Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkKezdőlapHírekLegutóbbi képekTanításGalériaNezabar VallomásokÚjságInteraktív sugóRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Leírás
Staff
Legutóbbi témák
» Vendégeknek!
Udvar - Page 18 Icon_minitimeVas. Feb. 02, 2014 7:50 pm by Kaen el Jericho

» Föld alatti titkos forrás
Udvar - Page 18 Icon_minitimeKedd Nov. 26, 2013 7:51 pm by Steven Blackfield

» Puma háló
Udvar - Page 18 Icon_minitimeSzomb. Nov. 23, 2013 8:16 pm by Steven Blackfield

» Fellegszirt
Udvar - Page 18 Icon_minitimePént. Nov. 22, 2013 8:41 pm by Hiroshi Haku

» Elisabeth Ellen Torchwood kúriája
Udvar - Page 18 Icon_minitimeVas. Nov. 17, 2013 9:11 pm by Steven Blackfield

» Agatha-Land
Udvar - Page 18 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 8:13 pm by Lincoln Lawrence

» Társalgó - Központi terem
Udvar - Page 18 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 10:35 am by Sophie Lee

» Steven Blackfield háza
Udvar - Page 18 Icon_minitimeVas. Nov. 03, 2013 5:43 pm by Sophie Lee

» Fogadó
Udvar - Page 18 Icon_minitimeSzomb. Nov. 02, 2013 6:03 pm by Sophie Lee

Top posters
Cirelin de Sovalon
Udvar - Page 18 I_vote_lcapUdvar - Page 18 I_voting_barUdvar - Page 18 I_vote_rcap 
Kaen el Jericho
Udvar - Page 18 I_vote_lcapUdvar - Page 18 I_voting_barUdvar - Page 18 I_vote_rcap 
Aurora Valanthe Mediaris
Kalandmester
Jack Darkfield
Rosetta Waylan
Emily Kyra Beawer
Arabella Jagusia
Amaril Gwyneth
Rupert Rankle
Ki van itt?
Jelenleg 26 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 26 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
Statistics
Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Sweet Krytal

Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects

Udvar

Go down 
+73
Moana Hine
Melody Grey-Kingston
Ann-Tabitha Serenity
Christine Shavonne
Katharina/Colette Adams
Ayla Madyzyn
Christina Angel
Ivy Gwynn McDawish
Estera Linnet
Ashlie Brogar Glevor
Seth Svarog
Raul Garcia Heranandez
Alexandra Sirov
Atanas Iordan
Danail Andrei
Dhaila Lancaster
Mephisto Ov Hell
Rosalinda Perez
Domajan Gurskovity
Horváth Viktória Ágnes
Niema Miriel
Winona Dominica
Elisaveta Eva
Teodor Angel
Toomas Vladislav
Nikorina Grozda
Igor Volonyev
Irina Yoana
Lucy Elaine
Clara de Chryseis
Evangeline Elovics
David Branson
Quarion Galanodel
Aali White
Sarah Christina Keller
Kiaran Courber
Latiffa Milena
Mira Todorka
Vaszilij Potrevszkij
Persephone Spenser
Dante Sparda
Takeshi Shinobu
Kaen el Jericho
Rupert Rankle
Nicolas Demerest
Summer Crannion
Amaril Gwyneth
Carry Ainshley Carson
Éric Leclair
Gabriella Collie
Sheila Leays
Jozef Bomontov
Jack Darkfield
Driana Stardew
Peter Krumholtz
Gary Shazzox
Nicol Bennet
Aravis Anton
Nalani Haukea
Vanessa Mantova
Elisaveta Grozda Moraru-A
Olga Snezhana
Anaze White
Chloe Bikey
Victoria Dewey
Misa Grozda
Rosetta Waylan
Hana Jessica Dentry
Wanda Dorcas Gloria
Arabella Jagusia
Gerlice Éva
Jane Scott
Leonard Wyatt
77 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Leonard Wyatt
Diák
Leonard Wyatt

Hozzászólások száma : 1104

Udvar - Page 18 Empty
TémanyitásTárgy: Udvar   Udvar - Page 18 Icon_minitimeVas. Jún. 01, 2008 7:45 am

First topic message reminder :

[Only admins are allowed to see this image]

A Kúriából kilépve egy kővel borított udvaron találjuk magunkat, mely terület elég nagy, egy része kővel borított, mely az utakat jelöli ki az arra járók számára. Rengeteg különféle fajú és korú fa található, melyek azonban sosem virágoznak, ezzel valamiféle szomorúságot kölcsönözve a helynek.

Az udvaron több pad illetve lugas és kisház is a diákok rendelkezésére áll, melyeket gondok tart karban, illetve gondoz. A kisházak amolyan menedék féleként szolgálnak, hol a hideg téli szél, hol a forró nyári nap, vagy az eső ellen. Az udvar közepén egy hatalmas szökőkút is van a Kúria bejáratával pont szembe, melyet azonban gondos kezek még nem hoztak helyre...

Az udvar szélén egy sebes sodrású, bővizű patak folyik végig, mely a Kékfátyol-vízesés jéghideg vizét hozza és eltűnik a Tölgyes mellett a diákok szemei elől.

A hozzászólást Leonard Wyatt összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Jún. 01, 2008 7:53 am-kor.
Vissza az elejére Go down

SzerzőÜzenet
David Branson
Diák
David Branson

Főkarakter : főkarakter
Hozzászólások száma : 899
Kaszt : Udvar - Page 18 Mutatvanyos

Udvar - Page 18 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 18 Icon_minitimeSzomb. Jún. 14, 2008 9:58 am

-Hát igen nagyon aranyos kkutyus,bár a Hógolyó név helyett jobb lett volna az Álomszuszék vagy a Szundi vagy valami ilyesmi*Mondja Sabnak és közben elneveti magát.*
-Hát nem tom lehet,hogy megyek elég jól hangzik.*Mondja majd elindul egy pad irányába.*
-Nem akarsz leülni sokkal kényelmasebb lenne.*Kérdezi a lánytól és már le is ül.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 18 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 18 Icon_minitimeSzomb. Jún. 14, 2008 10:04 am

*Sab is elneveti magát a lányka első mondatán.* -Tényleg?! Mondjuk igazad lehet. Bár én annyira nem ismerem a kutyusodat. *Mondja mosolyogva.* -Hát egy jó buli igérkezik. Én az tuti, hogy lemegyek kiváncsi vagyok, hogy mivel vár majd minket a fogadós. Lehet, hogy tök klassz lesz mondjuk én nem tudom pontosan, hogy mi lesz, de érdemes lesz lenézni. *Mondja, közben gondolkodó képet vág. Aztán ő is elindul a padka irányába.* -Igazad van akkor most szépen leülök. *Mondja majd le is ül a padkára Angel mellé.*

//fagyunk!!!//
David Branson
Diák
David Branson

Hozzászólások száma : 899
Kaszt : Udvar - Page 18 Mutatvanyos

Udvar - Page 18 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 18 Icon_minitimeSzomb. Jún. 14, 2008 2:05 pm

*Angel Hógolyóval kijön az udvarra mert ma még kutyusa nem volt a levegőn és ősem sokat
sétálni kezdenek az udvaron.Angel ma már másodszrra van itt nagyon tetszik neki ez a hely talán mert olyan egyszerű vagy csak mert nyugott nem tudgya pontossan.*
Lucy Elaine
Diák
Lucy Elaine

Főkarakter : lucy47@citromail.hu
Hozzászólások száma : 11

Udvar - Page 18 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 18 Icon_minitimeSzomb. Jún. 14, 2008 2:24 pm

*Lucy kilép az udvarra Vomica társaságában. Amikor kiér szétnéz. Nagyon szép hely. Még most jár itt először. Ugyanis ő nemrég érkezett. Amikor alaposabban szétnéz meglát egy lányt. Odasétál hozzá.* - Szia! Én Lucy Elaine vagyok. Allidonos. Örülök, hogy megismerhetlek. *mondja mosolyogva majd a kutyájára tekint.* - Ő itt pedig a kutyám Vomica. *mutattja be kutyusát a lánynak.*
Amaril Gwyneth
Diák
Amaril Gwyneth

Főkarakter : amalia-tacita@hotmail.com
Hozzászólások száma : 4851
Kaszt : Udvar - Page 18 Elemista
Üzenőláda : Ha játszani akartok vegyetek fel msn-re. Vagy dobjatok meg egy privivel. Ha lehet ne fejbe Razz

Udvar - Page 18 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 18 Icon_minitimeVas. Jún. 15, 2008 10:39 am

*Amalia érkezik az udvarra. Nyomában Villyi.A lányon egy tengerkék szoknya és egy citromsárga felső van. Haját lófarokba kötötte. Leül az egyik padra.*
~De szép napunk van me. Nem igaz Villyi?~

~Megsülök. Neked nincs meleged.~
~De egy kicsit.~
*Válaszolja Amalia.*
~Remélem jön ide valaki mert unatkozok.~
Irina Yoana
Diák
Irina Yoana

Hozzászólások száma : 443
Kaszt : Udvar - Page 18 Auror

Udvar - Page 18 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 18 Icon_minitimeVas. Jún. 15, 2008 10:47 am

*Irina lépked ki az udvarra. Lassan és hangtalanul. Kedve határtalanul jó, hisz eszébe jutott a tegnap este, amikor rájött egy hatalmas dologra. Mosolya le se törlődik az arcáról. Egy világoskék, feszülős farmer és egy drapp póló van rajta és kivételenes egy világos színű talár. Ahogy sétálgat, meglát egy lány ülni az egyik padon. Lassan odasétál hozzá és leül mellé* -Szia, remélem nem zavarok- *mondja mosolyogva, majd leveszi a talárját és az ölébe helyezi* -De udvariatlan vagyok. Irina Yoana vagyok- *mutatkozik be mosolyogva, majd várja, hogy a lány válaszoljon neki*
Amaril Gwyneth
Diák
Amaril Gwyneth

Üzenőláda : Ha játszani akartok vegyetek fel msn-re. Vagy dobjatok meg egy privivel. Ha lehet ne fejbe Razz

Udvar - Page 18 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 18 Icon_minitimeVas. Jún. 15, 2008 10:54 am

-De, hog zavarsz. Amalia Tacita. Ő pedig Villyi a daionom.
*Mutatkozik e a lány.*
-Szép időnk van. Nem igaz?
*Eközben Villyi a gazdálya ölébe ül.*
Irina Yoana
Diák
Irina Yoana

Udvar - Page 18 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 18 Icon_minitimeVas. Jún. 15, 2008 10:59 am

*Irina mosolyogva hallgatja a lányt* -Örvendek a szerencsének- *mosolyog kedvesen, majd amikor meghallja, hogy mi a daimon neve, kissé elneveti magát* -Nagyon aranyos neve van, valahogy illik hozzá- *neveti a lány, de nem azért, mert megszeretné sérteni a lányt, sziplán tetszik neki a név* -Igen, meglehetősen szép időnk van, bár kicsit nagyon meleg van- *mondja mosolyogva* -Amúgy ha szabad kérdeznem, te honnan jöttél?- *kérdezi meg kívábcsian a lány, és reméli, nem tartja tolakodónak Amalia*
Amaril Gwyneth
Diák
Amaril Gwyneth

Udvar - Page 18 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 18 Icon_minitimeVas. Jún. 15, 2008 11:11 am

*Amalia elmosolyodik.*
-Egy kis faluból jöttem Zundiról.
*Közben mosolyog.*
-Te honan jöttél??
~Kedvesnek látszik.~
*Mondja a diamonjának.*

~Neked ki nem kedves? Bár nekem is rokonszenves.
~Na látod.~
*Mosolyodik el a lány.*
Irina Yoana
Diák
Irina Yoana

Udvar - Page 18 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 18 Icon_minitimeVas. Jún. 15, 2008 11:16 am

*Kedvesen tekint a lányra, miközben ő válaszol Irina feltett kérdésére. Amikor őt kérdezik lakóhelyéről, mosolyogva válaszol* -Én Razgradból jöttem, egy határ mellett található városkából- *mondja, majd alaposan szemügyre veszi Amaliát.* -Ha jól sejtem, te nem ember vagy- *mondja mosolyogva a lány, és reméli ezzel a kijelentésével nem sérti meg a lányt, ha esetleg tévedne* -Amúgy vannak tesóid?- *kérdezi meg, majd kissé elgondolkozik* -Remélem nem tartasz túl tolakodónak- *mondja, majd figyeli a lány arcát*
Amaril Gwyneth
Diák
Amaril Gwyneth

Udvar - Page 18 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 18 Icon_minitimeVas. Jún. 15, 2008 11:22 am

*Amalia elmosolyodik.*
-Fél-véla vagyok. Nem nincsenek testvéreim. Neked vannak?? Nem tartalak tolakodónak . Én is ilyen vagyok néha.
*Villyit lerakja aföldre. Táskájában kotorászik és elővesz egy labdát.*
~Ha nagyon unatkoznál.~
*Villyi rögtön megtámadja a labdát. Ráugrik. Mivel nem számolt azzal, hogy a labda gurul sikeresen leesett róla. Amalia hagos kacagásba kezdett. *
Irina Yoana
Diák
Irina Yoana

Udvar - Page 18 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 18 Icon_minitimeVas. Jún. 15, 2008 11:27 am

-Akkor jól sejtettem- *mondja mosolyogva Irina* -Én sem ember vagyok, de ez egyeltalán nem látszik rajta, és ezt már sokan mondták- *mondja mosolyogva a lány* -Nekem két bátyám van, ők ikrek. Toma és Gavrail. Ők a Durmstrangba járnak.- *mondja. Amikor látja, hogy a kis daimón ráugri a labdára, majd sikeresen le is esik róla, ő is nevetni kezd.*
Amaril Gwyneth
Diák
Amaril Gwyneth

Udvar - Page 18 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 18 Icon_minitimeVas. Jún. 15, 2008 11:40 am

-Ők,hogy, hogy oda mentek??
*Érdeklődik a lány. Közben Villyi egy könnyeb mócert próbal ki. Mabcsával meglöki a labdát ami elgurul és utánna fut.*
-Vannak állataid??
*Kérdezi. Nagyot szippant a levegőben. *
-Mi a kedvenc tantárgyad??
Irina Yoana
Diák
Irina Yoana

Udvar - Page 18 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 18 Icon_minitimeVas. Jún. 15, 2008 11:49 am

-Mert akkor még nem volt Nezabar- *mondja nevetve Irina* -Csak ennyi az oka- *mondja, majd amikor az állatos kérdést szegezik neiki,kissé elgondolkodik* -Van is, meg nincs. A papám falujában van, de ott már nagyon régen jártam és nem is szeretnék visszamenni oda bizonyos okok miatt- *mondja komolyan Irina* -LLI meg az SVH a két kedvencem, de az EVI-t is szeretem- *mondja mosolyogva a lány* -És neked?- *kérdez vissza Amaliára. Amikor a lány válaszol neki, akkor Irina feláll* -Ne haragudj, de én most mennék- *mondja, majd elindul a kúria falai felé* -Szia és örülök, hogy megismerhettelek- *mondja, majd eltűnik az épületben*
Amaril Gwyneth
Diák
Amaril Gwyneth

Udvar - Page 18 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 18 Icon_minitimeVas. Jún. 15, 2008 11:52 am

-Szia!
*Megfogja Villyi labdáját. Azzal ő is elindul. Nellondba készül.*
~Be kell vásárolnom pár dolgot.~
Vendég
Vendég

Udvar - Page 18 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 18 Icon_minitimeVas. Jún. 15, 2008 6:28 pm

*Leila lépked be lassan ,elgondolkodva.Cézár a kutyusa utána lohol ,Nünüke pedig élénken sétál Leila mellett a pórázon.* Kapucnija megint a fején van ,hosszú,sötétbarna haja a levegőbe maga után. Körbenéz ,de nem lát senkit.*
~Kár....~
*Odasétál az egyik padhoz és leül. Elővesz a táskájából egy könyvet aminek a címe: Veszélyes nyár. *
~Nagyon izgalmas könyv..egy 13 éves lány gyilkosságot lát..izgalmas.~
*Belemerül a könyvbe és már a való világgal se foglalkozik.*
Lucy Elaine
Diák
Lucy Elaine

Udvar - Page 18 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 18 Icon_minitimeVas. Jún. 15, 2008 6:35 pm

*Lucy lép ki az udvarra. Mellette sétál Vomica a kutyusa. Vomica vidáman farkát csóválva lépdel gazdija mellet. Lucy körülnéz. Meglát egy könyvet olvasó lányt. Elindul felé.*
- Szia! Én Lucy Elaine vagyok! Zavarlak?
*kérdezi félénkem mivel ő még most jár itt másodszorra. És az utóbbi beszélgetése elég kurtára sikeredett. Közben vár arra, hogy az ismeretlen lány bemutatkozzon. Vomica leült Lucy mellé és a lábához dörgölőzsik azért, hogy vegye fel. Ezért hát Lucy lehajol és kezébe veszi imádott kutyusát.*
Diák

Főkarakter : vibex10@hotmail.com
Hozzászólások száma : 867
Kaszt : Udvar - Page 18 Nincskaszt
Üzenőláda : Gyertek, gyertek játszani! Vajon mit is játszani? Na jó gyertek csak nyugodtan játszani és stresszeljétek pici Elisámat:)

Udvar - Page 18 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 18 Icon_minitimeVas. Jún. 15, 2008 6:42 pm

* Elisa ma már boldogan lépked az udvarra. Mióta beszélt Jack-el valamivel jobb kedvre derült, és már várja a tesójával való találkozást. Épp meglátja Leilát és egy új lányt. Maffiát felkapja az ölébe, hogy hamarabb megérkezhessen, és szépen, ahogy illik bemutatkozzon.*
- Elisaveta Grozda Moraru vagyok! Az újdonsült Dk! De szólíts csak Elisának! * mosolyog bíztatóan a lányra.*~Na fene.... Ezzel is lehetett volna dicsekedni Jack-nek. Nem csak ő lépett feljebb a szamár létrán.~ * mosolyodik el a gondolatokra.*
- Mit csináltatok ma? Én személy szerint nem sokat.* biggyeszti le pár pillanatra a száját, majd Maffiával kezd el játszani.*
- Jaj ő Maffia, a macskám. * vakarja meg a macska fejét. És ismét nevet a nagy semmmin.*
http://www.vibex.gportal.hu ginny.gportal.hu
Vendég
Vendég

Udvar - Page 18 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 18 Icon_minitimeVas. Jún. 15, 2008 7:04 pm

*Mikor a lány odalép hozzá köszön neki.*
-Szia ,Leila Hamilton ,Allidon prefi.*Mondja ki büszkén.*
-Látom te se tudod kihagyni a kutyákat.*Mutat a kutyára és elneveti magát.*
-Hát én sem.*Mosolyog a kutyusra.*
-Ő itt Cézár a labrador kiskutyám.*Veszi fel Ő is a kutyust ,majd a nykában lévő görényre mutat.*
-Ő pedig Nünüke.*Mikor észreveszi a lányt akkor azzonnal felismeri Elisa személyében ,akiről már hallotta ,hogy DK.*
-Szia Elisa! Régen találkoztunk. És amugy Gratulálok a DK-hoz! *Teszi hozzá.*
-Hát én ma nagyon sokat sétálgattam ,egyszer ittvoltam másszor ott.*neveti el magát.*
-De még gyakoroltam deszkázni és gitároztam is kicsit.*Hadarja el.*
-Elisa,veled együtt vásároltam Nünükét ,akkor amikor te Maffiát.*Mondja.*

A hozzászólást Leila Hamilton összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Jún. 15, 2008 7:07 pm-kor.
Vendég
Vendég

Udvar - Page 18 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 18 Icon_minitimeVas. Jún. 15, 2008 7:06 pm

Angel battyog le az udvarra. Egy fekete köpeny van rajta, ami alatt néha néha megvillan hosszú, csőszűrú farmerja és barna rövidujjú pólója. Pálcája, ami a nadrágja hátsózsebében van, nem látható. Csukjája nem takarja arcát. Kilépve a friss gyepre szippant egyet a levegőből és észreveszi a kis csoportocskát, akik éppn kinn beszélgetnek. Bátorkodik odamenni hozzájuk, közben hegyes tündefüle aprókat rezzen, ahogy a pázsit reccsenését hallni véli. Ezüstös rózsaszín haja kibontva omol a köpennyel borított vállára. Odaérve a csoportocskához, aprón meghajol, majd bemutatkozik.*Sziasztok. Angel Snezhana vagyok Allidonos.*Megpillantja Leilat és még emlékszik rá, hogy egyszer hallotta őt a lány gitározni.*Szia Leila mi a helyzet veled?*kérdezi mosolyogva a lánytól, majd fejét a többi jelenlévő, ismeretlen személyre fordítja.*Önökben kit tisztelhetek?*kérdezi a többi jelenlévő lányoktól.*
Lucy Elaine
Diák
Lucy Elaine

Udvar - Page 18 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 18 Icon_minitimeVas. Jún. 15, 2008 7:20 pm

*Miközben Lucy megtudja az eddig ismeretlen lány nevét, majd egy újabb lány érkezik oda.*
- Szia! Én Lucy Elaine vagyok! Allidonos. Örülök, hogy megismerhetlek.
*mondja mosolyogva új ismerősének.*
- Hát igen ő itt Vomica. Még nemrég jöttem ide és ő sem régóta van meg nekem.
*mondja majd Leila felé fordítja kutyusa fejét.*
-Nagyon aranyosak!
*mondja a két állara. Majd Elisahoz fordul.*
- Gratulálok! Szép cicus!
*mondja mosolyogva, majd tekintete a cicára vándorol. Közben Vomicát símogatja. Maj egy újabb lány érkezik hozzájuk.*
- Szia! Én Lucy Elaine vagyok! Allidonos. Örvendek a szerencsének.
*mondja Angelnak.*
~ Érdemes volt ide lejönni. ~
*gondolja magában mosolyogva.*
Diák

Főkarakter : vibex10@hotmail.com
Hozzászólások száma : 867
Kaszt : Udvar - Page 18 Nincskaszt
Üzenőláda : Gyertek, gyertek játszani! Vajon mit is játszani? Na jó gyertek csak nyugodtan játszani és stresszeljétek pici Elisámat:)

Udvar - Page 18 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 18 Icon_minitimeVas. Jún. 15, 2008 7:26 pm

- Köszi! Ő sincs meg olyan régóta nekem. Elég makacs jószág!
- Elisaveta Grozda Moraru! Röviden csak Elisa. Allidonos hallgató illetve Dk. * biccent a lánynak aki elég ismerős neki.*
- Igen... tényleg. Az kb. egy hete volt. * vakarja meg a fejét Leila emlékesztetésére, illetve hagyja hpgy Maffia kiugorjon az öléből.*
http://www.vibex.gportal.hu ginny.gportal.hu
Vendég
Vendég

Udvar - Page 18 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 18 Icon_minitimeVas. Jún. 15, 2008 7:28 pm

-Persze, majd bevezetünk a közepébe, s otthagyunk.*Monjda nevetve Nati, s még Dill is meglepődik, hogy kezd visszatérni Nati hat évvel ezelőtti önmaga, amikor még nem volt ennyire visszahúzódó, mint mostanában.*-Merről jöttél?*Kérdezi, mert észreveszi, hogy túlságosan sokat beszél, s elengette magát, s különben is kíváncsi.*Mennek tovább egyenesen a rózsakert felé.*-Gyere utánam.*Monjda.*
Lucy Elaine
Diák
Lucy Elaine

Udvar - Page 18 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 18 Icon_minitimeVas. Jún. 15, 2008 7:36 pm

*Miközben Lucy jól elbeszélget a lányokkal elteleik az idő. Lucy rápillant az órájára. És észreveszi, hogy már el is repült az idő és neki még dolga lenne. Ezért hát bocsánatot kér mindenkitől.
- Ezer bocsánat lányok örültem, hogy megismerhettelek titeket. De most sajnos mennem kell, mert még dolgom van. Sziasztok!
*miután elköszönt sietősen távozott utána pedig Vomica loholt.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 18 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 18 Icon_minitimeVas. Jún. 15, 2008 7:41 pm

*Figyeli Maffiát majd utána a kutyust is.*
-Én imádom az állatokat ...*Mondja ki.*
-Miylen sokan lettünk .*Neveti el magát.*
*Majd mikor jön Angel köszön neki.*
-Ó ,szia Angel! Rég találkoztunk. Kérdésedre a válasz semmi helyzet nincs velem. Csak ,hogy ujra megkaptam a prefiséget ,de már gyurok is ,hogy megmaradjon.*Mondja tűnődve.*
-És akkor vmi téma?*Kérdezi az ittlévőktől.*
-Mert sajnos nekem nincs..*Sóhajt egyet.*
Ajánlott tartalom

Udvar - Page 18 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 18 Icon_minitime

Udvar
Vissza az elejére 
18 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Udvar
» Udvar
» Udvar
» Udvar
» Udvar

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola :: Arhivum :: Arhivum-
Ugrás: