Épp egy üres időszakot fogtak itt ki. Csak egy két lány van kint. Még Esti sosemlátta őket, bár az egyiket mintha látta volnna már, bár lehet hogy csak rosszul emlékszik. De azért jöttek ki hogy ismerkedjenek. Int Partiknak, hogy kövesse, és odasétálnak a lányokhoz.* -Sziasztok! Estera vagyok. Bestiamester. *Köszönti őket, majd Oatrikra pillant, hisz most ő a soros a bemutatkozásnál.* | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Udvar | |
| |
| | | | Udvar | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |