Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkKezdőlapHírekLegutóbbi képekTanításGalériaNezabar VallomásokÚjságInteraktív sugóRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Leírás
Staff
Legutóbbi témák
» Vendégeknek!
Udvar - Page 36 Icon_minitimeVas. Feb. 02, 2014 7:50 pm by Kaen el Jericho

» Föld alatti titkos forrás
Udvar - Page 36 Icon_minitimeKedd Nov. 26, 2013 7:51 pm by Steven Blackfield

» Puma háló
Udvar - Page 36 Icon_minitimeSzomb. Nov. 23, 2013 8:16 pm by Steven Blackfield

» Fellegszirt
Udvar - Page 36 Icon_minitimePént. Nov. 22, 2013 8:41 pm by Hiroshi Haku

» Elisabeth Ellen Torchwood kúriája
Udvar - Page 36 Icon_minitimeVas. Nov. 17, 2013 9:11 pm by Steven Blackfield

» Agatha-Land
Udvar - Page 36 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 8:13 pm by Lincoln Lawrence

» Társalgó - Központi terem
Udvar - Page 36 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 10:35 am by Sophie Lee

» Steven Blackfield háza
Udvar - Page 36 Icon_minitimeVas. Nov. 03, 2013 5:43 pm by Sophie Lee

» Fogadó
Udvar - Page 36 Icon_minitimeSzomb. Nov. 02, 2013 6:03 pm by Sophie Lee

Top posters
Cirelin de Sovalon
Udvar - Page 36 I_vote_lcapUdvar - Page 36 I_voting_barUdvar - Page 36 I_vote_rcap 
Kaen el Jericho
Udvar - Page 36 I_vote_lcapUdvar - Page 36 I_voting_barUdvar - Page 36 I_vote_rcap 
Aurora Valanthe Mediaris
Kalandmester
Jack Darkfield
Rosetta Waylan
Emily Kyra Beawer
Arabella Jagusia
Amaril Gwyneth
Rupert Rankle
Ki van itt?
Jelenleg 17 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 17 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
Statistics
Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Sweet Krytal

Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects

Udvar

Go down 
+47
Ifj. Gilnor Llofalt
Olga Snezhana
Frank Reaper
Leonard de Wandom
Lara Wilhelmine
Rosa Grozda
Rupert Rankle
Leonard Wyatt
Lilien Montan
Kiaran Courber
Perenelle el Sanders
Ivana Irina
Gary Shazzox
Sarah Christina Keller
Gerlice Éva
Horváth Viktória Ágnes
Elisaveta Grozda Moraru-A
Ivana Rosa Nadezhda
Justine Belmond-allidon
Kalandmester
Nagy R. Anita
Sofija Darina M. Snjezana
Anaze White
Igor Volonyev
Danny Blue
Pálffy Patrik
Estera Linnet
Wanda Dorcas Gloria
Tara Nicole Grennie
Isabella Clerence
Adam Thomson
Aleida Shintlech
Lisette Anhel
Rosetta Waylan
Quarion Galanodel
Jérémy Raphael
Nikorina Grozda
Holly Kyra
Victoria Dewey
Jack Darkfield
Arabella Jagusia
Elisia Hatway
Amaril Gwyneth
Mira Todorka
Nicol Bennet
Sheila Leays
Jane Scott
51 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40  Next
SzerzőÜzenet
Vendég
Vendég

Udvar - Page 36 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 36 Icon_minitimePént. Május 02, 2008 9:34 am

First topic message reminder :

-Velem sincs semmi különös. Unatkoztam, tanultam, meg sétáltam. És igen nagyon jó ez az évszak, főleg most. Olyan gyönyörű a természet. És az a jó, hogy a legszebb hónap van most. Május. Nagyon szép évszak és sok rejtelmet rejt.*mondja bár nem is tudja, hogy ezt miért jegyezte meg.*-Mit terveztek a mai napra? tényleg ti hazamentek a nyáron? Én nem hiszem. Sokkal jobb itt mint otthon.*jelenti ki majd csendben figyeli a két beszélgető lányt, hátha ő is be tud kapcsolódni.*
Vissza az elejére Go down

SzerzőÜzenet
Vendég
Vendég

Udvar - Page 36 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 36 Icon_minitimeKedd Május 27, 2008 7:48 pm

//Shiwo Altolos, Ifj. Gilnor Llofalt szeretném felhívni a figyelmeteket arra, hogy ÉN IS OTT VAGYOK! És olvassátok el a hozzászólásokat, mielőtt írtok! Köszi szépen.//
Jack Darkfield

Jack Darkfield

Főkarakter : Főkarakter
Hozzászólások száma : 9241
Kaszt : Udvar - Page 36 Alkimista_nekromanta
Üzenőláda : Az illatod olyan számomra mint a drog. A véred mint a saját ínyem szerint kevert heroin.

Udvar - Page 36 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 36 Icon_minitimeKedd Május 27, 2008 7:53 pm

-Nagyon profival van dolgom ezek szerint. *mondja Gilnornak halvány mosollyal, Odron büszkén kihúzza magát. Shiwo érkezésére csak biccent neki. Elégedett mosollyal veszi észre, hogy ismerik.* -Úgy látom, információid pontosak. De mondd csak, melyik párbajomról szereztél pontosan tudomást? *kérdezi, felvonva szemöldökét.* -Amúgy emg örvendek a szerencséek. És köztetek mi zajlott le, ha szabad krédeznem? És nem tudjátok, hogy ezeket a dolgokat nem illik prefektus előtt lerendezni? *kérdezi, látva a hirtelen pálcarántást. ocelotja már fel is állt a földről.* -És lésőre jár, lassan kijárási tilalom. Nem megyünk be inkább a Társalgóba? *kérdezi, és pár lépést tesz is az objektum felé, majd Tashára sandít, hogy ő jön-e.*
Ifj. Gilnor Llofalt
Diák
Ifj. Gilnor Llofalt

Hozzászólások száma : 26

Udvar - Page 36 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 36 Icon_minitimeKedd Május 27, 2008 7:58 pm

-Rendben Jack induljunk. *Jelenti ki és elindul pálcáját zsebre téve. -Majd bent elmagyarázom a dogot. Régóta ismerjük egymást Shiwoval.
Vendég
Vendég

Udvar - Page 36 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 36 Icon_minitimeKedd Május 27, 2008 7:59 pm

*Arca rezzenéstelen marad, amikor levegőnek nézik, habár belül nagyon idegesíti. Hangosan megköszörüli a torkát, hogy felhívja magár a figyelmet, amikor az egyik gyerek, akinek nem jegyezte meg a nevét, hisz minek hogyha levegőnek nézi... Szóval amikor ez a diák pálcát ránt, ő megszólal* -Ejnye. Remélem nem akarod KÉT prefektus szeme előtt átkot küldeni az egyik ismerősödre?! Ajánlom hogy ezt pálca nélkül rendezzétek el, mert tudjátok, ennek akár a szakotok is kárát láthatja. Tudjátok, pontlevonások. *egy aprócska kis mosoly jelenik meg az arcán. Mostmár valószínűnek tartja, hogy észreveszik.* ~Ennyi kell...~ *Majd mikor Jack elindul befelé, mellette megy, elég közel a fiúhoz.*
Shiwo Altolos
Diák
Shiwo Altolos

Főkarakter : branermeister94@freemail.hu
Hozzászólások száma : 584
Kaszt : Udvar - Page 36 Nekromanta
Üzenőláda : Nosztalgiázás a régi szép idők kedvéért. Ha ezt látod, akkor tudd, a Holtak Őrei még mindig "élnek".

Udvar - Page 36 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 36 Icon_minitimeKedd Május 27, 2008 8:01 pm

-Kedves Tasha! Ha jól hallottam a neved. Én Shiwo Altolos vagyok. Ha bejössz te is a társalgóba mindent megtudhadz erről a dologról. *Mondja majd elindul ő is.
Vendég
Vendég

Udvar - Page 36 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 36 Icon_minitimeSzer. Május 28, 2008 11:49 am

*Blisztin belépet a kertbe és leült az egyik üres padra*
Sheila Leays
Diák
Sheila Leays

Főkarakter : főkarakter
Hozzászólások száma : 1602
Kaszt : Udvar - Page 36 Jos

Udvar - Page 36 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 36 Icon_minitimeSzer. Május 28, 2008 11:56 am

*Sheila lépked még mindig szomorúan az udvaron.Gitárja megint a hátán..tudja ezzel eltudja űzni a bánatát ha kell.Ahogy kiér meglát egy ismeretlen lányt gondolja nem lehet baj ha odamegy.*
-Szia.Sheila Leays vagyok allidonos.És te? Nem baj ha leülök melléd?*kérdezi a lány elött állva*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 36 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 36 Icon_minitimeSzer. Május 28, 2008 11:59 am

-Nem,dehogyis.-*Bli arébb huzodik,köszön és bemutatkozik.-Hello Blisztina Laczkovics vagyok.
Sheila Leays
Diák
Sheila Leays

Udvar - Page 36 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 36 Icon_minitimeSzer. Május 28, 2008 12:03 pm

-Örvendek*mosolyog a lányra és leül mellé gitárját pedig maga mellé rakja.*
-Milyen meleg van megsülök.Te nem?*kérdezi kíváncsian és talárját a pad támlájára teríti *
Vendég
Vendég

Udvar - Page 36 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 36 Icon_minitimeSzer. Május 28, 2008 12:05 pm

-szerintem is majd megsülök.Tudsz gitározni?*Kérdezi csodálkozva a lánytól*
Sheila Leays
Diák
Sheila Leays

Udvar - Page 36 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 36 Icon_minitimeSzer. Május 28, 2008 12:14 pm

//fagyunk//
Victoria Dewey
Diák
Victoria Dewey

Főkarakter : az
Hozzászólások száma : 501
Kaszt : Udvar - Page 36 Mutatvanyos
Üzenőláda : újra itt, új msn, régi Vic Very Happy

Udvar - Page 36 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 36 Icon_minitimeSzer. Május 28, 2008 1:39 pm

*Kilép az udvarra és leül az első árnyékos fa alá és kezébe veszi a gitárját. Hátradöl majd elkezd egy vidám dalt játszani, majd miután bemelegedik egy lassabbat.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 36 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 36 Icon_minitimeSzer. Május 28, 2008 1:44 pm

*Lee érkezik ismét az Udvarra. mostmár a nyakában van az a valami ami szerencsét hoz. Jacktől akpta de még mindig nem tudja a pontos okát. Bernádt elkezd szaglászni. Lee követi amerre csak megy. Majd egy lányt vesznek észre midnketten. Bernádt elkezd szaladni a deridionos lány felé. Lee is kénytelen követni őt. A kutya végül megpróbál beleugrani a lány ölébe. Lee megáll majd mosolyogva így szól*-Szia! Mi újság?*Kérdezi tőle mosolyogva*
Victoria Dewey
Diák
Victoria Dewey

Udvar - Page 36 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 36 Icon_minitimeSzer. Május 28, 2008 1:58 pm

*Egyátalán nem számitott a kutyusra igy egy kissé megijedt. -Szijja Bernádt!...-mondta mosolyogva majd megsimogatta a kutyus fejét majd Lee-re nézett.- Szia...semmi érdekes...csak kijöttem lazitani. Veled?-mondta mejd még mindig Bernádt fejét simogatta , és maga mellé a gitárját.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 36 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 36 Icon_minitimeSzer. Május 28, 2008 2:09 pm

*Lee bólint a lánynak. Bernádt tevékyneségére csak mosoylgva megcsóválja a fejét leül a padra természetesen a gitárt kiekrülve majd így szól*-Szép kis gitár...midnig is szívesen gitároztam volna...nem tanítanál meg rá?*Kérdszei mosolyogva majd egy kevéske várakozás után így szól*-Mesélj kicsit magadról...már elég régóta ismerlek de még nem hallottam a múltadról!*Mondja neki ismétlődő mosollyal*
Victoria Dewey
Diák
Victoria Dewey

Udvar - Page 36 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 36 Icon_minitimeSzer. Május 28, 2008 2:21 pm

-Köszi. És ha akarod megtanithatlak...-mondja mosolyogva. -A múltamról, hááát...elösözr annyit hogy megszülettem-mondja nevetve. -Nah de komolyra váltva a szót, egy éves koromig laktam Angliában pontosan Edingburgh, van egy drága hugom akivel imádok veszekedni, és...és egy olyan dolog amiről ha beszélek...általában elsírom magam...-mondja majd megint Marionra gondol. Bernádtra néz és szemében már könnyek gyülnek, de mosolyogva simogatja tovább a kutyát.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 36 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 36 Icon_minitimeSzer. Május 28, 2008 2:24 pm

*Lee mosolyogva bólint*~Ezzel akár el is bűvölhetem Annát!~*Gondolja magában majd figyelmesen kezdi halgatni a lányt. Amikor látja hoyg könnyek gyűlnek a szemében furcsálva tekint rá majd megvakarja a fejét és közben mosolyogva így szól*-Nos akár el is kezdhetnénk a tanításomat nemigaz?*Kérdezi mosolyogva hogy témát váltson. Mostmár abbahagyta a látszólagos vakarózást.*~Vajon miért sírja el magát ha arról bezsél? Erre kíváncsi vagyok~*Gondolkodik magában*
Victoria Dewey
Diák
Victoria Dewey

Udvar - Page 36 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 36 Icon_minitimeSzer. Május 28, 2008 2:32 pm

-Persze...akkor kezdjük az alapoknál...de szólok nem lesz olyan egyszerű...akkor...mondjuk kezdjük az akkordoknál..vagy esetleg tudsz valamit...mert akkor egyszerübb ha arra épitem.-mondja majd egy leplezett mozdulattal kitörli szeméből a könnyeit és magához veszi a gitárt.*
Dante Sparda
Diák
Dante Sparda

Főkarakter : gyurogabi@hotmail.com
Hozzászólások száma : 132
Kaszt : Udvar - Page 36 Nincskaszt

Udvar - Page 36 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 36 Icon_minitimeSzer. Május 28, 2008 2:38 pm

*Dante kimegy az Udvarra, körülnéz, hogy milyen nyugis is ez a hely. "Utálom az egyedüllétet"-gondolja magában*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 36 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 36 Icon_minitimeSzer. Május 28, 2008 2:42 pm

*Sab érkezik az udvarra. Megpillant egy fiút aki nagyon egyedül van. Odamegy hozzá. Rövid fekete szoknyát és fekete topot visel.* -Szia! *Köszön neki.* -Még nem láttalak erre. Új vagy? Egyébként zavarok? *Kérdez folyamatosan majd várja a fiú válaszait.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 36 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 36 Icon_minitimeSzer. Május 28, 2008 2:44 pm

*Lee felvonja a szemöldökét*-Aha biztos....*Fogalma sincs hogy a lány miről beszél de támadt egy ötelete*-Mi lenne ha bemutatnád először? Játs el valamit!*Mondja neki mosolyogva majd kinyújtja a lábait. Bernádt közbe kiugrik a lány öléből. Sürgős ügye támadt. Szólítja a természet. Szerencsére tanult egy kis illemet ezért még időben elment mielőtt még megtörtént volna a baleset*-Mindjárt jön!*Mondja neki mosolyogva*
Dante Sparda
Diák
Dante Sparda

Udvar - Page 36 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 36 Icon_minitimeSzer. Május 28, 2008 2:45 pm

"Dehogy zavarsz"*-válaszolja Dante és hátrább húzódik, hogy a lány leüljön.*"Egyébként Danténak hívnak. Dante Spardának"*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 36 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 36 Icon_minitimeSzer. Május 28, 2008 2:49 pm

-Akkor rendben. Örülök neki. *Sab szépen leül oda a fiú mellé.* -Óh bocsáss meg Sab Baxter vagyok Naxeldíres prefektus.*Mutatkozik be a fiúnak. * -Nos mesélj magadról! Hogy vagy? *Kérdezi bátran. Majd várja a fiú válaszát reméli választ kap.*
Dante Sparda
Diák
Dante Sparda

Udvar - Page 36 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 36 Icon_minitimeSzer. Május 28, 2008 2:53 pm

"Oly sok a démon a világon, mégis oly kevés az idő"-*idézi Dante egykori nevelőapjának szavait. Érződik a szavaiban a keserűség, a bánat és bizonyos szintű szenvedés*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 36 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 36 Icon_minitimeSzer. Május 28, 2008 2:57 pm

-Mi ez a szomorúság?*Kérdezi közben a fiú lábára rakja az egyik kezét. * -Nekem elmondhatod! *Mondja együttérzően.* -Óh bocsi elragadtattam magam. *Majd elveszi a fiú lábáról a kezét. Csak várakozik mit mond erre is a fiú.*
Ajánlott tartalom

Udvar - Page 36 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 36 Icon_minitime

Udvar
Vissza az elejére 
36 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40  Next
 Similar topics
-
» Udvar
» Udvar
» Udvar
» Udvar
» Udvar

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola :: Arhivum :: Arhivum-
Ugrás: