Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkKezdőlapHírekLegutóbbi képekTanításGalériaNezabar VallomásokÚjságInteraktív sugóRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Leírás
Staff
Legutóbbi témák
» Vendégeknek!
Udvar - Page 39 Icon_minitimeVas. Feb. 02, 2014 7:50 pm by Kaen el Jericho

» Föld alatti titkos forrás
Udvar - Page 39 Icon_minitimeKedd Nov. 26, 2013 7:51 pm by Steven Blackfield

» Puma háló
Udvar - Page 39 Icon_minitimeSzomb. Nov. 23, 2013 8:16 pm by Steven Blackfield

» Fellegszirt
Udvar - Page 39 Icon_minitimePént. Nov. 22, 2013 8:41 pm by Hiroshi Haku

» Elisabeth Ellen Torchwood kúriája
Udvar - Page 39 Icon_minitimeVas. Nov. 17, 2013 9:11 pm by Steven Blackfield

» Agatha-Land
Udvar - Page 39 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 8:13 pm by Lincoln Lawrence

» Társalgó - Központi terem
Udvar - Page 39 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 10:35 am by Sophie Lee

» Steven Blackfield háza
Udvar - Page 39 Icon_minitimeVas. Nov. 03, 2013 5:43 pm by Sophie Lee

» Fogadó
Udvar - Page 39 Icon_minitimeSzomb. Nov. 02, 2013 6:03 pm by Sophie Lee

Top posters
Cirelin de Sovalon
Udvar - Page 39 I_vote_lcapUdvar - Page 39 I_voting_barUdvar - Page 39 I_vote_rcap 
Kaen el Jericho
Udvar - Page 39 I_vote_lcapUdvar - Page 39 I_voting_barUdvar - Page 39 I_vote_rcap 
Aurora Valanthe Mediaris
Kalandmester
Jack Darkfield
Rosetta Waylan
Emily Kyra Beawer
Arabella Jagusia
Amaril Gwyneth
Rupert Rankle
Ki van itt?
Jelenleg 32 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 32 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
Statistics
Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Sweet Krytal

Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects

Udvar

Go down 
+47
Ifj. Gilnor Llofalt
Olga Snezhana
Frank Reaper
Leonard de Wandom
Lara Wilhelmine
Rosa Grozda
Rupert Rankle
Leonard Wyatt
Lilien Montan
Kiaran Courber
Perenelle el Sanders
Ivana Irina
Gary Shazzox
Sarah Christina Keller
Gerlice Éva
Horváth Viktória Ágnes
Elisaveta Grozda Moraru-A
Ivana Rosa Nadezhda
Justine Belmond-allidon
Kalandmester
Nagy R. Anita
Sofija Darina M. Snjezana
Anaze White
Igor Volonyev
Danny Blue
Pálffy Patrik
Estera Linnet
Wanda Dorcas Gloria
Tara Nicole Grennie
Isabella Clerence
Adam Thomson
Aleida Shintlech
Lisette Anhel
Rosetta Waylan
Quarion Galanodel
Jérémy Raphael
Nikorina Grozda
Holly Kyra
Victoria Dewey
Jack Darkfield
Arabella Jagusia
Elisia Hatway
Amaril Gwyneth
Mira Todorka
Nicol Bennet
Sheila Leays
Jane Scott
51 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 21 ... 38, 39, 40  Next
SzerzőÜzenet
Vendég
Vendég

Udvar - Page 39 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 39 Icon_minitimePént. Május 02, 2008 9:34 am

First topic message reminder :

-Velem sincs semmi különös. Unatkoztam, tanultam, meg sétáltam. És igen nagyon jó ez az évszak, főleg most. Olyan gyönyörű a természet. És az a jó, hogy a legszebb hónap van most. Május. Nagyon szép évszak és sok rejtelmet rejt.*mondja bár nem is tudja, hogy ezt miért jegyezte meg.*-Mit terveztek a mai napra? tényleg ti hazamentek a nyáron? Én nem hiszem. Sokkal jobb itt mint otthon.*jelenti ki majd csendben figyeli a két beszélgető lányt, hátha ő is be tud kapcsolódni.*
Vissza az elejére Go down

SzerzőÜzenet
Vendég
Vendég

Udvar - Page 39 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 39 Icon_minitimeCsüt. Május 29, 2008 5:37 pm

*Nagyokat bólogat Lorelei zongorás történetére aztán összecsapja tenyereit és mosolyogva felkiált*
-Én tudok táncolni, 6 évig táncoltam *Mosolyog lelkesen, és picit tapsikol is, száján egyre nagyobb a mosoly ami végül vigyorrá alakul. *
-Azt hiszem lesz valamikor ilyen porgram, amikor táncolni tanulunk vagy mi *Bár lehet hogy ezt is csak álmodta vagy keveri valamivel. A nem messze tőlük elhaladó Angelnek nagy és figyeles mozdulatokkal integet hátha észre veszi őket, és azt jelzi hogy ha akar nuygodtan oda jöhet hozzájuk*
Lorelei Gloria Dobrah
Diák
Lorelei Gloria Dobrah

Hozzászólások száma : 65

Udvar - Page 39 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 39 Icon_minitimeCsüt. Május 29, 2008 5:38 pm

*L.G. hirtelen felpattan.-Jajj,nekem meg kell etessem eztamacskát is!!Nagyon sajnálom, de mostz mennem kell,majd jövök, sziaaaa.*

//mennem kell, de majd este jövök,rendben?//
Vendég
Vendég

Udvar - Page 39 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 39 Icon_minitimeCsüt. Május 29, 2008 5:40 pm

* Ash kicsit boldogan kicsit szomorúan jön ki az udvarra. A kutyákat lepasszolta, már egy kis társaságra vágyik. Amint meglátja Annet elmosolyodik és oda megy hozzá.*
- Hello.
*Köszön neki, majd leül mellé.*
- Mi újság? Hogy vagy?
*Kérdezi és kíváncsian várja a választ. Közben egy új lány érkezik. Ash köszön neki, és persze vemutatkozik hiszen még nem ismeri.*
- Szia, én Ashlynn Atos vagyok.
Vendég
Vendég

Udvar - Page 39 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 39 Icon_minitimeCsüt. Május 29, 2008 5:44 pm

*fülég érő száj, kiváncsi szemöldök -Szia, köszi jól vagyok... és te ? ~sajnos mostanába nincs se ő se Mika jó paszba -Amúgy mi a gond látom, és érzem is h mostanába se te se MIka nincsenek jól * majd közelebb megy az új lányhoz - Szia én Anne Wagner vagyok! kit köszönthetek személyedbe? mesélj honnan jöttél? fárasztó volt az út? és hogy vagy? *bombázta a lányt a kérdéseivel majd elmosolyodott

A hozzászólást Anne Wagner összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Május 29, 2008 5:51 pm-kor.
Vendég
Vendég

Udvar - Page 39 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 39 Icon_minitimeCsüt. Május 29, 2008 5:51 pm

*Int egyet Loreleinek aki hirtelen eltávozott aztán Angel fele néz vajon oda jön-e hozzá, ha nem akkor egyszerűen üldögél tovább a padon. Egy mögötte lévő rózsa bokorból, letép egy-et és hajába tűzi majd keresztbe tett lábát kezdi el lóbálni*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 39 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 39 Icon_minitimeCsüt. Május 29, 2008 5:52 pm

* Ash mosolyogva hallgatja a lányt.*
- Én is köszi.
*Mondja, majd a kérdésnél elkomolyodik egy kicsit. Ez húzós kérdés, most mit válaszoljon? Gondolja magában a lány, majd kiböki.*
- Igazából semmi gond nincs. *Mondja egy csepp mosollyal az arcán.* - Miből gondolod, hogy baj van?
*Kérdezi elég kíváncsian.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 39 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 39 Icon_minitimeCsüt. Május 29, 2008 5:56 pm

*Észreveszi Maja integetését, így felkel és odasétál hozzá.*Szia! Angel Snezhana vagyok Allidonos. És benned kit tisztelhetek?*Üdvözlés képpen egy kicsit meghajol, majd haját megigazítja és várja a lány válaszát.*

//Bocsi csak elkellett mennem egy kis időre^^"//
Vendég
Vendég

Udvar - Page 39 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 39 Icon_minitimeCsüt. Május 29, 2008 5:57 pm

*Elmosolyodik ~hmmm most elmondom neki - tulajonképpen nem is kell ahhoz gondolnom.... elég éreznem *majd egy szende mosoly -ne aggódj ha bármi baj van hozzám fordulhatsz bizalommal!!! ~ reméem nem ijesztettem rá, elvégre még senkinek se mondtam el ezt!
Vendég
Vendég

Udvar - Page 39 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 39 Icon_minitimeCsüt. Május 29, 2008 6:04 pm

* Ash egy kicsit meglepődik, majd hirtelen kibukik belőle a kérdés.*
- És mégis hogyan?
*Kíváncsi arccal néz, majd magához tér és végig hallgatja, a magyarázatott. Utána, mivel egy érzését sem tudja elrejteni, elmondja az igazságot.*
- Valójában velem semmi gond nincs, csak a kutyákat édesanyámék most elvitték, hogy nyugodtan tudjak tanulni és ebben az a másik rossz hír, hogy csak nyár közepén látom őket vissza a családi heteken. *Mondja kicsit szomorúan. Majd Mikara tér.* - Hát, ha ő akarja, majd elmondja és nem szólalhatok az ő nevében. *Mondja és reméli a lány nem kettejük kapcsolatára, gondol mert azt nehéz lesz kimagyarázni.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 39 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 39 Icon_minitimeCsüt. Május 29, 2008 6:07 pm

*Elmosolyodik Angel bemutatakozásán aztán ő is feláll a játék kedvéért, és meghajol*
-Maja Herold vagyok, Allidonos prefektus *Mosolyog és kezet is nyújt aztán a kézfogás után leül*
-Szóval Angel, szép a ruhád *Néz végig és elmosolyodik*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 39 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 39 Icon_minitimeCsüt. Május 29, 2008 6:10 pm

*komoly arcal mondja - Tudod, mikor jöttem meséltem hogy a szüleim necromaták vagyis sötét varázslók tőlük örököltem az mpata késességet, vagyis megérzem mások érzelmeit... figyu én nekem tulajdon képpen semmi közöm hogy elmondjátok mi van kettőtökkel... de ha megbíztok bennem nem mondom el senkinek *bizalmas arc - uhh sajnálom a kutyáidat.. és amúgy mi volt veled ma? mesélj! és hogy hogy itt vagy? amúgy nem tudod hogy a többiek merre vannak? * kérdezi kérdő tekintettel.
Vendég
Vendég

Udvar - Page 39 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 39 Icon_minitimeCsüt. Május 29, 2008 6:16 pm

*Elmosolyodik Maja megjegyzésén.*Köszönöm szépen! Csak elég kényes szegény.*Leül mellé, aztán kérdésekkel ostromolja a lányt.*Honnan érkeztél ide? Hogyan ismerted meg ezt az iskolát? Mióta vagy itt?*mondja mindedjiket mosolyogva.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 39 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 39 Icon_minitimeCsüt. Május 29, 2008 6:23 pm

*A kérdésekre elmosolyodik. És neki fog a válaszolgatásnak*
-Innen Bulgáirából egy kis városból *Mosolyog aztán folytatja*
-Természetesen évelej óta vagyok itt mint mindeki más és nem tudom *Nevetgél*
-A szüleim hallotak a suliról aztán ide küldtek *Mosolyodik el aztán megszólal*
-És te? *Várja a választ ugyan ezekre a kérdésekre*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 39 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 39 Icon_minitimeCsüt. Május 29, 2008 6:24 pm

*Ash hallgatja és szóhoz sem jut. Valójában ilyen varázslókról hallott, de nem nagyon foglalkozott vele. Viszont, most hogy egy igazi necromata ül előtte, egy kicsit csak mosolyog és örül, hogy megismerhet egy ilyen embert is.*
- Talán, amjd később ha minden tisztább lesz…*Mondja a Mikas dologra.* - Ma nem sok minden történt, csak a kutyák mentek el. Hát unatkoztam egyedül, és arra gondoltam kijövök hátha találok pár emberkét.
*Mondja mosolyogva.*
- A többiek? Hát sajnos nem tudom.
*Mondja kicsit szomorkásan, majd vissza vált mosolyra és kérdez.*
- És veled mi volt ma?
Vendég
Vendég

Udvar - Page 39 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 39 Icon_minitimeCsüt. Május 29, 2008 6:28 pm

*Mosolyog egyet, majd egy kicsit elpirul, mert érzi, hogy elég butácskának mutatja magát.*Hm hát én Dél-Olaszországban születtem, csak 2 éve jöttem ide Bulgáriába. Én is évelején érkeztem *mosolyodik el, de persze egy kicsit szomorú is, mivel mindenki másnak biztos vannak szülei. Majd gyorsan tereli a témát, hogy ne legyen megint bús hangulata. Így is eleget szenved a fiú miatt..*És hogy haladsz a vizsgákkal? Hogy sikerültek? *kérdezi, majd szemébe lógó tincseket eltűri.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 39 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 39 Icon_minitimeCsüt. Május 29, 2008 6:29 pm

- áhh semmi kül apám könyvét olvastam egész nap, majd fogtam ezt a göncöt felvettem és lejöttem friss levegőre, mert már én éreztem hogy nagyon sötét vagyok már *mondta mosolyogva, majd kényelembe helyezte magát egy padon - nem ülsz inkább le? rossz nézni ahogy állsz! és amúgy mi van a szüleiddel mesélj róluk ~ bár élne apukám és anyukám bár foglalkozna velem....
Vendég
Vendég

Udvar - Page 39 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 39 Icon_minitimeCsüt. Május 29, 2008 6:30 pm

//Angel! Mindenki évelején jött úgyhogy módosítom a hsz-ed//
Vendég
Vendég

Udvar - Page 39 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 39 Icon_minitimeCsüt. Május 29, 2008 6:32 pm

//Jah oksXD^^ Embarassed //
Vendég
Vendég

Udvar - Page 39 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 39 Icon_minitimeCsüt. Május 29, 2008 6:33 pm

-Jajj ne is említsd a vizsgákat, Bit-ből mrá emgbuktam és úgy tűnik BBT-ből is fogok...*Húzza el a száját miközben legyint egyet aztán feláll*
-Bocsáss meg de még doglom van *Mosolyog a lányra aztán egy rövid köszönés után felsiet a hálójába*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 39 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 39 Icon_minitimeCsüt. Május 29, 2008 6:36 pm

hm...elég nehezek lehetnek akkor.*mondja és ő is egy kicsit elhúzza a száját.Majd a lány gyors távozására felkapja a fejét.*Rendben persze. Szia.*hadaraj el gyorsan, majd azon kapja magát hogy egydül maradt. Feláll és elindul vissza a Kúriába. Lassú léptekkel halad a bejárati ajtóhoz, majd belép azon.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 39 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 39 Icon_minitimeCsüt. Május 29, 2008 6:40 pm

* Ash leül mosolyogva.*
- De persze.
*Mondja, majd elkezdi monológját a szüleivel kapcsolatban.*
- Hát, meg vannak. Most vitték el a kutyákat beoltani és vigyázni rájuk. Már lehet a bátyámnál vannak, mert neki is vannak kutyái. Így néha elviszik tőlünk, hogy legyen egy kis nyugtunk.* Mondja mosolyogva.* - Ja, bocs, azt hiszem, nem mondtam még. Van egy bátyám, Alden, aki most végzi a sulit. Neki is van két kutyusa, Chantel és Draco. Nagyon cukik, a fajtájuk olyan, mint az enyéimnek és egyidősek az enyéimmel. *Mondja mosolyogva.* - És mesélj még magadról. Tudom már sokszor meséltél, de van valami érdekes tulajdonságod ezen a kepeségeden kívül? *Kérdezi Ash kiváncsian.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 39 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 39 Icon_minitimeCsüt. Május 29, 2008 6:49 pm

- hát mpata vok, Ritualist vagyis túlvilág energiáit tudom irányítani (szellemekkel kapcsolatos minden tevékenység) tudom elég fura de remélem nem iljesztettelek meg...ezért is nem szeretek világosba lenni.. ~remélem nem baj hogy ilyen nyitott vok...
Vendég
Vendég

Udvar - Page 39 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 39 Icon_minitimeCsüt. Május 29, 2008 6:55 pm

*Ash hallgatja a lányt, majd mosolyogva így válaszol.*
- Persze, hogy nem gond… Csak nyugodtan, bennem megbízhatsz.
*Ez egy kicsit furán hangzik azok után, hogy a lány is felajánlotta a bizalmát. Aztán hirtelen kiesik a száján a mondat.*
- Én koffein függő vagyok.
*Mondja, de már nem tudja miért.. Majd elneveti magát.*
- Bocs, ez csak kibukott belőlem.
*Mondja mosolyogva.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 39 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 39 Icon_minitimeCsüt. Május 29, 2008 7:03 pm

- öhh az szép *majd feltette a lábát és elővette a gitárját és elkezdett pengetni vele -még nem is mondtam tudok gitározni * avval a mozdulattal egy szép szerelmes számot gitározott el " nickelback - if every cared"
Vendég
Vendég

Udvar - Page 39 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 39 Icon_minitimeCsüt. Május 29, 2008 7:06 pm

* Ash mosolyog.*
- Bocsika, de mennem kell. Amúgy nagyon szép szám.
*Mondja mosolyogva, majd feláll.*
- Minden jót, szia.
*Mondja, majd miután a lány elköszönt elmegy.*
Ajánlott tartalom

Udvar - Page 39 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 39 Icon_minitime

Udvar
Vissza az elejére 
39 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 21 ... 38, 39, 40  Next
 Similar topics
-
» Udvar
» Udvar
» Udvar
» Udvar
» Udvar

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola :: Arhivum :: Arhivum-
Ugrás: