Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 18 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 18 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Udvar | |
|
+47Ifj. Gilnor Llofalt Olga Snezhana Frank Reaper Leonard de Wandom Lara Wilhelmine Rosa Grozda Rupert Rankle Leonard Wyatt Lilien Montan Kiaran Courber Perenelle el Sanders Ivana Irina Gary Shazzox Sarah Christina Keller Gerlice Éva Horváth Viktória Ágnes Elisaveta Grozda Moraru-A Ivana Rosa Nadezhda Justine Belmond-allidon Kalandmester Nagy R. Anita Sofija Darina M. Snjezana Anaze White Igor Volonyev Danny Blue Pálffy Patrik Estera Linnet Wanda Dorcas Gloria Tara Nicole Grennie Isabella Clerence Adam Thomson Aleida Shintlech Lisette Anhel Rosetta Waylan Quarion Galanodel Jérémy Raphael Nikorina Grozda Holly Kyra Victoria Dewey Jack Darkfield Arabella Jagusia Elisia Hatway Amaril Gwyneth Mira Todorka Nicol Bennet Sheila Leays Jane Scott 51 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Május 02, 2008 9:34 am | |
| First topic message reminder :
-Velem sincs semmi különös. Unatkoztam, tanultam, meg sétáltam. És igen nagyon jó ez az évszak, főleg most. Olyan gyönyörű a természet. És az a jó, hogy a legszebb hónap van most. Május. Nagyon szép évszak és sok rejtelmet rejt.*mondja bár nem is tudja, hogy ezt miért jegyezte meg.*-Mit terveztek a mai napra? tényleg ti hazamentek a nyáron? Én nem hiszem. Sokkal jobb itt mint otthon.*jelenti ki majd csendben figyeli a két beszélgető lányt, hátha ő is be tud kapcsolódni.* |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Május 20, 2008 5:01 pm | |
| De azt hiszem élek a felkínálással, és veszek *Majd nyúl is a sütiért, és vesz egyet, majd szájába tömi úgy ahogy van, ezután teli szájjal válaszol* Nos egy kicsit izgulok, de annyira nem. Vagy is már nincs erőm, hogy még izguljak is. Meg nemv agyok egy nagyon izgulós sem. Szóval nem ragozom nagyon tovább, nem izgulok annyira mint kellene. *Majd vesz még egy sütit, és megint a szájába tömi, miután a másik már lefogyott, majd teli szájjal Évához szól* Jaj elnézést, ugye szabad még...nagyon finom |
| | | Gerlice Éva Diák
Főkarakter : gerlice_eva@hotmail.com Hozzászólások száma : 138
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Május 20, 2008 5:07 pm | |
| *Éva hirtelen felkel.*:-Hogy elrepült az idő. Mennem kell. A sütit tartsátok csak meg.*Azzel már elis indult, de még azért egy.*:-Sziasztok.* És egy kacsintást is ejt Curtis felé.* | |
| | | Gary Shazzox Diák
Hozzászólások száma : 144 Kaszt :
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Május 20, 2008 5:15 pm | |
| *János érkezik az udvarra hóbaglyával a válán.Éppen párbajozoskedve van. Leül egy padra és várja hogy valaki kiálljon ellene.*
A hozzászólást Pinczési János összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Május 20, 2008 5:20 pm-kor. | |
| | | Arabella Jagusia
Főkarakter : zsokica15@hotmail.com Hozzászólások száma : 5022 Kaszt : Üzenőláda : arabellajagusia
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Május 20, 2008 5:16 pm | |
| - Hát akkor szerencséd van *sóhajt egyet, ő fél is izgul is, és ez azért elveszi enrgiái egy részét. A hirtelen távozó lánynak köszön* - Szia és köszi *céloz a sütire, ami úgy tűnik nagyon izlik a fiúnak. Mi tagadás tényleg finom. bella is vesz egy sütit majd miközben azt eszgeti elgondolkozik* - És van olyan tárgy amit akár csukott szemmel is meg tudnál csinálni a vizsgán ötösre? *kérdezi habár elég furára sikeredett a kérdés, azért reméli Curt megérti a lényeget belőle* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Május 20, 2008 5:21 pm | |
| * A hamar távozó lánynak még köszön, a morzsákat letörli előtte persze szájától, és lenyeli az utlosó falatot* Szia, és nagyon szépen köszönjök, istenien finom a süti *Kiált még utána, majd vesz még egyet* Siess Arabella, mert ha nem kapkodsz, neked már nem marad *Mondja viccelődve persze esze ágában nincs megenni mindet a lány elől* Nos hát nem tudom, hogy lenne e. Mindegyik tantárgyhoz kell a látásom, szóval nem nagyon hsizem *Ezek szerint Curtis nem biztos, hogy úgy értette a kérdést, ahogy kellett volna, de most túlságosan el van foglalva a sütivel, olyan mint egy nagy csecsemő* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Május 20, 2008 5:25 pm | |
| *Lee érkezik meg az Udvarra. Nagyot szippant a levegőbe majd elkezd sétálni. Van kint pár idák de nem valami sok. Egy bestiamesteren akad meg a szeme. Nem igen látta még a fiút. Ránéz majd így szól*-Szia! Én Lee Hansang vagyok!*Mutatkozik be majd egy kicsit arréb megy. Reméli hogy a fiú követi. Egy padra ül le és onnan diskurálja tovább a fiút* |
| | | Arabella Jagusia
Főkarakter : zsokica15@hotmail.com Hozzászólások száma : 5022 Kaszt : Üzenőláda : arabellajagusia
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Május 20, 2008 5:26 pm | |
| - Hé azért létszives nekem is hagyj *kéri kissé nyavajogva, ami nem iagáz jellemző rá* - Meg kell kérdeznem hol vette ezt a finomságot *mondja leginkább magának. Ahogy "veszekednek" a sütiért olyanok mint két 5 éves, de ez most egyáltalán nem zavarja. Azért nem olyan, hogy eltulajdonítsa az egész dobozt, bárkit megkinál vele, aki erre téved és ismeri, ő már csak ilyen* - Aha hát ebben van valami *egyezik bele, még nem tökéletes a megfogalmazó képessége* - És olyan tárgy amiben erősnek érzed magad? *kérdez most érthetőbben* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Május 20, 2008 5:32 pm | |
| Ja hogy jaaaaa. Akkor értem. Nos hát van. Az elemi mágia megy a legjobban, azt kell mondanom, de hát akkor úgy néz ki, nem véletlenül lettem Eramiros *Kicsit lassít a sütievéssel, közben látja, hogy Deridionosok gyűlnek még az udvaron, de egyenlőre nem akarja megosztani velük a sütit. Persze megosztaná velük, ha arra kerül a sor, de addig is neki így több jut. Gyorsan vesz is még egy darabot.* És mond csak, neked van olyan amiből elég erős vagy? Vagy olyan ami nagyon nem megy? |
| | | Gary Shazzox Diák
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Május 20, 2008 5:33 pm | |
| -Szia én Pinczési jános vagyok van kedved párbajozni.*Kérdezi.*-Ő itt Hedvig az én hóbaglyom.*S rámutat a madárra.Majd előveszi a pálcáját.* | |
| | | Arabella Jagusia
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Május 20, 2008 5:40 pm | |
| *Nézi ahogy egyre többen gyülekeznek az udvaron.* - Nekem is az elemi varázslatok megy a legjobban *de hát mit is várunk egy eramiros diáktól, akinek mindene a négy főelem, közülük is leginkább a levegő vonzza* - Ami nem igazán megy az a bájitaltan, és öszintén szólva attól félek a legjobban *mondja, hisz tényleg nem jó bájitaltanból* És mond csak te már tudod, hogy melyik elemet szeretnés majd uralni a későbbiekben? *kérdezi meg majd vesz még egyet a sütiből* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Május 20, 2008 5:44 pm | |
| Hát egyenlőre a föld az, amelyik elemmel eddig a legtübbet telálkoztam. Vagy is pontosabban elég sokat esek, meg zuhanok, meg ilyesmi. De amúgy is ez az elem lenne szerintem, amit választanék. Mert az olyan kézzel fogható, és olyan erősnek tűnik. Legalább is nekem ez a véleményem, de gondolom mindenkinek van valami saját oka a saját választásához. Na és neked mi lesz a választottad? Már ha tudod. Persze még gondolom majd meglátszik, hogy kinek mi megy jól, meg még az is lehet, hogy változik a véleményem |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Május 20, 2008 5:45 pm | |
| *Lee összeszűkíti a szemeit a fiú válaszára és egyben kérdésére*~Most ismerrkedett meg velem és máris harcolni akar? Még különösebb mint én~*Gondolja magában majd elmosolyodik*-És miért akarsz velem kiállni?*Kérdez viszsa majd a bagolyra tekint*-Aranyos!*Mondja mosoloygva majd megsimogatja*~Ez a fiú elég furcas. Miért akar ellenem kiállni?~*Lee töri a fejét a fiú cselekedetein de végül feladja és kívácnsi tekintettel fürkészi Jánost és várja a választ* |
| | | Arabella Jagusia
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Május 20, 2008 5:49 pm | |
| *Figyelmesen hallgatja végig a fiú válaszát, majd miután befejezte, ő is belekezd mondandójába* - Mikor megtudtam, hogy eremiros diák leszek, akkor a tüzet gondoltam az én elememnek, de azóta változott a felállás. Most úgy érzem a levegő az én igazi elemem, mert lehetetlen kiismerni a szelet is, és ez illik rám is. Meg a szél olyan könnyű és szabad *fejti ki véleményét* - De lehet, hogy ez is változik még *teszi hozzá, majd az égre emeli tekintetét. Úgy gondolja most kérdezzen Curt is, hisz eddig jóformán Bella érdeklődött, most forduljon a kocka* | |
| | | Gary Shazzox Diák
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Május 20, 2008 5:50 pm | |
| -Hát mert most olyan kedvem van.*Mondja.*-Akkor párbajozunk?*Kérdezi.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Május 20, 2008 5:54 pm | |
| *Lee újra elmosolyodik majd feláll*-Természetesen...nem*Mondja neki gúnyos mosollyal*-Nem vagy ellenfelem...nincs időm rád. Hamarosan itt van a vizsga. Sokat kell még tanuljak*Mondja neki még mindig gúnyos mosollyal*-Ha nincs igazi célod akkor keress más baleket aki küzd ellened!*Mondja neki mostmár teljesen komolyan*-Menj a gyakorló terembe és küdj a pástok ellen!*Szól újra majd egy fához gyalogol. Nekidől a törzsének majd karbateszi a kezét. Így várja a fiú válaszát* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Május 20, 2008 5:55 pm | |
| *Végre szájába veszi a sütit, de most csak kicsitket harap, hogy ne legyen olyna gusztustalan, amikor beszé* Nos remélem azért majd megnyugszol kicsit a vizsgára. Hidd el, nincs értelme izgulni. Jó ez hülyeség, mert nem te irányítod. De ha félsz, akkor bepánikolhatsz. Meg hát elvileg már tudod milyen lesz egy vizsga. Olyan mint félévkor. Szerintem teljesíthető. Nincs kedved valahova máshova menni? Én szívesen meginnék most valamit. Nem megyünk az étkezőbe? Finom ez a süti, de valami folyadék elférne mellette |
| | | Gary Shazzox Diák
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Május 20, 2008 5:59 pm | |
| -Flipeendo!*Orditja János és Lee egy 10 méteres repülés után a földön landol.* | |
| | | Arabella Jagusia
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Május 20, 2008 6:01 pm | |
| - A félévi vizsgák elég jól sikerültek, de azért ez mégiscsak év végi, és tényleg nem tehetek róla *sóhajt egyet* - Azért remélem a vitsga kellős közepén nem fogok bepánikolni, az nem lenne jó. *mondja majd vesz még egy sütit, de ez lesz az utolsó, mert lassan kezd megszomjazni. De ekkor jön Curt a kérdésével, aminek megörül* - De nagyon szívesen *mondja majd fel is pattan. A sütisdobozra rögtön lecsap, majd azt ő viszi. Leonidas is felkel, majd ha minden jól megy Curtissel elindulnak az étkező felé. Közben persze ad a sütiből, nem sajátítja ki magának* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Május 20, 2008 6:04 pm | |
| *Már menne az étkezőbe, mikor hallja, hogy valaki varázsszót ejt ki, majd valaki nyekken. Ekkor látja, hogy Lee re pálcát szegez valaki, akit még nem nagyon ismer. Ekkor közelebb rohan Leehez, és érdeklődi* Mondd csak Lee, minden rendben, vagy esetleg egy kis hidegzuhany ráfér a "barátodra"? *S már veszi is elő a pálcáját, hogy ha kell, használja* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Május 20, 2008 6:06 pm | |
| *Lee a fa tövében áll. Amikor a fiú előkapja a pálcát Lee elcsodálkozik és gyorsan ugrik is. Kicsit váratlanul érte ez de sikerült elugrfania előle. Egy kicsit lökött rajta de ezt megoldotta pár cigánykerérrel. Ránéz a fiúra*-Hagyd abba vagy nagyon megbánod. tudod jogom van ahoz hogy megbüntesselek. De nem szueretném hiszen alig ismerjük egymást. Nincs kedvem veled haroclni..*Mondja a fiúnak majd mintha mi sem történt volna leül egy padra* |
| | | Arabella Jagusia
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Május 20, 2008 6:09 pm | |
| *A varázsigére és a nyekkenésre ő is felkapja a fejét. Látja Leet a fánál, majd a diákhoz fordul* - Elnézést megkérdezhetem, hogy mégis mit csinálsz? *lép János mellé* - Tudod csak úgy átkokkal dobálózni eléggé veszélyes és főleg megtámadni egy szakodbéli prefektust *csóválja meg a fejét, de azért egyik keze pálcáján pihen, ha gyorsan közbe kellene avatkozni. Látja, hogy Lee jól van, ettől kissé megkönnyebbül, majd a fiúhoz fordul* - Jól vagy? *kérdezi, habár nem ismeri a fiút, de mégiscsak diáktársa érdeklődik hogyléte felől* | |
| | | Gary Shazzox Diák
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Május 20, 2008 6:13 pm | |
| *János még egy pár percig Leere szegezi pálcáját aztán a mellette álló fára céloz aztán ezt mondja:Reducto!*S Leemellé esik egy ág.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Május 20, 2008 6:16 pm | |
| *Lee sikeresen elugrott majd egy fa ág pottyan le mellé. Csak elmosolyodik.*-Hagyj Curt! Semmi bajom...el se talált!*Mondja a fiúnak mosolyogva majd sarkon fordul*-Figyelj János nem harcolok veled. Mondtam már hogy tanulnom kell.*Már indul is a kúria felé fittyet hányva a dühöngő Jánosra* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Május 20, 2008 6:20 pm | |
| Nos rendben Lee. Akkor megyünk tovább Arabella. Siessünk az étkezőbe *Elteszi pálcáját, és még néha visszapillant a támadóra, de most inkább nem foglalkozik vele, majd Lee kiszabja a megfelelő büntetést, ha akarja, addig is ő, remélhetőleg Arabellával és a sütivel oldalán elindult az Étkezőbe* |
| | | Gary Shazzox Diák
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Május 20, 2008 6:23 pm | |
| *János Lee után megy a pálcájáját még nem rakta el de már nem szeretné Leet megátkozni.* | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Udvar | |
| |
| | | | Udvar | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |