Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 20 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 20 vendég
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Udvar | |
|
+47Ifj. Gilnor Llofalt Olga Snezhana Frank Reaper Leonard de Wandom Lara Wilhelmine Rosa Grozda Rupert Rankle Leonard Wyatt Lilien Montan Kiaran Courber Perenelle el Sanders Ivana Irina Gary Shazzox Sarah Christina Keller Gerlice Éva Horváth Viktória Ágnes Elisaveta Grozda Moraru-A Ivana Rosa Nadezhda Justine Belmond-allidon Kalandmester Nagy R. Anita Sofija Darina M. Snjezana Anaze White Igor Volonyev Danny Blue Pálffy Patrik Estera Linnet Wanda Dorcas Gloria Tara Nicole Grennie Isabella Clerence Adam Thomson Aleida Shintlech Lisette Anhel Rosetta Waylan Quarion Galanodel Jérémy Raphael Nikorina Grozda Holly Kyra Victoria Dewey Jack Darkfield Arabella Jagusia Elisia Hatway Amaril Gwyneth Mira Todorka Nicol Bennet Sheila Leays Jane Scott 51 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Május 02, 2008 9:34 am | |
| First topic message reminder :
-Velem sincs semmi különös. Unatkoztam, tanultam, meg sétáltam. És igen nagyon jó ez az évszak, főleg most. Olyan gyönyörű a természet. És az a jó, hogy a legszebb hónap van most. Május. Nagyon szép évszak és sok rejtelmet rejt.*mondja bár nem is tudja, hogy ezt miért jegyezte meg.*-Mit terveztek a mai napra? tényleg ti hazamentek a nyáron? Én nem hiszem. Sokkal jobb itt mint otthon.*jelenti ki majd csendben figyeli a két beszélgető lányt, hátha ő is be tud kapcsolódni.* |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Május 09, 2008 3:03 pm | |
| *London szép lehet, cask azt hallottam állandóan esik az eső*mondja hozzá toldva madj magára mutat*-Hogy én? hát én Lapföldről érkeztem, *mondja majd elneveti magát*-Annyio a különbség hogy ott ne meső hanem hó esik, de szeretem*mondja kissé álmodozó hanghordozással, lehet kcisit fáradt de jól esik neki a friss levegő és a beszélgetés*-Itt kicsit melegebb van a szokásosnál de kezdem megszokni és Zorrat is*mutat le a dainomjaval aki azzal van elfoglalva hogy a fiu nadrágjábol tépjen ki kissebb darabokat* |
| | | Jane Scott Diák
Főkarakter : renikee2@citromail.hu Hozzászólások száma : 4037 Kaszt : Üzenőláda :
..egy hazug világban egy meg nem értett zseni vagyok, akinek a nevét majd vastag betűvel emelik ki a történelem könyvekben...
Titulus: Dilibogyóó Lyrával^^
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Május 09, 2008 3:10 pm | |
| *Jane mosolyogva nézi a fiú daimónját.* -Nagyon aranyos. *mondja nevetve.* -Igen, igazad van...sajnos nagyon ritka Londonban a napsütés, de már megszoktam, mint te a havat. Még soha nem jártam Lapföldön, biztos gyönyörű hely. Egyik nagy álmom, hogy egyszer majd körbeutazzam a világot. *mondja álmodozó tekintettel. Jane már bizalmába fogadta a fiút, hiszen egyik legnagyobb vágyát osztotta meg vele.* -Nekem nincs daimónom csak egy háziállatom...egy hóbagoly. *mondja mosolyogva, s közben az eget nézi. Egy felhő sincs az égen, hétágra süt a nap. Igazi tavaszi idő van.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Május 09, 2008 3:14 pm | |
| *Elmosolyodik*-Hát szép szép, és jó hideg is*mondja mosolyogva*-Tudod jobban szeretem a hideget mint a meleget bár biztos azért mert azt szoktam meg elsősorba de már kezdem szokni a délibb időjárást is*mondja és körbe néz az udvaron*-A hóbagoj is szép madár a szüleim azzal szoktak üzenni, egy vén bagollyal nem is tudom hogy hívják azt hiszem Cargo-nak de nem tudom, az a madár előbb eltéved aztán még egyser és utána érkezik meg*mondja és elneveti magát* |
| | | Jane Scott Diák
Főkarakter : renikee2@citromail.hu Hozzászólások száma : 4037 Kaszt : Üzenőláda :
..egy hazug világban egy meg nem értett zseni vagyok, akinek a nevét majd vastag betűvel emelik ki a történelem könyvekben...
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Május 09, 2008 3:18 pm | |
| *Jane sem bírja ki nevetés nélkül.* -Szegény Cargo...gondolom a családodnál van már évek óta... -Múlt vasárnap Nellondban voltam, és arra gondoltam, hogy veszek egy kiskutyát. Imádom az állatokat...Tényleg...voltál már Nellondban? *kérdezi a fiútól.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Május 09, 2008 3:23 pm | |
| *Elgondolkozik majd eszébe jut*-Hmm igen voltam*mondja majd kcisit filózni kezd hogy mikor is*-Azt hiszem egy vagy két hete de multhéten ugy emlékszem, Szép kis falu, olyan barátságos, de hallottam egy másikról valamilyen VAldon*mondja mosolyogva*-Az milyen hely nem tudod véletelenül?*kérdezi majd az állat szeretetre bólint*-Szeretem én is az állatokat, amugy igen a bagoly már régen ott él velünk. Kis kora óta |
| | | Jane Scott Diák
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Május 09, 2008 3:26 pm | |
| -Valdon?? Ott még nem jártam. Még Nellondban sem voltam mindenhol. Sajnos nem mindig tudok elmenni, mert tanulni is kell néha...*mondja kicsit lehangolóan, majd újra elmosolyodik.* -Sok barátot szereztél ezalatt a két hét alatt? *Érdeklődik a fiútól.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Május 09, 2008 3:34 pm | |
| *ELmosolyodik*-Ja nektek vizsgák is lesznek hát kéz és lábtörést hozzá. Hogy barátokat? Hát találtam pár nagyon jó embert vagyis akiket én annak tartok*mondja mosolyogva, majd feláll*-Ne haragudj de nekem mennem kell sajnos van még egy kis dolgom, Örülök hogy megismerkedhettünk szia*mondja majd mosolyogva távozik* |
| | | Jane Scott Diák
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Május 09, 2008 3:35 pm | |
| -Igen nekünk vizsgák is lesznek. *mondja.* -Rendben, menj csak. Én is örülök, remélem még találkozunk. Szió! *köszön el a fiútól, majd ő is elindul sétálni.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Május 09, 2008 5:59 pm | |
| *Alexej tart a zudvar felé hogy szívjon egy kis friss levegőt és hogy a fejét ki szelőztese. Le üll az egyik padra és nézelödik gondalati közben messze vándorolnak .* |
| | | Arabella Jagusia
Főkarakter : zsokica15@hotmail.com Hozzászólások száma : 5022 Kaszt : Üzenőláda : arabellajagusia
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Május 09, 2008 6:02 pm | |
| *Bella és Leonidas sétál az udvar felé, hogy friss levegőt szívjon* ~Jó volt az óra, csak az a zöld fény. Ne is gondolja rá, feleljtsd el. Nézd ott van Alex~ *beszélget kicsit daimónjával a lány. Bella rögtön körbe is néz az udvaron, és tényleg megpillantja szerelmét. Felé veszi az irányt, majd mikor már közel ért hozzá, köszön neki* - Szia, mi újság veled mostanság? Ugye nem zavarok? *kérdezi mosolyogva, mert látja, hogy a fiú elgondolkozott egy kicsit* - Min gondolkozol? *kérdezi még utoljára, majd csendben várja a válaszokat, és közben próbálja kiverni fejéből az órán látott képeket* | |
| | | Lisette Anhel Diák
Hozzászólások száma : 219 Üzenőláda : Lisette Anhel... a jövő boszorkánynövendékeinek egyike ^^
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Május 09, 2008 6:07 pm | |
| *Szöke haj farmer szoknya pulcsi kistáska amiből egy törpegolymok les kifelé zsemleszínű írfarkas kutya.Igen Lucy jött ki. Leül egy fa tövébe kezébbe veszi Lindát a kis táskalakot a másik kezével pedig Lolát aq kutyust simogatja.*
A hozzászólást Lucy Bennet összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Május 09, 2008 6:11 pm-kor. | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Május 09, 2008 6:09 pm | |
| -Lassaban kicsim nem kell rohani.*Mosolyog a lányra.*-Nem zavarsz,köszönöm jól vagyok.Nem gondolkoztam semmin csak ugy bambultam kifelé. Veled mi Újság?*Kérdezi a lánytol és mutat maga mellé ogy le ülhet ha akkar.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Május 09, 2008 6:12 pm | |
| *Lesétál Cézár kiséretébe és egy padhoz megy leül és olvasni kezd. Elolvas egy oldalt és érzi ,hogy valami harapdálja a lábát ,lenéz és Cázár harapdálja a lábát. - Ja persze ,bocsi haver ,gondolom éhes vagy. *Kivesz egy csomag kutyakekszet és odaadja a kutyának saját maga pedig egy chipses zacskót vesz ki és kezdi meg.* |
| | | Aleida Shintlech Diák
Hozzászólások száma : 35
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Május 09, 2008 6:14 pm | |
| *Arya kisétál az udvarra kezében a legújabb könyvével, és még járás közben is azt olvasta, így majdnem nekiment egy fának, így kénytelen volt felnézni. Amikor ezt megtette meglátott egy szőke lányt ai egy kutyát simogatott.*~Ismerős nekem ez a csaj. Mintha már találkoztunk volna. Mi is a neve? Jah igen ,Lucy!~*Arya megindult a lány felé...egyrészt, mert nagyon szerette Lucy-t és nagyon kevés barátja volt félénk jelleme miatt.*-Szia !Emlékszel még rám?-*Mosolygott rá a lányra*-Leülhetek?- | |
| | | Arabella Jagusia
Főkarakter : zsokica15@hotmail.com Hozzászólások száma : 5022 Kaszt : Üzenőláda : arabellajagusia
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Május 09, 2008 6:15 pm | |
| - Nem sietek sehová, csak érdeklődöm *mondja mosolyogva* - Szóval csak bambultál, én is sokszor szoktam *mosolyog még mindig, de most nem szeretne leülni, legalábbis nem a padra.* - Semmi különös, tanulgatok a vizsgákra *mondja, majd mégis csak leül,d e nem a padra, hanem kedvese ölébe* - Ugye nem baj? *kérdezi egy bájos mosoly keretében, közben pedig Leonidasra pillant, aki a pad alá feküdt onnan fürkészi a tájat* | |
| | | Arabella Jagusia
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Május 09, 2008 6:18 pm | |
| //Arya kérlek szinezd a hszeid, mert a fehér a mesélő színe, köszönöm// | |
| | | Holly Kyra Diák
Hozzászólások száma : 33
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Május 09, 2008 6:21 pm | |
| *Holly lasan sétál kifelé az udvarra hátha összefut valakivel.Megpillant egy lányt akinek a kutyálya kutyakekszet evet ő pedig chpset rágcsált.Odamegy.* -Szia Holly Kyra vagyok te kivagy?
| |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Május 09, 2008 6:21 pm | |
| *Alexej ingtja a fejét.*-Kicsim ha valamiért ujra meg kérdezed hogy zavarok, nem baj akkor azzonal szakitok veled okés?*KAcsint a lányra.*-Mivelte vagya barátnőm ezért vannéhány dolog maiben előnyöd van.*Mosolyog a lányra majd meg csókolja.* |
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Május 09, 2008 6:22 pm | |
| //Bocs, még egy kicsit új vagyok...és köszi,hogy szóltál// | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Május 09, 2008 6:22 pm | |
| *Kicsit morcosan érkezik ide elege van a sok slendirán senkiből akik nem készülnek a vizgyákra, hanem csak viháncolnak. Dühösen horkant egyet mikor elhalad Alexej és Arabella mellett. Meglátja barátnőit, Lucy-t és Arya-t* Sziasztok lányok. Ugye készültök a vizgyákra? Kiborító hogy egyesek csak merezstik az ülőgumójukat a szobájukban és a könyvekhez sem szagolnak, nem? *majd karba teszi kezét és morcos fejet vág* ~Remélem ők készülnek...~ |
| | | Lisette Anhel Diák
Hozzászólások száma : 219 Üzenőláda : Lisette Anhel... a jövő boszorkánynövendékeinek egyike ^^
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Május 09, 2008 6:23 pm | |
| *Feláll az ismerös arcott látva.*-Arya Arya Perkins ?*Közben felgyorsul a szíverése.Nagyon szerette Aryát.*˙-Emlékszel még Lolára?*Fewlnevet hiszen miketéltek át együtt.*-És ő az új állatkám Linda.*Kis kék törpegolymok mászkál a lábán.Hirtelen lerakja és Arya Nyakába ugrik.*-Ja persze ülj le.*Ekkor érkezi Avril.*-Szia! Persze. Erröl jut eszembe.*Táskájában kutat.*-Köszi a könyvet majd ha tudsz adni adj még légyszi mert még készülni szreetnék.* | |
| | | Arabella Jagusia
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Május 09, 2008 6:25 pm | |
| - Dehát... *hirtelen ennyit tud kinyögni* - Nem baj, én illedelmes boszorkány létemre mindig megkérdezem, ennek így tanitottak. Nem lesz könnyű megszokni, hogy meg ne kérdezzem, de ha ennyire zavarnak ezek a kérdések, akkor igérem nem kérdezem meg többször *mondja, majd viszonozza a csókot* - És mik azok a dolgok, amikben előnyt élvezhetek a többiekkel szemben? *kérdezi meg, majd a diákokra pillant, akik most jönnek az udvarra* ~Jó sokan vagyunk~ *jegyzi meg, majd kedvesére pillant* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Május 09, 2008 6:26 pm | |
| *Becsukja a könyvét ,feláll és odaköszön a többi itt lévőnek utána sietve elmegy.* |
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Május 09, 2008 6:26 pm | |
| *rámosolyog az érkező morcos barátnőjére*~pfúúú... a tanulást egy csöppet pihentessük oké?~-Szai Av!Hogy vagy? Figyelj én a régi sulimban mindig kitűnő tanuló voltam, de most nem nagyon értem az anyagot....Megkérhetnélke rá hogy délutánonként korrepetálj egy kicsit?-*Egy kicsit elpirultattól, hogy ilyen dolgot kell kérnie, de bizakodva tekint Avril arcára* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Május 09, 2008 6:29 pm | |
| -Például hogy sose zavarsz,rád mindig van időm meg ilyenek szal alap dolgok.*-Nem baj ha jól vagy neveleve,de akkor se kel meg kédezni mikor egyedül vagyok hogy zavarlak-e meg ilyenekrendben?*körül néz az udvaron majd ujra a barátnőjére pillant.* |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Udvar | |
| |
| | | | Udvar | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |