Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 52 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 52 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Udvar | |
|
+47Ifj. Gilnor Llofalt Olga Snezhana Frank Reaper Leonard de Wandom Lara Wilhelmine Rosa Grozda Rupert Rankle Leonard Wyatt Lilien Montan Kiaran Courber Perenelle el Sanders Ivana Irina Gary Shazzox Sarah Christina Keller Gerlice Éva Horváth Viktória Ágnes Elisaveta Grozda Moraru-A Ivana Rosa Nadezhda Justine Belmond-allidon Kalandmester Nagy R. Anita Sofija Darina M. Snjezana Anaze White Igor Volonyev Danny Blue Pálffy Patrik Estera Linnet Wanda Dorcas Gloria Tara Nicole Grennie Isabella Clerence Adam Thomson Aleida Shintlech Lisette Anhel Rosetta Waylan Quarion Galanodel Jérémy Raphael Nikorina Grozda Holly Kyra Victoria Dewey Jack Darkfield Arabella Jagusia Elisia Hatway Amaril Gwyneth Mira Todorka Nicol Bennet Sheila Leays Jane Scott 51 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Május 02, 2008 9:34 am | |
| First topic message reminder :
-Velem sincs semmi különös. Unatkoztam, tanultam, meg sétáltam. És igen nagyon jó ez az évszak, főleg most. Olyan gyönyörű a természet. És az a jó, hogy a legszebb hónap van most. Május. Nagyon szép évszak és sok rejtelmet rejt.*mondja bár nem is tudja, hogy ezt miért jegyezte meg.*-Mit terveztek a mai napra? tényleg ti hazamentek a nyáron? Én nem hiszem. Sokkal jobb itt mint otthon.*jelenti ki majd csendben figyeli a két beszélgető lányt, hátha ő is be tud kapcsolódni.* |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Gerlice Éva Diák
Főkarakter : gerlice_eva@hotmail.com Hozzászólások száma : 138
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Május 31, 2008 3:40 pm | |
| *Éva érkezik az udvarra egy kicsit mérgesen és leül az eggyik fa tővébe.* | |
| | | Sheila Leays Diák
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 1602 Kaszt :
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Május 31, 2008 10:25 pm | |
| *Sheila sétál az udvaron még mindig szomorú arcal.Visszagondol a ma délutáni látogatására a könyvesboltba.Kezébe most is ott szorongatja a könyvet amit vett.Körbenéz hátha lát egy két diákot akiknek szabályt szegni van kedvük de nagy örömére ma se kell senkit megbüntetni.Egy árva lélek sincs az udvaron.A csillagokat bámulja majd egy padhoz sétál és leül.Kinyitja bájitaltan könyvét és olvasgatni kezdi* | |
| | | Atanas Iordan Diák
Főkarakter : dasdqwertzui@freemail.hu Hozzászólások száma : 2073 Kaszt : Üzenőláda : Meguntam félni.
KOCKACUKOR
"rá mondanád, hogy ez Ő.."
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Május 31, 2008 10:36 pm | |
| *Atanas érkezik ki az udvarra, majd röviden körbenéz a szemével hátha lát valakit az udvaron. Mintha piszenéseket hallott volna ezért döntött úgy, hogy kijön és leellenörzi, hogy nincs-e kint ilyen későn senki sem az udvaron. Nem azért, hogy hatalmaskodhasson, hanem mert egyszerűen tudja, hogy veszélyes ilyenkor a birtok. A mostanában történt halálesetek fényében meg méginkább vigyázni kell. Nem csoda hát, hogy pálcáját folyton kezében tartja és az agyában defenzív varázslatok járnak, bár pálcáján egyeblőre egy Lumos világít. Először az erős fénytől észre sem veszi a lányt, aki szemmel láthatóan egy könyvet olvas. Kell neki egy-két másodperc amíg realáziálja, hogy Sheilát látja. A szíve azonnal megdobban, és érzi, amint a nyakán felkúszik a pír. A gyomra is fordul egyet és kissé szorongva lép oda a lányhoz. Majd mikor mögéér , direkt nagy és zajos lépéseket tesz, hogy Sheila ne ijedjen meg a közeledtétől. Majd megkerüli a padot és leül a lány mellé. Félénken ránéz, mert nem tudja azt, hogy éppen milyen hangultaában kapta el a lányt. Majd halkan köszön neki, de alig tudja megállni, hogy ne vesse magát a karjaiba és ne csókolja meg azonnal. Hihetetlenül mardossa a félelem belül.* -Szia.. *mondja, majd tágra nyílt szemekkel néz a lányra, akit úgy imád.* | |
| | | Sheila Leays Diák
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Május 31, 2008 10:43 pm | |
| *Koncentráltan olvassa a könyvet amikor fényt lát.Már húzná elő pálcáját amikor egy fiú leül mellé.Pár másodperc múlva felnéz a könyből és a mellett lévő emberre néz és kezéből kiesik a könyv* -Atanas*dadogja szinte és nagy csodálkozással nézi a fiút aki miatt annyi napot sírt és szenvedett elvégre iszonyatosan rég látta.Miután úgy érzi visszatért az életbe felveszi könyvét és összecsukja a padra rakja maga mellé* -Nocsak csak nem eszedbe jutottam?*kérdezi mérges tekintettel és egyben egy kis félelemmel elvégre nagyon szereti de már szinte letett rólla* | |
| | | Atanas Iordan Diák
Főkarakter : dasdqwertzui@freemail.hu Hozzászólások száma : 2073 Kaszt : Üzenőláda : Meguntam félni.
KOCKACUKOR
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Május 31, 2008 10:54 pm | |
| *Atanas nem is igazán várt mást, majd látja, hogy Sheila igazán mérges, úgy dönt elmondja neki, hogy holis volt az utóbbi másfél héten.* -Kaptam egy levelet otthonról vagy két hete, hogy utazzak haza. Nagypapám haldoklott , a legidősebb és a Iordan família család feje. Muszály volt elutaznom,sürgősen annyira, hogy szólni sem tudtam a hollétemről. Sajnos nagyapám már nincs köztünk..pedig hatalmas sötét mágus volt..és őtis legyőzte a halál. *mondja, majd miután befejezte a mondokáját Sheilára néz. Nem is néz igazán a lány szemébe, majd felhúzza csuklyáját, mivel a szemébe könnyek szöknek. Megprbálja őket gyorsan letörölni. Majd eszébejut, hogy ennyi lenne egy emberi élet? Még a legnagyobb általa ismert mágust a nagyapját is utolérte a halál.* | |
| | | Sheila Leays Diák
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Május 31, 2008 11:01 pm | |
| *Végighallgatja Atanast és kicsit elcsodálkozik majd amikor a fiú felhuzzaa csuklyát ő szépen lehuzza* -Lehet hogy nem tudtál szólni de ez volt életem legroszabb hetei elhiheted és tudom milyen elveszíteni valakit.Nekem az egész családomat sikerült szóval gondolhatod mit éreztem amikor semmit nem tudtam róllad és már azon gondolkoztam mi van ha téged is elveszítelek*mondja és megcirógatja Atanas arcát* -És sajnáloma nagyapádat*suttogja a fülébe és megpuszilja az arcát* | |
| | | Atanas Iordan Diák
KOCKACUKOR
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Május 31, 2008 11:13 pm | |
| *Amikor Sheila lehúzza a csukyáját gyorsan eltakarja az arcát, és letörli a könnyeit. Rájön, hogy Sheilának igaza van és sajnálja nagyon, hogy így alakultak a dolgok. Majd Sheilára néz, aki megpuszilja az arcát. Abban a pillanatban közelebb csusszan és végigsimogatja a lány arcát. Majd a mutatóujjával lágyan megsimogatja a lány ajkait. Még egy kicsit közelebb csusszan a lányhoz, majd fejével közeledni kezd hozzá és ha a lány nem ellenkezik lágyan megcsókolja. Az ajkai kissé hidegek az esti széltől, de reméli, hogy a lányt ez nem zavarja. Majd megsimogatja a lány nyakát és gyöngéd csókot lehell rá. Majd egyik pillanatról a másikra elfogja a zokogás. Másnak soha nem mutatná ezt, de úgy érzi, hogy Sheila elött nem kell megjátszania magát.* | |
| | | Sheila Leays Diák
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Május 31, 2008 11:21 pm | |
| *Visszacsókol és kicsit a nyakán lévő puszinál kirázza a hideg majd amikor Atanasból kitör a zokgás gyorsan hozzábújik és átölteli* -Nyuszi szivem túl leszel rajta.Majd segítek*suttogja szinte nyugtatóan a fiú fülébe akit még sose látott ennyire kiborulni.A szemébe néz és megcsókolja majd megfogja a kezét* -Szeretlek és ...és szeretlek na*mondja egy apró mosollyal és előhúzza pálcáját az égre mutatva* -avis*mondja mire madarak repülnek ki a pálcájából amik elhaladnak a hold elött.* ~remélem emlékszik még erre~*töpreng majd Atanasra figyel* | |
| | | Atanas Iordan Diák
KOCKACUKOR
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Május 31, 2008 11:39 pm | |
| *Atanas örül, hogy a lány viszonozza a csókját, és annakis, hogy végre kisírhatja magát. Rég várt már erre, de amikor meglátja a lány madarait azonnal jobb kedvre derül. Hogy ne emlékezne még arra a mondatra ,amit a lány mondott neki. Elmosolyodik, majd Sheilához dől és gyengéden megcsókolja a lány arcának különböző pontjait. Olyan gyengédséggel teszi, hogy még magán is meglepődik. Majd megcsókolja a lány nyakát és gyengéd puszikat lehel rá. Magába szívja mélye a lány finom illatát. Szerelmesen bámul Sheilára, de nem mond semmit, mert tudja, hogy a szavak nem jelentenek annyit mint a tettek. | |
| | | Sheila Leays Diák
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Május 31, 2008 11:43 pm | |
| *Elmosolyodik a pusziknál bár eléggé csikisnek találja a végén pedig hosszan megcsókolja a Atanast* -Késő van és fáradt vagyok.Szerintem menjünk aludni*mondja és felkel a padról és könyvét is magához veszi majd az egyik kezéz Atanas felé nyújtja.Ha ő is csatlakozik együtt felmennek a 2.emeleti folyosóra és a szobájukba* | |
| | | Atanas Iordan Diák
KOCKACUKOR
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Május 31, 2008 11:48 pm | |
| *Atanas csatlakozik a lányhoz, majd még a második emeleti folyosó elött magához öleli és még utoljára megcsókolja.* -Jóéjt * suttogja halkan Sheilának.* | |
| | | Gerlice Éva Diák
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Jún. 01, 2008 7:19 am | |
| *Éva érkezik az udvarra. Körülnéz hátha lát egy ismerős arcot. Kicsit még mérges a tegnaptörténtek miat, de már jobban van. Végül ugydönt, hogy leül az eggyik fa tövébe és gondolkodik, de azért fél szemmel az ajtot figyeli.* | |
| | | Leonard Wyatt Diák
Hozzászólások száma : 1104
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Jún. 01, 2008 7:32 am | |
| *Nyitódik az ajtó és Leo lép ki a Kúriából. Fekete talár, fekete nadrág, fekete felső: minden fekete. Kivéve egy dolog csillog ki a fekete ruhából. Egy hófehér pálca, mi bármire készen áll. Mikor meglát egy lányt aki a fa tövében ül oda megy hozzá de csak később ismeri fel. Éva az.*-Szia! Hogy vagy?-*Kérdezi és felnéz a kúriára mi kecsesen az ég felé nyúlik.* | |
| | | Gerlice Éva Diák
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Jún. 01, 2008 7:37 am | |
| *Éva örül, hogy lát egy ismerős arcot.*:-Szia.*Köszön a lány halkan.*:-Köszönöm, jól.*Válaszol, de még azért hozzáteszi.*:-És te?*Azzal arrébb is csuszut, hogy hejet szoritson a fiúnak.* | |
| | | Wanda Dorcas Gloria
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 4223 Kaszt : Üzenőláda :
'If you look at me closely, you will see it in my eyes, this girl will always find her way.'
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Jún. 01, 2008 7:37 am | |
| *Wanda érkezik az udvarra egy farmer miniszoknyában, és egy zöld rövidujjú fölspben. Szokásos kalapja, most nincs a fején, haja pedig szabadon van engedve, így játszik vele a szél. Nincs annyira meleg mint tegnap volt, ezért a lány kicsit fázik. Felnéz az égre.* ~Esni fog.~*gondolja magában, majd meglátja a kisebb gyülekezetet, és odasétál hozzájuk.* - Sziasztok! *köszön mindenkinek, majd elkezdi a társaságot kémlelni* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Jún. 01, 2008 7:40 am | |
| *Lilyana érkezik az urvarra. A nagy melegre való tekintettel ma egy fekete rövidnadrág és egy zöld atléta van rajta. A haját viszont kiengedte. Keres egy helyet ahol le tud ülni és meg is lát egy terebélyes fát, ami megfelel erre a célre.Oadsétál és leül.Becsukja a szmét és dúdolgat egy dallamot.*
------- Suite ŕ un grand nombre de réponses, ce sujet a été automatiquement divisé. Vous pouvez retrouver la suite de ce sujet ici : [Only admins are allowed to see this link] |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Udvar | |
| |
| | | | Udvar | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |