Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 24 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 24 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Udvar | |
|
+47Ifj. Gilnor Llofalt Olga Snezhana Frank Reaper Leonard de Wandom Lara Wilhelmine Rosa Grozda Rupert Rankle Leonard Wyatt Lilien Montan Kiaran Courber Perenelle el Sanders Ivana Irina Gary Shazzox Sarah Christina Keller Gerlice Éva Horváth Viktória Ágnes Elisaveta Grozda Moraru-A Ivana Rosa Nadezhda Justine Belmond-allidon Kalandmester Nagy R. Anita Sofija Darina M. Snjezana Anaze White Igor Volonyev Danny Blue Pálffy Patrik Estera Linnet Wanda Dorcas Gloria Tara Nicole Grennie Isabella Clerence Adam Thomson Aleida Shintlech Lisette Anhel Rosetta Waylan Quarion Galanodel Jérémy Raphael Nikorina Grozda Holly Kyra Victoria Dewey Jack Darkfield Arabella Jagusia Elisia Hatway Amaril Gwyneth Mira Todorka Nicol Bennet Sheila Leays Jane Scott 51 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Május 02, 2008 9:34 am | |
| First topic message reminder :
-Velem sincs semmi különös. Unatkoztam, tanultam, meg sétáltam. És igen nagyon jó ez az évszak, főleg most. Olyan gyönyörű a természet. És az a jó, hogy a legszebb hónap van most. Május. Nagyon szép évszak és sok rejtelmet rejt.*mondja bár nem is tudja, hogy ezt miért jegyezte meg.*-Mit terveztek a mai napra? tényleg ti hazamentek a nyáron? Én nem hiszem. Sokkal jobb itt mint otthon.*jelenti ki majd csendben figyeli a két beszélgető lányt, hátha ő is be tud kapcsolódni.* |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Jack Darkfield
Főkarakter : Főkarakter Hozzászólások száma : 9241 Kaszt : Üzenőláda : Az illatod olyan számomra mint a drog. A véred mint a saját ínyem szerint kevert heroin.
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Május 12, 2008 2:44 pm | |
| *Jack a saját részéről nem lelkesedik ennyire az fféle órákért, valahogy számára mind unalmas, nem szereti a legendás lényeket túlságosan.* -Rendben, akkor nagyjából egy óra múlva ott leszek a Rozsomák háló ajtaja előtt, ha az úgy megfelel. *mondja, majd figyeli, ahogyan a fiú füttyent, aztán csak vár. odron szemei felcsillannak a madár látványára, jack azonban csak biccent a távozó után. Aztán Juliettre néz.* -Hát, hogy élsz, az biztos. De ha betegen, akkor inkább talán teával a kezedben kéne mászkálnod. Vagy legalább zárt helyeken tartózkodnod, mert ott nem ér annyira téged a változatos időjárás. És ha még nem voltál, talán msot megejthetnéd az elsőt, nem? *kérdezi, vizsgák hallatán csak fejet csóvál egy kisebb sóhajjal.* -Azért csak hajrá, nehogy a végén ismét köszöntsd az elsős padokat. *mondja intés és figyelmeztetés képpen.* | |
| | | Wanda Dorcas Gloria
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 4223 Kaszt : Üzenőláda :
'If you look at me closely, you will see it in my eyes, this girl will always find her way.'
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Május 12, 2008 2:48 pm | |
| - Rendben van, nagyon szépen köszönöm Jack, és most ha nem haragszol fölmegyek a szobámba, megpróbálok megismerkedni a szobatársaimmal is.*Mondja Wanda, majd elindul a szobája felé*~Hű, de szupi, kevesebb, mint két napja vagyok itt, és mennyi barátságos emberrel találkoztam~ | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Május 12, 2008 2:53 pm | |
| Bocsika de én most megyek *mondja és már integet is.* Jók legyetek Jó tanulást Sziasztok *és gyors léptekekl baktat fel szobája felé.* |
| | | Jack Darkfield
Főkarakter : Főkarakter Hozzászólások száma : 9241 Kaszt : Üzenőláda : Az illatod olyan számomra mint a drog. A véred mint a saját ínyem szerint kevert heroin.
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Május 12, 2008 2:56 pm | |
| -Semmiség, ezért vagyok itt. *mondja egy rövid meghajlással a lány felé, majd int neki távozóul.* -Akkor majd nemsokára ismét összefutunk. Addig is szia! És akkor viszlát Juliett! *köszön el mindkét lánytól immáron, aztán ott marad egyedül. Felsóhajt, és nyújtózik egy nagyot. Ocelotja kelletlenül morrant.* -Mi az? *pillant le az állatra, mire az megrázza magát, és feláll.* -Túl kedves vagy mostanság azt hiszem. Mintha nem lenne veled minden rendben. *szemeit belefúrja gazdájáéba.* -Félsz? *Jack azonban állja a tekinteteket, és fagyos, összeszűkített szemekkel szemez daimonjával.* -Nincs mitől félnem. *megrázza a fejét, és elindul.* -Gyere Odron, még van egy kis dolgunk. *az ocelot kelletlenül bár, de azért elindul gazdája után, aztán valamerre belevesznek a tájba.* | |
| | | Aleida Shintlech Diák
Hozzászólások száma : 35
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Május 13, 2008 10:36 am | |
| *Visszasiet az udvarra, fekete haja lobog maga után. Reménykedve körülnéz, hátha megipillantja legalább egy barátját a kevésből.Leül a padra, előveszi a tankönyvét és figyelmesen olvasni kezdi.*~lumos, lumos...lumos....locomotor mortis....locomotor mortis....~ | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Május 13, 2008 10:46 am | |
| *Av érkezik ide kicsit szomorúan. Nem evett semmit így kissé ingerült, bár nem mintha nem hányná ki egyből. Ugyanis tudniilik hogy mióta a vizygákra készül eléggé összezavarodott. Meglátja ARya-t és eszébejut hogy két epres-barackos-joghusrtos szelet van a farmertáskájában.* Szia, ARya. Máris megyek... sok a házim. Ezt odaadom. -<ajd átadjaaaz egyik szelete.* Hali...*és eltűnik* |
| | | Wanda Dorcas Gloria
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 4223 Kaszt : Üzenőláda :
'If you look at me closely, you will see it in my eyes, this girl will always find her way.'
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Május 13, 2008 1:16 pm | |
| *Wanda érkezik az udvarra, de senkit sem lát, csak egy együdül ücsörgő tanuló lányt. Leül nem messze tőle egy padra, majd bámul a semmibe* | |
| | | Danny Blue Diák
Hozzászólások száma : 1
| Tárgy: én itt voltam a kuria környékén sétáltam Kedd Május 13, 2008 2:38 pm | |
| - Erdős Katalin írta:
- -Velem sincs semmi különös. Unatkoztam, tanultam, meg sétáltam. És igen nagyon jó ez az évszak, főleg most. Olyan gyönyörű a természet. És az a jó, hogy a legszebb hónap van most. Május. Nagyon szép évszak és sok rejtelmet rejt.*mondja bár nem is tudja, hogy ezt miért jegyezte meg.*-Mit terveztek a mai napra? tényleg ti hazamentek a nyáron? Én nem hiszem. Sokkal jobb itt mint otthon.*jelenti ki majd csendben figyeli a két beszélgető lányt, hátha ő is be tud kapcsolódni.*
| |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Május 13, 2008 3:04 pm | |
| // Danny, nem értem ennek a hsznek az értelmét.^^. // |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Május 13, 2008 4:45 pm | |
| *Mika érkezik meg az udvarra, kicsit fáradt mostanába, de lehet csak az állmatlanság, nem marad sokáig állva egy padnak támaszkodva figyeli mi folyik kint az udvaron közbe Zorrat oda söndörög a lábához és ott telepszik le, majd miután sokat volt feláll és körbe néz máshol* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Május 13, 2008 7:13 pm | |
| *Angel gyors léptekkel halad a pázsiton. Rózsaszín árnyalatú ezüstös hajába tép a szellő...Egy padra leül, és bámul a semmibe.*~Remélem ma még valaki idetéved~*Tekintete még mindig a messzi messzi...vagy közeli tájra mered.* |
| | | Quarion Galanodel Diák
Főkarakter : Quarion Galanodel Hozzászólások száma : 2144 Kaszt : Üzenőláda : Miért? Most miért ontsam mások vérét, ha főzni is lehet belőle?
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Május 13, 2008 7:21 pm | |
| *Quarion immáron madara nélkül lép ki az épületből, ugyanis az elaludt a hálójában a kalitkában, és nem szerette volna felkelteni. Felnéz az égre, majd becsukja az ajtót.* ~Milyen szép esténk van megint! Igazi májusi este, ahogyan az lenni szokott ilyenkor.~ *Kilép a járdáról, zöld tündeköpenye szinte a lépcsőt súrolja. Barna haját a holdfény ezüstösbarnává teszi. Körbekémlel a padokon, hátha van itt valaki a kései órában, és megpillantja az ismerős lányt. Szokásához híven egyedül csüccsen le egy szokásos padra, az öreg fával szemben. Hegyesfülei meg-megrezzennek, ahogy az este neszeit hallgatja, hideg szemeivel a sötétbe borult fákat fürkészi.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Május 13, 2008 7:25 pm | |
| *A lány már-már azon van, hogy innen is elmenjen, mikor hangokat hall. Valaki kijött. Hátrapillant és meglátja az ismerős fiút. Bátorkodik köszönni neki, hiszen az mint mindig egyedül van.* Szia...szép esténk van*Jegyzi meg mosolyogva.Maga se tudja, hogy ezt miért jegyezte meg, de jól esett neki. Nem tud felhozni témát, így cska hallgat. Hallgatja az állatok neszét, ami nem tudja merről jön de oly kellemes érzés fülének. És természetesen továbbra is néz ki a fejéből...* |
Főkarakter : Quarion Galanodel Hozzászólások száma : 2144 Kaszt : Üzenőláda : Miért? Most miért ontsam mások vérét, ha főzni is lehet belőle?
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Május 13, 2008 7:37 pm | |
| *Quarion a lányra pillant, mikor az megtöri a csendet csilingelő hangjával.* - Szia, ööö... Igen, szerintem is szép az este. *Majd a lánnyal szemkontaktust fürkészik. Hideg szemeivel a lányra néz, majd a térdeire könyökölve a járda mintázatát nézegeti. Lábaival kisebb mozdulatokat téve egy kavicsot kezd rugdosgatni a lábával. Egy bagoly huhogására felkapja a fejét, majd a maga mögötti fás részre kapja a tekintetét, hátrafelé fordulva. Pár kereső tekintetet téve visszafordul, majd a kavics rugdosásával foglalatoskodik újból.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Május 13, 2008 7:43 pm | |
| Szeretek ilyenkor kinn lenni...*Jegyzi meg újra. De mintha scak magának beszélne. A fiút mintha nem is érdekelné, hogy ő ott van. Nem tud mit felhozni nem akarja megbántani vele a fiút vagy rossz helyzetbe hozni. Inkább hallgat. Lehet rosszúl teszi.*~Áááá...beleugrok egy közeli tóba...~*A fiúra néz az éppen egy bagolyhangra kapkodja a fejét...látszik rajta ő sem nagyon tud mit mondani...vagy nem is akar. Egy apró ágacskát talált a földön, amit lábával piszkálgatott.*~Feszült a helyzet...legyen már valami.~*Mosolyodik el magában..csak sajnos nem angyon sikerült a magában mosolygás.* |
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Május 13, 2008 7:54 pm | |
| *Már nem nagyon bírva a semmittevést, a fiú felkel, s a lánnyal szembe fordulva folytatja tovább a nézelődést. Vesz egy nagy levegőt az orrán keresztül.* ~Hmmm... A tölgyfák igen jó illatot árasztanak. A mai zápor jót tett nekik... Bár már minden felszáradt, a virágokon érezni a friss illatot.~ *Elég hűvösnek érzi az időt, hogy köpenyét ne egész teste körül hordja, úgyhogy elkezd azon bíbelődni, hogy vállig érőre állítsa köpenye méretét. 2 perc után sikerül neki, így elölről már teljesen látszódik. Barna bőrmellényt visel, melyen eramíros kitűzője virít. Alatta piszkosfehér inget hord, mely lazán, de mégsem szembetűnően viselkedik rajta.* ~Így már jobb. Jó idő van. Ez a lány eléggé érdekes. Érdekes, de meggyőző, bár még nem ismerem.~ *A lányon kezd gondolkozni, s csillogó, de szokásosan rideg tekintetét a lányon hagyja.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Május 13, 2008 8:11 pm | |
| *Hirtelen összeakad a tekintete a fiúval. Egy kicsit belepirul.*~Szép szeme van kétség nem fér hozzá...de mitől lett hirtelen ilyen őhm...szall jah...nem is ismerem. Megkéne kérdeznem a nevét...vagy nem???...jajjh...sok a kétség...~*Rengeteg kérdés kavarog benne...Nem tudja megkérdezze-e vagy mit csináljon...Inkább farkasszemet néz vele. És közben pirosodik...*~jajjh...ezek a testhőmérséklet változások...~ Őhm bocsi...megmondanád pontosan, hogy is hívnak? Ha nem gond , hogy megkérdezem.*Mosolyog...de aprót...alig látható...de legalább szívből jövö aranyos mosoly.* |
| | | Arabella Jagusia
Főkarakter : zsokica15@hotmail.com Hozzászólások száma : 5022 Kaszt : Üzenőláda : arabellajagusia
| | | | Quarion Galanodel Diák
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Május 13, 2008 8:17 pm | |
| *Quarion amint észreveszi a lány furcsa szorongását, lekapja a tekintetét a lányról. Majd mikor a lány megszólal, újra rátekint.* - Quarion Galanodel vagyok, Eramír. *S kissé meghajolva lehunyja egy pillanatra szemeit. Majd felpillant újra, s kérdőn néz a lányra.* ~Nem igazán értem ezt a lányt. Mi baja van? Nem vagyok valami jó beszélgetőtárs, de ezt tudom, és nem is akarok megváltozni... De... Nem is tudnék... Soha...~ *Kissé lehajtja a fejét, a járdát nézi, s újra a kavicsot lökdösi bal lábával.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Május 13, 2008 8:21 pm | |
| *Elmosolyodik azon, hogy a fiú ennyire tétlen. Ránéz az órájára, és észreveszi, hogy már kijárási tilalom van így hirtelen feláll. A fiúra pillant.*~Szerintem még ráér...~Kijárási tilalom van...úgy hogy bekéne mennünk. Én a társalgóba megyek ha nincs valamilyen dolgod és nem vagyok a terhedre...nem jössz velem?*kérdezi a lány mosolyogva és majdnem tűzpiros arccal. Úgytűnik, mintha szerlmet vallana pedig semmi ilyesmiről nincs szó. A lány elindul a kúria felé. A szél most már jobban feltámadt és megfújja rózsaszínhatású ezüstös színű haját.* |
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Május 13, 2008 8:26 pm | |
| /Igen, Bella, elnézést, most pillantottunk rá az órára, már futunk is. XD//
*Quarion a tilalom szóra a Holdra kapja a fejét, s megdermed.* - Igen, azt hiszem most veled megyek. Siessünk, nehogy bajba keveredjünk! *S egyből megindul a lány után. A nagy szélre szeme elé tartja a kezét, mert utálja, ha a szemébe lóg a haja, nem szereti, ha megböki egy tincs a pupilláját. Ígyhát a két alak belép az épület ajtaján, s a Társalgó felé veszi az irányt.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Május 14, 2008 11:45 am | |
| *Hayden loholva fut ide. Yenna kishíjján szívrohamot kapott a sokkoló út alatt és majdnem kiöklendi a halkaját. A füvet kezdi tépkedni hátha beszippantja a föld a régi, ezüst-gyémánt nyakláncot. Ez a legértékesebb holmija az összes közül és egy vagyont ér, de ő nem ezért szereti hanem mert a nagyijára emlékezteti. Gyorsan a cipőjével kezd kapálni hogy megtalálja, Yenna ezalatt behúzódott a kis tarisznyába ami Lorenza vállán van... kissé zaklatot szegény kis törpegolmyók... majd meghal egy csokissütiért, de fél hogyha közvetíti a gondoaltait hayden ott helyben agyérgörcsöt kap mert ő nyafogni kezdett a süti után... ez van. Hayden dolgos kezei már virágfölddel piszkoltak és már majdnem sírórohamot kapott mert nincs meg a nyaklánc* ~Haaay! Most nem érek rá Yenna! Nincs meg a nyaklánc! Hétvégén anyu kinyír! Ott van!~ *sandít a szemeivel Yenna az egyik bokor elé ahol Hayden elesett idejövet.* Tényleg! Köszike! De nem biztos hogy van elég pénzem a sütire... én is elég éhes vagyok... *közben a korgó gyomrára gondol* Tudod mit? Elosztjuk... aszt mondja... két ezüst... három... áhh egy arany! *miközben a pénzét számolgatja elvette a nyakláncot és a tarisznyájába tette.* Remélem elég lesz... *mondja aggódva...* Merre lehet az étkező?
//hayden nem tudja hogy ingyen van a kaja szóvalegy prefi se szálljon rá!// |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Május 14, 2008 11:53 am | |
| *Látszólag ma is kitol vele az idôjárás. Ha így folytatódik, sosem lesz ideje tanulni a vizsgákra. De ha egyszer szép, napsütéses nap van, akkor minek poshadjon az ember a saját szobájában, ha kinnt is lehetne? Ryan nem nagyon tud ellenállni a kisértésnek, s ha még Kali is minden második percben azt hangoztatja sziszegô hangján, hogy mennyivel jobb is kinnt, akkor nem nagyon tud a fenekén maradni. Szokásos öltözete van rajta, vagyis az, amit pár napja folyamatosan hord, csak mindig más színben: Fehér deszkás csipô, térd alatt végzôdô farmernadrág, nyitott, kék-kockás ing, alatta pedig fehér póló. Csipôjére ma rákötött egy szimpla kék pulóvert, ha netán megfagyni készülne. De aki túléli a telet Torontóban, annak ez meg sem kottyan. Haja megint kócos, mint mindig s szemüvege is az orrára van biggyesztve. Tankönyvet nem hozott magával. Minek? tanul majd egy nappal a vizsgák elôtt, csak át nem fog menni. Ha igen, akkor jöhetnek majd a rózsák az öltözôbe. Mikor kiér, ott lát egy alacsony, sötét hajú lányt. Ami rögtön szembevág, az a csaj hegyes füle.* -Mit gondolsz, Kali? Kobold vagy tünde?- *Erôsen elgondolkzik, de arra a következtetésre jut, hogy egy tünde azért nem kapálná kezeivel a földet.* -Kobold, egyértelműen. Megijesszem?- *Ryan arcán vigyor fekszik el, de kivételesen nincs kedve gonoszkodni. Megárt neki a friss, tavaszi levegô. Közli is gondolatban, hogy ma ezt kihagyja, de a legközelebbi alanynak még meregfogait is megmutathatja. Így ráérôsen odasétál az immár álló,valamit számoló negyed-koboldhoz s köszön neki.* -Szia. Mi volt ez az egész földfeltúrós szám? Vakond akarsz lenni?- *Tér rögtön a pontra. Egyszerűen kíváncsi, talán valami értékes információ is bukhat ki a lány száján.* -Jajj, de bunkó vagyok, bocsáss meg.- *Arcára varázsolja legszebb moslyát.* -Ryan J. Osborne vagyok, Allidon hallgató. Apropó Allidon...- *Megint kutakodni kezd az egyik zsebében s nem sokkal késôbb a kitűzôjével babrál, amit felerôsít ingjére. Kalit azonban nem mutatja be a kis pimasz, a kobra szimplán ott tekereg a lábánál.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Május 14, 2008 12:05 pm | |
| *Már éppen a ruhájába törölte volna földes kezét mikor meglátja a fiút -aki valljuk be- iszonyat helyes. Hay nem az a pasizós tipus így elpirul mikor odajön hozzá a fiú.* Öhm szijó. Nem, éppen csak a nyakláncomat kerestem, de már megvan. *adja elő az igaz történetet* Én Hayden L. Aquanette Chrysanta vagyok, szintén Allidon hallgató. *mormolja eléggé hangosan maga elé. Kezeit megtörli egy rongyban ami rejtélyesen a táskájban termett.* Nos mi járatban? És ki ez a... ez egy anakonda? *mindentől fél ami pók, kígyó vagy krokodil így hátrál egyet. Fehéres-ezüstös szaténruhája megcsillan egyet a napfényben és megvakarja könyökét* Öhm... ja ő itt Yenna, a daimonom aki történetesen egy törpegolymók. *mondja el mosolyogva az infókat és megsimogatja Yennát aki egty ügyes mozdulattal kiszedte Hay kezéből a pénzt és belkte a tarisznyára. A kleptómániás pasi ezt már nehezen szedi el tőle az tuti. Mivel nincs több mondandója hallgatja a fiút, attól úgyis kicsit jobb kedve lesz hiszen ez a rohadtcuki fiú nagyon bejön neki de hülye lesz kimondani...* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Május 14, 2008 12:17 pm | |
| -Akkor jó.- *Jelenti ki, mikor kideríti, hogy nem szántóföldet akar készíteni a lány, hanem csak egy nyaklácot keresett. Azonban jól elcsodalkozik a negyed-kobold nevén. És ô hitte, hogy a Ryan Jesse Osborne egy hosszú név. Vajon mennyi idôt kell majd levonnia a lánynak a vizsgáknál, hogy leírja a nevét? Már éppen nyúlna a mindent tároló kedvenc zsebébe, hogy keressen valamit, amiben a lány megtörölhetné a kezeit (remélhetôleg közben odaadja Ryannek a pénzét), csak L(os) A(ngeles) már talált magának valamit.* -Ó, semmi különös járat. Csak ilyen idô mindig kicsalogat.- *Mosolyodik el. Igaz, ami igaz, Torontóban ilyen meleg ritkán volt, emiatt Ryan rögtön indul kifelé, ha nem esik, havazik vagy másmilyen rossz idô van. Biztos már barnult is egy keveset.* -Anakonda? Tsssssz...Nem látssz a sszemedtôl? Kobra vagyok.- *Kali kissé felkapja a fejét s miközben sziszeg, jól láthatóak a nagydarab méregfogai.* -Hát, jah, ô egy kobra, vagyis a daimónom. Kali.- *Mutatja be a túlméretezett gilisztát Ryan, miközben megvakarja a szôke buksiját. Yennára is rámosolyog, vagy lehet, hogy csak a pénzre, ami annak a pöttöm mancsai között van. Csak sajna a lehetôség kicsúszott a markából.* -Nem kell félni tôle.- *Vigyorog egy jót, mikor a negyed-kobold lány hátrál. Engedélyezettek az "egy terráriumban elférô, kis, nem veszélyes, ártalmatlan hüllôk". De mível Kali egy daimón, nem nagyon tenne dolgokat, amit Ryan nem helyesel. Különben az egérraciója egy hétre kevesebb lenne.* -Mondd, te mi járatban vagy erre? Csak a nyakláncod kerested?- *Kérdezi érdeklôdve, miközben Kali keskeny pupilláival rendkívül nagy érdeklôdést miutat Yenna iránt. Jó vacsora lenne, csak Ryan nem engedné. |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Udvar | |
| |
| | | | Udvar | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |