Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkKezdőlapHírekLegutóbbi képekTanításGalériaNezabar VallomásokÚjságInteraktív sugóRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Leírás
Staff
Legutóbbi témák
» Vendégeknek!
Udvar - Page 29 Icon_minitimeVas. Feb. 02, 2014 7:50 pm by Kaen el Jericho

» Föld alatti titkos forrás
Udvar - Page 29 Icon_minitimeKedd Nov. 26, 2013 7:51 pm by Steven Blackfield

» Puma háló
Udvar - Page 29 Icon_minitimeSzomb. Nov. 23, 2013 8:16 pm by Steven Blackfield

» Fellegszirt
Udvar - Page 29 Icon_minitimePént. Nov. 22, 2013 8:41 pm by Hiroshi Haku

» Elisabeth Ellen Torchwood kúriája
Udvar - Page 29 Icon_minitimeVas. Nov. 17, 2013 9:11 pm by Steven Blackfield

» Agatha-Land
Udvar - Page 29 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 8:13 pm by Lincoln Lawrence

» Társalgó - Központi terem
Udvar - Page 29 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 10:35 am by Sophie Lee

» Steven Blackfield háza
Udvar - Page 29 Icon_minitimeVas. Nov. 03, 2013 5:43 pm by Sophie Lee

» Fogadó
Udvar - Page 29 Icon_minitimeSzomb. Nov. 02, 2013 6:03 pm by Sophie Lee

Top posters
Cirelin de Sovalon
Udvar - Page 29 I_vote_lcapUdvar - Page 29 I_voting_barUdvar - Page 29 I_vote_rcap 
Kaen el Jericho
Udvar - Page 29 I_vote_lcapUdvar - Page 29 I_voting_barUdvar - Page 29 I_vote_rcap 
Aurora Valanthe Mediaris
Kalandmester
Jack Darkfield
Rosetta Waylan
Emily Kyra Beawer
Arabella Jagusia
Amaril Gwyneth
Rupert Rankle
Ki van itt?
Jelenleg 18 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 18 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
Statistics
Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Sweet Krytal

Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects

Udvar

Go down 
+47
Ifj. Gilnor Llofalt
Olga Snezhana
Frank Reaper
Leonard de Wandom
Lara Wilhelmine
Rosa Grozda
Rupert Rankle
Leonard Wyatt
Lilien Montan
Kiaran Courber
Perenelle el Sanders
Ivana Irina
Gary Shazzox
Sarah Christina Keller
Gerlice Éva
Horváth Viktória Ágnes
Elisaveta Grozda Moraru-A
Ivana Rosa Nadezhda
Justine Belmond-allidon
Kalandmester
Nagy R. Anita
Sofija Darina M. Snjezana
Anaze White
Igor Volonyev
Danny Blue
Pálffy Patrik
Estera Linnet
Wanda Dorcas Gloria
Tara Nicole Grennie
Isabella Clerence
Adam Thomson
Aleida Shintlech
Lisette Anhel
Rosetta Waylan
Quarion Galanodel
Jérémy Raphael
Nikorina Grozda
Holly Kyra
Victoria Dewey
Jack Darkfield
Arabella Jagusia
Elisia Hatway
Amaril Gwyneth
Mira Todorka
Nicol Bennet
Sheila Leays
Jane Scott
51 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Vendég
Vendég

Udvar - Page 29 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 29 Icon_minitimePént. Május 02, 2008 9:34 am

First topic message reminder :

-Velem sincs semmi különös. Unatkoztam, tanultam, meg sétáltam. És igen nagyon jó ez az évszak, főleg most. Olyan gyönyörű a természet. És az a jó, hogy a legszebb hónap van most. Május. Nagyon szép évszak és sok rejtelmet rejt.*mondja bár nem is tudja, hogy ezt miért jegyezte meg.*-Mit terveztek a mai napra? tényleg ti hazamentek a nyáron? Én nem hiszem. Sokkal jobb itt mint otthon.*jelenti ki majd csendben figyeli a két beszélgető lányt, hátha ő is be tud kapcsolódni.*
Vissza az elejére Go down

SzerzőÜzenet
Diák

Főkarakter : vibex10@hotmail.com
Hozzászólások száma : 867
Kaszt : Udvar - Page 29 Nincskaszt
Üzenőláda : Gyertek, gyertek játszani! Vajon mit is játszani? Na jó gyertek csak nyugodtan játszani és stresszeljétek pici Elisámat:)

Udvar - Page 29 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 29 Icon_minitimeSzer. Május 21, 2008 7:55 pm

- Jaj nagyon köszi.. nem is hangzik rosszul. - mosolyg Tashára, aki mint mindig viszonozza a mosolyát. Mit is várhatna egy féltündétől. ~Ennek a csajnak hogyhogy nincs pálcája?! Eddig nem járt varázsló iskolába...? Ezt legközelebb kéne megkrdezzem mert lassan fel kéne menjünk.~ - Nallonban amúgy mindent meg lehet találni mint az Abszol úton? Jaj ne csodálkozzatok... minden cikket illetve minden könyvet elolvastam a Roxfortról, és a Nagy-Brittania-i varázsvilágról. A legngyobb vágyam, hogy a trimágus tusán részt vegyek... de nem lesz belőle semmi. - az utlosó szavaknál lehajtotja a fejét.* - Szerintem lassan mennünk kéne... Holnap hosszú napunk lesz! - azzal fel is áll indulásra készen várakozik, amíg esetleg valaki csatlakozik hozzá.~Végre lefeküdhetek az újdonsült szobámba.. hétvégén kidekorálpm a sarkomat!~*

A hozzászólást Elisaveta Grozda Moraru összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Május 21, 2008 8:07 pm-kor.
http://www.vibex.gportal.hu ginny.gportal.hu
Vendég
Vendég

Udvar - Page 29 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 29 Icon_minitimeSzer. Május 21, 2008 8:01 pm

*Kicsit elprül, és ismét megdörzsöli a nyakát zavarában.* Tudjátok, azért nincs pálcám, mert idefele jövet elhagytam. Figyelmetlen voltam, és valahol kieshetett. ~ Most biztos azt godolják, hogy tök bolond vagyok. Jaj de ciki!~ Köszönöm a meghívást Tasha. Nektek mikor lenne jó? Én holnap, ha minden igaz ráérek. *Hallja, hogy már ennyi az idő, és ő is feláll.* Igaz, lassan én is megyek. Nem szeretnék már a második napon büntetést kapni.
Vendég
Vendég

Udvar - Page 29 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 29 Icon_minitimeSzer. Május 21, 2008 8:06 pm

-Én vennék magamnak egy baglyot, szóval esetleg én is csatlakozhatnék?*Kérdezi kicsit széyenlősen, de mosolyogva.*-Igazatok van. Lassan menni kéne. Eléggé fáradt agyok.*Mondja. Dill is előmászik a pad alól, s el is indul befelé.*-Nem jöttök?*Kérdezi mindenkitől, mivel mindenki csak beszél róla, de senki sem indul meg.*-Mehetünk.*Mondja, s várakozón néz a többiekre, majd ha ők is mennek, akkor velük együtt bemennek.*-Én egyböl aludni megyek. Szüval Sziasztok és jóéjt.*Mondja, s ő egyenesen a Puma hálóba megy, Dillel az oldalán, ahol azonnal aludni tér.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 29 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 29 Icon_minitimeSzer. Május 21, 2008 8:15 pm

*összepakolja holmijait, majd feláll, és továbbra is kezében a pálcájával várakozik a többiekre* -Ricki, csak hétvégén lehet menni Nellondba. Egyébként csak engedéllyel. *jegyzi meg, mosolyogva. Nem akarja megbántani a lányt, csak a szabály, az szabály.* -Megbocsátok, ha én nem megyek most veletek? Elmegyek körülnézni, hátha kószál még kint ilyenkor valaki. *ránéz az órájára.* ~Igen, már mehetek.~ *továbbra is mosolyog a lányokra* -És akkor hát.... Sziasztok, további szép napot! *mondja, majd elindul valamerre a sötétbe, és magával viszi a fényt is. Intene is, de mindkét kezében van valami, ígyhát nem int.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 29 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 29 Icon_minitimeSzer. Május 21, 2008 8:18 pm

- Ó bócsánat nem tudtam. Nost hát, akkor szia Tasha.* Elköszön a másik két lánytól is és elindul a Hiána hálóba.*
Lilien Montan
Diák

Hozzászólások száma : 24

Udvar - Page 29 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 29 Icon_minitimeCsüt. Május 22, 2008 3:03 pm

*Valahogy sikerült eljutnia az udvarra, bár azt meg nem tudná mondani, hogy hogyan. Térd fölé érő, sötétzöld, laza vászonnadrágot, fehér ujjatlant visel, fölsője felett egy fekete kardigán van, lábán fekete tornacipő. Mellesleg, a leányzónak nagy, sötétzöld szemei vannak, lapockáig érő, világosbarna, göndör hajzuhataga - utóbbit kiengedve hagyta. Zsebeibe csúsztatja kezeit, és lehajtott fejjel, a földet bámulva sétálgat, merengve.*
Leonard Wyatt
Diák
Leonard Wyatt

Hozzászólások száma : 1104

Udvar - Page 29 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 29 Icon_minitimeCsüt. Május 22, 2008 3:10 pm

*Leo jött ki az udvarra levegőzni egyet hogy ne csak bent legyen szobájába, a Sarki Rókába. Meglát egy zsebretett kezű, földet néző lányt. Odasétált hozzá és megszólalt.*-Szia! Leonard Wyatt, Eramir prefektus. De szólíts csak Leo-nak.-*Mondja el szokásos bemutatkozását, várja hogy a lány is bemutatkozzon.*
Lilien Montan
Diák

Udvar - Page 29 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 29 Icon_minitimeCsüt. Május 22, 2008 3:14 pm

*Ó, és megzavarták aktív semmittevésében. Borzasztó. Kissé lassan reagál, mert gondolataiba mélyedt, szóval csak pár másodpec után tekint fel a fiúra.*-Öhm.. szia. Örülök.. Leo. Én Lilien vagyok és.. szólíts, ahogy akarsz.*közli kissé félszegen. Az ismerkedés nem az ő asztala, meghát új iskola, új emberek, ő meg visszahúzódó kislány. Zavartan, továbbra is zsebre tett kezekkel álldogál. Álldogál, mert természetesen megállt, mikor iskolatársa beérte.*
Leonard Wyatt
Diák
Leonard Wyatt

Udvar - Page 29 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 29 Icon_minitimeCsüt. Május 22, 2008 3:18 pm

*Leo hallja a lány nevét.*-Üdv Lili, hogy vagy? Hogy mennek a vizsgák?-*Kérdezi Leo miközben megigazítja talárját, és előveszi pálcáját majd nekiáll azt pörgetni és újból megszólal.*-Van szobád?-*Kérdezi mert ha nncs akkor beoszthatja hiszen megteheti.*
Lilien Montan
Diák

Udvar - Page 29 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 29 Icon_minitimeCsüt. Május 22, 2008 3:24 pm

~Lili.~*ismétli gondolatban újdonsült becenevét. Ízlelgeti, fontolgatja, nem tetszik, hurrá. Mindenesetre már mindegy, ő mondta, hogy a fiú úgy hívja, ahogy akarja. Nem vonja vissza, csak sóhajt egy aprót. Azt a kérdést, hogy hogy vagy?, figyelmen kívül hagyja, kábé tíz másodperce ismerik egymást, ezt marhaságnak tartja.*-A vizsgák?*szokása visszakérdezni.*-Jóól...*hát persze, még el sem kezdte, de nem áll szándékában senkinek az orárra kötni. Majd elkezdi.*-Van.. izé, Tigriscápa, vagy mi.*nem emlékszik teljesen a nevére, nem szokta olvasgatni, de azt tudja, hogy valami irtó idiótán hangzó háló név ez.*
Anaze White
Diák
Anaze White

Főkarakter : koka.gergely@invitel.hu
Hozzászólások száma : 3016
Kaszt : Udvar - Page 29 Elemista
Üzenőláda : Udvar - Page 29 DTO6
Katt :>

Udvar - Page 29 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 29 Icon_minitimeCsüt. Május 22, 2008 3:35 pm

*Anaze egy ásítás közepette lép ki az udvarra. Mai napra is egyik ingét, és farmerját válaszotta, az ing hosszú ujjú, így mást nem is vett föléje. Amint kiér, körbemnéz, ám eleinte nem lát senkit, ám ez nem is meglepő, még a falak jócskánt akarják a kilátását. Szépen komótosan megindul az udvar felé. Hátán a fekete tok most is elhelyezkedik, úgy tervezte, hogy ma gyakorol egy kicsit a chellóján. Már igazán ráférne a lustulása után. Az ing zsebéből most is kikukucskál kis állata, a degu, és érdeklődve nézeget. Az Eramíros fiú nem húzza az időt, ám körbenézni simételten elfelejt. Szimplán ledobja magát az egyik padra, és felnéz az égre.* ~Az nem gond, ha még mielőtt gyakorlok, lustulok egy kicsit. Mostmár úgyis nálm van, fölöslegesen emg úgysem fogom cipelni...~ *Győzködi magát. Csak ezután jön, mikor már visszatekitn maga elé, a körbenézés, hogy felmérje a helyzetet, van-e valaki az udvaron, és ha igen, akkor ki. Ekkor észre is eszi szaktársát, Leot, és egy leányzót is, akti még nem ismer, ám a kitűzőről azonnal felismeri, hogy bizony, ő is szaktársa Anazenak.* ~Illendő lenen minden szaktársat ismernem.. tehát.. azt hiszem bemutatkozok énis. Vagy... Lehet, hogy zavarnék?~ *Elmélkedik tovább, majd végül csak rászánja magát, hogy felálljon, válára helyezze a hatalmas tokot, és meginduljon feléjük. Amint odaért, egyből köszön is.*
-Üdv. *Fordul elösszőr Leo felé, egy baráti mosolyt küldve neki, majd a lány felé. A bemutatkozásnál kezet nem nyújt, hiszen iylen esetbena kéznyújtást a lánynak illik megejteni,a köszönést a fiúnak. * -Anaze White. *Mondja neki.* -Eramír. *Kitűzője ugyan elől van, de már teljesen hozzászokott, hogy szakját is kimondja. Mosolyogva várja az ő bemutatkozását is.*
Leonard Wyatt
Diák
Leonard Wyatt

Udvar - Page 29 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 29 Icon_minitimeCsüt. Május 22, 2008 3:44 pm

*Mikor látja hogy egy ember lép ki az Udvarra ő már kiszúrta hogy Anaze az. Bár szak társa még leült egy padra is és "kidől". Ekkor látja viszont hogy körbenéz és elindul feléjük.*-Helló Anaze! Hogy vagy?-*Kérdezi és kíváncsiságból nézi Anaze hátán a tokot amibe nem tudja mi van.*
Lilien Montan
Diák

Udvar - Page 29 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 29 Icon_minitimeCsüt. Május 22, 2008 3:49 pm

*Ő szintén előbb észrevette Anazet, mint ő őket, tekintetével végig is kísérte útját, de igazándiból az a hatalmas tok a hátán vonzotta figyelmét. És most meg is indul feléjük. Mármint, nem a tok, hanem a fiú. Mikor odaér hozzájuk, biccent neki.*-Szia. Én meg Lilien, Lilien Montan. Szintén Eramir.*kezeit kihúzza a zsebeiből, és jobbját odanyújtja kézrázás gyanánt. Az meg nem lehet túl meglepő, hogy melyik szakra jár, kitűzőjét tekintve, ugyebár. Nem túl beszédes lány, de érdekli, mit cipel magával Anaze.*-Abban.. mi van?*bök állával a tok felé kíváncsian, és szugerálja néhány másodpercig, aztán tekintetét visszairányítja az utóbb érkezett fiúra. Kérdőn pislog rá.*
Anaze White
Diák
Anaze White

Udvar - Page 29 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 29 Icon_minitimeCsüt. Május 22, 2008 3:59 pm

*Anaze mikor megkapja a kérdést amley eredetileg egésségi állapotára kérdez, válaszol, bár a váalsz szinte midnig ugyanaz, hiszen ha nem ez lenne, valószínűleg az meglátszana rajta, vagy itt sem lenne.* -Hát, remekül vagyok. Igaz az unalom olykor megölne, mert semmi érdekes nem történik, de azért megvagyok. *Majd elmsolyodik, és ismételten reme szokását űzi, avagy visszakérdez.* -És te? Hogy Vagy? Miújság veled? Rég láttalak. *Fejezi be a kérdéssort. Kicsit reménykedik benne, hogy kap valami kiadós választ, az már egy fokkal érdekesebbé teszi az ő életét, ha valami érdekes történést hall valakitől, és esetleg azon gondolkodhat, nevethet egy jót vagy valamit. Ekkor a fiúnak feltűnik, hogy szaktársa, Leó Anaze nyakától oldalrafelé nézelődik, így ezt szóva is teszi.* -Mit nézel ennyire, Leó? Valami van a vállamon? Vagy mögöttem áll valaki? *Majd megfordul, ám maga mögött egyelőre senkit sem lát. Ahogyan a lány, avagy az előzőleg bemutatkozott Lily nevű leány, kezet nyújt, Anaze is kezet nyújt természetesen és kezet is fogvele. A leányzó is elekzd valamit nézni, ám ő ki is bökia krédést, ebből mrá gondolja, hogy Leó is azt tekingette.*
-Jah ez? Csak a gordonkám tokja. *Vonja meg a vállát.* -Arra gondoltam gyakorlok rajta kicsit majd, csak még pihentem előtte... Akarom mondani még pihenek előtte. *Elmsolyodik. A kis állat még zsebében fekszik, ő is pihengetve, így azt nagy valószínűséggel észre sem vették, ingén nem nagyon ltászika dudor, amelyet a degu "készített".*
Leonard Wyatt
Diák
Leonard Wyatt

Udvar - Page 29 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 29 Icon_minitimeCsüt. Május 22, 2008 4:09 pm

*Leo hallja hogy a lány felteszi a kérdést. Mikor meghallja hogy egy Gordon van benne mosolyog.*-Én jól vagyok! Jártam a víz szigeten, nagyon szupi volt.-*Mondja Leo és ásít egyet hosszú volt ez a nap.*-Ha megbocsátotok én most elmegyek. Sziasztok!-*Köszön el és elindul hálója felé.*
Lilien Montan
Diák

Udvar - Page 29 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 29 Icon_minitimeCsüt. Május 22, 2008 4:21 pm

*Maradjunk csak a Lilinél, y nélkül ^^ *-Gordon? Az valami vonós izé?*őszintén szólva, nem nagyon ért az ilyesmihez. Azt is csak feltételezi, hogy ez esetleg egy hangszer lenne. Aztán a távozni készülő Leóra pislant.*-örülök, hogy találkoztunk. Szia!*ja, mintha sokat beszélgettek volna. Újra Anaze felé fordítja tekintetét, és érdeklődve, zavartan pislog rá.*-Mi... mi az a Víz-sziget?*tudatlan a szentem, hát hiába. Tudatlan, és amit nem tud, azt meg kell tudnia. Visszahúzódottsága ellenére kíváncsi természet.*
Anaze White
Diák
Anaze White

Udvar - Page 29 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 29 Icon_minitimeCsüt. Május 22, 2008 4:41 pm

*ANaze csak szokás szerint msollyog.* -A gordonka? Az, vonós hangszer.Jó negy, ahsonlít egy óriás hegedűre. *Ezen kcsiit elneveti magát, ám ebből a nevetésből csupán egy msoyolt mtuat ki, nem akar saját hüyleségén nevetni, főleg ha ő sem nevet majd. Leó távozásra fogja, így Anaze is elksözön.* -Hello. *Ekkor a krédés a víz-szigetről, így Anazetől a válasz.* -Huh a víz sziget? Van egy ilyen ngéy elem temploma, ahova az eramíresek eltudnak menni, és ott van oylen is hogy víz sziget, meg a másik 3 elem is emgtalálható ott. *hadarja el msolyogva. Igaza szigeteken mgé nem jrát, és a templomban is csak egyszer, de talán majd valamikor elmegy a többi helyre is.* -.Amúgy, merről jöttél? Honnan? *Foyltatja az ismerkedést.*
Lilien Montan
Diák

Udvar - Page 29 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 29 Icon_minitimeCsüt. Május 22, 2008 4:47 pm

-Óriás hegedűre? Jó, akkor már el tudom képzelni.*bólint elgondolkodva. Jó, hát hegedűt azért már látott. Aztán figyelmesen hallgatja a választ, a Víz szigettel kapcsolatban. Néhol bólint egyet, jelezvén, hogy figyel és érti.*-Világos.*közli aztán.*-Hát, Párizsban születtem, de most Pesten élünk. *meséli, és ilyet ugyan még nem csinált, visszakérdez.*-És te? Hol születtél?*érdeklődik. Közben egyik lábáról a másikra helyezi testsúlyát, és toporog kissé. Kezd fázni a lába a viszonylag rövid nadrágban.*
Anaze White
Diák
Anaze White

Udvar - Page 29 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 29 Icon_minitimeCsüt. Május 22, 2008 4:54 pm

Hát alapból london emelett egy kis faluban élek. *Válaszol* -A neve Savel... Bár.. Most szerintem modnhatom hogy itt élek, a Nezabarban. *Neveti el amgát, ezúttal már hangosan is.* -És mondd csak, mióta vagy itt? *Kérdezősködik tovább, hioszen ez az ismerkedés alapja, kérdés, válasz, ismét krédés, és ismét válasz, és enenk az egyszerű Kis "képeletnek" az eredménye végül az ismerettség lesz. Miután megkördezte és gondolkodni kezd, már enm is érti, minek kérdezte igazándiból, hiszen nicns sok értelme tudni, mióta van itt, dee végülis, visszaszívni nem fogja, így inkább csak mosolyog, és elhadarja, hogy ő mióta van itt.* -Én részemről már jó régóta itt vagyok, már rég nem is számolom, és nem is tudom pontosan,a léyneg, hogy jó régóta. *Miután végighadarta ezt is, a láynra figyel, hátha neki is van valami kérdése, vagy hasonló.*
Lilien Montan
Diák

Udvar - Page 29 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 29 Icon_minitimeCsüt. Május 22, 2008 5:00 pm

-Londonban? Az biztosan jó hely.*bólint, mintegy saját maga megerősítése képpen, aztán reagál is.*-Múlt héten jöttem, azt hiszem, a hétvége környékén, ha jól rémlik.*nem emlékszik konkrétan, de valami ilyesmi.*-Igen, régóta lehetsz itt, ha már Prefektus is vagy.*bólint egy félszeg, halovány mosollyal, aztán karbafonja kezeit, és torokköszörül.*-Örülök, hogy megismerkedtünk, de kezdek fázni, hül a levegő, szóval, ha nem haragszol... majd még biztosan találkozunk. Szia, Anaze!*fordul sarkon, és int egy kedves mosollyal, aztán elsiet a kúria irányába, hogy a valamivel melegebb helységben sétáljon. Aztán majd ha megtalálta a megfelelő utat, visszatér a hálójába.*
Anaze White
Diák
Anaze White

Udvar - Page 29 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 29 Icon_minitimeCsüt. Május 22, 2008 5:05 pm

*Anaze végighallagtja aváklaszt és végig msolyog. Mikor a lány távozóra fogja, az eramíres fiú elköszön szintén, majd ő is megindul. kcisit még gyakorol a gordonkáján, majd ő is besétál.*
Diák

Üzenőláda : Gyertek, gyertek játszani! Vajon mit is játszani? Na jó gyertek csak nyugodtan játszani és stresszeljétek pici Elisámat:)

Udvar - Page 29 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 29 Icon_minitimeCsüt. Május 22, 2008 5:17 pm

* Elisa reménykedve, hogy ismét szerencséje lesz és mgismerhet valkit, vagy csak egy "régi" ismerőssel találkozik, lépked az ösvényen.*
Diák

Udvar - Page 29 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 29 Icon_minitimeCsüt. Május 22, 2008 5:24 pm

~ Úgyis szeretem az állatokt... Biztos kell legyen itt valamilyen lovarda! Oda kéne menjek!~
Rupert Rankle
Diák
Rupert Rankle

Főkarakter : rupert3569@hotmail.com
Hozzászólások száma : 4349
Kaszt : Udvar - Page 29 Illuzionista
Üzenőláda : Ruppancs XD (Már egészen megszoktam)

Udvar - Page 29 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 29 Icon_minitimePént. Május 23, 2008 2:24 pm

*A tőle megszokott nyugalommal érkezik az udvarra Rupert. Sötétzöld pólót és egy nyitott sötétkék felsőt visel. Zsebében pálcája, két keze két hátsó zsebében. Csupán sétálni jött le, de a friss levegő maradásra csábítja. Odasétál egy padhoz, leül és gondolkodni kezd. Közben a tájat szemléli és az arra járkáló diákokat fürkészi. Reméli lesz társasága, mert már rég beszélgetett valakivel.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 29 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 29 Icon_minitimePént. Május 23, 2008 2:28 pm

*Kata érkezik meg az udvarra. Egy farmerszoknyát és egy fekete felsőt visel. Barna haját lágyan fújja a tavaszi szél. Társaságra vágyott azért jött ide, hátha talál itt valakit. Megpillantja Rupertet. A fiú háta mögé oson, és két kezét a fiú szemeire teszi. *-Szia! Találd ki, hogy ki avgyok.*mondja mosolyogva,és reméli, hogy a fiú rájön. Vagy nem, de ki tudja. *
Ajánlott tartalom

Udvar - Page 29 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 29 Icon_minitime

Udvar
Vissza az elejére 
29 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Udvar
» Udvar
» Udvar
» Udvar
» Udvar

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola :: Arhivum :: Arhivum-
Ugrás: