Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 31 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 31 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Udvar | |
|
+73Moana Hine Melody Grey-Kingston Ann-Tabitha Serenity Christine Shavonne Katharina/Colette Adams Ayla Madyzyn Christina Angel Ivy Gwynn McDawish Estera Linnet Ashlie Brogar Glevor Seth Svarog Raul Garcia Heranandez Alexandra Sirov Atanas Iordan Danail Andrei Dhaila Lancaster Mephisto Ov Hell Rosalinda Perez Domajan Gurskovity Horváth Viktória Ágnes Niema Miriel Winona Dominica Elisaveta Eva Teodor Angel Toomas Vladislav Nikorina Grozda Igor Volonyev Irina Yoana Lucy Elaine Clara de Chryseis Evangeline Elovics David Branson Quarion Galanodel Aali White Sarah Christina Keller Kiaran Courber Latiffa Milena Mira Todorka Vaszilij Potrevszkij Persephone Spenser Dante Sparda Takeshi Shinobu Kaen el Jericho Rupert Rankle Nicolas Demerest Summer Crannion Amaril Gwyneth Carry Ainshley Carson Éric Leclair Gabriella Collie Sheila Leays Jozef Bomontov Jack Darkfield Driana Stardew Peter Krumholtz Gary Shazzox Nicol Bennet Aravis Anton Nalani Haukea Vanessa Mantova Elisaveta Grozda Moraru-A Olga Snezhana Anaze White Chloe Bikey Victoria Dewey Misa Grozda Rosetta Waylan Hana Jessica Dentry Wanda Dorcas Gloria Arabella Jagusia Gerlice Éva Jane Scott Leonard Wyatt 77 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Leonard Wyatt Diák
Hozzászólások száma : 1104
| Tárgy: Udvar Vas. Jún. 01, 2008 7:45 am | |
| First topic message reminder :
[Only admins are allowed to see this image]
A Kúriából kilépve egy kővel borított udvaron találjuk magunkat, mely terület elég nagy, egy része kővel borított, mely az utakat jelöli ki az arra járók számára. Rengeteg különféle fajú és korú fa található, melyek azonban sosem virágoznak, ezzel valamiféle szomorúságot kölcsönözve a helynek.
Az udvaron több pad illetve lugas és kisház is a diákok rendelkezésére áll, melyeket gondok tart karban, illetve gondoz. A kisházak amolyan menedék féleként szolgálnak, hol a hideg téli szél, hol a forró nyári nap, vagy az eső ellen. Az udvar közepén egy hatalmas szökőkút is van a Kúria bejáratával pont szembe, melyet azonban gondos kezek még nem hoztak helyre...
Az udvar szélén egy sebes sodrású, bővizű patak folyik végig, mely a Kékfátyol-vízesés jéghideg vizét hozza és eltűnik a Tölgyes mellett a diákok szemei elől.
A hozzászólást Leonard Wyatt összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Jún. 01, 2008 7:53 am-kor. | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Jún. 15, 2008 7:47 pm | |
| *Angel mosolyogva figyeli, ahogy a jelenlévők az állatokat mutatgatják be. És csak magában meg is jegyzi, hogy milyen aranyosak, majd a hirtelen távozó Lucy felé kapja tekintetét.*Szia majd beszélünk.*Aztán az ottmaradtakhoz fordul. Inkább Leila felé, hogy megjegyzhessen valami hajrá féleséget.*Nah az remek. Akkor sok sikert hozzá.*mondja mosollyal teli ajkakkal.*Tulajdonképpen én sem tudok semmi témát, de ideje lenne felvándorolni a társalgóba. Ott talán eszünkbe jut valami.*mondja még mindig mosolyogva, majd köpenyét lecsatolva, azt kezében tartva fordul meg a Kúria felé. Elindul, de még visszatekint, és megszólal.*Ki tart velem?*kérdezi a kis lány csapattól, akik nem álltak olyan messze tőle. Várja a lányok válaszát...* |
| | | Igor Volonyev Diák
Hozzászólások száma : 404 Kaszt : Üzenőláda : Ha valaki szeretne játszani, nyugodtan lehet zaklatni!!!
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Jún. 16, 2008 7:24 am | |
| *Kilép az udvarra, és sétál egy kört.* ~Ehh, de régen voltam is kint, úgy két-három hete...~ *Számolja gondolataiban a napokat, heteket.* Mindegy. *Leül egy padra, elövesz egy könyvet és elkezd olvasni.* | |
| | | Rosetta Waylan
Főkarakter : perlita6@freemail.hu Hozzászólások száma : 6579 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Jún. 16, 2008 7:36 am | |
| *Egy kobold lány érkezik az Udvara, szép lassna sétálva, melette Nikorina, s nyomukban a fekete hajú lány szürke macskája, ki mindenhová követi a lányt. A kobold lány néha felpillant Nikorinára, egy mosollyal arcán, próbálja szavak nélkül vidítgatni, de ki tudja ez milyen hatásos. Mikor meglátja Igort még egyszer felpillant a fekte hajú lányra, kérdő tekintettel.* - Oda menjünk hozzá? *KÉrdezi egszerűen, s ha válrántást, esetleg igent hall, akkor a fiúhoz is sétálgat Nikorinával.* -Szia Igor! Rég láttalak.. Miújság veled? *Kérdezi tőle a kobold lány, miközben szép csendben leül a padra, azaz felül, hisz a lába jócskán nem ér le róla. Barna haja kivételesen ki van engedve, így a vöröses tincsek többnyire vidáman libbennek minden mozulatánál utánna.* | |
| | | Igor Volonyev Diák
Hozzászólások száma : 404 Kaszt : Üzenőláda : Ha valaki szeretne játszani, nyugodtan lehet zaklatni!!!
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Jún. 16, 2008 7:40 am | |
| *Amikor megzavarják a csendedt szét néz.* Heh? Jah szia. Igen én is téged. *Válaszól a kobold lánynak mosolyogva.* Szia, Niko! Téged is régen láttalak. *Köszön a lánynak.* Hogy vagytok? *Kérdezi a lányoktól közben arrébb csusszan, hogy Nikorina is letudjon ülni.* Na és mi van veletek prefik? Gondolom nincs túl sok dolgotok nekem se volt sok. *Mondja egy apró mosollyal.* | |
| | | Nikorina Grozda
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 2638 Kaszt : Üzenőláda : <3 A Nikorinát jelképező sárkány <3 Titulus: Arkangyal
All I Need
Final Destination
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Jún. 16, 2008 7:44 am | |
| *Rosetta mellett érkezik ki az udvarra, miután hagyta magát rábeszélni arra, hogy kijöjjön a friss levegőre. Végülis, a sok megrázkódtatás után muszáj kitisztítania valahogy a gondolatait. Már kezd is jobb hangulatban lenni, de azért borzongva tekint arra, amerre a vízesés van. Amikor odaérnek Igor mellé, lehuppan a padra, és csak aztán köszön.* -Heló Igor. Én is régen láttalak... *Merengve néz el valamerre, közben a macskája szépen az ölébe huppan.* | |
| | | Rosetta Waylan
Főkarakter : perlita6@freemail.hu Hozzászólások száma : 6579 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Jún. 16, 2008 7:50 am | |
| *A kobold lány nagyokat pislog, mikor Igor könnyű semmit tevésnek titulálja a prefi munkát.* - Szerintem egyáltalán nem könnyű... Mostmár csak két prefi van, és én, a többiek Diákképviselők lettek.. Ő dolguk csak feltételes, szóval, ah akarják csinálnak valamit, ha nem nem.. Így sokkal több feladatunk lett Arabellával és Amaliával. Ők maradtak prefik. *Magyarázza a kobold lányka, próbálja érthetően, amennyire lehet. * - Nem is tudom.. Nem mondom, hogy akkor rossz prefi voltál, ha nem volt sok dolgod, de az biztos, hogy a mostani egy picit nehézkes.. Sok idő a diákokkal fogallkozni, akármennyire is szívesen teszem.. *Mondja a lányka abbahagyja a beszédet kicsit elgondolkozik.. Tekintete rájár a fiúnál levő könyvre, s azonnal szóvá is teszi.* - Mit olvasol amúgy? *KÉrdezi kíváncsiskodav, miközben szabad tincseit arrébb tologatja, amennyire tudja.* | |
| | | Igor Volonyev Diák
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Jún. 16, 2008 8:01 am | |
| Igen??? Két prefi, hát az nem sok... *Mondja.* Amikor én voltam akkor hatan voltink asszem... *Számolgat.* Bocsi de megyek, még össze kell pakolnom, mert ma megyek le két hétre a szüleimhez. *Mondja egy bocsánat kérő mosollyal és elmegy.* | |
| | | Toomas Vladislav Diák
Főkarakter : ToomasVladislav@windowslive.com Hozzászólások száma : 1375 Kaszt : Üzenőláda : Az univerzumban, az egyetlen állandó a változás.
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Jún. 16, 2008 8:08 am | |
| *Toomas a szokásos módján, elgondolkodva érkezik a kúriából. Ma is rajta van az elmaradhatatlan zöld köpeny, és hátán a tünde kard. Calinát most nem látni sehol, valószínűleg vadászik, hogy megtömje a gyomrát néhány rágcsálóval. A tünde maga elé bámulva sétálgat az udvaron, először észre sem veszi a kis társaságot. Egy jó tíz perc bolyongás után elég közel kerül a többiekhez, hogy fölfigyeljen a beszélgetés zajára. Körbepillant, és elindul az Eramirosok felé. Amikor közelebb ér, illedelmesen köszön.* -Üdv néktek. *Amikor ezzel megvan, csak leül a fűbe és hallgatja a beszélgetést, persze csak ha nem zavar senkit.* | |
| | | Nikorina Grozda
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 2638 Kaszt : Üzenőláda : <3 A Nikorinát jelképező sárkány <3 Titulus: Arkangyal
All I Need
Final Destination
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Jún. 16, 2008 8:13 am | |
| *Hallgat, hallgat, csak hallgat. Lehet, hogy gondolatban kicsit máshol kószál, eléggé furcsa a tekintete, mintha nem is itt lenne...* -Szia Igor... *köszön el a fiútól, aztán eszébe jut valami.* ~Én is régen láttam apámat... Meg kéne végre látogatnom, csak legyek már túl a vizsgákon...~ *sóhajt, majd az újonnan érkezettre pillant.* -Heló, Nikorina Grozda. *A szakját nem is mondja, hiszen látja a tündén, hogy szaktárs. Őt személy szerint nem zavarja Toomas. Inkább Rosettára néz, hátha mondani akar valamit a kobold lányka. Ha nem, neki a csöndben ücsörgés is megfelel.* | |
| | | Teodor Angel Diák
Hozzászólások száma : 937 Kaszt : Üzenőláda : Hallgas: AcDc-t,Iron Maident, Rammsteint, Hammerfalt, Nightwisht és szép lesz az életed. Nekem legalábbis összejött.
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Jún. 16, 2008 8:14 am | |
| *Egy magas fiú sétál ki az ajton aki nem más mint Delt. Meglátja a kis társaságot és közelebb megy. Amira ott sétál mellette teljes nyugodságal. Delten egy fekete triko és egy farmer van. Mikor odaér mosolyogva köszön.*Sziasztok. Hogy vagytok ? *Kérdi barátságosan. Közbe végig Rosettát nézi igaz néha Toomasra és Nikorinara is vett pár pilantást. Amira, a daimon mindenkinek biccent a fejével.* | |
| | | Rosetta Waylan
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Jún. 16, 2008 8:19 am | |
| - Szia Igor! *Köszön el ő is a fiútól és kicsit Nikorinára tekint. A fiú szép gyorsan lelécelt, ilyen fontos lenne az a pakolás?.. No sebaj, mertz jön a következő beszélgetőpartner hozzájuk. Megvárja, míg Nikorina bemutatkozik, majd kedvesen elmosolyodik a tünde fiúra néz.* - Szia Toomas. Hogy vagy? *Kérdezi kedvesen, őt egyáltalán nem zavarja, hisz a tünde fiúval mindig szivesen beszélget, na meg reménykedik, hogy valami vidámság idcsepeg, hogy Nikorina minnél előbb rendbejöjjön. Elég furcsa, de ismét érkezik valaki, s most szépen Delt jön be a képbe. A kobold lány azonnal Amirára tekint kicsit rosszallóan, de szája sarkában mosollyal, majd visszanéz amagas fiúra.* - Szia Delt.. Én jól vagyok. *Mondja egyszerűen és még egy mosolyt ejt, kedvesen.* - És te, ti? Hogy vagytok? Amira még midnig nem szokott le arról, hogy ártatlan és védtelen lányokat rádlökjön? *Kérdezi gonoszkás hangon.* | |
Főkarakter : ToomasVladislav@windowslive.com Hozzászólások száma : 1375 Kaszt : Üzenőláda : Az univerzumban, az egyetlen állandó a változás.
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Jún. 16, 2008 8:31 am | |
| *Toomas csak akkor veszi észre az érkező Deltet amikor az megszólal. Köszönés képpen csak biccent a fiúnak és a dimónjának, majd Rosettához fordul hogy válaszoljon a kérdésre. A lánynak föltűnhet hogy szokatlanul keveset gondolkodik a válaszon.* -Egész tűrhetően. Nincsenek komolyabb problémáim a vizsgákon kívül manapság. Te hogy bírod? *Kérdi a koboldlányt, aki sejtheti hogy Toomas nem a vizsgákra gondolt, hanem valami másra. Valaki másra pontosabban. Amikor a kobold rákérdez Deltnél a diamónjára, egy kicsit érdeklődve talán rosszallóan néz a fiúr aés várja ő is a választ.* | |
| | | Nikorina Grozda
All I Need
Final Destination
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Jún. 16, 2008 8:35 am | |
| *Biccent az érkező Deltnek, remek, remek, csupa szaktárs. És csupa ismeretlen, Roseon kívül... No de mindegy. Aztán úgy érzi, most mér muszáj megszólalnia. Ráadásul kicsit hűvös is van...* ~Affene... mért nem hoztam kabátot???~ *kérdezi magától bosszúsan, majd a többiek felé fordul.* -Én jól vagyok, csak furcsán érzem magam, azután, ami tegnap történt... *megborzong, és elhallgat. Aztán kissé somolyogva hallgatja a többieket,de inkább a szótlanságba burkolózik.* | |
| | | Teodor Angel Diák
Hozzászólások száma : 937 Kaszt : Üzenőláda : Hallgas: AcDc-t,Iron Maident, Rammsteint, Hammerfalt, Nightwisht és szép lesz az életed. Nekem legalábbis összejött.
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Jún. 16, 2008 8:43 am | |
| Rosetta. Hogy gondolod, hogy leszoktam rola ? Naná, hogy nem.*Válaszol a daimon gonoszan Rosetta kérdésére. Delt a kérdésre késégesen válaszol.*Én jól köszön szépen. Jaj istenem már megint elfelejtettem valamit. Bocsika mennem kell, de tényleg bocsika sajnálom. Sziasztok.*Azzal Delt és Amira is gyorsan elfut a kuria felé.* | |
| | | Rosetta Waylan
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Jún. 16, 2008 8:47 am | |
| *A kobold lány vet pár aggódó pillantást Nikorina felé, s csak azután válaszol Toomas kérdésére...* - Mondhatni jól.. Én.. csak tegnap tudtam meg, hogy mi történt. *Modnja halkabbra fogva a szót Toomasnak. * - Tegnap egy füstképe megjelent... a tükör, amit Nellondban kaptam kivetítette Szevér füzetéből e képét... *Mondja egyre elhalkulva, majd nagyot sóhajt.* - Hagyjuk inkább, nem szeretném bolygatni se a tegnapot, se ezt az egészet... Nagyon rosz, hogy így történt..És változtatni nem lehet.. *kicsit elmosolyodik, mikor hallja Amira szavait, nagyon biztosra veszi, hogy Delt és a daimonja nem tud semmiről ezzel kapcsolatban, ezért nem hallgattak el azonnal és maradtak továbbra is vidámak többé kevésbé. Mikor viszont a fél-óriás fiú távozásra fogja a kobold lányka kicsit sajnálva engedi el.* - Te Kis feledékeny... Majd valamikor úgy is összefutunk! *Szól még Delt után, majd ismét Toomas és Nikorina felé fordul a padon üldögélve.* - Miről.. Beszélgessünk? *Kérdezi kicsit terelgetve a témát, nem épp a legkellemesebb ez senkinek.. Még is csak halálról van szó.* | |
| | | | Nikorina Grozda
All I Need
Final Destination
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Jún. 16, 2008 9:25 am | |
| *Úgy látszik, ma mindenki jön-megy. Ez egy ilyen napnak tűnik... Delt elmegy szépen, Rose Toomasnak meséli a tegnap történteket, amit Nikorina csak fél füllel hallgat, de így is beleborzong.Nem nagyon szereti ő felemlegetni a történteket.* -Téma? Hááát, nem is tudom... *vonja meg a vállát, miután Toomas is elmegy. Rosettára függeszti a tekintetét, és fészkelődik egy kicsit a padon.* De lehetőleg... kerüljük azt a témát... Amúgy bármi jöhet. *Hát igen, nem szeretné, ha újra szóba jönne az a dolog. Most valami vidámabb témára van szüksége.* | |
| | | Rosetta Waylan
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Jún. 16, 2008 9:34 am | |
| *Rosetta nagyot nyel,mikor ismét kettesben maradnak Nikorinával, s a lány visszakérdez, hogy mi is legyen a téma. kicsit megvakargatja a z állát, intha valami kis ször pelyhedzene ott- ami NINCS- és azt piszkálná, majd odafordul a lányhoz.* - Nem tudom.. Nem jut eszembe semmi. Viszont bocsi, de énis megyek a dolgomra. Túl sok időt töltöttem ma már el beszélgetéssel, reggel nyolc óta itt vagyok veled gyakrolatilag.. *Mondja a lánynak majd egy bátorító mosolyyt ejt.* - Majd valamikor beszélünk, addig is, ha lehet ne legyél egyedül, jobb lenne ha beszélgetnél.. Jó sokat és új ismerősökkel. *Tanácsolja a lány, bár ki tudja mennyire lehet megfogadni ezt a tanácsot. Szépen talpra áll, s egy intés, köszönés után szépen elsétálgat, kitudja merre, kitudja hová.* | |
| | | Nikorina Grozda
All I Need
Final Destination
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Jún. 16, 2008 9:42 am | |
| -Nem gond, menj csak... bocsi, ha a terhedre voltam. *Mondja Rosenak, amikor a kobold lányka elmegy, és kissé szomorúan néz utána. Egyedül maradt, mindenki elment... De talán még jön valaki. Így hát fészkelődik egy kicsit a padon.* ~Kéne az a kabát...~ *gondolja, majd sóhajt egyet. De csak nem megy be. Gradan legalább az ölében van, és melegíti valamennyire. Végül megunja az ücsörgést, és felsétál a szobájába, a Dingo hálóba.* | |
| | | Jane Scott Diák
Főkarakter : renikee2@citromail.hu Hozzászólások száma : 4037 Kaszt : Üzenőláda :
..egy hazug világban egy meg nem értett zseni vagyok, akinek a nevét majd vastag betűvel emelik ki a történelem könyvekben...
Titulus: Dilibogyóó Lyrával^^
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Jún. 16, 2008 2:53 pm | |
| *Jane sétálgat az udvaron. Már régen kárt erre, és Jonatánnak, a kiskutyának is szüksége volt már a friss levegőre. Lola is mgérkezett a suliba, most épp a fejük felett köröz. Gyönyörű idő van, hétágra süt a nap, de Jane senkit nem lát az udvaron. Ezért leült az egyik padra, és olvasni kezdett.* | |
| | | Sarah Christina Keller Diák
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 535 Kaszt :
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Jún. 16, 2008 3:04 pm | |
| *Sarah érkezik az udvarra. Ismét sétátni indult Janettel, aki láthatólag élvezi ezt. Körbepillant hátha lát valakit és nem egyedül lesz, majd meglátja Jane-t.* -Szia! *sétál oda a lányhoz és köszön neki.* -A nevem Sarah Keller. Nem tudom, hogy találkoztunk e már. *mosolyog kék szemeit a Jane kutyáján tartva.* -Aranyos a kutyád! *jelenti ki, miközben az övé a lábához ül.* | |
| | | Jane Scott Diák
Főkarakter : renikee2@citromail.hu Hozzászólások száma : 4037 Kaszt : Üzenőláda :
..egy hazug világban egy meg nem értett zseni vagyok, akinek a nevét majd vastag betűvel emelik ki a történelem könyvekben...
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Jún. 16, 2008 3:08 pm | |
| *Jane letette a könyvét, és felnézett a most érkező lányra.* -Szióó, a nevem Jane Scott. Nem, azt hiszem még nem találkoztunk, de örülök, hogy megismerhetlek. *mondja a lánynak, majd egy széles mosoly jelenik meg az arcán, amikor a kiskutyáját dicsérte meg Sarah.* -Jonatánnak hívják. *mondja büszkén Jane.* -A Te kiskutyád is nagyon édes. Hogy hívják? *Kérdezi Jane.* | |
| | | Sarah Christina Keller Diák
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 535 Kaszt :
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Jún. 16, 2008 3:16 pm | |
| -A neve Janet! *válaszolja, miközben megsimogatja Janet fejét.* -Egyébként köszöni szépen. Mindenki imádja. *a kutya ekkor felkapja a fejét felugrik, majd lihegve és farkcsóválva odaugrik Jane elé.* -Ez azt jelenti, hogy kedvel téged. *neveti el magát.* | |
| | | Jane Scott Diák
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Jún. 16, 2008 3:19 pm | |
| *Jane megsimogatja Janet fejét, majd hirtelen a kutya le si ugrik az öléből, és Jonatánnal játszani kezdenek.* -Nahát, úgy tűnik, hogy egymásra találtak. Ezentúl elválaszthatatlanok lesznek. *mondja nevetve Jane.* -Na és mi újság Veled? Milyen napod volt? *Kérdezi Jane Sarahtól.* | |
| | | Elisaveta Eva Diák
Hozzászólások száma : 114 Üzenőláda : Ha akarsz játszani, akkor írj msn-re. Vagy üzit. Ne zavarjon, hogy elfoglalt vagyok vagy nem vagyok a gépnél.
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Jún. 16, 2008 3:29 pm | |
| *Elisa éppen sétálgat, amikor megpillantja az udvaron Jane-t egy másik lánnyal beszélgetni. Odamegy hozzájuk.* - Sziasztok! *Köszönt rájuk, majd az ismeretlen lányhoz fordult* - Az én nevem Elisaveta Eva és naxeldires elsős vagyok.*
| |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Udvar | |
| |
| | | | Udvar | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |