Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 11 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 11 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Udvar | |
|
+47Ifj. Gilnor Llofalt Olga Snezhana Frank Reaper Leonard de Wandom Lara Wilhelmine Rosa Grozda Rupert Rankle Leonard Wyatt Lilien Montan Kiaran Courber Perenelle el Sanders Ivana Irina Gary Shazzox Sarah Christina Keller Gerlice Éva Horváth Viktória Ágnes Elisaveta Grozda Moraru-A Ivana Rosa Nadezhda Justine Belmond-allidon Kalandmester Nagy R. Anita Sofija Darina M. Snjezana Anaze White Igor Volonyev Danny Blue Pálffy Patrik Estera Linnet Wanda Dorcas Gloria Tara Nicole Grennie Isabella Clerence Adam Thomson Aleida Shintlech Lisette Anhel Rosetta Waylan Quarion Galanodel Jérémy Raphael Nikorina Grozda Holly Kyra Victoria Dewey Jack Darkfield Arabella Jagusia Elisia Hatway Amaril Gwyneth Mira Todorka Nicol Bennet Sheila Leays Jane Scott 51 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Május 02, 2008 9:34 am | |
| First topic message reminder :
-Velem sincs semmi különös. Unatkoztam, tanultam, meg sétáltam. És igen nagyon jó ez az évszak, főleg most. Olyan gyönyörű a természet. És az a jó, hogy a legszebb hónap van most. Május. Nagyon szép évszak és sok rejtelmet rejt.*mondja bár nem is tudja, hogy ezt miért jegyezte meg.*-Mit terveztek a mai napra? tényleg ti hazamentek a nyáron? Én nem hiszem. Sokkal jobb itt mint otthon.*jelenti ki majd csendben figyeli a két beszélgető lányt, hátha ő is be tud kapcsolódni.* |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Május 14, 2008 12:32 pm | |
| *Hayden tzitzuska elmosolyodik és előjön a szóömlesztés* Nos csak azért jöttem, eredetileg de most hogy itt vagytok... Nem megyünk el az étkezőbe? *kérdezi kicsit remegő hangon. Eszébe jut az a romlott barackos nápolyi amit idefelé kinált neki a nő a vonaton. Majdnem elhányja magát ha csak belegondol hogy megkoótolta. Három giliszta egyből lement a torkán mire egy csomó hanyga mászott az arcán erre ő felsikoltott és a nyálas nápolyit a nő fejéhez vágta. Most hogy végre elterelt gondolatait megérzi Yenna üzeneteit* ~Eeeezz... egy---egy.... kobra! Az nekem is leesett...~ *majd a reszkető Yenna félénken megpiszkálja nedves orrával Hay hegyes fülecskéjét, mire az majdnem szétnyomja a fején.* Jajj bocsi, Yenna! Már hozzászoktam... Akkor megyünk enni? *teszi fel ak érdést ismét Ryan báttyának, majd hátracsapja haját és megigazítja ruháját. Yenna már nem fél annyira de kiváncsi lesz vajon Kali nénje éhes lesz-e bent vagy már itt jóllakik... mindenesetre Hayden várja Ryan válaszát...* És hogy állsz a tanulással, egyébként? *bukik ki belőle* ~Ez hogy jön ide, Hay? Ne kérdezd...~ |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Május 14, 2008 12:48 pm | |
| -Persze, miért nem.- *Válaszol Hayden kérdésére. Igazat megvallva az ô hasa is kissé üres, hát még Kali mit mondjon. Kifogytak az egerekbôl, már csak néhány van. Ryannek valamikor le kell menni és újat venni Fardontovéknál. A fiú visont figyelmesen figyeli Haydent, fôleg arckifejezését, de mikor a lány felidézi az emlékekt, elég vicces képet vág. Szerencsére Ryan a feltörô vigyort szimpla, kedves mosolynak tudja álcázni, így senki nem nézi hülyének. De mikor Hayden majdnem szétpaszírozza a lelkét, már nem nagyon bír ellenállni, s elvigyorodik. De mível nem akarja, hogy rögtön bunkónak titulálják, gyorsan bólint és elindul a kúria felé, persze bevárva Haydent. Míg Ryan egyet lép, Haynek legalább kettôt kell majd, de nem zavartatja magát. ~Ryan, légysszi, hadd egyem meg Yennát.~ *Kali kérlelô tekintetet vet Ryanre, már amennyire annak lehet nevezni, miközben követi "gazdáját" az étkezô felé.* ~Ha azt akarod, hogy kicsapjanak minket, csak tessék.~ *Folytatódna az egész gondolatátviteles dolog, ha Hay nem szólt volna közbe.* -Tanulás? Ha nem ilyen jó lenne az idô, garantáltan tudnám már a bájitaltant. De így kénytelen leszek a vizsgák elôtti éjjel mindent átnézni.- *Vigyorog egy jót. De közben Kali nyafog a fejében, hogy kellenek neki egerek, olyan szép fehérek. Végül egy hírtelen ötlet alapján kibukik belôle a kérdés, persze sármos mosolyal megtoldva.* -Mondd csak, Hayden, nem lenne kedved a hétvégén lejönni velem Nellondra?- *Kérdezi s remélhetôleg Hayden, Yenna és Kali társaságában lép be a Kúriába, onnan pedig egyenest az étkezô felé veszi az irányt.* //Következôt már az ebédlôbe írd, plíz ^^ // |
| | | Wanda Dorcas Gloria
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 4223 Kaszt : Üzenőláda :
'If you look at me closely, you will see it in my eyes, this girl will always find her way.'
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Május 14, 2008 1:00 pm | |
| *Wanda az udvaron sétálgat. Hosszú feketem egyenes haját kivételesen copfba kötötte, fekete rövidújjú pólót, és fekete hosszú szoknyát visel. A nap süt, az idő gyönyörű. Körülnéz, majd látja, hogy egy ismerős arc sincs az udvaron, így odasétál egy padhoz, majd kis töprengés után leül rá.*~Jöhetne valaki akivel tudok társalogni~*gondolja magában Wanda, majd kék szemeivel körülnéz az udvaron* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Május 14, 2008 4:01 pm | |
| *És végre elérte eredeti úticéljának végéhez...az udvarhoz. Friss levegő, süt a nap, csiripelnek a madarak, egy kicsit fúj a szél és Angel cipőjének sarka belesüpped a földbe...*Jaaajh...*szörnyűlködik, amikor látja, hogy a cipő sarka csurom egy föld.*Mindegy...*és legyint egyet. Majd leül egy padra és nézi azt a csodaszép tájat. Haja a szélben száll, és az ember, aki őt nézheti elég furcsa látvány tárulna elé, mivel a szél fúj és a haja ki van engedve a lánynak mindig tűrögetnie kell hátra, de sajnos nem sok sikerrel. A haja mindig a szájába talál. Néha elég furcsa fejeket vág hozzá...elég vicces látvány.* |
| | | Quarion Galanodel Diák
Főkarakter : Quarion Galanodel Hozzászólások száma : 2144 Kaszt : Üzenőláda : Miért? Most miért ontsam mások vérét, ha főzni is lehet belőle?
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Május 14, 2008 4:07 pm | |
| *Quarion az udvarra lépve már lassabb léptekkel követi a lányt. Megáll az ajtóban, vesz egy nagy levegőt orrán keresztül.* ~Megint szép napunk van.~ *Tovább követi a lányt, s leül mellé a padra. Körbenéz, végignéz minden fűn és fán, majd végül Angel-en áll meg rideg tekintete.* - Tehát akkor mi is ez? *S tenyerét a lány felé nyújtja. Kezében egy nyaklánc nyugszik.* - És miért hagytad ott nekem? *Alig látja a lányt, mert a szél az ő hajának sem kegyelmez. De azért tincsei között annyira éppen kilát, hogy Angel minden mozzanatát figyelhesse. Így tellik el egy-két másodperc, majd végül mégiscsak eltűri a haját, s tiszta szemekkel nézi a lányt.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Május 14, 2008 4:11 pm | |
| *Nehezen lát, de visszanéz Quarionra. Megpróbálja tincseit szeméből szájából és mindenhonnan kiszedni. A fiú kérdésére szája már nyílott is. Várta már, hogy mikor kérdezi meg újra.* Jah, hogy azt...gondoltam te mindig segítesz nekem...legalább is amikor találkozunk. És olyan hála ajándék. De ha nem tetszik visszaadhatod ám nem haragszom meg. *Mondja a lány végül is nem örülne ha visszaadná a medált, így boci szemekkel néz rá.* Szép időnk van...*mondja miközben haja megint száját választotta pihenőhelyként...*...csak ez a fránya szél..*mondja kicsit mérgelődve, miután kiszedte szájából haját.* |
Főkarakter : Quarion Galanodel Hozzászólások száma : 2144 Kaszt : Üzenőláda : Miért? Most miért ontsam mások vérét, ha főzni is lehet belőle?
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Május 14, 2008 4:17 pm | |
| - Valóban szép időnk van. És illetlenség visszaadni egy ajándékot. *S elteszi a medált a farmerzsebébe, biztos helyre.* - De akkor is, mi ez? *Néz kissé furcsállva az egész helyzetet. A lányra mered hideg szemeivel, majd elfordul lassan, s a szemben lévő fákat kezdi el vizsgálgatni.* - Nem értelek. Nagyon nem. Bocsánat, én régóta nem beszéltem "korombelivel". *S lepillant a járdára, s egy kavicsot kezd el lökdösni lábával. Előredől, s két térdére támasztja könyökeit.* | |
| | | Rosetta Waylan
Főkarakter : perlita6@freemail.hu Hozzászólások száma : 6579 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Május 14, 2008 4:18 pm | |
| // Óra van, kérlek szüntessétek be a játékot, vagy gyertek órára, vagy ha nincs kedvetek, akkor várjátok végig, ahogy vége folytathatjátok a játékot ^^ // | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Május 14, 2008 4:22 pm | |
| *Nézi a fiú minden mozdulatát. Azt érzi, hogy rosszúl tette, hogy azt a medált odaadta neki. Most biztos zavarban van...*Bocsi...nem tudtam...őszintén semmit sem tudok rólad...sajnálom ha kínos helyzetbe hoztalak evvel.*Egy gólya száll le a fűbe. Angel odakapja a fejét.*Júúúj de szép...*Bámul rá mintha még sosem látott volna ilyet. Majd visszapillant Quarionra és gyorsan rá egy fára. Egy kicsit megint elpirult.*~Tényleg furcsa lennék?~*S nézi tovább a fát...várja, hogy a fiú is feldobjon valamilyen témát.* |
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Május 14, 2008 4:23 pm | |
| | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Május 14, 2008 5:37 pm | |
| *Alexej csuszog ki az udvarra egy zöld felsö van rajtam meg egy hosszu nadrág aztán ennyi nem néz se merre csak le üll az egyik szimpatikus padra és a lábát logatva elmélkedig.Illetve csak probálja logatni a lábát.*~Jöthetne valami ismerösöm~ |
| | | Rosetta Waylan
Főkarakter : perlita6@freemail.hu Hozzászólások száma : 6579 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Május 14, 2008 5:41 pm | |
| *Rosetta Arabellát keesve ér ki az udvarra, de egyelőre sehol sem látja az eramires lányt.* ˇ~Hol lehet?..Á, ott van Alexej, hátha ő tudja...Bár, nem valószínű..De próba szerencse..~ *Kicsit gondolkozik, hogy tényleg odamenjen e, de tudja, hogy a fiúnak már észre kellett vennie, így elég bután nézne ki, ha egyszer csak hátatfordítana és elmenne. Szépen odasétál és mosolyogva ráköszön a fiúra.* - Szia Alexej, hogy vagy? *KÉrdez rá, miközben feltornássza magát a padra. Miután ez meg volt csak akkor jut eszébe, hogy talán megkellett volna kérdezni. * - Izé, bocsi, ugye nem baj, hogy leültem? *Utólagos kérdés is kérdés...* - Nem láttad Arabellát? Igazából őt keresem, de eltünt a szemem elől..Azt hittem erre jön, de úgy látszik még sem... | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Május 14, 2008 5:47 pm | |
| -jéé szia Rossi köszi jól vagyok.*Köszönti a koboldot.* .Nem baj ha már igy fel tornásztad magad nem lenen szívem vissza küldeni.*Mosolyog a lányra.*-Nem sajnos még nem láttam.*Mondja kicsit szoruan.*-Te hogy vagy? |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Május 14, 2008 5:51 pm | |
| *Estella lépked ki az udvarra. Táskája még a vállán lóg, hiszen most érkezett óráról. Oldalán lépked Delila, a leopárd daimón. Amint kiér az udvarra, azonnal megpillantja két ismerősét, pontosabban egyik szaktársát és szobatársát. Odasétál hozzájuk és mindkettejüknek köszön.* - Sziasztok. *Mivel azt még meghallotta, hogy Alexej mit válaszol Rose kérdésére, ezért ő ezt nem teszi fel újból, viszont szobatársától megkérdezi.* - Te hogy vagy? Rég nem beszéltünk pedig egy szobában vagyunk. *Mereng el egy kicsit. Nem ül le, nem szokott alkalmatlankodi, ezért ha a többiek nem örülnek a társaságának, azonnal lelép. Delila viszont kényelmesen elhelyezkedik a fűben.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Május 14, 2008 5:55 pm | |
| *Leila lépked be az Udvaron és figyelmesen körbenéz. ~De sokan vagyunk bent ,de sajnos senkit nem ismerek ,de azt a fekete hajú lányt már látásból ismerem,mindegy~ *Odasétál kutyájával egy üres ,árnyékban lévő padhoz ,leül és a többieket nézi ,hogy mit csinálnak.*~Remélem nemsokára jön valaki~ *Prefektusi jelvényét nézegeti és tekergeti ,hiszen csak tegnap előtt óta van meg neki. És nagyon büszke is rá.* |
| | | Rosetta Waylan
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Május 14, 2008 5:56 pm | |
| - Aleeex...Ne hívj Rossi-nak nagyon szépen kérlek! *Próbál egész nyugodt lenni, de az arcán a pír nem épp a szégyenlőséget, inkább a dühösséget mutatja. Aprócskát sóhajt, de az arcán mosoly fakad, ahogy hallgatja a feltornászás szót. *- Oihh, akkor majd máskor beszélek vele ha előkerül... *Mondja halkan majd elmosolyodva Estellára tekint.* - Szia! Köszönöm jól vagyok, bár kicsit megviselt ez a mai óra...Láttad Estella, hogy hogyan nézett rám Agusta Úrnő... ? *KÉrdezi aprócska remegéssel hangjában, midnig is gyengepontja volt az, hogy mit is gondolnak róla, mit mondanak neki... Az a szúrós pillantás is szépen szíven találta.* - Igen... rég nem beszéltünk..Mostnában kicsit lekötött engem a tanulás, sajnálom... *Mondja elfulló hangon, majd sóhajt egyet, de az is igen szaggatottra sikeredik.* - Na mindegy, ezt most pótoljuk be. * Egy aprót mosolyog, s azonnal bele is vág a "társalgásba".* - Te amúgy hogy vagy? És te Delila? *Kérdezi letekintve a daimonra, aki igencsak elkényelmesedett a fűben.* - Hm, lehet hogy ez furcsa kérés...de lerajzolhatlak majd, egyszer? *Kérdezi továbbra is a nagymacskától, reménykedő arckifejezéssel. Persze eözben azért nem feletkezett meg Estelláról és Alexejről sem..* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Május 14, 2008 6:00 pm | |
| -Okés Rosseta. remélem igy tetszik Rosseta.*Fel pillant az érkezöre.*-Szia jég királynőm mi újság ara feleű? én jól vagyok amugy *MosolyogEstelára.*-Na jó Rosseta te tudsz rajzolni Rossetta?*kiváncsiskodik tovább mivel nics jobb dolga.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Május 14, 2008 6:04 pm | |
| *Leila megunta az itt üldögélést és elindult kifelé. Az ittlévőknek köszönt -Sziasztok!*Utána pedig sietett az étkezőbe ,mert nagyon korgott a gyomra... -Gyere Cézár gondolom a te gyomrod is korog...*Ránevet kiskutyájára és elindult*-Remélem lesz még valami étel.*Kilépet a kaupn és elindult Cézár kiséretében a küria felé.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Május 14, 2008 6:08 pm | |
| *Estella bólint egy kicsit.* - Igen, láttam. De hagyjad, ne érdekeljen. A tanárok mind ilyenek és nem kell megijedni. Főként azért csinált ilyet, mert mint főprefektus tőled a maximálisat várja el. Szóval ne vedd zokon. *Vigasztalja a lányt.* - Köszi, mi megvagyunk. Tanulgatok, mert hát azt most már eléggé kell, nyakunkon a vizsgaidőszak. *Mondja. Delila kicsit meglepődik a kérdésen, de eszébe nem jutna megsértődni.* - Persze, majd valamikor a szobában vagy ahol akarod. *Feleli kedvesen a lánynak. Estella is meg a daimón is nagyon kedveli Rose-t, barátként tekintenek rá, ami elég ritkaság. A lány az órájára tekint, aztán megszólal.* - Sajnos nekem mennem kell. Sziasztok. *Köszön el és azonnal a kúria felé siet. Delila persze követi gazdáját, de előtt még elköszön alexejtől és Rosettától.* |
| | | Rosetta Waylan
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Május 14, 2008 6:13 pm | |
| *A kobold lány kicsit hálásan tekint a barátnőjére, mikor az gyakorlatilag nyugtatgatja.* - Köszönöm..de ha én egyszer nem tudom a maximálisat nyujtani ilyen esetben?...*Kérdezi, de választ nem vár rá, olyasféle költői kérdés volt. Rosetta arcába ismét felszökik a vér, ahogy megpróbálja a füle mellett elereszteni a sok szépen kiemelt Rosettát, amit a fiú kiejt a száján... * - Alexej, könyörgöm, ne hergelj! *Pirít rá egy kicsit, de nincs mit tenni, ez a gyerek egy értelmi roncs és legfőbb célja, hogy Rosettából érzelmi roncsot csináljon, úgy,h ogy halálra idegesíti..Legalábbis a koboldnak néha ez a gondolata felőle. * -Igen, tudok rajzolni..Na jó, nem vagyok a legprofibb... *Határozottan szerénykedik, de én nem fogok. Rosetta kézügyessége egyedüli..talán az egész iskolában ő rajzolhat a legjobban, persze erről ő se nem tud, se nem érdekli.* - Szóval, valójában már van egy rajzom Odronról és most szeretnék minnél több daimonról csinálni... Köszönöm elila hogy megengeded. *Mosolyog rá a kobold lány, majd kicsit elszontyolodik, mikor Estelláék távozóra fogják.* - Rendben, talán majd beszélünk, ha én is felmentem. Sziasztok! *Köszön eltőlük, majd visszafordul Alexejhez.* - Ehm..Ketten maradtunk. *Mondja, kicsit unott hangon.* - Te aggódsz a vizsgák miatt? Vagy szólj, ha már kérdeztem, kicsit el hagytam magam mostanában.. *Mondja a lány, azaz először kérdez, majd kicsit továbbnyúzza a témát. Nyujtózkodik egyet, s utánna ismét a nexaldíres fiúra tekint.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Május 14, 2008 6:20 pm | |
| -Szia Jó sokat beszéltünk. Igen Drága Rosetta de ez miért baj?*Mosolyog barátságosan a kobold lányra.*-Minek kell félni vagy át mész vagy nem? ha sokat tanulsz ase biztos hogy segit. Te parázol?*Néz csodálkozva a koboldra.*-NEm tünsz anyira butának. |
| | | Arabella Jagusia
Főkarakter : zsokica15@hotmail.com Hozzászólások száma : 5022 Kaszt : Üzenőláda : arabellajagusia
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Május 14, 2008 6:24 pm | |
| *Bella sétál ki az udvarra, ahol rögtön meg is pillantja Rosettát és Alexet.* ~Már úgyis kezdtem hiányolni~ * Lassan sétál oda hozzájuk, mellette Leonidas hangtalanul oson. Mikor hallótávolságon belülre ért, halkan köszönt a két diáknak* - Sziasztok, zavarok? *kérdezi, már csak megszokásból is, hisz őt így nevelték. Miután Rosettával ma már beszélgetett egy keveset az órán, inkább Alexhez fodul* - Mi újság? *kérdezi majd hol Rosettára hol pedig Alexre pillant* | |
| | | Rosetta Waylan
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Május 14, 2008 6:28 pm | |
| *A kobold lány cseppnyi megrovó pilantást küldd a fiú felé.* - Egyáltalán nem ilyen könnyű...Egy főprefektus ne bukjon már meg!..És amúgy sem akarok megbukni!... És itt még csak a magolás sem elég... *Elhúzza a száját, majd elmosolyodik.* - Dehogynem... Hülye vagyok én mindenhez, és ez sem fog menni... *Keserű mosoly, de csak mosoly... Mikor ideér Arabella kissé felllélegez.* - Szia Arabella. Én azthiszem most megyek..Akartam valamit mondani, de így hirtelen kiugrott a fejemből..Majd valamikor bekopogok a hálódba, rendben? *Kérdezi kedves mosollyal, majd feláll a padró és szépen elpályázik.* - Sziasztok, turbékoljatok. *Még jó korán lelépett, hogy ne lehessen fültanúja a gerlepár egymásratalálásának.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Május 14, 2008 6:39 pm | |
| -Szia jó éjt.és Nyugi.*Köszön le a kobold lánytól majd kedvse felé fordul.*-Nem zavarsz kicsim te soha, nem ülsz le*Néz mosoylogva a lányra. aztán meg fogja a lány kezét és ugy néz rá.* |
| | | Arabella Jagusia
Főkarakter : zsokica15@hotmail.com Hozzászólások száma : 5022 Kaszt : Üzenőláda : arabellajagusia
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Május 14, 2008 6:43 pm | |
| *Rosetta gyors eltávozásán egy kicsit felhúzza a szemöldökét, nem érti miért rohan el ilyen sietősen a kobold lány* - Rendben *mondja, mikor Rosetta megenlíti, hogy majd bekopog hozzá* ~Kiváncsi vagyok, mit szeretne mondani~ *egyhény megrántja a vállát, hisz majd úgyis kiderül* - Szia, jó éjt! És ha lehet akkor ma aludd ki magad *mondja még mosolyogva, majd kedvese felé fordul* - Tudom, csak megkérdeztem, hisz Rosetta is itt volt *mondja majd mikor Alex megfogja a kezét elmosolyodik, és beleül az ölébe. Egy apró csókot lehel a fiú ajkaira és belenéz a csodás szempárba* | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Udvar | |
| |
| | | | Udvar | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |