Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkKezdőlapHírekLegutóbbi képekTanításGalériaNezabar VallomásokÚjságInteraktív sugóRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Leírás
Staff
Legutóbbi témák
» Vendégeknek!
Udvar - Page 7 Icon_minitimeVas. Feb. 02, 2014 7:50 pm by Kaen el Jericho

» Föld alatti titkos forrás
Udvar - Page 7 Icon_minitimeKedd Nov. 26, 2013 7:51 pm by Steven Blackfield

» Puma háló
Udvar - Page 7 Icon_minitimeSzomb. Nov. 23, 2013 8:16 pm by Steven Blackfield

» Fellegszirt
Udvar - Page 7 Icon_minitimePént. Nov. 22, 2013 8:41 pm by Hiroshi Haku

» Elisabeth Ellen Torchwood kúriája
Udvar - Page 7 Icon_minitimeVas. Nov. 17, 2013 9:11 pm by Steven Blackfield

» Agatha-Land
Udvar - Page 7 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 8:13 pm by Lincoln Lawrence

» Társalgó - Központi terem
Udvar - Page 7 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 10:35 am by Sophie Lee

» Steven Blackfield háza
Udvar - Page 7 Icon_minitimeVas. Nov. 03, 2013 5:43 pm by Sophie Lee

» Fogadó
Udvar - Page 7 Icon_minitimeSzomb. Nov. 02, 2013 6:03 pm by Sophie Lee

Top posters
Cirelin de Sovalon
Udvar - Page 7 I_vote_lcapUdvar - Page 7 I_voting_barUdvar - Page 7 I_vote_rcap 
Kaen el Jericho
Aurora Valanthe Mediaris
Kalandmester
Jack Darkfield
Rosetta Waylan
Emily Kyra Beawer
Arabella Jagusia
Amaril Gwyneth
Rupert Rankle
Ki van itt?
Jelenleg 12 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 12 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
Statistics
Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Sweet Krytal

Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects

Udvar

Go down 
+47
Ifj. Gilnor Llofalt
Olga Snezhana
Frank Reaper
Leonard de Wandom
Lara Wilhelmine
Rosa Grozda
Rupert Rankle
Leonard Wyatt
Lilien Montan
Kiaran Courber
Perenelle el Sanders
Ivana Irina
Gary Shazzox
Sarah Christina Keller
Gerlice Éva
Horváth Viktória Ágnes
Elisaveta Grozda Moraru-A
Ivana Rosa Nadezhda
Justine Belmond-allidon
Kalandmester
Nagy R. Anita
Sofija Darina M. Snjezana
Anaze White
Igor Volonyev
Danny Blue
Pálffy Patrik
Estera Linnet
Wanda Dorcas Gloria
Tara Nicole Grennie
Isabella Clerence
Adam Thomson
Aleida Shintlech
Lisette Anhel
Rosetta Waylan
Quarion Galanodel
Jérémy Raphael
Nikorina Grozda
Holly Kyra
Victoria Dewey
Jack Darkfield
Arabella Jagusia
Elisia Hatway
Amaril Gwyneth
Mira Todorka
Nicol Bennet
Sheila Leays
Jane Scott
51 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Vendég
Vendég

Udvar - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 7 Icon_minitimePént. Május 02, 2008 9:34 am

First topic message reminder :

-Velem sincs semmi különös. Unatkoztam, tanultam, meg sétáltam. És igen nagyon jó ez az évszak, főleg most. Olyan gyönyörű a természet. És az a jó, hogy a legszebb hónap van most. Május. Nagyon szép évszak és sok rejtelmet rejt.*mondja bár nem is tudja, hogy ezt miért jegyezte meg.*-Mit terveztek a mai napra? tényleg ti hazamentek a nyáron? Én nem hiszem. Sokkal jobb itt mint otthon.*jelenti ki majd csendben figyeli a két beszélgető lányt, hátha ő is be tud kapcsolódni.*
Vissza az elejére Go down

SzerzőÜzenet
Victoria Dewey
Diák
Victoria Dewey

Főkarakter : az
Hozzászólások száma : 501
Kaszt : Udvar - Page 7 Mutatvanyos
Üzenőláda : újra itt, új msn, régi Vic Very Happy

Udvar - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 7 Icon_minitimeSzer. Május 07, 2008 2:12 pm

-Hát ha a gitározás anak számit..akkor igen...régebben futni szoktam az egyik...barátommal-mondta de az utolsó szonát egy kicsit habozott. Lesütötte a szemét, majd újból tüsszentett. Újból elövett egy zsepit és kifujta az orrát. Marion emléke megint elszomoritotta. Kihuzta magát, és mosolygott egyet, de ez inkább eröltettet volt mint szivből jövö. Megpróbálta elterelni a gondolatait, majd tovább simogatta a kutyát.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 7 Icon_minitimeSzer. Május 07, 2008 2:17 pm

~Szóval gitározik~*Szúri le a legfontosabb információkat. Látja hogy a lány elszomorodott valamitől aztán újra elmosolyodott. Ezt kicsit furcsának találta. Mindenesetre nem érdekelte inkább belekezd a fekvőtámaszokba*~100~*Szabja meg a kívánt értéket majd neki is kezd.*
Victoria Dewey
Diák
Victoria Dewey

Udvar - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 7 Icon_minitimeSzer. Május 07, 2008 2:24 pm

*Megint tüsszent*-Fránya nátha..-mondja és megint a z orrát fujja. Én is tudok fekvőtámaszt...kábé ötöt-mondja mosolyogva majd, feláll és odamegy Lee mellé, majd ő is belekezd a maga pár fekvöjébe..és az igért 5 után szépen elhasal a földön.
- Régebben jobban ment...nah mindegy-vállat von majd a hátára fordul és nézi az eget.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 7 Icon_minitimeSzer. Május 07, 2008 2:31 pm

*Lee száján hatalmas mosoly húzódik el amikor megláűtja hogy a lány kifekszik. Majdnem elneveti magát. Már 50-et megcsinált a százból. Hamarosan készen lesz*-Tudod...nem baj ha a testi erőd nem olyan jó...ha a varázstudományod kiegyensúlyozza azt!*Mondaj maga elé nézve majd újra nekikezd uyganis eddig megállt mert úgy könnyen belekeveredhetett volna a számolásba*
Victoria Dewey
Diák
Victoria Dewey

Udvar - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 7 Icon_minitimeSzer. Május 07, 2008 2:37 pm

-Kössz de mégsem akarok ellustulni.-mondta mosolyogva majd nekiállt újjab öt fekvönek, pihent majd megin.
-Igy legalább neked se unalmas és nem jár annyit a szám-tette hozzá majd megint mosolygott. Az igazi ok igazából az, hogy ,másra terelje a gondolatait, és egy ugy néz ki sikerült is, hisz egy fokkal jobb kedve lett.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 7 Icon_minitimeSzer. Május 07, 2008 2:48 pm

*Lee elmosoyldoik a lány kijelentésén. Bernádt szomorúan tekint rá mert mostmár nem tud a lány ölébe ülni. Ezért a következő gondolata az hogy felmegy Lee hátára. Ezt meg is teszi. Föl le megy a fiúval együt. olyan mitn egy csónak. Lee érzi hogy sokkal nehezebb kinyom,ni magát de szerencsére márcsak 3-mat kellett csinálljon és végül meg lett a 100. Miután készen lett felállt így Bernádt leesett a hátáról*-Nos én megyek. Még fel kell készülnöm a mai órára*Mondja mosolyogva a lánynak majd távozik. Bernádt vígan futkározik mellette. Nagyon élvezte a legutóbbi eseményt*
Victoria Dewey
Diák
Victoria Dewey

Udvar - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 7 Icon_minitimeSzer. Május 07, 2008 2:55 pm

-Szia...jó felkészülést!-kiáltotta utánna, majd felült és leporolta a kezét. Egy kicsit elfáradt, de egy cseppet sem bánta hogy mozgott egy kicsit. Sóhajtott egyet, majd újból tüsszentett. Morogva kifujta az orrát, majd elteszi a zsepit.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 7 Icon_minitimeSzer. Május 07, 2008 2:56 pm

* Egy mosollyal az arcán lép ki az udvarra, nem szokott idejárni, inkább az úgymond egzotikusabb helyeket kedveli, de mivel ez volt a legközelebb, így nem nagyon akart valahova elkavarodni. Egy pillanatra lehunyja a szemét, míg nagyot szippant a levegőböl, majd elindul az egyik irányba. Hirtelen megtorpan mikor egy ismerős arcot vél megpillantani. Közelebb megy., majd gyorsít a tempón, hiszen egy bestiás lánnyal akadt össze megint, mégpedig Victoriával. *
- Szia Victoria. Emlékszel még rám? Nikolina Rayna vagyok. *Üdvözli, és újra bemutatkozik, hátha elfeledte már a nevét.*
Victoria Dewey
Diák
Victoria Dewey

Udvar - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 7 Icon_minitimeSzer. Május 07, 2008 3:03 pm

-Szia Nikolina...emlékszem réd..a Titkor forrásnál találkoztunk ugye?-*kérdezte mosolyogva majd felállt.*
-Hogy vagy?-kérdezte, majd nyujtozott egyet. Visszament a padhoz és leült, hisz eléggé lefáraszotta az "edzés".-Bocsi csak kicsit fáradt vagyok.-tette hozzá mosolyogva.-Te nem ülsz le?-kérdezte végül.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 7 Icon_minitimeSzer. Május 07, 2008 3:09 pm

* Örömmel hallja, hogy azért nem olyan könnyű elfelejteni őt. Erre muszáj mosolyognia, hiszen az önbizalomból ugyan van neki egy kevés, de az egoistaság nem az ő stílusa.* - Kérlek szólíts Nikolnak, a Nikolina hosszú is, és nem is kedvelem annyira.
*Ajánlja fel a lánynak, mikor Victoria a teljes nevét kimondja megszólításként. A leány után sétál, nehogy lemaradjon, és amikor ő megáll, Nikol majdnem nekimegy, szerencsére időben meg tud állni a lábujjhegyén. Kissé behúzza a nyakát, de úgy tűnik Victoria semmit nem vett sézre az egészből. *
- Dehogynem, leülök én. *Vágja rá vigyorogva, és lecsüccsen ő is a padra, majd a lány felé fordul. * -Köszi, én megvagyok, bár sok dolgom van. *Bólint egyet, amit valami köszönömfélének szán. * -Mért vagy fáradt? *Érdeklődik kíváncsian.*
Victoria Dewey
Diák
Victoria Dewey

Udvar - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 7 Icon_minitimeSzer. Május 07, 2008 3:13 pm

-Rendben Nikol.-*mondja majd mosolyog mikor látja, hogy a lány leül. Megint tüsszent egyet, nem kérdés, megfázott, de nem törödik vele kifujja az orrát, majd válaszol Nikolnak.
-Lee az elöbb itt edzett és ugy döntöttem és is "edzek" egy kicsit, bár 20 fekvőt csináltam maximum..-tette hozzá nevetve.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 7 Icon_minitimeSzer. Május 07, 2008 3:17 pm

* Együttérzően pillant a lányra, akin egy kis beteges sápadtság is látszik, nomeg ez a tüsszögés bizonyára szörnyű lehet. * - Látom nem vagy valami egészséges, nem lehet valami jó. * Jegyzi meg savanyúan, ezt nem hagyhatta ki. Mikor Victoria másra tereli a szót, Nikol csak vállat von, és figyel tovább. *
- Ha Lee-vel akarsz lépést tartani, szerintem bele kell húznod. *Feleli nevetve, ő is látta már a srácot edzeni, igaz, vívni még nem, de az edzései alapján az erejével semmi gond nem lehet. Nikol is szokott edzéseket tartani, minden reggel korán kel, és már spurizik is reggeli előtt egy kis futásra, utána szokott jönni a többi, hogy némileg beérje a testesebb bestiásokat.*
Victoria Dewey
Diák
Victoria Dewey

Udvar - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 7 Icon_minitimeSzer. Május 07, 2008 3:22 pm

-Ugyan nem akarom utolérni..csak most ehhez volt kedvem...régebben mindig edzettem..de most már nem..de lehet ujra elkezdem...jól jönne.-mondta majd újra tüsszentett egyet.
-Most megint egy hétig a zsepimbe temetkezhetek..remek..-morogta majd orrot fujt.
-Amugy nem léányálom...de az van ezt kell szeretni..-*mondta majd ujból orrot fujt.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 7 Icon_minitimeSzer. Május 07, 2008 3:27 pm

- Hát igen, itt nem a versengés a lényeg, de nem árt, ha néha tapasztaltabb bestiákkal együtt edzesz, mert úgy el lehet lesni tőlük pár jó technikát, amivel nagyon jól erősödni lehet. Én is ezt szoktam. *Kacsint rá, és mintegy jó tippként mondja neki ezt. Hiába nem mondható, hogy jobban náluk a többiek, de tanulni azért bárkitől lehet. *
- Mióta vagy beteg? *Kérdezi óvatosan, nem lehet valami hálás betegség a nátha, igaz, Nikol nem sokszor élte ezt már át, de mindannyiszor eldöntötte magában, hogy inkább jól felöltözik, mégha megsül is, minthogy lebetegedjen, és elgyengüljön. Az orrdugulást meg pláne utálja.*- Szerintem menjünk be, kezd kicsit hűvös lenni. *Szólal meg hirtelen, és felpattan Victoriával együtt. Rámosolyog a lányra, és elindulnak a kúria felé, a jó meleg...Hát valahova.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 7 Icon_minitimeSzer. Május 07, 2008 5:57 pm

*A lányka közismertebb nevén Amy a Búbájtan teremből sétálgat ide.Igen rikító ruhákban van az átlaghoz képest, lila felső és cipő, zöld szoknya és pulcsi. Nagyon élvezte az órát, sőt belépett a tantárgy a második kedvenc helyre.^^ Magában dúdolva, mosollyal arcán sétálgat egy kicsit az Udvaron, majd ezt megunva letelepszik egy padon. Miután egy darabig üldögélt, úgy dönt felveszi zöld pulcsiját, mivel már egy kicsit lehűlt a levegő, és a végén még összeszed valami fránya náthát..Tehát csendben dúdolgatva, gondolkozva csücsül a padon, s várja hogy majd valammiféle társaságot is talál, bár ennek igen kicsi az esélye... *
Vendég
Vendég

Udvar - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 7 Icon_minitimeSzer. Május 07, 2008 6:02 pm

*Kata céltalanul bolyong a kúrián kivül. Épp az udvaron sétálgat, mikor megpillantja Amyt. Odasétál a lányhoz, majd mosolyogva köszön neki.*-Hello Amy! Rég láttalak. Mi újság veled?Leülhetek? *kérdezi a lánytól mosolyogva.Majd ha az megengedi akkor helyetfoglal, ha nem akkor viszont állva hallgatja végig a lány szavait. Egy fekete minidzoknyát, és egy fekete topot visel, azon felül pedig a tallárját. Még mindig nla vannak az órás cuccai, mivel még nem volt ideje, meg kedve se felmenni a hálójába.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 7 Icon_minitimeSzer. Május 07, 2008 6:10 pm

*Gondolataiba mélyedve ül, s kissé megriad mikor egy hangot hall.Gyorsan rendezi vonásait, majd felpillant, s örül, mivel Katát látja meg, vagyis lett társasága és még rég látott barátnőjével is találkozott.Szintén mosolyogva *
-Sziaa Kata! Igen, már elég régóta nem találkoztunk...Velem, háát nagyjából semmi, bár ha azt lehet valaminek nevezni, hogy tanultam, meg olvastam akkkor az. Hát veled? Persze hogy leülhetsz, meg sem kellett volna kérdezned. *köszön, és vázolja mindennapjait a lánynak majd a végére már vigyorog egy kicsit. Látja hogy Katánál is az órás dolgai vannak, így még hozzáteszi*
-Télleg, neked tetszett az óra? Szerintem ez volt a legjobb. Hogy sikerültek a varázslatok ? *kérdi érdeklődő mosollyal *
Vendég
Vendég

Udvar - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 7 Icon_minitimeSzer. Május 07, 2008 6:17 pm

-Köszönöm.*mondja, majd helyetfoglal a lány mellett. *-Velem sem történt semmi. Tanultam..és tanultam ..és tanultam.*mondja , mint egy hangszalag, ami megakadt. *-Igen nagyon tetszett az óra. Nagyon jó volt. Kár, hogy olyan hamar vége lett. A varázslatok..hát nagyjából tűrhetően. Tényleg neked mi jelent meg a mumus személyében? nekem egy szörny, ami semminek nem nézhető. Pontosabban mindennek..Na jó ezt én se értem.*mondja nevetve.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 7 Icon_minitimeSzer. Május 07, 2008 6:20 pm

-Látom, neked is olyan érdekesek a napjaid akor mint nekem *mondja vigyorogva *
-Nekem is sikerültek, az első nem annyira tökéletesen de sikerült, a második ment a legjobban. Nekem meg a mumus egy óriáspók lett *mondja s Kata mumusa felrémlik előtte s elneveti magát ő is.. *
-Tényleg, neked amúgy mi a kedvenc órád? *kérdi ám a választ már nem várja meg.*

A hozzászólást Amanda Clarks összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Május 07, 2008 6:30 pm-kor.
Vendég
Vendég

Udvar - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 7 Icon_minitimeSzer. Május 07, 2008 6:28 pm

-Hát igen.*Ő is nevet, mint Amy.*-Természetesen a Bűbájtan. Bár a Bájital se rossz, bár bájitalt főzni egyáltalán nem tudok. De élvezetes órák szoktak lenni. Izgulsz a vizsgák miatt? *teszi fel azt a kérdét, amire ő biztosan azt válaszolná, hogy " igen, nagyon" .Bár azt nem tudja, hogy Amanda mennyire izgulós fajta. Bár aki tanul, meg tud annak nem lesz nehéz. Hát Katának sajna a tudásból nem sok van, tanulni meg nem szeret. De reméli, hogy átmegy az év végi vizsgákon.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 7 Icon_minitimeSzer. Május 07, 2008 6:32 pm

-Nekem a bájitaltan. Midnig is az volt, a Nezabar előtt is..De a Bűbűjtan viszont a mostani órával kiérdemelte bővven a második helyet..Én izgulok-e? Ugyan...Hiszen ha görcsölök, nem tudom jobban.. *mondja nevetve *
-És te? * kérdi áma választ már nem tudja megvárni..*
-Jujh,ezer bocsi de most szörnyen rohanom kell..Remélem nemsokára látjuk egymást. most viszon sietek, bocsii szia, és jóéjt. *köszön el, majd egy pár mosoly és bocstitkérő pillogássorozat után elnyargal.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 7 Icon_minitimeSzer. Május 07, 2008 6:37 pm

-Jó éjt! Szia!*köszön el barátnőjétől, majd feláll és elindula cuccaival a háló felé. Talán később még kijön járőrözni egy kicsit. Vagy hátha találkozik vaakivel. Bár örülne egy szabályszegőnek,hiszen még senkit nem bűntetett meg. Bár nem is nagyon akar.*
Jérémy Raphael
Diák
Jérémy Raphael

Főkarakter : domineza@windowslive.com
Hozzászólások száma : 440
Kaszt : Udvar - Page 7 Illuzionista
Üzenőláda :
Akinek van kedve játszani az írjon nyugodtan! Nem harapok Razz De csak akkor, ha elviseli, hogy gonoszak a karakterével Razz

Jérémyt jelképező sárkány

Udvar - Page 7 IUL7

Ha már Aurorának van, legyen Jérémynek is! Razz

Udvar - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 7 Icon_minitimeCsüt. Május 08, 2008 2:34 pm

*Leo megérkezik a kúria környékére... 1 bőrönd és 4 kistáska van nála + 1 ketrec amibe kedvence van ( egy Holló). Nézelődik...*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 7 Icon_minitimeCsüt. Május 08, 2008 2:57 pm

*Tasha érkezik az udvarra. Megpillant egy fiút, akinél még bőrönd van, ezért odasétál hozzá* ~Lehet segítségre van szüksége~ *mikor odaér, megszólal* -Szia! Én Tasha Lidiya Marina vagyok, árnydalnok prefektus. Esetleg segíthetek? *kérdi, miközben bátorítóan a fiúra mosolyog* ~Biztosan most érkezett, különben nem lenne ennyi minden nála! Nem igaz. Melyik fiú hálóban van még hely? Gondolkozz, gondolkozz, gondolkozz...~ *miközben ezek a gondolatok futnak végig fejében, várakozóan a fiút nézi*
Jérémy Raphael
Diák
Jérémy Raphael

Főkarakter : domineza@windowslive.com
Hozzászólások száma : 440
Kaszt : Udvar - Page 7 Illuzionista
Üzenőláda :
Akinek van kedve játszani az írjon nyugodtan! Nem harapok Razz De csak akkor, ha elviseli, hogy gonoszak a karakterével Razz

Jérémyt jelképező sárkány

Udvar - Page 7 IUL7

Ha már Aurorának van, legyen Jérémynek is! Razz

Udvar - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 7 Icon_minitimeCsüt. Május 08, 2008 3:12 pm

-Szia! Én vagyok az új diák, Leoroar Wyrmsbane. Épp ebben a pillanatban érkeztem. Ó igen, kérlek szépen megmutatnád hova kéne mennem? *Mondja a fiú és közben megpróbál egy őszinte mosolyt erőltetni az arcára *
Ajánlott tartalom

Udvar - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 7 Icon_minitime

Udvar
Vissza az elejére 
7 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Udvar
» Udvar
» Udvar
» Udvar
» Udvar

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola :: Arhivum :: Arhivum-
Ugrás: