Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Május 27, 2008 7:48 pm | |
| //Shiwo Altolos, Ifj. Gilnor Llofalt szeretném felhívni a figyelmeteket arra, hogy ÉN IS OTT VAGYOK! És olvassátok el a hozzászólásokat, mielőtt írtok! Köszi szépen.// |
|
| |
Jack Darkfield
Főkarakter : Főkarakter Hozzászólások száma : 9241 Kaszt : Üzenőláda : Az illatod olyan számomra mint a drog. A véred mint a saját ínyem szerint kevert heroin.
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Május 27, 2008 7:53 pm | |
| -Nagyon profival van dolgom ezek szerint. *mondja Gilnornak halvány mosollyal, Odron büszkén kihúzza magát. Shiwo érkezésére csak biccent neki. Elégedett mosollyal veszi észre, hogy ismerik.* -Úgy látom, információid pontosak. De mondd csak, melyik párbajomról szereztél pontosan tudomást? *kérdezi, felvonva szemöldökét.* -Amúgy emg örvendek a szerencséek. És köztetek mi zajlott le, ha szabad krédeznem? És nem tudjátok, hogy ezeket a dolgokat nem illik prefektus előtt lerendezni? *kérdezi, látva a hirtelen pálcarántást. ocelotja már fel is állt a földről.* -És lésőre jár, lassan kijárási tilalom. Nem megyünk be inkább a Társalgóba? *kérdezi, és pár lépést tesz is az objektum felé, majd Tashára sandít, hogy ő jön-e.* | |
|
| |
Ifj. Gilnor Llofalt Diák
Hozzászólások száma : 26
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Május 27, 2008 7:58 pm | |
| -Rendben Jack induljunk. *Jelenti ki és elindul pálcáját zsebre téve. -Majd bent elmagyarázom a dogot. Régóta ismerjük egymást Shiwoval. | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Május 27, 2008 7:59 pm | |
| *Arca rezzenéstelen marad, amikor levegőnek nézik, habár belül nagyon idegesíti. Hangosan megköszörüli a torkát, hogy felhívja magár a figyelmet, amikor az egyik gyerek, akinek nem jegyezte meg a nevét, hisz minek hogyha levegőnek nézi... Szóval amikor ez a diák pálcát ránt, ő megszólal* -Ejnye. Remélem nem akarod KÉT prefektus szeme előtt átkot küldeni az egyik ismerősödre?! Ajánlom hogy ezt pálca nélkül rendezzétek el, mert tudjátok, ennek akár a szakotok is kárát láthatja. Tudjátok, pontlevonások. *egy aprócska kis mosoly jelenik meg az arcán. Mostmár valószínűnek tartja, hogy észreveszik.* ~Ennyi kell...~ *Majd mikor Jack elindul befelé, mellette megy, elég közel a fiúhoz.* |
|
| |
Shiwo Altolos Diák
Főkarakter : branermeister94@freemail.hu Hozzászólások száma : 584 Kaszt : Üzenőláda : Nosztalgiázás a régi szép idők kedvéért. Ha ezt látod, akkor tudd, a Holtak Őrei még mindig "élnek".
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Május 27, 2008 8:01 pm | |
| -Kedves Tasha! Ha jól hallottam a neved. Én Shiwo Altolos vagyok. Ha bejössz te is a társalgóba mindent megtudhadz erről a dologról. *Mondja majd elindul ő is. | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Május 28, 2008 11:49 am | |
| *Blisztin belépet a kertbe és leült az egyik üres padra* |
|
| |
Sheila Leays Diák
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 1602 Kaszt :
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Május 28, 2008 11:56 am | |
| *Sheila lépked még mindig szomorúan az udvaron.Gitárja megint a hátán..tudja ezzel eltudja űzni a bánatát ha kell.Ahogy kiér meglát egy ismeretlen lányt gondolja nem lehet baj ha odamegy.* -Szia.Sheila Leays vagyok allidonos.És te? Nem baj ha leülök melléd?*kérdezi a lány elött állva* | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Május 28, 2008 11:59 am | |
| -Nem,dehogyis.-*Bli arébb huzodik,köszön és bemutatkozik.-Hello Blisztina Laczkovics vagyok. |
|
| |
Sheila Leays Diák
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Május 28, 2008 12:03 pm | |
| -Örvendek*mosolyog a lányra és leül mellé gitárját pedig maga mellé rakja.* -Milyen meleg van megsülök.Te nem?*kérdezi kíváncsian és talárját a pad támlájára teríti * | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Május 28, 2008 12:05 pm | |
| -szerintem is majd megsülök.Tudsz gitározni?*Kérdezi csodálkozva a lánytól* |
|
| |
Sheila Leays Diák
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Május 28, 2008 12:14 pm | |
| | |
|
| |
Victoria Dewey Diák
Főkarakter : az Hozzászólások száma : 501 Kaszt : Üzenőláda : újra itt, új msn, régi Vic
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Május 28, 2008 1:39 pm | |
| *Kilép az udvarra és leül az első árnyékos fa alá és kezébe veszi a gitárját. Hátradöl majd elkezd egy vidám dalt játszani, majd miután bemelegedik egy lassabbat.* | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Május 28, 2008 1:44 pm | |
| *Lee érkezik ismét az Udvarra. mostmár a nyakában van az a valami ami szerencsét hoz. Jacktől akpta de még mindig nem tudja a pontos okát. Bernádt elkezd szaglászni. Lee követi amerre csak megy. Majd egy lányt vesznek észre midnketten. Bernádt elkezd szaladni a deridionos lány felé. Lee is kénytelen követni őt. A kutya végül megpróbál beleugrani a lány ölébe. Lee megáll majd mosolyogva így szól*-Szia! Mi újság?*Kérdezi tőle mosolyogva* |
|
| |
Victoria Dewey Diák
Főkarakter : az Hozzászólások száma : 501 Kaszt : Üzenőláda : újra itt, új msn, régi Vic
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Május 28, 2008 1:58 pm | |
| *Egyátalán nem számitott a kutyusra igy egy kissé megijedt. -Szijja Bernádt!...-mondta mosolyogva majd megsimogatta a kutyus fejét majd Lee-re nézett.- Szia...semmi érdekes...csak kijöttem lazitani. Veled?-mondta mejd még mindig Bernádt fejét simogatta , és maga mellé a gitárját.* | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Május 28, 2008 2:09 pm | |
| *Lee bólint a lánynak. Bernádt tevékyneségére csak mosoylgva megcsóválja a fejét leül a padra természetesen a gitárt kiekrülve majd így szól*-Szép kis gitár...midnig is szívesen gitároztam volna...nem tanítanál meg rá?*Kérdszei mosolyogva majd egy kevéske várakozás után így szól*-Mesélj kicsit magadról...már elég régóta ismerlek de még nem hallottam a múltadról!*Mondja neki ismétlődő mosollyal* |
|
| |
Victoria Dewey Diák
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Május 28, 2008 2:21 pm | |
| -Köszi. És ha akarod megtanithatlak...-mondja mosolyogva. -A múltamról, hááát...elösözr annyit hogy megszülettem-mondja nevetve. -Nah de komolyra váltva a szót, egy éves koromig laktam Angliában pontosan Edingburgh, van egy drága hugom akivel imádok veszekedni, és...és egy olyan dolog amiről ha beszélek...általában elsírom magam...-mondja majd megint Marionra gondol. Bernádtra néz és szemében már könnyek gyülnek, de mosolyogva simogatja tovább a kutyát.* | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Május 28, 2008 2:24 pm | |
| *Lee mosolyogva bólint*~Ezzel akár el is bűvölhetem Annát!~*Gondolja magában majd figyelmesen kezdi halgatni a lányt. Amikor látja hoyg könnyek gyűlnek a szemében furcsálva tekint rá majd megvakarja a fejét és közben mosolyogva így szól*-Nos akár el is kezdhetnénk a tanításomat nemigaz?*Kérdezi mosolyogva hogy témát váltson. Mostmár abbahagyta a látszólagos vakarózást.*~Vajon miért sírja el magát ha arról bezsél? Erre kíváncsi vagyok~*Gondolkodik magában* |
|
| |
Victoria Dewey Diák
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Május 28, 2008 2:32 pm | |
| -Persze...akkor kezdjük az alapoknál...de szólok nem lesz olyan egyszerű...akkor...mondjuk kezdjük az akkordoknál..vagy esetleg tudsz valamit...mert akkor egyszerübb ha arra épitem.-mondja majd egy leplezett mozdulattal kitörli szeméből a könnyeit és magához veszi a gitárt.* | |
|
| |
Dante Sparda Diák
Főkarakter : gyurogabi@hotmail.com Hozzászólások száma : 132 Kaszt :
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Május 28, 2008 2:38 pm | |
| *Dante kimegy az Udvarra, körülnéz, hogy milyen nyugis is ez a hely. "Utálom az egyedüllétet"-gondolja magában* | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Május 28, 2008 2:42 pm | |
| *Sab érkezik az udvarra. Megpillant egy fiút aki nagyon egyedül van. Odamegy hozzá. Rövid fekete szoknyát és fekete topot visel.* -Szia! *Köszön neki.* -Még nem láttalak erre. Új vagy? Egyébként zavarok? *Kérdez folyamatosan majd várja a fiú válaszait.* |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Május 28, 2008 2:44 pm | |
| *Lee felvonja a szemöldökét*-Aha biztos....*Fogalma sincs hogy a lány miről beszél de támadt egy ötelete*-Mi lenne ha bemutatnád először? Játs el valamit!*Mondja neki mosolyogva majd kinyújtja a lábait. Bernádt közbe kiugrik a lány öléből. Sürgős ügye támadt. Szólítja a természet. Szerencsére tanult egy kis illemet ezért még időben elment mielőtt még megtörtént volna a baleset*-Mindjárt jön!*Mondja neki mosolyogva* |
|
| |
Dante Sparda Diák
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Május 28, 2008 2:45 pm | |
| "Dehogy zavarsz"*-válaszolja Dante és hátrább húzódik, hogy a lány leüljön.*"Egyébként Danténak hívnak. Dante Spardának"* | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Május 28, 2008 2:49 pm | |
| -Akkor rendben. Örülök neki. *Sab szépen leül oda a fiú mellé.* -Óh bocsáss meg Sab Baxter vagyok Naxeldíres prefektus.*Mutatkozik be a fiúnak. * -Nos mesélj magadról! Hogy vagy? *Kérdezi bátran. Majd várja a fiú válaszát reméli választ kap.* |
|
| |
Dante Sparda Diák
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Május 28, 2008 2:53 pm | |
| "Oly sok a démon a világon, mégis oly kevés az idő"-*idézi Dante egykori nevelőapjának szavait. Érződik a szavaiban a keserűség, a bánat és bizonyos szintű szenvedés* | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Május 28, 2008 2:57 pm | |
| -Mi ez a szomorúság?*Kérdezi közben a fiú lábára rakja az egyik kezét. * -Nekem elmondhatod! *Mondja együttérzően.* -Óh bocsi elragadtattam magam. *Majd elveszi a fiú lábáról a kezét. Csak várakozik mit mond erre is a fiú.* |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Udvar | |
| |
|
| |
| Udvar | |
|