Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 13 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 13 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Udvar | |
|
+47Ifj. Gilnor Llofalt Olga Snezhana Frank Reaper Leonard de Wandom Lara Wilhelmine Rosa Grozda Rupert Rankle Leonard Wyatt Lilien Montan Kiaran Courber Perenelle el Sanders Ivana Irina Gary Shazzox Sarah Christina Keller Gerlice Éva Horváth Viktória Ágnes Elisaveta Grozda Moraru-A Ivana Rosa Nadezhda Justine Belmond-allidon Kalandmester Nagy R. Anita Sofija Darina M. Snjezana Anaze White Igor Volonyev Danny Blue Pálffy Patrik Estera Linnet Wanda Dorcas Gloria Tara Nicole Grennie Isabella Clerence Adam Thomson Aleida Shintlech Lisette Anhel Rosetta Waylan Quarion Galanodel Jérémy Raphael Nikorina Grozda Holly Kyra Victoria Dewey Jack Darkfield Arabella Jagusia Elisia Hatway Amaril Gwyneth Mira Todorka Nicol Bennet Sheila Leays Jane Scott 51 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Május 02, 2008 9:34 am | |
| First topic message reminder :
-Velem sincs semmi különös. Unatkoztam, tanultam, meg sétáltam. És igen nagyon jó ez az évszak, főleg most. Olyan gyönyörű a természet. És az a jó, hogy a legszebb hónap van most. Május. Nagyon szép évszak és sok rejtelmet rejt.*mondja bár nem is tudja, hogy ezt miért jegyezte meg.*-Mit terveztek a mai napra? tényleg ti hazamentek a nyáron? Én nem hiszem. Sokkal jobb itt mint otthon.*jelenti ki majd csendben figyeli a két beszélgető lányt, hátha ő is be tud kapcsolódni.* |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Holly Kyra Diák
Hozzászólások száma : 33
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Május 06, 2008 2:12 pm | |
| -Igen én is uj vagyok épp ismerkedek mert itt még senkit sem ismerek.Sajnos. *Mondja Holly kicsit még mindig mosolyogva de egy kicsit le van gördülve szája mert szomorú hogy alig ismer valakit. *Nincs kedvetek valamelyikőtöknek vagy mindkettőtöknek eljönni velem harapni valamit?Amugy nagyon cuki Lea.Ugye nem harap? *Mondja Holly majd megsimogatja.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Május 06, 2008 2:15 pm | |
| Természetesen vannak vizsgák, de a későn érkezőknek már nem nagyon van rá esélyük. Hiszen nem várhatjuk el senkitől, hogy egy éves anyagot bevágjon egy pillanat alatt, vagy ia hát egy hónap alatt. Szóval erre rendelet van, így te már sajnos csak jövőre teheted le a viszgákat. De legalább nem szakadsz bele a tanulásba. Azért van pozitív oldala is a dolognak. *Mondja halvány félmosollyal, reméli, hogy a lány nem szomorodik el tőle* Holly, semmi baj, majd idővel te is megismersz egy csomó embert *Majd kicsit gúnyolódva hozzáteszi* Végül is én is úgy jöttem ide, hogy nem ismertem senkit. De pont ez a jó benne, hogy egy csomó új embert ismertem meg. Amúgy szerintem most zárva van a konyha. Vagy nem is tudom. Ha csak nincs valami dugi kajád, akkor nem túl esélyes |
| | | Holly Kyra Diák
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Május 06, 2008 2:16 pm | |
| -Oké Curt am te régóta vagy itt? *Nézz mosolyogva mindkettőjükre.* | |
| | | Elisia Hatway Diák
Hozzászólások száma : 19
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Május 06, 2008 2:20 pm | |
| *Elisia éppen arra gondolt: mi lenne, ha mégis bevágná az egész anyagot? Úgy érezte, képes lenne rá. DE ha törvény van rá, nincs esély...* - Kár, szerettem volna jövőre másodikosként kezdeni! *Közben Hollynak és válaszolt.* - Holly, szerintem most nincsen kaja az ebédlőben, bár próba szerencse. Bocsi, én nem rég ebédeltem, még nem szeretnék kajaközelbe menni... nehogy kísértésbe essek. *Itt elmosolyodott.* - Curt, akkor tényleg semmi esélyem a vizsgára? | |
| | | Holly Kyra Diák
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Május 06, 2008 2:23 pm | |
| -Oké hideg kaja van épp azt fogok enni am te Curt velem tartasz? *Kérdi mosolyogva a lány* | |
| | | Holly Kyra Diák
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Május 06, 2008 2:28 pm | |
| -Na jó én megyek is remélem még találkozunk. *Mondja Holly az uj barátainak* -Sziasztok! | |
| | | Elisia Hatway Diák
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Május 06, 2008 2:30 pm | |
| - Szia! *mondja Elisia a rohanó lánynak, és integet. Majd tovább várja Curt válaszát.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Május 06, 2008 2:31 pm | |
| Sajnálom, elhiszem, hogy másodikban kezdenél, de értsd meg, azért elég sok az anyag, és nem egyszerű. Meg az évközbeni órárajárás, gyakorlás. Nagyon sokminden hiányzik neked, ami mondjuk nekem meg van már tudásként a vizsgához. Na mindegy, azért ne búsulj szerintem *Próbálja kicsit megvigasztalnia lányt* Szerintem sokkal jobb, ha végigjárod az évet, sokkal jobban elsajátítod a dolgokat. És jövőre te leszel az, aki már ismeri az iskolát, és majd jönnek a teljesen megrettent évfolyamtársaid *Mondja mosolyogva, majd Hollyhoz folytatja* Nem, én most nem vagyok éhes, de...még szerencse, hogy néha hordok magammal kekszet, ha gondolod, megkaphatod *Elő is kotorja zsebéből a zacskót, és a lánynak nyújtja* Tudod van egy lány, akivel ha találkozunk, akkor egy zacskó keksz mellett nagyon jól el szoktunk beszélgetni *De aztán hogy a lány ilyen hirtelen elrohan, inkább visszateszi a zsebébe* Na jól van, hát akkor szia, és aztán éhen ne halj *Kiáltja utánna nevetve, majd Elisia felé fordul* Te kérsz kekszet? Vagy még mindig nem akarsz elcsábulni...egy kis keksztől? |
| | | Elisia Hatway Diák
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Május 06, 2008 2:39 pm | |
| *Elisia mosolyogva nyúl a zacskó keksz után, és közben mondja.* - Azt hiszem egy darab keksztől még nem fogok elhízni. Köszi! *Kettétöri a kekszet, és a felét Leának adja. Húsevő létére Lea örömmel veszi el a kekszet. Közben már Elisia is ropogtat.* - Hm, ez igazán finom. Érdekes íze van...milyen ízesítésű, és honnan van? *Kérdezi El, majd nem bírja ki, és vesz még egy kekszet a felé nyújtott zacskóból.* ~ Egy keksztől még nem lesz semmi, de ebből egy zacsival is felzabálnék...~ *Gondolja, miközben széles mosollyal rágcsálja a finomságot.* | |
| | | Nikorina Grozda
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 2638 Kaszt : Üzenőláda : <3 A Nikorinát jelképező sárkány <3 Titulus: Arkangyal
All I Need
Final Destination
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Május 06, 2008 2:41 pm | |
| *Nocsak, mit ad az ég, a Kúria irányából Nikorina közeleg a kis társaság, azaz inkább a két ember felé. Haja most lófarokba van fogva, nem úgy, mint korábban. Először majdnem elsétál Curtis és Elisia mellett, de aztán hirtelen felismeri korábbi beszélgetőpartnerét, és megáll.* Hello Curtis *köszön rá egy hatalmas vigyorral, majd a lány felé fordul.* Üdv, Nikorina Grozda. Miről szól a csevej? *Kérdezi udvarias bemutatkozás után, kíváncsian nézve két szaktársára.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Május 06, 2008 2:45 pm | |
| Hogy miből is? Egy pillanat elolvasom *Szeméhez emeli a zacskót, és elolvassa* Áhhá. Almás fahéjas keksz. Eddig nem is figyeltem rá. Anyám szokott küldeni néha, nem tudom hogy hol veszi. De finom. Nyugodtan vegyél csak *Aztán mikor Nikorina is odajön, felé is nyújtja* Niko...kekszet? Éppen a kesz volt a téma, akár hiszed, akár nem. Meg a vizsgák, hogy szegény Elisia már ebben az évben nem tud vizsgázni Kicsit talán valóban kellemetlen, de ésszerű |
| | | Elisia Hatway Diák
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Május 06, 2008 2:51 pm | |
| *Most Elisia a mai harmadik új ismerőse felé fordul, és széles mosollyal bemutatkozik.* - Szia, Elisia Hatway, szólíts El-nek. Éppen a keksz volt a téma. *Mondja ropogtatás közben.* | |
| | | Elisia Hatway Diák
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Május 06, 2008 2:54 pm | |
| - Almás-fahéjas? Imádom az almát és a fahéjat! *mondja, miközben megint vesz egyet.* - Isteni finom, komolyan minnél többet eszek, annál jobban megkívánom....*Ismét a lányhoz fordul.* - Neked is ízlik? *Néha egy-egy kekszet bedob Lea szájába, de ezek az esetek egyre ritkultak, amit Lea hangos morgással fogadott. Neki is nagyon ízlett a keksz, akármilyen oroszlán is volt.* | |
| | | Nikorina Grozda
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 2638 Kaszt : Üzenőláda : <3 A Nikorinát jelképező sárkány <3 Titulus: Arkangyal
All I Need
Final Destination
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Május 06, 2008 2:55 pm | |
| Keksz? Az jó *mondja mosolyogva. Közben megjelenik szürke macskája is, Elisiát nézve, de aztán inkább csak ücsörög gazdája mellett.* Vehetek? *Kérdezi Nikorina angyali mosollyal, és választ sem várva vesz is a kekszből, mert Curtis biztos ad neki. Közben Elisiát nézi, látja, hogy új lány.* Már nem tud vizsgázni? Hát, akkor ebben az esetben sajna évismétlés lesz, de ne aggódj, bárkitől kérhetsz segítséget. Például tőlünk is *kacsint a lányra, majd még suttogva hozzáteszi.* De tőlem ne bájitaltanból kérj segítséget, mert én abban pancser vagyok... csoda, ha átmegyek a vizsgán belőle. *Bizalmas információ, bár azért tudható, hogy Nikorina nem a legjobb a bájitalok terén.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Május 06, 2008 3:00 pm | |
| Persze hogy vehetsz, sőt, oda is adom neked a zacskót, és eszegessétek szépen, de szerintem óvatos legyél, mert ahogy nézem Elisiát, nem tudja már magát féken tartani, és ha nem vigyázol, megeszi egymaga...meg Lea. Szóval óvatosan *Jegyzi meg rosszindulatú sunyisággal, majd aztán elmosolyodik.* Na jól van lányok, akkor trécseljetek csak, nekem most mennem kell. A kekszet pedig fogyasszátok egészséggel. Legyetek jók, sziasztok *Eztán három lépést hátrál, majd megprördül tengelye körül, és előre felé folytatja az utat a kúriába* |
| | | Elisia Hatway Diák
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Május 06, 2008 3:04 pm | |
| *Elisia arca felragyog* - Tényleg? Kérhetek segítséget? *Majd elgondolkozik, miből is. Inkább letesz erről, majd hozzáteszi.* - Én szeretem a bájitalokat. *Bácsival (akit apjaként szeretett) mindig csináltak különös bájitalokat. Persze sokra nem emlékszik, és elég kezdetleges a tudása, de nagyon szerette őket .* - És a bűbájokat. Te miket szerettsz, és miben vagy jó? *Kérdezi még, mivel látja, hogy Curt távolodik. El is köszön tőle, közben integet.* - Szia Curt, remélem mét találkozunk! | |
| | | Nikorina Grozda
All I Need
Final Destination
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Május 06, 2008 3:08 pm | |
| *Átveszi a zacskót.* Köszi Curtis, majd vigyázok! És nyáron a vízesésnél, tudod! Szia!*Kiált még a fiú után, majd visszafordul Elisiához.* Persze hogy kérhetsz segítséget, azért vannak a szaktársaid, meg majd jövőre a másodikosok. *Kicsit eltöpreng, majd folytatja.* A bűbájokat, átkokat, elemi varázslatokat kedvelem *mondja El kérdésére válaszként, majd a Tölgyes felé néz, és felcsillan a szeme.* Nincs kedved eljönni az Elemi Mágusok Főhadiszállására? Gyakorolhatunk is ott, de ha van kedved, a Négy Elem Templomába is elnézhetünk *mondja biztatóan, majd várja, hogy mit válaszol a lány.* | |
| | | Elisia Hatway Diák
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Május 06, 2008 3:14 pm | |
| *Elisia elszomorodik.* - Nagyon szívesen jönnék, de most nem tudok. Még ki sem pakoltam igazán, csak a bőröndből szedegetem a ruháimat. Ha nem baj, inkább legközelebb! Szia! *Mondja, miközben feláll és Leával a nyomában elindul a kúria felé. Még visszanéz, és integet a lánynak, közben már nyitja a kapu, és eltűnik a kúriában.* | |
| | | Nikorina Grozda
All I Need
Final Destination
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Május 06, 2008 3:17 pm | |
| Ó, hát akkor majd máskor. Szia! *Köszön el kicsit szomorkásan Elisiától, majd tanácstalanul néz körbe. Egyedül van, és ő meg társasági ember, így nem szeret egyedül lenni. Így hát gondol egyet, és sétálni indul, még ő sem tudja, hogy merre. Szürke macskája hűségesen követi.* | |
| | | Victoria Dewey Diák
Főkarakter : az Hozzászólások száma : 501 Kaszt : Üzenőláda : újra itt, új msn, régi Vic
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Május 07, 2008 1:34 pm | |
| *Nyujtozkodva kilép a kúriából, majd egyenesen egy fához megy és leül. Felnéz az égre, majd ásít egyet. ~Mégegyszer nem alszom el...~-gondolja majd megmaszirozza a nyakát. Inkább feláll és elindul valamerre. Egy-két percig még sétál majd leül egy padra. Felhuzta a lábait majd átkarolta, fejét pedig a térdére tette. Igy nézte a tájat és a tömeget egy darabig, majd dudolni kezdett egy dalt.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Május 07, 2008 1:40 pm | |
| *Lee boldogan lép ki a Kúria ajtaján. Ma hétkor kelt fel és egészen 1 óráig tanult. Utána pedig egészen fél négyig egy új technikán ügyködött. Mostmár használni is tudja ezt így Elluin ellen egyre több technikája lesz. Azonban nem elég csak a technikák tudása végre is kell hajtania és ahoz hogy jól megtudja csinállni jó formában kell lennie. Ezért ma edzést tart kint az Udvaron. A kutyáját is elhozta. Már rég beszélgetett ezért úgydönt hogy edzés közben bezsélgetni fog. Ennek áldozaja nem másmint a padon ücsörgő Victoria. Odamegy hozzá majd mosolyogva köszön*-Szia Victoria! Hogy vagy?*Kérdezi a láyntól mosolyogva majd hozzákezd a gyakorlatához*~130 gugolás~*Egyezik meg magával majd a tarkójára teszi mindkét kezét. Aztán legugol és föláll. Mindezt persze gyors iramban. Ezt csinállja most miközben maga elé néz és ügyel arra hogy nehogy eltévessze a számolást* |
Főkarakter : az Hozzászólások száma : 501 Kaszt : Üzenőláda : újra itt, új msn, régi Vic
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Május 07, 2008 1:45 pm | |
| -Hello Lee...köszi jól vagyok..és te?-kérdezte egy kicsit meglepödve, mikor Lee belekzdett a gugolásokba. - Hát ezt meg miért kell? Házi?-kérdezte mosolyogva majd kinyujtotta a lábait. Nyujtozott egyet majd nézte a le-fel mozgó Lee-t.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Május 07, 2008 1:52 pm | |
| *A fiú még mindig mosolyog.*-Én is!~57...58...59~*Közbe erősen koncentrál hogy nehogy eltévessze a számolást. Már kezdi is érezni a hatást. Mármint azt hogy kezd fájni a combja. A lány kérdésén szélesebbre húzódik a mosolya*-Nem...~64...65~-Edzek!~69..70~*Szerenmcsére sikerült tovább számolnia azonban kitalálta hogyan tud normálisan társalogni. Megáll álló helyzetben persze még mindig a tarkóján van a keze*-Tudod...edzenem kell mert hamarosan párbajozni fogok*Fejti ki egy kicsit az előző szavait majd újra belekezd és megitn gugol.*~71...72~*Közben Bernádt elkezdett ugrálni. Így utánozza gazdiját. Legalább a kutya is erősödik egy kicsit. Ez sajnos nem következett be. Hamar megunta így odament a lányhoz felugrott a padra majd az ölébe furakodott. Mostmár csak várja a simogatást. Mint midnig msot is ezt tette. Mindig azt várja hogy kényesztessék* |
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Május 07, 2008 1:59 pm | |
| -Áhh...értem.-*válaszolta.-Szia Bernád!-mondta mosolyogva majd elkezdte simogatni a kutyát.* _Látom a kutyusod szokott edzeni.-*mondta mosolyogva majd simogatta tovább a kutyát, közben a lábait lóbálta. hirtelen tüsszentett egyet, majd gyorsan zsbeit keresett a zsebében és kifujta az orrát. -Fene...kelett nekem megfáznom..-morogta, majd eltette a piszkos zsepit és simogatta tovább a kutyust* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Május 07, 2008 2:04 pm | |
| *Lee bólint a lánynak. Közben kicsit felgyorsította a tempót így már készen is lett. Megrázza magát majd válaszol*-Hát...maximum 10 másodpercet.*Mosolyodik el amjd a lányra néz*-Te szoktál?*Kérdezi a lánytól mosolyogva. Most a nyújtásra kerül a sor. Előrehajol majd megpróbálja megérinteni a cipőjének az orrát. Visszahajol amjd újra megpróbálja. Most sikerült. Egy darabig még fogja majd ránéz a lányra és várja a választ*~Fogadjunk hogy nemet mond~* |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Udvar | |
| |
| | | | Udvar | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |