Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 9 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 9 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Udvar | |
|
+47Ifj. Gilnor Llofalt Olga Snezhana Frank Reaper Leonard de Wandom Lara Wilhelmine Rosa Grozda Rupert Rankle Leonard Wyatt Lilien Montan Kiaran Courber Perenelle el Sanders Ivana Irina Gary Shazzox Sarah Christina Keller Gerlice Éva Horváth Viktória Ágnes Elisaveta Grozda Moraru-A Ivana Rosa Nadezhda Justine Belmond-allidon Kalandmester Nagy R. Anita Sofija Darina M. Snjezana Anaze White Igor Volonyev Danny Blue Pálffy Patrik Estera Linnet Wanda Dorcas Gloria Tara Nicole Grennie Isabella Clerence Adam Thomson Aleida Shintlech Lisette Anhel Rosetta Waylan Quarion Galanodel Jérémy Raphael Nikorina Grozda Holly Kyra Victoria Dewey Jack Darkfield Arabella Jagusia Elisia Hatway Amaril Gwyneth Mira Todorka Nicol Bennet Sheila Leays Jane Scott 51 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Május 02, 2008 9:34 am | |
| First topic message reminder :
-Velem sincs semmi különös. Unatkoztam, tanultam, meg sétáltam. És igen nagyon jó ez az évszak, főleg most. Olyan gyönyörű a természet. És az a jó, hogy a legszebb hónap van most. Május. Nagyon szép évszak és sok rejtelmet rejt.*mondja bár nem is tudja, hogy ezt miért jegyezte meg.*-Mit terveztek a mai napra? tényleg ti hazamentek a nyáron? Én nem hiszem. Sokkal jobb itt mint otthon.*jelenti ki majd csendben figyeli a két beszélgető lányt, hátha ő is be tud kapcsolódni.* |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Május 14, 2008 6:49 pm | |
| *Viszonoz a csókot.*-Szeretlek kicsim. Tutti hogy kicsit féltékeny.*Jegyzi emg kiccsit fontoskodva.*-Hogyí aludtál?*EZt még töle nem is kérdezte ugy hogy most meg tette.Ö bele néz a lány zöld szemeibe aztán el ekzdi simogatni.* |
| | | Arabella Jagusia
Főkarakter : zsokica15@hotmail.com Hozzászólások száma : 5022 Kaszt : Üzenőláda : arabellajagusia
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Május 14, 2008 6:53 pm | |
| - Én jobban szeretlek *mondja mosolyogva* - Ki a féltékeny? *kérdezi kiváncsian, majd felnéz az égre* - Köszi egész jól, és te? *kérdez vissza. Leonidas eközben a pad alá feküdt és fejét mellső mancsaira helyezve pásztázza a környéket* ~Szerintem rád értette... És ezt te honnan tudod? Csak nem látsz bele a fejébe?... Nem~ a gondolat menet után inkább újra kedvesére néz* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Május 14, 2008 7:00 pm | |
| -Hát Rossettamondjuk lehet tévedek.*Vonja vállát a fiu aztán meg csókolj a lányt.*-Köszi én is jól aludtam. És milyen napod volt ma?*-Elhiszem hogy jobban szeretsz kicsim de azért én semm utálak anyira.*Vigyorog a lányra.* |
| | | Arabella Jagusia
Főkarakter : zsokica15@hotmail.com Hozzászólások száma : 5022 Kaszt : Üzenőláda : arabellajagusia
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Május 14, 2008 7:03 pm | |
| - És Rosetta miért lenne féltékeny? *tér vissza a témára, majd azért válaszol a többi kérdére is* - Hát mondhatni egész jó, délelőtt tanulgattam délután meg órán voltam *mondja, majd visszagondol az órára, egész jól érezte magát. Sőt ma egész nap jó kedve volt, ami azért elég ritka, mióta a vizsgákra készül. Mindig feszült, főleg ha előkeről a téma, de ma mégis inkább életvidám, mintha már túllenne a vizsgán* - És te mi jót csináltál ma? *kérdezi még meg* - Hát még szerencse, hogy nem utálsz *teszi hozzá és inkább csendben maradva várja, hogy a fiú válaszoljon* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Május 14, 2008 7:08 pm | |
| -Igazából hát nem tudom mondjuk lehet én látok rémeket na mindegy hadjuk.*Egy kis puszit nyom a lány arcára.*-Én semmit voltam itt ott.Aztán meg vártam hogy fell bukanyál kcisim.* |
| | | Arabella Jagusia
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Május 14, 2008 7:12 pm | |
| - Hát nem tudom, de ha te mondod, akkor biztosan úgy van. Én nem vettem észre rajta semmi furcsát, igaz nem is ismerem olyan jól, mint te. Vagyis te könnyebben észreveszed az ilyen apró jeleket, mint a féltékenység. Na de ezt hagyjuk, úgyse tudjuk meg, hogy igaz-e, vagy csak te látsz rémeket *mondja egy szuszra, majd a puszira mosolyra húzodik a szája* - Értem, és honnan tudtad, hogy egyáltalán felbukkanok ma pont itt az udvaron? Vagy neked is van hatodik érzéked? *kérdezi mosolyogva* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Május 14, 2008 7:21 pm | |
| -Nem tudom csak éreztem hogí itt leszel valamikor aztán ide jöttem és találkoztma pár emberkével és jöttél te szóval csak éreztem.*mondja aztán rá néz barátnője diamodjára majd ismét Bellát nézi.*-És mi vnaq hó pihével? |
| | | Arabella Jagusia
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Május 14, 2008 7:24 pm | |
| - Aha, értem. Szóval belső hang sugallta. Ez tök jó dolog *mondja mosolyogva, majd mikor megkérdezik Hópihét, elgondolkozik* ~jaj, megint hová mehetett?~ - Mindig napokra eltünik, aztán én meg aggódhatok érte. De azért köszni szépen jól van, habár nem tudom mibe keveredett tegnap tiszta sár volt az egész bundája. Nem is hasonlított az én eredeti madaramra *mondja mosolyogva, majd egy kérdés jut eszébe* - Nem gondoltad meg maagd az állattartással kapcsolatban, Szerintem rendes gazdi lennél *mondja mosolyogva, majd végigsimit kedvese arcán* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Május 14, 2008 7:34 pm | |
| -De hogy is lennék rendes nem megy nekem.*Feleli a lánynak.*-tehát akkor inkább sár gólyo volt mint hó pihe?**Egyik kezét kedvese derákára teszi aztán meg csókolja a lányt.*-Szeretlek te szép tündér.*Mosolyog a lány zöld szemibe.* |
| | | Arabella Jagusia
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Május 14, 2008 7:38 pm | |
| - Ezt a hozzááállást nem szeretem. Légy optimista, én tudom, hogy menne neked, és azért nekem elhiheted *mosolyog a fiúra* - Hát igen, mondhatjuk annak is, de aztán szépen letisztitottam, kiváncsi vagyok, ma hogy fog hazaállítani, ha egyáltalán hazajön *az utolsó szavakat inkább csak magának mondta, de ha Alexnek jó a hallása, és mivel alapból is közel ülnek egymáshoz, biztos hallotta, ha meg mégsem akkor úgyis jó.* - Én is *modja majd a bókra csak mosolyog, és természetesen a csókot is viszonozza* - és ha mégis szeretnél, akkor milyen állatod lenne? *kérdezi, de persze nem akar semmit sem erőltetni, csak kiváncsi* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Május 14, 2008 7:44 pm | |
| -Óriás cet.*Mondja lelkesen aztán kicsit el komordik.*-Mivel nem nagy a fürdö igy be érném egy fehér cápával is.amugy ez enm opimizmus kérdése ez tény,nem lennék rá képes és pont.*Néz komolyan a lány szemébe.*-Te akkor se töltnél nálunk pár napot ha térden álva könyögönék? |
| | | Quarion Galanodel Diák
Főkarakter : Quarion Galanodel Hozzászólások száma : 2144 Kaszt : Üzenőláda : Miért? Most miért ontsam mások vérét, ha főzni is lehet belőle?
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Május 14, 2008 7:47 pm | |
| /Olvadás, elnézést szerelmesek, 2 hsz és már itt sem vagyunk, csak ma még játszani szeretnénk. ^^//
*A lány szavaira felkapja a fejét.* - Egyáltalán nem sértettél meg. Valóban, nem tudsz rólam szinte semmit. ~Ez a lány valahogy más mint a többi. Valahogyan osztozunk a múltból. Legalábbis nem volt jó az életünk, az biztos.~ *Visszanéz a szemben lévő fára, melyet már az esti sötétség környékez. Eléggé érdekes döntést hoz végülis.* - Gyere velem. Persze, csak ha meg akarsz ismerni. *S feláll, és elindul befele az épületbe.* | |
| | | Arabella Jagusia
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Május 14, 2008 7:49 pm | |
| - Hát én, kisebbre gondoltam, de hátha megoldható a cápa is *mondja komolyan, majd azért a végén mégis csak elneveti magát.* - Na jó cápát hozni a suliba nem jó ötlet, mert a végén még kiakadnak a vezetőségben *nagypt sóhajt. Már megint az utazás.* ~Miért nem érti meg... na jó mindegy hagyjuk~ *ebbe most nem megy bele megint, hisz úgyis ugyanaz lesz a vége, mint tegnap este.* - Miért szeretnéd ennyire, hogy nálatok legyek? *kérdez vissza, de most nem kezd bele a magyarázkodásba, azt majd a következő körben* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Május 14, 2008 7:50 pm | |
| //Télleg bociska...//
*Angel meglepődik a fiú mondatán. A fiút követve elindul az ismeretlenbe. Mondjuk egy kicsit fázik is...Tűsarkúja megint bele mélyed a földbe, de ügyesen leplezi azt, hogy néha ki-ki esik egyensúlyából és majdnem elvágódik. Belép a Kúriába és követi Quariont...* |
| | | Vendég Vendég
| | | | Arabella Jagusia
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Május 14, 2008 8:03 pm | |
| - Hát ez nagyon aranyos, nekem is hiányoznál. De hát a szüleid, meg a család... egy évig nem láttak, és gondolom rengeteg mindent ne kell pótolnni...és ott vannak a barátaid is... *kissé szaggatott az egész mondata, de hát egyszerre ennyi érvet felsorolni* - Na de én tényleg szeretnék menni *mondja, de végül nem fejezi be, talán ennyi bőven elég Alexnek, amjd viszonozza a csókot. Kissé rosszul érzi magát, hogy Alex ennyire szeretné, ő meg még mindig ellenáll, de hát mit lehet tenni, tényleg nem szeretne zavarni, meg semmi egyéb*
//fagy// | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Május 15, 2008 2:23 pm | |
| *kissé egyhangúan érkezik meg Mika az udvarra, valahogy olyan semmilyen kedve nincsen, egész nap benn kuksolt a szobájába és tanulgatott*~lehet beteg vagyok~*gondolkozik de Zorrat egy morrantással megcáfolja ez, Mika megrántja a vállát majd leül egy padra hátha lát valakit* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Május 15, 2008 2:39 pm | |
| *Aisa érkezik kezében Cseresznye mert még mindig nem jött helyre a lába.*~Most már jó lesz ha meg gyógyul mert még a végén elkényelmesetsz.~*Gondolja és közben körbe nézz és meg láttja Mikát.*~Vele se beszéltem pünkösd ott az nagyon jó volt kár hogy el kellet jönnöm.~*Gondolja szomorúan és közben meg indul a srác felé.*-Szia! zavarok?*Kérdezi mosolyogva.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Május 15, 2008 2:47 pm | |
| *ELmosolyodik, madj felnéz a lányra*-Szia, dehogyis zavarsz*mondaj a lánynak mosolyogva majd arrébb ül hogy ha Aisa akar elférjen*-Nem is találkoztunk pünkösd óta*mondja mosolyogva*-Jó volt a verseny nem?*kérdezi mert neki tetszett*-már kiváncsi vagyok a következő karneválra ha lesz mostanába*mondja* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Május 15, 2008 2:51 pm | |
| *Örömel foglal helyet Mika mellet. A pumát a fübe rakja be most úgy sem tud meszzire meni nem mintha elszokott volna koborolni.*-Igen sajnos. én nagyon jól éreztem kár hogy a töbi helyre nem tudtam el menni. Te voltál valahol még?*Kérdezi érdeklödve és közben elsimitja a szoknyáját mert most az van rajta meg egy top mert nagyon meleg van.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Május 15, 2008 2:56 pm | |
| *Elmosolyodik*-Sajnos nem volt másra időm meg már késő is volt én meg állmos voltam de ahol voltam az nagyon tetszett, főleg a felvonulás, nem mondom tudnak ezek bulit tartani*mondja elismerően majd kiváncsi szemekkel néz a lányra*-Ténleg veled mi újság?*kérdezi*-Készülsz gondolom a vizsgákra igaz?*kérdezi közbe körbe néz más nem nagyon lát kint,*-Kiváncsi vagyok mien lesz az év vége*mondja* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Május 15, 2008 3:09 pm | |
| -Semmi különös egy kicsit fáradt vagyo meg ez a drága is el vett pár évet az életemböl.*Itt cseresznyére nézz és megborzoja a fejét direkt mert tudja hogy ezt szereti.*-Hát igen a vizsgák most már szeretnék túl lenni rajtuk annyira izgulok remélem hogy sikerül bár amennyit tanulok rá szerintem sikerül. De ez a várakozás meg izgulás fuu.*ekkor kap észbe.*-Jaj bocsi nem akkartam rád zuditani mindent csak ki csúszot sajnálom.*Pirulva hajtja le a fejét mert szégyeli magát hogy a gondjaival tarktálta.*-Veled mi újság, te is készülsz a vizsgákra?*probálja terelni a beszélgetést.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Május 15, 2008 3:14 pm | |
| *Lee érkezik meg az Udvarra. A gyűrűje amit a mikulástól kapott most is rajta van. Kiszeretné próbálni. Beállítja hát a gyűrűjét és elvileg most aki a közelben van és kapott ilyet annak most világít vagy mit cisánl a gyűrűje. Lee kíváncsi hogy valaki odajön e ezért felmászik egy fára és onnan várja a megmentőjét.*~Most fény derül mindenre~*Gondolja magában majd figyeli a kinnt lévő diákok mozgását* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Május 15, 2008 3:29 pm | |
| *ELmoslyodik majd Aisara néz*-Semmi baj, néha jó kibeszélni magunkat, én is szoktam néha*mondja majd a vizsgákra elgondolkozik majd megrázza a fejét*-Tudtommal nekem nem lesz vizsga, későn érkeztem vagy nem tudom de legalább majd több esléllyel indulok elsőbe*mondja mosolyogva,*-Velem amúgy semmi baj megvagyok kicsit unalmasan de meg, de te ne aggódj biztosan menni fog az a vizsga csak nem szabad izgulni*mondja, közbe észre vesz egy fiut is akit nem ismer* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Május 15, 2008 3:32 pm | |
| -De már te is vizsgázhatsz megváltoztak idö közben a dolgok. Ha estleg segitség kell a tanulásban csak szólj.*Mondja mosolyogva ekkor lépteket hall és megláttja Leet mivel nem figyel rájuk ezért nem köszön oda neki.*~vele is már régen találkoztam.~*Gondolja és ekkor eszébe jutt a sip amit a nyakában hord és a kis nyuszi szerüségü állatok.* |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Udvar | |
| |
| | | | Udvar | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |