Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkKezdőlapHírekLegutóbbi képekTanításGalériaNezabar VallomásokÚjságInteraktív sugóRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Leírás
Staff
Legutóbbi témák
» Vendégeknek!
Udvar - Page 12 Icon_minitimeVas. Feb. 02, 2014 7:50 pm by Kaen el Jericho

» Föld alatti titkos forrás
Udvar - Page 12 Icon_minitimeKedd Nov. 26, 2013 7:51 pm by Steven Blackfield

» Puma háló
Udvar - Page 12 Icon_minitimeSzomb. Nov. 23, 2013 8:16 pm by Steven Blackfield

» Fellegszirt
Udvar - Page 12 Icon_minitimePént. Nov. 22, 2013 8:41 pm by Hiroshi Haku

» Elisabeth Ellen Torchwood kúriája
Udvar - Page 12 Icon_minitimeVas. Nov. 17, 2013 9:11 pm by Steven Blackfield

» Agatha-Land
Udvar - Page 12 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 8:13 pm by Lincoln Lawrence

» Társalgó - Központi terem
Udvar - Page 12 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 10:35 am by Sophie Lee

» Steven Blackfield háza
Udvar - Page 12 Icon_minitimeVas. Nov. 03, 2013 5:43 pm by Sophie Lee

» Fogadó
Udvar - Page 12 Icon_minitimeSzomb. Nov. 02, 2013 6:03 pm by Sophie Lee

Top posters
Cirelin de Sovalon
Udvar - Page 12 I_vote_lcapUdvar - Page 12 I_voting_barUdvar - Page 12 I_vote_rcap 
Kaen el Jericho
Udvar - Page 12 I_vote_lcapUdvar - Page 12 I_voting_barUdvar - Page 12 I_vote_rcap 
Aurora Valanthe Mediaris
Kalandmester
Jack Darkfield
Rosetta Waylan
Emily Kyra Beawer
Arabella Jagusia
Amaril Gwyneth
Rupert Rankle
Ki van itt?
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
Statistics
Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Sweet Krytal

Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects

Udvar

Go down 
+47
Ifj. Gilnor Llofalt
Olga Snezhana
Frank Reaper
Leonard de Wandom
Lara Wilhelmine
Rosa Grozda
Rupert Rankle
Leonard Wyatt
Lilien Montan
Kiaran Courber
Perenelle el Sanders
Ivana Irina
Gary Shazzox
Sarah Christina Keller
Gerlice Éva
Horváth Viktória Ágnes
Elisaveta Grozda Moraru-A
Ivana Rosa Nadezhda
Justine Belmond-allidon
Kalandmester
Nagy R. Anita
Sofija Darina M. Snjezana
Anaze White
Igor Volonyev
Danny Blue
Pálffy Patrik
Estera Linnet
Wanda Dorcas Gloria
Tara Nicole Grennie
Isabella Clerence
Adam Thomson
Aleida Shintlech
Lisette Anhel
Rosetta Waylan
Quarion Galanodel
Jérémy Raphael
Nikorina Grozda
Holly Kyra
Victoria Dewey
Jack Darkfield
Arabella Jagusia
Elisia Hatway
Amaril Gwyneth
Mira Todorka
Nicol Bennet
Sheila Leays
Jane Scott
51 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Vendég
Vendég

Udvar - Page 12 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 12 Icon_minitimePént. Május 02, 2008 9:34 am

First topic message reminder :

-Velem sincs semmi különös. Unatkoztam, tanultam, meg sétáltam. És igen nagyon jó ez az évszak, főleg most. Olyan gyönyörű a természet. És az a jó, hogy a legszebb hónap van most. Május. Nagyon szép évszak és sok rejtelmet rejt.*mondja bár nem is tudja, hogy ezt miért jegyezte meg.*-Mit terveztek a mai napra? tényleg ti hazamentek a nyáron? Én nem hiszem. Sokkal jobb itt mint otthon.*jelenti ki majd csendben figyeli a két beszélgető lányt, hátha ő is be tud kapcsolódni.*
Vissza az elejére Go down

SzerzőÜzenet
Amaril Gwyneth
Diák
Amaril Gwyneth

Főkarakter : amalia-tacita@hotmail.com
Hozzászólások száma : 4851
Kaszt : Udvar - Page 12 Elemista
Üzenőláda : Ha játszani akartok vegyetek fel msn-re. Vagy dobjatok meg egy privivel. Ha lehet ne fejbe Razz

Udvar - Page 12 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 12 Icon_minitimeVas. Május 11, 2008 3:48 pm

*Amalia érkezik az udvarra. Nyomában jön Villyi. A lány leül egy padra.*
~Istenem mindjárt itt vannk a vizsgák és én semmit sem tudok. ~
*A láyn egyszerre falvehér lett. Már el is felejtette a kis kalandott.*
Rosetta Waylan

Rosetta Waylan

Főkarakter : perlita6@freemail.hu
Hozzászólások száma : 6579
Kaszt : Udvar - Page 12 Druida_ereklyevadasz
Üzenőláda : Udvar - Page 12 Tek5177c71f872575175299

Udvar - Page 12 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 12 Icon_minitimeVas. Május 11, 2008 3:54 pm

*Rosetta teljes nyugalommal sétálgat errefelé, ő nem volt részese a kalancnak, tehát nem is tudott meg semmi újat az ereklyékről...Ami bizony elég nagy kár, azt tekintve,hogy a kobold lány igazán kiváncsi természet. De amíg nem tudja, hogy nem volt, addig nem fáj neki. Mikor meglátja Amaliat vidáman szökdellve közlekedik el odaáig, azt a gyakorlatilag csak 10 métert. *
- Szia Amalia, szia Villyi! Hogy vagytok? *KÉrdezi vidáman a kobold lány, miközben lecsüccsen melléjük a padra.* - Min gondolkoztálannyira mielőtt rádköszöntem? *Kérdezi kíváncsiskodva és cseppet felvonva vékonyka szemöldökét.*
Amaril Gwyneth
Diák
Amaril Gwyneth

Üzenőláda : Ha játszani akartok vegyetek fel msn-re. Vagy dobjatok meg egy privivel. Ha lehet ne fejbe Razz

Udvar - Page 12 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 12 Icon_minitimeVas. Május 11, 2008 4:00 pm

-Szia! Köszi jól vagyunk. Te, hogy vagy mostanában?? A vizsgákon. Rá jöttem, hogy nem tudok semmit. Azt hiszem holnaptól kemény tanulásba fogok.
-5 perc tanulás 10 perc pihenés.
*Jegyzi meg a lány diamonja. *
-Nem igaz.

-Bár én mindig is azt mondom, hogy pihenés fontosabb mint a tanulás.
Vendég
Vendég

Udvar - Page 12 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 12 Icon_minitimeVas. Május 11, 2008 4:01 pm

*Egy elég sápadt hölgyemény jelenik meg az udvaron. Valamit összeszedhetett amitől ilyen falfehérré vált színe. Nagyon lassan sétál az udvaron, körbe se nézve kik vannak ott. Csak megy a feje után és próbál nem nagyon összeesni és közben azon gondolkozik, hogy mért nem maradt az ágyba. Aminek egyszerű a válasza. Abban reménykedett, hogy majd a friss levegő rendbe hozza őt, de tévedett, eddig nincs semmilyen jel arra, hogy jobban lenne. Ahogy sétál megpillant egy ismerős leányzót, Rosettát, akihez lassan oda is sétál, majd egy nagy tüsszenés után köszön is neki.*
-Szia Rosetta.*Majd az idegenre pillant.*
-Neked is szia. Anastasia Romanov. Örvendek.*Próbál mosolyogni, de nem sikerűl túlságosan neki.*
Rosetta Waylan

Rosetta Waylan

Udvar - Page 12 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 12 Icon_minitimeVas. Május 11, 2008 4:07 pm

*Rosetta majdnem elneveti magát, ahogy hallgatja a daimon szavait.* - Milyen kedves vagy Villy, csak éppen nem lenne túl jó, ha megbuknétok a vizsgán. Amalia, ha még nem kezdted el, akkor tényleg bele kell húznod... *Helyesel szépen a lánynak majd megjelenik a szobatársa.*- Jézusom Ana szörnyen nézel ki! Uh, mármint, beteg vagy? Megfáztál ilyen jó időben? Vagy mi? *Pislog a lányra szép nagyokat aztán kicsit mosolyt próbál csalni a szobatársa arcára, hisz nem lehet túl jó kedve így, hogy ilyen rossz állapotban van.*
- Na remélem a bacikat nem hagytad magadután a szobánkban!.. *Korholja pajkos, s vicces hangon a lány, de nem épp sikerül jóra... Nem biztos, hogy ez elég ahhoz, hogy a lány mosolyogjon és ne csak az az erőltetett mosoly legyen belőle, mint amikor bemutatkozott Amalianak.*
Amaril Gwyneth
Diák
Amaril Gwyneth

Udvar - Page 12 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 12 Icon_minitimeVas. Május 11, 2008 4:13 pm

-Tudom tudom. Amalia Tacita. Tényleg nem nézel ki valami jól. Gyere ülj le. Te is ülj le Rosetta.
~Szegény elég ramatyul néz ki.~
~Engem már be se mutatsz??~
-Jaj bocsánat nem mutattam be a diamonomat ő itt Villyi.

~Nekünk mennünk kéne Ha ma tanulni akarsz ideje lenne.~
-Mi megyünk ne haragudjatok. Sziasztok. Anastasia te pedig minél hamarabb gyógyulj meg.
*Azzal a haló szobája felé veszik az irányt.*
Rosetta Waylan

Rosetta Waylan

Udvar - Page 12 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 12 Icon_minitimeVas. Május 11, 2008 4:30 pm

*Rosetta mikor látja Amalia távozását szépen feltessékeli Anastasiat a szobájukba, mondván hogy ott is van ablak, és itt kint még jobban megfázik, vagy ilyesmi, de a szobában nem marad azonnal le is jön onné és elmegy felfedező útra. Egy kicsit sétálgatni erre-arra*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 12 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 12 Icon_minitimeVas. Május 11, 2008 5:37 pm

*Layla sétál le az udvarra Luckyvak a kiskutyájával.Odamegy egy padhoz,felemeli a kutyust és az ölébe veszi*
-Na Lucky itt jó lesz?
*Kérdezi a kutyust aki farkcsóválással jelzi hogy igen*
-Játszunk egy kicst...hozzd vissza nekem
*Mondja és eldobja a labdát*
Nicol Bennet
Diák
Nicol Bennet

Hozzászólások száma : 1233
Kaszt : Udvar - Page 12 Jos

Udvar - Page 12 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 12 Icon_minitimeVas. Május 11, 2008 5:48 pm

*Nikolett épp az udvaron kószálgat mikor észrevesz a távolban egy lányt aki a kutyájával játszik. Mivel Nikolett kedveli a társaságot és a kutyákat is imádja gondolja odamegy hozzá.El is indul a lány felé, először a kiskutya fut oda hozzá aki játékosan ugrál körülötte. Mikor Nikolett odaér udvariasan köszönti a lányt és bemutatkozik. -Szia Gonda Nikolett vagyok. -És a te neved? *Tudakolja a lánytól.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 12 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 12 Icon_minitimeVas. Május 11, 2008 5:54 pm

//Fagyunk egy fél órát...max 1 óra és itt vagyok//
Vendég
Vendég

Udvar - Page 12 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 12 Icon_minitimeVas. Május 11, 2008 6:06 pm

*Mika érkezik meg az udvarra kicsit nézelődik majd elindul egy magányos pad felé, látjha hogy már sötétedik de szereti is ezt az időszakot*~a kedvencem~*gondolja majd megsimagatja Zorrat a daimon fejét és lenéz rá, látja hogy még nem állmos a tigris így nyugodtan marad és nézelődik tovább*
Isabella Clerence
Diák
Isabella Clerence

Hozzászólások száma : 853
Üzenőláda : Na hellóka!Új karival tértem vissza háborgatni titeket,remélem örültök!!!Írj üzit ha játszani akarsz
puszzantás,
Clar...akarom mondani Izzie xD

Udvar - Page 12 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 12 Icon_minitimeVas. Május 11, 2008 6:12 pm

*Clara siet az udvarra.Macskája nevét kiáltozza,de nem látja sehol,így feladja.Leül egy padra,sóhajt egyet,aztán ijedten felugrik ülőhelyéről,mikor megpillantja Milui-t.*
-Hol csavarogtál?*Kérdőn néz az állatra,de tudja hogy úgysem kap rá választ.Fáradtan tekint körül,jól esne valakivel beszélgetni.Odalép egy ismeretlen fiúhoz,és bemutatkozik.*
-Szia!Clara Shanna vagyok Allidonos!Leülhetek?*Teszi fel a kérdést mivel mégiscsak kényelmesebb,mint állva beszélgetni.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 12 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 12 Icon_minitimeVas. Május 11, 2008 6:16 pm

*Felemeli a fejét a lány felé majd elmosolyodik*- persze ülj csak le*mondja mosolyogva*-Ilyet kérdezni sem kell, amugy a nevem Mika Alasein Naxeldiir szak*modnja mosolyogva madj arrébb ül hogy a lány is oda férjen*-Te új vagy? *kérdezi majd elmosolyodik*-Bocsi csak úgy gondoltam hogy még nem láttalak és abbol gondoltam hogy nem rég kerültél ide, én magam is még új vagyok*mondja mosolyogva*-Te honnan jöttél?
Isabella Clerence
Diák
Isabella Clerence

Üzenőláda : Na hellóka!Új karival tértem vissza háborgatni titeket,remélem örültök!!!Írj üzit ha játszani akarsz
puszzantás,

Udvar - Page 12 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 12 Icon_minitimeVas. Május 11, 2008 6:21 pm

*Leül a padra aztán elmosolyodik a fiú kérdésén.*
-Nem én nem vagyok új.Biztos elkerültük egymást és ezért nem találkoztunk még.*Kényelmesen elhelyezkedik ülőhelyén aztán ismét válaszol.*
-Londonban születtem de Bulgáriában élek egy ideje.És te?Hogy tetszik a suli?*Mosolyog aztán a messzeséget kémleli.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 12 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 12 Icon_minitimeVas. Május 11, 2008 6:25 pm

*ELmosolyodik*-Hát nekem tetszik, tudod jó nagy a birtok az órák érdekesek akárcsak a diákok, szerintem jó ide járni*mondja mosolyogva*-London szép hely lehet, csak nagyon esős*neveti el magát*-én lappföldről érkeztem tudod az ott van Finn ország felett igazábol része de szép hely, Bulgária kicsit még szokatlanul meleg de remélem megszokom*mondja mosolyogva*
Isabella Clerence
Diák
Isabella Clerence

puszzantás,

Udvar - Page 12 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 12 Icon_minitimeVas. Május 11, 2008 6:27 pm

-Igen az is szép hely lehet.*Aztán a daiomonra pillant.*
-Na és őt hogy hívják?*Miközben a választ várja az órára néz.*~10 perc és mennem kell.~
Vendég
Vendég

Udvar - Page 12 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 12 Icon_minitimeVas. Május 11, 2008 6:29 pm

*Lenéz a szibériaira, aki éppen kicsit a mancsával csapkodni kezdi a lábát*-Jah ő Zorrat*mondja mosolyogva majd lehajol és a Daimon fejét megfogva megsimagatja és kicsit megrázza barátságosan*-Egy vérszívó büdös bestia és nincs előle menekvés*mondja mosolyogva de látszik rajta hogy nem gondolja komolyan, majd a lányra néz*-Neked van Daimonod vagy hasonlód?*kérdezi érdeklődö hangnembe*
Isabella Clerence
Diák
Isabella Clerence

puszzantás,

Udvar - Page 12 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 12 Icon_minitimeVas. Május 11, 2008 6:34 pm

-Igen ő Milui.Egy átlagos macska.*Mutat a macskára.*
-Aranyos a daimonod!*Mosolyog aztán sietősen feláll.*
-Örülök hogy megismerhettelek!Sietnem kell!Szia.*Köszön el és egy pillanat alatt elviharzik.*~Sajnálom.~
Vendég
Vendég

Udvar - Page 12 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 12 Icon_minitimeVas. Május 11, 2008 6:35 pm

*Köszi a tied is*mondja mosolyogva majd elköszön a lánytol és ő is elindul valamerre körbe nézni*
Tara Nicole Grennie
Diák
Tara Nicole Grennie

Főkarakter : n.nicolett@hotmail.com
Hozzászólások száma : 1172
Üzenőláda : ha szeretsztöbbet tudni magadról keress a csevegőbe a lunaszkop cim alatt

Udvar - Page 12 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 12 Icon_minitimeVas. Május 11, 2008 6:36 pm

*Ahogy kilépnek az épületből Tara nagyot szippant a friss tavaszi levegőből! Tüdejét megteliti a virágok a víz a levegő mámoritó illata. Telejssen felélénkül töle.
Még nem tul jo a jelbeszédben bár sokat tanulta de nem vlt még igazán alkalma hogy gyakorlatban is használja.Kicsit ügyetlenül de megprobálja Mila tudtára adni, hogy mennyire jobb itt kint.
-mesélj mivel foglalkozol mostanában szinte alig látlak!

Minas is megmámorosodik a tavasz illataitól. Mivel ő szeleburdibb mint Tara nem fogja vissza magát és fel le rohangál , megkerget néhány madarat hempereg a füben. Kissé eltávolodik, hogy a lányok beszélgethessenek.Nincs kedve a csajos fecsegést hallani. Körbeszaglászik inkább kik és milyen szándékkal járnak körülöttük. *
Vendég
Vendég

Udvar - Page 12 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 12 Icon_minitimeVas. Május 11, 2008 6:45 pm

*Jóval Minas és Tara elôtt kipattog az udvarra. Az esô utáni illatot imádja, mível most mázlijuk van és nem zuhog. Minas mikor kiér, gyorsan elturbózik Mila mellett, de a félkobold nem nagyon bírja, ha valaki gyorsabb nála, emiatt uccu neki, rohan Minas után. Persze nem olyan gyors mint egy menyét-lélek, de legalább egy kicsit közelít hozzá. MIkor Minas hempereg, Mila elturbózik mellette, és gyöztesként vigyorogva ô is ledobja magát a hideg és vizes fűbe. Hempereg egy kicsit ô is, tisztára felfrissül. Mintha koffeint itt vona, de ez mind csak a levegô hibája. Kissé úgy érz imagát, mintha otthon lenne. Csak ruhái teljesenátáznak, így felpattan és rekordsebességgel visszaiszkol Tarához. És Tara komolyan fejlôdött, mert Mila meg is érti, amit mond a lány.*
Ó, sokat. Tanultam, aludtam, ettem, betegeskedtem, tanultam, aludtam, etten, betegsekedtem.
*MIközben ezzt elmutogatja barátnôjének, némán mozgatja hozzá a száját, hogy tuti megértse a lány. Lehet, hogy hasonlít egy tonhalra, de legalább nem tévednek.*
És vizes lettem.
*Céloz az elôzô fetrengésre, mosolyogva.*
És veled mi van?
*Dumál tovább mint egy tonhal, de ide oda ugrálva. Túl sok aenergiája van.*
Tara Nicole Grennie
Diák
Tara Nicole Grennie

Üzenőláda : ha szeretsztöbbet tudni magadról keress a csevegőbe a lunaszkop cim alatt

Udvar - Page 12 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 12 Icon_minitimeVas. Május 11, 2008 6:57 pm

*Tarának megfájdul az oldala a nevetéstől ahogy zt nézi hogy barátnője és a daimonja hogyan versengenek egymással. Ő nem vetemedik olyasmire, hogy a füben hemperegjen, de azért utánuk iramodik hogy le ne maradjon a mókáról.mikor Mila visszatér mellé. Nagyon koncentrál hogy megértsen mindent a jelelésből.
-mit csináltál? aludtejet, bebáboztál? Ja nem értem már aludtál betegeskedtél! Szegény…. De ne is csodélkoz mert most is tiszta víz vagy!
És most már lassan ideje a vizsgákra is készülni! Jajaj…
Én is hasonlokat tettem, na jo kicsit depiztem is….de most minden okés….a pálcahsználatot kell még tanulnom meg jo lenne eldönteni melyik szakok teszenek és arra erősiteni.
*közben haladnak az udvaron és nagyokat nevetnek egymás tátogásán.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 12 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 12 Icon_minitimeVas. Május 11, 2008 7:14 pm

*Ô nem nevet, csak vigyorog. Eléggé hülyén nézne ki, ha hang nélkül röhögne egyet. Sokszor azt kívánja, hogy valaki visszatudná szerezni a hangját. Mondjuk elôszôr akkor még beszélni is meg kéne tanulnia. Hallásról tud már valamit, de nehéz lenne. Volt már, mikor elgondolkodott, hogy milyen lenne a hangja, magas vagy mély, esetleg lágy vagy határozott. De magának tökéletesen megfelel úgy ahogyan van.. Lehetne még mondjuk magasabb, de különben tökéletes.
Mikor Tara próbálja megérteni a jeleket, jól vigyorog. Persze, hogy aludtejet bábozott be, emiatt van sok báb az ágya alatt.*
Ugyan, Tara, nem fázok meg egy kevés víz miatt.
*Most mintha viszketne kicsit az orra, de még mielôtt megvakarhatná, tüsszent egyet, majd szipog.* ~Hogy a francos zokni szíva meg. Hogy nôjön be az orra lyuka! Ha beteg leszek, bizisten, télikabátban mászkálok nyáron is.~
Miért depiztél? És a pálcahasználat egyszerű, csak mindig kell a megfelelô mozdulat, azt meg megtanítják.
*Farzsebéhez kap, de nincs nála a pálcája, mint általában. Vállat von, jelezve, hog ynem nagyon tud segíteni. Inkább agyal, hogy mit lehetne tenni a fölösleges energia levezetéséhez.*
Tara Nicole Grennie
Diák
Tara Nicole Grennie

Udvar - Page 12 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 12 Icon_minitimeVas. Május 11, 2008 7:27 pm

-oh nem volt komoly bajom csak sokáig tartott a tél. meg kamaszodom vagy mi van ilyesmi....
a pálcás mozdulatokkal pont az a bajom hogy olyan precizek és nekem néha tul nagy a lendületem....meg a bájitalokat szeretem kevergetni de az tul preciz figyelmet igénylő munka. igazán idézéseket szeretek olvasgatni találtam pár jo könyvet a könyvtárba meg az álatokkal szeretek foglalkozni. a könyveket megmutatom majd van bennük mindenféle izgi dolog hogy hogyan lehet valakit megbabonázni, meg igézetet átkot mondani...hát lehet hogy ilyesmit nekünk még tilos de nagyon jol hangzik!
Wanda Dorcas Gloria

Wanda Dorcas Gloria

Főkarakter : főkarakter
Hozzászólások száma : 4223
Kaszt : Udvar - Page 12 Mutatvanyos
Üzenőláda : Udvar - Page 12 Tek5d15624

'If you look at me closely, you will see it in my eyes, this girl will always find her way.'

Udvar - Page 12 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 12 Icon_minitimeVas. Május 11, 2008 7:37 pm

- Viszlát! *köszön el Wanda a vadőrtől, majd megfogja a holmiját, belép az udvarra és társaságot keres*
http://www.mercedesz2000.gportal.hu
Ajánlott tartalom

Udvar - Page 12 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 12 Icon_minitime

Udvar
Vissza az elejére 
12 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Udvar
» Udvar
» Udvar
» Udvar
» Udvar

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola :: Arhivum :: Arhivum-
Ugrás: