Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkKezdőlapHírekLegutóbbi képekTanításGalériaNezabar VallomásokÚjságInteraktív sugóRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Leírás
Staff
Legutóbbi témák
» Vendégeknek!
Udvar - Page 28 Icon_minitimeVas. Feb. 02, 2014 7:50 pm by Kaen el Jericho

» Föld alatti titkos forrás
Udvar - Page 28 Icon_minitimeKedd Nov. 26, 2013 7:51 pm by Steven Blackfield

» Puma háló
Udvar - Page 28 Icon_minitimeSzomb. Nov. 23, 2013 8:16 pm by Steven Blackfield

» Fellegszirt
Udvar - Page 28 Icon_minitimePént. Nov. 22, 2013 8:41 pm by Hiroshi Haku

» Elisabeth Ellen Torchwood kúriája
Udvar - Page 28 Icon_minitimeVas. Nov. 17, 2013 9:11 pm by Steven Blackfield

» Agatha-Land
Udvar - Page 28 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 8:13 pm by Lincoln Lawrence

» Társalgó - Központi terem
Udvar - Page 28 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 10:35 am by Sophie Lee

» Steven Blackfield háza
Udvar - Page 28 Icon_minitimeVas. Nov. 03, 2013 5:43 pm by Sophie Lee

» Fogadó
Udvar - Page 28 Icon_minitimeSzomb. Nov. 02, 2013 6:03 pm by Sophie Lee

Top posters
Cirelin de Sovalon
Udvar - Page 28 I_vote_lcapUdvar - Page 28 I_voting_barUdvar - Page 28 I_vote_rcap 
Kaen el Jericho
Udvar - Page 28 I_vote_lcapUdvar - Page 28 I_voting_barUdvar - Page 28 I_vote_rcap 
Aurora Valanthe Mediaris
Kalandmester
Jack Darkfield
Rosetta Waylan
Emily Kyra Beawer
Arabella Jagusia
Amaril Gwyneth
Rupert Rankle
Ki van itt?
Jelenleg 17 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 17 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
Statistics
Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Sweet Krytal

Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects

Udvar

Go down 
+47
Ifj. Gilnor Llofalt
Olga Snezhana
Frank Reaper
Leonard de Wandom
Lara Wilhelmine
Rosa Grozda
Rupert Rankle
Leonard Wyatt
Lilien Montan
Kiaran Courber
Perenelle el Sanders
Ivana Irina
Gary Shazzox
Sarah Christina Keller
Gerlice Éva
Horváth Viktória Ágnes
Elisaveta Grozda Moraru-A
Ivana Rosa Nadezhda
Justine Belmond-allidon
Kalandmester
Nagy R. Anita
Sofija Darina M. Snjezana
Anaze White
Igor Volonyev
Danny Blue
Pálffy Patrik
Estera Linnet
Wanda Dorcas Gloria
Tara Nicole Grennie
Isabella Clerence
Adam Thomson
Aleida Shintlech
Lisette Anhel
Rosetta Waylan
Quarion Galanodel
Jérémy Raphael
Nikorina Grozda
Holly Kyra
Victoria Dewey
Jack Darkfield
Arabella Jagusia
Elisia Hatway
Amaril Gwyneth
Mira Todorka
Nicol Bennet
Sheila Leays
Jane Scott
51 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Vendég
Vendég

Udvar - Page 28 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 28 Icon_minitimePént. Május 02, 2008 9:34 am

First topic message reminder :

-Velem sincs semmi különös. Unatkoztam, tanultam, meg sétáltam. És igen nagyon jó ez az évszak, főleg most. Olyan gyönyörű a természet. És az a jó, hogy a legszebb hónap van most. Május. Nagyon szép évszak és sok rejtelmet rejt.*mondja bár nem is tudja, hogy ezt miért jegyezte meg.*-Mit terveztek a mai napra? tényleg ti hazamentek a nyáron? Én nem hiszem. Sokkal jobb itt mint otthon.*jelenti ki majd csendben figyeli a két beszélgető lányt, hátha ő is be tud kapcsolódni.*
Vissza az elejére Go down

SzerzőÜzenet
Vendég
Vendég

Udvar - Page 28 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 28 Icon_minitimeSzer. Május 21, 2008 3:32 pm

*Kata felpillant a jegyzeteiből, majd elrejti őket a táskájában, és a lányhoz fordul.*-Hello! Igen valószinűleg megyek. nem hagynám ki,hiszen nem szeretnék ismét elsős lenni. Gondolom te is mész..vagy tévedek?*kérdezi mosolyogva Perenellétől. Majd órájára pillant.*~Már csak egy félóra a Bűbájtan óráig. Kiváncsi vagyok, hogy milyen lesz.~*gondolja magában, majd Perryre pillant.*
Rosetta Waylan

Rosetta Waylan

Főkarakter : perlita6@freemail.hu
Hozzászólások száma : 6579
Kaszt : Udvar - Page 28 Druida_ereklyevadasz
Üzenőláda : Udvar - Page 28 Tek5177c71f872575175299

Udvar - Page 28 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 28 Icon_minitimeSzer. Május 21, 2008 3:34 pm

*Rosetta aprócska léptekkel közlekedik az udvar felé. Zöld tekintete gyorsan átsuhan, hogy kik is vannak itt, biccent egy mosollyal Katáéknak, majd végül még is egy szaktársa felé veszi az irányt, aki úgy néz ki gyakorolgat a vizsgákra.*
- Szia! Látom te se kívánkozol megbukni... *Mosolyogja a kobold lány, miközben végigfuttatja tekintetét az udvaron s sóhajt egy aprót.* ~ Ez a bolond időjárás... egy hete még hó volt mindenfelé, most meg mindjárt megsülök, pedig csak egy ujjatlan póló van rajtam...~*Gondolja magában, miközben megcsóválja a fejét, s sietve ismét Évára néz.*
- Egyébként zavarok?...*Kérdezi meg utólag bujkáló mosollyal és hegyes a fülei mögé bigyeszti a haját. Az aprócska lány eg picit toporog álltában, miközben várja Éva válaszait.*
Perenelle el Sanders
Diák
Perenelle el Sanders

Főkarakter : perenelle@windowslive.com
Hozzászólások száma : 97

Udvar - Page 28 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 28 Icon_minitimeSzer. Május 21, 2008 3:42 pm

- Persze!Nem gyakorlunk Bűbájtan után egy kicsit?Jól jöhet a gyakorlás. -
*Időközben két lány is megérkezett így sajnos nem tudtak kettesben beszélni néhány nehezebb bájitalról amit nem értett de igazából a bűbájokat akarta gyakorolni. Majd órájára vetette tekintetét és látta hogy, nemsokára kezdődik a Bűbájtan óra. *
- Nem megyünk fel addig és időben odaérünk az órára? -
Vendég
Vendég

Udvar - Page 28 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 28 Icon_minitimeSzer. Május 21, 2008 3:46 pm

-Hát nem tudom. Ez attól függ,hogy mennyi időm lesz. Nem mintha olyan elfoglalt lennék.*mondja mosolyogva Perrynek. Közben észreveszi Rosettát, akinek mosolyogva biccent, és az ismeretlen lány felé is küld egy köszönés félét. *-De mehetünk . Úgyis nemsokára kezdődik az óra. Mire felérünk pont elkezdődik.*mondja mosolyogva, majd feláll a padról és elindul a Bűbájtan tanterem felé. reméli, hogy Perry is vele tart.*
Gerlice Éva
Diák
Gerlice Éva

Főkarakter : gerlice_eva@hotmail.com
Hozzászólások száma : 138

Udvar - Page 28 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 28 Icon_minitimeSzer. Május 21, 2008 3:47 pm

-Nemzavarsz.*Azzal odébb is huzodot, hogy a lány is leülhessen.*:-Igen, nemszeretnék megbukni, de amugyis jó szorakozás. Amugy te nemfélsz?*És csak a lány válaszára figyel.*
Rosetta Waylan

Rosetta Waylan

Főkarakter : perlita6@freemail.hu
Hozzászólások száma : 6579
Kaszt : Udvar - Page 28 Druida_ereklyevadasz
Üzenőláda : Udvar - Page 28 Tek5177c71f872575175299

Udvar - Page 28 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 28 Icon_minitimeSzer. Május 21, 2008 3:52 pm

*Rosetta kedvesen a lányra mosolyog, de mikor ő hellyel kínálja megrázza a fejét.*
- Nem ülök le, úgy is ideje bemenni. Pár perc és kezdődik az óra... *Mondja a lány és cseppet siettető pillantást vet Évára. Barna tincseit ismét igazgatni kezdi, csak épp annyira, hogy kilásson mögüllük.* - De, én is aggódom.. *Valja be egy szép kis száj-elhúzás kiséretében, miközben mind ketten elindulnak a Bbűjtan órára.* - Nem tudom, hogy hogy fog menni..Mindenesetre én elég sokat tanultam rá... *Mondja akobold lány még út közben, s gyorsan be is érnek.*
Kiaran Courber
Diák
Kiaran Courber

Főkarakter : nio07@windowslive.com
Hozzászólások száma : 110

Udvar - Page 28 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 28 Icon_minitimeSzer. Május 21, 2008 5:14 pm

*Mikor megérkezet Kiaran Courber sok csomaggal kezében nagyon rácsodálkozott arra ,mely fogadta. Kivéve egy közelgő alakra Nicol Bennet-re ,kit már a kastélyon kívül is ismert.*

A hozzászólást Kiaran Courber összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Május 21, 2008 6:07 pm-kor.
Nicol Bennet
Diák
Nicol Bennet

Hozzászólások száma : 1233
Kaszt : Udvar - Page 28 Jos

Udvar - Page 28 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 28 Icon_minitimeSzer. Május 21, 2008 5:22 pm

*Nicol épp az udvaron sétálgat mikor megpillantja Kiarant a sok és nehéz csomagjával mivel ő most érkezett még új itt. Gyors odafut hozzá és üdvözli régi kis barátnéjét. -Szia! Hát végre hogy megérkeztél, már nagyon de nagyon vártalk! *Ezután elindulnak a kúria felé hogy letegyék Kiaran csomagjait és, hogy végre beszélgethessenek.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 28 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 28 Icon_minitimeSzer. Május 21, 2008 5:49 pm

*Ricki a földet bámulva érkezik meg az udvarra. Az ebédlőből úgy távozott, hogy felmegy a szobába, de az udvaron kötött ki. Ő maga se tudta miért, de friss levegőre vágyott. Beszívta a friss levegőt, majd leült egy padra. Sötétedett. Az idő is kezdett hűvösödni, de mégsem fázott. Csak ült, és nézte az eget. Eközben rengeteg gondolat kavargott a fejében. Végiggondolta az elmúlt két nap eseményeit. ~Sok minden történt velem ez alatt a két nap alatt... Anyáék válása befejeződött, én a Nezába kerültem, lett két barátnőm, és azt hiszem beleszerettem egy fiúba, akit még csak nem is ismerek... Ez az én formám.~ Sóhajtott egyet. ~Azt hiszem fel kéne mennem kipakolni végre. De valahogy nincs erőm felállni...~
Vendég
Vendég

Udvar - Page 28 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 28 Icon_minitimeSzer. Május 21, 2008 5:54 pm

*Nati megy Ricki után.*-Szia. Nem baj, ha ismét csatlakozom?*Kérdezi a lánytól. Dill vidáman futkorászik mellette, hiszen Nati is Ricki után fut, majd leül mellé a padra, Dill pedig lefekszik mellé a fölfre.*-Egészen jóképű az a srác.*Mondja, s barátságosan elmosolyodik.*-Különben mesélsz valéamit magadról?*Kérdezi, hisz alig tud valamit a lányról, de nem akar semmiképpen tolakodó lenni, így hozzáteszi.*-Csak azt mond el, ami rám tartozik.*Barátságos mosoly, majd figyeli a lányt.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 28 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 28 Icon_minitimeSzer. Május 21, 2008 6:00 pm

*Tasha lépked bűbájtanfelszerelésével az udvar felé. Nem sokszor jár itt, furcsálná is, hogy erre jön, de annyira elmerül a könyve tanulmányozásában, és gondolataiban, hogy eszébe se jut a lába elé figyelni. Nem zavarja a sötétség, fél kezében a felszerelésén egyensúlyozza a könyvet, és olvas. Ettől jelenleg nem lát, és nem hall. Lassan sétál, majd egyszerre csak hasraesik valamiben, a papírjai felröpülnek a levegőbe, majd lassacskán ráereszkednek a földön fekvő lányra.* ~Miben....?! Miben estem el?!...~ *feltápászkodik a földről, elhúzza a száját, és úgy simogatja a fájós helyén a fejét, majd odanéz, ahol számításai szerint elesett. Először csak egy lábat lát meg, elkerekedik a szeme, azt hitte hogy egy farönkben, vagy valami kőben zuhant el, hát úgy látszik nem... Feljebb néz, és meglát egy lányt, akit mintha már ismerne... De nem ugrik be a neve.* -Szia. *köszön, kicsit félmosolyra húzza a száját, majd leveszi az összekócolt hajáról a tenyerét, és gyorsan elkezdi összekapkodni a dolgait, sietősen. Nem mintha bárhová is sietne...*
*Natit elsőre nem veszi észre. Amikor mégis szembetűnik neki a hibája, akkor elpirul, és gyorsan javít a hibáján* -Sziasztok. És bocsánat az előbbiért, azt se tudom hol áll mostanában a fejem... *továbbra is a földről szedegeti fel a jegyzeteit, majd végignézi, minden megvan-e.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 28 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 28 Icon_minitimeSzer. Május 21, 2008 6:14 pm

- Szívesen mesélek magamról, csak mond, hogy mire vagy kíváncsi.*mosolyodik el Ricki.* ~ Aranyos ez a lány. Mindig mosolyra fakaszt.~ *Látja, hogy egy másik lány a könyvébe temetkezve érkezik az udvarra. Visszahúzná a lábát, de már késő, a lány megbotlott benne. - Jaj ne haragudj, annyira figyelmetlen vagyok! *Guggol le és felsegíti a lányt.* - Mégegyszer bocsáss meg. Emlékszem rád tegnapról, te vagy Tasha ugye?
Vendég
Vendég

Udvar - Page 28 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 28 Icon_minitimeSzer. Május 21, 2008 6:19 pm

-Vigyázz!*Mondja mikor felméri, hogy Tasha mindjárt orrabukik, de már késő. Feláll, s mivel Ricki Tashának segít, ő a jegyzetek után indul el.*-Szia Tasha. Jól vagy?*Kérdezi, s reméli nem esett semmi baja a lánynak. Dill is előlép, s ő is nekáll a lapokat szedegetni, majd Nati is és Dill is egy-egy adag lappal tér vissza, amit Tashának adnak.*-Várj ott még van egy.*Mondja Dill, s elszalad egy kósza papír után, s azt is visszahozza Tashának. Nem, nem nyálazza össze a papírt, hanem amennyire tudja mancsaival hozza azokat vissza.*-Különben szia.*Köszön kicsit késve a lánynak, majd visszafekszik a pad alá, arra a részre, ahol Nati ült még az előbb.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 28 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 28 Icon_minitimeSzer. Május 21, 2008 6:29 pm

*Megköszöni a két lánynak a segítséget, majd előhúzza a pálcáját, mert már tényleg kezd sötét lenni.* -Lumossolen. *mondja, erre sokkal jobban be lehet látni a környéket, olyan erős fényt hoz létre a lány. A szemüket nem nagyon bánthatja, bármily erős is.* -Egyébként, igen Tasha. Te meg...? *Kicsit kínosan érzi magát, hogy nem jut eszébe a lány neve. Összefogja jegyzeteit, és jobb kezében a fényforrással leül a padra.* -Bocsi, remélem nem baj? *kérdi meg már így, utólagosan is.* ~Tényleg szétszórt vagyok ma.. Na gyerünk, ezeket a lapokat muszáj sorrendbe raknom, mert ha nem találom meg a jegyzeteim, és nem tudom átnézni a vizsga előtt...~ *lázasan nekilát feladatának: sorrendbe rakni a jegyzeteit. Számozással nem látta el a pergamenteket, füzetet pedig nem hord soha magánál, így nekieshet anyagrészenként a lapjainak. Kinyitja az első anyagnál a könyvét, és elkezdi átlapozni a kupacot, remélve hogy megtalálja az adott leckét. Közben beszélgetést kezdeményez a lányokkal, mert akármilyen elfoglalt is, tud két irányba figyelni, és szeretne velük beszélgetni* -Egyébként hogy vagytok? *kérdi, majd felnéz az iratokból, és rámosolyog a két lányra.* -Áh, megvan! *mondja szinte suttogva, de lelkesen, és újra mosolyog. Megtalálta az első leckét. Lapoz a könyben*
Diák

Főkarakter : vibex10@hotmail.com
Hozzászólások száma : 867
Kaszt : Udvar - Page 28 Nincskaszt
Üzenőláda : Gyertek, gyertek játszani! Vajon mit is játszani? Na jó gyertek csak nyugodtan játszani és stresszeljétek pici Elisámat:)

Udvar - Page 28 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 28 Icon_minitimeSzer. Május 21, 2008 6:37 pm

* Elisa körbenéz, éd reménykedik benna, hogy ha ő nem is, de valaki más észrevesz őt.* ~Nem szeretek egyedül lenni! Én társaslény vagyok! Legalább festése lenne lehetőségem!~
http://www.vibex.gportal.hu ginny.gportal.hu
Vendég
Vendég

Udvar - Page 28 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 28 Icon_minitimeSzer. Május 21, 2008 6:37 pm

*Ricki ismét mosolyog. Látja Tashán, hogy zavarban amiatt, hogy nem emlékszik a nevére. Megpróbálja oldani a feszültséget.* - Ugyan, ne érezd magad kínosan. Az én memóriám sokkal szörnyűbb. Egyébként Ricki vagyok. Ricki Emelina. Felelve a kérdésedre én köszönöm jól vagyok. De Nati nevében nem nyilatkozhatok. De... mi ez a sok papír? Óráról jössz éppen?* nézi kikerekedett szemekkel az óriási papírhalmot.* - Jaj ne haragudj.*dörzsöli meg a nyakát zavarában.* -Szokásom, hogy rengeteteget beszélek.
Vendég
Vendég

Udvar - Page 28 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 28 Icon_minitimeSzer. Május 21, 2008 6:49 pm

*Jó látásának köszönhetően észreveszi egy alakot.*-Ott mintha lenne valaki.*Mutat abba az irányba, ammerre az alakot látja. Majd felel Tashának.*-Velem minden rendben.*Mondja, s elmosolyodik ismét.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 28 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 28 Icon_minitimeSzer. Május 21, 2008 6:54 pm

*Tasha újból rámosolyog a két lányra, majd először Ricki kérdésére válaszol* -Igen, éppen bűbájtanról jövök. Nem is tudom miért hordom mindig magamnál az összes leckét... Semmi értelme nincs. Vagy van?... *teszi fel a költői kérdést, választ nem is várva. Amikor viszont Natasa megszólal, hogy lát ott valakit a sötétben, halkan odébbteszi a holmiját az öléből, és felpattan. Pálcáját magasra emeli, hogy bevilágítsa azt a helyet, amerre Nati mutat.* -Ki vagy, és mutasd magad! *szól, mikor meglát egy embert. Nem undokul, vagy parancsolóan mondja, hiszen mégcsak kijárási tilalom sincsen, minek féljen ő a sötétben...* ~Mintha ismerős lenne...~ *gondolja, miközben arra vár, hogy megforduljon az előtte álló ember*
Diák

Üzenőláda : Gyertek, gyertek játszani! Vajon mit is játszani? Na jó gyertek csak nyugodtan játszani és stresszeljétek pici Elisámat:)

Udvar - Page 28 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 28 Icon_minitimeSzer. Május 21, 2008 7:02 pm

* Elisa a nem tól kedves felszólításra megfordul.* ~Na végre valaki!~* gondolja magában.*
- Szia! Nem akartalak megijeszteni, de nem volt mit csináljak és lejöttem. - * látszott a szemében, hogy nem olyan vidám mint általában de mégis megpróbál mosolyogni* - Egyedül vagy? Vagy ha nem az se baj.. nem akarok egyedül lenni! - ~na ez elég histis volt.~
Vendég
Vendég

Udvar - Page 28 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 28 Icon_minitimeSzer. Május 21, 2008 7:09 pm

*Ricki a közeledő lányra néz. ~Újabb ismerős?~ *Feláll, és kezet nyújt.* -Szia! Ricki Emelina vagyok. Örülök a találkozásnak ~Remélem nem voltam udvariatlan.~
Vendég
Vendég

Udvar - Page 28 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 28 Icon_minitimeSzer. Május 21, 2008 7:18 pm

*Tasha amikor meglátja Elis arcát, akkor egyből rámosolyog, és leereszti a világításra használt pálcát.*
-Bocsi, csak eléggé furcsa voltál... Így, hátulról. *rámosolyog a lányra, és a pad felé invitálja, ahol a többiekkel ülnek. Megvárja amíg bemutatkoznak egymásnak, addig is a maradék jegyzetét rendezgeti, néha fel-felpillantva a lányokra.*
Diák

Udvar - Page 28 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 28 Icon_minitimeSzer. Május 21, 2008 7:23 pm

- Elisaveta Grozda Moraru a nevem... de kérlek szólítsatok Elisának. ha most teljesen hisztis libának tartotok még azt se bánom, de nem tudom hogz mit kezdjek magammal? Elvégre is társas lények vagyunk, vagy nem? Na mindegy ... Nem tudjátok hogy hétvégén lesz-e valamilyen program amire el lehetne menni? Szeretnék elmenni a fluba is... szeretnék egy kis állatot. Tasha már tudja ... és visszatérve a multkori beszélgetésünkre... kutyás vagyok inkább - mosolyog Tashára*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 28 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 28 Icon_minitimeSzer. Május 21, 2008 7:27 pm

- Hát sajnos én nem tudok neked segíteni. Csak tegnap érkeztem, és tanácstalan vagyok én is. Apropó nekem is lenne néhány kérdésem. Például, hogy hol vehetek pálcát, meg ilyesmiket. *Vesz egy mély levegőt, és újra végiggondolja mit is mondott.* ~ Kicsit lassítanom kéne. Túl sokat beszélek.~
Vendég
Vendég

Udvar - Page 28 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 28 Icon_minitimeSzer. Május 21, 2008 7:36 pm

-Szia. Én Natasa Ivanov vagyok, de hívj csak Natinak, vagy Natnak.*Mondja, majd gonolatban hozzáteszi.*~Jó változatos a nevem. Egy "i" betű a külömbség.~*Ekkor mászik elő Dill, aki eddig a pad alatt kuporgott.*-Ő itt a daimonom, Dill.*Mutatja be a kis mungúzt Nati, majd Dill is megszólal.*-Szia.*Mondja.*~Újabb lány.~*Gondolja, amit Nati is hall, s csak egy szúrós pillantást küld, a kis daimon felé, aki vissza is megy a pad alá.*~Mintha itt sem lennék.~*Mondja, de nem gonoszan, de mégis csak egy fiú.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 28 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 28 Icon_minitimeSzer. Május 21, 2008 7:46 pm

*Végre elkészül. Becsukja a könyvét, majd mégis kinyitja, és jegyzeteit betolja a lapok közé, majd újra becsukja. A csukott könyvre ráhelyezi két kezét, kezében még mindig ott világít a pálca. Ránéz az órájára... 20 perc a kijárási tilalomig.* ~Nemsokára mennünk kell innen~ *gondolja, majd elkezdi lóbálni a lábát, és dudorászni. Amikor meghallja Elisától a nevét, gyorsan felkapja rá a fejét, kicsit elkalandozott.* ~Mit is mondot..."valamilyen program";"falu", ezek maradtak meg.~ *kicsit elpirul, de gyorsan kezeli a helyzetet, és válaszol* -Én sajnos eddig nem tudok semmilyen programról. *itt kicsit a prefektusi jelvénye felé bök, jelezve, hogy tudnia kéne róla, ha lenne* -De ki tudja, még bármi történhet. Ha lesz valami, akkor szólok, rendben? *rámsolyog a lányra, majd tovább folytatja a beszédet* -Nellondba szeretnél lemenni? Ja a kisállat... Kutya... *kicsit elkalandozik a szeme, majd hirtelen megint a lányra szegezi* -Ha gondolod, hétvégén lemehetek veled, hátha találunk valamilyen aranyos állatot. *rámosolyog, majd Ricki kérdésére is válaszol* -Pálcát? Nellondban. Nem mondod hogy nincsen pálcád? Vagy történt vele valami? Marulni Pálcaüzletében biztos találsz megfelelőt. *elkerekedett szemmel fogadja Ricki kérdését...* ~Hogyhogy nincs pálcája?! Akkor...Eddig mivel varázsolt...?~ *Abbahagyja a gondolkodást, és megint beszélni kezd* -Lemehetnétek együtt. *itt Elisára és Rickire néz* -Végülis mind a kettőtöknek szüksége van valamire, és együtt nem is unatkoznátok, nem igaz?
Ajánlott tartalom

Udvar - Page 28 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 28 Icon_minitime

Udvar
Vissza az elejére 
28 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Udvar
» Udvar
» Udvar
» Udvar
» Udvar

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola :: Arhivum :: Arhivum-
Ugrás: