Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 24 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 24 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Udvar | |
|
+73Moana Hine Melody Grey-Kingston Ann-Tabitha Serenity Christine Shavonne Katharina/Colette Adams Ayla Madyzyn Christina Angel Ivy Gwynn McDawish Estera Linnet Ashlie Brogar Glevor Seth Svarog Raul Garcia Heranandez Alexandra Sirov Atanas Iordan Danail Andrei Dhaila Lancaster Mephisto Ov Hell Rosalinda Perez Domajan Gurskovity Horváth Viktória Ágnes Niema Miriel Winona Dominica Elisaveta Eva Teodor Angel Toomas Vladislav Nikorina Grozda Igor Volonyev Irina Yoana Lucy Elaine Clara de Chryseis Evangeline Elovics David Branson Quarion Galanodel Aali White Sarah Christina Keller Kiaran Courber Latiffa Milena Mira Todorka Vaszilij Potrevszkij Persephone Spenser Dante Sparda Takeshi Shinobu Kaen el Jericho Rupert Rankle Nicolas Demerest Summer Crannion Amaril Gwyneth Carry Ainshley Carson Éric Leclair Gabriella Collie Sheila Leays Jozef Bomontov Jack Darkfield Driana Stardew Peter Krumholtz Gary Shazzox Nicol Bennet Aravis Anton Nalani Haukea Vanessa Mantova Elisaveta Grozda Moraru-A Olga Snezhana Anaze White Chloe Bikey Victoria Dewey Misa Grozda Rosetta Waylan Hana Jessica Dentry Wanda Dorcas Gloria Arabella Jagusia Gerlice Éva Jane Scott Leonard Wyatt 77 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Leonard Wyatt Diák
Hozzászólások száma : 1104
| Tárgy: Udvar Vas. Jún. 01, 2008 7:45 am | |
| First topic message reminder :
[Only admins are allowed to see this image]
A Kúriából kilépve egy kővel borított udvaron találjuk magunkat, mely terület elég nagy, egy része kővel borított, mely az utakat jelöli ki az arra járók számára. Rengeteg különféle fajú és korú fa található, melyek azonban sosem virágoznak, ezzel valamiféle szomorúságot kölcsönözve a helynek.
Az udvaron több pad illetve lugas és kisház is a diákok rendelkezésére áll, melyeket gondok tart karban, illetve gondoz. A kisházak amolyan menedék féleként szolgálnak, hol a hideg téli szél, hol a forró nyári nap, vagy az eső ellen. Az udvar közepén egy hatalmas szökőkút is van a Kúria bejáratával pont szembe, melyet azonban gondos kezek még nem hoztak helyre...
Az udvar szélén egy sebes sodrású, bővizű patak folyik végig, mely a Kékfátyol-vízesés jéghideg vizét hozza és eltűnik a Tölgyes mellett a diákok szemei elől.
A hozzászólást Leonard Wyatt összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Jún. 01, 2008 7:53 am-kor. | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Júl. 06, 2008 9:45 am | |
| *Megcsillan valami fura fény a szemében.* -Miért nincs? *aztán újra elkomorodik, szemét egy kicsit lesüti.* -Illetve... Elnézést a kérdésért. Vedd úgy, hogy nem mondtam, jó? *ismét elmosolyodik, de ez sem az az őszinte vigyor amit tőle megszokhattunk.* -Nem, nem azért mondtam... Ma minden olyan rosszul sikerül. Nem tudom miért. Már csak az hiányzik, hogy rámessen valami ág vagy nem tudom. Mindegy. *mondja egy kicsit elgondolkozva.* -Én nem voltam ott. Szerintem, ha ott lettem volna, már... Nem élnék. *Ebbe a gondolatba beleborzong, mert eddig még sose történt vele, hogy félt volna a haláltól, csak a normális mértékben, most pedig egyenesen retteg. Talán mindenki más is így érez a közelében.* -Persze. Aki nem jön annak nagyon kicsi az esélye arra, hogy túléljen. Szerintem nem is lesz ilyen.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Júl. 06, 2008 9:54 am | |
| *ELmosolyodik*-Szerintem még igy is kevés de bízzuk magunkat a tanárokra és hogy ők majd elkergetik innen ezeket a disznókat*mondja nyugodt hangon majd ásít eggyet de kezét a szájára tapasztja*-Bocs csak nem sokat aludtam az éjjel mostanába nem megy az alvás*mondja fátyolos hangon*-Amúgy lehet hogy ez csak ilyen negatív nap de nem sikerülhet minden mindig rosszul*mondja mosolyogva, majd elkomorodik*-így is kerültek gyengélkedőre. Egy srácnak leszakadt a fél karja egy tünde is ott van gondolom őt is jól helybe hagyták és ott van a vadőr is. Ő megölte az eggyiket de ő is sebet szerzett. Elég súlyosat*mondja* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Júl. 06, 2008 10:03 am | |
| -Hát igen. Bízzunk benne. *a hangjában azonban semmilyen bizakodásnak nincs nyoma. Aztán egy kicsit felvidul.* -De mi a legfontosabb? A pozitív hozzáállás! Legyünk vidámak, éljünk úgy, mintha nem történt volna semmi. Azaz... Éljünk úgy, hogy tudjuk, hogy mi történt, de nem rágódunk rajta. Azt hiszem ma délután megpróbálom majd egy kicsit felvidítani a társulatot. -Ehhez nem nagyon tudok mit hozzáfűzni. Csak annyit, hogy remélem nem én leszek a következő. *mondja, majd feláll, nyújtózkodik egyet.* -Azt hiszem én megyek is, te is álmos vagy, én is. *pár pillanat alatt már sehol sincs, jól otthagyta szegény Mikát egyedül, hacsak előbb el nem ment * |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Júl. 06, 2008 10:10 am | |
| *Biccent a lánynak*-Jól van akkor majd találkozunk. Szia*mondja majd szól Zorratnak és ők is távoznak a helyszínről* |
| | | Dorotea Dipika Diák
Főkarakter : ewy_cica@hotmail.com Hozzászólások száma : 11
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Júl. 07, 2008 8:38 am | |
| *Dorotea sétál végig az udvaron. Most először jár itt. Egy nagy hátizsák van a vállán, és körül néz* -De szép...*MOndja miközben a tájra mered, és elbambul. Vár, hátha felbukkan valaki.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Júl. 07, 2008 8:41 am | |
| *Andrei érkezik az Udvarra. Egy újabb diákot kell most a szobájához kísérnie. Szép, sietős léptekkel lépked, tallárja bár lehet, hogy nem fúj a szél, mégis lobog. Prefektusi jelvénye mellkasán díszeleg, és mikor meglátja a magányosan álldogáló lányhoz.* -Khm.. Hello, Andrei Borislav vagyok, az egyik prefektusod. Üdvözöllek a Nezabarban. És most ha nem bánod, felkísérlek a szobádba. *Mondja kurtán a fiú, és mivel ha van a lánynak ellenvetése, ha nincs, akkor is a szobájához kíséri, így sebtében megfordul, és remélve, hogy a lány követi, elindul a harmadik emeletre, ahol a leányhálók találhatóak...* |
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Júl. 07, 2008 8:47 am | |
| *Dorotea meglátja a fiút.* -Szia! *Köszön kedvesen.* -Én Doroteaa Dipika vagyok. *Mondja majd egy bólintás után elindul a fiú után.* | |
| | | Sarah Christina Keller Diák
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 535 Kaszt :
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Júl. 07, 2008 12:28 pm | |
| *Sarah érkezik kutyájával az udvarra. A lányon egy rövid farmer és egy poló van. Ebben a melegben sosem lehet tudni. Leül az egyik padra, majd a felhőket kezdi nézni a feje fölött lévő ágak között.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Júl. 07, 2008 12:33 pm | |
| * Anne érkezik fekete lila árnyalatú köppenybe az udvarra szemét ismét a csuklya takarja, vállán egy táska lóg melyben egy könyv és a pálcája leli nyugalmát! vagy még sem? attól függ történni fog e valami* ~ szép időnk van, csak ne süssön ennyire a nap, nem szeretem~ * majd körbe pillant az udvaron és meglátja Sarah-t, mivel egyedül érkezett s nem tudni mi történhet mostanság, jobb ha nem egyedül lófrál oda megy a lányhoz s leül mellé* -Szia, hogy hogy emberi trsaság nélkül ilyen veszélyes napon? |
| | | Jane Scott Diák
Főkarakter : renikee2@citromail.hu Hozzászólások száma : 4037 Kaszt : Üzenőláda :
..egy hazug világban egy meg nem értett zseni vagyok, akinek a nevét majd vastag betűvel emelik ki a történelem könyvekben...
Titulus: Dilibogyóó Lyrával^^
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Júl. 07, 2008 12:35 pm | |
| *Jane sétálgat az udvaron kissé mélabúsan, legféltettebb gondolataiba mélyedve. Ahogy halad az udvaron két lányt pillnat meg. Az egyik Sarah, a másik Anne.* -Sziasztok! Csatlakozhatok hozzátok? *kérdezi.* | |
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Júl. 07, 2008 12:57 pm | |
| *Dorotea sétál végig az udvaron. Majd meglát pár lányt és odasiet hozzájuk. Hosszú göndör haja csak lebeg utána.* -Sziasztok! *Mondja a lány miközben egy göndör furtöcskét csavargat.* -Az én nevem Dorotea Dipika. De csak szólítsatok Doronak, esetleg Dorkának. *Mondja mivel Miksolcon állandóan így hívták. Nagy szemei csak mered az ismeretlen lányokra.* -Én... nem rég érkeztem. *MOndja csak úgy melléksen, idegenek között kicsit korlátozott, de akit már 10 perce ismer, azzal legalább úgy viselkedik, mintha mindig is ismerte volna.* | |
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Júl. 07, 2008 1:10 pm | |
| -Sziasztok! *köszön az érkezőknek.* -A nevem Sarah Keller! Örülök, hogy megismertelek Doro. *mondja a lánynak, majd Anne felé fordul.* -Csak gondoltam szellőzöm egy kicsit. *válaszolja, miközben ismét fordít egyet a fején immár Jane felé.* -Persze, hogy csatlakozhatsz. *mosolyodik el.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Júl. 07, 2008 1:14 pm | |
| * Anne is köszönti az érkező Doronak* - üdv a nezán! * majd felnéz az égre s a többiekre néz* - bocsi lányok most mennem kell sziasztok! * s úgy viharzik be a kúriába mint aki vmi ell menekülne* |
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Júl. 07, 2008 1:32 pm | |
| *Doro pillog nagyokat. Szemlélgeti a többi lányt, próbálja megjegyezni az arcukat és a nevüket. Majd felsóhajt és megszólal.* -Sajnálom, de nekem most mennem kell. *MOndja miközben a lányokra pillant nagy bociszemeivel majd meg sem áll a hálókig, fut mint egy örült.* | |
| | | Jane Scott Diák
Főkarakter : renikee2@citromail.hu Hozzászólások száma : 4037 Kaszt : Üzenőláda :
..egy hazug világban egy meg nem értett zseni vagyok, akinek a nevét majd vastag betűvel emelik ki a történelem könyvekben...
Titulus: Dilibogyóó Lyrával^^
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Júl. 07, 2008 1:54 pm | |
| *Janenek is menni kell* -Szaisztok. *mondja, s elindul a kúria felé*
//Sry, vendégek// | |
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Júl. 07, 2008 2:04 pm | |
| *Feláll és felmegy a szobájába kutyájával.* | |
| | | Peter Krumholtz Diák
Főkarakter : rupert3569@hotmail.com Hozzászólások száma : 355 Kaszt :
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Júl. 07, 2008 3:46 pm | |
| *Peter sétál az udvar gyepén. Igazából ne tudja miért is jött, csupán levegőzik. Mikor leér egy különös dologra lesz figyelmes. Egy alak a mocsár felé veszi az irányt. Először nem foglalkozik vele, majd belegondol, hogy az illető mekkora hibát vét. Pont most kell neki szabályt szegni, mikor veszély van. Azon gondolkodik, hogy kövesse-e mikor egy másik alak közeleg.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Júl. 07, 2008 3:50 pm | |
| *A fű zizegése töri meg az udvar csöndjét, és Noella lép ki a kúriából. Lassú lépteit, kicsit felgyorsítja mikor meglátja az ismerős Petert, mosolyogva köszön Neki, már távolról is. Integetve, vigyorogva, mint ahogy mostanában járkál. Igaz, hogy a kegyences támadás óta nem a legjobb a hangulata, de most valami miatt, jobb kedve van, nincs rossz előérzete, mint legutóbb... pedig lehet, hogy kéne lennie.* -Ó, szia Peter! Hogy, s mint? Te is ott voltál a kegyenc-támadásnál? Eh... szörnyű volt, azóta kétszer óvatosabb vagyok. *Mondja fejcsóválva, aztán várja a választ.* |
| | | Peter Krumholtz Diák
Főkarakter : rupert3569@hotmail.com Hozzászólások száma : 355 Kaszt :
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Júl. 07, 2008 3:54 pm | |
| *Azon gondolkodik, hoy támadjon-e, mikor felismeri Noellát. Felegyenesedik és köszön.*- Ohh. Szia. Megvagyok.* Veti oda hanyagul.* -Igen. Sajnálatos. Az a fiú. Fura, hogy ezt említed. Most láttam valakit, aki a köben mászkált. Megnézzük ki az? *Igazából nem fűlik a foga a kalandokhoz, de hát épp az ellenkezőjét akarja. Valakinek segíten.*- Gyere menjünk utánna és már indul is. De közbena lányt nézi, hoyg követi-e.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Júl. 07, 2008 3:57 pm | |
| *Látszólag Peternek máshol járnak a gondolatai, ezt valahol megérti, csak nem tudja miért. Bólint egyet, aztán a kérdésre kicsit elgondolkodik.* -Hát... Nem tudhatjuk, hogy hova ment, és ki az... de lehet, hogy csak egy diák és... Rendben, menjünk! *Bólint végül egy nagyot és elindul a fiú után, kicsit sietős tempóba, tényleg kíváncsi arra, hogy ki az, és egyáltalán mit akar csinálni. Meg hogy hova megy...Van benne egy kis félsz, de legyőzi egy nagy nyelés után, így megy, Peter mögött a mocsár felé.* |
| | | Ann-Tabitha Serenity Diák
Főkarakter : ritaveronika@axelero.hu Hozzászólások száma : 2586 Kaszt : Üzenőláda : Élj úgy, hogy, ha a tükörbe nézel, az illetőnek, akit a tükörben látsz, meg tudd veregetni a vállát, és mosolyogni tudj rá!
Titulus: Az allidon kis boszija^^
Titulus: A jók gyámolítója^^
Titulus: angyalka^^
MSN: ritaveronika@axelero.hu
Yahoo: ritaveronikamarsi@yahoo.com
Vegyetek fel! Mindenkivel szívesen játszom
Életem reménye: HHGY (L)
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Júl. 08, 2008 2:02 pm | |
| *Ann érkezik az udvarra. Jó most kint a levegő. S ezt élvezni is szeretné. Hallgatja a madarakat és dudorászni kezd, majd helyet foglal egy padon.*
A hozzászólást Ann-Tabitha Serenity összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Júl. 08, 2008 2:11 pm-kor. | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Júl. 08, 2008 2:07 pm | |
| *Juliett lép ki az udvarra. Az idő szép a madarak csicseregnek. A napsugarak pedig betöltik az egész udvart.* ~Hmm Hála a Jó Istennek itt nem látszik meg a kegyencek nyoma~ *gondolja juliett és szűkszavúan tovább sétálgat. Amint épp szokűsos köreit rójja egy kislányt vél megpillantani. Nem sokkal eleht nagyobb nála...viszont most pont ideális egy kis csvegésre. Így hát Juliett nem kertel tovább hanem odanyargal egyenest.* Szia *köszön rá hangosan h ogy észrevegye.* Juliett Vontan Naxeldir *mutatkozik be és biccent egyet a lánynak.* Milyen szép napunk van..szerinted is? *kérdezte szemöldökeit felhúzva és elmosolyodott.* A virágok és fák most bontogatják szárnyaikat a környék csendes..a leegő friss...hűű de jó ez a nap *szónokolta Juliett és az egyik virágot letépve szaladgált az udvaron.* Apropó hogy vagy mi ujság? *érdeklődött és közben táncolt ahogy csak bírta a lába.* Egyébként nem zavarok? El is felejtettem megkérdezni *panaszkodott és most már lecsüccsent a lány mellé és unottan dudorászgatni kezdett.* |
Főkarakter : ritaveronika@axelero.hu Hozzászólások száma : 2586 Kaszt : Üzenőláda : Élj úgy, hogy, ha a tükörbe nézel, az illetőnek, akit a tükörben látsz, meg tudd veregetni a vállát, és mosolyogni tudj rá!
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Júl. 08, 2008 2:19 pm | |
| -Szia- *köszönt vissza Ann mosolyogva* -Ann-Tabitha Serenity, allidonos. Te milyen szakos vagy- *kérdezi Ann kíváncsiskodva.* -Ezek szerint Te is szereted a természetet, ugye?- *mosolyog megint, és közben az jár a fejében, hogy ~Csak nem egy másik rokon lélek. Az látszott, hogy hallgatja a madarakat. És aki az állatok barátja rossz ember nem lehet.~ *majd tovább kérdezősködik.* -Ugye milyen szépen énekelnek a madarak? És tényleg, az idő valami csodás. Símogat a szél, dalolnak a madarak...Kívánhat ennél szebbet valaki?- *fordul Ann kíváncsian Juliett felé.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Júl. 08, 2008 2:26 pm | |
| Nem nem kívánhat senki se szebbet se jobbat..*felelt enmes egyszerűseéggel Juliett.* Bárcsak minden nap ilyen lenne és nem támadnának ránk azok a drága kegyencek *tette még hozzá Juliett s nagyot sóhajtva elkeseredetten lenézett a földre mitnha ott megoldást találhatna bajára. Ha most tudná Ann hogyő min gondolkodik nem biztos hogy ilyen örömteli lenne. De egyenlőre ez nem számít a nap még süt és ők is élnek..már ameddig..így tehát semmi ok az aggodalomra..hacsak...nem enm még nincs semmi.* Naxeldires avgyok az előbb mrá mondtam de lehet elelejtette de egyébként semmi baj..megesik az ilyen velem is gyakran előfordul *szónokolt kedvesen és legyintett egyet, most ilyen dolgokkal nem zavartatta magát. Sőt egyáltalán nem kötötte le.*Te tudsz valamit a kegyencekről? Voltál már valamelyik támadáson? *érdeklődött és közben összehúzta magán lenge kis pulóverét hisz fázni kezdett.* Úgy meg vagyok rémülve...tudom hogy mindenki de olyan rossz így élni..állandóan rettegésben..és sose tudjuk mikor lesz vége -vallotta be dühöngve és parázsló szemekkel kezdte pásztázni a tájat.* Ami még ma nyugalmas lehet holnap csatáktól lesz teli...ki tudja mit hoz az a fényes jövő..könyneket-e vagy boldogságot? Furcsa az embernek ilyeneken törni a fejét..de hátha az élete múlik rajta *szíktotta félbe Juliett mondanivalóját és fáradtan leroskadt az egyik padra..nem volt már kedve csak úgy álldogálni állt mrá eleget életében.* |
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Júl. 08, 2008 2:35 pm | |
| -Sajnos a támadásokon nem tudtam ott lenni. Mostanában elég rosszul vagyok. Sokat fáj a fejem. De biztos a még meglévő vizsgák miatt. De hallottam mindenről, amit műveltek, és ez nagyon elkeserítő.- *hajtja le Ann is a fejét* -Te mit tudsz róluk? Azon kívül, hogy nagy varázslók?- *kérdezi kíváncsian.* | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Udvar | |
| |
| | | | Udvar | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |