Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkKezdőlapHírekLegutóbbi képekTanításGalériaNezabar VallomásokÚjságInteraktív sugóRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Leírás
Staff
Legutóbbi témák
» Vendégeknek!
Udvar - Page 15 Icon_minitimeVas. Feb. 02, 2014 7:50 pm by Kaen el Jericho

» Föld alatti titkos forrás
Udvar - Page 15 Icon_minitimeKedd Nov. 26, 2013 7:51 pm by Steven Blackfield

» Puma háló
Udvar - Page 15 Icon_minitimeSzomb. Nov. 23, 2013 8:16 pm by Steven Blackfield

» Fellegszirt
Udvar - Page 15 Icon_minitimePént. Nov. 22, 2013 8:41 pm by Hiroshi Haku

» Elisabeth Ellen Torchwood kúriája
Udvar - Page 15 Icon_minitimeVas. Nov. 17, 2013 9:11 pm by Steven Blackfield

» Agatha-Land
Udvar - Page 15 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 8:13 pm by Lincoln Lawrence

» Társalgó - Központi terem
Udvar - Page 15 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 10:35 am by Sophie Lee

» Steven Blackfield háza
Udvar - Page 15 Icon_minitimeVas. Nov. 03, 2013 5:43 pm by Sophie Lee

» Fogadó
Udvar - Page 15 Icon_minitimeSzomb. Nov. 02, 2013 6:03 pm by Sophie Lee

Top posters
Cirelin de Sovalon
Udvar - Page 15 I_vote_lcapUdvar - Page 15 I_voting_barUdvar - Page 15 I_vote_rcap 
Kaen el Jericho
Udvar - Page 15 I_vote_lcapUdvar - Page 15 I_voting_barUdvar - Page 15 I_vote_rcap 
Aurora Valanthe Mediaris
Kalandmester
Jack Darkfield
Rosetta Waylan
Emily Kyra Beawer
Arabella Jagusia
Amaril Gwyneth
Rupert Rankle
Ki van itt?
Jelenleg 7 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 7 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
Statistics
Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Sweet Krytal

Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects

Udvar

Go down 
+47
Ifj. Gilnor Llofalt
Olga Snezhana
Frank Reaper
Leonard de Wandom
Lara Wilhelmine
Rosa Grozda
Rupert Rankle
Leonard Wyatt
Lilien Montan
Kiaran Courber
Perenelle el Sanders
Ivana Irina
Gary Shazzox
Sarah Christina Keller
Gerlice Éva
Horváth Viktória Ágnes
Elisaveta Grozda Moraru-A
Ivana Rosa Nadezhda
Justine Belmond-allidon
Kalandmester
Nagy R. Anita
Sofija Darina M. Snjezana
Anaze White
Igor Volonyev
Danny Blue
Pálffy Patrik
Estera Linnet
Wanda Dorcas Gloria
Tara Nicole Grennie
Isabella Clerence
Adam Thomson
Aleida Shintlech
Lisette Anhel
Rosetta Waylan
Quarion Galanodel
Jérémy Raphael
Nikorina Grozda
Holly Kyra
Victoria Dewey
Jack Darkfield
Arabella Jagusia
Elisia Hatway
Amaril Gwyneth
Mira Todorka
Nicol Bennet
Sheila Leays
Jane Scott
51 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Vendég
Vendég

Udvar - Page 15 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 15 Icon_minitimePént. Május 02, 2008 9:34 am

First topic message reminder :

-Velem sincs semmi különös. Unatkoztam, tanultam, meg sétáltam. És igen nagyon jó ez az évszak, főleg most. Olyan gyönyörű a természet. És az a jó, hogy a legszebb hónap van most. Május. Nagyon szép évszak és sok rejtelmet rejt.*mondja bár nem is tudja, hogy ezt miért jegyezte meg.*-Mit terveztek a mai napra? tényleg ti hazamentek a nyáron? Én nem hiszem. Sokkal jobb itt mint otthon.*jelenti ki majd csendben figyeli a két beszélgető lányt, hátha ő is be tud kapcsolódni.*
Vissza az elejére Go down

SzerzőÜzenet
Vendég
Vendég

Udvar - Page 15 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 15 Icon_minitimeHétf. Május 12, 2008 12:53 pm

-Hát én nem bújtam egész nap a könyveket esetleg éjszaka.Akkor általában fog az agyam. Csak ne kellene felkellni reggel. Mert akkor mindig kezdődik előről az egész.*Mondja közben hol Janere hol pedig Leilára tekint.*-Igen igen ez a szép nap. Mondjuk örülök is ennek a napnak.*Közben felnéz az égre.* -Csak kár, hogy nem történik valami izgalmas.*Mondja és sóhajt egyet.Közben megjelenik Juliett és köszön neki ismét.*-Szia! Hát nem sok..De hogy zavarsz. *Mondja szép nyugodtan.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 15 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 15 Icon_minitimeHétf. Május 12, 2008 12:56 pm

*Látja a közeledő lány. ~Hisz én már ismerem~-Szia Juliett*Fordul az érkező lányhoz. -Nem nem zavarsz csak nekem sietnem kell. Köszönöm ezt a beszélgetést nagyon tetszett. És remélem még találkozunk! Sziasztok! Gyere Cézár indulunk. *Cézár odatrappol gazdájához és elindulnak. Leila még integet utána eltünik a lányok szeme elől.*
Jane Scott
Diák
Jane Scott

Főkarakter : renikee2@citromail.hu
Hozzászólások száma : 4037
Kaszt : Udvar - Page 15 Jos
Üzenőláda :
..egy hazug világban egy meg nem értett zseni vagyok, akinek a nevét majd vastag betűvel emelik ki a történelem könyvekben...

Titulus: Dilibogyóó Lyrával^^

Udvar - Page 15 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 15 Icon_minitimeHétf. Május 12, 2008 12:58 pm

*Jane figyelmesen végighallgatja a lányokat, majd megállapítja, hogy nagyrészt egyezik a véleményük. Majd megpillant egy lányt közeledni feléjük.*
~Hát azt hiszem, hogy őt már ismerem...legalábbis látásból.~
-Szia! A nevem Jane. Nem zavarsz, de ülj le ide hozzánk. Mi újság veled?
*kérdezi a lányt, majd elköszön Leilától.
-Szia! *kiáltja a lány után.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 15 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 15 Icon_minitimeHétf. Május 12, 2008 1:04 pm

*Juliettnek egy darabig kisebbségi érzése van majd utánna feloldódik benne ez a hátrány és igencsak megered a nyelve*
Jah bocsi mindenki ismer...akkor enm szóltam *mondta és szájához tette kezét.* ~Már Leila el is ment?~ *épp hogy csak odatekintett már a lány sehol sem volt.* ~Azta kutya meg a macska és nem is köszöntem neki~ *futott át az agyán ez a gondolat.* ~Nah mindegy~ *fejezte be az elmélkedést.* Köszönöm jól vagyok csak kellett számonmra egy kis friss levegő. És ti? *fordul feléjük.* ~Biztos ők is~ *szólalt meg a fejében egy hang.* ~Jól van na~ *válaszotl vissza rá, majd Sabrinahoz fordult.* Nah gondolkodtál a bulin? *kérdezte tőle és újra visszatért saját tevékenykedéseihez most pl szeret nem szeretet játszott.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 15 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 15 Icon_minitimeHétf. Május 12, 2008 1:13 pm

*Sab hallgatja a lányokat, majd elköszön ő is a távozó Leilától.* -Szia! További szép napot! ~Vajon ma még ezt hányszor fogom megismételni?~ *Fut át az agyán majd csak a lányokra figyel...*-Hát én nagyon régóta kint vagyok már az udvaron. Meg kell mondanom elég jó itt kint egyre szebb az idő. Szerintem én kijövök legközelebb napozni.*Mondja mosolyogva.*-Igen igen elég sokat. Szerintem a meghívó az ugyebár legyen piros de fekete betűkkel. Így legalább tudni fogják hogy milyen a szakunk.*Mondja Juliettnek majd Janehez fordul.* -Ugye jössz majd te is a buliba? *Kérdezi barátnőjétől.*
Jane Scott
Diák
Jane Scott

Főkarakter : renikee2@citromail.hu
Hozzászólások száma : 4037
Kaszt : Udvar - Page 15 Jos
Üzenőláda :
..egy hazug világban egy meg nem értett zseni vagyok, akinek a nevét majd vastag betűvel emelik ki a történelem könyvekben...

Titulus: Dilibogyóó Lyrával^^

Udvar - Page 15 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 15 Icon_minitimeHétf. Május 12, 2008 1:16 pm

-Nem is tudom...kicsit fáradt vagyok. De lehet, hogy majd benézek. Most viszont megyek pihenni egy kicsit.
*mondja.*
-Sziasztok. *s már el is indul a kúria felé.*
Quarion Galanodel
Diák
Quarion Galanodel

Főkarakter : Quarion Galanodel
Hozzászólások száma : 2144
Kaszt : Udvar - Page 15 Auror
Üzenőláda : Miért? Most miért ontsam mások vérét, ha főzni is lehet belőle?

Udvar - Page 15 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 15 Icon_minitimeHétf. Május 12, 2008 1:17 pm

*Egy zöld köpenyes, barna hajú hegyesfülű lép ki az épületből az udvarra. Hideg szemei körbenéznek a terepen, majd a kezén kapaszkodó sason állnak meg. Leül az egyik padhoz, s elengedi a madarat. A sas egy közeli fa ágán talál helyet, melyet pár perc múlva elhagy, majd elrepül, ki tudja hová. A fiú hátradől a padon, szemei a vele szemben lévő öreg fára szegeződnek, majd a Kúria tornyát szúrja ki magának. Közben egy-egy pillantást vet az ittlévőkre, de igazán nem foglalkozik velük. Mély levegőt vesz az orrán, majd szusszan egyet.* ~Az eső már közel van, pár napon belül ittlesz. A fák virulnak, jó illat terjeng.~
Vendég
Vendég

Udvar - Page 15 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 15 Icon_minitimeHétf. Május 12, 2008 1:21 pm

Megint ketten *vág közbe.* Milyen irónikus a sors ugye? *lassan már tele van a feje ilyen maszlagokkal.*
Nah ne hidd hogy ilyen jóslás féleség vagyok csak tudod néha megesik hogy hiszek ilyen hülyeségekben *fejezte be az egészet és abbahagyta ezt a bigyót mert félt hogy még tényleg hülyének nézi Sabrina.* Azt hiszem jó lesz ez a meghívó *jelentette ki nagy örömmel.* És igen..tök jó leleményes vagy *dícsérte meg Sabrinat.* Akkor már csak el kell őket készíteni...majd holnap neki állok és én is csinálok egyet ketőt...így jó lesz? Mit szólsz hozzá? *kérdezte vígan.* Nekem tetszik...bár nekem mi nem tetszik *nevette el magát.* Tényleg majd néha elmehetnék fagyizni...vagy le Nellondba most olyan nagy kedvem támadt *és meg is lepődött magán hogy hirtelen milyen jó kedve lett majd látta hogy jane távozni készül.* Kár hogy ilyen haamr elmész *szólalt meg dedósan majd integetett neki.* Szia! Jó légy *kiabálta utánna és újra Sabrina felé fordult.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 15 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 15 Icon_minitimeHétf. Május 12, 2008 1:28 pm

*Végighallgatja a két leányzót, majd megszólal ismét.*-Hát Jane ha akarsz akkor nyugodtan gyere, mert szívesen látunk téged is.*Mondja a lánynak, majd Juliettre koncentrál.*-Igen ismét mi ketten.*Mondja megint csak nevetve.*-Köszönöm!*Örül, hogy megdicsérik, mert még ebben nagyon nem volt egyetlen élménye sem.Közben elmegy Jane is és köszön neki.*-Szia!*Ismét Juliett felé fordul majd megint megszólal.*-Igen, igen az úgy tökéletes lesz. Persze én is neki állok. Aztán majd ketten szétszórjuk őket.*Mondja nevetve.* -Na menjük majd le melyik hétvégén?! Végülis nekem mindegy de jó tudni. *Mondja mosolyogva.*-De jégkrémet nem hozunk a buliba ugye?*Már mosolyogva teszi fel a kérdést.Aztán megpillant egy diákot, majd ezt kérdezi halka Juliettől.*-Ismered ezt a fiút?
Quarion Galanodel
Diák
Quarion Galanodel

Udvar - Page 15 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 15 Icon_minitimeHétf. Május 12, 2008 1:34 pm

*Quarion semmi különöset nem tesz, egyszerűen csendben végigfigyeli a természet mindenét. A madarak hangját, a mókusok ugrálását, az apró neszeket, nem foglalkozik semmi mással, csak a környezettel.* ~Ez a hely csodaszép. De az a párbaj sem volt rossz az előbb. Szegény Arabella jó vizes lett.~ *Hideg szemeivel körbefürkészi a fellegeket, hogy merre kószál madara, de nem fedezi fel semerre sem.*
*Percek után újabb levegőt szív be orrán keresztül, újabb szagokat keresve benne.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 15 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 15 Icon_minitimeHétf. Május 12, 2008 1:35 pm

*Juliett megpróbál figyelni Sabrinára de közben mégis máshová bámészkodik. Egy ismeretlen diák ül az egyik lócán...csak úgy magában egyedül. ~Hát ez furcsa~ *jegyzi meg magában majd újra Sabrina felé fordul.* Tessék mit mondtál? *kérdezett vissza * Bocsika elég szórakozott vagyok mostanában.* Ja vagy úgy..persze mindenben segítek amiben kell *mondta mosolyogva és rákacsintott Sabrinara.* Nem enm én sem ismerem *motyogta halkan.* De szerintem nem lehet vmi kellemes tök egyedül...gondolom szerinted sem *tete hozzá majd újra visszatért a bulihoz.* Akkor ketten megcsinálunk mindent...én előre érzem hogy ez jó lesz...*jelentette ki fülig érő szájjal és ide oda mozgatta magát jókedvében.* Bocsi kicsit felvagyok pörögve...úgy látszik túl pozitív lettem tőletek *s a modat közepébe jól belevihogott.* Nellondról szülva *folytatta tovább.* Felőlem mehetünk én benne vagyok *és közben ruháját babrálgatta.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 15 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 15 Icon_minitimeHétf. Május 12, 2008 1:41 pm

~Odakellene menni ahhoz az ismeretlen fiúhoz...~ *Sab miközben beszél neki Juliett felméri a fiút és ezt gondolja.* ~Ahhoz képest, hogy tünde elég jól néz ki...~*Aztán feleszmél gondolataiból, majd válaszolgat vagy inkább csak hozzászól Juliett mondataihoz.*-Tök jó lesz legalább csinálunk egy közös programot a barátokkal és az ismerősökkel. *Mondja mosolyogva.* ~Vajon miért nem jön ide az a fiú?~
*Kérdezi magában és egy kis hatásszünet után ismét megszólal.* -Persze, hogy ketten megcsinálja maximum egy jót szórakozunk ha nem jön össze.*Mondja majd halkan így szól Julietthez.* -Odamegyünk hozzá?*Kérdezi és remli, hogy a lány igent fog mondani.*
Quarion Galanodel
Diák
Quarion Galanodel

Udvar - Page 15 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 15 Icon_minitimeHétf. Május 12, 2008 1:46 pm

*Továbbra is ücsörög a padon, de most előredől, s térdeire támasztja könyökeit. Végignézi a vele szemben, az út mellett lévő virágokat, majd a fa tövébe pillant.* ~Jé, hát itt mindenhol van sasgyümi? Érdekes... Jól fogja magát érezni Wanva.~ *Vet egy pillantást a két lányra, majd újra az eget pásztázza.* ~Biztos talált valami érdekeset.~ *Az égen végignézi az összes felhőt, s azon gondolkozik, mikor lehetett erre nagyobb esőzés. Szélvihar biztos nem volt egy ideje.* ~Szélviharhoz túl tiszta a levegő.~ *Hideg szemei a vele szemben lévő fa törzsére merednek.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 15 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 15 Icon_minitimeHétf. Május 12, 2008 1:52 pm

*Juliett meghallgatja Sabrina mondatait majd mikor megkérdez tőle valamit akkor már elég nagy bajban van hogy mit mondjon mert egész idő alatt már megitn bóklászott valamerre majd gyorsa valahogy kimászik a slamasztikűból:*
Jó menjünk *bólint rá bár azt se tudja mire. Feláll és már útra készen áll csak várja az indulást hogy Sabrina is jöjjön. Majd útközben megkérdezi a lányt:* Tulajdonképpen hová is megyünk? *és értetlenül néz szemeibe.- Bocs valahol nagyon lemeradhattam *és kissé elpirul közben.* De majd elmeséled. Jó? *kérte meg.* Akkor menjünk oda ahova szeretnél *és szökdécselve mászkál az udvaron.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 15 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 15 Icon_minitimeHétf. Május 12, 2008 1:57 pm

*Sab szépen elindul a fiú felé. Aztán még útközben válaszol Juliettnek.*-Hová?! Kérlek ismerkedünk szépen.*Mondja mosolyogva.*-Na gyere, muszáj ismerkedni...*Mosolyog, majd mikor a fiúhoz érkeznek előbb még mond valamit Juliettnek.*-Majd elmesélem, ha nagyon elkalandoztál.*Makd rákacsint a lányra és így szól a fiúhoz.*-Khm.. Szia! Remélem nem zavaruk. Sabrina Baxter Naxeldires. *Mutatkozik be a fiúnak és köszönti őt.* ~Remélem nem küld el a francba...~
Wanda Dorcas Gloria

Wanda Dorcas Gloria

Főkarakter : főkarakter
Hozzászólások száma : 4223
Kaszt : Udvar - Page 15 Mutatvanyos
Üzenőláda : Udvar - Page 15 Tek5d15624

'If you look at me closely, you will see it in my eyes, this girl will always find her way.'

Udvar - Page 15 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 15 Icon_minitimeHétf. Május 12, 2008 1:58 pm

*Wanda kimegy az udvarra, és lát egy ismerős arcot*- Szia Sabrina!*köszön oda neki* - Sziasztok!*köszön a többieknek* - Wanda vagyok.*mutatkozik be*
http://www.mercedesz2000.gportal.hu
Quarion Galanodel
Diák
Quarion Galanodel

Udvar - Page 15 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 15 Icon_minitimeHétf. Május 12, 2008 2:01 pm

*A lány szavára visszatér a földre.* - Hellosztok! Quarion Galanodel, Eramir. Nem zavartok. *Végigméri hideg tekintetével a két lányt, majd körbenéz, mintha azt nézné-e, hogy van-e itt valaki.* ~Biztos valami érdekeset talált, tud magára vigyázni.~ *Majd újra a lányokra néz, hátradől a padon, s összekulcsolja karjait a mellkasán.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 15 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 15 Icon_minitimeHétf. Május 12, 2008 2:06 pm

Odamászva a fiúhoz..nem nem is szó szerint Sabrina odatolta nem nagyon tudott mit csinálni rendesen zavarba jött és kezével vészesen hadonászott ami integetés akart lenni.*
Hello *koszönt magas hangon.* Juliett Vontan ugyancsak Naxeldires. *mondta el az unott szöveget.*
Mi ujság? Hogy vagy? Nem rossz így egyedül lenni? *fagagtózott tovább majd egy új lánnyal találta szembe magát*
Szia Julie *hadarta el és integetett.*
Sabrina illedelmesen elköszönt minswnkitől és elhúzta a csíkot.* ~Hé hová mész~ *fordult emg Julie fejében majd míg gondolkodott Sab már el is tűnt. Szomorúan tekintett utánna és a többi udvaron lévőhöz fordult.*

A hozzászólást Juliett Vontan összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Május 12, 2008 2:09 pm-kor.
Jack Darkfield

Jack Darkfield

Főkarakter : Főkarakter
Hozzászólások száma : 9241
Kaszt : Udvar - Page 15 Alkimista_nekromanta
Üzenőláda : Az illatod olyan számomra mint a drog. A véred mint a saját ínyem szerint kevert heroin.

Udvar - Page 15 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 15 Icon_minitimeHétf. Május 12, 2008 2:08 pm

*Egy ismeretlen ismerős, kissé fakó, sápatag alak érkezik meg az udvarra, maga mellett tudva ocelotját. Hideg tekintetével nézi a jelenlevőket, majd megáll mellettük.* -Szép napot, Jack. *néz itt főképpen az Eramirosra, majd saját szaktársai felé fordul tekintetével.* -Sziasztok. Hogy s mint manapság? *aztán tekintete megakad Wandán és halványan elmosolyodik.* -Nos, sikerült túlélned az estét, ahogy látom, és még el sem tévedtél nagyon. Gratulálni tudok csak hozzá. Milyen számodra az itteni társaság, meg a klíma? *érdeklődik, ocelotja közben leül mellé, és onnan figyeli a számukra ismeretlen fiút.*
Wanda Dorcas Gloria

Wanda Dorcas Gloria

'If you look at me closely, you will see it in my eyes, this girl will always find her way.'

Udvar - Page 15 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 15 Icon_minitimeHétf. Május 12, 2008 2:13 pm

*Wanda csak néz, amikor Jack betoppan* - Jé, szia Jack! Igen, túléltem az estét, bár a szobatársaimmal nem nagyon volt alkalmam beszélgetni, amúgy a társaság jó.*mondja Wanda és mosolyog*- és lenne egy kérdésem. Láttam, hogy ma 18:00-kor Legendás lények ismerete órám lesz, hogy működik egy ilyen óra, és egyáétalán hova is kell mennem?*kérdezte Wanda, de még mindig csak mosolygott*~Egész érdekes ez a hely, tetszik ez az iskola~
Vendég
Vendég

Udvar - Page 15 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 15 Icon_minitimeHétf. Május 12, 2008 2:28 pm

*Juliett rémülten nézelődik körbe körbe. Egyre többen leszenk Sab pedig elment...hát ez szivacs gondolta és órájára tekintett. Lassan mennie kell de azért még marad egy kicsit. Kissé legubasztott fejjel ül lócáján majd egy kérdés erejéig felül.* Mi ujság hogy vagyztok? *majd mikor ezzel is készen lett újra visszatért az unalmas fejtámasztáshozkés csak nézett nézett bambán az emberekre. Néha néha rátört az álmosság de próbálta tartani a frontot majd úgy döntött mégis felül nehogy elaludjon.* Wanda te új vagy? *kérdezte az új lánytól.* Bocsika hogy enm tudom de mostanában nem nagyon szoktam ismerkedni... *hebegte.* Nah mind1 *gondolta és tovább elmélkedett.* ~Elég hallgatag ez az idegen~ *nézett rá eltöprengve aztán levette róla szemeit enhogy azt higyje hogy esetleg belebolondult volna ezért inkább máshol legeltette a tekintetét. Fákon növényeken virágokon. Várta hogy feleletet adjanak kérdésére addig pedig eljátszott az egyik közelében lévő virággal.*
Jack Darkfield

Jack Darkfield

Főkarakter : Főkarakter
Hozzászólások száma : 9241
Kaszt : Udvar - Page 15 Alkimista_nekromanta
Üzenőláda : Az illatod olyan számomra mint a drog. A véred mint a saját ínyem szerint kevert heroin.

Udvar - Page 15 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 15 Icon_minitimeHétf. Május 12, 2008 2:30 pm

*Wanda érdeklődését nagyon is tudja értékelni, szereti az efféle lelkes diákokat. Halvány mosoly jelenik emg az arcán.*- Az órát Elendil falassion tanár úr tartja, a Legendás Lények Karámjánál, és igazából minden elsősnek ott lesz órája, szóval nekem is. Ha szeretnéd, szívesen eléd megyek óra előtt, és átkísérlek, hogy ne tévedj el. Amúgy a Kúriától van nem messze, és igazából nem lehet nem észrevenni, mert egy hatalmas, fa kapu jelzi a bejáratát, ott szoktunk gyűlni. Utána általában jön Falassion tanár úr, kinyitja a karám ajtaját, mi bemegyünk, tesz fel elméleti kérdéseket, aztán elkezd mesélni a lényről, amit megismerünk, elvezet a lényhez vagy karámon belül, vagy azon kívül. Ha a karámon kívül van a lény, akkor kisebb utazás, kirándulás után jutunk el hozzá. Onnan pedig visszamegyünk a karámokhoz, és elenged minket, óra végeztével. *magyarázza megszokott modorával, közben kezeivel mutatja, hogy innen nagyjából merre van a karám, aztán nem gesztikulál tovább, leengedi maga mellé a kezeit. Juliett felé is megereszt egy halvány mosolyt.* -Köszönöm a kérdésedet, részemről jól vagyok, csak, mint mindig, általában készülök a vizsgákra. De ennek ellenére kicsattanok az egészségtől. Hát te? *dobja vissza a kérdést, mint valami labdát, dehát a beszélgetés ebből áll. Hallgatag uraságot pedig csak fél szemmel figyeli néha.*
Wanda Dorcas Gloria

Wanda Dorcas Gloria

Udvar - Page 15 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 15 Icon_minitimeHétf. Május 12, 2008 2:35 pm

*Wanda csendben hallgatja, ahogy Jack meséli, hogyan is zajlik egy Legendás lények ismerete óra, majd eltátja a száját*~Hűha!Korábban álmodni sem mertem róla, hogy ilyen varázslatos lényeket is megismerhetek~
- Megköszönném, ha értem jönnél. *mondja a lány, miután a fiú befejezi a rövid ismertetőt*~Kíváncsi vagyok mit fogunk tanulni, nagyon izgalmas lesz~
Quarion Galanodel
Diák
Quarion Galanodel

Udvar - Page 15 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 15 Icon_minitimeHétf. Május 12, 2008 2:37 pm

- Egyedül ugyanúgy nem rossz. Legalábbis én bírom. *Majd feláll, s két ujját a szájába véve füttyent egy hatalmasat, vigyázva rá, hogy senkinek se a füléhez közel füttyentsen. Felemeli a kezét, majd így vár pár pillanatig.* - Sajnálom, nekem mennem kell. *Egy sas landol a kesztyűvel védett csuklóján, majd megsimogatja a madarat.*
-Akkorhát viszlát! *Sarkon fordul, s belép a Kúria nagy épületébe.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 15 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 15 Icon_minitimeHétf. Május 12, 2008 2:40 pm

Én? *mutatott magára.* Még élek szerintem te is látod...de amúgy kissé betegesen az utóbbi idpben ez a csalfa idő igazán jól kihasználta az én enyhe kilengésemet és mondhatom nagyon jól megfáztam *hangoztatta rekedtes hangon.*
Igen vizsgák...hát egyenlőre méég nem nagyon foglalkozom velük...majd ha ég a ház és menekülni kell akkor talán fogok *mondta enyhén elviccelve a dolgot.* Nah én az biztos hogy még sosem volt LLG-n *jegyezte meg.* Wanda nem kell az én példámat követni *figyelmeztette és kihőzta magát.* Jó szórakozást majd nektek *fordult feléjük majd látta az eltávozó ismeretlent:* Hát szia *köszönt el és még maradt egy kicsit bár lassan fázni kezdett.* ~Jó lenne még egy pulcsi maagmra legalább akkor nem fáznék ennyire.~.
Ajánlott tartalom

Udvar - Page 15 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 15 Icon_minitime

Udvar
Vissza az elejére 
15 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Udvar
» Udvar
» Udvar
» Udvar
» Udvar

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola :: Arhivum :: Arhivum-
Ugrás: