Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 32 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 32 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Udvar | |
|
+73Moana Hine Melody Grey-Kingston Ann-Tabitha Serenity Christine Shavonne Katharina/Colette Adams Ayla Madyzyn Christina Angel Ivy Gwynn McDawish Estera Linnet Ashlie Brogar Glevor Seth Svarog Raul Garcia Heranandez Alexandra Sirov Atanas Iordan Danail Andrei Dhaila Lancaster Mephisto Ov Hell Rosalinda Perez Domajan Gurskovity Horváth Viktória Ágnes Niema Miriel Winona Dominica Elisaveta Eva Teodor Angel Toomas Vladislav Nikorina Grozda Igor Volonyev Irina Yoana Lucy Elaine Clara de Chryseis Evangeline Elovics David Branson Quarion Galanodel Aali White Sarah Christina Keller Kiaran Courber Latiffa Milena Mira Todorka Vaszilij Potrevszkij Persephone Spenser Dante Sparda Takeshi Shinobu Kaen el Jericho Rupert Rankle Nicolas Demerest Summer Crannion Amaril Gwyneth Carry Ainshley Carson Éric Leclair Gabriella Collie Sheila Leays Jozef Bomontov Jack Darkfield Driana Stardew Peter Krumholtz Gary Shazzox Nicol Bennet Aravis Anton Nalani Haukea Vanessa Mantova Elisaveta Grozda Moraru-A Olga Snezhana Anaze White Chloe Bikey Victoria Dewey Misa Grozda Rosetta Waylan Hana Jessica Dentry Wanda Dorcas Gloria Arabella Jagusia Gerlice Éva Jane Scott Leonard Wyatt 77 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Leonard Wyatt Diák
Hozzászólások száma : 1104
| Tárgy: Udvar Vas. Jún. 01, 2008 7:45 am | |
| First topic message reminder :
[Only admins are allowed to see this image]
A Kúriából kilépve egy kővel borított udvaron találjuk magunkat, mely terület elég nagy, egy része kővel borított, mely az utakat jelöli ki az arra járók számára. Rengeteg különféle fajú és korú fa található, melyek azonban sosem virágoznak, ezzel valamiféle szomorúságot kölcsönözve a helynek.
Az udvaron több pad illetve lugas és kisház is a diákok rendelkezésére áll, melyeket gondok tart karban, illetve gondoz. A kisházak amolyan menedék féleként szolgálnak, hol a hideg téli szél, hol a forró nyári nap, vagy az eső ellen. Az udvar közepén egy hatalmas szökőkút is van a Kúria bejáratával pont szembe, melyet azonban gondos kezek még nem hoztak helyre...
Az udvar szélén egy sebes sodrású, bővizű patak folyik végig, mely a Kékfátyol-vízesés jéghideg vizét hozza és eltűnik a Tölgyes mellett a diákok szemei elől.
A hozzászólást Leonard Wyatt összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Jún. 01, 2008 7:53 am-kor. | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Ayla Madyzyn
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 3140 Kaszt : Üzenőláda :
"Az életedet nem a lélegzetvételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok, amikor eláll a lélegzeted!"
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Júl. 10, 2008 10:17 am | |
| *Látja, hogy í fiú nem éppen bőbeszédű vagyis hozzá nem nagyon beszél így inkább nem is törődik vele. Lány kérdésére pedig válaszol.* -Igen voltam a legutóbbin is, meg eddig mindegyiken. Nem volt kellemes dolog mondhatni eléggé rémisztő is. De végülis nem magamat féltettem mert hát tudok vigyázni magamra hanem a barátaimat meg úgy az egész diákságot akik részt vettek a harcokon. lehet, hogy ők is így gondolják, de mindenesetre én nem az a személy vagyok aki magát helyezi előtérbe. *Mondja határozottan és kiült az arcára az aggódás.* ~Nem volt éppen szép látvány mikor Arnut is megkínozták. Na meg a vápíros dolog huh~*Gondolja majd a fiú felé tekint.* | |
| | | Jane Scott Diák
Főkarakter : renikee2@citromail.hu Hozzászólások száma : 4037 Kaszt : Üzenőláda :
..egy hazug világban egy meg nem értett zseni vagyok, akinek a nevét majd vastag betűvel emelik ki a történelem könyvekben...
Titulus: Dilibogyóó Lyrával^^
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Júl. 10, 2008 10:35 am | |
| *Jane odébb csúszik, hogy a lány is odaférjen.* -Én nem voltam a harmadik támadáson, de az első kettőn igen...amikor felgyújtották a tölgyest...pedig az egyik kedvenc helye, volt. *mondja kicsit szomorúan.* -Lassan az egész birtokot felgyújtják, vagy elfoglalják, de azt nem hagyhatjuk. *Mondja Jane kicsit indulatosan, hiszen tényleg szereti az iskoláját, és sok mindent köszönhet neki.* | |
| | | Ayla Madyzyn
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 3140 Kaszt : Üzenőláda :
"Az életedet nem a lélegzetvételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok, amikor eláll a lélegzeted!"
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Júl. 10, 2008 10:41 am | |
| -Hát igen a tölgyesért kár hogy elfoglalták, de a rejtett tisztás égett fel nem?? Nem sokat jártam oda azért mármint a fák között, de én alapból természetimádó vagyok. Nagyon rossz volt. Sok állat lakhelye is elveszett.*Mondja szomorkásan.* -Jajj *Sóhajt eggyet.* -Na más téma. Melyik hálóban laksz?? *Kérdezi majd feláll a padról és kicsit kinyújtóztatja tagjait mert elgénberedtek az üléstől. Nem szokott hozzá. Legalábbis ennyihez.* -Majd nincs kedved egy kicsit sétálni vagy eljönni a vízeséshez?? Olyan meleg van kicsit lehűthetnénk magunkat! Mit szólsz? | |
| | | Jane Scott Diák
Főkarakter : renikee2@citromail.hu Hozzászólások száma : 4037 Kaszt : Üzenőláda :
..egy hazug világban egy meg nem értett zseni vagyok, akinek a nevét majd vastag betűvel emelik ki a történelem könyvekben...
Titulus: Dilibogyóó Lyrával^^
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Júl. 10, 2008 10:43 am | |
| -Nem rossz ötlet. Akkor menjünk a vízeséshez. *Mondja Jane, s Ayla-val együtt elindulnak a kékfátyol-vízeséshez.* | |
| | | Melody Grey-Kingston Tanár
Hozzászólások száma : 138 Kaszt :
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Júl. 10, 2008 4:05 pm | |
| *A szöszi tanárnéni érkezik meg egy fűzöld szoknyában, és egy narancsszínű polóban. A lábán szandál, a haja kibontva, a pálcája meg beletűzve a szoknyába. Eléggé meglepte a hír, hogy már az ideérkezése nyarán megtámadják az iskolát, de továbbra sem vesztette el töretlen jókedvét. Majd csak lesz valahogy, ez a hozzáállása. Az iskola vezetősége majd kitalál valamit, ő pedig segít amit tud. Úgyhogy most nem törődik a gondokkal, láblógatva ül az egyik padra, és a közelben fogócskázó diákokat nézi kedvtelve. Be kell látni, kicsit unatkozik.*
| |
| | | Moana Hine Alapító
Hozzászólások száma : 187 Kaszt :
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Júl. 10, 2008 4:11 pm | |
| *Egy sastollal a hajában lépked ki a kissé ugyan szeles udvarra. Bőr szandál van rajta, jó sok kacifántos kapoccsal és csattal. Felülre most egy lenge kis mellényt kapott fel, hiszen azért a szél kissé hűvöset ad ma. Azonnal kiszúrja Melody-t. Úgy fest, hogy nem csak ő unta már magát egy kissé a szobájában. A karján ott trónol egy sólyom is, de őt a következő percben már útnak is indítja. Láthatóan egy levél van a lábára kötözve, tehát nagy eséllyel valamiféle hírt visz valahová.* -Szia, látom te sem tudtál bent ülni. Hogy s mint? *Huppan le Melody mellé egy kedves mosoly kíséretében.* -Furcsa, hogy ha az erdő felé tekintek egészen borzongató érzés, hogy ott tanyáznak valakik, nem gondolod? *Egy pillanatra a távolba tekint, majd inkább más témát is vet fel.* -No és kiderült valami erről a titokzatos kard dologról? | |
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Júl. 10, 2008 4:28 pm | |
| *A tancinéni pofija felderül, amikor végre valaki kitolja a képét a kúriából. Az egy dolog, hogy a diákok félnek, de azért az udvarra még ki lehet jönni, elképesztő, mennyire el vannak tűnve.* Halálra unom magam, mert még semmi dolgom nincs, mindenki vizsgázik, vizsgáztat, engem meg itt esz meg a penész. *válaszolja kuncogva* Húú, de jó itt valakinek, hogy ilyen jó postása van. Rossz hírt közölsz, vagy jót? *kérdezi vigyorogva.* No igen a kard... *ráncolja a homlokát.* Hát nem is tudom hogy mondjam... bár lehet, hogy ez veszettül nagy titok, de hát én vidéki fruska vagyok, aki imád pletykálkodni. *Hátradobja a haját* Hát szóóval... ezt a kardot egy férfitől kaptam, aki azt mondta, hogy nem tudok meghalni, mert halhatatlan vagyok. Fura mi? Csak akkor ha levágják a fejem, bármitől visszajövök még a halálból is. Csoda hogy ki nem nyírt tesztelésből, de megvágott, és begyógyultam. Azt mondta, hogy rengeteg ilyen van, mint én, és majd jól megtanít megvédeni magam, mert mindenki a hatalmas jutalomra vágyik. Ennél nagyobb jutalom mi lehet? Furcsállom a dolgot, hogy miért pont én. *ingatja a fejét.*
| |
| | | Moana Hine Alapító
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Júl. 10, 2008 4:58 pm | |
| *Elmosolyodik a kollegina szavain. Hát tény, ami tény. Szeptemberig egyelőre még nekik nyugi van, maximum a tanterveiket nézegethetik át, ha nagyon vészesen nem tudnak már mit csinálni. A madár után pillant, majd újra vissza Melody-ra.* -Jót, azaz olyan átlagos félét. Édesanyámnak írtam, hogy rendben megérkeztem, mi a helyzet, és náluk remélem szebb az idő, mert itt egészen hűvös van. *Aztán inkább figyel a kard témára, mert érdekli, hogy miért kapott ilyesmit a nőci, elvégre alapvetően nem néz ki valami nagy kardforgatónak.* -Jutalomra? De mi a jutalom? Nem tudom...örökké élni. *Igazán el sem hiszi Melody-nak. Sok mindent hallott már, de ilyesmit még nem.* -Én nem szívesen élnék örökké...de miért és mitől kell megvédened magad? És megvágott? A galád! *Háborodik fel kissé, amitől persze a haja egészen sötétkékes árnyalatot vesz fel, és ez csak a lehiggadás után pár pillanattal múlik el.* -De ki ez? Talán csak valami sültbolond, aki valami trükkel akart átverni, és igazából nem is vágott meg. *Tippelget, mert ez az egész valahogy annyira hihetetlennek tűnik.* | |
| | | Kalandmester
Hozzászólások száma : 9349 Kaszt :
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Júl. 10, 2008 5:12 pm | |
| * valahonnanm mesze a hegyek felől gyorsan közelgő madárraj érkezik. hangjukat messziről hozza már a szél. Ahogy egyre jobban közelednek a kőria felé, látszik hogy egy csapat fekete gólya az. Hogy mit keresnek itt az rejtély, de egy hatalmas csomagot szállítanak, ez látszik, még a legrosszabb szemű diák és tanár is kiveheti. Hangos "bezsédük sérti az embert. talán enenk köszönhető egy szemböl érkező hatalmas madár, aki úgy tűnik rájuk akar támadni. A légi háború nagy, és tollak záporoznak az udvaron lévők fejlre, és egy bíborba csomagolt hatalmas valami, ami úgy tűnik épp a fejükre akar esni. Láthatóan meg van bűvölve, mert lassan esik, mint egy őszi falevél* | |
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Júl. 10, 2008 5:19 pm | |
| Jaj de tyúkeszű vagyok! *csapja össze a kezét.* Én még nem is írtam haza, most tuti mindenkit a szívbaj kerülget, hogy hova tűnt ez a lány. *Ismét elfelejtette, hogy már felnőtt, és felelősségteljes tanár. Vagy valami olyasmi. Aztán megrázza a fejét* Ne izélj már, tényleg megvágott, fájt is meg minden, aztán begyógyult, mint valami durva vámpírnak. *csattogtatja a fogait, aztán felles a nagy kerepelésre.* Mi a fene van a madarakkal? *néz fel riadtan, ahogy záporoznak a tollak, és ez teljesen eltereli a figyelmét, pedig ismét jól meglepődött Moana színváltásán. Feláll, és előhúzza a pálcát.* Legyen mondjuk... Finite Incantatem. *pöccint a csomagra, és eláll alóla, nehogy ráessen.*
| |
| | | Moana Hine Alapító
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Júl. 10, 2008 5:26 pm | |
| *Már épp tovább passzimistáskodna, hogy fura ez a halhatatlanság dolog, mikor jön a nagy zaj és a madarak.* -Mi a...? Ez nem normális viselkedés. *Fura mód a kollegine bűbájozik, de hát a finite mindenkinek nyilvánvaló vari. Félreáll ő is, nehogy a fejére kapja a nagy piros izékét. Egyelőre még nem tesz semmit, amíg nem kell cselekedni, addig elég, ha a keze ügyében van a pálca, aztán majd kiderül mi ez az égből jött áldás..vagy átok?* | |
| | | Kalandmester
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Júl. 10, 2008 5:30 pm | |
| *A csomag továbbra is esik, bár most már sebesebben. Hála a finét-nek, és hangos koppanással ér földet a csorba szökőkút előtt. Hangos csilingelés és csörömpölés hallatszik, s mintha valami összetört volna. Mire azonban a csomag leérkezik, egy kicsit kiszakad a csomagolás. Sokat ugyan nem látni, de azt igen, hogy egy kisebb hangszerről van szó. A csomag úgy tűnik ártalmatlan, mert nem mozog, nem nem ereget semilyen füstfelhőt, de ki tudja? lehet hogy nem árt óvatosnak lenni?* | |
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Júl. 10, 2008 5:38 pm | |
| Hopsza! *vihog* Lehet, hogy most törtük össze az igazgatóasszony ming vázakészletét? *Az arcán apró gödrök jelennek meg, bohókás hírnökei állandó kalandvágyának. Böködi Moanát.* Te nézd meg, te nézd meg, innen fedezlek. *sustorogja huncutul.*
| |
| | | Moana Hine Alapító
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Júl. 10, 2008 5:42 pm | |
| *Csörömpölés...erre kicsit összerezzen, talán nem volt a legjobb ötlet leejteni a dobozt. Melody-ra egy gyenge fancsali arcot vet csak.* -Na persze, engem egyen meg a vázakészletből kitörő szőrnyű rém. *Azért megereszt egy mosolyt, de végül kicsit közelebb lépked és megpróbálja kibontani. Egy hangszertől nem fél, legalábbis még nem.* | |
| | | Kalandmester
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Júl. 10, 2008 5:46 pm | |
| *Ahogy Moana árnyéka rávetül a csomagra, az lassan megmozdul, s egy halovány árny jelenik meg. Egy még áttetsző alakban is feltünően fehér arc, s rideg kék szemek, amik nem halványultak el. A szellemalak mosolyogva bontakozik ki, eddigi csapdájából, s próbál kedvesen nézni a körülötte állókra, de merev tekintete miatt ez kevéssé sikerül.* -Na végre, szabad vagyok!* kacag fel, s hangjától mintha elsorvadt volna néhány közeli fűszál* | |
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Júl. 10, 2008 5:54 pm | |
| Naná, hogy téged egyen meg, nem is engem. *Aztán Moana megnézi, hogy mi is az, Melodyból előbújik, hogy még éppenhogy felnőtt, és amúgy is nagyon riadós fajta, akkorát sikít, hogy a picit távolabb lévők akár halálsikolynak is felfoghatják, nagyon megijedt.* Váááááá!!!! Mamááááám! *Szégyen a futás, de legalább egészséges. Tanci néni nyakába kapja a lábát, és elfeledkezve Moanáról elspintel.*
------- Suite ŕ un grand nombre de réponses, ce sujet a été automatiquement divisé. Vous pouvez retrouver la suite de ce sujet ici : [Only admins are allowed to see this link] | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Udvar | |
| |
| | | | Udvar | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |