Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 32 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 32 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Udvar | |
|
+47Ifj. Gilnor Llofalt Olga Snezhana Frank Reaper Leonard de Wandom Lara Wilhelmine Rosa Grozda Rupert Rankle Leonard Wyatt Lilien Montan Kiaran Courber Perenelle el Sanders Ivana Irina Gary Shazzox Sarah Christina Keller Gerlice Éva Horváth Viktória Ágnes Elisaveta Grozda Moraru-A Ivana Rosa Nadezhda Justine Belmond-allidon Kalandmester Nagy R. Anita Sofija Darina M. Snjezana Anaze White Igor Volonyev Danny Blue Pálffy Patrik Estera Linnet Wanda Dorcas Gloria Tara Nicole Grennie Isabella Clerence Adam Thomson Aleida Shintlech Lisette Anhel Rosetta Waylan Quarion Galanodel Jérémy Raphael Nikorina Grozda Holly Kyra Victoria Dewey Jack Darkfield Arabella Jagusia Elisia Hatway Amaril Gwyneth Mira Todorka Nicol Bennet Sheila Leays Jane Scott 51 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Május 02, 2008 9:34 am | |
| First topic message reminder :
-Velem sincs semmi különös. Unatkoztam, tanultam, meg sétáltam. És igen nagyon jó ez az évszak, főleg most. Olyan gyönyörű a természet. És az a jó, hogy a legszebb hónap van most. Május. Nagyon szép évszak és sok rejtelmet rejt.*mondja bár nem is tudja, hogy ezt miért jegyezte meg.*-Mit terveztek a mai napra? tényleg ti hazamentek a nyáron? Én nem hiszem. Sokkal jobb itt mint otthon.*jelenti ki majd csendben figyeli a két beszélgető lányt, hátha ő is be tud kapcsolódni.* |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Május 15, 2008 3:38 pm | |
| *Hay érkezik ide kicsit kócos hajjal. Yenna szépen piheg a vállán, bár tegnap eléggé kifáradt akárcsak a daimon gazdája. A törpegolymók-daimonok élete elég nehéz de Hay eléggé hálás a sorsnak hogy ő egy ilyen különleges Daimont kapott, ami senkinek sincs megfigyelései alapján. Végigsimít tegnapi szaténruháján, mivel ugyanazt vette fel hiszen imádja ezt. A haját is hátralöki majd a tarisznyájára pillant. Nagyon örül hogy még este beugorhatott három doboz csokissütiért a kajáldába, így Yenna és ő sem marad éhen, bár Yennának nem kell ennie imád habzzolni-főleg amerikai csokissütit amit mindigis evett Texas-ban, Alabamában, New Yorkban és útban Nellond felé a vonaton is. Persze Nellondban is talált egy kis sütiboltot ahol vettek egy dobozzal, de felettéb örülnek hogy az iksola pontosabban a konyha még pontosabban a házimanók tartanak itt csokissütit. Hajába simít majd meglátja a kisebb társaságot. Rájuk mosolyog majd bemutatkozik* Helló! Én Hayden L. Aquanette Givenchy Chrysanta vagyok, Allidon hallgató. Ő itt Yenna, a daimonom aki egy törpegolymók... amúgy negyed-kobold vagyok4 *bukik kibelőle a sok sok szó és bemutatjkkozás. Elvörösödik majd a haját kezdi babrálni. A többiekre néz és elpirulva várja válaszukat...* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Május 15, 2008 3:41 pm | |
| *ELmosolyodik, de meglepődik*-Hát akkor ideje meghúznom az évvégét*mondja msoolyogva, madj kinyújtózkodik*-Lehet hogy még kérem is,*mondja*-Nem is hallottam hogy változott a dolog, de valószínüleg cask mert csukott szemmel járok*monjda nevetve majd bemutatkozik a másik diáknak*-Üdv Mika Alasein, Naxeldires hallgató*mondja* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Május 15, 2008 3:44 pm | |
| *Úgytűnik a gyűrű nem hatott így hát Lee lemászik a fáról. Bernádt is ott van ám ő eddig a fa mögött bújt meg. Lee is odasétál a kisebb társasághoz*-Sziasztok!*Mjad az ismeretlen felé néz*-Szia a nevem Lee Hansang!*Mutatkozik be. A lánynak úgytűnik megitn el kell mondania a nevét uyganis a fiú később érkezett és nem hallotta. Mosolyogva elkezd hencegni*-Nekem nem akad legyőzőm a bujócskában! Mindenkit észreveszek sas szememmel. Van valaki aki esetleg ezt máshogy véli?*Kérdez rá a többiekre. Na igen kekeckedni akar hogy végül a bizonyításra kerüljön a sor. De majd meglátjuk* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Május 15, 2008 3:48 pm | |
| *Lányta hogy az idegen lány feléjük tart és barátságosan mosolyográ.*-Szia Aisa Black vagyok szintén Allidon hallgató.*Miután bemutatkozi Lee is csatlakozik hozzájuk.*-Nincs kedvetek el menni a Kilátóba régen voltam ott és szivesen fel mennék oda.*Nézz rájuk kiváncsian mostanában soha nem bir a seggén ülni.* |
| | | Igor Volonyev Diák
Hozzászólások száma : 404 Kaszt : Üzenőláda : Ha valaki szeretne játszani, nyugodtan lehet zaklatni!!!
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Május 15, 2008 4:02 pm | |
| *Ig csoszog ki a kastélyból és a két diákot veszi cél kereszbe.* Csá! Igor Volonyev vagyok örvendek. *Kezet fogg az ismeretlen fiúval.* Hello Lee. Hogy vagytok? *Kérdezi majd leül a pár méterre lévő padra.* Téma tárgy? *Rá néz a többi diekra és várja a válaszokat.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Május 15, 2008 4:05 pm | |
| *Kezet fog az újonnan jöttel majd bemutatkozik Lee-nek is*-Üdv Mika Alasein, én megvagyok kösz*mondja majd figyel Aisa-ra*-hát végül is ha a többieknek is van kedve hozzá*mondja majd meghallgatja Lee-t*-Én nem szeretek Bújücskázni ugyhogy nálam biztos jobb vagy*mondja mert ténleg nem kedvence ez a játék*-Téma eggyelőre nincs, ma tudtam meg hogy vizsgázhatok tök jó nem? most pótolhatok ha nem akarok megbukni*mondja majd megroppantja a nyakát, először jobbra aztán balra, majd lenéz Zorratra aki mint mindig most is lent kushad a lábánál*-Szóval kilátó? |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Május 15, 2008 4:06 pm | |
| //Sorry, megyek egy Allidon-os agyát sorvasztani^^// |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Május 15, 2008 4:11 pm | |
| *újjab ismerös csatlakozik a kis társasághozz.*-Szia! Hogy vagy? Miújság veled?*Kérdezi Igortól miközben fel nyalábolja Cseresznyét.*-Na jöttök a kilátóba?*Kérdezi a többieket ö már útra kész.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Május 15, 2008 4:17 pm | |
| *Lee elégedetten elmosolyodik Mika szavai hallatán*~Én vagyok a bújúcska királya~*Gondolja magában majd Aisára pillant. Bólint neki de valamit még elakar intézni. Odamegy hozzá majd egészen közel hajolva hozzá így szól*-Megbeszélhetnénk valamit?*Kérdezi a lánytól majd ha ő is arréb sétál akkor a társaságtól pár méterre állnak meg. Lee szeretne tőle valamit kérdezni ami nem publikus.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Május 15, 2008 4:24 pm | |
| *Mikor Lee oda jönn hozzá és félre hivja meglepödik de fére vonul vele.*-Igen mondjad csak miröl van szó.*Nézz rá és nagyon kiváncsi hogy mit akkar töle.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Május 15, 2008 4:27 pm | |
| *Lee mélyen a lány szemeibe néz.*-Nálad van még az a síp amit a nyusziktól kaptál? Hazsnáltad már?*Tesz fel egymás után kettő kérdést is. Azért ügyel a halkságra nehogy meghalják a mtöbbiek hogy miről beszélnek* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Május 15, 2008 4:31 pm | |
| *Furcsálja Lee viselkedését föleg hogy ilyen suttogva beszél és ezért ö is így válaszol neki.*-Igen itt van.*A nyakában lógó siphez nyúl de nem veszi elö.*-Nem használtam még. Miért kérded? történt valami?*Nézz rá aggódó tekintetel.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Május 15, 2008 4:42 pm | |
| *Lee lesüti szemeit*~Én meg máris használtam...~*Gondolja magában majd ránéz a lányra*-Én már használtam...de kívncsi vagyok hogy mi történik akkor hogyha mind a kettten megfújjuk a sípot. Talán képesek valami alakzatra vagy tudom is én!*Mosolyodik el amjd folytatja*-Emellett kíváncsi lennék hogy melyikünknek erősebbek a nyuszijai*Mondja lánynak majd elhalgat és várja a választ* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Május 15, 2008 4:44 pm | |
| -Jól van felölem ki probálhatjuk itt szeretnéd vagy menjünk át a Rózsa kertbe?*Kérdezi érdeklödve ezzen még nem is gondolkdot el.*~Jó ötlet én is kiváncsi vagyok már úgy is régen találkoztam a nyuszikkal.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Május 15, 2008 4:57 pm | |
| *Lee bólint a lánynak*-Menjünk!*Mondja neki azzal elindul. Vlaószínüleg a lánnyla együt. Viszsafordul majd így szól a hátramaradottaknak*-Mindjárt jövünk!*Mondja a többieknek azzal elvileg mindketten elindulnak a rózsakertbe* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Május 15, 2008 5:36 pm | |
| *Int a távozóknak majd ő is feláll ,majd később maximum a keresésükre indul, de most van egy kis dolga így elindul a kúria felé* |
| | | Anaze White Diák
Főkarakter : koka.gergely@invitel.hu Hozzászólások száma : 3016 Kaszt : Üzenőláda :
Katt :>
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Május 16, 2008 7:44 am | |
| *Anaze egy hosszú fehér ingben és farmernadrágban jelenik meg a kúria ajtajában, ahonann azonnal az udvar felé veszi az irányt. VÁlláról meggyötört oldaltáskája lóg le, benne a megszokott dolgokkal, íróeszköz, papír, egy könyv, és még pár kellék, ami bármikor jóljöhet. Vállán kisállata, a degu pihenget, és nézelődika nagyvilágba. Anaze ilyentájt mindig kisétálgat ide, kell neki is, és a kis kedvencének is a friss levegő. Nem oskat tétovázik, a padok felé veszi irányát és kedvencére ül le, talán a többin mgé nem is ólt ittartózkodása alatt, maximum ha ezt már elfoglalták, és állni nem akart. Körbenéz, hogy lát-e valakit az udvar területén, de egyelőre senki sincs még jelen.* ~Hm.. Biztos bent vannak, reggeliznek vagy hasonló. Nekem is kéne majd, kissé késve keltem, de a levegőzést nem hagyhattam ki.~ *Merül el gondolataiban, és a ddegura néz, amely ekkora már ölében fekszik el.* | |
| | | Wanda Dorcas Gloria
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 4223 Kaszt : Üzenőláda :
'If you look at me closely, you will see it in my eyes, this girl will always find her way.'
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Május 16, 2008 7:50 am | |
| *Wanda egy egyszerú farmernadrágban, és egy rózsaszín pólóban kisétál az udvarra, majd körülnéz és meglát egy fiút a távolban*~Nahát! Nem hittem volna, hogy ilyenkor találok itt valakit. Azt hittem mindenki reggelizik vagy valahol máshol van. Talán oda kéne mennem beszélgetni vele~*gondolkodik magában a lány, majd leül egy padra, kicsit messzebb a fiútól*~Nem hiszem, hogy jó ötlet lenne rögtön odamenni hozzá~*gondolja magában a padon ülve, majd megigazítja a szalmakalapján díszelgő babarózsát* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Május 16, 2008 7:54 am | |
| *A Kúria ajtaja ismét nyílik és egy nagyon mosolygos, már egészséges lány lép ki rajta. Hosszú barna haja, mi derékig ér neki ki van engedve, miközben néhány tincs arcába lobakodik. Nem öltözött túl melegen, hisz az idő is Napos és meleg. Csak egy nagyon halvány zöld színű ruhát vett fel, mi kimondottan jól áll neki. Miután kilépett az ajtón nem megy tovább, behunyja szemeit, felpillant az égre, majd egy nagy levegőt vesz. Mivel néhány napja elég beteg volt, nem nagyon mozdult ki szobájából és az ablak ellenére igen is nagyon hiányzott neki a friss levegő,aminek ma már nem tudott ellenállni. Következő lépésként körbenéz az udvaron és ekkor pillantja meg Anazet, egy számára igen jó barátot. El is indul felé nagy vidáman, majd mikor már csak pár méterre van tőle köszön neki.* -Jó regggelt. Hogy vagy ezen a csodálatosan szép Napsütéses reggelen?*Úgy tűnik valaki túlságosan is boldog, de ne értsék ezt félre semmi olyat nem vitt szervezetébe, ami ezt váltaná ki belőle, egyszerűen, csak elmúlt a betegsége.* -Leülhetek melléd?*Ha megengedi neki a fiú azonnal helyet foglal és az eget kezdi el kémlelni, ha nem akkor csak áll tovább és úgy kémleli az eget.* |
'If you look at me closely, you will see it in my eyes, this girl will always find her way.'
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Május 16, 2008 7:58 am | |
| ~Most, hogy itt van ez a lány, odamegyek hozzájuk~*gondolja magában, majd feláll a padról és elindul eltervezett úticélja felé, majd az arcába lógó hajtincseket a füle mögé söpri* - Sziasztok! Wanda Dorcas Gloria vagyok, Naxeldir-es. *mondja a lány mosolyogva, majd hol a fiúra, hol a lányra néz* - Bennetek kit tisztelhetek? | |
| | | Anaze White Diák
Főkarakter : koka.gergely@invitel.hu Hozzászólások száma : 3016 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Május 16, 2008 8:07 am | |
| *Anaze kicsit belfeledkezik az emlékek felidézésébe, hiszern jobb dolga nincs, mint a régebbi emlékeket idézgetni. Mostmár lassan haza is kéne írnia, hisz olyan régen tette meg ezt a lépést is. Ahogy gondolkodik ezeken az emlékeken, meg minenen amic sak eszébe jut, és a degut simogatja, egy láyn érkezik ki az udvarra. Elsőre észre sem veszi őt, csak néz maga elé, de nem lát. Mikor úgymond magához tér, és körbetekint ismételten, csak akkor veszi őt észre.* ~Hm, hát ha nem jön ide én mért köszönjek neki?~ *Kezd az újabb gondolatmenetbe. Ugyan szívesen beszélgetne valakivel, de ha egyszer a leányzó nem ment oa hozzá, akkor lehet, hogy anank valami oka van,e setlegesen nem vágyik társaságra. Anaze szerencséjére ekkor lép ki Anastasia is azona bizonyos ajtón, amelyen nemrég ő is kijött.* ~Nah.. gyűlünk.~ *Mosolyodik magában. A másik lánnyal ellentétben Anastasia megközelíti Anazet, végre beszélgetőtársra lelt.* -Viszont. *Reagálja le a jó reggeltet.* -Köszönöm a kérdésed, megvagyok. És te? *Szokás szerint visszakérdez, mint majdnem midnig mindenre.* -Már miért ne ülhetnél le? *Nála mrá ez is megszokott, sosem zavarta, bárki is üljön mellé le. Amíg van hely addig lehet leülni, ha nincs azona padon több hely, akkor pedig már ott a szomszédos pad. * -Mit nézel ott fent? *Néz fel ő is, hátha valami érdekes van ott, de csak a felhőket látja, semmi mást. Ekkor az előzőleg emgpillantott lány is ismét feltűnik, miközben felfelé nézelődik a fiú, így csak a hangot hallja, és abból tudja, hogy valaki megközelítette őket.Tekintetét az égboltról a láynra segezi, akiről eddigremegtudhatta nevét, sé házát, bár házáróla kitűzője is árulkodik. A kérdése ugyan hiábavaló, hiszen Anaze ígyis-úgyis bemutatkozott volna.* -Anaze White. Eramír. *Ugyan elmondja házát, ám csak mivel a lány is mondta.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Május 16, 2008 8:15 am | |
| -Uhh, hát én már remekül vagyok. Eddig betegeskedtem, de mára meggyógyúltam és alíg vártam, hogy kijöjjek ide.*Na igen elég aktív lett, a betegség idején elég sokat tudott pihenni, és a sok energia felgyülemlett benne, amit most add ki magából.* -A felhőket nézem, meg az elrepülő madarakat. Például szerintem az a felhő olyan mint két verekedő kutya. Te mit látsz bennük?*Néz egy pillanatra a mellette lévő fiúra, majd egy lány hang szólítja meg őket. Lassan az érkezőre pillant nagy mosollyal, majd megvárja, míg Anaze bemutatkozik végül ő is.* -Anastasia Romanov. És az ő szaktársa vagyok.*Karolbele a fiúba, persze, ha azt őt nem zavarja. Persze nem kell félre érteni, ő mint jó barát karol bele Anazéba, semmi komolyabbra nem gondol. -És te hogy vagy ezen a szép reggelen?*Kérdezi a lány miközben arébb tesékeli Anazét, hogy egy kis helyet tudjon maga mellé szorítani Ana a lány számára.* -Csücs le ide.*Mutogat maga mellé, miközben továbbra is karolja a fiút.* |
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Május 16, 2008 8:19 am | |
| *Wanda hosszú fekete haját, ami ki van engedve kisöpri a füle mögül, mert elkezdi zavarni. Nézi azt a lányt aki folyamatosan az eget bámulja és eltátja a száját* ~Vajon mi érdekes lehet az égen?~*gondolja magában, majd ő is felnéz, hátha meglátja azt az írtó csodálatos dolgot, amit Anastasia néz, de nem lát semmit, csak a felhőket*~Amióta eljöttem a szüleimtől egyre több fura dolog történik. Tényleg írnom kéne nekik, hogy jól vagyok~*gondolja magában és reméli, hogy ez később is eszébe fog jutni* - Nagyon örvendek.*mondja a bemutatkozások után mosolyogva* - Köszönöm jól vagyok.*mondja majd helyet foglal mellettük* | |
| | | Sofija Darina M. Snjezana Diák
Főkarakter : micuska172@gmail.com Hozzászólások száma : 282 Kaszt : Üzenőláda : ~Minden új nap egy új remény~
Ha játszani szeretnél, akkor írj nyugodtan
Ha infó érdekel álmodói személyemről:Tükörkép
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Május 16, 2008 8:23 am | |
| Sofi mintha mély kómából esett volna vissza a valóságba. A napok csak úgy száguldoztak és cikáztak ide-oda agyában, mintha semmi se történt volna. Pedig bizony történni történtek dolgok, csak valahogy ő vált egyszerűen olyan semmisé, hogy nem hozta lázba semmi fontos dolog, melyre a többi diák talán kapva kapta volna a fejét. Hiába az elmulasztott időt már nem tudja bepótolni, de most talán új távlatok nyitódnak majd meg előtte. Ezért rögtön ahogy ismét fehér ruhakölteményét magára öltötte, mely ismét selyemszínű lágy anyagból van, rögtön a friss és üde levegő után áhítozik. Talán pont ezért van ez így, mert régen járt odakint, ahogy végiggondolja. Lehetett annak talán már több hete is. De most vígan és szinte szökkelve tárja fel az ajtót és hagyja néhány néma percig, hogy átjárja szellemét és testét a kintről megcsapó idő. Szerencsére azért a látszat ellenére ruhája egyáltalán nem vékony és rajta van a szokásos meleg lepel is, mely majdnem olyan mint az iskolai viselet, de kicsit mégis elüt tőle. Szemeivel próbálja kikémlelni a fagyos időben a kint lévő emberek hadát, de egyelőre mintha mindenki odabent kuksolna. Mondjuk nem csoda, ha ilyen hideg és jeges idő van. De ő mégis elviseli és egyáltalán nem érzi, hogy a hidegtől lefagyott volna az orra vagy akár csak a végtagjai. Megy előre kicsit rúgdosva lábaival a földöt, hátha talál egy kavicsot szórakozásként, amikor hangok csapják meg a fülét. Azt hiszi, hogy hallucinál, de mégse. Teljes valójában és élesen hallja a hangokat, melyek nem is annyira messziről érkeznek. Így fülét hegyezve most már a hangokat kezdi el követni és lassan a ködös felhő mögül 3 alak képe sejlik fel. Ránézésre senkit se tud beazonosítani, de mivel úgyis szívesen van most beszélgetős kedvében, úgy határoz, hogy megbontja az édes hármast, és átalakítja saját magával édes négyessé. Így szinte oda is szökkelve érkezik meg, és most valahogy lerázza magáról azt a kételyt, hogy esetleg modortalanul toppant be. Hiszen szökellve megérkezni nem vall valami igen udvarias dologra. Majd erőt véve magán előveszi a legszélesebb moslyot, amit csak tud és bűbájos, csengő hangján üdvözli a jó népet.* - Sziasztok! Sofi vagyok, Allidon részlegről *motyogja kicsit átlagos hangjánál hangosabban, mert a szökellés hatása most kezd érződni nála.* - Amúgy hogy vagytok ezen a csodás és remek napon? *nem szokott ilyent kérdezni, de most ez van, vagy elfogadják a hülyeségeit, vagy elüldöz mindenkit. Ez pár-perc múlva úgyis érződni fog.* | |
| | | Anaze White Diák
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Május 16, 2008 8:37 am | |
| *Anaze érdeklődve nézeget felfelé még ezután is ismét, főleg miután megkapja a választ, és kap egy krédés, mely arról érdeeklődik, hogy a fiú mit is lát a felhőkben.* -Öhm... *Gondolkodik el, ahogy végignézi őket. Sorra egyiket a másik után.* -Talán az ott hasonlít egy cápára. *Mutat fel egy nagyobbacska felhőre, amely épp kis hűs árnyékot ad számukra a Nap elől. * -Milyen betegséged volt? *Kezd bele az érdeklődésbe, közben azon gondolkodik hogy az újonnan jöttől, mit krédezhetne, hiszen őt sem szeretné kihagynia beszélgetésből, nem lenne valami szép dolog. Természetesen Anazet egyáltalán nem zavarja, hogy Anastasia belékarolt, és a tessékelésre is a pad szélére húzódzkodik. Anaze szerencséjére nem kell tovább agyalnia azon, hogy mit is kérdezhetne az újonnan jött Wanda nevezetű leányzótól. Anaze csak ekkor pillant isméta degura, áma z már nincs ölébe.* ~Gondolhattam volna, hogy el fog bújni..~ *A degu eddig szinte midnig elbújt Anaze valamelyik zsebében, mikor új embereket látott. Ezúttala z ing tzsebében húzta meg magát, és érdeklődve nézeget az Anaze melett ülő személyekre, Anastasiara és Wandára. Anaze elnézegeti ahogy a degu olykor fordul egyett a zsebében, majd ismét körbenéz. Ekkor ismét felnéz, hátha lát valaki újat. És igen, ekor ltája meg a feléjük szó szerint szökdécsellő lányt, akti szintén még nem is ismer, pontosabban ismert, hisz amint odaér, köszön is.Anaze végignéz rajta. *~ Nem fagy meg?~ *Majd Anaze is kedvesen visszamosolyog, és természetesen Ő is bemtuatkozik.* -Anaze White. Eramíros volnék. *Mondja el a szokásos dolgokat, majd ismételten a kérdés, hogy hogyan is vannak ezen a csodás, kissé hűvös reggelen. Már elmodnta egyszer, de sebaj, ha mégegyszer elmondja csak nem árt meg.* -Részemről megvagyok. Legalábis eazthiszem. *Végignéz saját magán majd már-már nevetve jelenti ki.* -Igen! Megvagyok! És te? *Már megint ez a visszakrédezés, de hát, ha egyszer így illendő, akkor így illendő, és különben is. Visszajkérdezni jó dolog, mert amíg csupán visszakérdez, nem kell azon törnie a fejét, hogy jóümaga mit is kérdezzen, miylen témát hozzon fel, ugyanis nem épp arról híresült el, hogy bármikor könynen mond egy jó témát, amirőla társaság eltud ebszélgetni.* | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Udvar | |
| |
| | | | Udvar | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |