Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 29 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 29 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Udvar | |
|
+47Ifj. Gilnor Llofalt Olga Snezhana Frank Reaper Leonard de Wandom Lara Wilhelmine Rosa Grozda Rupert Rankle Leonard Wyatt Lilien Montan Kiaran Courber Perenelle el Sanders Ivana Irina Gary Shazzox Sarah Christina Keller Gerlice Éva Horváth Viktória Ágnes Elisaveta Grozda Moraru-A Ivana Rosa Nadezhda Justine Belmond-allidon Kalandmester Nagy R. Anita Sofija Darina M. Snjezana Anaze White Igor Volonyev Danny Blue Pálffy Patrik Estera Linnet Wanda Dorcas Gloria Tara Nicole Grennie Isabella Clerence Adam Thomson Aleida Shintlech Lisette Anhel Rosetta Waylan Quarion Galanodel Jérémy Raphael Nikorina Grozda Holly Kyra Victoria Dewey Jack Darkfield Arabella Jagusia Elisia Hatway Amaril Gwyneth Mira Todorka Nicol Bennet Sheila Leays Jane Scott 51 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Május 02, 2008 9:34 am | |
| First topic message reminder :
-Velem sincs semmi különös. Unatkoztam, tanultam, meg sétáltam. És igen nagyon jó ez az évszak, főleg most. Olyan gyönyörű a természet. És az a jó, hogy a legszebb hónap van most. Május. Nagyon szép évszak és sok rejtelmet rejt.*mondja bár nem is tudja, hogy ezt miért jegyezte meg.*-Mit terveztek a mai napra? tényleg ti hazamentek a nyáron? Én nem hiszem. Sokkal jobb itt mint otthon.*jelenti ki majd csendben figyeli a két beszélgető lányt, hátha ő is be tud kapcsolódni.* |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Rupert Rankle Diák
Főkarakter : rupert3569@hotmail.com Hozzászólások száma : 4349 Kaszt : Üzenőláda : Ruppancs XD (Már egészen megszoktam)
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Május 23, 2008 2:35 pm | |
| *Mikor befogta valaki a szemét először hátra kart ütni, de mikor azt mondta „ki vagyok?” akkor félbe hagyta a mozdulatot. Elmosolyodik és csak egy ember jut az eszébe aki ilyet tehet. Vagy téved és akkor valaki az agyát játssza, esetleg csak vicces akar lenni. Gyengéden a kezekre teszi kezét és visszakérdez.*- Kata? *Reméli, hogy ő az, mert más nem jut az eszébe, és a hangot is úgy ismeri. Jó, hogy találkoznak, mert már rég látta.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Május 23, 2008 2:40 pm | |
| *Kata megvárja, mig a fiú mond egy nevet.*-Nem.*mondja kuncogva, majd elveszi a két kezét a fiú szeméről, és leül Rupert mellé.*-Mi újság?*kérdezi mosolyogva.*-Ugye nem ijedtél meg? Nem volt szándékomban megijeszteni.*mondja mosolyogva.*-Hogy hogy erre? Régen láttalak, Jó, hogy ismét találkoztunk. Kicsit hiányzott a legjobbnak mondható barátom.*mondja, majd azért illedelmesen megkérdezi.*-Ugye nem zavarlak? Mert ha igen akkor távozom.*mondja, és már fel is áll. Majd esetleg ha a fiú azt mondja, h nem zavarja akkor visszaül.* |
| | | Rupert Rankle Diák
Főkarakter : rupert3569@hotmail.com Hozzászólások száma : 4349 Kaszt : Üzenőláda : Ruppancs XD (Már egészen megszoktam)
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Május 23, 2008 2:51 pm | |
| *Azt mondja a személy, hogy nem. Akkor nincs elképzelése ki lehet az. Elengedi szemét és elé áll. Jól sejtette.*- Szia. Rég láttalak.* A lány lehuppan mellé. Kicsit arrébb megy, hogy jobban férjenek. Kényelmesen elhelyezkedik ő is.*- Ááá. Nem vagyok én olyan ijedős, csak meglepődtem. Először nem tudtam, ki lehet az. Hát, csak sétálni jöttem, de ilyen szép időben bűn benn maradni.*Egy csálé mosoly a mondat végén.* - Igen. Nagyon elkerültük egymást mostanában. Keveset találkoztunk. *Mikor Kata a legjobb barátjának nevezi, kicsit zavarba jön. Nem mutatja ki, és tudja, hogy Kata így tekint rá, de akkor is jó érzés. *- Dehogy zavarsz. Ne bolondulj már meg. *miközben beszél visszahúzza a lányt a padra.*- Maradj és beszélgessünk. Lassan úgy is itt az évvége. És talán kevesebbet fogunk találkozni. Tényleg. Mikor beszéltél utoljára az anyukáddal? Illetve mikor írtál neki? És mikor mész haza?* Mivel rég találkoztak sok mindenről tudnak beszélgetni.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Május 23, 2008 3:03 pm | |
| *Visszahuppan Rupert mellé.*-Rendben maradok.*mondja mosolyogva.*-Igen itt az évvége, de a vizsgákig úgyis fogunk találkozni.*ismét mosolyog.*-Fú anyával..ööö elég régen. Levelet majd akkor küldök neki, ha levizsgáztam, és majd szépen közlöm vele, hogy megbuktam.*mondja kuncogva.*-És te ? Mikor írtál anyukádnak utoljára? Gondolom már régen találkoztál vele..Tényleg a nyron te mész haza? Én nem hiszem. Vgayis nem tudom, majd kiderül.*mondja a fiúnak, majd figyelmesen hallgatja végig Rupert minden szavát.* |
| | | Rupert Rankle Diák
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Május 23, 2008 3:13 pm | |
| *Ebben az előrehajolt pozícióban kicsit elgémberedett, úgyhogy nyújtózkodik egy nagyot és csak aztán válaszol.*- Én körül-belül egy hónapja kaptam tőle levelet. Kicsit hiányzik, de nagyon jó itt lenni is. Lehet, hogy csak hazaugrok nyár elején és jövök is vissza, hogy egy kicsit tanulgassak. De még nem tudom. Ezt nem döntöttem el. Esetleg többször utazok haza is, meg ide is. Még meglátom. *Kicsit furcsán néz a lányra.*- Miért? Úgy értem, nem is vágysz haza? Én eléggé, de ott nem használhatnám a varázserőmet és az nagyon hiányozna. De itt mindenkinek van és akármikor megtehetem.* Elgondolkodik, hogy vajon haza fog-e menni, de most nem jut dűlőre.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Május 23, 2008 3:25 pm | |
| *Kata elgondolkozik egy kicsit. *-Értem. Nekem is hiányzik anya, de itt is olyan jó. Nem szeretnélek sem téged, sem pedig a többieket itt hagyni. De lehet, hogy majd a vizsgák után hazamegyek, nem tudom. Az még a jövő zenéje. Végülis még bármi megtörténhet. Itt meg aztán főleg. Ki tudja, lehet találunk megint egy társast, és nem ússzuk meg. Bár remélem, hogy nem találkozunk ismét egy olyan varázstársassal. nagyon nem jó.*mondja a fiúnak, de most nem mosolyog. Nagyon komoly arcot vág, aki nem ismeri az lehet megijedne tőle.* |
| | | Rupert Rankle Diák
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Május 23, 2008 3:32 pm | |
| - Hát igen. Itt is nagyon jó. De azért az a játék nem volt olyan rossz. Illetve borzalmas volt vele játszani, de így utólag már mégis muris. Ugye érted, mert nem tudom jobban kifejezni magam. *Halvány mosoly és a fejét lengeti jelezve, hogy tépelődik, de nem talál jobb szavakat.* - Ha már a kalandoknál tartunk. Mi lett a medállal és a törpével? Alberttel? Seler halála óta nem hallottam az ügyről. Pedig ahhoz közünk van. *Várja, hátha a lány tudja a választ, de ő maga az óta sem hallott erről. Sőt el is felejtette az egész esetet.*- Na igen. Az nagyon veszélyes volt. Ahhoz képes semmi sem volt a társasjáték. Szerintem.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Május 23, 2008 3:39 pm | |
| -Igen egy kicsit muris. De egyben veszélyes is.*mondja, majd arcán megjelenik egy halvány mosoly. *-Az-ról, vagyis Albertről azóta nem halottam. A medálról sem. Szegény Seler. Bár nem ismertem, de akkor sem kivántam, hogy meghaljon. De boritunk fátylat a múltra , éljen a jelen.*mondja mosolyogva, majd az órájára pillant.*-Ne harizz, de nekem most mennem kell, órán majd találkozunk. Szió!*köszön el Ruperttől, majd ad két puszit a srác arcára, és távozik az udvarról. Egyenesen a szobájába megy, hiszen ismételni szeretne még egy kicsit.* |
| | | Rupert Rankle Diák
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Május 23, 2008 3:47 pm | |
| *Kicsit izé dolog, hogy ennyire szomorú témához értek. De Kata gyorsan eltereli a témát és elhúz.Vajon mi baja lehet? mindegy. Felkel és elindula a szobája felé, hogy aztán a felszerelésével együtt az órára siessen.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Május 23, 2008 6:01 pm | |
| *Natasa, Dill és remélhetőleg mögöttük Elisa lép az udvarra.*-Az nagyon érdekes óra volt.*Mondja, majd egy padhoz sétál, s leül arra, s Dill pedig lefekszik a pad alá, s Nati lábai közül néz körbe, hátha lát valami érdekeset.*-Egyre jobban érzem itt magam.*Mondja, s rossz szokásához híven elkezd birizgálni egy tincset, ami előre lógva hull le az öléig. |
| | | Elisaveta Grozda Moraru-A Diák
Főkarakter : vibex10@hotmail.com Hozzászólások száma : 867 Kaszt : Üzenőláda : Gyertek, gyertek játszani! Vajon mit is játszani? Na jó gyertek csak nyugodtan játszani és stresszeljétek pici Elisámat:)
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Május 23, 2008 6:04 pm | |
| - nekem is tetszett. Amúgy ari a daimandod. remélem nem baj hogy feltettem a vállamra. - *kérdezi Elisa* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Május 23, 2008 6:11 pm | |
| -Egyáltalán nem baj.*Mosolyog a lányra, majd közel hajol hozzá, mintha nem akarná, hogy Dill hallja.*-Viszont elég ritkán engedi, hogy rajtam kívül más felvegye, vagy dédelgesse. Eléggé büszke teremtés. Viszont, ezt a helyzet afta.*Mondja mosolyogva.*-Volt kitöl tanulnom.*Mondja a daimon előmászva a pad alól, s kicsit szúrósan néz Natira, majd felenged.*-Van egy önfejű gazdám. Mi mást tehetnék.*Vág vissza, majd mind a ketten nevetni kezdenek, s Dill visszamászik a pad alá.*-Hidd el, nem könnyü valakivel örökké együtt lenni, de én élvezem Dill társaságát.*Mondja Nati mosolyogva, majd Dill id megszólal.*-Együtt alkotunk egy egészet.*Egyik mancsával finoman megsimogatja Nati lábát, mire nati felnevet.*-Ez csikiz.*Mondja, majd Elisára néz.*-Mesélj valamit! Mi töetént veled ma?*Kérdezi, hiszen már túl sokat beszélt. egszerre nem szeret túl sokáig a figyelem középpontjában lenni, jobban szereti, ha mindenki egyaránt részvesz a beszélgetésben.* |
| | | Elisaveta Grozda Moraru-A Diák
Főkarakter : vibex10@hotmail.com Hozzászólások száma : 867 Kaszt : Üzenőláda : Gyertek, gyertek játszani! Vajon mit is játszani? Na jó gyertek csak nyugodtan játszani és stresszeljétek pici Elisámat:)
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Május 23, 2008 6:18 pm | |
| - Hát akkor ezt megtiszteltetésnek vehetm Dill, hogy nem haraptál meg? - * nevetett* - Amúgy velem ma semmi sem történt, igaz egész héten nem történt semmi érdekes se. Majd a hétvégén. Akkor beszrzek pár cuccot magamnak, mert nem tehettem be magamhoz mindent. Szeretnék könyveket venni, és egy állatkát. - * itt a daimanra biccent* - De neked biztos jó, hogy mindig van kihez beszélj és aki meghallgat. Te hogyan szereztél daiman-t? Ezt megmondod valamikor máskor, mert kell menjek. - néz az órájára és majd elsiet a kúriába | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Május 23, 2008 6:21 pm | |
| *Már pont válaszolna, mikor a lány elmegy.*-Szia.*Köszön, majd tovább ücsörög a padin, hátha valaki csatlakozik hozzá.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Május 23, 2008 6:59 pm | |
| *Mivel nem érkezik senki és megunja a várakozást, így Dillel együtt elindulnak, de még nem tudják, hogy hová fognak kijukadni.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Május 24, 2008 2:37 pm | |
| * Ash érkezik a kutyákkal a pórázon. Eléggé ideges és egyben fáradt is. Mellesleg fáj a térde is a tegnapi eséstől. Ahogy az udvarra lép, arra gondol, hogy megpihenhetne egy kicsit, azután pedig lemegy Nellondba, ha persze nem találkozik valakivel. A a legközelebbi padra ül és a kutyák lefekszenek a pad mellé.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Május 24, 2008 2:53 pm | |
| *Éppen Estella sétálgat az udvar felé. Fekete köpenyt visel, ami alá egy egyszerű fekete pólót meg egy farmert vett fel. Lábbelije most is a vöröses fekete bakancsa, mostanában nagyon megszerette ezt a cipőt. Oldalán lépked Delila, a lány leopárd daimónja. Mikor kiérnek az említett helyre, körülnéznek. Szinte egyszerre veszik észre Ashlynnt és elindulnak feléje.* - Szia. *Köszön neki Estella, amikor a lány elé ér.* - Hogy s mint? *Kérdezi tőle, miközben a kutyákat nézi. A daimón kényelmesen elhelyezkedik a földön, elnyúlik.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Május 24, 2008 2:58 pm | |
| * Ash csak üldögél amikor érkezik Estella. Amikor észreveszi köszön neki.* - Szia. * A kérdésre, most sok mindent mondhatna, de csak a pálcát mondja el.* - Eltörték a pálcámat és fáradt vagyok… *Mondja majd ásít egyet.* - És veled? *Kérdezi és hallgatja a választ.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Május 24, 2008 3:01 pm | |
| *Kicsit meglepődik Ashlynn válaszán.* - Eltörték a pálcádat? Hogyan? *Kérdezi kíváncsian, de még mindig meglepetten.* - Éppen Nellondba indultam, lenne kedved eljönni? Akkor esetleg vehetnénk neked pálcát. *Ajánlja fel Estella és közben kérdő tekintettel néz szaktársára.* - Amúgy megvagyok, tanulok a vizsgákra, amik mindjárt itt vannak. Tényleg, esetleg ha van kedved, valamikor gyakorolhatnánk néhány varázslatot. *Ismét egy ajánlat, kicsit talán sok ez a kettő, majd Ahlynn választ közülük.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Május 24, 2008 3:07 pm | |
| * Ash egy kicsit elmosolyodik, majd belekezd a rövid monológba.* - Hát pár szép nagy fogacskával. Ma reggel leejtettem a földre és nem vettem észre, majd bementem a fürdőbe és mikor már kijöttem el volt törve. *Mondja és kicsit hülyén érzi magát emiatt, ilyen is csak vele történhet.* - Amúgy oda is indultam, persze, szívesen. *Mondja majd feláll, de a pórázt még mindig nem engedi el.* - Az jó, persze szívesen gyakorolnék. Már rám férne. *Mondja majd várja, hogy elinduljanak.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Május 24, 2008 3:10 pm | |
| *Estella végighallgatja a rövidke történetet.* - Kellemetlen. FŐleg, hogy a pálca nagyon fontos egy mágusképzőben. *Mondja Ashlynnek. Megörül, hogy a lány vele tart Nellondba.* - Rendben, akkor menjünk. Esetleg utána még gyakorolhatunk. *Teszi hozzá és elindul a Nezabar melletti kis falu felé. Delila is feláll a földről és gazdája nyomába ered. Ha minden igaz, akkor Ashlynn is követi őket és legközelebb már csak Nellond főterén lassítanak le.* |
| | | Rosa Grozda Diák
Hozzászólások száma : 49
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Május 24, 2008 3:58 pm | |
| *Egy új leányzó érkezik meg az Udvarra. Nincs éppen a legjobb kedvében, nem kedveli az utazásokat. Fekete felsőjén csak úgy virít szőke haja. Kék szemeivel körbekémlel, majd hangosan felsóhajt. Nagy csomagjai mellette landolnak a fúben, majd ő is lehuppan, és vár. Hogy mire, még ő sem tudja, csupán vár.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Május 24, 2008 4:07 pm | |
| *Estella lohol az udvar felé, valami megérzés üldözte idáig Nellondból.* ~Mi a fene van veled?~ *Kérdezi daimónja értetlenkedve.* ~Fogalmam sincs, de el kellett jönnöm.~ *Feleli röviden Estella a leopárdnak. Mikor megpillantja a lányt a csomagokkal, azonnal odalépked hozzá.* - Szia. A nevem Estella Grimaldi. *Mutatkozik be neki, majd Delilára mutat.* - Ő meg a daimónom, Delila. *Mutatja be a leopárdot is.* - Ahogy látom most érkeztél. Segíthetek valamiben? *Kérdezi és akkor máris eszébe jut az első és legfontosabb dolog.* - Gondolom nincs még szobád, ha szeretnéd, tudok most adni egyet. *Ajánlja fel kedvesen.* |
| | | Rosa Grozda Diák
Hozzászólások száma : 49
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Május 24, 2008 4:13 pm | |
| *Egyszer csak látja, hogy valaki felé tart az udvaron, és meg is szólítják. Megkönnyebbült sóhaj hagyja el ajkait.* Szép napot! Igen, most érkeztem. Vagyis pár perccel ezelőtt. *magyarázza, majd ő is bemutatkozik.* Rosa vagyok. Rosa Grozda. *egészíti ki a bemutatkozást a teljes nevével.* Szobát? *meglepődik, majd bólint.* Igen szeretném, hogyne. *feleli kicsit tétován határozatlanul.* Udvariatlanságból megkérdezhetem, hogy honnan tudta, hogy itt leszek? *kíváncsi tekintettel néz, miközben feláll a fűből.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Május 24, 2008 4:17 pm | |
| *Végighallgatja a bemutatkozást, aztán bólint.* - Igen, szobát. Mégsem lehet, hogy végig a vendégszobában aludj. *Mondja a lány, aztán vállat von.* - Végülis fogalmam sincs. Éppen lent voltam Nellondban, az a kicsi varázslófalu, ami a Nezabar mellett van és valami miatt éreztem, hogy vissza kell jönnöm az iskolába. Belső hang, vagy nem tudom. *Feleli a kérdésre, aztán egy rövid mosolyt ereszt meg.* - És szerintem tegezzél nyugodtan, diák-diákot tegezzen, elég már az ha a tanárt magázni kell. *Teszi még hozzá. Aztán előveszi pálcáját és a csomagokra szegezi. Egy intéssel felemelkednek a levegőbe.* - Kövess. *Mondaj Rosa-nak és elindul a kúria felé, pontosabban a harmadik emeletre. Delila követi gazdájét.* |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Udvar | |
| |
| | | | Udvar | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |