Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkKezdőlapHírekLegutóbbi képekTanításGalériaNezabar VallomásokÚjságInteraktív sugóRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Leírás
Staff
Legutóbbi témák
» Vendégeknek!
Udvar - Page 11 Icon_minitimeVas. Feb. 02, 2014 7:50 pm by Kaen el Jericho

» Föld alatti titkos forrás
Udvar - Page 11 Icon_minitimeKedd Nov. 26, 2013 7:51 pm by Steven Blackfield

» Puma háló
Udvar - Page 11 Icon_minitimeSzomb. Nov. 23, 2013 8:16 pm by Steven Blackfield

» Fellegszirt
Udvar - Page 11 Icon_minitimePént. Nov. 22, 2013 8:41 pm by Hiroshi Haku

» Elisabeth Ellen Torchwood kúriája
Udvar - Page 11 Icon_minitimeVas. Nov. 17, 2013 9:11 pm by Steven Blackfield

» Agatha-Land
Udvar - Page 11 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 8:13 pm by Lincoln Lawrence

» Társalgó - Központi terem
Udvar - Page 11 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 10:35 am by Sophie Lee

» Steven Blackfield háza
Udvar - Page 11 Icon_minitimeVas. Nov. 03, 2013 5:43 pm by Sophie Lee

» Fogadó
Udvar - Page 11 Icon_minitimeSzomb. Nov. 02, 2013 6:03 pm by Sophie Lee

Top posters
Cirelin de Sovalon
Udvar - Page 11 I_vote_lcapUdvar - Page 11 I_voting_barUdvar - Page 11 I_vote_rcap 
Kaen el Jericho
Udvar - Page 11 I_vote_lcapUdvar - Page 11 I_voting_barUdvar - Page 11 I_vote_rcap 
Aurora Valanthe Mediaris
Kalandmester
Jack Darkfield
Rosetta Waylan
Emily Kyra Beawer
Arabella Jagusia
Amaril Gwyneth
Rupert Rankle
Ki van itt?
Jelenleg 29 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 29 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
Statistics
Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Sweet Krytal

Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects

Udvar

Go down 
+47
Ifj. Gilnor Llofalt
Olga Snezhana
Frank Reaper
Leonard de Wandom
Lara Wilhelmine
Rosa Grozda
Rupert Rankle
Leonard Wyatt
Lilien Montan
Kiaran Courber
Perenelle el Sanders
Ivana Irina
Gary Shazzox
Sarah Christina Keller
Gerlice Éva
Horváth Viktória Ágnes
Elisaveta Grozda Moraru-A
Ivana Rosa Nadezhda
Justine Belmond-allidon
Kalandmester
Nagy R. Anita
Sofija Darina M. Snjezana
Anaze White
Igor Volonyev
Danny Blue
Pálffy Patrik
Estera Linnet
Wanda Dorcas Gloria
Tara Nicole Grennie
Isabella Clerence
Adam Thomson
Aleida Shintlech
Lisette Anhel
Rosetta Waylan
Quarion Galanodel
Jérémy Raphael
Nikorina Grozda
Holly Kyra
Victoria Dewey
Jack Darkfield
Arabella Jagusia
Elisia Hatway
Amaril Gwyneth
Mira Todorka
Nicol Bennet
Sheila Leays
Jane Scott
51 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Vendég
Vendég

Udvar - Page 11 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 11 Icon_minitimePént. Május 02, 2008 9:34 am

First topic message reminder :

-Velem sincs semmi különös. Unatkoztam, tanultam, meg sétáltam. És igen nagyon jó ez az évszak, főleg most. Olyan gyönyörű a természet. És az a jó, hogy a legszebb hónap van most. Május. Nagyon szép évszak és sok rejtelmet rejt.*mondja bár nem is tudja, hogy ezt miért jegyezte meg.*-Mit terveztek a mai napra? tényleg ti hazamentek a nyáron? Én nem hiszem. Sokkal jobb itt mint otthon.*jelenti ki majd csendben figyeli a két beszélgető lányt, hátha ő is be tud kapcsolódni.*
Vissza az elejére Go down

SzerzőÜzenet
Jane Scott
Diák
Jane Scott

Főkarakter : renikee2@citromail.hu
Hozzászólások száma : 4037
Kaszt : Udvar - Page 11 Jos
Üzenőláda :
..egy hazug világban egy meg nem értett zseni vagyok, akinek a nevét majd vastag betűvel emelik ki a történelem könyvekben...

Titulus: Dilibogyóó Lyrával^^

Udvar - Page 11 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 11 Icon_minitimeSzomb. Május 10, 2008 1:25 pm

-Tényleg sajnálom a szüleidet. *mondja szomorúan.*
-Nem is tudom...kérdeztem már, hogy van-e barátod? *kérdezi, s várja a lány válaszát.*
-Esetleg valaki fiú, aki nagyon tetszik? *feszegeti a témát Jane, s közben elmosolyodik.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 11 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 11 Icon_minitimeSzomb. Május 10, 2008 1:27 pm

*Leila nem ilyen kérdésre számitott ,de nem szerette volna megsérteni Jane-t ezért válaszolt.
-Nem nincs fiúm*Elvörösödik*-de nincs senki olyan aki tetszene.De neked biztos van fiúd ,igaz? Jól gondolom ugye? Én nem sajnálom a szüleimet most is inkább úgy tekintek rájuk mint két idegen személyre.
Jane Scott
Diák
Jane Scott

Üzenőláda :
..egy hazug világban egy meg nem értett zseni vagyok, akinek a nevét majd vastag betűvel emelik ki a történelem könyvekben...

Udvar - Page 11 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 11 Icon_minitimeSzomb. Május 10, 2008 1:35 pm

*Jane kicsit furcsán néz a lányra, olyan érzése van, mintha valamit titkolna előle, de nem szól semmit.*
-Nincsen? Hát ezt nem is gondoltam volna...nekem sincs barátom. Volt pár amióta itt vagyok a suliba, de egyik kapcsolat sem sült el jól...*meséli a lánynak.*
-A szüleiddel kapcsolatban...szerintem próbálj majd velük békülni egy idő után. Hidd el nem jó a szülőkkel rosszban lenni...de persze vannak kivételes esetek is...*mondja.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 11 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 11 Icon_minitimeSzomb. Május 10, 2008 1:52 pm

*Figyeli Jane-t és azon gondolkodik ,hogy lehet igaza van a lánynak.~Igen lehet eggyszer majd kibékülök velük.~
*Leila ránéz órájára és észreveszi menyi az idő. -Jaajjj nekem rohannom kell bocsi Jane! Örülök ,hogy találkoztunk ,de nekem most mennem kell! Remélem találkozunk még!*Integet és egy nagy mosolyt küldd a lánynak. -Köszi ezt a beszélgetést! Szia*Elrohan Cézár pedig utána lohol.*
Jane Scott
Diák
Jane Scott

Üzenőláda :

Udvar - Page 11 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 11 Icon_minitimeSzomb. Május 10, 2008 2:00 pm

*Jane rámosolyog a lányra.*
-Rendben, menj csak. Majd még találkozunk. Szijóó.
*köszön el a lánytól, majd ő is továbbáll.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 11 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 11 Icon_minitimeSzomb. Május 10, 2008 3:33 pm

*Tony érkezik meg az udvarra körbe néz majd elmosolyodik*~áh a többiuek biztos jól szórakoznak~*gondolja majd leül egy padra és lábait felhúzva nézelődni kezd, nincs kedve lemenni főleg nem így, igy már gondolta fenn marad hátha valakinek kell esetleg segítség vagy bármi, mozdulatlanul ül és nézelődik. Élvezi a csendet*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 11 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 11 Icon_minitimeSzomb. Május 10, 2008 3:34 pm

*Egy fekete hajú fiú érkezik a délutáni napsütésben. Mivel kint egy kis szellő fújdogál és a haja sem éppen a legrövidebb így néha az arcába fújja a szél.
Egy táskát tart a kezében melyben pár cucca van, ruhák és könyvek. Pálcája ott lapul a köpeny arra kialakított zsebében. Végigsétál a fűben kitaposott sövényben, majd mikor a kastély lépcsőihez érkezik feltopog rajta. Aztán eléri az ajót, de nem tudja kinyitni. Hátrapillant és meglát egy fiút, akihez odalép, és feltekintve megszólítja.*
-Hello! Tudnál segíteni? Egyébként Andrei vagyok.
*Teszi hozzá.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 11 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 11 Icon_minitimeSzomb. Május 10, 2008 3:38 pm

*Észre veszi a gyereket majd oda megy hozzá, hosszú fekete hajába néha bele bele kap a szél most ha valaki rá néz nem mondaná meg hogy boldog e vagy szomoru. Elég komoly arcot vág de nincs rossz kedve amikor oda ér biccent a fiunak*-Üdv Köztünk. A nevem Tony Cascada. HOltak őrei*mondja majd neki támaszkodik a falnak fél kezét a talárja zsebébe vágja és úgy figyeli a fiut*-Esetleg segítségedre lehetek valamibe?*kérdezi bár tudja hogy a fiu valószínü most érkezett és ilyenkor bizony elkel a segítség*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 11 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 11 Icon_minitimeSzomb. Május 10, 2008 3:41 pm

*Andrei kicsit furán néz a fiúra, de nem szól semmit. A felesleges fecsegést nem szokta előnyben részesíteni.*
-Igen, hogyan kell bejutni a kastélyba?
*Kérdi, és arra gondol, hogy reméli nem kell majd megküzdeni varázslényekkel, hogy lássák mennyire bátor. Ez is épp elég felesleges lenne. Szótlanul várja a fiú utasítását.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 11 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 11 Icon_minitimeSzomb. Május 10, 2008 3:45 pm

*Bólint a fiunak*~mindegy nem mutatkozol be tebajod~*gondolja közbe magába elmosolyodik, majd a fiu elé megy és tesz pár lépést felfelé a lépcsőn. Válla felett vissza néz Andrei-re*-Gyere megmutatom kapsz szobát is. Kövess, nincs messze*mondja majd megvárja a fiu reakcióját és ha elindul akkor felvezeti a második emeletre ahol tud szobát adni neki*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 11 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 11 Icon_minitimeSzomb. Május 10, 2008 3:48 pm

*Mivel Andreinek nincs más választása követi a fiút, aki valószínűleg egy prefektus.*
-Persze! Mutasd az utat!
*Szól, és a fiú után indul, aki ki tudja, hová megy. Andrei még mindig a kezében fogja a táskáját, és ellenőrzi, hogy pálcája is a helyén van-e még...*

//Bemutatkoztam...//
Vendég
Vendég

Udvar - Page 11 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 11 Icon_minitimeSzomb. Május 10, 2008 7:22 pm

*>Olga jön ki a kúriából. Fekete haja bozontos, arca elnyűtt kissé fáradt ez a lány. Druida köpenyben lépked halk léptekkel. Nme tudta magától eldobni a driuda szerepet. Nem lesz soha élekben teljesen árnydalnok. Úgy érzi, hogy nem neki való ez a szerep. Hiába zenél meg minden... Lassan lépked és néz magaelé.*
Sheila Leays
Diák
Sheila Leays

Főkarakter : főkarakter
Hozzászólások száma : 1602

Udvar - Page 11 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 11 Icon_minitimeSzomb. Május 10, 2008 7:29 pm

*Sheila érkezik az udvarra lassú és nyugodt léptekkel.Fekete csukjája szemébe lóg lábára a bakancs szorosan tapad.Úgy érzi kicsit megváltozott mostanában és új emberként ébredt.Meglát egy ismeretlen lányt és szemügyre vesz*
~nocsak nocsak egyedül ilyenkor kint van valaki?~*gondolja és a lányhoz lép majd kicsit szigorú tekintetével végigméri*
-Hello.Sheila Leays vagyok dalnok és prefektus*mondja határozottan és kicsit cinikusan miközbe zöld szemével a lányt nézegeti*
-Nem találkoztunk még szerintem.Te ki vagy?*kérdezi nyugodtan *
Vendég
Vendég

Udvar - Page 11 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 11 Icon_minitimeSzomb. Május 10, 2008 7:39 pm

*Olga magaelé néz majd hirelen jön valaki, s ráemeli szemeinek sugarait.* ~Ez a csukja a divat? Még nem is tudtam róla. Asszem én is beszerzek egyet. Már megint prefi? Mint mindig. Hogy lehetek én ilyen szerencsétlen? No, sebaj! A prefektusoknak sem szabad unatkozniuk.~
-Hello, Olga Volkov vagyok. Egy dalnok aki nem érzi magát annak.*jelenti ki. Nem érti azt, hogy miért olyan cinikus a lány amilyen. Nem is igazán izgatja.*
-Szép az idő! Mi járatban errefele?*kérdi egy kissé bunkón a lánytól. Láthatóan nem zavartatja magát. Nem úgy néz ki, mint aki illemet akarná Sheilán gyakarolni. Csak néz ismét magaelé és elindul lassan.*
Sheila Leays
Diák
Sheila Leays

Udvar - Page 11 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 11 Icon_minitimeSzomb. Május 10, 2008 7:45 pm

-örvendek*mondja és egy kicsit gonosz mosoly jelenik meg az arcán*
~jo lehet úgy dalnoknak lenni hogy nem érezzük annak magunkat~*gondolja és a lányra néz*
-És ugyan miért nem érzed magad annak?*kérdezi és megint gonoszan kezd mosolyogni kicsit amikor a lány rosszaindulatú félén kérdez*
-szépnek szép amúgy meg nem hiszem hogy annyira sok közöd van hozzá de egy kis levegőt jöttem szívni.*válaszolja miközbe ő is megindul kicsit*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 11 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 11 Icon_minitimeSzomb. Május 10, 2008 7:58 pm

*Olgának meg sem fordult a fejében, hogy bármi olyat is elmondjon, ami nem tartozik a dalnok lányra, s , hogy miért nem érzi magát dalnok ez ahoz a csoporthoz tartozik. Ha pedig mégis tudni akarja a csaj akkor találja ki*
-Nos. Ez szerintem igazán nem rád tartozik, s én nem vagyok olyan kedvemben , hogy elmondjam neked, de tudod mit? Kitalálhatod. Megadom ezt a lehetőséget neked. Nézd meg mi van rajtam. Márha annyira érdekel a dolog.*jelenti ki derűtlen nyugalommal. Egy cseppet sem izgatja, hogy mit akar tőle esetleg a prefektus. Folytatja tovább a lépkedést. A lány válaszára, mégcsak egy vállrándítást sem mutat.Látszólag teljesen hidegen hagyja a dolog.*
Sheila Leays
Diák
Sheila Leays

Udvar - Page 11 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 11 Icon_minitimeSzomb. Május 10, 2008 8:16 pm

-Értem hát jo de előre megmondom neked hogy nem szeretek barkóbázni*válaszolja és a társalgó felé veszik az irányt elvégre már elmúlt 10 és prefektus.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 11 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 11 Icon_minitimeVas. Május 11, 2008 11:19 am

*Angel kilépett az udvarra, ahol a hideg levegő megcsapta az arcát. Hirtelen kirázta a hideg. Érezte az eső utáni illatot, amit annyira szeret, és többek között ezért is jött ki az udvarra.* ~Grrr...Egy kicsit hideg van.~ *Gondolja magában. De nem megy vissza. Egy szélcsendes padot keres, ahová leülhet és nézheti a tájat. A kicsit hűvös időtől és attól, hogy csak egy órát aludt, elszunyókált a padon...Hideg szél támad fel a kúria területén, ami felébresztette Angelt álmából. Ő hirtelen felült és új úticélt tűzött ki magának. Körülnéz a környéken.*
Adam Thomson
Diák
Adam Thomson

Hozzászólások száma : 80
Kaszt : Udvar - Page 11 Nincskaszt
Üzenőláda : Ha játszani van kedved, csak végy fel Msn-en: ritaveronika@axelero.hu
Vagy írj rám egy privát üzit.

ANN-TABITHA SERENITY MULTIJA

Udvar - Page 11 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 11 Icon_minitimeVas. Május 11, 2008 11:57 am

*Két vörös hajú srác érkezik az udvarra és el is vonulnak az egyik sarokba, hogy egy kicsit tanácskozzanak.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 11 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 11 Icon_minitimeVas. Május 11, 2008 12:04 pm

*Egy lány igyekszik az udvar felé. Kis lábait ide-oda kapkodja s végülis eléri úticélját. Egy fa árnyékában lévő lóca alatt telepedik meg és szemlőlédik körbe-körbe az udvaron.Haja újra és újra szemébe hull ami most már idegesíti, s ezért előveszi egyik hullámcsatját és idegesen odafogja a rakoncátlan tincseket. Szomorúan tapasztalja hogy nem nagyon ismer itt senkit sem ezért inkább előveszi magával hozott könyveit és olvasni kezd.Kis idő múlva ebbe is beleun és abbahagyja. Hirtelen átfurakodik agyán egy gondolat és sétálni kezd az udvaron. A mi kis Julienk virágot akar szedni. Kezében már jó nagy csokor illatos szagú bizsere van ám még mindig szívesen marad kint az udvaron.*
Adam Thomson
Diák
Adam Thomson

Üzenőláda : Ha játszani van kedved, csak végy fel Msn-en: ritaveronika@axelero.hu

Udvar - Page 11 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 11 Icon_minitimeVas. Május 11, 2008 12:16 pm

-Udvarolunk egy kicsit? -* kérdezi Andrew megint csak sokat mondóan Angustól.*
-Persze. De most te jössz. -*mutat huncutul a tesójára Angus.*
És Andrew már oda is ballagott az udvaron lévő Julietthez és egy virágot tart a kezében.*
-Virágot a virágnak.- *hajol meg mélyen a hölgy előtt. És várja a reakcióját.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 11 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 11 Icon_minitimeVas. Május 11, 2008 12:21 pm

Köszönöm - *hálálkodott és fülig érő szájjal elvette a virágot.*
Juliett Vontan Naxeldir *mutatkozott be ha már őt ilyen kedvesen meglepték.*
Na és ti? *kérdezett vissza udvariasan.*
Szép napunk van *tette hozzá és elvigyorodott.*
Jó ilyenkor kint a természetben *sóhajtott és újra visszamászott lócájához.*
Adam Thomson
Diák
Adam Thomson

Udvar - Page 11 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 11 Icon_minitimeVas. Május 11, 2008 12:41 pm

-Andrew és Angus McAnsie vagyunk. Én Andrew vagyok és ő ott Angus. -*mondja barátságosan Andy, és a lányra mosolyog.*
~Hogy ez mit csinál?! Miért nem azt csinálja, amit megbeszéltünk?~ *gondolja magában Angus, majd megfordul és zsebre vágja mind a két kezét.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 11 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 11 Icon_minitimeVas. Május 11, 2008 12:48 pm

Értem *felelte nemes egyszerűséggel.* Hát akkor örülök nektek *motyogta hisz nem jutott semmi más az eszébe..kissé kipirult mert eléggé ijedő fajta.* Mióta vagytok itt? *terelte másra a szót.* Csak azért mert még nem láttalak titeket *magyarázta gyorsan meg a dolgokat.* Én már elég régóta *válaszolta meg kelletlenül is kérdését majd újra kisimította haját az arcából és a gyönyörű napos tájra tekintett.* Órájára pillantott és kissé megrémült.*
Bocsika. Mennem kell..remélem majd összefutunk...*hadarta el és már integetett is.*
Sziasztok .*kiabálta.*
Adam Thomson
Diák
Adam Thomson

Udvar - Page 11 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 11 Icon_minitimeVas. Május 11, 2008 1:04 pm

-Mi még nem vagyunk itt túl régen, ezért akarjuk felfedezni a sulit. Ha nem harakszol megyek, mert a tesóm menni akar, ahogy látom. Szia. -*köszön el a lánytól, majd amikor az nem figyel bekapcsolja a vírágban a fröcskölést, azt ők találták ki és a két srác már ott sincs.*
Ajánlott tartalom

Udvar - Page 11 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 11 Icon_minitime

Udvar
Vissza az elejére 
11 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Udvar
» Udvar
» Udvar
» Udvar
» Udvar

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola :: Arhivum :: Arhivum-
Ugrás: