Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 11 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 11 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Udvar | |
|
+47Ifj. Gilnor Llofalt Olga Snezhana Frank Reaper Leonard de Wandom Lara Wilhelmine Rosa Grozda Rupert Rankle Leonard Wyatt Lilien Montan Kiaran Courber Perenelle el Sanders Ivana Irina Gary Shazzox Sarah Christina Keller Gerlice Éva Horváth Viktória Ágnes Elisaveta Grozda Moraru-A Ivana Rosa Nadezhda Justine Belmond-allidon Kalandmester Nagy R. Anita Sofija Darina M. Snjezana Anaze White Igor Volonyev Danny Blue Pálffy Patrik Estera Linnet Wanda Dorcas Gloria Tara Nicole Grennie Isabella Clerence Adam Thomson Aleida Shintlech Lisette Anhel Rosetta Waylan Quarion Galanodel Jérémy Raphael Nikorina Grozda Holly Kyra Victoria Dewey Jack Darkfield Arabella Jagusia Elisia Hatway Amaril Gwyneth Mira Todorka Nicol Bennet Sheila Leays Jane Scott 51 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Május 02, 2008 9:34 am | |
| First topic message reminder :
-Velem sincs semmi különös. Unatkoztam, tanultam, meg sétáltam. És igen nagyon jó ez az évszak, főleg most. Olyan gyönyörű a természet. És az a jó, hogy a legszebb hónap van most. Május. Nagyon szép évszak és sok rejtelmet rejt.*mondja bár nem is tudja, hogy ezt miért jegyezte meg.*-Mit terveztek a mai napra? tényleg ti hazamentek a nyáron? Én nem hiszem. Sokkal jobb itt mint otthon.*jelenti ki majd csendben figyeli a két beszélgető lányt, hátha ő is be tud kapcsolódni.* |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Május 09, 2008 6:33 pm | |
| Hát Arya, bele kell húznunk hogy átvegyük az egész év anyagait, de szívesen segítek. Óh, Lucy tessék itt van néhány könnyeb kis olvasmány az elméleti, a gyakorlati részhez és két kötet az esszékérdéshez. *az összes tárgyból képzeljük ezt és ahogy egy nagy stolc vastag, keménykötésű könyvet Avril átad Lucy-nak* Tessék. Arya, neked speciális akadálypályát készítek majd és azzal tesztelem az eddigi munkádat. Cassidy rengeteg házit ír és sok pontja van, így neki nem lesz szüksége korepre. Ezenkíül segítek nektek majd gyakorolni, nehogy megbukjatok a vizsgán. *bele sem tud gondolni abba hogy ő vagy közeli barátnői közül bárki is megbukjon, hiszen az maga a vég lenne.* ~Driana... benen bízom, ő biztosan tanul. Rosetta... talán átmegy valahogy.. .bár LLI-ből nagyon ügyes... ügyesebb mint én az igaz.~ *majd miután átgondolta közeli ismerőseinek jegyeit megersezt m egyedülűllóan egy kedves kis mosolyt* Kérdés? |
| | | Arabella Jagusia
Főkarakter : zsokica15@hotmail.com Hozzászólások száma : 5022 Kaszt : Üzenőláda : arabellajagusia
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Május 09, 2008 6:33 pm | |
| - Rendben, de mégis honnan tudjam, hogy tényleg nem zavarlak-e? Lehet, hogy épp rossz passzban vagy és szeretnél egyedül lenni... Nem látok a fejedbe, hogy tudjam, mikor lennék zavarótényező és mikor nem *fejezi be a mondandóját, amjd mikor Avril elhalad mellettük eszébe jut a tegnapi szinjátszókör* ~Ennek meg mi a baja? Nem tudom, lehet az, hogy nem kapta meg tegnap a főszerepet~ *Bella kicsit megrántja a vállát* - ha már itt tartunk, te is megszoktad kérdezni *érvel tovább* | |
| | | Aleida Shintlech Diák
Hozzászólások száma : 35
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Május 09, 2008 6:35 pm | |
| *Most kezd kicsit összezavarodni,hogy ennyi fél irányba elkalandozik ez a beszélgetés*-Luc a kérdésedre válaszolva emlékszem... Kár, hogy a családommal elköltüztünk és azóta nem találkoztunk... De nem baj , ha már a sors úgy hozta,hogy most együtt legyünk ,hát majd bepótoljuk.-*Még mindig mosolyog*~húúúhha, remélem nem lepedékes a fogam mert az nagyon rossz lenne, hogy itt mosolygok ,mint akinek görcsbe rándlut az arcizma és csúnyák lennének a fogai~ | |
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Május 09, 2008 6:37 pm | |
| -Hálásan köszönöm Avril és szorgalmasan fogok tanulni ,komoly.-*Most már nem mosolyog hanem nevet...*Habár ne legyen az olyan nagyon speciális mert a végén felrobbantom a sulit- | |
| | | Lisette Anhel Diák
Hozzászólások száma : 219 Üzenőláda : Lisette Anhel... a jövő boszorkánynövendékeinek egyike ^^
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Május 09, 2008 6:39 pm | |
| -Nem nincs kérdésem.Egyszere enyii minden nem fér a táskámba.*a fél stócot visza adja.*-De nagyon köszi.*Törpegolymoklya éppen Avrilre tornázik fel.Lola pedig Aryát nyalogatja és megint elötörnek a régi emlékek és röhögögörcsöt kap.-Köszi hogy segítesz.Tényleg. | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Május 09, 2008 6:41 pm | |
| -ó de ha rosz paszban vagyok akkor se zavarsz, amugy meg ha szertnéd akkor mostantól nem fogom meg kérdezni.*Ad egy csókót a lánynak.*-Szeritem ne mfoglakozunk ezzel tovább. |
| | | Arabella Jagusia
Főkarakter : zsokica15@hotmail.com Hozzászólások száma : 5022 Kaszt : Üzenőláda : arabellajagusia
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Május 09, 2008 6:45 pm | |
| - Engem nem zavar, ha megkérdezed, de mondjuk úgyis tudod a választ, szóval tényleg felesleges. Jó rendben, akkor ezt hagyjuk, már úgyis megegyeztünk. Téma lezárva *mondja mosolyogva, majd a beszélgető csoport felé pillant. Néha-néha egy szót elcsíp, de nem igazán foglalkozik velük. Leonidas is a csoprotot nézi, de leginkább az állatokat, mint az embereket. Főleg a golymok keltette fel érdeklődését, most azt figyelgeti, de közben persze gazdájára is figyel.* - Nos akkor miről beszélgessünk? *teszi fel a kérdést, majd miközben várja a választ, felpillant az égre, majd vissza Alexre.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Május 09, 2008 6:45 pm | |
| Óh... ez egy igazi... úgy érted... törpegolymók? *ragyog fel tekintete a könyveket belegyömöszkéli a táskájába, de ügyet sem vet rá, hiszen ez az édes kis golymók köti a le a figyelmét* Mindig is akartam egyet... kár hogy mugli családból jövök. *majd egy kicsit lehorgasztja a fejét de gyorsan visszanyeri a vizsga iránt táplált energiáit és a lányokra mosolyog* Hát, lányok, egy biztos. ne mfogunk nyomtalanul eltűnni az iskola történelmében*majd felnevet és füttyent egyet. Két házimanó fut oda majd szól nekik* Jó napot, három diétás narancs juice-t legyen szíves. *mosolyog a manóra. Pár perc múlva megérkeznek a manók, és átadnak egy-egy narancslevet* Királyak vagyunk! *majd koccintásra emeli az alkoloholmentes finomságot...* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Május 09, 2008 6:52 pm | |
| -Nem tudom mit csináltál tegnap?*Kérdezi egyik kezét a lány lábára,majd a lányra pillant.*-Amugy ma is szép vagy mint mindig.*Mosolyog a lányra majd meg uszilja a lány arcát.* |
| | | Lisette Anhel Diák
Hozzászólások száma : 219 Üzenőláda : Lisette Anhel... a jövő boszorkánynövendékeinek egyike ^^
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Május 09, 2008 6:54 pm | |
| -Igen Linda egy igazi törpegolymok.*ekkor jönnek a házimanok.*-Ezt meg, hogy csináltad?*Kap egy narancslevet .*-Köszönöm.*Lenéz a pocakjára ami a sok csokitól mostmár látszik de remeköl el lehet takarni.*-Még szerencse, hogy diétásat kértél....így ehetünk egy kis fehércsokit, de persze van tejcsoki is de lehet müzliszeletet is enni.*mosolyogva turkál q táskájában.Majd előveszi a vaálasztékot és mindenkinek odanyújtja aki kér annak.Joghurtos müzliseletet eszik.* | |
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Május 09, 2008 6:55 pm | |
| -Figyeljetek ...Nekem most mennem kel, mert nemrég keltek ki a bagolykölykök és meg kell őket etetnem...Sajnálom, majd még találkozunk-*arcon csókolja mindkét lányt, majd elsieet* | |
| | | Arabella Jagusia
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Május 09, 2008 6:56 pm | |
| *Egy pillanatra elgondolkozik, csak azután válaszol kedvese kérdésére* - Délelőtt tanulgattam, meg sétáltam, délután pihentem, este pedig a szinjátszókört vezényeltem *mondja, majd a fiú kezére helyezi a sajátját, és belenéz a fiú szemeibe. A bókra csak mosolyog* - Köszönöm *mondja, majd megcsókolja a fiút* - És te mi jót csináltál? *kérdez vissza, ha már itt tartanak* - Azóta nem párbajoztatok Jackkel? *kérdezi még* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Május 09, 2008 7:00 pm | |
| -Nem bárbajoztam vele. Amugy meg én tanulgatam meg ilyne olcsó dolgok.*-értem és mit csináltatok ott?*Kérdezi a lánytól aztán csak mosolyog a lány szemeibe.*-Szépek a szemeid,de már ujat kéne mondanom. |
| | | Arabella Jagusia
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Május 09, 2008 7:05 pm | |
| *A bókokra csak mosolyog* - Nekem tetszenek ezek a bókok is *mondja* - Volt egy darab és azt játszották el a többiek, én meg kicsit rendezgettem őket *rövid tömör válasz a kérdésre* - Egyszer szívesen megnézném, hogy párbajoztok ~hopsz, ez most hangos volt, na most már mindegy~ *gondolja amgában, tényleg csak magában aakrta, de hát Alex biztos hallotta, most már visszaszívni nem lehet* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Május 09, 2008 7:10 pm | |
| -Hát nem tudom mit néznél rajta.*Vonja meg a vállát.*-Nem megyünk valamerre vagy üldögéljünk tovább?*Körbe pillanat azudvaron de, senki ne mlát aski ismerös lenne neki.*-Szeretlek kicsim.* |
| | | Arabella Jagusia
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Május 09, 2008 7:13 pm | |
| - Csak kiváncsi vagyok, hogy párbajozol *mondja az egyszerű választ* - Én is szeretlek *mondja, majd megcsókolja a fiút* - És hová szeretnél menni? *kérdezi, majd feláll és kérdőn néz a fiúra. Közben Leonidas is feltápászkodik a pad alól és kérdőn néz gazdájára. Ha Alex elmondja, hová mennek tovább elindulnak* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Május 09, 2008 7:15 pm | |
| -A szokásos helyre vízeséshez?*Kérdezi közben magához húzza a lányt és át öleli és a szemében néz.*-Már kezdtem el gémberedni.*Szól majd el indulnakl a vízeséfelé.* |
| | | Jane Scott Diák
Főkarakter : renikee2@citromail.hu Hozzászólások száma : 4037 Kaszt : Üzenőláda :
..egy hazug világban egy meg nem értett zseni vagyok, akinek a nevét majd vastag betűvel emelik ki a történelem könyvekben...
Titulus: Dilibogyóó Lyrával^^
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Május 10, 2008 12:02 pm | |
| *Jane még mindig a tegnapi vidám hangulatában sétálgat a napfényes udvaron. Reméli, hogy találkozik valakivel, akivel tud beszélgetni, mert a szobájában már eleget üldögélt. Egész nap csak a könyveket bújta, de most szüksége volt egy kis friss levegőre. Hiszen süt a nap, csiripelnek a madarak, itt a tavasz...nem lehet ilyenkor a szobába kuksolni. Majd mikor észrevette, hogy senki nincs az udvaron, lelkesedése lankadt. Leült az egyik árnyékot adó fa tövébe, és a felhőket bámulta.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Május 10, 2008 12:13 pm | |
| *Leila lép be kutyája pedig jóval előtte fut. Gondolataiba meredve sétál.* ~Remélem sikerül majd a vizsga hiszen nagyon sokat tanultam egész nap csak tanultam... és most még az udvaron sincs senki akivel beszélgethetnék. De mégis van! *Felcsillog Leila szeme amikor észrevesz egy lány alakot a fa árnyékában*~Nem érdekel akár ismerős akár nem odamegyek hozzá és megkérdezem beszélgetünk -e.*Odasétál a lányhoz ,de amikor közelebb ér észreveszi ,hogy egy ismerős az ,Jane és nem bánta meg ,hogy elindult a lány felé. -Szia Jane. *Köszön a lányra-Remélem nem zavarunk ,leülhetek?*Teszi fel a kérdést és mutatt a lány melletti üres helyre. -Cézár köszönj rég nem látott barátnőnknek.*Cézár boldogan fut oda Jena lábához és megnyalja utána pedig három vakkantást hangoztat el. Utána visszafut Leilához aki egy kutyakekszet ad oda Cézárnak közbe megdicséri ,hogy milyen okos.* -Amugy hogy vagy? Rég találkoztunk. Te is tanulsz a vizsgákra? *Közben körbenéz és nézeget jobbra -balra.* |
| | | Jane Scott Diák
Főkarakter : renikee2@citromail.hu Hozzászólások száma : 4037 Kaszt : Üzenőláda :
..egy hazug világban egy meg nem értett zseni vagyok, akinek a nevét majd vastag betűvel emelik ki a történelem könyvekben...
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Május 10, 2008 12:23 pm | |
| *Jane egy ismerős hangra lesz figyelmes. Nem is gondolta volna, hogy most még találkozik valakivel.* -Óhh szija Leila! Dehogy zavarsz, gyere ülj le ide. *mondja a lánynak, majd észreveszi Cézárt is.* -Szia Cézár...milyen okos kiskutya vagy. *mondja lágy hangon, majd megsimogatja a kutya fejét.* -Igen, tényleg régen találkoztunk. Köszi, én megvagyok...egész nap a vizsgákra tanultam és a szobámba aszalódtam. De meguntam, és kijöttem egyet a friss levegőre...meg a nap is süt... *mondja a lánynak, s jókedvét egy széles mosollyal nyomatékosítja.* -Na és veled mi újság? *kérdezi, majd továbbra is a felhőket fürkészi.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Május 10, 2008 12:35 pm | |
| *Felveszi a kutyáját és az ölébe teszi közben gyengéden simogatja és hallgatja a lányt. Mikor felteszi Jane a kérdést válaszol rá. -Hát igen én is idáig tanultam pedig olyan szép idő van...tavasz...nyilnak a virágok... süt a nap... virágozznak a fák és minden. De nekünk meg bent kell ülni a szobába és magolni a könyvet pedig nincs is kedved hozzá. De aztán nem szeretném megismételni az iskolát..*Elpirul*~Remélem nem is kell~ *Gondolkodik és látja ,hogy Jane nem szól semmit ezért feltesz egy kérdést. -Amugy neked milyen volt az iskola előtti életed? ~Régóta ismerem Jane-t ,de még nem ismerem az életét. -Persze ,ha nem szeretnéd nem kell elmondani csak kérdztem... megértem ,ha nem szeretnéd elmesélni. ~Remélem nem mondtam semmi zavarót vagy haragított. *Figyelmesen nézi a lányt és kiváncsi ,hogy vajon elmondja -e a lány az életét vagy nem. ~Nem is haragudnék rá tényleg ,ha nem mondaná el.~ |
| | | Jane Scott Diák
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Május 10, 2008 12:44 pm | |
| *Jane felfigyel a lány kérdésére, és kicsit elpirul.* ~Nem titok az életem, de csak annak mondom el, akiben igazán megbízom...Leila-t elég régóta ismerem, és tudom, hogy megbízhatok benne.~ -Londonban születtem egy szegény családban. Két nővérem van, akik anyám halála után neveltek. 9 éves koromban veszítettem el az anyukámat. Apámról nem beszélek senkinek szívesen, mert nem is gondolok rá örömmel vissza. Bárcsak őt vesztettem volna el anyám helyett. *Kemény szavak, de aki annyi sérelmet és fájdalmat élt át, mint Jane, az igazán elhiheti.* -Apám sokat ivott, talán még most is...ha egyeltalán él még...nem is nagyon érdekel, hogy mi van vele. Mikor kisebb voltam, akkor is mindig a kocsmában volt...de ez volt a jobbik eset...amikor otthon volt, mindig kiabált, ordítozott...és nem csak szigorító atyai pofonok csattantak el nálunk. *Kicsit elcsuklik a hangja, de folytatja.* -Többször megszöktem otthonról, de... a nővéreimet és anyámat képtelen voltam otthagyni, ezért mindig vissza is mentem. Anyu halála után az idősebb nővérem lett a gyámom, így végre elköltözhettünk a családi házból. *mondja gúnyosan, hiszen soha nem érezte igazán otthon magát.* -De pár hete kaptam egy levelet, hogy megszületett a nővérem kislánya. Ezt lehet, hogy már meséltem is. *mondja már mosolyogva, az előző keserűség és bánat eltűnt az arcáról.* -Ezért nyáron megyek haza...biztos szükségük van a segítségemre. *mondja mosolyogva.* -Nos ez az én életem röviden...kaptam hideget és meleget is ezek alatt az évek alatt. Most te jössz. Gondolom sokkal jobb életeted volt...mesélsz róla? *Kérdezi a lányt.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Május 10, 2008 1:10 pm | |
| *Figyelmesen hallgatja a lányt és nagyon sajnálta Jane-t.~Jane életéhez képest az én életem nem valami nagyon nagy megpróbáltatás volt. -Persze elmondom... te is elmondtad és ezt nagyon köszönöm. *Elcsuklik a hangja. -És nagyon...sajnálom. Én egy Amerikából érkezett lány vagyok ugye az anyanyelvem az angol ,de mást nyelvet is tudok. *Egy kicsit csöndbemarad utána folytatja.*Régen még mielőtt megkaptam volna a papírt ,hogy boszorkány vagyok és felvettek a Nezába nem tudtam ,hogy boszorkány vagyok. Csináltam sok furcsaságot például amikor valaki feldühitett tárgyak repültek hozzá vagy kicsúszott alóla a szőnyeg. A többiek nagyon hamar észrevettéák másságom és csúfoltak is ,egy alkalmat sem halasztottak el. Így csúfoltak: Vén szipirtyó! Vasorrú bába! Engem nem nagyon érdekeltek ezek csak az ,hogy ha a szüleim nem varázslók akkor,én kitől örököltem ezt.A szüleim nagyon kiborultak amikor megtudták mi vagyok. Nem akartak elengedi az iskolába ,de elszöktem. Itt létem után kaptam egy levelet amit a szüleim és az egyetlen egy tesom írt nekem. Röviden az állt a levélben ,hogy kitagadtak a családból mint az ük-üknagyanyámat aki szintén boszorkány volt és kiderült Ő tőle jutott át hozzám a boszorkányság.Ezért nem megyek haza nyáron sem és soha sem. De azért kiváncsi lennék mit mondanának a szüleim és a tesom ,ha hazamennék. *Kiváncsian figyeli a lányt mit szól a történethez.* |
| | | Jane Scott Diák
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Május 10, 2008 1:16 pm | |
| *Csendben hallgatja a lányt, majd halkan megszólal.* -Hát a Te életed sem lehetett egy sétgalopp. De nem értem, hogy ha a szüleid eddig szerettek, akkor most miért tagadtak ki. Te nem tehetsz róla, és ezt nem úgy kéne felfogni, mint egy átkot vagy valamiszörnyű dolgot, hanem, mint egy áldást. Mások vagyunk, mint a többi ember...És nincs is kihez hazamenned? Mondjuk egy nagybácsi, nagymama vagy egy kedves unokatestvér? *Kérdezi a lánytól.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Május 10, 2008 1:21 pm | |
| -Hát azért az én életem mégis jobb volt mint a tiéd. Nem nincs hova mennem ,mert a nagyszüleim meghaltak a szüleim pedig minden unokatestvért és rokont ellenem forditott. Úgy intézték ,hogy ne legyen hely ahová menjek. A szüleim azt mondták ,hogyha ennyire szeretnék az iskolába lenni akkor minden percet töltsek is ott ,nem kell hazajönnöm. *Felsóhajt. *-De legalább itt minden sokkal jobb hisz itt vannak a barátaim és talán az sokkal rosszabb lenne ,ha hazamennék és ott csak orditoznának velem. *Tovább cirogatja a félig alvó kutyust és mereven néz maga elé. -Van valami témád amit kibeszélhetnénk?*Néz kérdőn a lányra* |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Udvar | |
| |
| | | | Udvar | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |