Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkKezdőlapHírekLegutóbbi képekTanításGalériaNezabar VallomásokÚjságInteraktív sugóRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Leírás
Staff
Legutóbbi témák
» Vendégeknek!
Udvar - Page 14 Icon_minitimeVas. Feb. 02, 2014 7:50 pm by Kaen el Jericho

» Föld alatti titkos forrás
Udvar - Page 14 Icon_minitimeKedd Nov. 26, 2013 7:51 pm by Steven Blackfield

» Puma háló
Udvar - Page 14 Icon_minitimeSzomb. Nov. 23, 2013 8:16 pm by Steven Blackfield

» Fellegszirt
Udvar - Page 14 Icon_minitimePént. Nov. 22, 2013 8:41 pm by Hiroshi Haku

» Elisabeth Ellen Torchwood kúriája
Udvar - Page 14 Icon_minitimeVas. Nov. 17, 2013 9:11 pm by Steven Blackfield

» Agatha-Land
Udvar - Page 14 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 8:13 pm by Lincoln Lawrence

» Társalgó - Központi terem
Udvar - Page 14 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 10:35 am by Sophie Lee

» Steven Blackfield háza
Udvar - Page 14 Icon_minitimeVas. Nov. 03, 2013 5:43 pm by Sophie Lee

» Fogadó
Udvar - Page 14 Icon_minitimeSzomb. Nov. 02, 2013 6:03 pm by Sophie Lee

Top posters
Cirelin de Sovalon
Udvar - Page 14 I_vote_lcapUdvar - Page 14 I_voting_barUdvar - Page 14 I_vote_rcap 
Kaen el Jericho
Udvar - Page 14 I_vote_lcapUdvar - Page 14 I_voting_barUdvar - Page 14 I_vote_rcap 
Aurora Valanthe Mediaris
Kalandmester
Jack Darkfield
Rosetta Waylan
Emily Kyra Beawer
Arabella Jagusia
Amaril Gwyneth
Rupert Rankle
Ki van itt?
Jelenleg 9 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 9 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
Statistics
Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Sweet Krytal

Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects

Udvar

Go down 
+47
Ifj. Gilnor Llofalt
Olga Snezhana
Frank Reaper
Leonard de Wandom
Lara Wilhelmine
Rosa Grozda
Rupert Rankle
Leonard Wyatt
Lilien Montan
Kiaran Courber
Perenelle el Sanders
Ivana Irina
Gary Shazzox
Sarah Christina Keller
Gerlice Éva
Horváth Viktória Ágnes
Elisaveta Grozda Moraru-A
Ivana Rosa Nadezhda
Justine Belmond-allidon
Kalandmester
Nagy R. Anita
Sofija Darina M. Snjezana
Anaze White
Igor Volonyev
Danny Blue
Pálffy Patrik
Estera Linnet
Wanda Dorcas Gloria
Tara Nicole Grennie
Isabella Clerence
Adam Thomson
Aleida Shintlech
Lisette Anhel
Rosetta Waylan
Quarion Galanodel
Jérémy Raphael
Nikorina Grozda
Holly Kyra
Victoria Dewey
Jack Darkfield
Arabella Jagusia
Elisia Hatway
Amaril Gwyneth
Mira Todorka
Nicol Bennet
Sheila Leays
Jane Scott
51 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Vendég
Vendég

Udvar - Page 14 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 14 Icon_minitimePént. Május 02, 2008 9:34 am

First topic message reminder :

-Velem sincs semmi különös. Unatkoztam, tanultam, meg sétáltam. És igen nagyon jó ez az évszak, főleg most. Olyan gyönyörű a természet. És az a jó, hogy a legszebb hónap van most. Május. Nagyon szép évszak és sok rejtelmet rejt.*mondja bár nem is tudja, hogy ezt miért jegyezte meg.*-Mit terveztek a mai napra? tényleg ti hazamentek a nyáron? Én nem hiszem. Sokkal jobb itt mint otthon.*jelenti ki majd csendben figyeli a két beszélgető lányt, hátha ő is be tud kapcsolódni.*
Vissza az elejére Go down

SzerzőÜzenet
Vendég
Vendég

Udvar - Page 14 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 14 Icon_minitimeHétf. Május 12, 2008 11:29 am

*Leila lép be az udvarra Cézár kiséretében és körbenéz. Meglát egy ismerőst . Odasiet hozzá és ráköszön.-Szia! Remélem nem zavarok. . Mi újság veled? Sokat tanulsz?*Miután felteszi a kérdést leül és inkább csöndben figyeli a kuytáját és Sabot.*

A hozzászólást Leila Hamilton összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Május 12, 2008 11:48 am-kor.
Jane Scott
Diák
Jane Scott

Főkarakter : renikee2@citromail.hu
Hozzászólások száma : 4037
Kaszt : Udvar - Page 14 Jos
Üzenőláda :
..egy hazug világban egy meg nem értett zseni vagyok, akinek a nevét majd vastag betűvel emelik ki a történelem könyvekben...

Titulus: Dilibogyóó Lyrával^^

Udvar - Page 14 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 14 Icon_minitimeHétf. Május 12, 2008 11:29 am

*Jane örült, hogy nem utasította vissza a lány, s mosolyogva ránézett.*
-Még nem láttalak itt az iskolában. Mikor érkeztél?
*Kérdezi kedvesen a lánytól, majd megigazítja a felsője ujját.*
Wanda Dorcas Gloria

Wanda Dorcas Gloria

Főkarakter : főkarakter
Hozzászólások száma : 4223
Kaszt : Udvar - Page 14 Mutatvanyos
Üzenőláda : Udvar - Page 14 Tek5d15624

'If you look at me closely, you will see it in my eyes, this girl will always find her way.'

Udvar - Page 14 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 14 Icon_minitimeHétf. Május 12, 2008 11:32 am

- Tegnap este jöttem. Nagyon hosszú volt az út, Angliából jöttem repülővel. *mondja Wanda mosolyogva, mert örül, hogy társaságot talált* - Te honnan származol?
http://www.mercedesz2000.gportal.hu
Pálffy Patrik
Diák
Pálffy Patrik

Hozzászólások száma : 99

Udvar - Page 14 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 14 Icon_minitimeHétf. Május 12, 2008 11:33 am

*Patrik is belép az udvarra Estera után és a lányokhoz sétál.ő se látta még őket de ha lányokról van szó ő áll az angolok élén ebben a kategóriában.Végülis ki nem bukik egy magas sportos gazdag uriemberre.*-Jónapot hölgyeim Pálffy Patrik bestiamester vagyok angliából és ismerkedni jöttünk.
Jane Scott
Diák
Jane Scott

Üzenőláda :
..egy hazug világban egy meg nem értett zseni vagyok, akinek a nevét majd vastag betűvel emelik ki a történelem könyvekben...

Udvar - Page 14 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 14 Icon_minitimeHétf. Május 12, 2008 11:36 am

*Janenek felcsillant a szeme, amikor Wanda Angliát említette.*
-Nahát, Te is Angliából jöttél? Én is onnan származom. Te Anglia melyik részéből jöttél?
*Kérdezi a lányt, hiszen úgy érzi, hogy valamilyen szinten kötődik hozzá, hiszen egy országból jöttek.*
~Még senkivel nem találkoztam itt, aki onnan jött mint én.~ *gondolja, s közben nagyon boldog.*

//Wanda, kérlek színezd az összes hsz-ed//
Wanda Dorcas Gloria

Wanda Dorcas Gloria

'If you look at me closely, you will see it in my eyes, this girl will always find her way.'

Udvar - Page 14 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 14 Icon_minitimeHétf. Május 12, 2008 11:39 am

-Igen Angliából jöttem. Londonban születtem, és ott is nőttem fel.*mondja a lány, miközben hatalmas mosolyra húzódik a szája*~Nahát! Második nap, és máris megismertem egy olyan diákot, aki ugyanabból az országból jött mint én, azt hittem ez nehezebb lesz~*gondolja Wanda, majd elsöpör arcából egy kósza hajtincset*
Pálffy Patrik
Diák
Pálffy Patrik

Udvar - Page 14 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 14 Icon_minitimeHétf. Május 12, 2008 11:41 am

-Én is Angliából jöttem Manchesterből.*válaszol Patrik mert halllotta a két lány beszélgetéséből*
-Ti melyik részéről származtok?
Estera Linnet
Diák
Estera Linnet

Főkarakter : lizzyke1@citromail.hu
Hozzászólások száma : 3370
Kaszt : Udvar - Page 14 Harcos
Üzenőláda : ˝Amikor azt mondod: 'Feladom!', gondolj arra, hogy ilyenkor másvalaki azt mondja: 'Egek, micsoda lehetőség!'˝

Udvar - Page 14 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 14 Icon_minitimeHétf. Május 12, 2008 11:43 am

//Sorrend: Sabrina, Wanda, Jane, Estera, Leila Patrik.

Innentől tartsátok be!//
Vendég
Vendég

Udvar - Page 14 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 14 Icon_minitimeHétf. Május 12, 2008 11:49 am

-Szia!Dehogy zavarsz Leila. Gyere ülj le ide. *Köszön a leányzónak és barátságosan mosolyog.*
-Szia Cézár.*Köszönti a kutyát is, majd ismét megszólal.*-Semmi különös élem a mindennapjaimat. Közben tanulgatok meg ilyesmi.*-Na és veled mi újság? Olyan rég láttalak!*Kérdezi a lánytól nagyon kiváncsian.Majd megpillantja Janet és pár diákot is.Aztán Sab ismét megszólal.* -Elég sokan jöttünk ki az udvarra.*mondja kedvesen.*
Wanda Dorcas Gloria

Wanda Dorcas Gloria

Udvar - Page 14 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 14 Icon_minitimeHétf. Május 12, 2008 11:52 am

- De jó! Mindenki Angliából származik?*Wanda ennek nagyon örül* ~Hihetetlen, azt hittem a legtöbb diák aki ide jár, bulgár~*gondolja a lány*
Jane Scott
Diák
Jane Scott

Üzenőláda :

Udvar - Page 14 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 14 Icon_minitimeHétf. Május 12, 2008 11:55 am

*Az elején csak ketten voltak Wandával, most meg már egy kisebb csoport gyűlt össze. Ennek nagyon örült, hiszen így több embert ismerhet meg, majd odafordul Wandához.*
-Én Londonból érkeztem. *mondja, majd meghallja egy fiú hangját is.*
-Szió, a nevem Jane. *mondja, majd mosolyog.*
-Manchesterben még nem jártam, de biztos nagyon szép hely. *mondja, s köszönti a többi diákot is.*

//Wanda, írtam neked privit, kérlek válaszolj rá...fontos lenne Very Happy , kösziii^^//

A hozzászólást Jane Scott összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Május 12, 2008 11:58 am-kor.
Estera Linnet
Diák
Estera Linnet

Üzenőláda : ˝Amikor azt mondod: 'Feladom!', gondolj arra, hogy ilyenkor másvalaki azt mondja: 'Egek, micsoda lehetőség!'˝

Udvar - Page 14 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 14 Icon_minitimeHétf. Május 12, 2008 11:57 am

*Esti végighallgatja a többieket.* ~Milyen sokat lettünk hirtelen. Ez tök jó.~ *Gondolja végig. *
-Én magyarországról származom. És onnan költöztünk ide, bulgáriába.*Mondja ő is.*
-Hogy tellik a napotok? *Kérdi meg a többieket. Majd leül a szemben lévő padra, ahol még van hely.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 14 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 14 Icon_minitimeHétf. Május 12, 2008 12:03 pm

*Leila látja ,milyen sokan gyültek össze. ~Hmm,nagyon jó!~*Hallgatja a többieket. -Én Amerikából jöttem*Jegyezi meg halkan. Ezután inkább csöndbe marad és figyelmesen hallgatja a többieket. Voltak akiket ismert és voltak akiket még nem is látott.Közben kutyáját simogatja aki már mindenkit megszaglászott.*
Pálffy Patrik
Diák
Pálffy Patrik

Udvar - Page 14 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 14 Icon_minitimeHétf. Május 12, 2008 12:05 pm

-Nekem nincs olyan nagyon jó napom nehéz volt elhagyni Manchestert de a hugom nagyon el akart jönni ide és hát a nagynéném nem engette el egyedül ezért eljöttem vele a pályaudvaron eltünt és azóta nem láttam*egy köncsepp futott végig az arcán és zsebkendőt keres a zsebében*remélem nem történt baja.*Most már szipogott is.*-De probálok nem rágondolni és inkább barátokat keresni és ha már elég erőm lessz felkutatom.És ezért is keresek barátokat hogy ha mondjuk elrabolták ki tudjam szabadítani.
Vendég
Vendég

Udvar - Page 14 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 14 Icon_minitimeHétf. Május 12, 2008 12:10 pm

*Sab csak most kapcsol és odaballag a többiekhez.Majd így szól.*-Aki nem ismerne Sabrina Baxter Naxeldires. Nos hogy hol lakom. Hát Franciaországban laktam.*Mondja majd figyeli a zöbbieket, hogy ki mit szól. Közben kérdez.*-Hogy vagytok?
Wanda Dorcas Gloria

Wanda Dorcas Gloria

Udvar - Page 14 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 14 Icon_minitimeHétf. Május 12, 2008 12:15 pm

- Szia Sabrina! Én jól vagyok*köszön oda Sabrina-nak, és válaszol a kérdésére* és ha már a testvéreknél tartunk, nekem van egy nővérem és egy öcsém, akiket Angliában kellett hagynom, mert muglik*lekonyul a szája és a földet kémleli* Patrik te meg ne aggódj, a húgodnak biztos semmi baja nincs.*vette át Wanda arcán a mosoly, a lekonyult száj helyét*~Milyen sokan lettünk hirtelen~
Pálffy Patrik
Diák
Pálffy Patrik

Udvar - Page 14 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 14 Icon_minitimeHétf. Május 12, 2008 12:16 pm

-Elnézést szép hölygyek de nekem mennem kell.Estera remélem még talizunk.*azzal mégegyszer megtörli a szemét és elmegy az udvarból.*
Jane Scott
Diák
Jane Scott

Üzenőláda :

Udvar - Page 14 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 14 Icon_minitimeHétf. Május 12, 2008 12:20 pm

*Jane szemében két érzés látszódik. Egyrészt az aggodalom Patrik húga miatt, másrészt pedig egy biztató gyendég érzés.*
-Ne aggódj, biztos ügyes lány. Feltalálja magát, lehet, hogy már rég otthon van. Írj egy levelet a nagynénédnek, hogy mi újság otthon, és így megtudhatod, hogy a húgod otthon van-e. *mondja a fiúnak, majd Sabrihoz fordul.*
-Szia Sabri. Először is gratulálok a kinevezésedhez. Nagyon ügyes vagy, meg is érdemelted.
*mondja mosolyogva barátnőjének, és egy halvány mosolyt is megenged magának.*
-Én személy szerint jól vagyok, köszönöm kérdésed. Örülök, hogy ilyen széép számban gyűltünk össze, hiszen így könnyebben ismerkedhetünk. *mondja, s egy biztató mosolyt küld Patrik felé is, majd elköszön a fiútól.
-Szia, és ne aggódj. *mondja búcsúzásképpen.*
Estera Linnet
Diák
Estera Linnet

Udvar - Page 14 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 14 Icon_minitimeHétf. Május 12, 2008 12:24 pm

*Patrik válaszát hallva nagyon megsajnálja.*
-Biztos nem esett baja. Csak tartsd meg a reményt.*Mondja neki bíztatóan majd elköszön.*
-Biztosan fogunk! Szia!*Köszön el tőle.*
-Hát örülök hogy összefutottunk, de nekem is mennek kell. További jó beszélgetést.*Köszön el ő is. *
-Sziasztok! *Mondja, majd elmegy a kúria felé.*

//Bocsi, de mennem kell. Szijjasztok.//
Wanda Dorcas Gloria

Wanda Dorcas Gloria

Udvar - Page 14 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 14 Icon_minitimeHétf. Május 12, 2008 12:27 pm

- Ne haragudjatok, nekem most mennem kell! Még látjuk egymást!*Köszön el Wanda, majd a szobája felé veszi az irányt*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 14 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 14 Icon_minitimeHétf. Május 12, 2008 12:35 pm

*Nagyon sajnálja Patrikot Ő is akart valami biztatot mondani ,de mindenki elmondta amit Ő szeretett volna ezért csöndbe marad. Mikor mind a hárman elmennek köszön neki. -Sziasztok. *A többieket nézte ,hogy vajon valaki fel -e hoz valami témát vagy csak itt ülünk ,mert Ő sajnos nem tud miről beszélgetni. ~De lehet ,hogy most megint mindketten elmennek és csak saját maga marad itt. Remélem ez nem fog bekövetkezni.~*Felnéz az égre és a felhőket nézi.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 14 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 14 Icon_minitimeHétf. Május 12, 2008 12:40 pm

*Sab végighallgat mindenkit, majd odafordul Janehez és ezt mondja neki.*-Ó nagyon szépen köszönöm.
*Mondja nagyon kellemes hangon. Aztán elköszön a három diáktól.* -Sziasztok! További szép napot! *Mondja szépen majd ezt mondja a két lánykának.* -Tényleg hogy haladtok a tanulással? *Kérdezi majd várja a két lány válaszát.*
Jane Scott
Diák
Jane Scott

Üzenőláda :

Udvar - Page 14 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 14 Icon_minitimeHétf. Május 12, 2008 12:42 pm

*Jane továbbra is mosolyog.*
~Tanulás...uff...~
-Hát nem a kedvenc időtöltésem, de azt is muszáj néha...mondhatjuk úgy is, hogy egész jól haladok vele. Ma is sokat tanultam, egész délelőtt a könyveket bújtam.
*mondja, s felnéz az égre, és a felhőket bámulja és néha-néha elkalandoznak a gondolatai.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 14 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 14 Icon_minitimeHétf. Május 12, 2008 12:46 pm

*Figyelmesen hallgatja Jane válaszát és Ő is ezt mondaná.*
-Hát igen én nagyon nem szeretem a tanulást...nem is haladok oylan jól vele...na jó azért haladok vele ,de a legrosszabb a gyakorlati rész...Szerintetek?Én is idáig a könyvet bújtam*Felsóhajt*-Ezt a szép napot tanulással tölteni...hát... elég rossz dolog. *Ránéz a két lányra mit szólnak ehhez.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 14 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 14 Icon_minitimeHétf. Május 12, 2008 12:51 pm

Egy lány vágtat át az udvaron teljesen rohanva a másik széléhez ahol megpillantja barátait. Elég szép sorban állnak ezért elég jól kitűnik hogy kit ismer és kit nem nagyon közülük. Mikor már jól kilihegte magát úgy gondolja nem árt egy bemutatkozás sem.*
Üdv Emberek! *szólal meg fenhangon.* Juliett Vontan Naxeldir *szolgálatotokra mondja és jelképesen bólint mindenki felé.* Mi ujság? Hogy vagytok? *kérdezegti tőlük bár lehet nem is figyelnek rá majd mikor megunta a faggatózást fogja magát és az egyik útjába eső lócára ül.*
Jah bocsika *teszi hozzá elpirulva.* Zavarok? *kérdezte meg méd mindig vörösen.* Mert ha igen elmegyek *és már indulásra is készült.*
Ajánlott tartalom

Udvar - Page 14 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 14 Icon_minitime

Udvar
Vissza az elejére 
14 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Udvar
» Udvar
» Udvar
» Udvar
» Udvar

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola :: Arhivum :: Arhivum-
Ugrás: