Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 31 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 31 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Udvar | |
|
+73Moana Hine Melody Grey-Kingston Ann-Tabitha Serenity Christine Shavonne Katharina/Colette Adams Ayla Madyzyn Christina Angel Ivy Gwynn McDawish Estera Linnet Ashlie Brogar Glevor Seth Svarog Raul Garcia Heranandez Alexandra Sirov Atanas Iordan Danail Andrei Dhaila Lancaster Mephisto Ov Hell Rosalinda Perez Domajan Gurskovity Horváth Viktória Ágnes Niema Miriel Winona Dominica Elisaveta Eva Teodor Angel Toomas Vladislav Nikorina Grozda Igor Volonyev Irina Yoana Lucy Elaine Clara de Chryseis Evangeline Elovics David Branson Quarion Galanodel Aali White Sarah Christina Keller Kiaran Courber Latiffa Milena Mira Todorka Vaszilij Potrevszkij Persephone Spenser Dante Sparda Takeshi Shinobu Kaen el Jericho Rupert Rankle Nicolas Demerest Summer Crannion Amaril Gwyneth Carry Ainshley Carson Éric Leclair Gabriella Collie Sheila Leays Jozef Bomontov Jack Darkfield Driana Stardew Peter Krumholtz Gary Shazzox Nicol Bennet Aravis Anton Nalani Haukea Vanessa Mantova Elisaveta Grozda Moraru-A Olga Snezhana Anaze White Chloe Bikey Victoria Dewey Misa Grozda Rosetta Waylan Hana Jessica Dentry Wanda Dorcas Gloria Arabella Jagusia Gerlice Éva Jane Scott Leonard Wyatt 77 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Leonard Wyatt Diák
Hozzászólások száma : 1104
| Tárgy: Udvar Vas. Jún. 01, 2008 7:45 am | |
| First topic message reminder :
[Only admins are allowed to see this image]
A Kúriából kilépve egy kővel borított udvaron találjuk magunkat, mely terület elég nagy, egy része kővel borított, mely az utakat jelöli ki az arra járók számára. Rengeteg különféle fajú és korú fa található, melyek azonban sosem virágoznak, ezzel valamiféle szomorúságot kölcsönözve a helynek.
Az udvaron több pad illetve lugas és kisház is a diákok rendelkezésére áll, melyeket gondok tart karban, illetve gondoz. A kisházak amolyan menedék féleként szolgálnak, hol a hideg téli szél, hol a forró nyári nap, vagy az eső ellen. Az udvar közepén egy hatalmas szökőkút is van a Kúria bejáratával pont szembe, melyet azonban gondos kezek még nem hoztak helyre...
Az udvar szélén egy sebes sodrású, bővizű patak folyik végig, mely a Kékfátyol-vízesés jéghideg vizét hozza és eltűnik a Tölgyes mellett a diákok szemei elől.
A hozzászólást Leonard Wyatt összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Jún. 01, 2008 7:53 am-kor. | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Takeshi Shinobu Diák
Hozzászólások száma : 826 Kaszt : Üzenőláda : Kevés időm van játszani
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Jún. 16, 2008 3:31 pm | |
| * Egy fekete kimonós fiú jelenik meg az udvaron Katanával az oldalán. Takeshi az, vele van Azazel is. Odasétál a lányokhoz, majd leül a fűre hozzájuk. * - Kellemes délutánt hölgyeim. Hogy s mint vagytok? * érdeklődik a fiú. * * ránéz az egyik lányra, akit még nem ismer. ( nem Janere) Nem is elisára)* - Üdvözletem, Takeshi Shinobu vagyok. * feláll, meghajol, visszaül * | |
| | | Jane Scott Diák
Főkarakter : renikee2@citromail.hu Hozzászólások száma : 4037 Kaszt : Üzenőláda :
..egy hazug világban egy meg nem értett zseni vagyok, akinek a nevét majd vastag betűvel emelik ki a történelem könyvekben...
Titulus: Dilibogyóó Lyrával^^
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Jún. 16, 2008 3:35 pm | |
| *Jane hátrapillant, és észreveszi Elisavetát.* -Szióó. Mi újság Veled? Körbejártad már a sulit? *Érdeklődik Jane, majd megpillantja Takeshit is.* -Szia, Takeshi. *köszön a fiúnak.* -Mi újság Veled? *Kérdezi.* | |
| | | Sarah Christina Keller Diák
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 535 Kaszt :
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Jún. 16, 2008 3:39 pm | |
| -Sziasztok! *köszön az érkezőknek.* -Az én nevem Sarah Keller. *mutatkozik be, majd Jane felé fordul* -Igen egymásra találtak! *mosolyog.* -Egyébként jó napom volt. *válaszolja.* | |
| | | Elisaveta Eva Diák
Hozzászólások száma : 114 Üzenőláda : Ha akarsz játszani, akkor írj msn-re. Vagy üzit. Ne zavarjon, hogy elfoglalt vagyok vagy nem vagyok a gépnél.
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Jún. 16, 2008 3:45 pm | |
| *-Már bejártam szinte mindent, de volt pár hely, ahova még nem mertem bemenni. *majd Takeshihez fordult* - Hát te? Hogyhogy nem edzel? Nem te leszel a legerősebb harcos? Vagy egy kis pihenés is kell? *aztán a többiekhez fordult* - Veletek mi a helyzet? Ti sem mentek barlangászni?*
| |
| | | Takeshi Shinobu Diák
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Jún. 16, 2008 3:50 pm | |
| * A fiú ránéz elizára. * - Most érkeztem. De ha szeretnéd, elmegyek edzeni. *mondja a fiú, majd Janehez fordul* - Tegnap sikeresen edzettem, küzdöttem Caleb Shirar ellen. Igaz veszítettem, de tanulságos harc volt. * mondja* | |
| | | Jane Scott Diák
Főkarakter : renikee2@citromail.hu Hozzászólások száma : 4037 Kaszt : Üzenőláda :
..egy hazug világban egy meg nem értett zseni vagyok, akinek a nevét majd vastag betűvel emelik ki a történelem könyvekben...
Titulus: Dilibogyóó Lyrával^^
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Jún. 16, 2008 3:54 pm | |
| *Jane rámosolyog Takeshire.* -Akkor is ügyes voltál. Biztos, hogy sokat lehet taulni az ilyen párbajokon. *mondja Jane mosolyogva, majd folytatja.* -Velem nincs semmi különös. Élek, vizsgákra tanulok meg minden ami kell. Már alig várom, hogy hazautazhassak egy picit a csládomhoz. *mondja mosolyogva.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Jún. 16, 2008 3:59 pm | |
| * Ash érkezik az udvarra, fekete melegítő naciba, vörös szűk pólóban és fekete melegítő felsőben. Meglátja az udvar közepén a kis társaságot és odamegy hozzájuk. Köszön mindenkinek, és bemutatkozik azoknak akiket még nem ismer.* - Sziasztok. Ashlynn Atos vagyok. * Majd leül az egyik padra.* - Na mi újság? *Kérdezi mosolyogva.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Jún. 16, 2008 4:00 pm | |
| *Andrei érkezik sebtében az Udvarra, eléggé siet, hiszen nemsokára elkezdődik a szakkör, és nem akar lekésni róla. Bár nem nagyon érdekelt a témában, mégis tegnap lent Nellondban megfogadta, hogy minden alkalmat megragad a kimozdulásra. Így mikor odaér, kicsit kifújja magát, megigazítja a tallárját, és a prefis jelvényét, majd körbenéz, hogy körülbelül hányan lesznek majd a szakkörön. Valószínűleg kevesen mert egy ilyen program nem nagy érdekeltségű, ám mégis lehet nagyon jó szórakozási lehetőség...* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Jún. 16, 2008 4:04 pm | |
| *Leila lép be a szakkörre jöt ,de amikor meglát egy kis társaságot akkor hozzájuk siet. Egy halálfejes balettcipő van rajta ,farmer-halászgatyával és egy fekete ing ami kiemeli kecses testét. Cézárral a kutyusával és Nünükével a vadászgörényével sétál a csoporthoz.* -Sziasztok!*Köszön.* -Leila Hamilton,Allidon prefektus.*Mutatkozik be azoknak akik nem ismerik. Körbenéz és látja ,hogy csak pár ember van akivel találkozott.* -És hogy s mint?*Kérdezi majd leül a fűbe és ott várja ,hogy elinduljanak.* |
| | | Vendég Vendég
| *Halványkék betűrt ingben, sötét barna szövetnadrágban egy alak közeledik az udvarra, s maga előtt lebegtet egy nagyobb zsákot. Vállain egy egy hófehér vadászgörény helyezkedik el, egyiknek bal szeme körül fura jelek vörösen izzanak. Az alak szemét egy elegáns napszemüveg takarja. Stefan közelít a diákokhoz, majd leteszi a zsákot* Üdvözlöm önöket, remélem a szakkörre gyülekeznek *Mondja halvány mosollyal. Valószínűleg, sőt szinte biztos, hogy még egyikük sem ismeri őt. Ezután egyenlőre elhelyezkedik egy közeli padon, s várja, hogy a diákok gyülekezzenek. Egyenlőre nem mutatkozik be, csak ha elkezdte a szakkört* |
| | | Takeshi Shinobu Diák
| * Takeshi feláll, megigazítja katanáját, Azazel tollászkodik a vállán* - Ha megbocsátanak hölgyeim, most mennem kell. Nem igazán szeretem a nagy társaságot. köszönöm a beszélgetést, viszontlátásra. * a fiú megfordul, és elhagyja az udvart. * | |
| | | Elisaveta Grozda Moraru-A Diák
Főkarakter : vibex10@hotmail.com Hozzászólások száma : 867 Kaszt : Üzenőláda : Gyertek, gyertek játszani! Vajon mit is játszani? Na jó gyertek csak nyugodtan játszani és stresszeljétek pici Elisámat:)
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Jún. 16, 2008 4:06 pm | |
| * Elisa többiekkel együtt érkezik az udvarra.* | |
| | | Aali White Diák
Főkarakter : aaliwhite@hotmail.com Hozzászólások száma : 2258 Kaszt : Üzenőláda : - Mindig is tudtuk, hol a határ.
- És csak óvatosan léptük át.
Illik zavarni, ha játszani akarsz
(\_/)
(O.o)
(><)
/_|_\
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Jún. 16, 2008 4:06 pm | |
| *Aali érkezik az udvarra futtában. Ismételten majdnem lekési a szakkört, de most mg úgy tűnik időben érkezett a kiindulópontra. Nem igazán ismeri ezt a témát ő sem, még sosem próbálta ki. De most itt van, és nyugodt tempóban köezeldik. Nincsenek túl sokan errfelé, ezért már szinte azt hiszi, hogy elmarad. Odasétál egy magányosan álldogáló fiúhoz.* -Szia! Aali White vagyok. És Te? *Kérdi mosolyogva az alacsony lányka tőle, majd még fürkészi a tájat, ki érkezik meg ide.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Jún. 16, 2008 4:09 pm | |
| *Elisa , Ryan és Kata érkezik meg az udvarra. Kata látja, hogy már többen is vannak itt. Köztük valószinűleg az egyik tanár is, akit még sohasem látott. *-Jónapot! *köszön illedelmesen, majd a többiek felé néz. Ryan megjegyzését csak most értelmezi, mármint a fekete ruhákról. Inkább nem mond semmit. *
//Bocsi a késésért// |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Jún. 16, 2008 4:09 pm | |
| Andrei Borislav szobatársa, Ryan érkezik az udvarra, daimónja, Kali és a két szaktársa társaságában. Fehér-sárga kockás ing van rajta, mint mindig nincsen begombolva, alatta pedig vörös póló. Fehér deszkáscipô van rajta, meg háromnegyed farmernacó. Szemüvege orrán van, Allidonos kitűzôje övén, DK jelvénye pedig zsebében. A tanár már meg is érkezett, így Ryan Elisa és Kata társaságában álldógáll az udvaron, várva a kirstálybarlangászatot. Valakit ma is meg kell ilyesztenie. Olyan régen nem volt már barlangban... -Szóval, nyugi Kata. Nem bánt, sosem tenné.- Nyugtatja halkan, majd csendben marad. Sikerül végre befognia azt a nagy száját. Érdeklôdve néz körül, hátha le tudna nyúlni valamit. Sosem árt a zsákmányt keresni... -Jó estét.- Köszön még a tanárnak, de mostmár komolyan nyugton marad. |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Jún. 16, 2008 4:13 pm | |
| *Leila mikor a tanár belép és észreveszi Katájékat felpattan és odafut hozzájuk.Ráugrik Ryan hátára és megijeszti.* -Sziiiiiaaasztok!*Mondja lellesen ,elhúzzva.* -Ti is eljöttetek?*Kérdezi miközben leugrik Ryan hátáról.* -Olyan jó ,hogy nem egyedül vagyok.*Sóhajt fel majd várja az indulást.* |
| | | Elisaveta Eva Diák
Hozzászólások száma : 114 Üzenőláda : Ha akarsz játszani, akkor írj msn-re. Vagy üzit. Ne zavarjon, hogy elfoglalt vagyok vagy nem vagyok a gépnél.
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Jún. 16, 2008 4:14 pm | |
| * Elisa Takeshi után néz, majd gondol egyet és utánarohan. Pár lépés után megtorpan, hátrafordul* - Sziasztok! Mennem kell... *köszönt el a többiektől, majd rohant tovább*
| |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Jún. 16, 2008 4:16 pm | |
| *Andrei álldogál egy kicsit magányosan, majd legnagyobb csodálkozására, egy ismeretlen lány szólítsa meg, aki a méretéhez képest nem néz ki a fiúval egy korúnak. Miután az elmondta a nevét, Andreinek nincs hát mit tenni, szóba kell elegyednie vele, hiszen hogy nézne ki, hogyha ott hagyná őt...* -Hello, én Andrei Borislav vagyok. Nagyon örvendek. *Mosolyodik el, remélve, többet nem kell beszélnie, és akkor szerencsére megérkezik a tanár. Miután egy kicsit arrébb mennek egy pad felé, Andrei is követi őket, valószínűleg, így kezdődik majd el a szakkör. Eközben ahogy sétálnak, Andrei egyik szobatársa tűnik fel. A fiú csak biccent neki, mivel nem találja szimpatikusnak, de hát ez van, nem kell mindenkit szeretni. Mi lenne akkor, ha akkor szeretet hatná át a mindenséget. Míg el nem kezdődik a szakkör Andrei körbepillant a társaságon, de mikor látja, hogy már nagyon elkezdenek mozgolódni a szakkörösök ismét visszaemeli tekintetét a tanárra, akit azelőtt még egyszer sem látott...* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Jún. 16, 2008 4:18 pm | |
| *Mivel lassan itt az ideje a kezdésnek, sőt, már pont itt az idő a kezdésre, ezért feláll a padról, majd megközelíti a zsákot, s egy pálcasuhintással kibontja. A zsák igazából egy nagydarab anyag, mely a négy sarkánál volt összekötve, s most így kiterül. Tartalma sok különböző színű jégkorcsolya, ám méreteik megegyeznek, mind egyformán nagy* Nos kedves diákok, akkor szeretnék mindenkit üdvözölni. Stefan Yanov Iliev vagyok, majdan látványmágia tanár. Remélem a mai szakkör is elég látványos lesz. Tudom, bár elég furcsa, hogy korcsolyákat hoztam ilyen szép napsütésben, de higgyék el, hogy szükség lesz rá. Színre válogathatnak, de méretre nem érdemes, majd illeszkedni fog lábukhoz. Aztán ha mindenki választott, vegye kézbe, majd kérem érintsék meg ezt a zsupszkulcsot. *Zsebéből előhúz egy kis papírfecnit, amit szétnyit, s így már jobban hozzáfér bárki is* Tudom, nem megyünk messze, csak ide a kristálybarlangba, de hosszú séta lenne, és elég veszélyes
//ha mindenki megérintette a kulcsot, akkor folytatás a kristálybarlang bejáratnál// |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Jún. 16, 2008 4:19 pm | |
| - Na jó, ma kirándulás. *Mondja a maradt Janenek és feláll.* - Jó lenne átmenni a tölgyesbe. *Mondja mosolyogva és Janenel együtt átmennek a tölgyesbe.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Jún. 16, 2008 4:24 pm | |
| *Látja , hogy Ryanre ráugrik Leila, aki nem is valószínű, hogy ismeri a szöszke srácot. Eszébejut valami majd megszólal.*-Khm Leila..Leszállnál a vőlegényemről? Köszönöm.*mondja, majd rákacsint Ryanre, és elneveti magát.*-Bocsi de ez most nagyon kellett. Már rég volt ilyen jó kedvem. Tényleg bocsi szöszke. *mondja mosolyogva, majd mikor a tanár úr megszólal, szépen odasétál a korcsonyákhoz kiválaszt egyet, majd megérinti a zsupszkulcsot. Kiváncsi, hogy milyen is lesz a túra a Kristálybarlangban.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Jún. 16, 2008 4:26 pm | |
| *Mivel itt a feladat, választani kell egy korcsolyát, Andrei választja a fekete színűt. Persze van még ott zöld, kék, piros, minden színben, ám mint a tanár is említette, még nem húzza fel. Mikor már mindenkinél van egy korcsolya, akkor ő is odanyúl a kulcsra, ami átröpíti a karistálybarlangba....* |
| | | Elisaveta Grozda Moraru-A Diák
Főkarakter : vibex10@hotmail.com Hozzászólások száma : 867 Kaszt : Üzenőláda : Gyertek, gyertek játszani! Vajon mit is játszani? Na jó gyertek csak nyugodtan játszani és stresszeljétek pici Elisámat:)
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Jún. 16, 2008 4:26 pm | |
| * Elisa nagyot néz mikor a jóképű szöszke hátára landol Leila. Inkább nem szól semmit se csak biccent Leila fel, és egy ezüst-lila korcsolyáért nyúl, majd megérínti a zsubszkulcsot. Nehogy lemaradjon. Reménykedik, hogy a többiek is csatlakoznak.* | |
| | | Aali White Diák
Főkarakter : aaliwhite@hotmail.com Hozzászólások száma : 2258 Kaszt : Üzenőláda : - Mindig is tudtuk, hol a határ.
- És csak óvatosan léptük át.
Illik zavarni, ha játszani akarsz
(\_/)
(O.o)
(><)
/_|_\
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Jún. 16, 2008 4:27 pm | |
| //A fenébe. El kel mennem. De most még jobb, mint a barlangban. Nem?// *Bár Aali eredetileg a kirándulásra indult, most hirtelen úgy gondolja, mégsem vesz részt rajta, fontosabb dolga akadt, például a vacsora. No ersze nem csak ezrért, nagyon fáradt, és most már nincsen enerdiája ilyen korcsolyázós dologra. Ezért gyorsan elfordul, és elindul vissza a kúriába.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Jún. 16, 2008 4:30 pm | |
| Mikor Leila hátbatámadja, szó szerint, majdnem elveszti az egyensúlyát és elôredôl. Hogy kiegyensúlyozzon, mennie kell elôre néhány lépést. De az ijesztés sikerült. Ryan abszolúte nem számított egy ráugró lányra és majd szívinfarktust kapott. És még ô gondolt megijesztésre. Azonban leszállni egyelôre nem engedi, most ô a fehér tehresztrál és kezeivel megtartja Leila lábait. Szintén elhúzva, vigyorogva tartja a hátán Leilát. -Csapdaaaaaa.- Mondja szintén elhúzva. De lehet, hogy jobb lenne, ha nem tartaná ígyis fájós hátán, tehát le is hámozza magáról Leilát. -Szia. Ryan vagyok. Vagy...Bocs, de én vagyok a hülye vagy komolyan nem ismerlek?- Kissé idióta és éréketlen kérdés, de a rettentôen jóképű fiú, mint ahogyan Hayden nevezte, egyik mosolya garantáltan kiengeszteli a lányt. Ha nem, akkor meg Ryan megszívja...Néha jót tesz a megnyerô külseje. Andreinek is biccent, mikor ô köszön neki. Kata beszólására elvigyorodik. -Mi van, csak nem vagy féltékeny, drágám?- Hát, húzzunk bele a show-ba, ha már elkezdtük. Odalép Kata mellé, csípôjénél átkarolja és egy apró puszit nyom az arcára. -Na menjünk.- Mondja mosolyogva és továbbjátszva az eljegyzett szerepét, kézenfogva Katával elindul, kiválaszt egy fehér korcsolyát és megfogja Kalit, majd megérinti a zsupszkulcsot. èrzi a rándulást a gyomra környékén, a forgást és a kellemetlen érzést. De a következô pillanatban mennyasszonyával már a kristálybarlangban van. |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Udvar | |
| |
| | | | Udvar | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |