Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 18 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 18 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Udvar | |
|
+47Ifj. Gilnor Llofalt Olga Snezhana Frank Reaper Leonard de Wandom Lara Wilhelmine Rosa Grozda Rupert Rankle Leonard Wyatt Lilien Montan Kiaran Courber Perenelle el Sanders Ivana Irina Gary Shazzox Sarah Christina Keller Gerlice Éva Horváth Viktória Ágnes Elisaveta Grozda Moraru-A Ivana Rosa Nadezhda Justine Belmond-allidon Kalandmester Nagy R. Anita Sofija Darina M. Snjezana Anaze White Igor Volonyev Danny Blue Pálffy Patrik Estera Linnet Wanda Dorcas Gloria Tara Nicole Grennie Isabella Clerence Adam Thomson Aleida Shintlech Lisette Anhel Rosetta Waylan Quarion Galanodel Jérémy Raphael Nikorina Grozda Holly Kyra Victoria Dewey Jack Darkfield Arabella Jagusia Elisia Hatway Amaril Gwyneth Mira Todorka Nicol Bennet Sheila Leays Jane Scott 51 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Május 02, 2008 9:34 am | |
| First topic message reminder :
-Velem sincs semmi különös. Unatkoztam, tanultam, meg sétáltam. És igen nagyon jó ez az évszak, főleg most. Olyan gyönyörű a természet. És az a jó, hogy a legszebb hónap van most. Május. Nagyon szép évszak és sok rejtelmet rejt.*mondja bár nem is tudja, hogy ezt miért jegyezte meg.*-Mit terveztek a mai napra? tényleg ti hazamentek a nyáron? Én nem hiszem. Sokkal jobb itt mint otthon.*jelenti ki majd csendben figyeli a két beszélgető lányt, hátha ő is be tud kapcsolódni.* |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Nagy R. Anita Diák
Hozzászólások száma : 86
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Május 27, 2008 1:17 pm | |
| * Anita hallgatta Rosette válaszát, majd amikor a lány azt mondta, játsszanak valamit, elfintorodott, nem volt egy ötletzseni, de nem is igazán tudott semmit sem kitalálni, hacsak nem párbaj, de nem tudta, hogy ahhoz miként is viszonyul az iskola, így kissé félve hozta fel az öteletet.* - Nekem lenne egy ötletem * nagyot nyelt, mintha félne.* - Egy békés varázslópárbaj? Semmi ártás vagy valami... * Reménykedve pillantott a lányokra.* - A régi sulimban lehetett... | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Május 27, 2008 1:25 pm | |
| -Igen? és melyik suliból jöttél? *vigyorogva kérdezte ~kár hogy én még nem tudok csak egy varázslatot de az nem támadó vagy védő varázslat, sima bűbály féle még Mika mutatta nekem.. -ÉN még nem nem tudok varázslatokat, de szívesen megnézném mit tudtok! *Érdeklődve kérdezte -végülis ha lehet, legalább nem unatkozunk *tette hozzá |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Május 27, 2008 1:29 pm | |
| *Sab érkezik meg az udvarra megpillant három leányzót. Csak az egyiket ismeri őt is csak látásból. Mégpedig Rosettát. Odamegy hozzájuk és köszön nekik. Most fekete szoknyát és fekete topot visel.* -Sziasztok! Sab Baxter, Naxeldires prefi.*Mondja illendően. Aztán szépen várja, hogy a többiek bemutatkozzanak.* -Olyan szép az idő. Nem de? *Mondja közben körbenéz.* |
| | | Rosetta Waylan
Főkarakter : perlita6@freemail.hu Hozzászólások száma : 6579 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Május 27, 2008 1:32 pm | |
| *Rosetta hatalmasakat pislog Anitára, amikor javasolja a varázslópárbaj, mint elfoglaltság.* - Valójában ahhoz...felügyelet kéne, nem tudom, hogy én, mint főprefi mennyire számítok felügyeletnek..DE .. Az biztos, hogy nén nem fogok párbajozni. Nem szeretek.. *Mondja a lány leszögezve, hogy ő nincs benne, de ha Anne-nek tetszik az ötlet nem áll keresztbe, inkább ügyel rájuk, hogy ne legyen komolyabb baj. Ha túlságosan erős varázslatot használnának úgy is közbelép. Amúgy se nézi ki belőlük, hogy olyan nagy párbaj lenne beőle....Mikor hallja, hogy Anne is visszalép kicsit nyel.* - Bocsi..De én komolyan nem szeretnék párbajozni. Nem az én világom. *Mondja a lány bocsánatkérő tekintettel.* - De ha nagyon akarjátok egy másik időpontban talán..Talán. *Mondja, miközben leugrik a padról.* - Bocsi lányok, de nekem mennem kell. Ha párbajba kezdtek, akkor mindenképp először szerezzetek egy tanárt, főprefektust, szakvezetőt, vagy helyettest, hogy felügyeljen..Vagy akiben bíztok, vagy ijesmi.. Úgy ne vágjatok bele, hogy nincs senki aki felügyel, oké? *Kérdez vissza, kicsit komolykás a hangja, de ezt a hatást igazán nehéz elérni a mindig bohókás tekintetével.* - További szép napot Anne, Anita. Sziasztok. *Köszön el, miután magára igazította a nehéz oldaltáskáját. Egy vidám mosollyal hátatfordít és elindul a kúria felé, de épp akkor érkezik Sabrina. Lehet még elkpta az intő szavakat és a párbajozás gondolatát, lehet hogy nem, mindegy.* - Szia Sabrina! Igen, szép időnk van.. *Mondja neki mosolyogva, majd gyorsan odahadar egy köszönést.* - Én sietek, mlgyegyszer, sziasztok! *Azzal sietős léptekkel halad tovább, hogy minnél előbb felérjen a szobájába, a Hiúz hálóba.* | |
| | | Nagy R. Anita Diák
Hozzászólások száma : 86
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Május 27, 2008 1:35 pm | |
| * Anitra megvonja a vállát. * - Nekem is mennem kell. Szia! * Ezt mondva elmegy. * | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Május 27, 2008 2:11 pm | |
| *Sabrina látja, hogy Rosetta elindul legalábbis elmegy szépen az udvarról és már csak két leányzó marad ott. Még elköszön a gyorsan távozó Rosettától.* -Szia! *Majd mivel Sab mellett csak úgy elsuhan megfordul a saját tengelye körül Sab, majd elindul a két lányka irányába. De az eramiros lány elmegy eközben. Sab pedig ugyebár bemutatkozott eközben. Sokáig vár a másik lányra de semmi választ nem kap a kérdésére. Ezért úgy dönt, hogy szépen elindul valamerre sétálni, hiszen ő nem tud egyhelyben maradni sokáig. Szép lassan elindul csak elköszön a lánytól akit még meg sem ismerhetett.* ~Biztosan belemerült a gondolataiba.....~ *Majd szépen eltűnik......* |
| | | Elisaveta Grozda Moraru-A Diák
Főkarakter : vibex10@hotmail.com Hozzászólások száma : 867 Kaszt : Üzenőláda : Gyertek, gyertek játszani! Vajon mit is játszani? Na jó gyertek csak nyugodtan játszani és stresszeljétek pici Elisámat:)
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Május 27, 2008 5:37 pm | |
| - Napjaim ugyancsak unalmasan, de amióta találkoztunk már megismerkedtem pár emberrel. Tegnap illetve tegnap előtt voltam a faluba, de sajnos nem jártam szerencsével, mivel nem vettem meg a kiszemelt macskát. - *mosolyog a csendes fiúra. Szerinte örökre rejtély marad számára milyen is valójában Jack. ~Örülök, hogy Tasha velünk tart, kár hogy a hétvégén nem találkoztam vele!~ - Amúgy veletek mi van mostanában? | |
| | | Jack Darkfield
Főkarakter : Főkarakter Hozzászólások száma : 9241 Kaszt : Üzenőláda : Az illatod olyan számomra mint a drog. A véred mint a saját ínyem szerint kevert heroin.
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Május 27, 2008 5:40 pm | |
| -Szia Tasha. *néz a lányra, megszokottan hűvösen, miközben a két lány mögött lépdel ki az udvarra. Esila válaszát egész lelkesen hallgatja végig.* -Hogyhogy nem sikerült? Csak nem pont egy olyan macskát szemeltél ki magadnak, aminek az ára még a török szultán számára is sok, vagy olyan ritka, hogy semmi pénzt nem ér meg? *kérdezi, mert ezt a dogot bizony nem érti. A visszakérdezésre megvonja a vállát.* -Lassan, unalmasan telnek, mondhatni. Mostanság viszont van egy kis szabadidőm, azt meg, különös és meglepő módon, a könyvtárban töltöm. *hát igen, nem nagyon szokása az egyéb fajta időmúlatás, mint a könyvek. Mintha abba menekülne.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Május 27, 2008 5:45 pm | |
| ~Igen, macska... Biztosan nem volt nyitva a bolt, és csak a kirakatban látta?~ *A két diáktársával együtt lépked, remélve hogy nem fog unatkozni. Végighallgatja Elisával történteket, és habár irigyli, hogy neki volt ideje lemenni a faluba, azért ő se lustálkodott hétvégén: tanult. Tanult, tanult, tanult minden mennyiségben.* ~Remélem volt értelme...~ ~Macskák... Milyen macskát nézhetett vajon ki magának?~ *figyelmesen néz a lányra, hátha mond még valamit, majd Jack véleményére elmosolyodik.* ~Szultán macskája... Jólvan. Szerintem észre se vette, hogy valami olyat mondott, ami vicces lehet. Vagy vajon tud róla...?~ *kicsit elkalandozik, de azért figyel a többiekre* |
Főkarakter : vibex10@hotmail.com Hozzászólások száma : 867 Kaszt : Üzenőláda : Gyertek, gyertek játszani! Vajon mit is játszani? Na jó gyertek csak nyugodtan játszani és stresszeljétek pici Elisámat:)
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Május 27, 2008 5:53 pm | |
| - Nem volt olyan drága... Azaz nem tudom, mert szombaton bementem az üzletbe és keresgéltem a macskák között. Voltak büszkék akik fenhordták az orrukat, bambák nagy szemekkel, de amelyik nekem megtetszett kis szeleburdi volt és nagyon megtetszett. Feket volt, csak a szemén és az egyik talpán egy nagy fehér folt virított. VAsárnap már többen mentünk le a boltba de ugyancsak senki. Remélem hétvégén már szerencsém lesz. Amúgy meglepő, hogy vicceset mondtál. D kérlek ne vegyed sértésnek... csak.... csak komorabbb vagy és most mikor találkoztunk vicces voltál. Uhh ez hülyén jött ki! - Vakarja meg fejét, majd Tashára néz bíztató mosolyra várva* - AMúgy mikor lesz az első vizsga? Nem szeretném lekésni! - ~Na ilyen hülyét mint én?! Még azt se t'om, h mikor lesz az első vizsgám! EZt az égést!~ | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Május 27, 2008 5:56 pm | |
| *Lee meg is érkezik az Udvarra Bernádtal. Egy kisebb társaságot vesz észre. Reméli hoyg ez jobb lesz mint az előbbi. Odamegy hát majd így szól*-Sziasztok!*Végignézi a társaságot de egy ember sehoyg sem ugrik be enki ezért bemutatkozik neki*-Szia a nevem Lee Hansang!*Mutatkozik be. Természetesen nem a két prefektus kollégájának hanem a diáknak. Lee rámosolyodik Jackre de előtte még feltezs egy kérdést*-Mi újság?*Teszo fel a sablonkérdést majd folytatja*-Nektek hoyg siekrült a bűbájtani akadálypálya?*Teszi fel az újabb kérdést* |
| | | Jack Darkfield
Főkarakter : Főkarakter Hozzászólások száma : 9241 Kaszt : Üzenőláda : Az illatod olyan számomra mint a drog. A véred mint a saját ínyem szerint kevert heroin.
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Május 27, 2008 6:04 pm | |
| *Elisa szavait végighallgatja, majd felvonja egyik szemöldökét.* -Hát, ha vicceset mondtam, akkor úgy legyen. Igazából nem mindig figyelek oda erre, de akkor igyekszem megőrizni azt a fajta komorabb énemet. *mondja továbbra is hideg hangon.* -És nem jött ki hülyén, az őszinteség nem rossz dolog. *mondja, aztán tashára pillant.* -Mitől vagy ilyen hallgatag? *érdeklődik, aztán visszanéz Elisára.* -Hát, lényegében már mennek is, szóval lehet őket kezdeni. *mondja egyszerű válaszként, majd meglátja, hogy Lee is betoppan a helyre.* -Szia Lee! Kössz a kérdést, igazából semmi különös. tanulás, munka, egyebek. Az akadálypálya? Hát, rédekes volt, de végig tudtam rajta menni. *szrénykedik, meg minden. Közben jobb kezével elkezd kutatni a zsebében, mintha keresne valamit.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Május 27, 2008 6:10 pm | |
| *Amikor Elisa elkezd beszélni, Tasha kicsit elkalandozik, de amikor meghallja a nevét, felkapja a fejét. Eddig is hallgatta a beszélgetést, csak nem nagyon figyelt rá. Gyorsan visszaemlékezik az elmúlt pár mondatra, és felveszi a beszélgetés fonalát* -A vizsgák? Akkor mész vizsgázni, amikor akarsz, én legalábbis úgy tudom. Nyár végére viszont végezned kell mindennel. *rámosolyog a lányra, habár kicsit késve. Majd Jacknek válaszol* -Hallgatag? Hát... Igazából nem tudom. *És ez igaz is. Nem tudja hirtelen mitől némult meg. Örül, amikor Lee betoppan, rámosolyog a fiúra, és köszön neki* -Szia! Akadálypálya? Huh az nekem nagyon nehéz volt... Sajnos az utolsó részen nem tudtam átjutni, és a fejem is felrepedt. Azért egész jól sikerült... Ahhoz képest milyen feladatok voltak. |
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Május 27, 2008 6:18 pm | |
| - Helló! Én ELisaveta Grozda Moraru vagyok... SSzólíts ELisának. - mosolyog az ismeretlenre. Majd Jack felé fordul.* - Én nagyon örülök neki, hogy vicceset mondtál és nem szertném ha tovvábbra i komor lennél... Akkor inkább hallgatok, őszinteség ide vagy oda. - * Nem szereti ha a körülötte levők nem érzik jól magukat. Igaz Jack szerinte mindig ilyen, de Tasha nem hiszi... a srácot pedig még nem ismeri, így csak Tasha maradt már.* - Akkor azért vagy olyan hallgatag mert a fejeddel "baj van". - * vigyorog az újjabb hülyeségén. Most mi fenét csináljon, hogy látszodjon tök hülyének. Igaz ezen a tényen nem tudna változtatni. Otthon páran azt mondták, hogy nagyon cserfes lány de nagyon komor is tud lenni mint most- azaz mindig - Jack, de nem szeretné ha az új barátai ilyennek látnák.* - És most hétvégén milyen program lesz... Vagyis nem tudtok még semmi újdonságról? | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Május 27, 2008 6:26 pm | |
| *Lee végighallgatja a lány hosszas nevét. Meg is vakarja a fejét*-Öhm..rendben Elisa!*Mosolyodik el majd Jackre néz. Körbeméregeti vagyis csak úgy tűnik pedig valójában a mindig gyanakvó ocelotját keresi a fiúnak. Már hiányolja azt az idegesítő gyanakvó nézését.*-Nem látom az ocelotod....elbújt előlem vagy hol van?*Kérdezi mosolyogva Jacktől majd meghalja hogy Tasha feje felrepedt. Ez valahogy neki olyan viccesen csengett a fülében.*-Kehh*Már el is nevette volna magát de akkor a szája elé tette a kezét és megfordult*-Kh kh!*Kezd el köhécselni majd visszafordul és csípőre teszi a kezét*-Khm...na igen ez valóban nagyon kemény volt*Mondja a lánynak komolyan*~Hogy én mekkora szemét vagyok....de úgy szeretem magamat ezért!~*Gondolja magában majd egy halvány mosoly kerül az arcára amit a saját szórakoztatásából nyert. Meglátja hoyg Jakc elkezd matatni a zsebében*-Mit keresel?*Kérdezi tőle mostmár mosolyogva* |
| | | Jack Darkfield
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Május 27, 2008 6:38 pm | |
| *Tasha kiegészítésére csak biccent egy sort, aztán elmosolyodik halványan.* -Megeshet, hogy Elisának igaza van. Gyengélkedőre lenéztél? *érdeklődik, aztán Elisára pillant.* -Jó, akkor majd igyekszem. *nem fog megváltozni, az fix, ergo sosem elsz olyan pillanata, amikor hűdenagyon vicces lesz. Alapból hideg, komor és komoly, úgyhogy erről ennyit, de azért egy próbát megért. vagy talán még annyit sem, dehát ez már részletkérdés.* -Nem tudok semmiről. legalább is Allidionos programról nem. *mondja, és igaz is, mert az ő ügyeiket nem ismeri nagyon. Végül előhalászik egy kisebb medaliont a zsebéből, majd Lee felé nyújtja.* -Lee, azt hiszem, eléggé csekélyes a látómeződ, ha szerény személyiségemet nem veszed észre. Annyira kicsi nem vagyok! *Lee emgcsinálta, odron besértődött. Sárga szemeit emgvillantja a fiún, majd leül Jack mellé, eddig ugyanis állt. Jack pedig emgköszörüli a torkát.* -Erről azt mondják, hogy valami nagyon híres auror magántulajdona volt. A bazárban szereztem meg, a pontos titkát nem ismerem, de az biztos, hogy szerencsét hoz. *és a láncon egy fém nyílhegy lifeg, egyszerű, bőrszíjon függő láncról van szó. Jack epdig egyenesen lee kezébe nyomja.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Május 27, 2008 6:48 pm | |
| *Tasha először Elisa felé fordul* -A fejemmel? Hát igen, az a kő... Lehet azért.*küld egy mosoly a lány felé, majd a köhécselő-nevetgető Leere szegezi szemét, és egy szúrós pillantást küld felé.* -Egy barlangban voltam, és hirtelen egy csomó kő zúdult rám. Kicsit későn sikerült alkalmaznom a pajzsbűbájt, ígyhát fejbetalált az egyik. Nagyon vicces? *kérdi eléggé számonkérő hangon, majd kisebb hatásszünetet tart, és ezalatt lehámozza magáról a szúrós pillantást, és csak csendben, szinte csak magának kezd beszélni, de azért úgy, hogy a többiek is hallhassák.* -Azért kíváncsi leszek, kinek lesz jobb az egész vizsgája... ~Mégis hogyképzeli hogy sértegethet?! Milyen jogon?!~ ~Valami tényleg nincs velem rendben, mintha nem is magam lennék...~ *felfigyel a Jack és Lee közötti összhangra.* ~Vajon miért adja neki?... Eléggé értékes lehet.~ *kicsit elmereng, majd végül megszólal, már sokkal barátságosabb hangon* -Szép... *elmosolyodik, majd tovább fűzi a szót* -Drága volt? Gondolom eléggé felbecsülhetetlen... ~Vajon hogy került a bazárba? És miért adja neki?...~ *tele volt kérdésekkel, de csak szépen sorjában, nem akar senkire semmit rázúdítani.* |
| | | Ifj. Gilnor Llofalt Diák
Hozzászólások száma : 26
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Május 27, 2008 6:59 pm | |
| *Gilnor sétál ide, a változatosság kedvéért fekete ruhákban. Csuklya van az arcára húzva, mivel Shiwoval most nem nagyon akar találkozni. De itt nem lehet gond. Egy kisebb csoporthoz ér és az egyik közölük Naxeldires prefi. Odasétál hozzá lehúzza csuklyáját és megszólítja: -Szia. Az én nevem, Ifj. Gilnor Llofalt. Ki lennél te? És az ocelot melletted a daimonod? *Kérdi és mélyet szív a levegőből. | |
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Május 27, 2008 7:09 pm | |
| // a user-ek pici problémái akadtak az elmúlt percekben//
* ELisa érdeklődve hallgatja Tasha illetve Jack történeteit. Őt nm nagyyon izgatja miért kapja meg Lee a nyakláncot, de Táshát kicsit féltékenynek látta amiért Lee kezeibe adta Jack a medált, és ezt tőzte hogy Lee megsértette Táshát. Lehet, hogy nem ismerte méhg ki teljesen a féltündét. LEhet hogy nagyon hamar felkapja a viet, bár az is lehet nem szánt szándékkal... hiszen egy része tünde. NEm szivesen szól bele a három prefi beszélgetésébe, de az érkező fiunak mosolyogva biccent. | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Május 27, 2008 7:17 pm | |
| *Lee elhúzza a száját Tasha szavaira*-Nem...nem si nevettem....én csak köhögtem...és azért lásd be....mindenki elmosolyodik azon ha valaki olyan rémült kétségbeesett fejet vág. Amikor fájdalmat érzek mindig visszaemlékszek arra a pillanatra amikor egy például megvágtam az ujjamat. Látom magam előtt az idióta fejemet és a bénaságomat. Így akaratlanul is elmosolyodik amikor egy baleset miatt szerzek sebeket!*Mondja el az ő különös felfogását majd Jack-re és az ajándékára néz. Az ocelotra oda sem figyel. Csak kinyújtotta rá a nyelvét és ezzel el is intézte. Felhúzza a szemöldökét majd szemügyrevezsi és viszsanyújtja a fiúnak*-Aha nekem is tetszik!*Mondja neki teljesen komolyan. Az ő szürkeállományával nem bírta felfogni hogy Jack ezt neki szeretné adni dehát ez van. Egy újabb fiú jelenik emg. Lee köszön neki*-Helló...*~Velem nem kell ám törődni...nézz csak nyugodtan levegőnek na meg a többieket~*Gondolja magában majd vállat von és aztán rá se néz a fiúra. Rájön hoyg távoznia kell. Ha Jack odadja neki azt a szerencsehozú tárgyat akkor magával viszi ha nem akkor a fiúnál marad. Elköszön mindenkitől majd távozik a szobájába* |
| | | Jack Darkfield
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Május 27, 2008 7:19 pm | |
| *Tasha kérdésére, hogy kinek lehet a legjobb vizsgája, nagyképűen rávághatná, hogy az övé, csak valahogy az EVI még mindig nyugtalanítja. Érzi, hogy abból rendesen meg fog bukni, elmélet nem elég ahhoz a tárgyhoz. Nem is gondolkozik tovább, Tasha szavaira felfigyel, és megrázza a fejét.* -Olcsón megúsztam. Cseréltem igazából. ~Még a végén kiderül, hogy valami értéktelen vacak.. de azért annál többet ért.. Fene tudja..~ *töpreng el, majd az érkezőre pillant.* -Szép napot neked is. Jack Darkfield, prefektus, és jól látod a dolgokat. Ő itt Odron. *közben még a távozó Lee kezébe nyomja a nyakláncot, ha eddig nem tette volna eléggé erélyesen.* -A tiéd. *fűzi még hozzá, majd visszafordul a Naxeldires felé. Odron közben biccent a fiúnak.* -Örvendek a szerencsének, hogy megismerhettelek. Honnan vagy ilyen művelt, hogy egyből felismerted, hogy ő tit egy daimon? *kérdezi ocelotja felé bökve.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Május 27, 2008 7:26 pm | |
| -Neked is szia. *köszön kissé gunyorosan az érkező fiúnak Tasha, majd kicsit észbekap, és egy mosolyt erőltet az arcára, és kezet nyújt a fiúnak* -Tasha Lidiya Marina, allidonos prefektus. ~Üdv a láthatatlanok körébe Lee és Elisa...~ *mikor Lee távozni készül, int a fiú felé, és elköszön tőle, remélve hogy nem sértődik meg a tüskés hangulata miatt.* ~Vissza kell fognom magam, nem lehet mindenkivel ilyen bunkó... Hiszen ez nemis te vagy... Nem kéne lenézned senkit...Hiszen nem ismered...~ *gondolatai egyre furcsábbak, közben gyakran órájára pillant, mintha várna valamire, pedig csak azt nézi, mikor lesz kijárási tilalom.* ~még fél óra...~ *felnéz a társaságra, majd az égre. Kissé unatkozik, de nem csodálkozik azon, hogy senki nem nagyon akar hozzá szólni...* |
| | | Shiwo Altolos Diák
Főkarakter : branermeister94@freemail.hu Hozzászólások száma : 584 Kaszt : Üzenőláda : Nosztalgiázás a régi szép idők kedvéért. Ha ezt látod, akkor tudd, a Holtak Őrei még mindig "élnek".
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Május 27, 2008 7:35 pm | |
| *Megszokott ruhájában itt van Shiwo. Egy darabig még állt, és nézte a kis gyülekezetet, amiből hamarosa elfogytak az emberek. Már csak kettőt lát. Az egyik tiszta feketében, a másik mellett egy ocelot áll. Az ocelot nagy valószínűséggel daimon. De ez mindegy. Közelebbsétál, és meglátja, hogy mindkettő Naxeldires. A prefektushoz, fordul előszőr: -Üdvözletem. Shiwo Altolos, Naxeldir. Te gondolom Jack Darkfield. Hallottam a párbajodról és nem tudok, más Bájitaltan tanársegédet. *Köszön és a másik alakhoz fordul. Mivel csuklyája le van húzva, azonnal felismeri. Gilnor az. -Hát te? Nem is gondoltam volna, hogy a tegnapi után még elém mersz állni. Az a derék fiú aki mellettem harcolt Albionon, úgy fotott tegnap mint a nyúl. Nem ezt vártam tőled. | |
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Május 27, 2008 7:36 pm | |
| - És nem nézetted meg a fejed a gyengélkedőn? Lehet hogy nagyobb baj van. - Na azért ő nem úgy ondolta hogy az emeleten de reméli nem sértődik meg a lány. Srác pedig elégedjen meg egy biccentéssel. ELisa úgy tanulta, hogy az kéne először köszönjön aki a társaságba érkezik.* - Én nem tudnék mit mondani medálra. NEm vagyok jártas az ilyesmiben. Komolyan érdeklődnöm kéne viszont a vizsgákat illletően ha nem akarom, hogy megbukjak. Az ciki lenne! - fordul Jack felé. Reméli, hogy ő nem tűnik se bunkónak se beszarinak.* - Nekem most sietnem kell. MAjd holnap még beszélünk. Sziasztok! - azzal elsiet arra amerre Lee is távozott.* | |
| | | Ifj. Gilnor Llofalt Diák
Hozzászólások száma : 26
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Május 27, 2008 7:44 pm | |
| -Az ember személyisége azonnal megállapítható ha ránézel. Látszik rajtad, hogy milyen vagy. Ez a daimonodon is tükröződik. Ezért tudtam azonnal. *Jelenti ki és egy fiúhangra megremeg. Shiwo az. Amikor felé fordul, a hideg futkos a hátán. Megjegyzéseire előkapja pálcáját és kicsit fenyegetően mondja: -Nem szeretem a gyúnyólódásokat Altolos. Kérlek válogasd meg a szavaidat. *Nem akar magának bajt. Nem átkozza meg még, de a következő gúnyos szóra azonnal használja a Stuport ha kell. De ezt is meggondolja és inkább letesz erről is. Pálcáját még mindig keze ügyében tartja. | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Udvar | |
| |
| | | | Udvar | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |