Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkKezdőlapHírekLegutóbbi képekTanításGalériaNezabar VallomásokÚjságInteraktív sugóRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Leírás
Staff
Legutóbbi témák
» Vendégeknek!
Udvar - Page 20 Icon_minitimeVas. Feb. 02, 2014 7:50 pm by Kaen el Jericho

» Föld alatti titkos forrás
Udvar - Page 20 Icon_minitimeKedd Nov. 26, 2013 7:51 pm by Steven Blackfield

» Puma háló
Udvar - Page 20 Icon_minitimeSzomb. Nov. 23, 2013 8:16 pm by Steven Blackfield

» Fellegszirt
Udvar - Page 20 Icon_minitimePént. Nov. 22, 2013 8:41 pm by Hiroshi Haku

» Elisabeth Ellen Torchwood kúriája
Udvar - Page 20 Icon_minitimeVas. Nov. 17, 2013 9:11 pm by Steven Blackfield

» Agatha-Land
Udvar - Page 20 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 8:13 pm by Lincoln Lawrence

» Társalgó - Központi terem
Udvar - Page 20 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 10:35 am by Sophie Lee

» Steven Blackfield háza
Udvar - Page 20 Icon_minitimeVas. Nov. 03, 2013 5:43 pm by Sophie Lee

» Fogadó
Udvar - Page 20 Icon_minitimeSzomb. Nov. 02, 2013 6:03 pm by Sophie Lee

Top posters
Cirelin de Sovalon
Udvar - Page 20 I_vote_lcapUdvar - Page 20 I_voting_barUdvar - Page 20 I_vote_rcap 
Kaen el Jericho
Udvar - Page 20 I_vote_lcapUdvar - Page 20 I_voting_barUdvar - Page 20 I_vote_rcap 
Aurora Valanthe Mediaris
Kalandmester
Jack Darkfield
Rosetta Waylan
Emily Kyra Beawer
Arabella Jagusia
Amaril Gwyneth
Rupert Rankle
Ki van itt?
Jelenleg 31 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 31 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
Statistics
Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Sweet Krytal

Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects

Udvar

Go down 
+73
Moana Hine
Melody Grey-Kingston
Ann-Tabitha Serenity
Christine Shavonne
Katharina/Colette Adams
Ayla Madyzyn
Christina Angel
Ivy Gwynn McDawish
Estera Linnet
Ashlie Brogar Glevor
Seth Svarog
Raul Garcia Heranandez
Alexandra Sirov
Atanas Iordan
Danail Andrei
Dhaila Lancaster
Mephisto Ov Hell
Rosalinda Perez
Domajan Gurskovity
Horváth Viktória Ágnes
Niema Miriel
Winona Dominica
Elisaveta Eva
Teodor Angel
Toomas Vladislav
Nikorina Grozda
Igor Volonyev
Irina Yoana
Lucy Elaine
Clara de Chryseis
Evangeline Elovics
David Branson
Quarion Galanodel
Aali White
Sarah Christina Keller
Kiaran Courber
Latiffa Milena
Mira Todorka
Vaszilij Potrevszkij
Persephone Spenser
Dante Sparda
Takeshi Shinobu
Kaen el Jericho
Rupert Rankle
Nicolas Demerest
Summer Crannion
Amaril Gwyneth
Carry Ainshley Carson
Éric Leclair
Gabriella Collie
Sheila Leays
Jozef Bomontov
Jack Darkfield
Driana Stardew
Peter Krumholtz
Gary Shazzox
Nicol Bennet
Aravis Anton
Nalani Haukea
Vanessa Mantova
Elisaveta Grozda Moraru-A
Olga Snezhana
Anaze White
Chloe Bikey
Victoria Dewey
Misa Grozda
Rosetta Waylan
Hana Jessica Dentry
Wanda Dorcas Gloria
Arabella Jagusia
Gerlice Éva
Jane Scott
Leonard Wyatt
77 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Leonard Wyatt
Diák
Leonard Wyatt

Hozzászólások száma : 1104

Udvar - Page 20 Empty
TémanyitásTárgy: Udvar   Udvar - Page 20 Icon_minitimeVas. Jún. 01, 2008 7:45 am

First topic message reminder :

[Only admins are allowed to see this image]

A Kúriából kilépve egy kővel borított udvaron találjuk magunkat, mely terület elég nagy, egy része kővel borított, mely az utakat jelöli ki az arra járók számára. Rengeteg különféle fajú és korú fa található, melyek azonban sosem virágoznak, ezzel valamiféle szomorúságot kölcsönözve a helynek.

Az udvaron több pad illetve lugas és kisház is a diákok rendelkezésére áll, melyeket gondok tart karban, illetve gondoz. A kisházak amolyan menedék féleként szolgálnak, hol a hideg téli szél, hol a forró nyári nap, vagy az eső ellen. Az udvar közepén egy hatalmas szökőkút is van a Kúria bejáratával pont szembe, melyet azonban gondos kezek még nem hoztak helyre...

Az udvar szélén egy sebes sodrású, bővizű patak folyik végig, mely a Kékfátyol-vízesés jéghideg vizét hozza és eltűnik a Tölgyes mellett a diákok szemei elől.

A hozzászólást Leonard Wyatt összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Jún. 01, 2008 7:53 am-kor.
Vissza az elejére Go down

SzerzőÜzenet
Takeshi Shinobu
Diák
Takeshi Shinobu

Hozzászólások száma : 826
Kaszt : Udvar - Page 20 Harcos
Üzenőláda : Kevés időm van játszani Sad

Udvar - Page 20 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 20 Icon_minitimeHétf. Jún. 16, 2008 3:31 pm

* Egy fekete kimonós fiú jelenik meg az udvaron Katanával az oldalán. Takeshi az, vele van Azazel is. Odasétál a lányokhoz, majd leül a fűre hozzájuk. *
- Kellemes délutánt hölgyeim. Hogy s mint vagytok? * érdeklődik a fiú. *
* ránéz az egyik lányra, akit még nem ismer. ( nem Janere) Nem is elisára)*
- Üdvözletem, Takeshi Shinobu vagyok. * feláll, meghajol, visszaül *
Jane Scott
Diák
Jane Scott

Főkarakter : renikee2@citromail.hu
Hozzászólások száma : 4037
Kaszt : Udvar - Page 20 Jos
Üzenőláda :
..egy hazug világban egy meg nem értett zseni vagyok, akinek a nevét majd vastag betűvel emelik ki a történelem könyvekben...

Titulus: Dilibogyóó Lyrával^^

Udvar - Page 20 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 20 Icon_minitimeHétf. Jún. 16, 2008 3:35 pm

*Jane hátrapillant, és észreveszi Elisavetát.*
-Szióó. Mi újság Veled? Körbejártad már a sulit?
*Érdeklődik Jane, majd megpillantja Takeshit is.*
-Szia, Takeshi. *köszön a fiúnak.*
-Mi újság Veled?
*Kérdezi.*
Sarah Christina Keller
Diák
Sarah Christina Keller

Főkarakter : főkarakter
Hozzászólások száma : 535
Kaszt : Udvar - Page 20 Mentalista

Udvar - Page 20 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 20 Icon_minitimeHétf. Jún. 16, 2008 3:39 pm

-Sziasztok! *köszön az érkezőknek.*
-Az én nevem Sarah Keller. *mutatkozik be, majd Jane felé fordul*
-Igen egymásra találtak! *mosolyog.*
-Egyébként jó napom volt. *válaszolja.*
http://nezabar.hu/elotorik_naxeldir.php
Elisaveta Eva
Diák
Elisaveta Eva

Hozzászólások száma : 114
Üzenőláda : Ha akarsz játszani, akkor írj msn-re. Vagy üzit. Ne zavarjon, hogy elfoglalt vagyok vagy nem vagyok a gépnél.

Udvar - Page 20 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 20 Icon_minitimeHétf. Jún. 16, 2008 3:45 pm

*-Már bejártam szinte mindent, de volt pár hely, ahova még nem mertem bemenni.
*majd Takeshihez fordult*
- Hát te? Hogyhogy nem edzel? Nem te leszel a legerősebb harcos? Vagy egy kis pihenés is kell?
*aztán a többiekhez fordult*
- Veletek mi a helyzet? Ti sem mentek barlangászni?*
Takeshi Shinobu
Diák
Takeshi Shinobu

Udvar - Page 20 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 20 Icon_minitimeHétf. Jún. 16, 2008 3:50 pm

* A fiú ránéz elizára. *
- Most érkeztem. De ha szeretnéd, elmegyek edzeni. *mondja a fiú, majd Janehez fordul*
- Tegnap sikeresen edzettem, küzdöttem Caleb Shirar ellen. Igaz veszítettem, de tanulságos harc volt. * mondja*
Jane Scott
Diák
Jane Scott

Főkarakter : renikee2@citromail.hu
Hozzászólások száma : 4037
Üzenőláda :
..egy hazug világban egy meg nem értett zseni vagyok, akinek a nevét majd vastag betűvel emelik ki a történelem könyvekben...

Titulus: Dilibogyóó Lyrával^^

Udvar - Page 20 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 20 Icon_minitimeHétf. Jún. 16, 2008 3:54 pm

*Jane rámosolyog Takeshire.*
-Akkor is ügyes voltál. Biztos, hogy sokat lehet taulni az ilyen párbajokon.
*mondja Jane mosolyogva, majd folytatja.*
-Velem nincs semmi különös. Élek, vizsgákra tanulok meg minden ami kell. Már alig várom, hogy hazautazhassak egy picit a csládomhoz.
*mondja mosolyogva.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 20 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 20 Icon_minitimeHétf. Jún. 16, 2008 3:59 pm

* Ash érkezik az udvarra, fekete melegítő naciba, vörös szűk pólóban és fekete melegítő felsőben. Meglátja az udvar közepén a kis társaságot és odamegy hozzájuk. Köszön mindenkinek, és bemutatkozik azoknak akiket még nem ismer.*
- Sziasztok. Ashlynn Atos vagyok. * Majd leül az egyik padra.*
- Na mi újság? *Kérdezi mosolyogva.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 20 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 20 Icon_minitimeHétf. Jún. 16, 2008 4:00 pm

*Andrei érkezik sebtében az Udvarra, eléggé siet, hiszen nemsokára elkezdődik a szakkör, és nem akar lekésni róla. Bár nem nagyon érdekelt a témában, mégis tegnap lent Nellondban megfogadta, hogy minden alkalmat megragad a kimozdulásra. Így mikor odaér, kicsit kifújja magát, megigazítja a tallárját, és a prefis jelvényét, majd körbenéz, hogy körülbelül hányan lesznek majd a szakkörön. Valószínűleg kevesen mert egy ilyen program nem nagy érdekeltségű, ám mégis lehet nagyon jó szórakozási lehetőség...*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 20 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 20 Icon_minitimeHétf. Jún. 16, 2008 4:04 pm

*Leila lép be a szakkörre jöt ,de amikor meglát egy kis társaságot akkor hozzájuk siet. Egy halálfejes balettcipő van rajta ,farmer-halászgatyával és egy fekete ing ami kiemeli kecses testét. Cézárral a kutyusával és Nünükével a vadászgörényével sétál a csoporthoz.*
-Sziasztok!*Köszön.*
-Leila Hamilton,Allidon prefektus.*Mutatkozik be azoknak akik nem ismerik. Körbenéz és látja ,hogy csak pár ember van akivel találkozott.*
-És hogy s mint?*Kérdezi majd leül a fűbe és ott várja ,hogy elinduljanak.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 20 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 20 Icon_minitimeHétf. Jún. 16, 2008 4:04 pm

*Halványkék betűrt ingben, sötét barna szövetnadrágban egy alak közeledik az udvarra, s maga előtt lebegtet egy nagyobb zsákot. Vállain egy egy hófehér vadászgörény helyezkedik el, egyiknek bal szeme körül fura jelek vörösen izzanak. Az alak szemét egy elegáns napszemüveg takarja. Stefan közelít a diákokhoz, majd leteszi a zsákot*
Üdvözlöm önöket, remélem a szakkörre gyülekeznek
*Mondja halvány mosollyal. Valószínűleg, sőt szinte biztos, hogy még egyikük sem ismeri őt. Ezután egyenlőre elhelyezkedik egy közeli padon, s várja, hogy a diákok gyülekezzenek. Egyenlőre nem mutatkozik be, csak ha elkezdte a szakkört*
Takeshi Shinobu
Diák
Takeshi Shinobu

Udvar - Page 20 Empty

* Takeshi feláll, megigazítja katanáját, Azazel tollászkodik a vállán*
- Ha megbocsátanak hölgyeim, most mennem kell. Nem igazán szeretem a nagy társaságot. köszönöm a beszélgetést, viszontlátásra.
* a fiú megfordul, és elhagyja az udvart. *
Diák

Főkarakter : vibex10@hotmail.com
Hozzászólások száma : 867
Kaszt : Udvar - Page 20 Nincskaszt
Üzenőláda : Gyertek, gyertek játszani! Vajon mit is játszani? Na jó gyertek csak nyugodtan játszani és stresszeljétek pici Elisámat:)

Udvar - Page 20 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 20 Icon_minitimeHétf. Jún. 16, 2008 4:06 pm

* Elisa többiekkel együtt érkezik az udvarra.*
http://www.vibex.gportal.hu ginny.gportal.hu
Aali White
Diák
Aali White

Főkarakter : aaliwhite@hotmail.com
Hozzászólások száma : 2258
Üzenőláda : - Mindig is tudtuk, hol a határ.
- És csak óvatosan léptük át.
Illik zavarni, ha játszani akarsz
(\_/)
(O.o)
(><)
/_|_\

Udvar - Page 20 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 20 Icon_minitimeHétf. Jún. 16, 2008 4:06 pm

*Aali érkezik az udvarra futtában. Ismételten majdnem lekési a szakkört, de most mg úgy tűnik időben érkezett a kiindulópontra. Nem igazán ismeri ezt a témát ő sem, még sosem próbálta ki. De most itt van, és nyugodt tempóban köezeldik. Nincsenek túl sokan errfelé, ezért már szinte azt hiszi, hogy elmarad. Odasétál egy magányosan álldogáló fiúhoz.*
-Szia! Aali White vagyok. És Te? *Kérdi mosolyogva az alacsony lányka tőle, majd még fürkészi a tájat, ki érkezik meg ide.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 20 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 20 Icon_minitimeHétf. Jún. 16, 2008 4:09 pm

*Elisa , Ryan és Kata érkezik meg az udvarra. Kata látja, hogy már többen is vannak itt. Köztük valószinűleg az egyik tanár is, akit még sohasem látott. *-Jónapot! *köszön illedelmesen, majd a többiek felé néz. Ryan megjegyzését csak most értelmezi, mármint a fekete ruhákról. Inkább nem mond semmit. *

//Bocsi a késésért//
Vendég
Vendég

Udvar - Page 20 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 20 Icon_minitimeHétf. Jún. 16, 2008 4:09 pm

Andrei Borislav szobatársa, Ryan érkezik az udvarra, daimónja, Kali és a két szaktársa társaságában. Fehér-sárga kockás ing van rajta, mint mindig nincsen begombolva, alatta pedig vörös póló. Fehér deszkáscipô van rajta, meg háromnegyed farmernacó. Szemüvege orrán van, Allidonos kitűzôje övén, DK jelvénye pedig zsebében. A tanár már meg is érkezett, így Ryan Elisa és Kata társaságában álldógáll az udvaron, várva a kirstálybarlangászatot. Valakit ma is meg kell ilyesztenie. Olyan régen nem volt már barlangban...
-Szóval, nyugi Kata. Nem bánt, sosem tenné.- Nyugtatja halkan, majd csendben marad. Sikerül végre befognia azt a nagy száját. Érdeklôdve néz körül, hátha le tudna nyúlni valamit. Sosem árt a zsákmányt keresni...
-Jó estét.- Köszön még a tanárnak, de mostmár komolyan nyugton marad.
Vendég
Vendég

Udvar - Page 20 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 20 Icon_minitimeHétf. Jún. 16, 2008 4:13 pm

*Leila mikor a tanár belép és észreveszi Katájékat felpattan és odafut hozzájuk.Ráugrik Ryan hátára és megijeszti.*
-Sziiiiiaaasztok!*Mondja lellesen ,elhúzzva.*
-Ti is eljöttetek?*Kérdezi miközben leugrik Ryan hátáról.*
-Olyan jó ,hogy nem egyedül vagyok.*Sóhajt fel majd várja az indulást.*
Elisaveta Eva
Diák
Elisaveta Eva

Hozzászólások száma : 114
Üzenőláda : Ha akarsz játszani, akkor írj msn-re. Vagy üzit. Ne zavarjon, hogy elfoglalt vagyok vagy nem vagyok a gépnél.

Udvar - Page 20 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 20 Icon_minitimeHétf. Jún. 16, 2008 4:14 pm

* Elisa Takeshi után néz, majd gondol egyet és utánarohan. Pár lépés után megtorpan, hátrafordul*
- Sziasztok! Mennem kell...
*köszönt el a többiektől, majd rohant tovább*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 20 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 20 Icon_minitimeHétf. Jún. 16, 2008 4:16 pm

*Andrei álldogál egy kicsit magányosan, majd legnagyobb csodálkozására, egy ismeretlen lány szólítsa meg, aki a méretéhez képest nem néz ki a fiúval egy korúnak. Miután az elmondta a nevét, Andreinek nincs hát mit tenni, szóba kell elegyednie vele, hiszen hogy nézne ki, hogyha ott hagyná őt...*
-Hello, én Andrei Borislav vagyok. Nagyon örvendek. *Mosolyodik el, remélve, többet nem kell beszélnie, és akkor szerencsére megérkezik a tanár. Miután egy kicsit arrébb mennek egy pad felé, Andrei is követi őket, valószínűleg, így kezdődik majd el a szakkör. Eközben ahogy sétálnak, Andrei egyik szobatársa tűnik fel. A fiú csak biccent neki, mivel nem találja szimpatikusnak, de hát ez van, nem kell mindenkit szeretni. Mi lenne akkor, ha akkor szeretet hatná át a mindenséget. Míg el nem kezdődik a szakkör Andrei körbepillant a társaságon, de mikor látja, hogy már nagyon elkezdenek mozgolódni a szakkörösök ismét visszaemeli tekintetét a tanárra, akit azelőtt még egyszer sem látott...*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 20 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 20 Icon_minitimeHétf. Jún. 16, 2008 4:18 pm

*Mivel lassan itt az ideje a kezdésnek, sőt, már pont itt az idő a kezdésre, ezért feláll a padról, majd megközelíti a zsákot, s egy pálcasuhintással kibontja. A zsák igazából egy nagydarab anyag, mely a négy sarkánál volt összekötve, s most így kiterül. Tartalma sok különböző színű jégkorcsolya, ám méreteik megegyeznek, mind egyformán nagy*
Nos kedves diákok, akkor szeretnék mindenkit üdvözölni. Stefan Yanov Iliev vagyok, majdan látványmágia tanár. Remélem a mai szakkör is elég látványos lesz. Tudom, bár elég furcsa, hogy korcsolyákat hoztam ilyen szép napsütésben, de higgyék el, hogy szükség lesz rá. Színre válogathatnak, de méretre nem érdemes, majd illeszkedni fog lábukhoz. Aztán ha mindenki választott, vegye kézbe, majd kérem érintsék meg ezt a zsupszkulcsot.
*Zsebéből előhúz egy kis papírfecnit, amit szétnyit, s így már jobban hozzáfér bárki is*
Tudom, nem megyünk messze, csak ide a kristálybarlangba, de hosszú séta lenne, és elég veszélyes

//ha mindenki megérintette a kulcsot, akkor folytatás a kristálybarlang bejáratnál//
Vendég
Vendég

Udvar - Page 20 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 20 Icon_minitimeHétf. Jún. 16, 2008 4:19 pm

- Na jó, ma kirándulás.
*Mondja a maradt Janenek és feláll.*
- Jó lenne átmenni a tölgyesbe.
*Mondja mosolyogva és Janenel együtt átmennek a tölgyesbe.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 20 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 20 Icon_minitimeHétf. Jún. 16, 2008 4:24 pm

*Látja , hogy Ryanre ráugrik Leila, aki nem is valószínű, hogy ismeri a szöszke srácot. Eszébejut valami majd megszólal.*-Khm Leila..Leszállnál a vőlegényemről? Köszönöm.*mondja, majd rákacsint Ryanre, és elneveti magát.*-Bocsi de ez most nagyon kellett. Már rég volt ilyen jó kedvem. Tényleg bocsi szöszke. *mondja mosolyogva, majd mikor a tanár úr megszólal, szépen odasétál a korcsonyákhoz kiválaszt egyet, majd megérinti a zsupszkulcsot. Kiváncsi, hogy milyen is lesz a túra a Kristálybarlangban.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 20 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 20 Icon_minitimeHétf. Jún. 16, 2008 4:26 pm

*Mivel itt a feladat, választani kell egy korcsolyát, Andrei választja a fekete színűt. Persze van még ott zöld, kék, piros, minden színben, ám mint a tanár is említette, még nem húzza fel. Mikor már mindenkinél van egy korcsolya, akkor ő is odanyúl a kulcsra, ami átröpíti a karistálybarlangba....*
Diák

Főkarakter : vibex10@hotmail.com
Hozzászólások száma : 867
Kaszt : Udvar - Page 20 Nincskaszt
Üzenőláda : Gyertek, gyertek játszani! Vajon mit is játszani? Na jó gyertek csak nyugodtan játszani és stresszeljétek pici Elisámat:)

Udvar - Page 20 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 20 Icon_minitimeHétf. Jún. 16, 2008 4:26 pm

* Elisa nagyot néz mikor a jóképű szöszke hátára landol Leila. Inkább nem szól semmit se csak biccent Leila fel, és egy ezüst-lila korcsolyáért nyúl, majd megérínti a zsubszkulcsot. Nehogy lemaradjon. Reménykedik, hogy a többiek is csatlakoznak.*
http://www.vibex.gportal.hu ginny.gportal.hu
Aali White
Diák
Aali White

Főkarakter : aaliwhite@hotmail.com
Hozzászólások száma : 2258
Üzenőláda : - Mindig is tudtuk, hol a határ.
- És csak óvatosan léptük át.
Illik zavarni, ha játszani akarsz
(\_/)
(O.o)
(><)
/_|_\

Udvar - Page 20 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 20 Icon_minitimeHétf. Jún. 16, 2008 4:27 pm

//A fenébe. El kel mennem. De most még jobb, mint a barlangban. Nem?//
*Bár Aali eredetileg a kirándulásra indult, most hirtelen úgy gondolja, mégsem vesz részt rajta, fontosabb dolga akadt, például a vacsora. No ersze nem csak ezrért, nagyon fáradt, és most már nincsen enerdiája ilyen korcsolyázós dologra. Ezért gyorsan elfordul, és elindul vissza a kúriába.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 20 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 20 Icon_minitimeHétf. Jún. 16, 2008 4:30 pm

Mikor Leila hátbatámadja, szó szerint, majdnem elveszti az egyensúlyát és elôredôl. Hogy kiegyensúlyozzon, mennie kell elôre néhány lépést. De az ijesztés sikerült. Ryan abszolúte nem számított egy ráugró lányra és majd szívinfarktust kapott. És még ô gondolt megijesztésre. Azonban leszállni egyelôre nem engedi, most ô a fehér tehresztrál és kezeivel megtartja Leila lábait. Szintén elhúzva, vigyorogva tartja a hátán Leilát.
-Csapdaaaaaa.- Mondja szintén elhúzva. De lehet, hogy jobb lenne, ha nem tartaná ígyis fájós hátán, tehát le is hámozza magáról Leilát.
-Szia. Ryan vagyok. Vagy...Bocs, de én vagyok a hülye vagy komolyan nem ismerlek?- Kissé idióta és éréketlen kérdés, de a rettentôen jóképű fiú, mint ahogyan Hayden nevezte, egyik mosolya garantáltan kiengeszteli a lányt. Ha nem, akkor meg Ryan megszívja...Néha jót tesz a megnyerô külseje. Andreinek is biccent, mikor ô köszön neki. Kata beszólására elvigyorodik.
-Mi van, csak nem vagy féltékeny, drágám?- Hát, húzzunk bele a show-ba, ha már elkezdtük. Odalép Kata mellé, csípôjénél átkarolja és egy apró puszit nyom az arcára.
-Na menjünk.- Mondja mosolyogva és továbbjátszva az eljegyzett szerepét, kézenfogva Katával elindul, kiválaszt egy fehér korcsolyát és megfogja Kalit, majd megérinti a zsupszkulcsot. &egrave;rzi a rándulást a gyomra környékén, a forgást és a kellemetlen érzést. De a következô pillanatban mennyasszonyával már a kristálybarlangban van.
Ajánlott tartalom

Udvar - Page 20 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 20 Icon_minitime

Udvar
Vissza az elejére 
20 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Udvar
» Udvar
» Udvar
» Udvar
» Udvar

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola :: Arhivum :: Arhivum-
Ugrás: