Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkKezdőlapHírekLegutóbbi képekTanításGalériaNezabar VallomásokÚjságInteraktív sugóRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Leírás
Staff
Legutóbbi témák
» Vendégeknek!
Udvar - Page 25 Icon_minitimeVas. Feb. 02, 2014 7:50 pm by Kaen el Jericho

» Föld alatti titkos forrás
Udvar - Page 25 Icon_minitimeKedd Nov. 26, 2013 7:51 pm by Steven Blackfield

» Puma háló
Udvar - Page 25 Icon_minitimeSzomb. Nov. 23, 2013 8:16 pm by Steven Blackfield

» Fellegszirt
Udvar - Page 25 Icon_minitimePént. Nov. 22, 2013 8:41 pm by Hiroshi Haku

» Elisabeth Ellen Torchwood kúriája
Udvar - Page 25 Icon_minitimeVas. Nov. 17, 2013 9:11 pm by Steven Blackfield

» Agatha-Land
Udvar - Page 25 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 8:13 pm by Lincoln Lawrence

» Társalgó - Központi terem
Udvar - Page 25 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 10:35 am by Sophie Lee

» Steven Blackfield háza
Udvar - Page 25 Icon_minitimeVas. Nov. 03, 2013 5:43 pm by Sophie Lee

» Fogadó
Udvar - Page 25 Icon_minitimeSzomb. Nov. 02, 2013 6:03 pm by Sophie Lee

Top posters
Cirelin de Sovalon
Udvar - Page 25 I_vote_lcapUdvar - Page 25 I_voting_barUdvar - Page 25 I_vote_rcap 
Kaen el Jericho
Udvar - Page 25 I_vote_lcapUdvar - Page 25 I_voting_barUdvar - Page 25 I_vote_rcap 
Aurora Valanthe Mediaris
Kalandmester
Jack Darkfield
Rosetta Waylan
Emily Kyra Beawer
Arabella Jagusia
Amaril Gwyneth
Rupert Rankle
Ki van itt?
Jelenleg 22 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 22 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
Statistics
Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Sweet Krytal

Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects

Udvar

Go down 
+47
Ifj. Gilnor Llofalt
Olga Snezhana
Frank Reaper
Leonard de Wandom
Lara Wilhelmine
Rosa Grozda
Rupert Rankle
Leonard Wyatt
Lilien Montan
Kiaran Courber
Perenelle el Sanders
Ivana Irina
Gary Shazzox
Sarah Christina Keller
Gerlice Éva
Horváth Viktória Ágnes
Elisaveta Grozda Moraru-A
Ivana Rosa Nadezhda
Justine Belmond-allidon
Kalandmester
Nagy R. Anita
Sofija Darina M. Snjezana
Anaze White
Igor Volonyev
Danny Blue
Pálffy Patrik
Estera Linnet
Wanda Dorcas Gloria
Tara Nicole Grennie
Isabella Clerence
Adam Thomson
Aleida Shintlech
Lisette Anhel
Rosetta Waylan
Quarion Galanodel
Jérémy Raphael
Nikorina Grozda
Holly Kyra
Victoria Dewey
Jack Darkfield
Arabella Jagusia
Elisia Hatway
Amaril Gwyneth
Mira Todorka
Nicol Bennet
Sheila Leays
Jane Scott
51 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Vendég
Vendég

Udvar - Page 25 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 25 Icon_minitimePént. Május 02, 2008 9:34 am

First topic message reminder :

-Velem sincs semmi különös. Unatkoztam, tanultam, meg sétáltam. És igen nagyon jó ez az évszak, főleg most. Olyan gyönyörű a természet. És az a jó, hogy a legszebb hónap van most. Május. Nagyon szép évszak és sok rejtelmet rejt.*mondja bár nem is tudja, hogy ezt miért jegyezte meg.*-Mit terveztek a mai napra? tényleg ti hazamentek a nyáron? Én nem hiszem. Sokkal jobb itt mint otthon.*jelenti ki majd csendben figyeli a két beszélgető lányt, hátha ő is be tud kapcsolódni.*
Vissza az elejére Go down

SzerzőÜzenet
Sheila Leays
Diák
Sheila Leays

Főkarakter : főkarakter
Hozzászólások száma : 1602
Kaszt : Udvar - Page 25 Jos

Udvar - Page 25 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 25 Icon_minitimeKedd Május 20, 2008 2:47 pm

*Sheila lépked az udvarra kicsit bánatos arcal.Körbenéz és egy oillanara megáll.Hagyja hogy hajába belekapjon a szél amit annyira szeret majd tovább sétál*
~hány nap telt el azóta...~*gondolja somorúan és ledobja magát a legközelebbi padra.Lábával bár követ alrébb rugdos és vár hátha jön valaki ismerős*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 25 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 25 Icon_minitimeKedd Május 20, 2008 2:59 pm

*Aisa lép ki a kúriából mögötte pedig Cseresznye lépked bár még egy kicsit sántit de már nem kell vinni ha nem jönn a saját tapancsán. Körbe nézz hátha látt ismeröst ekkor meg pillantja Sheilát úgy nézzi hogy egy kicsit logatja az órát.*~Oda megyek meg kérdezem mi a baj remélem nem veszi tolakodásnak~-Szia!Mi a helyzet? Valami baj van?*Kérdezi és közben érdeklödve figyeli a lányt.*
Sheila Leays
Diák
Sheila Leays

Udvar - Page 25 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 25 Icon_minitimeKedd Május 20, 2008 3:02 pm

*Felnéz mire Aisát látja maga elött és szeméből egy könnycsepp görül le amit gyorsan le is töröl*
-Szia.Nincs semmi baj.Hogy vagy?*kérdezi kíváncsian és Cseresznyéh téni*
-Mi történt vele?*néz aggódóan*
-Leüllhetsz ha gondolod amúgy*mondja és egy apró mosolyt küld barátnője felé*
Sarah Christina Keller
Diák
Sarah Christina Keller

Hozzászólások száma : 535
Kaszt : Udvar - Page 25 Mentalista

Udvar - Page 25 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 25 Icon_minitimeKedd Május 20, 2008 3:04 pm

*Sarah kilép az udvarra. Kissé borongós az idő, de neki ez sem számít. Megint vesz egy mély levegőt, ahogyan azt előző este is tette. Végül megpillantja Sheilat. Idasétál hozzá.*
-Szia! A nevem Sarah Christina Keller ha még nem találkoztunk volna. *mondja mosolyra húzva száját.*
*Janet most nincs vele. Tulajdonképpen, mikor a lány kilépett a szobájából a kutya még pihengetett. Ám ahogy köszön Janet is megjelenik*
http://nezabar.hu/elotorik_naxeldir.php
Vendég
Vendég

Udvar - Page 25 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 25 Icon_minitimeKedd Május 20, 2008 3:07 pm

*Nem érti mi baj lehet hisz tegnap még nem volt semmi.*-Ja az semmiség csak egy kicsit ügyetlenkedet és lebukfencezet a lépcsöröl mert nem tud oda figyelni és meghúzzodot a jobb elsö mancsa de már jobban van.*Mondja és egy újjab fürkésző pillantást küld a lányra.*-Mivel úgy érzem barátok vagyunk és szerintem nagyon jó barátok. Szépen regéld csak el nekem hogy mi miatt sírsz?*De mielött barátnöje válaszol hatót volna egy ismeretlen lány jelenik meg.*-Szia!Aisa Black vagyok.*Mutatkozik be bár örül az újjabb ismerösnek de még is.*
Sheila Leays
Diák
Sheila Leays

Udvar - Page 25 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 25 Icon_minitimeKedd Május 20, 2008 3:10 pm

-ja értem .Remélem semmi komolyabb nem lezs vele*mondja és Cseresznyére néz majd mondaná a baját mikor egy ismeretlen lány tűnik fel.Aisára néz egy pillanatra*
-Majd megbeszéljük máskor*mondja és az újonnan érkezett lány felé néz*
-Szia.Én Sheila Leays vagyok*mondja egy kis mosollyal*
-Csatlakozol hozzánk?*kérdezi kíváncsian majd a két lányra néz*
Sarah Christina Keller
Diák
Sarah Christina Keller

Udvar - Page 25 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 25 Icon_minitimeKedd Május 20, 2008 3:20 pm

-Én szívesen csatlakozom, ha a társadnak nem jelent gondot. *mondja, miközben kutyájára pillant néha.*
*A lány sóhajt, miközben Janet ismét egy fadarabbal kezd játszadozni.*
Sheila Leays
Diák
Sheila Leays

Udvar - Page 25 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 25 Icon_minitimeKedd Május 20, 2008 3:22 pm

*Órájára néz és hirtelen felkel*
-Bocsánat de mennem kell.Sziasztok*mondja és felsiet a hálójába*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 25 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 25 Icon_minitimeKedd Május 20, 2008 3:25 pm

-Nem jelent gondot minél többen vagyunk annál jobb.*Mondja mosolyogva majd Sheilára nézz és reméli késöbb megbeszélik a dolgot.*-Na és te honnan jöttél?*Kérdezi érdeklödve és egy barátságos mosolyt küld a lány felé. De mielött választ kaphatna Sheila fel pattan és elrohan.*-Szia!* Kiabálja utána.*
Sarah Christina Keller
Diák
Sarah Christina Keller

Udvar - Page 25 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 25 Icon_minitimeKedd Május 20, 2008 3:47 pm

-Szia! *szól az elrohanó lány után, majd visszapillant Aisara.*
-Én Németországból jöttem. *válaszol a feltett kérdésre egy mosollyal az arcán.*
*Végül leül remélve, hogy nem baj.*
-Mesélj magadról! * Mondja miközben újra beleszippant a levegőbe.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 25 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 25 Icon_minitimeKedd Május 20, 2008 3:52 pm

-Hát én Americából jöttem. Mit mesélhetnék magamról?*Teszi felmagának hangosan a kérdést.*- Fél-tünde vagyok ezért igazán sehova nem tartozom de úgy mond rátaláltam a családomra aki elfogad meg itt is jól kijövök az emberekel. Szeretek ide járni föleg mert jó a társaság meg mert sok érdekes dolgot tanulunk. Bár a vizsgáktól egy kicsit tartok de remélem meg lesznek. Te készülsz rájuk? Mesélj magadról!*Kéri a lányt és közben egy barátságos mosolyt küld felé.*
Sarah Christina Keller
Diák
Sarah Christina Keller

Udvar - Page 25 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 25 Icon_minitimeKedd Május 20, 2008 4:01 pm

*Nyújtózik egy nagyot, miközben végighallgatja Aisát. Mikor a lány kéri, hogy meséljen magáról eszébe jut a nem régiben kapott levél, melyben apja édesanyja betegeskedéséről írt.*
-Természetesen készülök a vizsgákra és a nyárra is. *mondja.*
-Hát egyszerű mugli vagyok a szüleim is azok és az ő szüleik is azok. Édesanyám amerikai származású írónő, édesapám egy német építész. Ők úgy találkoztak, hogy anyám Németországba ment dedikálni a könyveit és egymásba szerettek aztán összeházasodtak és letelepedtek egy kis német falucskában. Egy bátyjám, két húgom és egy öcsém van. *meséli el az életét Sarah.*
-Egyébként készülsz a nyárra? *kérdezi, hogy ő is valahogy jobban belekapcsolódjon a beszélgetésbe.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 25 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 25 Icon_minitimeKedd Május 20, 2008 4:06 pm

-Népes egy család, nekem négy bátyám van.*Mondja mosolyogva és egy kis homvágya támad de tudja hogy nem sokára újra látthatja öket.*-Igen készülök szerintem az egész nyarat otthon fogom tölteni aztán szeptemberbe ha minden igaz a másodikat kezdem.*Reméli hogy így lesz.Majd egy kis pletykálkodhatnéka támad.*-Na és tetszik valaki a suliból?*Kérdezi kiváncsian.*
Gerlice Éva
Diák
Gerlice Éva

Főkarakter : gerlice_eva@hotmail.com
Hozzászólások száma : 138

Udvar - Page 25 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 25 Icon_minitimeKedd Május 20, 2008 4:12 pm

*Éva érkezik és rögtön oda is megy a tegnapi fához és leül.*~De jó idekint.~*Gondolja. S azzal elő is veszi a teskájából egy kis harapnivalót és figyeli a madarak csiripelését a szél kellemes fuvallatát, de legjobban azt, hogy jön-e valaki ismerös.*
Sarah Christina Keller
Diák
Sarah Christina Keller

Udvar - Page 25 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 25 Icon_minitimeKedd Május 20, 2008 4:15 pm

*Elmosolyodik a lány kérdésén aztán gondolkozni kezd.*
-Voltak többen is akik tetszettek, de nem jött össze eddig egyikükkel sem semmi. Ne gondold, hogy valami könnyűvéri lány vagyok, de ez van. Egyébként most nincs senki, bár örülnék, ha valaki végre a karjaiban tartana. Igaz félek egy kicsit, hogy utánna csalódás ér, de ehhez hozzátartozik minden, ami a szerelemhez kapcsolódik. *válaszol.*
-És neked tetszik vaalaki? *kérdez vissza.*
Arabella Jagusia

Arabella Jagusia

Főkarakter : zsokica15@hotmail.com
Hozzászólások száma : 5022
Kaszt : Udvar - Page 25 Elemista
Üzenőláda : arabellajagusia

Udvar - Page 25 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 25 Icon_minitimeKedd Május 20, 2008 4:18 pm

*Bella és daimónja lép ki a kúria ajtaján. Lassú léptekkel érkeztek, nem sietnek sehová sem* ~Nagyon élveztem a tegnapi órát, remélem a többi is ilyen lesz. Hát igen érdekes volt~ *folyik a traccsparti a lány és az állat között. Megáll az ajtóban, hajába néha belekap a szél. Szokásos ruháit viseli, ami egy farmerből egy polóból és a fekete talárból áll. Ahogy körbenéz rögtön kiszúrja Évát, majd gondolkodás nélkül odamegy hozzá. Mostanában sokat beszélgetnek, de ez egyáltalán nem baj* - Szia, zavarok? *kérdezi mikor már közelebb ér a lányhoz. Most nem ilyeszti meg, hisz szemből érkezik* - Jó étvágyat *mondja még, majd lepillant a lányra*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 25 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 25 Icon_minitimeKedd Május 20, 2008 4:20 pm

-Hát van egy két helyes srác a suliba de még nem igazán volt senkivel sem mélyeb kapcsolataom.*Hirtelen eszébe jutt Roakor akit már lassan hónapok ota nem láttot.*-Na és mesélj kik tetszetek eddig? Nem vagyok az a pletyizös de most valahogy olyan kedvem van.*Mondja mosolyogva és reméli nem veszi tolkaodásnak a lány.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 25 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 25 Icon_minitimeKedd Május 20, 2008 4:26 pm

*Curtis érkezik vászontornacsukájában, farmerjében, és egyszerű sötétvörös pólójában. Úgy volt hogy visszaindul tanulni szobájába, ámnem volt kedve, innkább egy kis friss levegőhöz volt kedve. Most nagyon meleg van, de egy kis szellő még is játszadozik hosszú hajával. Ahogy sétálgat, meglátja szaktársát, még nem ismeri, de messziről csillog a szakjelvénye. Közelebb sétál hozzá, és ráköszön*
Szia, Curtis Glinterleer vagyok! Remélem nem zavarok, letelepedhetek melléd?
Gerlice Éva
Diák
Gerlice Éva

Udvar - Page 25 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 25 Icon_minitimeKedd Május 20, 2008 4:29 pm

-Szia. Mondtam Már, hogy te sosem zavarsz. Gyere ülj csak le.-*Azzal már arrébb is csuszot, hogy a lány hajat foglalhasson.*:-Kérsz?*S a sütis dobozt a lány elé tolta.*:-Miujság veled?*Kérdezte. Látja, hogy egy fiú jön.*:-Persze. Én Gerlice Éva.*

A hozzászólást Gerlice Éva összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Május 20, 2008 4:36 pm-kor.
Sarah Christina Keller
Diák
Sarah Christina Keller

Udvar - Page 25 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 25 Icon_minitimeKedd Május 20, 2008 4:30 pm

*Újabb mosoly jelent meg az arcán.*
-Hát ott volt Valandil meg Atanas és még egy srác, akinek a nevem hirtelen nem jut eszembe. *Janetre pillant majd vissza Aisára.*
-Tudod, hogy mennek a dolgok! *bevág egy apró vigyort.*
-Ne és neked? *kérdezi meglepő könnyedséggel.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 25 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 25 Icon_minitimeKedd Május 20, 2008 4:33 pm

-Hát én most így konkrétan nem tudok nevet mondani de van egy ketö.*Mondja és ekkor ugrik be neki hogy an még egy kis dolga.*-Sajnálom de mennem kell remélem majd még beszélünk. Egyébként Atanasnak van barátnöje és ha jól tudom Sheila az legalább is én így tudom. Szia!*Köszön el és már el is tünt a kúria falai közt.*
Arabella Jagusia

Arabella Jagusia

Udvar - Page 25 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 25 Icon_minitimeKedd Május 20, 2008 4:35 pm

*Ő is leül a földre daimónja pedig elnyúlik mellette, mostanában ez a szokása. Miközben az állat fejét simogatja a lányra pillant* - Jó rendben megértettem, többet nem kérdezem meg *mondja majd felé nyújtják a dobozt* - Köszi *mondja és kivesze gy sütit. Megpillantja Curtist aki feléjük vette az irányt* ~Lehet, hogy láthatatlan vagyok?~ *kérdezi magától, hisz úgy tűnik a fiú nem vette észre* - Szia Curtis *köszön rá egy nagy mosollyal* - Mi újság veletek? *kérdezi most mindkét diáktól, majd érdeklődve hallgatja a válaszokat*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 25 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 25 Icon_minitimeKedd Május 20, 2008 4:39 pm

*Curtis gyorsan köszön Arabellának is, nehogy megsértődjön, vagy láthatatlannak érezze mágat //elnézést//*
Én köszönöm szépen, jó fáradtan, remélem majd a frisslevegő segít egy kicsit. Na és veletek mi a helyzet?
*Közben lehuppan a lányokkal szemben, és figyel, várja válaszukat*
Gerlice Éva
Diák
Gerlice Éva

Udvar - Page 25 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 25 Icon_minitimeKedd Május 20, 2008 4:52 pm

-Én köszönöm kérdésed nagyon jól. Te?*S figyeli a fiú válaszát.*:-Kérsz sütit?* A két barátja köszé rakja a sütis dobozt. A szeme a két barát közöt ugrál, nehogy bárki is azt mondhassa, hogy nem is veszi észre.*
Arabella Jagusia

Arabella Jagusia

Udvar - Page 25 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 25 Icon_minitimeKedd Május 20, 2008 4:56 pm

*Örül, hogy mégsem láthatatlan. Eddig figyelte társai beszélgetését, majd az égre emelte tekintetét* - Hát ez a vizsga előtti időszak kissé leterhel, de alapjáraton egész jól vagyok. Csak lennék már túl a nehezén *mondja, hisz mostanában elég sokat készül a különböző tárgyakra és gyakorolni is szokott* - Curt, te nem félsz a vizsgáktól? *teszi fel szokványos kérdését a vizsgával kapcsolatban, majd vesz még egyet a sütiből*
Ajánlott tartalom

Udvar - Page 25 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 25 Icon_minitime

Udvar
Vissza az elejére 
25 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Udvar
» Udvar
» Udvar
» Udvar
» Udvar

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola :: Arhivum :: Arhivum-
Ugrás: