Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 32 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 32 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Udvar | |
|
+73Moana Hine Melody Grey-Kingston Ann-Tabitha Serenity Christine Shavonne Katharina/Colette Adams Ayla Madyzyn Christina Angel Ivy Gwynn McDawish Estera Linnet Ashlie Brogar Glevor Seth Svarog Raul Garcia Heranandez Alexandra Sirov Atanas Iordan Danail Andrei Dhaila Lancaster Mephisto Ov Hell Rosalinda Perez Domajan Gurskovity Horváth Viktória Ágnes Niema Miriel Winona Dominica Elisaveta Eva Teodor Angel Toomas Vladislav Nikorina Grozda Igor Volonyev Irina Yoana Lucy Elaine Clara de Chryseis Evangeline Elovics David Branson Quarion Galanodel Aali White Sarah Christina Keller Kiaran Courber Latiffa Milena Mira Todorka Vaszilij Potrevszkij Persephone Spenser Dante Sparda Takeshi Shinobu Kaen el Jericho Rupert Rankle Nicolas Demerest Summer Crannion Amaril Gwyneth Carry Ainshley Carson Éric Leclair Gabriella Collie Sheila Leays Jozef Bomontov Jack Darkfield Driana Stardew Peter Krumholtz Gary Shazzox Nicol Bennet Aravis Anton Nalani Haukea Vanessa Mantova Elisaveta Grozda Moraru-A Olga Snezhana Anaze White Chloe Bikey Victoria Dewey Misa Grozda Rosetta Waylan Hana Jessica Dentry Wanda Dorcas Gloria Arabella Jagusia Gerlice Éva Jane Scott Leonard Wyatt 77 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Leonard Wyatt Diák
Hozzászólások száma : 1104
| Tárgy: Udvar Vas. Jún. 01, 2008 7:45 am | |
| First topic message reminder :
[Only admins are allowed to see this image]
A Kúriából kilépve egy kővel borított udvaron találjuk magunkat, mely terület elég nagy, egy része kővel borított, mely az utakat jelöli ki az arra járók számára. Rengeteg különféle fajú és korú fa található, melyek azonban sosem virágoznak, ezzel valamiféle szomorúságot kölcsönözve a helynek.
Az udvaron több pad illetve lugas és kisház is a diákok rendelkezésére áll, melyeket gondok tart karban, illetve gondoz. A kisházak amolyan menedék féleként szolgálnak, hol a hideg téli szél, hol a forró nyári nap, vagy az eső ellen. Az udvar közepén egy hatalmas szökőkút is van a Kúria bejáratával pont szembe, melyet azonban gondos kezek még nem hoztak helyre...
Az udvar szélén egy sebes sodrású, bővizű patak folyik végig, mely a Kékfátyol-vízesés jéghideg vizét hozza és eltűnik a Tölgyes mellett a diákok szemei elől.
A hozzászólást Leonard Wyatt összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Jún. 01, 2008 7:53 am-kor. | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Jún. 02, 2008 5:27 am | |
| -Velem nincs semmi. Még fáj a fejem. *mondja a lánynak, majd helyetfoglal a padon.*-Hát tudod Ryan nehéz eset. nem mindent gondol komolyan. Mert ha komolyan gondolná, akkor már rég a felesége lennék.*mondja kuncogva.*-Meg aztán nekem azt mondta, hogy nem akar elköteleződni. Bár ki tudja. Amúgy nem tudom mi történt mig én elmentem sétálni, és lefejeltem a fát, én csak azt láttam, hogy fogjátok egymás kezét, és úgy ültök. Ebből arra következtettem, hogy jobb ha elmegyek, mert semmi közöm nincs hozzátok.*vallja be Kata.Majd feltesz egy kérdést.*-ÖÖ ha nem haragszol akkor feltehetek egy kérdést? nem muszáj válaszolnod.*mondja, de nem várja meg a választ, hanem egyből kérdez.*-Akarsz..akarsz valamit Ryantől?*kérdezi és tudja, hogy ez kinos kérdé, de mivel ő már csak ilyen kiváncsi lélek, ezért megkérdezte.* |
| | | Wanda Dorcas Gloria
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 4223 Kaszt : Üzenőláda :
'If you look at me closely, you will see it in my eyes, this girl will always find her way.'
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Jún. 02, 2008 5:31 am | |
| *A lány hallgatja Katát, majd amikor felteszi az utolsó kérdést is, kicsit habozva válaszol.* - Hát...öö... izé...*mondja a lány, mivel csak dadogni tud hirtelen.* - Igen...*mondja ki az igazat, nem is érti miért. Majd, hogy zavarát elrejtse, gyorsan kitalál valami mentséget.* - Ne haragudj, most mennem kell.*pillant sietve az órájára, majd elhagyja az udvart.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Jún. 02, 2008 5:34 am | |
| *Mikor meghallja az igen választ, egy picit elmosolyodik. Tudta, hogy ezt fogja hallani, de erről Ryannek is tudnia kell. Úgy gondolja, hogy ír neki egy levelet, hogy találkozzanak és , hogy meg tudják beszélni, mint két jó barát ezt a témát, és ha a fiú akarja akkor segit is neki kigabalyodni ebből a szerelmi 3asból, ami Haydenre ,Wandára és Ryanre érthető. Feláll a padról és elindul a második emelet felé, megkeresni Ryan hálóját.* |
| | | Victoria Dewey Diák
Főkarakter : az Hozzászólások száma : 501 Kaszt : Üzenőláda : újra itt, új msn, régi Vic
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Jún. 02, 2008 2:22 pm | |
| *Mosolyogva érkezik az udvarra bájitalkönyvével a kezében. Lassan odamegy egy fához és leül alá. Kinyitja a könyvet majd elkezd tanulni. Fél óra múltán összecsapja a könyvet, hátradöl és dudolászva az eget nézi* | |
| | | Chloe Bikey Diák
Főkarakter : cukkancsmaccs@hotmail.com Hozzászólások száma : 46 Kaszt :
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Jún. 02, 2008 3:56 pm | |
| *Chloe bikey érkezik meg az iskolába. Két nagy bőröndjét leteszi, majd megáll az udvar kellős közepén hátha van itt valaki aki tud neki seghíteni, hogy merre menjen tovább.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Jún. 02, 2008 4:10 pm | |
| *Leonza érkezik az udvarra, amint kilép a Kúriából egyszerre elönti a forróság.* ~Jó meleg van ma is.~ *Gondolja, majd tovább lépkd az udvaron. Még a hálója ablakából látott meg egy lányt, bőröndökkel a kezében. Most felé indul, mikor elé ér kezetnyújt és bemutatkozik.* - Szia! Leonza Erdel vagyok! Miben segíthetek? *Mondja mosolyogva és várja a lány válaszát.* |
| | | Chloe Bikey Diák
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Jún. 02, 2008 4:13 pm | |
| ~végre valaki~*gondolja.* -Szia! Chloe Bikey vagyok.*mutatkozik be.* -Hát...*kezdi, de meg akad.* -Szóval...*kezdi megint. Nem nagyon akar ez neki összejönni, hiába egy kicsit van csak megilletődve.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Jún. 02, 2008 4:17 pm | |
| *Mikor a lány bemutatkozik, igyekszek megjegyezni a nevét. Látja, hogy eléggé zavarban van és nehezen megy neki bármit is mondani. Tudja milyen érzés, ő is átélte ezt, amikor megérkezett.* - Melyik szakra kerültél? *Kérdezi gyorsan, hátha így oldja a feszültséget.* - Én Deridionos prefektus vagyok. *Majd gyorsan egyébe jut egy fontos kérdés.* - Kaptál már szobát? Ha nem, szívesen beosztalak. |
| | | Chloe Bikey Diák
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Jún. 02, 2008 4:21 pm | |
| -Deridionos vagyok.*mondja egy fokkal nyugodtabban.* -Még nem, most érkeztem csak, kábé tíz perce.*mondja. Mondana valamit, csak azt nem tudja éppen hogy mit. az időjárásról, azért még sem fog vele elkezdeni csevegni.* -Lovarda itt van?*kérdezi kíváncsian. Élete értelme: a lovaglás.* -És szoktak itt veresenyeket rendezni?*faggatja a lányt. ha bele lendül nem tud megállni.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Jún. 02, 2008 4:27 pm | |
| - Akkor beosztalak egy szobába. *És magában örül, hogy egy új Deridionossal találkozott.* - A 3. emeleten vannak a lány hálók. *Mikor hallja a lány kérdéseit, elmosolyodik.* ~Helyes, fontos, hogy merjen beszélni.~ *Majd válaszol rájuk.* - Lovarda? Természetesen van. *Mondja halkan. Majd kicsit elgondolkozik, aztán megszólal.* - Versenyek.. mármint lovas versenyek? Ezidáig nem voltak. Vagy más versenyre gondolsz? *Közben a lány mellé áll, megfogja az egyik bőröndjét, és elindul, majd a válla mögött megszólal.* - Kövess kérlek, akkor megmutatom a szobádat. *És közben megrereszt egy barátságos mosolyt, majd elindul a Kúria felé.* |
| | | Chloe Bikey Diák
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Jún. 02, 2008 4:32 pm | |
| -igen lovas versenyekre gondoltam.*mondja, majd megfogaj a másik bőröndöt és követi Leonza-t.* -A harmadik emeleten?*döbben le egy picit, mikor felfogja a hallottakat. Utál lépcsőzni.* -CSak azért kérdeztem, hogy vannak-e versenyek, mert idáig verseny szintjén lovagoltam, de ezekszerint át kell térnem a hobbira, és az edzéseken is lazítanom kell.*fecseg csak úgy.* | |
| | | Anaze White Diák
Főkarakter : koka.gergely@invitel.hu Hozzászólások száma : 3016 Kaszt : Üzenőláda :
Katt :>
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Jún. 03, 2008 1:48 pm | |
| *Anaze érkezik az udvarra, a friss szellős levegőre. Most sokkal frisebbnek látszika z eramíros fiú, mint eddig, a tegnapinál pedig végképp. Késő volt az már neki, hogy ottlegyen és még beszélgessen is. Mai napra is inget és farmert vett, hisz, ez a kedvenc párosítása, mért is viselne mást, ezekből úgyis egy készletnyire valója van. Válláról szokás szerint ott lóg oldaltáskája, benne egy kis könyvvel, papírral, íróeszközzel és pár édességgel. Nem tétovázik, a padok felé indulk. Egy röpke lélegzetvéátel melett nyugtázza magának, hogy az udvar bizony üres.* ~Áh remek. Pihenő idő.~ *Mosolyodik el, és már ki is feküdt a padra, az eget bámulva.* | |
| | | Gerlice Éva Diák
Főkarakter : gerlice_eva@hotmail.com Hozzászólások száma : 138
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Jún. 03, 2008 2:03 pm | |
| *Éva érkezik az udvarra egy polóban és kivételesen egy szoknyában, mint mindig nálavan a kedvenc békamintás táskája. Haja kiengedve, s közben a szél játszadozik miközben gyors léptekkel elindul az eggyik kedvenc fájához.*~Mostanság egyre több idöt töltök ennél a fánál~*Gondolja de nemis töpreng tovább rajta, hanem elővesz a táskájából egy vastag könyvet és elkezdi olvasni.* | |
| | | Anaze White Diák
Főkarakter : koka.gergely@invitel.hu Hozzászólások száma : 3016 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Jún. 03, 2008 2:17 pm | |
| *Anaze már hosszú ideje nézi a felhőket, mikor egyszer csak legurul a kis méretű padról. Szerencséjére nem verte be magát, ám ekkor észrevesz valakit, valakit akit már jó rlégen látott, régen is csak egyszer kétszer, talán egyszer beszéltek, többzsör nem is.* ~Hát csak nem zavarom... Maximum elküld majd.~ *Felpattan a földről, leporolja magát, és odasétál leányzóhoz, avagy Évához.*- Szia. *Köszön rá.* -Zavarok? *Kérdezi szokásos barátságos hangján.* ~Nah és akkor msot kideról, hogy elküld-e, bár valószínű, hisz mint látom ovlas... De.. a remény hal meg utoljára, ahogy mondani szokás.~ *Jelenti magánaka helyzetet, amjd bíztatja is amgát, hisz, talán nem küldi el, dee ki tudja, majd kiderül.* | |
| | | Arabella Jagusia
Főkarakter : zsokica15@hotmail.com Hozzászólások száma : 5022 Kaszt : Üzenőláda : arabellajagusia
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Jún. 03, 2008 2:21 pm | |
| *Bella és daimónja lép ki a kúria ajtaján. Szokásos öltözékét viseli, de ez nem meglepő. Kedveli a sötét ruhákat. Daimónja kissé morcos kedvében van, ezért jobb is, ha nem szól hozzá Bella sem, a végén még leharapná a fejét. Ahogy körbenéz megpillantja barátnőjét, aki egy vastag könyvet olvas és egy másik szaktársát Anazet.* ~Régen beszéltem vele~ *fut át az agyán, majd egy ideig vacilál, hogy oda menjen-e, végül mégis elindul feléjük. Mikor odaér köszön nekik* - Sziasztok, mi újság? Leülhetek? *kérdezi s reméli nem zavar* | |
| | | Gerlice Éva Diák
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Jún. 03, 2008 2:29 pm | |
| *Éva észreveszi, hogy egy fiú. Egy kicsit meglepte, hogy a fiú megkérdezte, hogy nem zavar-e, ahejet, hogy bemutatkozot volna, de nembaj.*:-Szia.*Azzal még gyorsan hozzáteszi.*:-Nemzavarsz.*Azzal elrakta a könyvet és figyeli a fiút.* | |
| | | Anaze White Diák
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Jún. 03, 2008 2:34 pm | |
| *Anaze elmosöolyodik és már le is huppan a lány mellé. Éppenhogy csak leült, már meg is jelenik Arabella is.* ~Nah, ez jó. Vele is rég találkzotam, Évával is. Lassan szaktalálkozó m elsz az általam régen látotakkal.~ *Mosolyodik el alig észrevehetően.* -Szia. *Köszön neki.* -HÁet elösszöris, felőlem leülhetsz, engem egyáltalán nem zavarsz, másodjára pedig veelem semmi extra nincs, csak a mondhatni, hogy emgszokott nezasbarkás életemet élem. És veled? Miújság? Biztos sok midnen történt, míg nem találkoztunk. *Beszél, és közben végig mosolyog. Valamiért a mai nap jobb kedve van, mint átlagban szokott, de hát, ez legyena legnagyobb gondja, és akkor jól ellesz évei alatt.* | |
| | | Arabella Jagusia
Főkarakter : zsokica15@hotmail.com Hozzászólások száma : 5022 Kaszt : Üzenőláda : arabellajagusia
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Jún. 03, 2008 2:38 pm | |
| *Miután végighallgatja a fiú válaszát leül szaktársaival szembe. Leonidas is elnyúlik a földön és halkan morogni kezd. Bella tudomást sem vesz szegény állatról, de hát ez egy ilyen nap* - Oh, hát velem semmi sem történt *mondja mosolyogva, majd elgondolkozik mikor is találkozott utoljára a fiúval* - Régen nem láttalak *mondja, majd Évához dordul* - És veled mi újság? *kérdezi kiváncsian, majd tekintetét az égre emeli és az égen elúszó felhőket kezdi el nézegetni* | |
| | | Gerlice Éva Diák
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Jún. 03, 2008 2:53 pm | |
| *Éva látja, hogy az egyik barátnője érkezik és köszön neki.*:-szia.*Azzal arrébb csúszik, hogy hejetszoritson a lánynak.*:-Semmi érdekes.*Válaszol Bellának.* | |
| | | Anaze White Diák
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Jún. 03, 2008 2:58 pm | |
| *Anazenak feltűnik Arabella daimonjának viselkedése, sé ezt meg is említi.* -Arabella, mi van a daimonoddal? Csak nem rosszkedvű? *A kérdés feltétele után már cska a választ várjha, közben nekidől egy fának, válláról leveszi a kis táskáját és maga mellé helyezi.* | |
| | | Arabella Jagusia
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Jún. 03, 2008 3:01 pm | |
| *Eddig a felhőket nézegette, amjd mikor barátnője válaszolt neki, rá emelte tekintetét. Utána a fiúra pillant, majd Leonidasra* - Furán viselkedik mostanában *rántja meg kissé a vállát, majd mivel senki nem hoz fel semmi témát, ő kérdez* - A vizsgákkal hogy álltok? *kérdezi kiváncsian, neki egész jól mennek, de ezzel nem szokott dicsekedni* | |
| | | Gerlice Éva Diák
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Jún. 03, 2008 3:05 pm | |
| *Éva egy kicsit mosojog.*:-Nem is tudom.*S azzal elővesz egy pappirt és elkezd firkálni.* | |
| | | Anaze White Diák
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Jún. 03, 2008 3:14 pm | |
| *Anaze gyomra a vizsga szóra már-már hogy görcsbe rándul.* - Hát.... Öööö... a vizsgákkal? Az igazat megvallva.... *Ám a mondatot nem fejeuzi be, hisz elég egyértelmű lehet visélkedéséből ítélve, hogy még hozzájuk sem kezdett, pedig igazán illett volna. Talán nem is haladna lassan. Nem kéne mindent utolsó pillanatra tartogatnia, de Ő már csak ilyen, mindig mindent az utolsó pár pillanatban intéz el.* -Te hogyállsz velük? *Tér ki mondhatjnia kérdés elől a visszakérdezéssel, remélve, hogy elkezd róla beszélni, és megfeledkezik arról, hogy Anaze bizony kihagyta a válasz megadását.* | |
| | | Arabella Jagusia
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Jún. 03, 2008 3:18 pm | |
| *Anaze viselkedése szemet szúr neki, de nem faggatózik, ha a fiú nem akar beszélni a vizsgákról, akkor nem lehet erőltetni.* - Hát még csak a bájitaltannal és a bűbájtannal végeztem, de szerencsére mindkettőből átmentem *mondja kissé sem fennhangon, nem szeret dicsekedni, inkább csak magában örül a sikernek.* - Azért nem voltak olyan nagyon nehezek, szóval nem kell aggódni *mondaj bíztatóan a többieknek egy barátságos mosoly keretében, majd a többiekre néz, hátha van valakinek egy jó ötlete amiről beszélgethetnének* | |
| | | Gerlice Éva Diák
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Jún. 03, 2008 3:21 pm | |
| *Éva csak rajzol és halgatja a többieket, nemnagyon tud mit szolni az egészhez.* | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Udvar | |
| |
| | | | Udvar | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |